PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم شدن سرعت کامپیوتر بعد از تعویض هارد

MRW.REZAI
30-06-2010, 21:13
سلام من قبلا یه هارد 160 ساتا داشتم تا اینکه یه هارد 1 ترا seagate گرفتم از اون به بعد سرعت کامپوترم نصف شده من از ویندوز سون استفاده میکنم و پارتیشن داریو c که ویندوز باشه 30 مگ بیشتر نگرفتم آیا احتمالش هست که هادم مشکل داشته باشه ( چون بار اول از برنامه partition magic protable 8استفاده کردم و پارتیشن بندی کردم اما برای یه کار دیگه که سراغ این برنامه رفتم برنامه ارور میده ولی با سی دی ویندورز ایکس پی وسون راحت میشه یه بار دیگه بارتیشن بندی کرد)
آیا احتمالش هست که مشکل از پاورم باشه چون پاور من مال 5 سال پیش و 400 w هستش و من دوتا dvd rew دارم و یه cd rew دارم شاید برق کم میرسه ؟

Alyssa
30-06-2010, 22:21
میشه مارک هارد تون رو بگی؟ شاید نیاز باشه که firmware هاردتون رو آپدیت کنی.

MRW.REZAI
01-07-2010, 08:17
میشه مارک هارد تون رو بگی؟ شاید نیاز باشه که firmware هاردتون رو آپدیت کنی.

سلام هاردم من seagate- Barracuda 7200.12 هستش

Alyssa
01-07-2010, 08:52
شما هاردتون رو scan disk کردی ؟ به نظر نمیاد که هارد مشکل داشته باشه من تو این سری چک کردم شما یک اسکن و دیفرگ کل هاردتون رو انجام بدین
تو سری ۷۲۰۰.۱۱ بعضی مشکله هست که باید فریم ویر آپدیت بشه.

MRW.REZAI
01-07-2010, 16:19
من هارد جدید 1 ترا را دو سه روز خریدم و هارد قبلی را هم تو سیستم ندارم و نمی دونم سرعتش چقدر بود ولی از اون موقع که هارد عوض کردم سرعت جابجای اطلاعات خیلی پایین رفته. کپی کردن یه

dvd حدودا 15-20 دقیقه طول میکشه نصب برنامه های معمولی که قبلا نصب میکردم زمانش دو یا سه برابر شده من دیشب با یه مهندس صحبت کردم گفت مشکل از پاور وشما باید از یه پاوره سوپلای که کابل برق اونه 5 تای باشه استفاده کنی من که منظورش را متوجه نشدمکابل برق پاور معمولا 4تای .
راستی مشخصات سیستم من cpu تک هسته ای 3000 full cash و مادربرد ga 945pl-st که فکر کنم فقط ساتا باشه و رم 2 gig

mohammad hamed
01-07-2010, 16:48
من حدس می زنم هاردت وسترین باشه.توی همین انجمن ببین مشکلت حل میشه.ربطی به پاور نداره

amirpcp30
01-07-2010, 16:58
من هارد جدید 1 ترا را دو سه روز خریدم و هارد قبلی را هم تو سیستم ندارم و نمی دونم سرعتش چقدر بود ولی از اون موقع که هارد عوض کردم سرعت جابجای اطلاعات خیلی پایین رفته. کپی کردن یه
dvd حدودا 15-20 دقیقه طول میکشه نصب برنامه های معمولی که قبلا نصب میکردم زمانش دو یا سه برابر شده من دیشب با یه مهندس صحبت کردم گفت مشکل از پاور وشما باید از یه پاوره سوپلای که کابل برق اونه 5 تای باشه استفاده کنی من که منظورش را متوجه نشدمکابل برق پاور معمولا 4تای .
راستی مشخصات سیستم من cpu تک هسته ای 3000 full cash و مادربرد ga 945pl-st که فکر کنم فقط ساتا باشه و رم 2 gig
سلام
هارد قبلیتون فک کنم ide بود که نمی دونید 5 تایی یعنی چی
ساتا ها همه کابل برقشون 5 تایی هست
2 تا مشکی = gnd
1 قرمز = 5 ولت
1 زرد = 12 ولت
1 نارنجی =3.3 ولت
ide ها فقط اون 4 تای اولی رو دارند و نارنجی رو ندارند الان هم فک کنم از تبدیل ide به ساتا استفاده کردید که خیلی جاها خوندم توصیه نمیشه این کار و حرف اون هم درست بوده که از پاوره (البته اگه اینایی که گفتتم باشه)
بایوس مینتم آپدیت کنی بهتره چون چیپ مین من حدودا مثل همینه (از نظر مدل) که از من برای 1 ترابایت باید آپدیت میشد شما هم آپدیت کنی بد نیست بهتر هم هست
:40:

EXTREME
01-07-2010, 17:13
ممکنه هارد ایراد داشته باشه با نرم افزار hdd regenerator اسکن کنید هاردو
ممکنه پاور برق کافی به هارد نمیرسونه با یه پاور قویتر امتحان کنید
ممکنه سیستم ویروسی شده باشه همرو چک کنید

MRW.REZAI
01-07-2010, 22:46
مشکل حل شد من بعد از ظهر یه پاور گیرن گرفتم که کابل برق اون برای ساتا مستقم از خود پاور امده بود و سیماش 5تای .
پاور قبلی من کابل مستقیم برای ساتا نداشت و من مجبور بودم از کابل واسطه استفاده کنم که اون کابل سیماش 4 تای بود

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

سلام
هارد قبلیتون فک کنم ide بود که نمی دونید 5 تایی یعنی چی
ساتا ها همه کابل برقشون 5 تایی هست
2 تا مشکی = gnd
1 قرمز = 5 ولت
1 زرد = 12 ولت
1 نارنجی =3.3 ولت
ide ها فقط اون 4 تای اولی رو دارند و نارنجی رو ندارند الان هم فک کنم از تبدیل ide به ساتا استفاده کردید که خیلی جاها خوندم توصیه نمیشه این کار و حرف اون هم درست بوده که از پاوره (البته اگه اینایی که گفتتم باشه)
بایوس مینتم آپدیت کنی بهتره چون چیپ مین من حدودا مثل همینه (از نظر مدل) که از من برای 1 ترابایت باید آپدیت میشد شما هم آپدیت کنی بد نیست بهتر هم هست
:40:

چه جوری باید آپدیت کنم؟

amirpcp30
01-07-2010, 22:54
چه جوری باید آپدیت کنم؟
سلام
ببخشید راسنی من پست اولو کامل نخوندم هواسم نبود هارد اولتون هم ساتا بوده که گفتم اونا برقشون با هارد قبلیتون فرق می کنه اما شما برای برق هارد قبلتون هم مثل اینکه از برق تبدیل شده استفاده کردید
با نرم افزار @bios در سی دی مینتون میشه
موفق باشید