PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش کردن وسایل اضافه کامپیوتر برای بالابردن عمر قطعه (کامپیوتری که همیشه روشنه)

amirpcp30
30-06-2010, 19:31
سلام
می خواستم ببینم چطوری میشه مثلا هارد دوم (هارد اول باید کار کنه خب) خاموش کرد؟ مثلا نرم افزاری ترفندی چیزی باشه بشه خاموششش کرد 2 روز یک بار کارش دارم اما همش روشنه با کامپیوتر
بقیه خودشون خاموشن؟
یعنی مثلا به درایور ها یا رم ریدر یا کارت تی وی یا مودم دایال آپ که کار نمی کنند ولی کامپیوتر خامشه اونها هم غیر فعالن؟ ( برای مطمعن شدن پرسیدم)
ممنون میشم جواب بدید
سپاس
:11:

amirpcp30
01-07-2010, 10:34
بازم سلام
همچنان منتظرم....
سپاس

amirpcp30
02-07-2010, 10:31
سلام
یعنی اینجا کسی نمی دونه چطوری باید هارد دوم یعنی بیکار رو خاموش کرد؟چه با نرم افزار چه با ویندوز فرق نمی کنه

wonderful
02-07-2010, 10:41
دوست عزیز شما میتونی از طریق device manager هر کدوم رو که نمیخواستی uninstal کنی و هر موقع لازمشون داشتی دوباره instal کنی

Guts
02-07-2010, 10:42
وقتی از قطعات استفاده نمی‌کنی خوب کارم نمی‌کنن دیگه نیازی به خاموش کردن یا قطع برقشون نیست.

amirpcp30
02-07-2010, 11:16
وقتی از قطعات استفاده نمی‌کنی خوب کارم نمی‌کنن دیگه نیازی به خاموش کردن یا قطع برقشون نیست.

اینی که شما گفتی برای درایو و مثلا تی وی تیونر بود؟
چون مثلا هارد که همش داره کار می کنه اون که خودش خاموش نمیشه چون با کامپیوتر داریم کار می کنیم (منظورم هارد دوم هست) حالا می خواهم اینو خاموش کنم چون هاردها شنیدم ساعتی کار می کنند مثلا چندین ساعت فقط عمر مفیدشون هست و بعد فرت میشن به همین دلیل میپرسم

دوست عزیز شما میتونی از طریق device manager هر کدوم رو که نمیخواستی uninstal کنی و هر موقع لازمشون داشتی دوباره instal کنی

این با enable و disable فرق می کنه؟

amirpcp30
02-07-2010, 18:26
بازم سلام
همچنان منتظرم...
سپاس

AB
02-07-2010, 18:52
دوست عزیز در قسمت اسکرین سیور برو به Change Power Setting.بعدش Change Advanced Power Settings.

در قسمت Hard Disks علامت بعلاوه رو بزن تا Turn Off Hard Disks After باز بشه.بعد زمان دلخواه رو وارد کن.

البته اینم بگم که خاموش روشن شدن هارد بیشتر از همیشه روشن بودنش عمرش رو کم میکنه.

کارت های پی سی آی مثل مودم و تی وی رو هم نمیشه دستی خاموش کرد.تنها راهش درآوردن قطعه هست.

amirpcp30
03-07-2010, 17:57
کارت های پی سی آی مثل مودم و تی وی رو هم نمیشه دستی خاموش کرد.تنها راهش درآوردن قطعه هست.
سلام
اون رو دوستان گفتن وقتی کار نمی کنه یعنی خاموشه

البته اینم بگم که خاموش روشن شدن هارد بیشتر از همیشه روشن بودنش عمرش رو کم میکنه.
حرف شما درست اما نه برای کامپیوتری که هفته ای خاموش میشه

دوست عزیز در قسمت اسکرین سیور برو به Change Power Setting.بعدش Change Advanced Power Settings.

در قسمت Hard Disks علامت بعلاوه رو بزن تا Turn Off Hard Disks After باز بشه.بعد زمان دلخواه رو وارد کن.

این برای وقتی هست که دست به کامپیوتر نزنی نه اینکه دارم باهاش کار می کنم
می خواهم کلا یک راهی باشه هارد دوم رو خاموش کنم هر وقت خواستم روشن کنم
اگه راهی می دونید بگید ممنون میشم
سپاس

AB
03-07-2010, 18:22
سلام
اون رو دوستان گفتن وقتی کار نمی کنه یعنی خاموشه
حرف شما درست اما نه برای کامپیوتری که هفته ای خاموش میشه
این برای وقتی هست که دست به کامپیوتر نزنی نه اینکه دارم باهاش کار می کنم
می خواهم کلا یک راهی باشه هارد دوم رو خاموش کنم هر وقت خواستم روشن کنم
اگه راهی می دونید بگید ممنون میشم
سپاس

وقتی کار نمیکنی پی سی آی ها برق میکشن ولی وقتی مثلا تی وی نگاه میکنی مصرف برقشون حداکثر میشه.تو حالت آیدل حدود 5 وات و وقتی کار میکنه حدود 20 وات.

من خودم کامپیوترم ماه هاست که خاموش نشده.نگران نباش.روش هم 3 تا هارد دارم.

اون آموزشی هم که گفتم ربطی به دست زدن و نزدن نداره.شما وقتی با اون هارد کار نمیکنی یا به بیان واضح تر هیچی خونده و نوشته نمیشه اون هارد میره رو حالت آیدل و خاموش میشه.من یه مدتی هارد سومم رو همین طوری خاموش میکردم.

eng.j.mehrdad
03-07-2010, 18:41
به شما اطمینان می دم اگر دمای قطعات بیش از حد بالا نره و پاور توان کافی رو برای استفاده اشون ایجاد کنه (پاور مرغوب و مناسب قطعات نصب کنید) و هارد دیسک تکان های شدید نخوره به راحتی عمر مفید بالایی خواهد داشت و مشکلی پیش نمیاد ، سعی کنید با انتخاب فن مناسب دمای داخل کیس رو همیشه در حد مطلوب نگه دارید.
(دمای مطلوب زیر 22 درجه و نزدیک های 17 درجه است که برای سرور هایی استفاده میشه که همواره روشن و در حال پردازش بالا هستند و مطمئن باشید کامپیوتر شما از اون ها بیشتر توان مصرف نمی کنه)

amirpcp30
03-07-2010, 20:20
سلام

وقتی کار نمیکنی پی سی آی ها برق میکشن ولی وقتی مثلا تی وی نگاه میکنی مصرف برقشون حداکثر میشه.تو حالت آیدل حدود 5 وات و وقتی کار میکنه حدود 20 وات.

من خودم کامپیوترم ماه هاست که خاموش نشده.نگران نباش.روش هم 3 تا هارد دارم.

اون آموزشی هم که گفتم ربطی به دست زدن و نزدن نداره.شما وقتی با اون هارد کار نمیکنی یا به بیان واضح تر هیچی خونده و نوشته نمیشه اون هارد میره رو حالت آیدل و خاموش میشه.من یه مدتی هارد سومم رو همین طوری خاموش میکردم.

بله حرف شما درسته اما من وقتی یک بازی باز کنم یا مثلا نرم افزاری مثل اورست با این که کاری به هارد دوم ندارم باز میبینم روشن شده

به شما اطمینان می دم اگر دمای قطعات بیش از حد بالا نره و پاور توان کافی رو برای استفاده اشون ایجاد کنه (پاور مرغوب و مناسب قطعات نصب کنید) و هارد دیسک تکان های شدید نخوره به راحتی عمر مفید بالایی خواهد داشت و مشکلی پیش نمیاد ، سعی کنید با انتخاب فن مناسب دمای داخل کیس رو همیشه در حد مطلوب نگه دارید.
(دمای مطلوب زیر 22 درجه و نزدیک های 17 درجه است که برای سرور هایی استفاده میشه که همواره روشن و در حال پردازش بالا هستند و مطمئن باشید کامپیوتر شما از اون ها بیشتر توان مصرف نمی کنه)

سیستم:

cpu=e5200 2.50 ~ 3.50oc
main board=gigabyte p945-s3p
ram=1gb rendition 667
ram=2gb rendition 667
hard=320gb sata samsung
hard=320gb sata maxtor
pci=tv&capture leadtek
pci=sata&ide
pci=modem d-link 56kb
drive=cd rom ide
drive=cd rw ide sony
drive=cd rw ide nec
drive=dvd rw ide
drive=ram reader alfex
vga=galaxy 9800gt 1gb ddr3
fan=9(باحساب فن سی پی یو و پاور)
power=785b green

سیستمم فن زیاد داره یعنی روش بستم از نظر پاور هم زیادش هم هست

بازم منتظر نظراتت و جواب هاییتون هستم
با سپاس

mehr1362
05-07-2010, 03:30
سلام
می خواستم ببینم چطوری میشه مثلا هارد دوم (هارد اول باید کار کنه خب) خاموش کرد؟ مثلا نرم افزاری ترفندی چیزی باشه بشه خاموششش کرد 2 روز یک بار کارش دارم اما همش روشنه با کامپیوتر
بقیه خودشون خاموشن؟
یعنی مثلا به درایور ها یا رم ریدر یا کارت تی وی یا مودم دایال آپ که کار نمی کنند ولی کامپیوتر خامشه اونها هم غیر فعالن؟ ( برای مطمعن شدن پرسیدم)
ممنون میشم جواب بدید
سپاس

سلام.به نظر من سیستم مشکلی پیدا نمیکنه اگر روشن هم باشه...