مشاهده نسخه کامل
: يك سايت مجاني به من بدين
AMIR_EVILPRINCE
20-04-2006, 15:26
خواهش مي كنم يك سايت مجاني به من بدين.
اگه كسي ميخاد چيزي بگه اگه ميتونه به ايميلم بفرسته
aha_prince@yahoo.com
منظور شما از سایت دومین یا هاستینگ هست؟؟؟ سوالتون خیلی گنگه
un4giv3n
21-04-2006, 18:49
شاهزاده جان! به نظر من شما درک درستی از سایت نداری!!! بزار برات تعریف کنم!
سایت یعنی 3 قسمت!
1: هاست
2.دامین
3.صفحات و مطالب و کاربرها و......
1. هاست یعنی جایی که شما به صورت رایگان یا پولی اجاره میکنی و میتونی دامین رو روی او ست کنی(تنظیم کنی). مجانیش که زیاده! فرق پولی و مجانی اینه که پولی ماله خودته و هر کاری بخوای میتونی بکنی( البته هر کاری که شرکت اصلی اجازه بده! مثلا بعضی شرکتها نمیزارن ام پی 3 بریزی!!!!)
2. دامین همون اسمه! که وقتی تایپ میکنی و ایمنتر میزنی میاد تو سایت شما! یعنی شما دامین رو روی هاست ست میکنی و کاربری که دامین شما را فراخوانی کنه به هاست شما ارجاع داده میشه و محتویات اون میبینه.( حالا عکس یا آهنگ یا نوشته ها یا .......)
3. صفحات هم که معلومه!
حالا بازم سوالتو نگاه کن! ببین چی پرسیدی! اصلاحش کن انشالله کمکت میکنیم!
موفق باشی دوست من!
Far Va Har
22-04-2006, 02:44
اگه منظورت فضاي ميزباني رايگان هست اين به دردت مي خوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اونهایی که محدودیت دانلود شون 830 در اصل خودم یه فایل 830 کیلو بایتی امتحان کردم جواب میداد حلا ممکنه بیشتر هم جواب بده
محدودیت دانلود یعنی این که فقط فایل هایی با حجم کمتر از این از سایت شما قابل دانلود هستند
ضمنا فقط فایل ترنسفر سایت سوم یادم بود برات نوشتم بقیه رو خودت از تو سایتشون می تونی ببینی
آقااصلاميدوني نظر من چيه اينايي كه مجاني ميدن خداوكيل اعصاب براآدم نميذارن باباجان اگه مايه هم نداري فقط 5هزارتومن ناقابل بده كه خيال راحت باشه اين مجانياهمش زپرتين اين ازماشماچي ميگيد
Far Va Har
01-05-2006, 02:15
با عرض پوزش بايد بگم اون 5000 توماني ها هم زپرتي اند من 15000 تومانی هم آزمایش کردم از 24 ساعت 45 ساعتش اصلا سرور قاطی بود سایتمو خودم به زور دیدم چه برسه به دیگران !!!!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.