ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو رو خدا كمكم كنيد دارم ديونه ميشم

mohamad13702008
30-06-2010, 17:41
سلام دوستان
يه مشكلي دارم كه واقعا دارم از عصبانيت مي ميرم:24:.شايد اينجا جاش نباشه ولي به خدا مجبورم:28:
من يه گوشي دارم رمش 4گيگ هست
توي يه پوشه اي 1 گيگ آهنگ تصويري ريختم
حالا يهو اين يه پوشه خالي شده(نگاه كردم هيدن نشدن)
use Space گوشي اصلا تغييري نكرده همونيه كه قبلا بود
عوضش دو تا پوشه تو رم هست كه حجم هر كدوم رو 16 گيگ نشون ميده تو اين پوشه ها هم فايل هايي با اسم هاي عجيب غريب وجود داره كه قبلا نبود
تو رو خدا اگه ميتونيد راهنماييم كنيد اين فايل ها رو برگردونم:42:

god of war 2
01-07-2010, 19:00
سلام.شما رم گوشیتو به کامپیوتر وصل کن.بعد با سرچ کامپیوتر کل رمو برای فرمت آهنگ هات سرچ کن.قبل از سرچ گزینه جستجو فایل های مخفی و سیستمی را فعال کنید.
اگر آهنگها پیدا شد که مشکل حل شده.در غیر اینصورت میشه دو تا حدس زد اول اینکه رم شما ویروس گرفته و ویروس تمام فایلهای تصویری شما را حذف کرده و بجاش فایلهای کاذب ریخته یا اینکه فقط نام یا فرمت آن ها را عوض کرده.
اگر حدس اول درست باشه شما میتونید رمتونو بایک برنامه ریکاوری کنید و آهنگهای پاک شده را برگردانید.
ولی اگر مورد دوم درست باشه باید فرمت تک تک فایلهای مشکوک که از نظر حجم به حجم آهنگها شبیه است را با فرمت آهنگها عوض کنید و بعد آنها را با یک پلیر اجرا کنید تا از صحت آن با خبر شوید.
اگر با مشکلتون حل نشد مدل گوشی و نام و فرمت اون فایلهای موجود داخل اون دوتا پوشه را بنویسید.
موفق باشید.

mohamad13702008
01-07-2010, 20:33
سلام
ممنون از جوابت
فكر كنم حدس اول شما درست باشه ولي با يكمي تغيير
اگه ويروس اونا رو حذف كرده باشه حداقل 1 مگ در use Space گوشي تغييري ايجاد ميشد ولي نشده همونيه كه قبلا بود
در ضمن فايل هاي كاذب ايجاد شده نه در حجم ونه در اسم شبيه فايل هاي قبلي من نيست.عكسش رو برات اون پايين ميزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

god of war 2
02-07-2010, 12:55
سلام.عکس باز نمیشه.