PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمام مسائل مربوط به پلاسما پاناسونیک سری G25 - G20

intel_gigabit
30-06-2010, 16:01
سلام دوستان:40:
من تصمیم دارم یکی از پلاسماهای سری جدید پاناسونیک تهیه کنم
مدل مورد نظرم 42" G25 هست
فکر کنم بهترین انتخاب برای گیم و تماشای فیلم HD همین گزینه باشه
ممنون میشم اطلاعات فنی و زمان ورود به ایران و سایر مسائل مربوط به این سری از پلاسماهای جدید پاناسونیک که از خیلی سایتها امتیازات بسیار بالایی کسب کرده بدونم:10:

t_tanhayam
30-06-2010, 16:51
سلام دوستان:40:
من تصمیم دارم یکی از پلاسماهای سری جدید پاناسونیک تهیه کنم
مدل مورد نظرم 42" G25 هست
فکر کنم بهترین انتخاب برای گیم و تماشای فیلم HD همین گزینه باشه
ممنون میشم اطلاعات فنی و زمان ورود به ایران و سایر مسائل مربوط به این سری از پلاسماهای جدید پاناسونیک که از خیلی سایتها امتیازات بسیار بالایی کسب کرده بدونم:10:

سلام دوست عزيز
فكر ميكنم اقا مهدي باز هم زحمت اين رو كشيدند وتوضيحات خوبي رو در تاپيك پلاسماهاي 2010 پانا قرار دادند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به هر صورت اميدواريم زودتر بياد و شما وبقيه دوستاني كه ازش استفاده خواهيد كرد نظراتتون رو به بقيه هم منتقل كنيد تا مفيد باشه :46:

Terry Bogard
30-06-2010, 17:02
g20-g25 هیچوقت تو ایران نمیاد چون تو سایت panasonic.net واسه آسیا همچین مدلی وجود نداره فقط v20 با vt20-vt25 تو ایران میاد.

t_tanhayam
30-06-2010, 17:17
g20-g25 هیچوقت تو ایران نمیاد چون تو سایت panasonic.net واسه آسیا همچین مدلی وجود نداره فقط v20 با vt20-vt25 تو ایران میاد.

همينطوره ولي باز هم اميدي هست
اگه از تركيه خريداري بشه كه اروپايي محسوب ميشه
يا احتمالا كردستان بيارن ميشه كاريش كرد :46:

intel_gigabit
30-06-2010, 19:16
چرا پاناسونیک این سیاست پیش گرفته!!!!!
مگه از فروش بیشتر بدش میاد؟؟؟ لابد میاد:27:
و اینکه سری V از سری G هم پایین ترن؟!
یعنی ما نمی تونیم نسبت به پولی که در اختیار داریم تکنولوزی جدید خریداری کنیم!!!
باید حتماَ 4 میلیون بدیم تا یه چیز خوب داشته باشیم:13:
و اینکه شما فکر می کنی سری G25 ارزش صبر کردن داره یعنی کیفیت تصویر خیلی بالاتر از G10 هست؟!
اگه نه که بریم همون G10 بخریم:13:

zed2
30-06-2010, 19:42
چرا پاناسونیک این سیاست پیش گرفته!!!!!
مگه از فروش بیشتر بدش میاد؟؟؟ لابد میاد:27:
و اینکه سری V از سری G هم پایین ترن؟!
یعنی ما نمی تونیم نسبت به پولی که در اختیار داریم تکنولوزی جدید خریداری کنیم!!!
باید حتماَ 4 میلیون بدیم تا یه چیز خوب داشته باشیم:13:
و اینکه شما فکر می کنی سری G25 ارزش صبر کردن داره یعنی کیفیت تصویر خیلی بالاتر از G10 هست؟!
اگه نه که بریم همون G10 بخریم:13:
سری های V که داره میاد ایران بیشتر به سری G های اروپا شبیه است ( طبق بررسی هایی که بچه ها کردن )
در ضمن اینجا کشور جهان سوم است اگر انتظار داری بهترین محصولات با قیمت مناسب بیاد کشور اول باید کشور رو پیشرفته کنی که باسه سازنده صرف کنه محصولات پیشرفته تر بیاره ....( که البته راه و موانع بسیار .......)