مشاهده نسخه کامل
: مشکل با پخش زیرنویس در LED مدل C6900
S A M S U N G
30-06-2010, 15:26
سلام به همگی .
دوستان من حدود 3 روز هستش که از B8000 به C6900 کوچ کردم :دی
امروز یه فیلم با فرمت MKV و وضوح F HD رو ریختم روی فلش و زدم به TV . البته یه زیرنویس با فرمت SRT هم کنارش ریختم .
فرمت ویدیو رو به راحتی باز کرد و فیلم رو نشون میده ولی اصلا زیرنویس نداره .
تنظیم خاصی داره ؟ کاری بایستی کرد ؟
در ضمن من در مدلهای قبلی B8000 و B7000 اصلا امتحان نکرده بودم پخش فیلم با USB به خاطر همین اطلاعات کافی ندارم که چه تنظیماتی بایستی انجام داد .
مخلصیم .
ebi66_boukan
30-06-2010, 15:48
کلا این USB ها با ُSUB مشکل دارن.ولی SRT رو تا الان واسه من اجرا کرده.
ولی روال بدین صورته که اگه تی وی زیرنویس رو ساپورت کنه بصورت پیش فرض روشن هست و یا اگرم روشن نباشه با زدن دکمه Tools در بخش زیرنویس میتونید روشنش کنید و تنظیماتی از جمله زبان و همزمانی تصویر و اندازه فونت و... انجام بدید.
اگر در Tools گزینه زیرنویس نباشه حکایت از این داره که فایل Srt مشکل داره و تلویزیون نشناخته.شما میتونید با فیلمهای دیگه تست کنید.
شایدم من نمیدونم چجوریه:41:
t_tanhayam
30-06-2010, 16:39
سلام به همگی .
دوستان من حدود 3 روز هستش که از B8000 به C6900 کوچ کردم :دی
امروز یه فیلم با فرمت MKV و وضوح F HD رو ریختم روی فلش و زدم به TV . البته یه زیرنویس با فرمت SRT هم کنارش ریختم .
فرمت ویدیو رو به راحتی باز کرد و فیلم رو نشون میده ولی اصلا زیرنویس نداره .
تنظیم خاصی داره ؟ کاری بایستی کرد ؟
در ضمن من در مدلهای قبلی B8000 و B7000 اصلا امتحان نکرده بودم پخش فیلم با USB به خاطر همین اطلاعات کافی ندارم که چه تنظیماتی بایستی انجام داد .
مخلصیم .
همونطور كه ابي خان گفتند با زير نويس srt مشكلي نداره احتمال داره گزينه مربوط به زير نويستون خاموش باشه
وقتي وارد Media player شدين كليد tools رو بزنيد از منو قسمت caption setting رو انتخاب كنيد ببينيد
تنظيماتش درسته ويا روشن هست
زبان رو هم عربي بگزارين البته اگه دستگاهتون كار سام يا مالزيايي باشه اين گزينه عربي رو دارين
اگه اروپايي باشه زير نويس فارسي ندارين :46:
S A M S U N G
30-06-2010, 20:12
سلام .
مرسی دوستان . امشب حتما تست میکنم خبرشو میدم .
این TV ساخت تایوان هستش :دی و وقتی فیلم رو میذارم و Tools رو میزنم اصلا گزینه زیرنویس نداره !
مخلصیم .
t_tanhayam
30-06-2010, 20:19
سلام .
مرسی دوستان . امشب حتما تست میکنم خبرشو میدم .
این TV ساخت تایوان هستش :دی و وقتی فیلم رو میذارم و Tools رو میزنم اصلا گزینه زیرنویس نداره !
مخلصیم .
يعني CAPTION SETTING ندارين در منوي TOOLS?
S A M S U N G
30-06-2010, 22:15
سلام .
نه اصلا وقتی دکمه Tools رو میزنم هیچ عملی انجام نمیشه ! وقتی هم که ویدیو داره پخش میشه و Tools رو میزنم یه سری تنظیمات صدا و تصویر داره و چیزی واسه زیرنویس نداره .
3 تا فیلم هم تست کردم هم با فرمت SRT و هم با فرمت SUB .
ممکنه اصلا ساپورت نکنه ؟
مخلصیم .
ebi66_boukan
30-06-2010, 22:19
ابی جان در صورتی که فیلم زیرنویس نداشته باشه و یا ساپورت نکنه این گزینه وجود نداره.فقط در صورتی که فیلم زیرنویس داشته باشه این گزینه وجود داره.
t_tanhayam
30-06-2010, 22:24
ابی جان در صورتی که فیلم زیرنویس نداشته باشه و یا ساپورت نکنه این گزینه وجود نداره.فقط در صورتی که فیلم زیرنویس داشته باشه این گزینه وجود داره.
قربونت ابي جون توي B650 اينطور نيست وهر فايلي كه اجرا كنيد ميتونيد منوي CAPTION رو هم كه مربوط به زير نويس هست رو داشته باشيد :46:
t_tanhayam
30-06-2010, 22:55
سلام .
نه اصلا وقتی دکمه Tools رو میزنم هیچ عملی انجام نمیشه ! وقتی هم که ویدیو داره پخش میشه و Tools رو میزنم یه سری تنظیمات صدا و تصویر داره و چیزی واسه زیرنویس نداره .
3 تا فیلم هم تست کردم هم با فرمت SRT و هم با فرمت SUB .
ممکنه اصلا ساپورت نکنه ؟
مخلصیم .
ه
سمسانگ عزيز يك بار با زير نويس انگليسي هم تست كنيد ببينيد نتيجه رو
يك بار هم بگيريد فايل زير نويستون رو عينا RENAME كنيد با فايل تصويريتون شايد مشكل حل شد :46:
S A M S U N G
30-06-2010, 23:21
سلام .
باشه این 2 تارو حتما امتحان میکنم .
برنامه ائی چیزی نیست که بشه زیرنویس رو روی فیلم مچ کرد ؟
آقا اگه زیرنویس نخونه خیلی زده حاله !
مخلصیم .
t_tanhayam
30-06-2010, 23:24
سلام .
باشه این 2 تارو حتما امتحان میکنم .
برنامه ائی چیزی نیست که بشه زیرنویس رو روی فیلم مچ کرد ؟
آقا اگه زیرنویس نخونه خیلی زده حاله !
مخلصیم .
برنامه اي هست كه بچسبونه زير نويس وبه فيلم تا جز اون بشه ولي خوب ديگه كار جالبي نيست
در مورد زير نويس اميدوارم حل بشه وگرنه ضد حال به قول خودت رفيق :46:
S A M S U N G
01-07-2010, 00:04
سلام .
آقا درست شد . فقط همونطوری که دوست خوبمون گفت بایستی 2 فایل ( فیلم و زیرنویس ) دقیقا یک اسم رو داشته باشن .
به قول سروش دست دست :دی
مخلصیم .
t_tanhayam
01-07-2010, 09:01
سلام .
آقا درست شد . فقط همونطوری که دوست خوبمون گفت بایستی 2 فایل ( فیلم و زیرنویس ) دقیقا یک اسم رو داشته باشن .
مخلصیم .
خوب خدا روشكر كه مشكلت حل شد
گذرت اين برا افتاد سري هم به ما بزن :46::10:
afshin0914
01-07-2010, 12:22
ببخشید داستان این زیر نویس چی بود
t_tanhayam
01-07-2010, 18:07
ببخشید داستان این زیر نویس چی بود
داستان خاصي نداشت افشين جان :46:
عرضم به حضورتون دوستمون زير نويس نداشت با فيلمهاش كه با هم نام كردن دو فايل فيلم وزير نويس
مشكلش حل شد :46:
سلام .
مخلصیم .
حالا که مشکلت حل کمی درباره تفاوت این دو مدلی که داشتی رو بگو اصلا تفاوتی احساس میشه ؟؟
shahin1367
07-03-2011, 18:30
با سلام خدمت همه اساتید .
آقا من یه بلوری 3D سامسونگ مدل HT-6950W دارم ولی زیرنویس فارسی رو از چب به راست و بصورت به هم ریخته نشون می ده .
می خواستم بدونم کاریش میشه کرد یا نه ...
اگه کسی راه حلی ، چیزی داره بگه ، ممنون می شم .
t_tanhayam
07-03-2011, 18:39
با سلام خدمت همه اساتید .
آقا من یه بلوری 3D سامسونگ مدل HT-6950W دارم ولی زیرنویس فارسی رو از چب به راست و بصورت به هم ریخته نشون می ده .
می خواستم بدونم کاریش میشه کرد یا نه ...
اگه کسی راه حلی ، چیزی داره بگه ، ممنون می شم .
-توي منوي زبان دستگاهتون قابليت انتخاب زبان فارسي ويا عربي اگر وجود داره تغيير بدين
shahin1367
09-03-2011, 02:53
-توي منوي زبان دستگاهتون قابليت انتخاب زبان فارسي ويا عربي اگر وجود داره تغيير بدين
فقط یه زبان عربی داره که اونم اینجوریه !!!!!!!!
t_tanhayam
09-03-2011, 03:19
فقط یه زبان عربی داره که اونم اینجوریه !!!!!!!!
-احتمال داره مربوط به دستگاه باشه و ساپورت نكردن زبان فارسي
hamed555
12-07-2011, 13:52
سلام خسته نباشید من یه led 6960 دارم میخواستم بدونم چرا بعضی از زیرنویسها رو مربعی نشون میده.مرسی
taknavaz123
16-07-2011, 10:22
منم يه ال اي دي 46c6960 خريدم.اما زيرنويس فارسي رو به صورت مربع مربع نشون ميده.
نام فايل و زيرنويس هم يكسانه. ضمنا اصلا گزينه اي به نام يعني CAPTION SETTING در منوي TOOLS وجود نداره.
لطفا راهنمايي كنيد
amaranth_silent
23-07-2011, 11:06
دوستان منم یه مدل 40c5550 دارم که گزینه زیر نویس فارسی نداره و فقط میتونم با عربی زیر نویسها رو بخونم که اونم حرف ک رو اجرا نمیکنه چی کار کنم؟>؟
amaranth_silent
23-07-2011, 14:16
یکی راهنمایی کنه اگه مقدور است؟
سلام اول اينكه بايد اسم فايل زير نويس وفيلم مثل هم باشه دوم اينكه تو يه پوشه كنار هم ريخته بشن اونوقت اتوماتيك زيرنويس اجرا ميشه
در صورتیکه زیرنویس به صورت نامفهوم یا مربع نمایش داده شد
فایل srt (در صورتی که زیر نویس به سایر فرمتها بوده با نرم افزار انرا به srt تبدیل کنید)را با word باز کنید.
پنجره ای ظاهر میشود که از شما میخواد Encoding را تعیین کنید که باید Arabic Windows را انتخاب نمایید و ok کنید.
مشاهده میکنید که متن زیرنویس درست شده، تمام آن را کپی کرده و به Notepad انتقال دهید و سپس آن را با فرمت srt و utf-8 ذخیره نمایید.
دقت کنید نام فایل زیرنویس باید با نام فیلم همسان ودر یک جا باشد-
من خودم روی 40c6200
امتحان کردم زیرنویسهارو کامل نشون میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.