ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر درباره Phenom II X4 955

superaryan
30-06-2010, 14:16
دوستان میخوام ببینم نظرتون درباره پردازنده Phenom II X4 955 چیه و آیا به مادربورد Gigabyte 770T-USB3 میخوره و مشکل سخت افزاری یا غیره نداره؟
با تشکر

amd>intel
30-06-2010, 15:40
مادربرد یک چیزه بهتر بگیرید چیپ 770 خیلی ضعیفه . این USB 3 رو چند جا تداخل IRQ دیدم . یک چیزی هست فعلا اینتل و AMD ازش استفاده نمیکنن. هر چیپ واسطه ای هر وقت به خاطر ساپورت روی هر بردی پیاده شده همیشه نتیجه خوبی نداده . USB با کارتهای PCI بهتره انگار کارتهای USB 3.0 هم اومده .
پردازنده phenom ii x6 1055 بگیرید

superaryan
30-06-2010, 16:19
مادربرد یک چیزه بهتر بگیرید چیپ 770 خیلی ضعیفه . این USB 3 رو چند جا تداخل IRQ دیدم . یک چیزی هست فعلا اینتل و AMD ازش استفاده نمیکنن. هر چیپ واسطه ای هر وقت به خاطر ساپورت روی هر بردی پیاده شده همیشه نتیجه خوبی نداده . USB با کارتهای PCI بهتره انگار کارتهای USB 3.0 هم اومده .

با تشکر

منظورتون از ضعیف بودنش چیه؟

اگه یه مادربورد دیگه (حداکثر ۱۵۰۰۰۰ تومان) هم معرفی کنید که همین پردازنده phenom II x4 955 رو ساپورت کنه ممنون میشم. هزینه ای که میتونم بکنم با phenom II X6 1055 جور در نمیاد٬ خیلی گرونه.

salarhiv
30-06-2010, 20:26
مادربردی برای معرفی نیست. بستگی به نوع کاراییت داره ولی همونطوری که دوستمون گفتن چیپست 770 برای این cpu ضعیفه و باید از چیپست های 790fx یا 790x استفاده کنی. تو بازار ایران نمیشه رو مدل مادربردی به طور پیشفرض حساب کرد و باید بری بازار ببینی با این چیپست ها چی گیرت میاد ولی علی الحساب msi-790xt-g45 مدل عالی با قیمت حدودی 100 تومان هست. و جز مادربردهای سری جدید msi هم به حساب میاد.

از من هم میشنوی فعلا دور usb3 رو خط بکش تا یه مدت بگذره.ولی اگه بارم اصرار داری باید هزینه ی بیشتری کنی و مادربردی با چیپست 890 بگیری.

راستی اگه یه وقت مادربردی با چیپست 785g هم گیرت اومد در خریدنش شک نکن و با اینکه گرافیک مجتمع درش داره ولی جز بهترین چیپست های بازار به حساب میاد.

این هم اون مادر برد که واقعا انتخاب ایده عالیه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] caf06e64a695d7a2205.jpg

iceweek
30-06-2010, 20:35

چرا میگید 770 خیلی ضعیفه.تستش که بد نیست.فکر کنم میارزه خریدنش

salarhiv
30-06-2010, 20:46
نه عزیز اشتباه نکن. این چیپست ضعیف نیست و اتفاقا یکی از north bridg های قوی amd هست. منظور اینه که برای یک cpu 4 هسته ای ضعیفه و راندمان کاری اون رو در حین کار به مراتب پایین تر از یک چیپ 790 میبره.
اما برای یک cpu دو هسته ای , 770 مناسبترین چیپسته.
چون amd همزمان با معرفی cpu ها چیپ های جدید و حتی سوکت های جدید محصولات مناسب با اون رو همیشه به صورت پلتفرم اعلام میکنه و اینایی که من میگم بر اساس همین پک هاست.

iceweek
01-07-2010, 06:37
نه عزیز اشتباه نکن. این چیپست ضعیف نیست و اتفاقا یکی از north bridg های قوی amd هست. منظور اینه که برای یک cpu 4 هسته ای ضعیفه و راندمان کاری اون رو در حین کار به مراتب پایین تر از یک چیپ 790 میبره.
اما برای یک cpu دو هسته ای , 770 مناسبترین چیپسته.
چون amd همزمان با معرفی cpu ها چیپ های جدید و حتی سوکت های جدید محصولات مناسب با اون رو همیشه به صورت پلتفرم اعلام میکنه و اینایی که من میگم بر اساس همین پک هاست.

تست بالا با 3 هسته ای فنوم بوده.برا 4هسته ای هم فکر نکم انچنان تفاوتی داشته باشه

salarhiv
01-07-2010, 10:27
خب در خیلی موارد این تفاوت توی cpu هایی مثل 955 و 960 نشون داده شده که درسته تفاوت روی کاغذشون چندان قابل توجه نیست اما در خیلی موارد قابل چشم پوشی هم نیست.مثل نقش چیشست با بالا رفتن ضریب کلاک cpu.

اینم بگم که من چون همیشه طرفدار سیستم ارزون قیمت ولی با کارایی قابل قبول(best value)
هستم و معتقدم به خاطر فقط چند درصد کارایی بهتر نباید هزینه ی چند برابر کارایی بهترو بکنیم خرید سیستمی با چیپست 790fx رو پیشنهاد نمی کنم.
ولی چون در مدلهای msi و jetway تفاوت قیمت بین 770 و 790X خیلی کمه چرا از چیپ ست قدرتمند استفاده نکنیم؟؟
به نظرمن اون مادربردی که بهت پیشنهاد دادم بهترین نسبت قیمت به کارایی رو داره.
مادربرد خود منم یه مدل پایینتر همینه.K9A2CF. با چیپ 790X

iceweek
01-07-2010, 11:18
خب در خیلی موارد این تفاوت توی cpu هایی مثل 955 و 960 نشون داده شده که درسته تفاوت روی کاغذشون چندان قابل توجه نیست اما در خیلی موارد قابل چشم پوشی هم نیست.مثل نقش چیشست با بالا رفتن ضریب کلاک cpu.

اینم بگم که من چون همیشه طرفدار سیستم ارزون قیمت ولی با کارایی قابل قبول(best value)
هستم و معتقدم به خاطر فقط چند درصد کارایی بهتر نباید هزینه ی چند برابر کارایی بهترو بکنیم خرید سیستمی با چیپست 790fx رو پیشنهاد نمی کنم.
ولی چون در مدلهای msi و jetway تفاوت قیمت بین 770 و 790X خیلی کمه چرا از چیپ ست قدرتمند استفاده نکنیم؟؟
به نظرمن اون مادربردی که بهت پیشنهاد دادم بهترین نسبت قیمت به کارایی رو داره.
مادربرد خود منم یه مدل پایینتر همینه.K9A2CF. با چیپ 790X

asrock هم چون ارزونتره چیپست بهتری با یک قیمت مشخص میشه ازش خرید.ولی هر ارزونی بی حکمت نیست

salarhiv
01-07-2010, 14:45
asrock هم چون ارزونتره چیپست بهتری با یک قیمت مشخص میشه ازش خرید.ولی هر ارزونی بی حکمت نیست

دقیقا,asrock از زیر مجموعه های شرکت بزرگ asus هست که محصولات رده پایینی رو تولید میکنه و کیفیت محصولاتش تو مایه های الایت گروپه:ارزان,کارامد,ولی نه خیلی فوقالعاده!!
به نظر من درمورد مادربرد باید خیلی حساسیت بخرج داد و از برندهای معتبر انتخاب کرد تا بعدا مشکلی پیش نیاد.
asus و gigabyte که جای خود دارن و msi هم که همیشه خطری برای این دو بوده. ولی به شخصه علاقه ی خاصی به کیفیت و طراحی برند msi دارم.

sajad_n90
01-07-2010, 19:30
من این مدل رو دارم بسیار هم ازش راضی هستم.

CPU: AMD PHENOM II X4 945 SOCKET AM3 938

kourosh4
01-07-2010, 20:04
تو این تاپیک گفته های جالبی دیدم اما دلیلش رو ندیدم!
چیپ 770 جزو بهترین چیپهای amd هست و برای پردازنده های 6 هسته ای هم محدودیتی نداره چه برسه به چهار هسته ای .....
چیپ 790 بیشتر برای کسانی هست که قصد اورکلاک و یا کراس و sli دارن مناسبه و برای کسی که میخواد نصبت به هزینه کارایی بگیره خرج اضافه هست ......
حتی تو اورکلاک هم ضعیف نیست البته نه در سطح حرفه ای و برای کسانی مثل دوستمون کافی هست و لازم به خرج اضافه نیست......
و اون مادربورد 770 گیگا هم جزو بهترینهاس و من به شخصه باهاش کار کردم و مشکلی نداره اما اگه واقعا msi 790xt-g45 قیمتش 100 تومن هست اولویت با اونه ...... البته بعید میدونم قیمتش این باشه ........

salarhiv
02-07-2010, 13:13
تو این تاپیک گفته های جالبی دیدم اما دلیلش رو ندیدم!
چیپ 770 جزو بهترین چیپهای amd هست و برای پردازنده های 6 هسته ای هم محدودیتی نداره چه برسه به چهار هسته ای .....
چیپ 790 بیشتر برای کسانی هست که قصد اورکلاک و یا کراس و sli دارن مناسبه و برای کسی که میخواد نصبت به هزینه کارایی بگیره خرج اضافه هست ......
حتی تو اورکلاک هم ضعیف نیست البته نه در سطح حرفه ای و برای کسانی مثل دوستمون کافی هست و لازم به خرج اضافه نیست......
و اون مادربورد 770 گیگا هم جزو بهترینهاس و من به شخصه باهاش کار کردم و مشکلی نداره اما اگه واقعا msi 790xt-g45 قیمتش 100 تومن هست اولویت با اونه ...... البته بعید میدونم قیمتش این باشه ........

نه عزیز من هم 790FX رو پیشنهاد ندادم و 790X رو پیشنهاد دادم که با توجه به اون قیمت یه مادر برد فوق العاده به حساب میاد. و حیفه که از قابلیت های 790 گذشت و سراغ 770 رو گرفت. واونی که هزینه ی زیادی رو به بار میاره 790fx هست.
من هم دقیقا به این اختلاف قیمتش اشاره داشتم که هیچ هزینه ی اضافی رو ایجاد نمی کنه.

salarhiv
02-07-2010, 13:37
این لینک چبپ های پیشنهادی خود AMD برای 955 هست که فقط یک چیپ 770 درش هست(همین مادر برد گیگا)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینهم لینک قیمت مادر برد msi 790x که الان در بازار هم به راحتی موجوده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به جای -------- lioncompute r رو بزارین.

kourosh4
02-07-2010, 13:46
اگه منظورتون این مادربورد هست که قیمتش 120 تومن هست البته تو شیراز!
در ضمن این مادربورد رم ddr2 میخوره و بهتره برای سری phenom II از رمهای ddr3 استفاده بشه که هم قیمت با رمهای ddr2 هستن و یکی از دلایل ارزون بودن این مادربورد فکر کنم همین باشه!

salarhiv
02-07-2010, 14:32
نه kourosh جان تو پایتخت یا پاساز ایران زیر 100 تومن هم گیر میاد.

و وقتی قراره از رمی با باس پایین استفاده بشه (حد اکثر تا 1333) عملا فرقی بین DDRII یا DDRIII نیست.

DDRIII وقتی مفیده که قراره از رمهای با باس بالا استفاده شه که دیگه DDRII نمی تونه ازش پشتیبانی کنه.
ولی الان می تونه با رم 1066 همون استفاده رو بکنه+50 تومان هزینه کمتر!!!

kourosh4
02-07-2010, 17:01
چرا باس پایین!
الان رم apacer با باس 1600 و زمان تاخیر 9 حدود 65 هست البته 2 گیگش و رمهای ddr2 با باس 1066 هم حدود 55 به بالا هستند حالا به نظر شما این اختلاف 10 تومنی ارزشش رو نداره........
در ضمن رمهای ddr2 ولتاز کاریشون بالاست که برای 1066 حدود 2 تا 2.2 ولت هست در صورتی که برای رمهای ddr3 حدود 1.5 تا 1.6 ولت هست که هم خنکترن و هم برای اورکلاک مناسبترن و مصرف کمتری دارن هر چند ناچیزه.........
در کل با توجه به اختلاف کمشون رمهای ddr3 توصیه میشن هر چند کاراییه برابر و نزدیک به همی داشته باشن......
و اینکه تا یک مدت دیگه تولید رمهای ddr2 متوقف میشه و برای ابدیت در اینده به مشکل میخورن و قیمتهاش مثل رمهای ddr بالاتر از حد واقعی میشه که میتونه مشکل ساز بشه.....

ostooreh
03-07-2010, 13:27
سلام
من می خوام این cpu رو بخرم. از کجا می تونم متوجه بشم که:
1- Black Edition هستش.
2- قضیه ی این B3 Stepping چیه؟ این cpu هم داره اینو؟

ممنونم

amd>intel
03-07-2010, 13:32
مدلهای بلک ادیشن روی جعبه ذکر شده ته مدل یک عبارت BE اضافه میشه .

salarhiv
03-07-2010, 17:16
سلام
من می خوام این cpu رو بخرم. از کجا می تونم متوجه بشم که:
1- Black Edition هستش.
2- قضیه ی این B3 Stepping چیه؟ این cpu هم داره اینو؟

ممنونم

1-بله,اونا با نام BE در اخر اسمشون مشخص میشن و روی جعبع کاملا مشخصه.

2-B3 strpping مربوط به نسل قبلی پردازنده ای phenom هست و وقتی پردازنده های سری اول amd phenom با مشکل TLB مواجه شدن,AMD ویرایش جدیدی بر روی پردازنده ای فنوم با نام B3 Stepping انجام داد و این ایراد رو در نسخه های جدیدتر Phenom I برطرف کرد. پس هیچ جای نگرانی نیست چون این مسئله در phenom II وجود نداره.

amd>intel
03-07-2010, 22:28
شما سراغ پردازنده اي بريد كه راحت آنلاك ميشه مثل PHENOM II X2 550 كه راحت چهار هسته اي ميشه . البته سري پيشنهاد من با صرف هزينه خيلي كم صاحب يك 6 هسته اي فنوم 2 بشيد مدل 1055