ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاور مورد نیاز سیستم شما و نحوه محاسبه توان

amd>intel
30-06-2010, 13:58
بارها موقع خرید پاور این دغدغه رو داشتیم برای قطعاتی که جمع کردیم چه پاوری مورد نیاز هست و چه پاوری جوابگو نیازهای قطعات ما میباشد . بهتر هست برای شروع از سایتهائی که با محاسبه توان مصرفی قطعات محدوده پاوری رو که نیاز داریم رو اعلام میکنند مراجعه کنیم :

من برای شروع چند تا از این سایتها رو براتون لینک میکنم . البته سایتهائی که تو محاسبه زیاده روی نمیکنند :

eXtreme Power Supply Calculator Lite v2.5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دومین هم مربوط به شرکت کولر مستر میباشد و حتی از محصولات خودش یک پاور به شما پیشنهاد میدهد:

این هم یکی دیگر
PSU Watts And 12V Calculator

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

لازم به ذکر میدونم من همیشه به خاطر خروجی های 12 و کار نکردن پاور در حالت فول لود به میزان نتیجه این محاسبه کننده ها حدود 30 تا 50 وات اضافه میکنم البته برای سیستم های حرفه ای با احتمال اپگرید این میزان به 100 تا 150 وات هم میرسه .

seemps
30-06-2010, 14:54
خیلی خوب بود مرسی:11:
گرینم یه همچین چیزی داره

نمیخاد چیزی هم بهش اضافه کنیین

amd>intel
30-06-2010, 15:48
شما چیزی که گرین نوشته رو با بقیه مقایسه کنید میبینید چقدر همه چیز بالاتره . من خودم از گرین استفاده نمیکنم از لینک اولی و لینک دومی که کولر مستر هست . چون دیگه به پاورهای گرین ندارم . من خودم زمانی که غیر از گرین پاور درست و حسابی نبود گرین انتخابم بود ولی الا ماشا الله پاور معتبر مثل ANTEC-ENERMAX-ACBEL و... تو بازار ما داره فروش میره به خاطره چند تومن ارزونتر یک برندی میگیرم که چند تا آدم حسابی هم دارن استفاده میکنن. این عقیده شخصی منه .

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

Thermaltake Power Supply Calculator

sasan816
30-06-2010, 16:18
چون دیگه به پاورهای گرین ندارم
چی ندارید؟

kaka22
24-08-2010, 22:33
سلام من نمیدونم چطوری باید این جاهای خالی رو پر کنم مثلا واسه کولر مستر///چیکار کنم///این سیستم من:
cpu: athlonII x4 635
main: msi-770-c45
ram: geil2gb 1333 cl9
vga: 5670
power: memonex 540w
monitor: samsung 17 crt

کسی میتونه اینارو واسم حساب کنه؟؟؟