مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان كرمانشاه
arsenalfan
05-09-2011, 21:34
بچه ها کسی نمیدونه چطور باید این مشکل رو حل کرد .. موقعی که دانلود میکنم پینگم به شکل عجیبی میشه 2000 تا...
آقا محمد راست میگه
خیلی جالبه الان امتحان کردم
پینگم 260 بود 3 تا دانلود همزمان گذاشتم:31:
.s.a.e.e.d
05-09-2011, 21:56
با یکی از آشناها تو مخابرات صحبت کردم.میگفت این مشکل برای چندین نفر پیش اومده و چون ما نتونستیم حلش کنیم به تهران اطلاع دادیم.میگفتش که توی دو سه روز آینده حل میشه . :13:
mehdi_08
05-09-2011, 21:56
سلام .
دوستان من حدود 70/80 گيگ فايل براي دانلود دارم.
كافي نتي رو توي كرمانشاه سراغ نداريد كه سرعت دانلودش خيلي زياد باشه و براي حجم پول نگيره :31:؟!
كسي از شما دوستان ميتونه اين فايلهارو واسم دانلود كنه :31:؟!
موفق باشيد :40:.
پاشو بیا برو دانشگاه آزاد باغ نی 1000 تومن بریز حساب فیش رو ببر سایت دانشگاه ازت کارت دانشجویی نمی خوان اگه خواستن یه بهانه ای بیار برو بشین دانلود کن سرعتش اگه کسی دانلود نکنه 200 کیلوبایت بود
پاشو بیا برو دانشگاه آزاد باغ نی 1000 تومن بریز حساب فیش رو ببر سایت دانشگاه ازت کارت دانشجویی نمی خوان اگه خواستن یه بهانه ای بیار برو بشین دانلود کن سرعتش اگه کسی دانلود نکنه 200 کیلوبایت بود
فکر کنم باید مجتمع امام پول بریزه.من خودم گرفتم 1500 تومن هست.از ساعت 8صبح تا3 هست اونجا
ولی اگه کارت دانشجویی خواستن سروکارت با یه کسی به اسم نوروزی هست:31:
امروز حدود ساعت 6 ظهر بود داشتم کانتر میزدم دیدم لتنسی کانتر رو 380 هستش زنگ زدم به 1899 یه مرده برداشت خیلی خوش صحبت گفتم داداشی پینگم رفته بالا خراب شده گفت برات درست میکنم مودم رو خاموش کن یه چند دقیقه دیگه روشن کن من این کارو کردم و دوباره رفتم کانتر باورتون نمیشه لتنسی شده بود 17 آره 17 باور میکنید خیلی حال کردم خدایی
Mohammad.7225
07-09-2011, 00:08
امروز حدود ساعت 6 ظهر بود داشتم کانتر میزدم دیدم لتنسی کانتر رو 380 هستش زنگ زدم به 1899 یه مرده برداشت خیلی خوش صحبت گفتم داداشی پینگم رفته بالا خراب شده گفت برات درست میکنم مودم رو خاموش کن یه چند دقیقه دیگه روشن کن من این کارو کردم و دوباره رفتم کانتر باورتون نمیشه لتنسی شده بود 17 آره 17 باور میکنید خیلی حال کردم خدایی
دمش گرم انصافا
ما هم زنگ بزنیم جواب میده؟؟؟
reza137333
07-09-2011, 10:17
من اینترنت نامحدود 512kb حسابگر دارم سرعت دانلود به طور معمول 140 است تا 160 هم می رود:5::27:
sajad-tnt
07-09-2011, 10:33
فکر کنم باید مجتمع امام پول بریزه.من خودم گرفتم 1500 تومن هست.از ساعت 8صبح تا3 هست اونجا
ولی اگه کارت دانشجویی خواستن سروکارت با یه کسی به اسم نوروزی هست:31:
سلام .
دوستان اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بديد :31:!
بايد مبلغ رو همونجا بهشون بدم يا ... ؟! 1500تومان براي 1 ساعت :31:؟!
راستي 80گيگ با سرعت دانلود 200 ، چند روز طول ميكشه تمام شه :31:؟!
خدايي خيلي مرد بوده :46:!
امروز هم پينگت 17 هست :31:؟!
موفق و پيروز باشيد :40:.
Mohammad.7225
07-09-2011, 13:03
سلام .
رفته!!
دیگه با این پینگ توپ به انجمن سر نمیزنه.
رفته!!
دیگه با این پینگ توپ به انجمن سر نمیزنه.
آره خدایی همش دارم کانتر میزنم پینگ امروزم تا الان همون بوده دمش گرم خدایی حال داد اساسی :31::40::10:
Mohammad.7225
07-09-2011, 15:24
آره خدایی همش دارم کانتر میزنم پینگ امروزم تا الان همون بوده دمش گرم خدایی حال داد اساسی :31::40::10:
کانتر دیگه حال نمیده
اینو ببینی دیگه اصلا دور و بر کانتر نمیری
البته این با پینگ های افتضاح هم میشه بازی کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
behnam-k
07-09-2011, 18:56
رامین جان میشه یه تست از pingtest بزاری
برام خیلی جالبه که طرف چطور پینگت رو درست کرده؟
کماکان لتنسی کانتر من رو 17 هستش در در ترین شرایط 40 میشه دیگه اون سرور کانتر خراب میشه
اینم یه تست با سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه تست دیگه خودم زدم تو run دستکتاپمم کات نکردم حال کنین :31:
mohammad8711
08-09-2011, 13:41
کانتر چیه بازی می کنی :31:
بیا BFH بازی کن حالشو ببر
اینم ای پی سروری که معمولا توش بازی می کنیم : 213.163.68.212
الان پینگش زیاد خوب نیست ولی معمولا شب ها پینگش میاد حدود 140 ، دیشب هم که پینگش 120 بود :5:
هنوز پینگم همونه :31:خیلی دارم حال میکنم این چند روزه :5:شدم رنک 1 کانتر با این پینگ :27:
آقا یه سوالی مودم من چرا رو ویندوز سون نصب نمیشه؟مینویسه network cable unplugged
آقا یه سوالی مودم من چرا رو ویندوز سون نصب نمیشه؟مینویسه network cable unplugged
همون طور که خطا میگه کابل شبکه مشکل داره یعنی ارتباط بین کابل شبکه و کامپیوتر برقرار نیست کابلت رو عوض کن اگه کابلت مشکلی نداشت و مال مودم بود باید میزدن notresponding :40:
همون طور که خطا میگه کابل شبکه مشکل داره یعنی ارتباط بین کابل شبکه و کامپیوتر برقرار نیست کابلت رو عوض کن اگه کابلت مشکلی نداشت و مال مودم بود باید میزدن notresponding :40:
کابل شبکه ندارم با usb وصل میشم اینومینویسه اصلا میشه مودم رو تو ویندوز سون با usb وصل کرد؟توضیح لطفا
کابل شبکه ندارم با usb وصل میشم اینومینویسه اصلا میشه مودم رو تو ویندوز سون با usb وصل کرد؟توضیح لطفا
آره میشه ولی خیلی بده سرعت میاد پایین کامپیوترت میرینه :31:بهتره با کابل شبکه وصل بشی اون usb هم بزار برا آپگرید ریسیور یا چیزهای مثل اون :40:
دوستان برنامه NetScream رو دان کنید و نصب سرعت اینترنت خدایی تغییر میکنه برا من که اینطور بود دیگه تیک سابق رو تو دان نداره خیلی ردیفه به راحتی میشه آنلاین ویدیو دید پینگم خیلی خوب ثابت میکنه
اگه نتونستین دان کنید بگین خودم براتون آپ کنم
behnam-k
09-09-2011, 19:02
دوستان برنامه NetScream رو دان کنید و نصب سرعت اینترنت خدایی تغییر میکنه برا من که اینطور بود دیگه تیک سابق رو تو دان نداره خیلی ردیفه به راحتی میشه آنلاین ویدیو دید پینگم خیلی خوب ثابت میکنه
اگه نتونستین دان کنید بگین خودم براتون آپ کنم
من اینو قبلا دانلود کردم تغییری ایجاد نکرد :41:
برای تغییر رمز اکانت اینترنتم سایتی نداره چیکار کنم یا باید بزنگم
من اینو قبلا دانلود کردم تغییری ایجاد نکرد :41:
والا چی بگم نازم :40:برا من که خیلی خوب شده برا وبگردی که نامبر وانه اصلا نمیخواد واسی بزنی میاد . من رو وایرلس تنظیم کردم شاید مال اونه ولی خب شایدم نسخه نرم افزار فرق میکنه بیا برات آپ کردم اینو دان کن مدل اتصال رو فقط خوب انتخاب کنی که جواب بده
این پچ نرم افزار
اینم خود نرم افزار
behnam-k
09-09-2011, 21:46
برای تغییر رمز اکانت اینترنتم سایتی نداره چیکار کنم یا باید بزنگم
اگه از مخابرات داری برو به آدرس زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیوزر و پسورد رو زدی قسمت تغییر رمز عبور بعد اطلاعات خواسته شده رو بزن و تمام :20: اگه زنگ بزن پشتیبانی احتمال زیاد تغییر بدن:5: البته اگه حال و حوصله داشته باشن :31:
Mohammad.7225
09-09-2011, 22:25
والا چی بگم نازم :40:برا من که خیلی خوب شده برا وبگردی که نامبر وانه اصلا نمیخواد واسی بزنی میاد . من رو وایرلس تنظیم کردم شاید مال اونه ولی خب شایدم نسخه نرم افزار فرق میکنه بیا برات آپ کردم اینو دان کن مدل اتصال رو فقط خوب انتخاب کنی که جواب بده
این پچ نرم افزار
اینم خود نرم افزار
دستت درد نکنه تا امتحانش کنم ببینم چیه؟؟؟:31:
توی یه فایل زیپ میزدیشون بهتر بود البته زیاد فرقی نمیکنه دستت درد نکنه!!:10:
دوستانی که از حسابگر دارن
بگن همون قطعی های پشت سر هم رو داره یا نه بعد من که نامه جمع آوری نگرفتم و 4 ماه مخابرات دارم ولی هنوز شمارم تو سایت حسابگر هست بخوام برگردم حسابگر باید 5 تومن رو دوباره بدم یا نه ؟ ولی لطفا بگین که قطعی برطرف شده و همچنین سرعت دانلود 512 حدود 120 تا 220 هستش یا نه ؟
دوستانی که از حسابگر دارن
بگن همون قطعی های پشت سر هم رو داره یا نه بعد من که نامه جمع آوری نگرفتم و 4 ماه مخابرات دارم ولی هنوز شمارم تو سایت حسابگر هست بخوام برگردم حسابگر باید 5 تومن رو دوباره بدم یا نه ؟ ولی لطفا بگین که قطعی برطرف شده و همچنین سرعت دانلود 512 حدود 120 تا 220 هستش یا نه ؟
آقا جان حقیقت رو بهت بگم قطعی کم داره ولی یه مشکل عجیبی من باهاش دارم اونم اینکه بعضی وقت ها که با کانکشن وصل میشم پینگ ندارم(یعنی پیج باز نمیکنه) اما یکی دوبار که دی سی میشم دوباره وصل میشم درست میشه.نمیدونم فقط مشکل منه یا بقیه هم دارن در مورد سرعت دانلودم 512 داشتم حدود 180تا220 بود الان که 128 دارم حدود 100تا120 هست.چند روز پیش که برا تمدید رفته بودم یکی از رفقام اومده بود بگیره میگفت اگه خودت نصب کنی باید 5 تومن بدی اگه بخوای ما نصب کنیم باید 10تومن بدی.شانس بیاری نامه جمع آوریتو نفرستاده باشن زنگ بزن بپرس
اینو تو سایت حسابگر دیدم به نظر شما این توجیحی برای کارهاشون نیست ؟
به دلیل پر شدن لینک های مخابراتی استان کرمانشاه کاربران استان با کندی سرعت مواجه شده اند
behnam-k
10-09-2011, 10:02
اینو تو سایت حسابگر دیدم به نظر شما این توجیحی برای کارهاشون نیست ؟
به دلیل پر شدن لینک های مخابراتی استان کرمانشاه کاربران استان با کندی سرعت مواجه شده اند
دقیقا:13:
اما دستشون دیگه برای من رو شده :31:
من میخوام برگردم حسابگر به نظرتون خوبه یا نه ؟ یا برم پارس آنلاین
دیروز داشتم گوشی عموم رو آپدیت میکردم 2 ساعت طول کشید بعد 1 ساعت ونیم اینترنت یه کوچولو dc شد رید به همش تازه شانس آوردم گوشیه چیزی بهش نیومد n8 داره باید کامپیوترمو به جاش میدادم حالا میخوام یه سرعت بالا بگیرم برا این جور وقتا 512 حسابگر یا پارس آنلاین کدوم خوبه ؟
دیروز داشتم گوشی عموم رو آپدیت میکردم 2 ساعت طول کشید بعد 1 ساعت ونیم اینترنت یه کوچولو dc شد رید به همش تازه شانس آوردم گوشیه چیزی بهش نیومد n8 داره باید کامپیوترمو به جاش میدادم حالا میخوام یه سرعت بالا بگیرم برا این جور وقتا 512 حسابگر یا پارس آنلاین کدوم خوبه ؟
گوشی نوکیا رو اگه از طریق ovi آپدیت کنی چنانچه پروداکتت فارسی نباشه یقینا زبان فارسی گوشی می پره!
و تقریبا بیشتر گوشیها اینجور میشن!
لزوما باید فلش بشن که اونم با فونیکس کار راحتیه!
پس حواست باشه فارسیش نپره:31:
از نظر سرعت که 512 حسابگر خیلی خوبه اما باید اون مشکلاتی که گفتم رو هم در نظر بگیری راستی فکر کنم پارس آنلاین زورکی یه مودم میچپونه به کاربر چون فقط مودم های خودش رو قبول داره اینم ازشون بپرس
sajad-tnt
10-09-2011, 12:19
سلام .
دوستان منم شارژ اين ماهم تموم شه ميرم پارس آنلاين !
مخابرات كه ديگه داغون شده ! الان پينگم 600 هست و سرعت دانلودمم اومده زير 20 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! آخه اين ديگه چه وضعشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
فقط همون يكي دو ماه اولش خوب بود و بس ! آخه يكي نيست بهشون بگه فضاي لينك هاتون داره بيش از زياد ميشه چرا مشترك جديد ثبت نام ميكنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟!
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
behnam-k
10-09-2011, 12:59
سلام .
مخابرات كه ديگه داغون شده ! الان پينگم 600 هست و سرعت دانلودمم اومده زير 20 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! آخه اين ديگه چه وضعشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
فقط همون يكي دو ماه اولش خوب بود و بس ! آخه يكي نيست بهشون بگه فضاي لينك هاتون داره بيش از زياد ميشه چرا مشترك جديد ثبت نام ميكنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟!
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سجاد جان
پس تو هم رفتنی شدی !:44:
گوشی نوکیا رو اگه از طریق ovi آپدیت کنی چنانچه پروداکتت فارسی نباشه یقینا زبان فارسی گوشی می پره!
و تقریبا بیشتر گوشیها اینجور میشن!
لزوما باید فلش بشن که اونم با فونیکس کار راحتیه!
پس حواست باشه فارسیش نپره:31:
فدات شم گلم فریمور anna رو خواستم بریزم با Nokia Software Updater که از همه امن تر و خوب تره ولی حجمش 257 مگ بود وسطش رید با فونیکس هم میخوام بازش کنم میگه دانگل نصب نیست و ایراد دانگل میگیره و بسته میشه ولی به نظر من بهترین روش همین Nokia Software Updater هستش راستی نازم وقتی با Nokia Software Updater بری خودش آی پی رو میشناسه فارسیشم نمیپره :40:
behnam-k
10-09-2011, 13:05
حسابگر که امتحانشو پس داده (شرکت بی در و پیکیریه)
پارس آنلاین بهتره البته من خودم نداشتم اما دوستان که راضی بودن :8:
اما من اینقدر بی خوابی کشیدم از سرویس های حجمی :2: که حالا حالا ها نمیرم سراغشون
سلام .
سجاد پارس آنلاین 15 تومن برا راه اندازی میگیره بی چون و چرا تو هی بگو من خودم نصب میکنم اونا 15 ازت میگیرن ولی حسابگر 5 تومن میگیره بعد حسابگر شبا که رایگانه از 2 تا 7 سرعتش میاد پایین میشه سرعت واقعی مثلا اگه 512 تو روز 180 دان کنی شب حداکثر 65 دان میکنی ولی پارس آنلاین اگه روز 180 دان کنی شب که رایگانه با 300 میتونی دان کنی از 1 تا 7 هم رایگانه حالا منم موندم چی کار کنم :40:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
یه نکته دیگه که یادم رفت 1 گیگ ترافیک حسابگر 3500 و مال پارس آنلاین 5000 تومن هستش اینم در نظر بگیر
امروز برای شارژ مجدد رفتم مخابرات گفتن که برای شارژ باید برید دفاتر خدماتی!
سرویس ها ام گرون شده.
512 شده 27 تومن! 5 تومن افزایش قیمت
behnam-k
10-09-2011, 13:48
سرویس ها ام گرون شده.
آره قیمتهاش گران شده منم 256 شارژ کردم حدود 2 تومن افزایش داشته
مخابرات اول خیلی ارزان بود اما الان هر ماه داره قیمتها رو بالا میبره :19:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
سجاد پارس آنلاین 15 تومن برا راه اندازی میگیره بی چون و چرا تو هی بگو من خودم نصب میکنم اونا 15 ازت میگیرن ولی حسابگر 5 تومن میگیره بعد حسابگر شبا که رایگانه از 2 تا 7 سرعتش میاد پایین میشه سرعت واقعی مثلا اگه 512 تو روز 180 دان کنی شب حداکثر 65 دان میکنی ولی پارس آنلاین اگه روز 180 دان کنی شب که رایگانه با 300 میتونی دان کنی از 1 تا 7 هم رایگانه حالا منم موندم چی کار کنم :40:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
یه نکته دیگه که یادم رفت 1 گیگ ترافیک حسابگر 3500 و مال پارس آنلاین 5000 تومن هستش اینم در نظر بگیر
اینطور که تو میگی بین این 2 تا پارس انلاین خیلی بهتره :20:
sajad-tnt
10-09-2011, 13:51
سلام سجاد جان
پس تو هم رفتنی شدی !:44:
آره بهنام جان ، با اين اوضاع اصلا ارزش نداره :13:!
حسابگر که امتحانشو پس داده (شرکت بی در و پیکیریه)
پارس آنلاین بهتره البته من خودم نداشتم اما دوستان که راضی بودن :8:
اما من اینقدر بی خوابی کشیدم از سرویس های حجمی :2: که حالا حالا ها نمیرم سراغشون
بهنام جان براي من حجم اصلا مهم نيست :46:! شايد در هفته 200mb دانلود داشته باشم ! مسئله مهم براي من پينگ هست:20:.
چون من حداقل روزي 9/8 ساعت بازي آنلاين انجام ميدم :31:!
رامين جان جدي پارس آنلاين ساعات رايگانش با سرعت 300 ميتوني دانلود كني :18:؟!
هزينه سرويس 256 و 1ماهه پارس آنلاين جقدره ؟!
راستي پرداخت آنلاين داره ؟! (نابود شدم از بس هرماه رفتم مخابرات:31:)
سرویس ها ام گرون شده.
ديگه بدتر :2:!
پس ديگه مخابرات اصلا ارزشش رو نداره :13:!
رامين جان جدي پارس آنلاين ساعات رايگانش با سرعت 300 ميتوني دانلود كني :18:؟!
هزينه سرويس 256 و 1ماهه پارس آنلاين جقدره ؟!
راستي پرداخت آنلاين داره ؟! (نابود شدم از بس هرماه رفتم مخابرات:31:)
!
هزینش رو نمیدونم تو که از مصوری نزدیکی یه سر برو مصدق تو کوچه رو برو ارگ طبقه سوم برو یه دخترس قیمتها رو بگیر به ما هم بگو بعد ببین اون 15 هم درسته که میگیرن
برا سرعتم من پسر عمم 128 داره یه شب که پیشش بودم 300 میزد :10:
misam5526
10-09-2011, 16:27
دوستان خوبم!
گذشته از اینکه کی میخواد چه سرویسی از کجا بگیره فقط خواستم یاد آوری کنم چند وقته مشکل سراسری در اینترنت ایران به وجود اومده و هنوز هم حل نشده... در واقع ترکش هاش هر چندوقت میگیره!
دران کابل عوض میکنن ...نمیدونم فیبر میکشن...لینک کمه یا زیاده... هرچی هست کلی هست مشکلات.
یه نگاه به چت روم الان بندازید دقیقاً شده مثل دو سال پیش که اغتشاش بود اینترنت رو قطع میکردن کمی تا قسمتی خلوت!!
در مورد شرکت ها هم امتحان کنید ببینید چطوره به ما هم بگید من هنوز طمع تلخ حسابگر زیر زبونمه (512 داشتم زیر 20 و حتی 15دانلودم بود) البته از این 512 های طرح ویژه!
فدات شم گلم فریمور anna رو خواستم بریزم با Nokia Software Updater که از همه امن تر و خوب تره ولی حجمش 257 مگ بود وسطش رید با فونیکس هم میخوام بازش کنم میگه دانگل نصب نیست و ایراد دانگل میگیره و بسته میشه ولی به نظر من بهترین روش همین Nokia Software Updater هستش راستی نازم وقتی با Nokia Software Updater بری خودش آی پی رو میشناسه فارسیشم نمیپره :40:
نه
گلم نازم !
آی پی این وسط هیچ نقشی نداره
براساس پروداکت کد عمل می کنه!
دیگه عمریه فلش می کنم!
اون دانگل هم به خاطر نوع فونیکست هستیه فونیکس جدید کرک شده گیر بیار ردیفه!
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
من فردا ماهانه مخابرتم تموم میشه
زنگ زدم گفت 256 شده 16600!
باید هم برم دفتر مخابراتی مهر پرداختش کنم!
خاک بر مخابرات بکنن!
فقط بلدن بچاپن!
اونم درست زمانی که وضعیت پینگشون خیلی افتضاح شده
افزایش قیمت مخابرات به خاطر همن سیاست های مخابرات که اوایل تاپیک دربارش بحث شد.
سرویس نا محدود ارزان و با کیفیت مناسب می دن
بعدش که شرکت های دیگه رو پس زدن خودشون یکه تاز میشن هرچقدر بخوان سرویس ها رو محدودتر می کنن
.s.a.e.e.d
10-09-2011, 19:33
آقایون :31: ما که از مخابرات پشیمان گشته و به همون پارس انلاین راضی شدیم و بعد از یک هفته فردا نامه جمع آوری مخابرات رو میگیرم .. مرگ بر مخابرات با پینگ و تایم اوتهاش و پشتیبانی مسخره اش :31:
در ضمن برای بچه هایی که در مورد پارس آنلاین پرسیدن باید بگم از هر مودمی که دارین میتونید استفاده کنید.ولی اونها هم سعیشون رو میکنن که مودم رو بهتون بفروشن.خودم دی لینک دارم و چندین ماه مشترک پارس بودم و دوباره از فردا مشترکشون میشم.غیر از قیمت حجم اضافشون خدا ازشون راضی باشه :31: همینی که انلاین میشه حجم خرید و اشتراک رو تمدید کرد و پینگش ثبات داره میارزه به مخابرات درپیت
behnam-k
10-09-2011, 19:39
افزایش قیمت مخابرات به خاطر همن سیاست های مخابرات که اوایل تاپیک دربارش بحث شد.
سرویس نا محدود ارزان و با کیفیت مناسب می دن
بعدش که شرکت های دیگه رو پس زدن خودشون یکه تاز میشن هرچقدر بخوان سرویس ها رو محدودتر می کنن
100 درصد موافقم
اینقدر قیمتها رو گران میکنن که آدم نتونه سرویس بیشتر از 128 بگیره :37:
یاهو مسنجر هم از کار انداختن :19:
ای خدا چرا ما نباید اینترنت درست و حسابی داشته باشیم :37::37::37::37:
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
از وقتی مخابرات اومد خیلی ها به طرف ADSL اومدن حالا که سرویساش داره بد میشه همه میرن شرکتهایی مثل پارس انلاین صبانت و..... نتیجه این میشه که همین شرکتها پهنای باند کم میارن و قطعی ها چند برابر و افت سرعت و.....
خلاصه کلام:همش به ضرر ما تموم میشه :44:
کی گفته پارس آنلاین ساعت مجانیش با 300 میگیره ؟ !!!!
تو روزم بیشتر از 170 نمیشه بابا . من 256 حجمی داشتم شبا میشد لاکپشت به زرو با 30 دانلود میکرد همش بین 15 تا 20 بود !!!
الان 256 مخابرات 30 تا 35 میگیره بیچاره !
کی گفته پارس آنلاین ساعت مجانیش با 300 میگیره ؟ !!!!
تو روزم بیشتر از 170 نمیشه بابا . من 256 حجمی داشتم شبا میشد لاکپشت به زرو با 30 دانلود میکرد همش بین 15 تا 20 بود !!!
الان 256 مخابرات 30 تا 35 میگیره بیچاره !
من با پسر عمم نشستیم با 128 شب رایگان رفت رو 300 یه سریال کامل رو گرفتیم البته اینی که میگم مال 7 ماه پیش هستش ولی بازم پارس آنلاین از سایر isp ها بهتره البته به جز حسابگر که حسابگر خدایی یه چیز دیگس سرعت بالا و ترافیک ارزان :10:من بر میگردم 512 خودم حسابگر برا دانلود
پینگ من از روزی که اون مرده ریست کرد تا الان همونه و تغییری نداشته تو سرور کانتر هم همین الان 19 بود همیشه نهایت تا 40 بره
mehr film
10-09-2011, 23:26
آقا ما که مرکز بعثتیم فعلا راضی هستیم . هم پینگ هم سرعت خوبه فعلا از بقیه شرکتا .
فقط دوباره تقی به توقی خورد فایل های فلش و یاهوو رو بستن !
منم از مخابرات راضیم والله
من والا خسته شدم از این نامه گرفتن و بردن و آوردن
ترافیک اضافه هم نمی تونم بخرم چون استفادم حداقل 4 گیگ و بلکم بیشتره وقتی دانلود نکنم
بنابراین ناچارم فعلا مخابرات بمونم!
خاک بر سر مخابرات اما!
منم مخابرات میمونم :31::26:یکی نیست بگه تو پینگت عالیه سرعت دانتم بالا 32 هستش مرض داری میخوای بری قطعی هم نداره من میمونم مخابرا:8:
ازم 16700 گرفت!
گفت اشتبا گفتن 16600!
گفتم حالا به فکر کیفیت هم هستن؟ مثلا پینگش!
طرف گفت چی؟ گفتم بیخیال شما کاره ای نیستی ! گفت آره والا
من با پسر عمم نشستیم با 128 شب رایگان رفت رو 300 یه سریال کامل رو گرفتیم البته اینی که میگم مال 7 ماه پیش هستش ولی بازم پارس آنلاین از سایر isp ها بهتره البته به جز حسابگر که حسابگر خدایی یه چیز دیگس سرعت بالا و ترافیک ارزان :10:من بر میگردم 512 خودم حسابگر برا دانلود
پینگ من از روزی که اون مرده ریست کرد تا الان همونه و تغییری نداشته تو سرور کانتر هم همین الان 19 بود همیشه نهایت تا 40 بره
نه داداش نگیر پشیمون میشی . پارس از نظر سرعت باز کردن پیچ و خدمات پشتیبانی عالیه . پشتیبانی وصل میشی تهران 4 تا کارشناس واقعی جوابتو میدم . نه مثل مخابرات کرمانشاه که من از اونا بیشتر سرم میشه !
من 6 ماه پارس داشتم سرعت دانلود در روز خیلی خوبه در شب میشه گفت افتضاحه . خنده داره گاهی اوغات از 10 بالاتر نمیرفت ! الان 1 ماه داره میشه مخابرات دارم و کاملا راضیم . تا وقتی هم راضی باشم نمیرم . مرکز ولیعصر هستیم . برای شرکتی هم که کار میکنم 256 نامحدود حسابگر داریم . به نظرم ماله خونه که مخابراته سرعت بهتری داره . حسابگر اگه این خدمات ضعیف رو نداشت شرکت بدی نبود !
حالا قیمت 256 مخابرات چند شده ؟
behnam-k
11-09-2011, 09:54
نه داداش نگیر پشیمون میشی . پارس از نظر سرعت باز کردن پیچ و خدمات پشتیبانی عالیه . پشتیبانی وصل میشی تهران 4 تا کارشناس واقعی جوابتو میدم . نه مثل مخابرات کرمانشاه که من از اونا بیشتر سرم میشه !
من 6 ماه پارس داشتم سرعت دانلود در روز خیلی خوبه در شب میشه گفت افتضاحه . خنده داره گاهی اوغات از 10 بالاتر نمیرفت ! الان 1 ماه داره میشه مخابرات دارم و کاملا راضیم . تا وقتی هم راضی باشم نمیرم . مرکز ولیعصر هستیم . برای شرکتی هم که کار میکنم 256 نامحدود حسابگر داریم . به نظرم ماله خونه که مخابراته سرعت بهتری داره . حسابگر اگه این خدمات ضعیف رو نداشت شرکت بدی نبود !
حالا قیمت 256 مخابرات چند شده ؟
قیمت 256 شده 16700
قیمت 256 شده 16700
نزدیک 3 تومن اضافه
256 حسابگر چه طور نامحدود ماهی 15 بود تا ماه قبل . اینم گرون شده ؟
behnam-k
11-09-2011, 10:23
نزدیک 3 تومن اضافه
256 حسابگر چه طور نامحدود ماهی 15 بود تا ماه قبل . اینم گرون شده ؟
مخابرات داره هر ماه قیمتها رو افزایش میده :13:
حسابگرم که تو همون قیمت اولیه مخابرات مونده :31:
مخابرات داره هر ماه قیمتها رو افزایش میده :13:
حسابگرم که تو همون قیمت اولیه مخابرات مونده :31:
از طرفی میگم شارژ کنیم با مخابرات پر رو میشن از طرفیم سرویس حجمی نمیخوام :41:
فقط ما قربانی هستیم این وسط دارن حال میکنن باهامون این وسط. معذرت میخوام قشنگ چربش کردن برامون :31::31::31:
behnam-k
11-09-2011, 10:32
از طرفی میگم شارژ کنیم با مخابرات پر رو میشن از طرفیم سرویس حجمی نمیخوام :41:
فقط ما قربانی هستیم این وسط دارن حال میکنن باهامون این وسط. معذرت میخوام قشنگ چربش کردن برامون :31::31::31:
منم از حجمی بدم میاد :2:
مجبوریم فعلا مخابرات بمونیم :20:
دقیقا :31::31:
sajad-tnt
11-09-2011, 12:03
سلام دوستان.
آقا پينگ مخابرات درست شد :26:! همه دست بزنيد ... هووووووووورا :33:! چه پينگ خوبيه ! دم مخابرات گرم !
Line Quality رو نگاه كنيد ! +A گرفته :27:!
ماهي 16هزار تومان حلالشون باشه :12:!
(الان چاقو بزني بهم خونم در نمياد :37:!)
mehr film
11-09-2011, 12:19
سلام دوستان.
آقا پينگ مخابرات درست شد :26:! همه دست بزنيد ... هووووووووورا :33:! چه پينگ خوبيه ! دم مخابرات گرم !
Line Quality رو نگاه كنيد ! +A گرفته :27:!
ماهي 16هزار تومان حلالشون باشه :12:!
(الان چاقو بزني بهم خونم در نمياد :37:!)
nدوست عزیز مشکل کلی هست . و این کار به عمد صورت گرفته . پینگ خود من 200 - 250 بود الان میگیریم میزنه 560 . علتشم اینه که شما نتونی در youtube خون خار و Facebook ملعون :دی ویدیو آنلاین تماشا کنی
nدوست عزیز مشکل کلی هست . و این کار به عمد صورت گرفته . پینگ خود من 200 - 250 بود الان میگیریم میزنه 560 . علتشم اینه که شما نتونی در youtube خون خار و Facebook ملعون :دی ویدیو آنلاین تماشا کنی
چرا خبری شده مگه؟
mehr film
11-09-2011, 16:42
چرا خبری شده مگه؟
از قرار معلوم یه خبر هایی هست . فکر میکنم مربوط به ارومیه و اینها هست که جای بحثش نیست .
یاهوو و فایل های فلش رو هم بسته بودند که درست شد . حالا پینگ کی درست بشه خدا میدونه
در کل من که وقتی میبینم یک روز اینترنتم خوبه و همه چی عادیه نهایت استفاده رو ازش میبرم دانلود ، بازی و ... میترکونم . این غافله ی عمر بگذرد ، دیگه حالا کی دنبالش بدوئه که یه روز اینترنت دوباره خوب باشه :دی
behnam-k
12-09-2011, 11:18
هیچی نمیتونم بگم فقط :37::37::37::37::37:
sajad-tnt
12-09-2011, 11:50
هیچی نمیتونم بگم فقط :37::37::37::37::37:
گريه نكن بهنام جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! ماله منم همين طوريه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
اگه مشكلات كلي هست پس چرا دوستام كه پارس آنلاين و يا حسابگر دارن اينجوري نيستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!
behnam-k
12-09-2011, 12:02
گريه نكن بهنام جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! ماله منم همين طوريه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
اگه مشكلات كلي هست پس چرا دوستام كه پارس آنلاين و يا حسابگر دارن اينجوري نيستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!
:37::37::37::37::37::37:
مال همه درست شده به جز مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif:2::2::2::37::37::37:
حسابی قاطی بودم!
زنگ زدم میگه من الان پینگم 400 هست!
میگم برو speed test ببینم اونجام 400 ای! هیچی نمیگه!
بعد اعتراض می کنی به کیفیت میگه همیشه اینطور بوده!
میگم من دیشب تا 200 هم داشتم!
اما این چندوقته روزها بالای 500 هست
میگه نمی دونم والا!
گفتم این مخابرات فقط روزای اول سرویس خوب بود
الان که حسابی داره پارو می کنه دیگه ولش کرده امان خدا
شما هم هیچکاره ای! اعتراضی هم نمی تونیم جایی بکنیم اینجا سرگردنس!
بدبخت دیگه هیچی نگفت! منم دیگه تنها چارم قطع کردن گوشی بود
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 6 (5 کاربران و 1 مهمان)
[awed/ mehr film/mohammad8711/sajad-tnt/smohsen]
تا حالا انقدر بازید همزمان نداشته این تایپک :18:چه میکنه این مخابرات .همه رو جمع کرده دور هم :27:
mohammad8711
12-09-2011, 13:12
حسابی قاطی بودم!
زنگ زدم میگه من الان پینگم 400 هست!
میگم برو speed test ببینم اونجام 400 ای! هیچی نمیگه!
بعد اعتراض می کنی به کیفیت میگه همیشه اینطور بوده!
میگم من دیشب تا 200 هم داشتم!
اما این چندوقته روزها بالای 500 هست
میگه نمی دونم والا!
گفتم این مخابرات فقط روزای اول سرویس خوب بود
الان که حسابی داره پارو می کنه دیگه ولش کرده امان خدا
شما هم هیچکاره ای! اعتراضی هم نمی تونیم جایی بکنیم اینجا سرگردنس!
بدبخت دیگه هیچی نگفت! منم دیگه تنها چارم قطع کردن گوشی بود
speed test که به درد لای جرز می خوره ، بعضی از سرور های خودش اینترنتش از اینترنت ما هم ضعیف تره ، مخصوصا سرورهای کشور های عربی :2:
شما خودت 4.2.2.4 رو پینگ کن ببین چنده ، الان که من تست کردم حدود 250 بود
الان 3 ماهه از مخابرات سرویس دارم همیشه همینجوری بوده ، صبح ها پینگ میره بالای 500 ولی شب پینگ میشه حدود 140-150 ، اگه می خوای آنلاین بازی کنی شب بازی کن
من دیروز ۹ گیگ ۱۲۸ سه ماهه گرفتم نگا کردم تو گزارش کارکرد نوشته اعتبار فعلی ۳ گیگ! ولی اعتبار زمانیش درسته. اشتباهی شده یا سر ۳۰ روز ۳ گیگ شارژ به طور خودکار اضافه میشه؟
با تشکر
:37::37::37::37::37::37:
مال همه درست شده به جز مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مخابراتم ! مرکز ولیعصر مشکلی نداره پینگ من نرماله !
حتما مشکل از مرکزتونه
.s.a.e.e.d
12-09-2011, 20:39
واقعا مسخره ترین مرکز مخابراتی ولیعصره.رفتم نامه جمع آوری مخابرات خاک بر سر رو بگیرم و از همون پارس انلاین اشتراک بگیرم میگن پورت خالی تا ده روز دیگه نداریم :13: زورکی مجبورم از مخابرات استفاده کنم.واقعا فاجعه است.پشتیبانیشون هم به درد بردن گوسفندها برای چرا میخورن :31:
mehr film
12-09-2011, 21:19
خب مرکز بعثت چشم نخوره وضعیت بهتر شد امروز ...
512 مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مال من که از غروب درست شد فردا باید برم شارژ کنم اگه حسابگر 5 تومن رو نمیگرفت میرفتم اونجا ولی خب پول ندارم 20 تومن بدم
الان داشتم کانتر میزدم dc شد یه لحظه خیلی کوچیک اینترنت کل ایران قطع شد از همه پرسیدیم همه قطع شدن تازه به چند تا سرور دیگه هم سر زدم همه اونجا هم قطع شده بودن کل ایران بی اینترنت شد یه لحظه :18:
mehr film
12-09-2011, 22:54
الان داشتم کانتر میزدم dc شد یه لحظه خیلی کوچیک اینترنت کل ایران قطع شد از همه پرسیدیم همه قطع شدن تازه به چند تا سرور دیگه هم سر زدم همه اونجا هم قطع شده بودن کل ایران بی اینترنت شد یه لحظه :18:
حتما سرور ها Down شدن . وگرنه اینترنت که واسه من قطع نشد. ولی خب اینجور اتفاق ها بعیدم نیست
mohammad8711
12-09-2011, 23:46
آره یه لحظه خیلی کوتاه قطع شد ، فقط کسانی که تو بازی بودند متوجه شدند :31:
پینگ من 235 هست مخابرات ولیعصر 256 . به قول خودمان راضیم ازت:31:
saeedblack
13-09-2011, 09:33
دوستان یک دست صدا نداره
دوستانی که از مخابرات کرمانشاه سرویس گرفتن ، باید بدونن که از این ماه 20 درصدبه قیمت ها اضافه شده .با تحقیقاتی که من کردم این کارشون غیرقانونی بوده وخلاف ضوابط سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی وقیمت هایی که اول ارائه می دادن فقط قانونی بود.
من به خاطر این جریان هم به سازمان بازرسی وهم سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات از مخابرات کرمانشاه شکایت کردم وهردوی این سیستم ها دارای کد رهگیری هستند یعنی شکایت شما پیگیری میشه .حالا از همه ی دوستانی که از این سرویس استفاده می کنند درخواست دارم شما هم به عنوان یک شهروند آگاه نسبت به حقوقش به لینک هایی که در زیر می ذارم مراجعه کنید وحتی تو یه خط هم که شده این وضعیت رو بنویسید تا این شکایت ها جدی تر شه وشاید بتونیم دوباره وضعیت رو به حالت سابق برگردونیم
قیمت های قدیم : 128:11200 - 256:13200 - 512:22300 - 1024:42200
قیمت های جدید: 128:13400 - 256:16700 - 512:27600 - 1024:48000
قیمت های ارائه شده توسط سازمان تنظیم مقررات : 128:9900 - 256:12500 - 512:20400 - 1024:38300
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرویس های فوق نامحدود بوده ونسبت اشتراک 1به 10 است
منم شکایت رو پر کردم!
حداقل از فحش دادن بهتره
منم شکایت رو پر کردم!
حداقل از فحش دادن بهتره
mohammad8711
13-09-2011, 12:40
دوستان یک دست صدا نداره
دوستانی که از مخابرات کرمانشاه سرویس گرفتن ، باید بدونن که از این ماه 20 درصدبه قیمت ها اضافه شده .با تحقیقاتی که من کردم این کارشون غیرقانونی بوده وخلاف ضوابط سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی وقیمت هایی که اول ارائه می دادن فقط قانونی بود.
من به خاطر این جریان هم به سازمان بازرسی وهم سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات از مخابرات کرمانشاه شکایت کردم وهردوی این سیستم ها دارای کد رهگیری هستند یعنی شکایت شما پیگیری میشه .حالا از همه ی دوستانی که از این سرویس استفاده می کنند درخواست دارم شما هم به عنوان یک شهروند آگاه نسبت به حقوقش به لینک هایی که در زیر می ذارم مراجعه کنید وحتی تو یه خط هم که شده این وضعیت رو بنویسید تا این شکایت ها جدی تر شه وشاید بتونیم دوباره وضعیت رو به حالت سابق برگردونیم
قیمت های قدیم : 128:11200 - 256:13200 - 512:22300 - 1024:42200
قیمت های جدید: 128:13400 - 256:16700 - 512:27600 - 1024:48000
قیمت های ارائه شده توسط سازمان تنظیم مقررات : 128:9900 - 256:12500 - 512:20400 - 1024:38300
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرویس های فوق نامحدود بوده ونسبت اشتراک 1به 10 است
این قیمت ها برای خط شیر شده بین 10 نفره
این پولی که مخابرات کرمانشاه می گیره بابت پهنای باند اختصاصی میگیره ! اگه اشتراکی بشه که سرعت از dialup هم کمتر میشه !
بهونه دستشون میدی خط رو بین 10 نفر شیر می کنند اونوقت باید بری 2مگابیت بگیری تازه با نصف سرعت الان دانلود کنی
مراکز فروش اینترنت پر سرعت مخابرات
1-خیابان حاج محمد تقی ساختمان سعادت طبقه 4 اینترنت صبانت
2-خیابان گلستان.خیابان گلسرخ (دفتر گلسرخ)
3-خیابان سید جمال الدین اسد آبادی مقابل مسجد رشیدی (دفتر بهار)
4-شهرک تعاون بین ایستگاه 3و 4 (دفتر تعاون)
5-خیابان شهید اشرفی اصفهانی سه راه برق ( دفتر پاسارگاد)
6-خیابان شریعتی جنب دبیرستان جلال (دفتر محمد )
7-بلوار طاق بستان روبروی بانک رفاه ( دفتر مهر )
8-بلوار کیهان شهر جنب پمپ بنزین ( دفتر رسالت )
9-فرهنگیان فاز 2 ایستگاه 7 (دفتر پارسه )
10-بلوار زن جنب مرکز بعثت (دفتر یاس )
11-شهرک بهداری پایین تر از داروخانه دکتر مرادی (دفتر رضایی)
آدرس سایت adsl مخابرات کرمانشاه
بهنام جان لطفا اینها رو تو پست اول تایپک قرار بده قیمتهای جدید هم تو سایت هست بگیر اونا هم بنویس
sajad-tnt
13-09-2011, 12:57
این قیمت ها برای خط شیر شده بین 10 نفره
این پولی که مخابرات کرمانشاه می گیره بابت پهنای باند اختصاصی میگیره ! اگه اشتراکی بشه که سرعت از dialup هم کمتر میشه !
بهونه دستشون میدی خط رو بین 10 نفر شیر می کنند اونوقت باید بری 2مگابیت بگیری تازه با نصف سرعت الان دانلود کنی
سلام.
عــــجب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! دوست خوبم اشتباه نميكني ؟؟! ولي فكر كنم سرويسهاي مخابرات اشتراك 1 به 10 باشه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
كي به شما گفته كه اختصاصي هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!
sajad-tnt
13-09-2011, 13:21
بهنام جان لطفا اینها رو تو پست اول تایپک قرار بده قیمتهای جدید هم تو سایت هست بگیر اونا هم بنویس
تغييراتي در قيمت سرويسهاي 64 و 128 ايجاد نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
فقط به قيمت سرويس 256 (هزار تومان) و 512 (دوهزار تومان) و ... اضافه شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته يك نكته جالب توي سايت جديدشون ،اضافه شدن بخش پشتيباني آنلاين و پرداخت آنلاين هست كه جاي خوشحالي داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پيروز باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغييراتي در قيمت سرويسهاي 64 و 128 ايجاد نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
فقط به قيمت سرويس 256 (هزار تومان) و 512 (دوهزار تومان) و ... اضافه شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته يك نكته جالب توي سايت جديدشون ،اضافه شدن بخش پشتيباني آنلاين و پرداخت آنلاين هست كه جاي خوشحالي داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پيروز باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرداخت آنلاین که کار نمیکنه ولی به زودی میاد
تازه 1000 تومن به 256 اضافه شده 500 تومن عوارض 1000 تومنم آبونمان شده 16700 تومن قبلا 14100 تومن بود
saeedblack
13-09-2011, 13:45
دوست عزیزمن خودم امروز شارژ کردم 128 یازده هزارتومانی شده 13400 چطور میگی تغییری نکردی
اون قیمت هایی که تو اون سایت tcnet.ir زده دروغه منم اینجوری فکر می کردم رفتم دفتر خدماتی اون قیمت هایی که تو چند پست قبل نوشتم را بهم نشون داد
به 1899 هم زنگ زدم وقیهانه میگه 4درصد اضافه شده .بعد بهش میگم دو هزار تومان رو 11 هزار تومان کشیدین یعنی 4 درصد؟ هیچی نداشت بگه. و گفت قیمت ها به ما ارتباطی نداره
کلا تمام قسمت های سایتی هم که راه انداختن زده به زودی وبهتر بودعنوان سایتو میزدن به زودی
پشتیبانی انلاین هم که اصلا ان نیست
راستی دفتر خدماتی نور تو شهرک معلم هم به این لیست اضافه کنین
خدا ازشون نگذره من که اگه احتیاج نداشتم 99 سال ازشون نمی گرفتم ولی چه کنیم که.............
پرداخت آنلاین که کار نمیکنه ولی به زودی میاد
تازه 1000 تومن به 256 اضافه شده 500 تومن عوارض 1000 تومنم آبونمان شده 16700 تومن قبلا 14100 تومن بود
دوست عزیز ابونمان جدا رو قبض میاد یعنی با احتساب اون میشه 17600
Mohammad.7225
13-09-2011, 14:25
با توجه به پیشرفت گسترده در کل جهان ما باید شاهد سرعت های بالا با قیمت پایینتر باشیم!!!:13:
اما انگار اینجا برعکسه هر چی اینترنت پیشرفت کنه سرعت کمتر و هزینه ها بیشتر میشه!!!!:41:
mohammad8711
13-09-2011, 15:54
با توجه به پیشرفت گسترده در کل جهان ما باید شاهد سرعت های بالا با قیمت پایینتر باشیم!!!:13:
اما انگار اینجا برعکسه هر چی اینترنت پیشرفت کنه سرعت کمتر و هزینه ها بیشتر میشه!!!!:41:
خوب اینا هم دارن تو دزدی از مردم پیشرفت می کنند دیگه :31:
سلام.
عــــجب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! دوست خوبم اشتباه نميكني ؟؟! ولي فكر كنم سرويسهاي مخابرات اشتراك 1 به 10 باشه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
كي به شما گفته كه اختصاصي هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟!
هممون اول که راه اندازی شده بود پایین قبض تلفن تبلیغ می کرد : اینترنت پرسرعت با پهنای باند اختصاصی ، یا شاید هم پهنای باند واقعی (کلا یه همچین چیزی نوشته بود درست یادم نیست :31: )
اگه اختصاصی نبود که من 24 ساعته با سرعت 60 نمی تونستم دانلود کنم
.s.a.e.e.d
13-09-2011, 16:07
بچه هایی که از مخابرات ولیعصر adsl گرفتن آشنایی دارن که من بتونم برای اون یکی خطم adsl بگیرم.میگن پورت خالی نداریم.البته برای خودشون دارن برای شرکتهای دیگه ندارن.در راه رضای پروردگار :31: یه نفر رو معرفی کنید بتونم یه دونه :31: پورت گیر بیارم و از شر مخابرات خلاص شم.جالبه الان همین پورتی رو از مخابرات دارم رو نمیتونم جمع آوری کنم که از پارس آنلاین اشتراک بگیرم... چه خر تو خریه :13:
بچه هایی که از مخابرات ولیعصر adsl گرفتن آشنایی دارن که من بتونم برای اون یکی خطم adsl بگیرم.میگن پورت خالی نداریم.البته برای خودشون دارن برای شرکتهای دیگه ندارن.در راه رضای پروردگار :31: یه نفر رو معرفی کنید بتونم یه دونه :31: پورت گیر بیارم و از شر مخابرات خلاص شم.جالبه الان همین پورتی رو از مخابرات دارم رو نمیتونم جمع آوری کنم که از پارس آنلاین اشتراک بگیرم... چه خر تو خریه :13:
دلت بسوزه من دارم با 128 حسابگر با 120 دانلود میکنم :31:
.s.a.e.e.d
13-09-2011, 16:40
دلت بسوزه من دارم با 128 حسابگر با 120 دانلود میکنم :31:
کوفتت بشه :31: قبلا از مخابرات داشتی دیگه ؟
خدا وکیلی پینگ خیلی مسخره ای داره.درسته گهگاهی خیلی پینگش پایینه ولی بعضی مواقع کهکشانی میشه.دیشب داشتم فوتبال میدیم یه دفعه یه تایم اوت زد و بعدش پینگ رفت 600 تا و شبکه گیر کرد.شبکه که دوباره باز شد دیدم بازی یک صفر شده :10: :31: :2: خدا وکیلی من با پارس آنلاین بازیهای لیگ انگلیس رو 4 ساعت پشت سر هم نگاه میکردم یه دونه فریز توش نمی افتاد.خاک بر سر مخابرات...
behnam-k
13-09-2011, 17:11
مرسی رامین جان وابت سایت و قیمتها
اما پست اول بسته شده و به مدیریت پیغام دادم گفت که بعد از مدتی میبندن و باید به خود مدیران ارسال کنم تا تغییر بدن
با این اوضاعی که قیمتهای مخابرات داره فعلا به مدیرا چیزی ارسال نکنم بهتره
کوفتت بشه :31: قبلا از مخابرات داشتی دیگه ؟
خدا وکیلی پینگ خیلی مسخره ای داره.درسته گهگاهی خیلی پینگش پایینه ولی بعضی مواقع کهکشانی میشه.دیشب داشتم فوتبال میدیم یه دفعه یه تایم اوت زد و بعدش پینگ رفت 600 تا و شبکه گیر کرد.شبکه که دوباره باز شد دیدم بازی یک صفر شده :10: :31: :2: خدا وکیلی من با پارس آنلاین بازیهای لیگ انگلیس رو 4 ساعت پشت سر هم نگاه میکردم یه دونه فریز توش نمی افتاد.خاک بر سر مخابرات...
داشتم اغفال می شدم:31:.بچه های این فروم داشتن می بردنم سمت مخابرات که شانس آوردم نیومدم
mehr film
13-09-2011, 21:08
مشکل ما میدونین چیه ؟ اینه که تا یه جایی اینترنت بهتر ارائه میده همه میریزن سرش . خوب اگه آی اس پی لس آنجلس هم باشه کم میاره :دی اگه به طور مساوی کاربرا پخش باشن تو شرکت های مختلف بهتره ...
آقا نیاین مخاااااااابرات . بده ، جیزه . خوب نیست
اینم پینگ ، ولی جو گیر نشینااا همه سر آی اس پی های خودتون بمونین :دی
از اون موقع هاست که باید تا خر خره از این اینترنت خوب لحظه ای استفاده کردی
amir.abbas
13-09-2011, 21:10
سلام
دوستان کرمانشاه وایمکس نداره؟؟کدوم شرکت؟
هزینه چقدره؟
blue_sky.0098
13-09-2011, 21:53
کدوم سایت ؟
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
سلام
دوستان کرمانشاه وایمکس نداره؟؟کدوم شرکت؟
هزینه چقدره؟
یه سر به این سایت بزن
saeedblack
13-09-2011, 22:22
کدوم سایت ؟
دوست عزیزمن خودم امروز شارژ کردم 128 یازده هزارتومانی شده 13400 چطور میگی تغییری نکردی
اون قیمت هایی که تو اون سایت tcnet.ir زده دروغه منم اینجوری فکر می کردم رفتم دفتر خدماتی اون قیمت هایی که تو چند پست قبل نوشتم را بهم نشون داد
به 1899 هم زنگ زدم وقیهانه میگه 4درصد اضافه شده .بعد بهش میگم دو هزار تومان رو 11 هزار تومان کشیدین یعنی 4 درصد؟ هیچی نداشت بگه. و گفت قیمت ها به ما ارتباطی نداره
کلا تمام قسمت های سایتی هم که راه انداختن زده به زودی وبهتر بودعنوان سایتو میزدن به زودی
پشتیبانی انلاین هم که اصلا ان نیست
:41::41::41::41::41::41::41:
sajad-tnt
14-09-2011, 15:43
سلام .
دوستاني كه از پارس آنلاين اشتراك دارن ،اگه ميشه يك تست سرعت بزارن اينجا (+سرويس مورد استفاده)!.
.s.a.e.e.d
14-09-2011, 18:39
سلام .
دوستاني كه از پارس آنلاين اشتراك دارن ،اگه ميشه يك تست سرعت بزارن اينجا (+سرويس مورد استفاده)!.
تست الان دیگه فایده نداره.دیدی چطور خودمون رو بدبخت کردیم ؟ :31: به خاطر پر شدین لینکهای کرمانشاه و نبود پورت خالی فعلا تاحدود یک ماه دیگه پارس انلاین - حسابگر و بقیه شرکتها مشترک نمیگیرن.اگه شرکتی هم مشترک بگیره نمیتونه بالاتر از 128 بده.دارن پهنای باند رو ارتقا میدن.
مرگ بر خودم که با دست خودم ؛ خودم رو بدبخت کردم :13::13::13::13:
Mohammad.7225
14-09-2011, 18:43
الان مخابرات خیلی ردیفه باید حسابی زد تو گوشش
دوستان ورژن جدید idm به شماره 6.07 رو دانلود کرده و در قسمت محدودیت سرعت سرعت رو 30 محدود کنید شاهد نتیجه فوق العاده آن خواهید بود داشتم یه فایل میگرفتم این کار رو کردم بدون حتی یه نوسان تا آخر 30 بود تازه زمان دانلود تا وقتی این کار رو کردم 3/1 کاهش یافت :10:
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
اینم از پینگ الان من
amir.abbas
16-09-2011, 16:44
یه سوال بی ربط دارم معذرت.
کدوم فروشگاه در کرمانشاه لب تاپ قسطی میفروشه؟؟
ممنون
Mohammad.7225
16-09-2011, 17:44
.................................................. ..................
یه سوال بی ربط دارم معذرت.
کدوم فروشگاه در کرمانشاه لب تاپ قسطی میفروشه؟؟
ممنون
نه نازم چرا بی ربطه درسته جاش نیست ولی خب داری از همشهریات میپرسی عیبی نداره
شرکت آدینه تک قسطی داره تو ارگ هست تو میردامادم هستش یه چک میخواد با یک سوم قیمت بقیشم قسطی چکشم باید کارمندی باشه :10:
mehdi_08
17-09-2011, 21:55
سلام
یه ده روزی رفتم سفر چه اتفاق هایی افتاده
آخه چرا گرونش کردن
پس با این اوصاف حسابگر هم سرویس های نامحدودش رو گرون تر می کنه چون رقیب اصلیش قیمت ها رو زیاد کرده
من امروز رفتم 1 ماه دیگه 256 از مخابرات گرفتم 16600 . رفتم صبا نت . تا ببینیم چی پیش میاد
mehdi_08
18-09-2011, 11:57
سلام
رفتم یه256 یه ماهه شارژ کردم 16600 تومن دفتر خدمات ارتباطی کارمو انجام داد
پینگ بالاس حدود 600
amir.abbas
18-09-2011, 21:19
سلام
دوستان من سرعت دانلودم خیلی خوبه، 512 مخابرات دارم سرعت دانلود تا 70 هم میره از 55 هم کمتر نمیشه ولی وقتی میخوام فایلی آپلود کنم یه فایل 3 مگایی رو حدودا 10 دقیقه طول میکشه. چرا؟؟؟
.s.a.e.e.d
18-09-2011, 21:22
من امروز رفتم 1 ماه دیگه 256 از مخابرات گرفتم 16600 . رفتم صبا نت . تا ببینیم چی پیش میاد
من دیروز از صبانت برای اون یکی خطم یه اشتراک 1 مگ گرفتم.اگه از صبانت هنوز نگرفتی من تا دو سه روز دیگه که وصل میشه آمار پینگ و قطعی و همه چیزش رو بهت میگم.
البته یک سال قبل ازشون داشتم که اولش خوب بود ولی بعدا افتضاح شد.تا ببینیم این دفعه چی میشه
سلام دوستان این تست سرعت شهر سان فرانسیسکو هستش ببینید ما تا چند قرن دیگه به این سرعت میرسیم ؟ :19:
خدا کنه حداقل نوه و نتیجمون به نصف این برسن برا ما بسه :2:
من دیروز از صبانت برای اون یکی خطم یه اشتراک 1 مگ گرفتم.اگه از صبانت هنوز نگرفتی من تا دو سه روز دیگه که وصل میشه آمار پینگ و قطعی و همه چیزش رو بهت میگم.
البته یک سال قبل ازشون داشتم که اولش خوب بود ولی بعدا افتضاح شد.تا ببینیم این دفعه چی میشه
شیته داریوشم ها . شدیدا :31:
آقا منظورم این بود رفتم صبا نت واسه مخابرات شارژ کردم :31
من قبلا پارس داشتم الان 1 ماهی هست که مخابرات دارم :31:
.s.a.e.e.d
19-09-2011, 01:02
شیته داریوشم ها . شدیدا :31:
آقا منظورم این بود رفتم صبا نت واسه مخابرات شارژ کردم :31
من قبلا پارس داشتم الان 1 ماهی هست که مخابرات دارم :31:
:31::31::31::31:
جالبه.میرین صبانت برای مخابرات شارژ میکنین ؟ عجب مخابرات جالبی داریم :10: من الان چون پارس آنلاین پورت خالی نداره دارم isp های کرمانشاه رو امتحان میکنم ببینم یه دونه بهتر گیر میارم :39::16:
:31::31::31::31:
جالبه.میرین صبانت برای مخابرات شارژ میکنین ؟ عجب مخابرات جالبی داریم :10: من الان چون پارس آنلاین پورت خالی نداره دارم isp های کرمانشاه رو امتحان میکنم ببینم یه دونه بهتر گیر میارم :39::16:
آره پشتیبانیه مخابرات صبانته
پارس خوب بود فقط هزینه gb اضافی کمر شکن بود . در کل صرف نداره
الان دیگه هیچ شرکتی نمیتونه با مخابرات رقابت کنه . با اینکه قیمت هاش گرون شده ولی واقعا نامحدود با سرعت خوب و ثابت ارزش داره
sajad-tnt
19-09-2011, 16:31
الان دیگه هیچ شرکتی نمیتونه با مخابرات رقابت کنه . با اینکه قیمت هاش گرون شده ولی واقعا نامحدود با سرعت خوب و ثابت ارزش داره
عزيز تيكه انداختي ديگه :31:؟؟! آره :31:؟!
الان ديگه همه ي شركت ها از مخابرات بهتر هستن ! اون روزايي كه هيچ Isp نميتونست با مخابرات رقابت كنه ديگه تموم شد !
ماشاا.. سرعت خوب و ثابتي هم داره :31:! عزيز اين چند صفحه قبل رو شما ببين ، بعد خودت همه چي رو ميفهمي!
تنها دليل خراب شدن اوضاع مخابرات هم (سرويس دادن بيش از حد به مشتريان) بود:37:.
يادم مياد ماه هاي اول و دوم ، پينگم عالي تر از عالي بود ! با سرورهاي خارجي پينگم حدودا 130 .
توي سرورهاي ايراني هم 25 تا 30 بود (همه ي بچه ها بهم ميگفتن چطوري پينگت اينقدر خوبه ؟! 2 مگ داري؟!).
ولي حالا چي ؟! ... هي روزگار :37:...
مخابرات الانم واسه ما بد نیست پینگ نهایتا تا 330 میره . سرویس 256
ولی قبلا شبا 168 بود
قبلا مخابرات عالی بود الان متوسط شده
من بخاطر نامحدود بودنش بهش وفادارم :دی
الان ديگه همه ي شركت ها از مخابرات بهتر هستن ! اون روزايي كه هيچ Isp نميتونست با مخابرات رقابت كنه ديگه تموم شد !
ماشاا.. سرعت خوب و ثابتي هم داره :31:! عزيز اين چند صفحه قبل رو شما ببين ، بعد خودت همه چي رو ميفهمي!
يادم مياد ماه هاي اول و دوم ، پينگم عالي تر از عالي بود ! با سرورهاي خارجي پينگم حدودا 130 .
توي سرورهاي ايراني هم 25 تا 30 بود (همه ي بچه ها بهم ميگفتن چطوري پينگت اينقدر خوبه ؟! 2 مگ داري؟!).
بنده مشکلی ندارم !! پینگ ها کمی بالا رفته ولی استفاده من دانلود به صورت کیلویی هست !
ما که راضی هستیم . از حسابگر که بهتره !!
دوستانی که مخابرات دارن افت سرعت داشتن یعنی من که 1 مگابایت دارام از 120شده 20 ؟ :| یک هفته :|این پشتیبانی میگه همگانیه !؟ حرفت مفت میزنن یا بقیه هم دچار این مشکل شدن؟
behnam-k
20-09-2011, 17:36
دوستانی که مخابرات دارن افت سرعت داشتن یعنی من که 1 مگابایت دارام از 120شده 20 ؟ :| یک هفته :|این پشتیبانی میگه همگانیه !؟ حرفت مفت میزنن یا بقیه هم دچار این مشکل شدن؟
من که 256 دارم سرعت عادیه :20:
الان که مخابرات اوکیه
بزار یکی دو ماه دیگه که شرکت های دیگه رو از دور خارج کرد ترتیبه هممونو میده:34:
نمونشم دیدن که این ماه 3 تومن گرون کردن
.s.a.e.e.d
21-09-2011, 06:11
دیروز رفته بودم ببینم این قضیه پورتهای جدید چی شد که بهم گفتن سرویسهای جدید نامحدود با همون قیمت مخابرات ارائه میشن.برین حالش رو ببرین .. :8:پینگ و ثبات پارس آنلاین کجا مخابرات کجا.در ضمن ضریب اشتراک این سرویسها همون 1به 8 هستن. :21:
من که از دست مخابرات فرار کردم و تا روزی که سرازیرم کنن تو قبر هم برنمیگردم از این گاگولها اشتراک بگیرم
خداییش یک مگ باشه.نامحدود باشه.پارس انلاین هم باشه .. چه شود :15:
لیست قیمتها : :10:
mehdi_08
21-09-2011, 10:46
دیروز رفته بودم ببینم این قضیه پورتهای جدید چی شد که بهم گفتن سرویسهای جدید نامحدود با همون قیمت مخابرات ارائه میشن.برین حالش رو ببرین .. :8:پینگ و ثبات پارس آنلاین کجا مخابرات کجا.در ضمن ضریب اشتراک این سرویسها همون 1به 8 هستن. :21:
من که از دست مخابرات فرار کردم و تا روزی که سرازیرم کنن تو قبر هم برنمیگردم از این گاگولها اشتراک بگیرم
خداییش یک مگ باشه.نامحدود باشه.پارس انلاین هم باشه .. چه شود :15:
لیست قیمتها : :10:
اگه گرفتی حتما از کیفیت و سرعتش تست بزار ببینیم چه جوریه
sajad-tnt
21-09-2011, 12:31
سلام دوستان.
مهدي جان راست ميگه ، اگه اشتراك گرفتي يه تست سرعت و ... بزار اينجا.
اگه خوب بود حتما منم ميام:46:.
mehdi_08
21-09-2011, 13:27
سلام دوستان.
مهدي جان راست ميگه ، اگه اشتراك گرفتي يه تست سرعت و ... بزار اينجا.
اگه خوب بود حتما منم ميام:46:.
ولی من به کیفیت این نوع سرویس شک دارم
الان توی قیمت بعضی شرکت های pap رو که نگاه می کنم دو نوع سرویس نامحدود زدن یکی با همین قیمت های تعیین شده یکی با قیمت های خیلی بیشتر که قطعا در کیفیتشون تفاوت خیلی زیادی هست
باید تست بشه
.s.a.e.e.d
21-09-2011, 15:37
ولی من به کیفیت این نوع سرویس شک دارم
الان توی قیمت بعضی شرکت های pap رو که نگاه می کنم دو نوع سرویس نامحدود زدن یکی با همین قیمت های تعیین شده یکی با قیمت های خیلی بیشتر که قطعا در کیفیتشون تفاوت خیلی زیادی هست
باید تست بشه
قراره از 7 مهر این سرویسها ارائه بشه.بعد از اینکه گرفتم آمارش رو بهتون میدم
blue_sky.0098
22-09-2011, 16:50
حرف بیییییییییییییییییییییییی یییییبببب زده .
این نامحدود ها ماله پارسه ؟ این لیست قیمت ؟
alone_boy
22-09-2011, 22:56
سلام به همشهریای عزیز:11:
کسانیکه 256 مخابرات دارن لطف کنن بگن الان پینگشون میانگینش چنده
ممنون
سلام به همشهریای عزیز:11:
کسانیکه 256 مخابرات دارن لطف کنن بگن الان پینگشون میانگینش چنده
ممنون
چونی کاکه ؟ خاسی ؟ :20:
من 256 دارم پینگ الان 160 هست . ساعت 2:30 شب
sajad-tnt
23-09-2011, 12:33
سلام دوستان.
پينگ امروز من (نميدونم چرا Pingtest.net واسه من كاملا لود نميشه :31:):
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\Documents and Settings\Sajad>ping -t 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=150ms TTL=239
فكر كنم اين بچه مدرسه اي ها ديگه رفتن سر درس و مشق و اشتراكشون رو قطع كردن (:27::31:).
ولي اگه وضعيت همينجوري باقي بمونه خيلي خوبه :31:!
alone_boy
25-09-2011, 14:08
اوه اوه:دی
اوضاع پینگ بدجور خرابه
726ms
یه 5دقیقه ای هم نتم قطع شد
sajad-tnt
25-09-2011, 14:25
سلام دوستان.
آره ، مال منم حدودا 800 هست :13:!
يك روز خوبه ، يك روز بد :19:!
آقا سعيد چي شد ؟ از پارس آنلاين اشتراك گرفتي ؟!
mehdi_08
25-09-2011, 14:44
سلام دوستان.
سلام
والا چند نفر از شهر های دیگه کشور این سرویس جدید پارس آنلاین رو گرفتن ولی مشکوک می زنه
با سرویس 512 سرعت دانلودشون تا 230 می ره یعنی خطشون رو روی 512 نبستن بلکه رو دو مگ بستن
ولی از اون طرف شاید شیر رو زیادش کنن
alone_boy
25-09-2011, 14:58
آقا مهدی سرویس محدوده که 230 تا سرعت دانلودشه؟
sajad-tnt
25-09-2011, 18:57
سلام دوستان.
لطفا يكي زنگ بزنه به شركت پارس آنلاين ببينه سرويس نامحدود هم ارائه ميدن يا نه :46:؟!
ممنون.
موفق و پيروز باشيد:40:.
بابا پارس هم داشته باشه 1 ماه بیشتر خوب نیست ! دوما بهش پرت خالی هم نمیده مخابرات. اذیت میکنه . اونبار هم عرض کردم خدمت دوستان که مخابرات چربش کرده برامون :31:
amirpers
25-09-2011, 20:28
دوستان من یه یک سالی دارم میام به شهر زیبای شما.
الان که تهران هستم 256 گرفتم از مخابرات.
می خوام بدونم اونجا مخابرات 512 میده ؟ واینکه سرعت دانلود 512 چنده ؟
alone_boy
25-09-2011, 20:48
خوش اومدین:11:
بله-اشتباه نکنم 60
mehdi_08
25-09-2011, 21:02
آقا مهدی سرویس محدوده که 230 تا سرعت دانلودشه؟
نه همین نا محدود جدیدا
به خاطر همین می گم مشکوکه چون نباید سرعتش تا 230 بره
احتمال من اینه که اینا اومدن به فرض به جای این که یه سرویس 512 بدن به 10 نفر یه سرویس دو مگ رو بدن به نفر
40 نفر یا یه همچین چیزی!!!!
کلا مشکوکه !!!!!
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
دوستان من یه یک سالی دارم میام به شهر زیبای شما.
الان که تهران هستم 256 گرفتم از مخابرات.
سلام رفیق خوش اومدی قدمت رو چشم کاری داشتی بگو در خدمتیم
بله مخابرات کرمانشاه تا 512 رو راحت می ده برای یه مگ هم یه خورده صحبت کردن لازمه که کاری نداری
سرعت دانلود 512 هم حدود 62 63 هست
behnam-k
25-09-2011, 21:05
نه همین نا محدود جدیدا
به خاطر همین می گم مشکوکه چون نباید سرعتش تا 230 بره
احتمال من اینه که اینا اومدن به فرض به جای این که یه سرویس 512 بدن به 10 نفر یه سرویس دو مگ رو بدن به نفر
40 نفر یا یه همچین چیزی!!!!
کلا مشکوکه !!!!!
100 % مشکوکه به نظر من اینا قصدشون از این کارا اینه که مشتری جذب کنن ، 2 ماه بعد که مشتری جمع کردن سرعت رو برمیگردونن به حالت اصلی :27:
الان تو تاپیک پارس آنلاین چند نفر از این سرویس ها گرفتن ، بقیه هم جوگیر شدن:21: میخوان از این سرویس ها بگیرن و ............
mehdi_08
25-09-2011, 21:10
100 % مشکوکه به نظر من اینا قصدشون از این کارا اینه که مشتری جذب کنن ، 2 ماه بعد که مشتری جمع کردن سرعت رو برمیگردونن به حالت اصلی :27:
الان تو تاپیک پارس آنلاین چند نفر از این سرویس ها گرفتن ، بقیه هم جوگیر شدن:21: میخوان از این سرویس ها بگیرن و ............
دقیقا همینه
یه دلیل دیگه برای مشکوک بودن
نیگاه کنین آسیاتک دونوع نامحدود داره یکی با قیمت های جدید یکی با قیمت های قبلیش
خوب به نظر من این شرکت ها دلشون برای کاربر نسوخته که بیان سرعت بالاتر ببندن!!!!
alone_boy
25-09-2011, 22:47
یه سوال:
این که میگن 1 به 10 شیر میکنن یعنی چی؟
سلام بر همشهریان
من مشترک اینترنت مخابرات ام مشکلم اینه که در حالی که مودم رو set کردم اما چراغ اینترنتم خاموشه البته با همین تنظیمات دو سه ماه تو حالت auto وصل بودم اما الان مجبورم با کانکشن وصل بشم
1-کسی این مشکل رو نداره
2-راه حل نداره که درست بشه
پیشاپیش ممنون به خاطر جواب
یه سوال:
یعنی یک خط رو بین ده نفر به اشتراک میذارن و بسته به میزان استفاده این ده نفر سرعت نوسان داره
mehdi_08
26-09-2011, 00:21
یه سوال:
والا تعریف درست و دقیقی از طرف سازمان یا ارگان رسمی منتشر نشده ولی مفهوم کلیش اینه
سرویسی که شما داری با 10 نفر دیگه شریکی استفاده می کنی
مثلا اگه الان سرعت 256 گرفتی با ده نفر دیگه که 256 دارن روی یه خط با سرعت 256 هستین حالا اگه همه با هم استفاده کنن سرعت تقسیم بر 10 می شه که یعنی فاجعه!!!!!!
تحلیل افراد مسئول هم اینه که خیلی کم پیش میاد که هر 10 نفر با هم استفاده کنن !!!!!!!!!!!
حالا فقط فرض کن تو یه گروه 10 نفری یه نفر یا دو نفر خوره دانلود باشه و بزاره 24 ساعته برای دانلود !چی میشه:27:!!!!
.s.a.e.e.d
26-09-2011, 04:20
سلام دوستان.
سلام دوستان.
لطفا يكي زنگ بزنه به شركت پارس آنلاين ببينه سرويس نامحدود هم ارائه ميدن يا نه :46:؟!
ممنون.
دیروز که زنگ زدم دختره گفت که هنوز ارائه نمیشه.از هفتم به بعد .من بگیرم خبرتون میکنم :10:
arsenalfan
26-09-2011, 12:48
سلام
دوستان مخابراتی مشکل سرعت ندارن؟
sajad-tnt
26-09-2011, 13:35
سلام دوستان.
براي من امروز افتضاح تر از هميشه بود !
بيشتر از 10بار قطعي ... پينگ بالاي 700 ... دانلود زير 10 :2:!.
يك هفته ديگه كه شارژم تموم شه ميرم برگه جمع آوري رو ميگيرم :19:.
mehdi_08
26-09-2011, 14:34
پیرو صحبت های قبلی درباره این سرویس های جدید
کم کم داره خودشو نشون می ده و سرعت های وافهی با شیرینگ 1 به 10 اعمال می شه
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
256 مخابرات
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
mehdi_08
26-09-2011, 14:43
دوستان انگار اینترنت چند تا استان به مشکل بر خورده شاید دلیل پینگ بالا همین باشه
من دیگه آسی شدم امکان نداره دیگه از مخابرات بگیرم شارژم که تموم بشه یا بر میگردم به حسابگر یا دیگه با نت خداحافظی میکنم
256 نامحدود حسابگر
شب رفتم خونه 256 مخابرات هم میزارم
mehdi_08
26-09-2011, 20:39
256 نامحدود حسابگر
شب رفتم خونه 256 مخابرات هم میزارم
256 مخابرات همین الان
به مخابرات چه ربطی داره؟!! کل نت کشور اوضاع خرابی داره.
حتی خیلی از سرورها به حاطر این مشکلات داون شدن. مشکل برای کل نت کشوره.
فرقی نداره چه آی اس پی هستی.
آره مثه اینکه سراسریه! ولی سراسریه عمدی :دی چون خیلی وقته وضع نت مملکت خراب شده
.s.a.e.e.d
26-09-2011, 22:45
امروز وضعیت پینگ خیلی خرابه.صبانت 700 و مخابرات 800 تاس :19:
به مخابرات چه ربطی داره؟!! کل نت کشور اوضاع خرابی داره.
حتی خیلی از سرورها به حاطر این مشکلات داون شدن. مشکل برای کل نت کشوره.
فرقی نداره چه آی اس پی هستی.
پسر خوب یه سر به سرور های کانتر بزن بیبین همه ملت پینگشون چیه نهایت 250 ولی ما چی پینگمون رو 700 هستش لتنسی من تو کانتر 400 هست و همه بازیکنا نهایت تا 60 باشتن بعد میای میگی سراسریه :41:
آی پیت با چند شروع میشه؟
اینجا ببین:
مخابرات
256
ساعت نزدیک به 1 شب
شبا وضع بهتره
alone_boy
27-09-2011, 13:46
پاوه هم تعرفه ها 20% افزایش قیمت داشتن
256 شده 16600:19:
sajad-tnt
27-09-2011, 14:07
مخابرات
256
ساعت نزدیک به 1 شب
شبا وضع بهتره
ميخوام 100سال سياه شب ها سرعتش خوب نباشه :19:!
شب ها كه ديگه بدرد نميخوره ! مهم روز هست كه افتضاحه :2:.
آقا چرا داد میزنی :31:
چند وقتیه همه isp های کرمانشاه داغونن . یه کم صبر کنیم باید بهتر بشه . هرچند دیگه باید توقع رو پایین آورد !!!
در واقع همینه که هست !!! هیچ کاریم از دستمون بر نمیاد !
الان حسابگر پینگش چقده روزا؟
وضعیت قطعی چی؟
مخابرات مزخرفه مزخرفه مزخرفه!
حالم به هم خورد
باز حسابگر بهتر بود
دقیق یکی بگه متوسط پینگ تو روزا چقدره
256 نامحدود حسابگر
این حسابگره داداش
ماله دیروزه . حالا فردا هم میزارم برات من هم محابرات دارم هم حسابگر برای 2 جا . به نظرم مخابرت بهتره !
این حسابگره داداش
ماله دیروزه . حالا فردا هم میزارم برات من هم محابرات دارم هم حسابگر برای 2 جا . به نظرم مخابرت بهتره !
اما عددی تو تصویر نیست
لابد عکسش زمانیه
:31:
پاک شدن
اینو الان گرفتم 256 حسابگر ساعت 10 صبح
:31:
پاک شدن
اینو الان گرفتم 256 حسابگر ساعت 10 صبح
اینم خالیه!
عددی بگو چنده عکس نمی خواد
این رو پینگ کن خودت
4.2.2.4
اسپید تست درست نیست کارش :31:
!!!
فکر کنم ماله چیز پی ان باشه . تست رو بدون چیز پی ان میگیرم آخه اینجا با چیز پی ان باز میشید!
پینگ تا نیم ساعت پیش 270 بود الان شده 500:31::31:
mehdi_08
28-09-2011, 13:18
سرور جدید اربیل عراق به اسپید تست اضافه شده
پینگ :416
پینگ 256 نامحدود حسابگر الان 145 بود :31: ترکونده بود
alone_boy
28-09-2011, 14:15
پينگ 4.2.2.4:
661ms
پينگ ياهو:
745ms
:41:
***تو مملکتی که زندگی می کنیم!
پینگ مخابرات در روزا کمتر از500 نمیشه ! هی خودمونو گول میزنیم میگیم همه ISP ها مشکل دارن !!
یکم بهتر شد, الان پینگ اربیل برا من 250 شده.
سرورهای داخلی هم حدودا 120 تا 150
mehdi_08
28-09-2011, 20:41
256 سرور اربیل
256 مخابرات
سلام دوستان من نمیتونم به vpn وصل بشم اگه شما میتونین اعلام کنین چون میگن اینترنت ملی شده و امکان استفاده از وی پی ان نیست :23:
PPTP رو بستن! اگه L2TP یا SSTP داری هنوز کار میکنن
behnam-k
29-09-2011, 11:51
سلام دوستان من نمیتونم به vpn وصل بشم اگه شما میتونین اعلام کنین چون میگن اینترنت ملی شده و امکان استفاده از وی پی ان نیست :23:
PPTP رو بستن! اگه L2TP یا SSTP داری هنوز کار میکنن
مال منم هیچکدومش وصل نمیشه :19::19:
sajad-tnt
29-09-2011, 11:59
مال منم وصل نميشه :19:!
تو فروم PT نوشته بودن دارن اينترنت رو ملي ميكنن !
ديشب هم به هيچكدوم از سايت هايي كه سرور اونا توي خارج از ايران بود ،نتونستم وصل شم :19:.
behnam-k
29-09-2011, 12:00
پس این قطعی های چند روزه به این خاطر بوده که دارن سیستم رو عوض میکنن :19:
بدبخت شدیم رفت :37:
amirpers
29-09-2011, 12:30
دوستان میشه بگید فرق PPTP و L2TP چیه ؟
ضمنا مال من هم قطعه.
reza137333
29-09-2011, 13:13
اینم تست 512 حسابگر
مال من l2tp وصله و هیچ مشکلی هم نداره الانم با اون اومدم :31:
چیز پی ان تموم
برین tor browser بگیرین از voa
دقت کرده باشین وضع سرعت نت بهتر شده ! فک کنم ملی شد . دهنمون سرویس شد !
چیز پی ان تموم
برین tor browser بگیرین از voa
دقت کرده باشین وضع سرعت نت بهتر شده ! فک کنم ملی شد . دهنمون سرویس شد !
خدا کنه سرعت خوب بشه دهن ما تقدیم به اونا از چپ و راست سرویس کنن:31:
دیشب یه مطلبی رو خوندم نوشته بود اینترنت داره ملی میشه و تا آخر شهریور همین سال یه فازش تموم میشه که فکر کنم مال مخابرات باشه و تا پایان سال 92 هم کاملا ملی میشه و کشور کره ی شمالی همه داره تو این کار به ایران کمک میکنه ونوشته بودن که سرعت قراره بشه 20 مگ بر ثانیه :18:
از یه چیز پی ان فروش معروف پرسیدم میگفت چند روز اینطوریه . درست میشه با توجه به اینکه اینا دستشون با چیز پی ان فروشا تو یه کاسس شاید راست بگه و قضیه اینترنت ملی کشک باشه !
معلوم نیست چی میخوان بکنن. ولی هرچی هست برنامه دهن سرویس کردن ما داخلشه :31:
mehdi_08
29-09-2011, 20:29
اوه عجب پینگ اومده پایین
تست همین الان
alone_boy
29-09-2011, 20:55
همشهریای گل
میشه بگید MTUـی مودمتون چنده؟
من 1492 بود ولی عوضش کردم
پ.ن:ببخشید اینو میپرسم ولی کسی نمیدونه PES 2012 و FIFA 12 رو کجا میشه گیر آورد؟
میرداماد یا . . .؟
behnam-k
29-09-2011, 20:58
همشهریای گل
میشه بگید MTUـی مودمتون چنده؟
من 1492 بود ولی عوضش کردم
پ.ن:ببخشید اینو میپرسم ولی کسی نمیدونه PES 2012 و FIFA 12 رو کجا میشه گیر آورد؟
میرداماد یا . . .؟
mtu 1492
خواهش می کنم از میر داماد ، پاساژقصر ،ارگ و تقریبا بقیه جاها هم پیدا میشه :20:
ping مثل روزای خوب شده ها :31:
الان 4.2.2.4 میزنم پینگ 200 هست
تو FB نوشتن پایان عصر چیز پی ان های PPTPدر ایران:41:
alone_boy
30-09-2011, 13:26
پینگ 4.2.2.4:
253ms
پینگ یاهو:
273ms
آلت بیرونی همراه با متعلقات زیرش تو کام هر کی vpn رو انگولک کرد :31:
البته خدایی دیشب تا الان هم پینگ عالیه هم سرعت اگه قراره همین جوری باشه میشه بی خیال وی پی ان شد ... پینگ حال میده :8:
sajad-tnt
30-09-2011, 21:52
آلت بیرونی همراه با متعلقات زیرش تو کام هر کی vpn رو انگولک کرد :31:
:31::27::16:
البته خدایی دیشب تا الان هم پینگ عالیه هم سرعت اگه قراره همین جوری باشه میشه بی خیال وی پی ان شد ... پینگ حال میده :8:
اره خدايي ، هم پينگ خوب شده ،هم سرعت :8:!
وي pn رو بستن عيبي نداره ! فوقش اينه براي خريد فيلم هاي 18+ ميريم درگاراژ و كاشي كاري :31::31:!!!
براي فيسبوك و ... هم همين Ultra خودمون خوبه :31:!
راستي يه سر به سايت زير هم بزنيد :
توي اين روزا بدرد ميخوره :31:!.
:31::27::16:
اره خدايي ، هم پينگ خوب شده ،هم سرعت :8:!
وي pn رو بستن عيبي نداره ! فوقش اينه براي خريد فيلم هاي 18+ ميريم درگاراژ و كاشي كاري :31::31:!!!
براي فيسبوك و ... هم همين Ultra خودمون خوبه :31:!
راستي يه سر به سايت زير هم بزنيد :
توي اين روزا بدرد ميخوره :31:!.
سجاد جان الان من با وی پی ان اومدم L2Tp برا من بازه مشکلی هم نداره :40:
amir.abbas
01-10-2011, 19:04
سجاد جان الان من با وی پی ان اومدم L2Tp برا من بازه مشکلی هم نداره :40:
وی پی ان درست شد.
behnam-k
01-10-2011, 21:20
باز شدن وی پی ان رو بر تمام عموم مسلمانان تبریک میگم :31:
.s.a.e.e.d
01-10-2011, 23:09
سلام
دو تا نکته : :31:
1- هنوز پارس آنلاین سرویسهای جدید رو ارائه نداده.ولی دختره میگه من این سرویسها رو توصیه نمیکنم :31:
2- این چند روزی که وی پی ان کار نمیکرد چرا از تور استفاده نمیکردین ؟ به هیچ وجه نمیتونن قطعش کنن.
من از آقای میر زاده . مدیر پارس آنلاین مصدق پرسیدم گفت 1 ماه دیگاه راه اندازی میشه نا محدود . قیمت هم مثل مخابرات
=========
من دیگه کلا از تور استفاده میکنم . چیز پی ان دیگه خیلی مشکوک میزنه
آقا میشه در مورد استفاده از تور مارو راهنمایی کنید
منم دیگه نمیخوام از چیز پی ان استفاده کنم.
ممنون
آقا میشه در مورد استفاده از تور مارو راهنمایی کنید
منم دیگه نمیخوام از چیز پی ان استفاده کنم.
ممنون
برنامشو داری ؟
مثل التراس داداش
کلیک میکنی یه پیج باز میکنه استفاده میکنی
aolچی دوستان؟
هم سرعت خوب هم استفاده عالی و ...
AOL زیاد امنیت نداره! سعی کن لاگین نکنی توی سایتی باهاش
amir.abbas
02-10-2011, 16:03
AOL زیاد امنیت نداره! سعی کن لاگین نکنی توی سایتی باهاش
اتفاقا بعد از چیز پی ان، بهترین مورد استفاده از aol است.
خودم من از aol استفاده میکنم.
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
چرا سرعت آپلود فایل نسبت به دانلود پایینتره؟؟
به نظرتون چکار باید بکنم؟
سلام دوستان من 256 مخابرات دارم اینم سرعت دانلودم یکم کف بر بشید با اون برنامه که اسمش زیر صفحه دانلود این طوری شده :31:
amir.abbas
02-10-2011, 20:35
سلام دوستان من 256 مخابرات دارم اینم سرعت دانلودم یکم کف بر بشید با اون برنامه که اسمش زیر صفحه دانلود این طوری شده :31:
سلام
چکار کردی؟؟؟:11:
سلام
چکار کردی؟؟؟:11:
:11: نمیگم :21::devil::15:
mehdi_08
02-10-2011, 21:05
سلام
اول بگم اگه واقعا داره کار می کنه پستت رو ویرایش کن و عکسو بردار رفیق :46:
بعد آموزش این کارو تویه فروم آشیانه دیده بودم ولی فقط رویه اینترنت اکسپلور کار میده آموزشش رو گیر نمیارم پ.خ می کنی
sajad-tnt
02-10-2011, 21:21
پس من چي :45:؟؟؟ منم ميخوام :37:!
mehdi_08
02-10-2011, 21:31
پس من چي :45:؟؟؟ منم ميخوام :37:!
:11::11:
دارم دنبالش می گردم گیرش آوردم می زارم
ولی این رفیقمون awed تا بهش گفتیم اموزش بده چرا گذاشت رفت
behnam-k
02-10-2011, 21:55
منم این برنامه رو دیده بودم اما خودم قبلا نصبش کردم هیچ تغییری نکرد شاید تنظیمات رو اونطور که باید باشه انجام ندادم
رامین جان یه بار دیگه برنامه رو با آموزشش بزار شاید کار کرد
دارم براتون میزارم آموزش رو
sajad-tnt
02-10-2011, 22:37
سلام .
خب دوستان اين برنامه رو + فيلم آموزشيش رو پيدا كردم و اينكه چون من مثل بعضي ادم ها خودخواه نيستم لينكش رو واسه شما دوستان قرار ميدم:46: :
خودم تست كردم و توي 30 دقيقه تا 110KB بر ثانيه هم رسيد كه بعد من دست كاريش كردم و به حالت عادي برگشت:31:.
فقط دوستان خودتون تست كنيد و ببينيد مثلا 200MB فايل توي زمان عادي چقدر طول ميكشه تا دانلود شه و بعد زمان بگيريد ببينيد كه با اين ترفند چقدر طول كشيده:20:.
mehdi_08
02-10-2011, 22:39
دارم براتون میزارم آموزش رو
راستی آموزش رو پخ کنی توی انجمن نذاریا:31:
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
سلام .
خب دوستان اين برنامه رو + فيلم آموزشيش رو پيدا كردم و اينكه چون من مثل بعضي ادم ها خودخواه نيستم لينكش رو واسه شما دوستان قرار ميدم:46: :
خودم تست كردم و توي 30 دقيقه تا 110KB بر ثانيه هم رسيد كه بعد من دست كاريش كردم و به حالت عادي برگشت:31:.
فقط دوستان خودتون تست كنيد و ببينيد مثلا 200MB فايل توي زمان عادي چقدر طول ميكشه تا دانلود شه و بعد زمان بگيريد ببينيد كه با اين ترفند چقدر طول كشيده:20:.
خودشه آفرین
گفتم قبلا این آموزش رو دیدم آخه رویه حسابگر انجام دادم ولی کار نکرد
راستی این برنامه سرعت رو الکی نزنه ها؟؟
sajad-tnt
02-10-2011, 22:51
خودشه آفرین
گفتم قبلا این آموزش رو دیدم آخه رویه حسابگر انجام دادم ولی کار نکرد
راستی این برنامه سرعت رو الکی نزنه ها؟؟
مهدي جان من كه گفتم خودتون تست كنيد :31:!
مثلا شما 200مگ رو با اينترنت 256 توي 2 ساعت و خودره اي دانلود ميكني ! بعد با اين نرم افزار امتحان كن ببين اون 200مگ رو توي همون 2 ساعت ميگيره يا كمتر :46:!
موفق باشيد:40:.
دوستان گفتم که کف کنید این واقعی نیست البته شاید 5-6 کلیوبیت سرعت رو افزایش بده ولی این دروغه سرعت میره بالا و زمان کاهش پیدا میکنه ولی سرعت واقعی همون قبلی هستش یعنی اون 5 مین زمان تو عکس من تا نیم ساعت همون بود البته سرعت تا 40 میره بالا اینم باید گفت
حالا با این حال من براتون میگم ... مهدی جان شمام عصبی نباش مگه میشه برا همشهریام نگم ولی خب چون الکی بود گفتم ولش
اول از همه باید تو قسمت تنظیمات برنامه idm اینترنت اکسپلور رو برداری از قسمت مرورگر ها اینم عکس
خب الان میرسیم به آموزش برنامه اسم برنامهCheat Engine 5.6.1 هستش یه سرچ کنی گیر میرای چون لینک نداشتم نزاشتم براتون
آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنین و نرم افزار رو نصب کنین و اجرا کنین
طبق عکس های عمل کنید
mehdi_08
02-10-2011, 22:52
مهدي جان من كه گفتم خودتون تست كنيد :31:!
مثلا شما 200مگ رو با اينترنت 256 توي 2 ساعت و خودره اي دانلود ميكني ! بعد با اين نرم افزار امتحان كن ببين اون 200مگ رو توي همون 2 ساعت ميگيره يا كمتر :46:!
موفق باشيد:40:.
اااااااااااا
من زدم سرعتش شد 10 کیلوبایت!!!!!!!!!!!!
سلام .
سجاد موسم کامل تو حلقت به قول بچه ها آجغال :31: من خود خواهم داشتم براتون میزاشتم تازه الکی بود موتور برنامه با یکسری محاسبات سرعت و زمان رو هماهنگ کرده و سرعت رو بالا میبره ولی هیچ تاثیری نداره به صفحه کنترل خط خودت برو ببین تمام ورودیات نهایت تا 32 برسه :40:
behnam-k
02-10-2011, 23:23
بله حرفم درست بود
سرعت رو افزایش نمیده :13:
با این کارا نمیشه از مخابرات مارمولک چیزی کش رفت :31:
sajad-tnt
02-10-2011, 23:44
سجاد موسم کامل تو حلقت به قول بچه ها آجغال :31: من خود خواهم داشتم براتون میزاشتم تازه الکی بود موتور برنامه با یکسری محاسبات سرعت و زمان رو هماهنگ کرده و سرعت رو بالا میبره ولی هیچ تاثیری نداره به صفحه کنترل خط خودت برو ببین تمام ورودیات نهایت تا 32 برسه :40:
رامين جان شرمنده ، عصبي بودم يه چيزي گفتم :37::11:!
همش اين بهنام بود :31:، هي ميگفت اين رامين بده ... رامين اينجوريه ... رامين اونجوريه (شوخي:31:)!
كيبرد تو چشت رامين :31:! چرا مردم رو سركار ميزاري :31:؟! تازه ميخواستم امشب PC رو روشن بزارم واسه يه برنامه كي.. :31:!
اره تمام مدت incoming bandwidth من همون 1 مگ تو DUmeter نشون میداد درحالیکه سرعت من تو اکسپلورر تا 397KB/s هم رفته بود. برنامه با الگوریتم دانلود اکسپلورر ور میره و فالس اسپید گزارش میده.
همش اين بهنام بود :31:، هي ميگفت اين رامين بده ... رامين اينجوريه ... رامين اونجوريه (شوخي:31:)!
كيبرد تو چشت رامين :31:! چرا مردم رو سركار ميزاري :31:؟! تازه ميخواستم امشب PC رو روشن بزارم واسه يه برنامه كي.. :31:!
جیگرتو برم میدونم چی میگی ایشالا تو یه پروژه ملی مخابرات رو -- میکنم :31::40::11:
behnam-k
03-10-2011, 11:18
پوستتو می کنم سجاد :31:
اما دنبال این جور برنامه ها نباشید
به قولی چشمه ای که آب نداره چطور میخواد ازش آب بکشید بیرون
این تیکه رو خیلی جالب اومدی سجاد كيبرد تو چشت رامين:31:
پوستتو می کنم سجاد :31:
اما دنبال این جور برنامه ها نباشید
به قولی چشمه ای که آب نداره چطور میخواد ازش آب بکشید بیرون
این تیکه رو خیلی جالب اومدی سجاد كيبرد تو چشت رامين:31:
دهن و چشم و ******:31: ما در اختیار شماست از چپ و راست برین توش :31: ولی بسی حال کردم :21:چه شوکی وارد شد به تایپک :40:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
زیاد به من نکین :31: محبت
راستی سجاد و بهنام من یه جا سراغ دارم شتر میخوابه رو آمدم تا بیخ اگه خواستن تا بریم :46:
الان که ساعت 10 و نیم شبه
نمی تونم هیچ سایت خارجی رو که دارای لاگین هست بازکنم!
مثل جی میل یاهو و خیلی سایت دیگه
نمی دونم چه گلی گرفتن سرش!
بازی های آنلاین هم لاگین نمیشن:41:
الان که ساعت 10 و نیم شبه
نمی تونم هیچ سایت خارجی رو که دارای لاگین هست بازکنم!
مثل جی میل یاهو و خیلی سایت دیگه
نمی دونم چه گلی گرفتن سرش!
بازی های آنلاین هم لاگین نمیشن:41:
من که هیچ مشکلی نداشتم ساعت یازده اون شب رفتم و الانم که رفتم هیچ مشکلی ندارم چه سایتها چه پینگ و کانترم زدم جات خالی :40:
باز کردن سایت های فیل شده بدون فیل شکن و وی پی ان
در این پست قصد دارم روشی رو معرفی کنم که قادر باشید بدون فیلتر شکن و وی پی ان (***) سایتهای فیلتر شده را باز کنید. این روش زمانی که فیلترشکن ها و وی پی ان از کار افتاده باشند خیلی مفید هست.
اساس این روش بر پایه SSH مخفف( Secure Shell ) است. به عنوان یک تعریف بسیار ساده می*توان SSH را این گونه بیان کرد : SSH یک روش قدرتمند و پر استفاده و البته نرم*افزاری است که برای دستیابی به امنیت شبکه طراحی شده است. هربار که داده*ای از طرف کامپیوتر به شبکه فرستاده می*شود، به صورت خودکار توسط SSH کدگذاری می*شود. هنگامی که داده به مقصد خود می*رسد به صورت خودکار کدگشایی می*شود. نتیجه*ای که خواهد داشت کدگذاری نامرئی خواهد بود. بدین صورت کاربران نهایی درگیر پروسه کدگذاری و کدگشایی نخواهند شد و از ارتباط امن خود می*توانند به خوبی استفاده کنند. امنیت سیستم کدگذاری SSH با استفاده از الگوریتم*های پیچیده و مدرن تضمین می*شود. تا آنجا که امروزه در سیستم*های حیاتی و بسیار حساس از این سیستم استفاده می*شود. به صورت معمول محصولاتی که از SSH استفاده می*کنند از دو بخش خادم و مخدوم ( Client/Server ) تشکیل می*شوند. Client*ها با استفاده از تنظیمات سرور مربوطه به آن وصل می*شوند و سرور وظیفه تایید هویت و قبول و یا رد ارتباط را به عهده دارد. در واقع ssh پروتکلی است که به شما اجازه می دهد تا به کامپیوتر سرور به صورت ریموت یا از راه دور متصل شوید تا بتوانید از سرور نگهداری کنید برای مثال : فایل های داخل سرور را بتوانید کپی کنید , جابجا کنید , پاک کنید, پوشه و شاخه جدید ایجاد کنید و اسکریپت اجرا کنید . برای اتصال به سرور خود و برای برقراری ارتباط از راه دور شما نیاز به یک ssh client در کامپیوتر خود دارید. خوب بریم سر اصل مطلب یکی از کاربردهای دیگه SSH دور زدن فیلترینگ و باز کردن سایتهای فیلتر شده هستش -:) .این قابلیت (SSH) معمولا توسط ارائه دهنده گان هاست ارائه میشود تا فرد بتواند موارد بالا را انجام دهد. برای این که Shell account داشته باشید یا بایستی به سراغ ارائه دهنده گان هاست برید یا این که بگردید و یه رایگانش رو پیدا کنید. اساس روش هر دو یکی است و در پایین توضیح میدم. اما من فرض رو بر این میزارم که شما دارای هاست نیستید پس بنابراین باید از ارائه دهنده گانی که این قابلیت رو رایگان در اختیار فرد میزارن استفاده کنید. بنابراین قبل از شروع کار شما بایستی به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و اکانت بسازید این سایت ارائه دهنده وب هاست و وی پی ان است. برای ساختن اکانت به سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( با فیلترشکن باز می شود) بروید. پس از ساختن اکانت به ایمیلی که در هنگام ساختن اکانت وارد کردید ایمیلی فرستاده میشود که برای فعال سازی اکانت بایستی وارد ایمیلتون بشید و بر روی لینکی که به شما فرستاده شده کلیک کنید. سپس ایمیل دیگری حاوی اطلاعات تکمیلی شامل Host name یا Ip به ایمیلتون فرستاده میشه. پس از انجام این مراحل قسمت اصلی کار شروع میشه. در این جا من استفاده از این روش رو هم در ویندوز و هم لینوکس توضیح میدم.
کاربران ویندوز :
جهت مدیریت سرور های لینوکس معمولا از SSH استفاده می شود و کسانی که از ویندوز استفاده می کنند باید از نرم افزارهای کمکی استفاده کنند که مشهورترین و آسان ترین نرم افزار ، نرم افزاز Putty می باشد. خوب در مرحله اول شما بایستی این برنامه رو دانلود کنید که میتونید از یکی از لینکهای زیر استفاده کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پس از این که برنامه رو دانلود کردید باز کنید در قسمت Category بر روی Session کلیک کنید سپس در قسمت Host name or ip address هاست نیم را وارد کنید (هاست نیم به ایمیلتون فرستاده میشه که اینه shell.cjb.net) سپس در کادر روبرو پورت 22 را وارد کنید. سپس در قسمت Category بر روی Connection کلیک کنید سپس در قسمت ‘Seconds between keep alives در کادر به جای 0 عدد 5 را قرار بدید این باعث میشه تا با این کار اتصال شما زمانی که مدتی کار نمیکنید حفظ شود. پس از این مراحل بر روی +SSh کلیک تا زیر منو SSH باز بشه و بر روی Tunnels کلیک کنید. سپس در قسمت Source port یه پورتی وارد کنید سعی کنید بین 1024 تا 65535 باشه مثلا 1100 یا 3050 سپس در پایین Destination گزینه Dynamic را انتخاب کنید سپس بر روی Add کلیک کنید. کار تمام شد! بر روی Open کلیک کنید. بعد از این که بر روی open کلیک کردید کادری سیاه رنگ باز میشه سپس کادر دیگه ای با عنوان PuTTY Security Alert باز میشه که باید بر روی Yes کلیک کنید بعد از این که بر روی Yes کلیک کردید در کادر سیاه رنگ از شما یوزرنیم میخواد که باید همون یوزر نیمی که در درست کردید را وارد کنید سپس اینتر را بر روی کیبود خود بزنید که از شما این بار پسورد میخواد و پسوردتون هم که درست کردید وارد کنید و دوباره اینتر بزنید در این صورت پیغامی مبنی بر این که شما کانکت (وصل) شدید نشون میده. در آخرین مرحله مرورگر خود را باز کنید و آی پی و پورت را زیر را وارد کنید (در قسمت Socks) :
Ip ; 127.0.0.1
Port: هر پورتی رو که در برنامه PuTTY وارد کردید اینجا وارد کنید. در این روش برخلاف فیلترشکن شما پورت را انتخاب میکنید
برای وارد کردن آی پی و پورت در مرورگر های مختلف مسیر زیر را با توجه به مرورگرتان طی کنید:
برای مرورگر اپرا این مسیر Setting…Prefernces…Advanced…Network…Proxy servers را طی کنید سپس گزینه Socks را با تیک زدن انتخاب کنید و آی پی و پورت را وارد کنید.
مرورگر اینترنت اکسپلورر: Tools…Internet option…Connections…Lan Settings…Advanced سپس در قسمت Socks آی پی و پورت را به ترتیب در کادر اول و دوم وارد کنید.
مرورگر فایرفاکس : Tools…Option…Advanced..network…Connection setting سپس در قسمت Socks آی پی و پورت را وارد کنید.
خوب حالا میتونید هر سایتی رو با خیال راحت باز کنید
کاربران لینوکس :
کاربران لینوکس 2 راه پیش رو دارند :
استفاده از روش فوق که باید برنامه PuTTY رو دانلود و مراحل را طی کنند یا این که بر اساس روش زیر عمل کنند :
ابتدا Terminal را باز کنید و کد زیر را وارد کنید:
SSH user@host -D Port -N -p 22
به عنوان مثال : SSH ariya@shell.cjb.net -D 1100 -N -p 22
به جای 1100 هر پورتی رو که دوست دارید بین 1024 تا 65535 میتونید بزارید. خوب سپس اینتر را بزنید که از شما یوزر نیم و پسورد میخواد وارد کنید. سپس آی پی و پورت را در مرورگر وارد کنید.
نکته : تنها راه مقابله با این روش بستن پروتکل SSH است. این روش بسیار مناسب برای زمانی است که فیلترشکنها و *** از کار افتاده باشد. نکته جالب توجهی که چک کردم این بود که آی پی ip شما مدام عوض میشه و آی پی ثابتی ندارید این امر رو میتونید با استفاده از سایتهایی که آی پی شما رو نشون میدن چک کنید.
توجه : با توجه به این که اینجا از سرویس رایگان استفاده شده است سرعت بالایی را نباید انتظار داشته باشید اما اگر از سرویس های پولی استفاده کنید سرعت خوبی را میتوان تجربه کرد.
amir.abbas
04-10-2011, 11:45
سلام
دوستان تو کرمانشاه، بجز adsl از چه اینترنتی میشه استفاده کرد؟
شهرستانهای استان زیر پوشش وایمکس هستند؟
اینترنت edge چطور خوبه؟شهرستانها زیر پوششش هستند؟
alone_boy
04-10-2011, 12:53
سلام
2-3 روزه که هر 5 دقیقه یه بار نتم قطع میشه:41:
alone_boy
04-10-2011, 14:44
حدود یه ساعت پیش به 1899 زنگ زدم،یه آقای خیلی محترم گوشی رو برداشت و جریان رو بهش گفتم
گفت نمیدونم چیِ خط تلفنتون پایینه باید مودم رو ریستارت کنم،لطف کنید تا 10دقیقه دیگه مودم رو روشن نکنید
بعد از 10 دقیقه مودم رو روشن کردم و ظاهرا مشکل حل شده
چه خوبه همه مثل این آقا جواب مردم رو بدن . . .
حدود یه ساعت پیش به 1899 زنگ زدم،یه آقای خیلی محترم گوشی رو برداشت و جریان رو بهش گفتم
گفت نمیدونم چیِ خط تلفنتون پایینه باید مودم رو ریستارت کنم،لطف کنید تا 10دقیقه دیگه مودم رو روشن نکنید
آره این آقا خیلی آدم خوبیه هر وقت منم زنگ میزنم هم کارم درست میشه هم کلی اطلاعات میده ولی وقتی زنه گوشی بر میداره اصلا نمیدونم چی میگه صداش یه جوریه همیشه میگم ببخشید مثل اینکه خواب بودین مزاحم شدم یا شاید سرما خوردین :31: کلی میخندم خودم :27:
.s.a.e.e.d
04-10-2011, 17:13
آره این آقا خیلی آدم خوبیه هر وقت منم زنگ میزنم هم کارم درست میشه هم کلی اطلاعات میده ولی وقتی زنه گوشی بر میداره اصلا نمیدونم چی میگه صداش یه جوریه همیشه میگم ببخشید مثل اینکه خواب بودین مزاحم شدم یا شاید سرما خوردین :31: کلی میخندم خودم :27:
این آقا دستش هم شکسته :31: ولی خداییش بچه خوبیه.برین صبانت میتونین ببینینش :18: ولی از شوخی گذشته اون حرفی که در مورد زنه گفتین درسته.دو بار ما رفتیم اونجا و اینهایی که شیفت صبح تا ساعت 6 هستن رو دیدیم.این زنه اونجوری که من حساب کردم چهار گرم هم آرایش رو صورتش نبود و هر بار هم که دیدیمش انگاری تازه از خواب بیدار شده بود :26::39:
نت منم قطع بود زنگ زدم 1899 ساعت 11 . گقت ریست میکنم نیم ساعت خاموش کن . کردم حل شد . دمش گرم
من پینگم رفت بالا خاموش کردم بعد چند مین روشن کردم برگشت پایین!
شده بود 150 :31:
alone_boy
05-10-2011, 11:08
امروز صبح دوباره زنگ زدم خانومه برداشت و گفت اختلال پیش اومده و تا فردا هم قطعی خواهید داشت
امروز صبح دوباره زنگ زدم خانومه برداشت و گفت اختلال پیش اومده و تا فردا هم قطعی خواهید داشت
برای من امروز از همه روزا بهتر بوده !!
پینگ الان 168 هست . خوبه خانومه گفته مشکل داریما :31:
اینا از افعال معکوس استفاده میکنن احتمالا:31::27:
mehdi_08
06-10-2011, 19:08
امروز ظهر هم اینترنت قطع بود
behnam-k
06-10-2011, 19:36
امروز ظهر هم اینترنت قطع بود
از چند روز پیش من خیلی قطعی دارم :19:
این اینترنت مخابرات هم خیلی داره اذیت میکنه ها!
اون از چند روز پیش که پینگ میرفت رو هوا اینم از الان که خیلی سایتها باز نمیشه و...:2:
sajad-tnt
06-10-2011, 21:50
سلام دوستان.
الان 3روز هست اعتبار سرويسم تموم شده !
دوستان چه كنم ؟! برگه جمع آوري رو بگيرم برم پارس يا تمديد كنم :31:؟!
سلام دوستان.
الان 3روز هست اعتبار سرويسم تموم شده !
دوستان چه كنم ؟! برگه جمع آوري رو بگيرم برم پارس يا تمديد كنم :31:؟!
آقا پرت خالی فکر نکنم داشته باشن
ضمنا پارس تا 1 ماه دیگه نا محدود نمیده
مخابراتیا
یاهو مسنجر کانکت میشه ؟
شما از کجا چیز پی ان گرفتین؟ یه جا مطمئن معرفی کنین
مخابراتیا
یاهو مسنجر کانکت میشه ؟
مشکلی نداره
mohammad8711
07-10-2011, 11:30
لعنت به این مخابرات :31:
خیلی افتضاح شده !
فقط 4 تا 6 صبح میشه از اینترنت استفاده کرد :31:
alone_boy
07-10-2011, 11:34
5-4 روزه که هر سایتی میزنم مینویسه Connecting:19:
P30world رو هم به زور باز کردم:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.