مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان كرمانشاه
ویرایشش.....شرمنده اسپم شد
AliMirzaie
04-04-2016, 18:08
الویرایِشُ مِنَ أحسَنِ الأمور :42:
بعیده که با 128 هم رو همین سرعت بمونه، ایشون گفتن که با سرویس 2 مگ این سرعت رو دارن، پس احتمالا 128 رو امتحان نکردن.
ویرایشش.....شرمنده اسپم شد
AliMirzaie
04-04-2016, 23:59
الویرایِشُ مِن أحسَنِ الأمور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تا حدودی همین طوره .....
دوستان دیشب سرویس بنده دوباره مشکل یک ماه پیش رو پیدا کرد قطع و وصل مکرر مال شما چی ؟
امروز یه کارشناس از طرف مخابرات اومده بود برای رضایت از سرویس که شکایت کرده بودم یه سری مشخصات خواست و رضایت که دیگه مشکلی نیست دوستان برای شما هم اومده بودن ؟
Sponge-BoB
06-04-2016, 13:56
برا من فقط از ساعت 1 تا 2 سالم بود!!!!!!!
sajad-tnt
08-04-2016, 17:44
قضیه این ویرایش ها چیه :|
لطفا یکی بیاد توی پخ بهم بگه که از فضولی سکته کردم :دی
Sent from my 5050 using Tapatalk
دادا بیخیال شو ویرایش کردیم:n02:
AliMirzaie
08-04-2016, 19:56
هر چی میخوام هیچی نگم ولی شیطون وسوسم میکنه. عیب نداره شما از خودمونی. واست پخ میکنم
هر کی که مثل این دوستمون کنجکاویش تحریک شده، واسم پخ بفرسته تا اگه محرز شد که کارمند مخابرات نیست :n07: قضیه رو واسش توضیح بدم.
در ضمن تشکر هم یادش نره. :n31:
misam5526
11-04-2016, 11:36
این اولین بار نیست مخابرات باگ داره و شما هم تنها افراد مطلع نیستید (حتی خودشون میدونن)
معمولا اصلاح باگ های سیستم مخابرات چندین ماه تا سال طول میکشه و به دلیل پویایی بیش از حد، ممکنه از یکسال هم ادامه دار تر بشه... (دفعه قبل که تا چند سال استفاده رایگان داشتند دوستان از خطوط دولتی مخابرات)
اینی که مثلا پول خط 128 بدی و بتونی 250 دانلود کنی خیلی شق القمر نیست که حالا با گفتنش همه هجوم بیارن سمت مخابرات....
الان با ماهی 40 تومن میشه با اسیاتک شبی 20 گیگ دانلود داشت ! و البته حجم روزانشم بیشتر (10 گیگ)...
یا با های وب میشه با همون چهل تومن سرویس روزانه 40 گیگ در ماه داشت !
کلا انتخابها بیشتر از اینه که عطش هجوم به سمت مخابرات باقی باشه اونم با کیفیت داغونش
viking_vp3
11-04-2016, 12:56
این اولین بار نیست مخابرات باگ داره و شما هم تنها افراد مطلع نیستید (حتی خودشون میدونن)
معمولا اصلاح باگ های سیستم مخابرات چندین ماه تا سال طول میکشه و به دلیل پویایی بیش از حد، ممکنه از یکسال هم ادامه دار تر بشه... (دفعه قبل که تا چند سال استفاده رایگان داشتند دوستان از خطوط دولتی مخابرات)
اینی که مثلا پول خط 128 بدی و بتونی 250 دانلود کنی خیلی شق القمر نیست که حالا با گفتنش همه هجوم بیارن سمت مخابرات....
الان با ماهی 40 تومن میشه با اسیاتک شبی 20 گیگ دانلود داشت ! و البته حجم روزانشم بیشتر (10 گیگ)...
یا با های وب میشه با همون چهل تومن سرویس روزانه 40 گیگ در ماه داشت !
کلا انتخابها بیشتر از اینه که عطش هجوم به سمت مخابرات باقی باشه اونم با کیفیت داغونش
اره کلا بحث ها منطقیه
من الان آسیاتک دارم واسه دانلود شبانه عالیه ولی وبرگردی صفر-اینستا 0-پلی استور 0 به شدت رو اعصابه. به اسم اینترنت یه سرویس مضخرف اینترانت روی سرورها کش خودش به ملت غالب میکنه. سایتهای پر بازدید داخلی به زور و نصف نیمه لود میشن یا لود نمیشن میزنه service unavailable. یکی از بزرگترین اشتاباهاته خرید سرویس هاش
الان از کدوم شرکت سرویس داری؟ کیفیت چطوره؟
misam5526
11-04-2016, 15:47
اره کلا بحث ها منطقیه
من الان آسیاتک دارم واسه دانلود شبانه عالیه ولی وبرگردی صفر-اینستا 0-پلی استور 0 به شدت رو اعصابه. به اسم اینترنت یه سرویس مضخرف اینترانت روی سرورها کش خودش به ملت غالب میکنه. سایتهای پر بازدید داخلی به زور و نصف نیمه لود میشن یا لود نمیشن میزنه service unavailable. یکی از بزرگترین اشتاباهاته خرید سرویس هاش
الان از کدوم شرکت سرویس داری؟ کیفیت چطوره؟
خیلی ها نیازشون به طور عجیبی همون دانلود شبانست (البته در قالب خط دوم منزل) ولی اسیاتک سرویس 10 مگش سرورای خارجیش هم بد نبود زمانی که داشتم.
الان من های وب دارم و راضیم. با حجمی که روزانه کلا ابزارهای خونه مصرف دارن غیر های وب هر شرکت دیگه باید ماهانه چند برابر پول بدم. شبانش هم ماهی 70گیگ میشه دانلود کرد که من بهیک سومش هم احتیاج پیدا نمیکنم (به غیر خود من کسی تو خونه با شبانه کاری نداره و منم نیاز ندارم زیاد)
کیفیت هم از مخابرات و اسیاتک بهتره
viking_vp3
11-04-2016, 18:31
خیلی ها نیازشون به طور عجیبی همون دانلود شبانست (البته در قالب خط دوم منزل) ولی اسیاتک سرویس 10 مگش سرورای خارجیش هم بد نبود زمانی که داشتم.
الان من های وب دارم و راضیم. با حجمی که روزانه کلا ابزارهای خونه مصرف دارن غیر های وب هر شرکت دیگه باید ماهانه چند برابر پول بدم. شبانش هم ماهی 70گیگ میشه دانلود کرد که من بهیک سومش هم احتیاج پیدا نمیکنم (به غیر خود من کسی تو خونه با شبانه کاری نداره و منم نیاز ندارم زیاد)
کیفیت هم از مخابرات و اسیاتک بهتره
اون نیاز کاذب ملت که مثل خوره در حال دانلود بیخودن که هیچ! ولی خب آسیاتک بخوره تو سرش عملا الان شده اینترانت اونم فقط سایت های با بازدید کم. سایت های پر بازدید داخلی هم باز نمیکنه. خرید اینترنتی تعطیل.قند شکن هم تعطیل
منم سرویس 10 مگ داشتم ولی ظاهرا یوزر زیاد شده توی 3-4 ماه اخیر و داغون شده. حجم روزانه تموم شه جمع میکنم منم میام های وب.
صد رحمت به مخابرات فقط مشکل دانلود شبانه بود!
سرعت شبانه های های وب چقدره که یک ماه 70 گیگ میده اونم توی اون 3 ساعت هر شبش؟!
AliMirzaie
11-04-2016, 18:33
بله اصولا نباید سرعت خط رو محدود کنن و دان استریم رو تا جاییکه خط کشش داره باز بزارن که حداقل تو ساعات رایگان به اندازه سهممون (با توجه به تعداد کاربرای آنلاین و ظریب اشتراک) از کل پهنای باند شبکه استفاده کنیم.
این دانلود شبانه هم یه دلخوشی واسه ما ایرانیای الکی خوشه که نمیتونیم در طول روز و به صورت آنی از اینترنت استفاده کنیم و مجبوریم به جاش اینترنت رو با تاخیر 24 ساعته تجربه کنیم. در واقع کسایی که خودشون رو با سیستم دانلود شبانه وفق داده باشن، هر روز تو فکر استفاده ی فرداشونن و مثلا کلیپ هایی که میخوان نگاه کنن رو با زحمت زیاد منتقل میکنن به سرورایی که دانلود مستقیم با چندین کانکشن رو ساپورت کنن تا بتونن روز بعد تماشاشون کنن و خیلی کارای دیگه، خلاصه به آینده نگری بالایی نیاز دارن.این خودش مضر نیست ولی خوب من همیشه گفتم فلسفه اینترنت اینه که شما همون لحظه کارتو راه بندازی و به اسلاعات مورد نظرت دسترسی پیدا کنی (مثلا فیلمتو آنلاین استریم کنی و به اطلاعات ذخیره شده در فضای ابری اختصاصیت دسترسی پیدا کنی و...) و گرنه اگه قرار باشه که یه روز صبر کرد که میشه اطلاعات مورد نظر رو با حجم عظیم روی هارد یا دی وی دی ریخت و پست کرد و بازم یه روزه به دست طرف رسوند.
misam5526
13-04-2016, 09:34
اون نیاز کاذب ملت که مثل خوره در حال دانلود بیخودن که هیچ! ولی خب آسیاتک بخوره تو سرش عملا الان شده اینترانت اونم فقط سایت های با بازدید کم. سایت های پر بازدید داخلی هم باز نمیکنه. خرید اینترنتی تعطیل.قند شکن هم تعطیل
منم سرویس 10 مگ داشتم ولی ظاهرا یوزر زیاد شده توی 3-4 ماه اخیر و داغون شده. حجم روزانه تموم شه جمع میکنم منم میام های وب.
صد رحمت به مخابرات فقط مشکل دانلود شبانه بود!
سرعت شبانه های های وب چقدره که یک ماه 70 گیگ میده اونم توی اون 3 ساعت هر شبش؟!
در مورد دانلود شبانه در تاپیک خود های وب سوال بفرمایید دقیقتر جواب میدند دوستان چون من بیشتر از 1.5 گیگ (در یک شب) چیزی برای دانلود نداشتم از وقتی که قرارداد بستم. ولی به نظر سرعت حداقل 200 میاد و حداکثر .. (حداکثر رو دوستان در اون تاپیک میتونن کمک کنند)
های وب مزیتش شبانش نیست بلکه حجم ارزون روزانست.
دوستان دانلود رایگان لازم ندارم،فقط کیفیت وبگردی روزانه مهمه،چه سرویس دهنده ای خوبه مرکز فجر؟
viking_vp3
01-05-2016, 11:07
اوضاعتون چطوره مخابراتی ها؟
viking_vp3
12-05-2016, 10:22
اوضاعتون چطوره مخابراتی ها؟
این ملت همیشه در صحنه سابق این تاپیک کجان؟
این ملت همیشه در صحنه سابق این تاپیک کجان؟
در چه موردی؟
viking_vp3
12-05-2016, 12:56
در چه موردی؟
در مورد اوضاع این روزهای مخابرات
من تو عید که مخابرات خیلی داغون شد رفتم آسیاتک. سرعت دانلود فوق العاده بود ولی وبگردی تتعطیل. قندشکن هم داغون
به خاطر وبگردی تغییر دادم اومدم های وب. 10 روزی هست دارم استفاده میکنم. خیلی کند و قندشکن کامل تعطیل. کلا کلافه میکنه در حدی که شاید بشه گفت آسیاتک کمی بهتر بود! حالا نمیدونم مشکل سراسری اینترنت هست یا مرکز ما مشترک زیاد داره های وب
گفتم ببینم اوضاع مخابرات درست شده یا خیر؟ که یا برگردم مخابرات یا برم صبانت رو تست کنم. مشکل پورت ارور و دانلود شبانه مخابرات و ...
مشکل پورت ارور که کمتر شده مثلا من هفته پیش دو بار داشتم اونم مواقع ساعت رایگان بود ولی باز نمیشه به اینا اعتماد کرد کلا یه ای پی شون خوبه که میشه وبگردی کرد دانلود هم در طول روز خوبه همون سرعت که گرفتی رو میده به شما ولی شب ها بعضی مواقع ممکنه اذیت کنن ...
اگه دانلود اونجا خوبه همون جا بمون چون وبگردی مخابرات خوب نیست دانلودش هم اعتمادی بهشون نیست ...فعلا خوبه بعدا ممکنه داغون بشه
viking_vp3
12-05-2016, 22:32
مشکل پورت ارور که کمتر شده مثلا من هفته پیش دو بار داشتم اونم مواقع ساعت رایگان بود ولی باز نمیشه به اینا اعتماد کرد کلا یه ای پی شون خوبه که میشه وبگردی کرد دانلود هم در طول روز خوبه همون سرعت که گرفتی رو میده به شما ولی شب ها بعضی مواقع ممکنه اذیت کنن
اگه دانلود اونجا خوبه همون جا بمون چون وبگردی مخابرات خوب نیست دانلودش هم اعتمادی بهشون نیست ...فعلا خوبه بعدا ممکنه داغون بشه
این نسبت به مخابرات وبگردیش خیلی بدتره. روی مخابرات من همه قندشکن هام چه پولی په رایگان کار میکرد
سایت های عادی رو هم میاورد حالا شاید یخده دیرتر. ولی این کلا ... . آسیاتک هم با سرور کش شاهکاره یا کلا نمیاره یا مثل باد :|. در کل مخابرات در ساعت غیر رایگاه خیلی برای وبگردی برای من بهتر بود به نسبت آسیاتک و های وب
در مورد دانلود نسبت به قیمت آسیاک محضر بود بعد مخابرات بعد های وب. کلا های وب واسه دانلود خیلی چیز خفنی نیست مخصوصا الان که همه شرکت ها گیگ ارزون زمان دار میدن
اگه واسه وب میخوای برو سمت حسابگر ولی واسه دانلود و تاحدودی وب بیا مخابرات فعلا
sajad-tnt
12-05-2016, 23:00
در مورد اوضاع این روزهای مخابرات
من تو عید که مخابرات خیلی داغون شد رفتم آسیاتک. سرعت دانلود فوق العاده بود ولی وبگردی تتعطیل. قندشکن هم داغون
به خاطر وبگردی تغییر دادم اومدم های وب. 10 روزی هست دارم استفاده میکنم. خیلی کند و قندشکن کامل تعطیل. کلا کلافه میکنه در حدی که شاید بشه گفت آسیاتک کمی بهتر بود! حالا نمیدونم مشکل سراسری اینترنت هست یا مرکز ما مشترک زیاد داره های وب
گفتم ببینم اوضاع مخابرات درست شده یا خیر؟ که یا برگردم مخابرات یا برم صبانت رو تست کنم. مشکل پورت ارور و دانلود شبانه مخابرات و ...
داداش دانلود ساعات رایگان آسیاتک واست چطور بود؟.
میگن شبی ۱۰گیگ رو راحت جواب میده، درسته؟
Sent from my Farassoo 5050 using Tapatalk
viking_vp3
13-05-2016, 00:04
اگه واسه وب میخوای برو سمت حسابگر ولی واسه دانلود و تاحدودی وب بیا مخابرات فعلا
ترکیبی میخوام
ساعت غیر رایگان ماهی 10-15 گیگ مصرف میشه. 30-35 تا هم شبانه داشته باشم کمی بیشتر کمی کمتر خوبه. مشکل من به خاطر اون جریان پورت ارور و سرعت شبانه بود که بهمن اسفند و فروردین کلا نت مخابرات تعطیل شد. بالا و پایین های همیشگیش هم که ... بهتر در جریانید.
نمیدونم والا همه داغونند. حسابگر هم رفیقم داره سر دانلود شبانه بد ازش شاکیه حالا آخر این ماه برم احتمالا صبانت رو چک کنم
داداش دانلود ساعات رایگان آسیاتک واست چطور بود؟.
میگن شبی ۱۰گیگ رو راحت جواب میده، درسته؟
Sent from my Farassoo 5050 using Tapatalk
من سرویس شهاب داشتم که نویزم عالی بود ولی نمیدونم چه مرضی پورتم داشت ست نمیشد روی 10 مگ گذاشتم روی 8 مگ
ساعت رایگان از سرور غیر آسیاتک 400-500 کیلو میداد که شبی میشد 9-12 گیگ گرفت
از سرور آسیاتک هم برای من کامل باز بود 900 کیلو دانلود میکرد که البته هاردم جا نداشت اونقدر هم لینک نداشتم ببینم یه شب چقدر میگیره
برای دانلود حرفه ای سرویس شهابش به صرفه است ولی بقیه سرویس هاش تعریفی نداره از نظر من
و اینکه به خاطر سرور کش وبگردی و اینستا به شدت مشکل دارند
AliMirzaie
21-05-2016, 18:18
از بین دوستان کسی هست که قبلا سرویس دو مگ یا پایین تر داشته و بعدش سرویس جشنواره خریداری کرده باشه؟ واسه من دان استریم بدون مشکل رو 12 مگ ست شده و snr هم خوبه و اصلا قطعی با packet crc error ندارم اما سرعت دانلود روی همون حد سرویس 2 مگ که دان استریمش 4 مگ بود مونده (یعنی در حدود 450-470 کیلوبایت) و اصلا تغییر نکرده در حالی که باید حداقل 1 مگابایت باشه. حتی مسئول پروفایلای 2020 هم پروفایلم رو چند بار چک کرد و تغییر داد، در نهایت هم فرستادش تهران و بررسی شد و گفتن که هیچ مشکلی نداره. مطئنم که محدودیت از سیستم خودم نیست. کسی هست که وضعیتش مثل من باشه؟
AliMirzaie
21-05-2016, 18:20
از بین دوستان کسی هست که قبلا سرویس دو مگ یا پایین تر داشته و بعدش سرویس جشنواره خریداری کرده باشه؟ واسه من دان استریم بدون مشکل رو 12 مگ ست شده و snr هم خوبه و اصلا قطعی با packet crc error ندارم اما سرعت دانلود روی همون حد سرویس 2 مگ که دان استریمش 4 مگ بود مونده (یعنی در حدود 450-470 کیلوبایت) و اصلا تغییر نکرده در حالی که باید حداقل 1 مگابایت باشه. حتی مسئول پروفایلای 2020 هم پروفایلم رو چند بار چک کرد و تغییر داد، در نهایت هم فرستادش تهران و بررسی شد و گفتن که هیچ مشکلی نداره. مطئنم که محدودیت از سیستم خودم نیست. کسی هست که وضعیتش مثل من باشه؟
viking_vp3
21-05-2016, 21:26
من برنخوردم دوستان بیان نظر بدن
از چه سروری برای دانلود تست کردی. آیا اون سرور میتونه پهنای باند کامل بهت بده؟؟؟ با سایت هایی مثل Speed test و سامانه خود مخابرات توی سرورهای ایران و خارج چک کن ببین بهت چند میده
قیمت ها تغییری کرده؟ قیمت سرویس؟ حجم؟ حجم زماندار رو آوردن؟
قندشکن چطوره؟ کلا کیفیت کلی بهتر شده بدتر شده فرقی نکرده؟؟؟؟
AliMirzaie
22-05-2016, 14:33
از هر نظر وضعیت هیچ فرقی نکرده و سرعت هم کاملا مثل قبله. از سرورهای مختلف هم تست گرفتم مثل 4upld و ---------- و حتی سرورهای خارجی.
البته از یکی از دوستان هم که وضعیتش شبیه من بود سوال کردم و گفت که سرعت دانلودش دقیقا برابر همون 4 مگه و بیشتر نشده.
viking_vp3
22-05-2016, 17:03
از هر نظر وضعیت هیچ فرقی نکرده و سرعت هم کاملا مثل قبله. از سرورهای مختلف هم تست گرفتم مثل 4upld و ---------- و حتی سرورهای خارجی.
البته از یکی از دوستان هم که وضعیتش شبیه من بود سوال کردم و گفت که سرعت دانلودش دقیقا برابر همون 4 مگه و بیشتر نشده.
جریان پورت ارور چی شد؟ هنوز شبانه داغون میشه دانلود؟
من یادمه با نمایندگی شهرمون حرف میزدم میگفت روی DSlam مخابرات 6 مگ بیشتر ست نمیشه بالاتر هم ببندن عملا سرعتت بالاتر نمیره
AliMirzaie
23-05-2016, 12:04
اگه بیشتر از 6 مگ ست نمیشد که من دان استریمم نباید روی 12295 میبود. این محدودیت از طرف پورت و DSLAM نیست و مربوط به سیستمای مانیتورینگ یا اکانتینگشونه.از دوستانمون تو همین تاپیک بودن که با سرعت 900 از همین سرویسای جشنواره دانلود کردن که میشه معادل 8 مگ. پس فکر میکنم کاربرایی که از اول سرویس جشنواره گرفتن و اکانتشون از همون اول با سرویس جشنواره تعریف شده، سرعتشون محدود نیست ولی اونایی که مثل ما از قبل سرویس دیگه ای داشتن، از ابتدا یه محدودیتی روی سرعتشون تعریف شده.
اون باگی رو که بعد از اتمام سرویس جشنواره هر سرویسی رو که میگرفتن سرعتشون کم نمیشد واسه ما برعکس عمل میکنه چون اون محدودیت سرعت از قبل واسه ما تعریف شده ولی واسه کاربرایی که از اول سرویس جشنواره گرفتن هیچ محدودیت سرعتی تعریف نشده و به اندازه دان استریمشون دانلود میکنن که چون دان استریم رو هم باید کارمندای مخابرات دستی تغییر بدن و این کارو نمیکنن، بعد از اتمام جشنواره هم سرعتشون کم نمیشه.
AliMirzaie
25-05-2016, 14:11
از دوستان کسی هست که با پورت زایکسل از سرویس جشنواره با سرعت 6 مگ یا بیشتر دانلود کنه؟
m i n a.
31-05-2016, 09:16
دوستان طی دو هفته گذشته دوبار توی ساعات رایگان از حجم سرویسم کم شد، بار اول دو گیگ کم شد، زنگ زدم برگشت به حساب، دو شب پیش هم چک کردم 790 مگ کم شده بود، هرچقدر باهاشون جر و بحث کردم میگفتن خودت تو ساعت غیر رایگان مصرف کردی، آخرشم مجبور شدم شکایت کنم. دیشب اومدم مودمو سر ساعت یک روشن و سر هفت صبح خاموش کردم، باز چک کردم 100 مگ کم شده بود. این بی همه چیزا دیگه حروم خوری رو به حد اعلای خودش رسوندن. اونایی که دانلود شبانه دارن برید تو ریز مصرفاتون چک کنین که مثل من از حجمتون ندزدیده باشن.
Sponge-BoB
31-05-2016, 10:45
دوستان طی دو هفته گذشته دوبار توی ساعات رایگان از حجم سرویسم کم شد، بار اول دو گیگ کم شد، زنگ زدم برگشت به حساب، دو شب پیش هم چک کردم 790 مگ کم شده بود، هرچقدر باهاشون جر و بحث کردم میگفتن خودت تو ساعت غیر رایگان مصرف کردی، آخرشم مجبور شدم شکایت کنم. دیشب اومدم مودمو سر ساعت یک روشن و سر هفت صبح خاموش کردم، باز چک کردم 100 مگ کم شده بود. این بی همه چیزا دیگه حروم خوری رو به حد اعلای خودش رسوندن. اونایی که دانلود شبانه دارن برید تو ریز مصرفاتون چک کنین که مثل من از حجمتون ندزدیده باشن.
گفتم شارژ منم زود تمام شد!!!!تو نگو ساعات رایگان شارژ کم میکنه!!!:n27:روزانه هم هیچ کاری نکردم که بگیم شارژم تموم بشه!!!!!!!!
m i n a.
31-05-2016, 11:58
گفتم شارژ منم زود تمام شد!!!!تو نگو ساعات رایگان شارژ کم میکنه!!!:n27:روزانه هم هیچ کاری نکردم که بگیم شارژم تموم بشه!!!!!!!!
واقعا دیگه شورشه درآوردن. اول با پورت ارور تو ساعات رایگان بهمون ظلم میکردن، بعد که دیدن کلی ازشون شکایت کردن بعد از یکی دو ماه این راه رو واسه دزدی کشف کردن. خیلی ها هم هستن یا اصلا حجم مصرفی رو چک نمیکنن یا اگه چک کنن ریز مصرف رو نگاه نمیکنن که ببینن چه ساعتی حجمشون هدر رفته. لطفا همه برید و چک کنید و اگه برای شما هم همین قضیه وجود داره، ساکت نشینید زنگ بزنید به پشتیبانی و اگه کمکتون نکردن شکایت کنین. اگه ساکت باشیم از این بدتر هم میشه. اگه نمیخوان ساعات رایگان رو کلا حذف کنن تا تکلیف خودمونو بدونیم ولی اگه قراره باشه اینجوری به شعورمون توهین نکنن.
Sponge-BoB
08-06-2016, 21:19
همین الان داخل اخبار گفت،تعرفه خرید ترافیک از 3600 به 1500 تومن تغییر میکنه!!!:n20:ولی فکر نکنم مخابرات از این کارا بکنه!!:n27:
viking_vp3
12-06-2016, 10:15
همین الان داخل اخبار گفت،تعرفه خرید ترافیک از 3600 به 1500 تومن تغییر میکنه!!!:n20:ولی فکر نکنم مخابرات از این کارا بکنه!!:n27:
عزیز تعرفه ترافیک داخلی هست که اون قیمت میشه که توی کل دنیا مجانی هست!
sajad-tnt
12-06-2016, 19:31
عزیز تعرفه ترافیک داخلی هست که اون قیمت میشه که توی کل دنیا مجانی هست!
سلام.
دادا منظورتون از "تعرفه ترافیک داخلی" چیه؟...
viking_vp3
13-06-2016, 00:51
سلام.
دادا منظورتون از "تعرفه ترافیک داخلی" چیه؟...
سلام
شما یه ترافیک خارجی هست مثلا میری اینستاگرام یا مایکروسافت یا ... یا کلا هر سایتی یا چیزی که سرورش خارج از ایرانه یعنی از پهنای باند بین المللی استفاده میکنی که خب تعرفه ترافیکش مثل سابق گیگی 3600 هست یا شاید گرون تر شه
پهنای ابند داخلی هم یعنی میری سایت بانک ها یا از سرورهای داخلی مثلا تاینی موویز دانلود میکنی کلا سرورشون داخل کشور هست و اینترانت داخلی هستند. زمان هایی که نت مشکل داره این سایت ها عالی کار میکنند بدون قطعی اکثر بانک ها و ادارات اینجورند. استفاده اینا میشه ترافیک داخلی که عملا هزینه ای نداره فقط یه هزینه تجهیزات اولیه بوده که مطمئنا سودش در اومده اون قراره ارزون شه
Sponge-BoB
14-06-2016, 06:06
کسانی که 2 مگ گرفتن،سرعت دانلودتون چنده؟؟
Sponge-BoB
14-06-2016, 13:50
چه میشد مخابرات 128 نامحدود اضافه میکرد!
دو مگ 256 دیگه....
دوستان دوباره گویا دارن مشکل پورت ارور رو ایجاد میکنن من از دیروز تا حالا پورت ارور های زیادی داشتم مثل قبل عید شد؟
Sponge-BoB
07-07-2016, 06:55
دو شبه که سرعت دانلود خیلی پایینه!!ساعت 1 تا 7 کلن 300 مگ دانلود کردم!!!!!!:n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نگاه کردم کلن پورت ارور بود!:n04: یعنی بازم شروع شد!!!!:n23:
بله دوباره شروع شد ما هم دوباره شکایت میکنیم من ریز مصرف رو نگاه کردم بیشتر قعطی ها از 7 شب شروع میشه و تا 1 شب ادامه داره سر ساعت 1 خورده ای توی ریز مصرف ادمین رسیت میکنه مودم رو اینا دیگه اعصاب واسمون نگذاشتن ....
Sponge-BoB
07-07-2016, 10:04
:n04::n27:
اینا باز باید مانند قبل شکایتشون کنیم تا مشکل رو حل کنن من دفعه پیش 5 بار 195 شکایت کردم تا 2 ماه بعدش تماس میگرفتن آقا مشکل شما برطرف شد حتی مسئولان بالاترشون هم تماس گرفتن فقط دوبار کارشناس فرستادن از من امضاء رضایت بگیرن خلاصه دوبار باید حالشونو گرفت ....تازه این الان اولشه روز به روز تعداد پورت ارور ها بیشتر میشه
دوستان دیگه به جز ما دو نفر کسی دیگه مشکل پورت ارور داره ؟
Sponge-BoB
08-07-2016, 00:06
خدا همباز شروع شد!!!!!3 شبه دانلود ندارم!:n24:الهی دستش بشکنه هرکی هست که ای دانلود شبانه ر خراب مکنه.
اینو داشته باشه
دقیقا راس ساعت میزنن رسیت میکنن
Sponge-BoB
08-07-2016, 00:21
2 شبه سیستم از 1 تا 7 روشنه برای دانلود!:n27:فایده نداره برم بخابم!:n35:
Sponge-BoB
08-07-2016, 20:23
کس دیگه ای نیست مشکل پورت ارور داشته باشه؟؟؟؟؟؟
Sponge-BoB
09-07-2016, 00:19
بازم پورت اررور!!!!!!!!:n21:
دوستان کرمانشاهی عزیز
!!!!!!مژده!!!!!!!!
من از این سرویس اینترنت جدید اختصاصی توی کرمانشاه نصب کردم عاااااااااااااالیه
کلی زجر کشیدم از این مشکل اینترنت
الان واقعا مشکل ندارم ، یه فیلم 1 گیگی رو توی 7 دقیقه دانلود میکنم ، بعضی وقتا سرعت دانلودم به 9 مگابایت بر ثانیه میرسه تاحالا سرعتم از 1 مگابایت بر ثانیه پایین تر نیومده ( دقت کنید 9 مگابایت نه مگابیت )
نه خط تلفن میخواد نه پورت میخواد ، نه نویز داره ، هیچ مشکلی نداره ، بهش میگن اینترنت اختصاصی ، خیلی خیلی عالیه ، دوستان حتما برین ثبت نام کنید ( یه ویژگی داره اینه که به رایگان براتون نصب میکنن همون لحظه تست میکنن ، اگه خواستین پولشون میگیرن ازتون اگه نه جمعش میکنن .)
تعرفه هاشم دقیقا مثل adsl هستش و گیگش 3900 تومنه البته من خودم چون دانلودم زیاده گیگ ویژه میخرم ، هر گیگ 700 تومن تقریبا .
یه آنتن داره رو پشت بام نصب میکنن
سه ماه اشتراک یک مگابایت بر ثانیه رایگان هم روش هست ، ( بازم دقت کنید یک مگابایت بر ثانیه نه مگابیت - توی این نوع سرویس همه واحد اندازه گیری شون مگابایته ، نه مثل مخابرات دزدی کنه و کلاهبرداری کنه و بگه سرویس یک مگابیت)
هزینه راه اندازی اولیه ش 250 هزار تومنه به اضافه سه ماه اشتراک رایگان
والا به نظر من ارزش داره ، من حاظرم برا این کیفیت 10 برابر این پول رو هزینه کنم .
برید توی سایتش رایگان ثبت نام کنید و رایگان میان براتون نصب میکنن و تست میکنن ، اگه راضی بودین پولشو همون لحظه میگیرن ، اگه نه که جمعش میکنن .
البته من کلی بهشون زنگ زدم و یه راهکار بهم دادن و کاری کردم که اون 250 رو ندادم و رایگان نصبش کردن برام .
راهکارش اینه که اگه توی آپارتمان هستین و 10 واحد از اون آپارتمان از این اینترنت سفارش بدن واسه شما رایگان نصب میکنن
البته اون موقع هزینه ش میشه صد هزار تومن ، یعنی هر واحد 100 هزار تومن بده
من رفتم با مدیر ساختمان صحبت کردم تو برد اطلاعیه زدم 10 واحد از 12 واحد رو خودم ثبت نام کردم و پول ازشون گرفتم و دادم به شرکت ، اونا هم اومدن نصب کردن برا همه ، برا من رایگان نصب کردن .
به نظر من دوستان شما هم امتحان کنید .
یه فیلم دانلود هم گذاشتن تو سایشون که نشون میده سرعت دانلودشون 12 مگابایت بر ثانیه ست ( بازم دقت کنید 12 مگابایت )
من خودم تا 9 مگابایت رو دانلود کردم .
حتما امتحان کنید ، همون روز هم که ثبتنام کنید نصب میکنند ، دیگه مثل مخابرات نیست اگه یه هفته شارژ نکنید پورت رو جمع آوری میکنند تا دو سال هم استفاده نکنید سرویس سرجاشه و کسی جمعش نمیکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شماره شون هم 38386801 و 38387397
البته این شماره قسمت فروشونه فکر کنم .
موفق باشین دوستان :n02:
Sponge-BoB
09-07-2016, 20:54
دوستان کرمانشاهی عزیز
!!!!!!مژده!!!!!!!!
بیشتر شبیه تبلیغات بود تا مژده!!هزینه راه اندازی اولیه 250 هزار تومن،کی میاد 250 هزار برای اینترنت میده آخه؟؟!الان 15 تومن پول میدیم بازم میگیم زیاده بیام 250 پول بدیم؟؟؟!!!!!!!!!!!
Sponge-BoB
10-07-2016, 00:08
اینو داشته باشه
دقیقا راس ساعت میزنن رسیت میکنن
مشکلت حل شد؟؟؟؟؟؟؟برا من که مثل قبله!!!!!
مشکلت حل شد؟؟؟؟؟؟؟برا من که مثل قبله!!!!!
نه داداش اینا دیگه فکر نکنم مشکل ما رو حل کنن من شکایت دانلود شبانه کردم با مدرک شما هم همین کار رو کن شاید فرجی شد....
دوستان حسابگر شبانش بدون محدودیته؟
METZELDER
11-07-2016, 00:48
دوستان کیا دیگه مشکل شبانه پیدا کردن ؟؟؟؟ دانلود شباه شما مخابرات .... اومده زیر 20 کیلو ؟؟؟
صفحات قبلی رو بخون دادا همه پیدا کردیم
Sponge-BoB
11-07-2016, 09:26
دوستان کیا دیگه مشکل شبانه پیدا کردن ؟؟؟؟ دانلود شباه شما مخابرات .... اومده زیر 20 کیلو ؟؟؟
همون پورت اررو قبلیه!!!بازم باید شکایت کرد!!!
بیشتر دانلودام 3 روز مهلت دانلود داشتن،که اونم به لطف مخابرات حذف شدن!!!!!
METZELDER
11-07-2016, 13:58
دوستان همه تماس میگیرید دیگه ؟؟
من که تماس گرفتم جواب قطعی خواستم ازشون و گفتم اینقد الکی الافمون نکنن یارو گفت خدا شاهده کلیه و مخابرات محدود کرده و داره بازرسی میشه خط ها حتی نامحدود هم برداشته شده .
گفت یه سری نامحدودا از مصرف منصفانه رد شدن و رایگان شبانه هام همینطور گفت معلوم نیست چند روز دیگ درست میشه ولی خیلی ها ممکنه محدود بشن به خاطر دانلود غیر منصفانه .
خوب اینجا من یکی که شبی 15 گیگ میگیرم خخخخخ شماها اگه هر کی براش درست شد بگه تست کنیم ببینیم واقعا راست میگن یا نه
من تماس گرفتم با سرپرست پشتیبانی گفت بعیده مشکل شبانه حل بشه مشکل از طرف صبانت است که اعمال کرده ....
METZELDER
11-07-2016, 20:54
اخه صبانت به مخابرات چه ربطی داره ؟
اخه صبانت به مخابرات چه ربطی داره ؟
مخابرات اینترنتشو از از اونجا می گیره:n02:
Sponge-BoB
12-07-2016, 00:20
یعنی دانلود شبانه پر!!!!!!!!!:n29:زندگی بدون دانلود نمیگذره!!بجر این مخابرات،دیگه چه شرکتی هست که دانلود شبانه داشته باشه؟؟البته با قیمت مناسب.
میگم این جشنواره شاتل چجوریاس؟؟
سرویس (ECO-Optimal (Free 2-7
سالانه ۳۹,۹۰۰ تومان
METZELDER
13-07-2016, 20:17
مخابرات درست شد فعلا روزانم سرعتش درست شده امشب چک میکنم ببینم چی میشه ..... یا خدااااااااااا استرس داررررم و یه عالمه لیست دانلود :n19::n19:
سرعت روزانه که مشکل نداشت مشکل شبانس برار
Sponge-BoB
14-07-2016, 00:14
مخابرات درست شد فعلا روزانم سرعتش درست شده امشب چک میکنم ببینم چی میشه ..... یا خدااااااااااا استرس داررررم و یه عالمه لیست دانلود :n19::n19:
روزانه که مشکلی نداشت و نخواهد داشت!!اصل کار شبانس!!
این دانلود شبانه خوب شد به ماهم بگین.
METZELDER
14-07-2016, 13:06
اقا جالبه خدایی من شب زدم دانلود سرعت 50 کیلو بود از 10 اومده 50 بعد روز بعدش تو روز زدم دانلود همون 50 بود زنگ زدم گفت آی پیتو عوض میکنم عوض کرد سرعتم رفت بالا ولی باز اخر شب ساعت یک که میشه این ارور میاد کنار ساعت ویندوز additional logon information may be required برا شما هم همینطور میشه ؟؟ من فک کنم آی پی ها رو همه رو اون تایم به یه آی پی خاص تغییر میدن که سرعت افت میکنه . ولی به نظرم سرعت از 10 رسیده به 50 امیدی نیت به درست شدنش
بله سرعت رو پایین میارن دیگه شبانه مخابرات تموم شد :n28:
Sponge-BoB
15-07-2016, 00:16
بجز این مخابرات لعنتی دیگه کجا هست بریم؟؟؟؟؟حالا بدون دانلود شبانه چه کنیم؟؟!!
دوستان برای دانبود شبانه اگه منطقه تون سرعت 4جی ایرانسل یا همراه اول خوبه یه مودم بگیرید با سیمکارت و نامحدود شبانه بگیرید اگه سرعت عالی داشته باشید مثلا با دانلود منیجر 2مگ یا4مگ حداقل با سرویس 3ساعته نامحدود میتونید 40 گیگ دانلود کنید شایدم بیشتر
کلا تو کرمانشاه همینو داشتیم تموم شدو البته ای اس پی های دیگه سرویس های جشنواره دارن میتونید ببینید بعضی ها زدن دانلود شبانه
دوستان به نظر من توی ایران دنبال اینترنت ارزان و کیفیت عالی نباشید
اگه میخواید اینترنت عالی داشته باشید ، هزینه کنید و یا بازاریابی کنید و یه اینترنت وایرلس اختصاصی از این شرکت ها بگیرین ، حسابگر و جهان باختر توی کرمانشاه دارن این اینترنت رو میدن
من خودم به شخصه چون اینترنت برام خیلی مهمه حاظرم خیلی ها هزینه کنم تا کیفیت عالی داشته باشم که الان فکر کنم عالی ترین اینترنت رو دارم .
بیشتر شبیه تبلیغات بود تا مژده!!هزینه راه اندازی اولیه 250 هزار تومن،کی میاد 250 هزار برای اینترنت میده آخه؟؟!الان 15 تومن پول میدیم بازم میگیم زیاده بیام 250 پول بدیم؟؟؟!!!!!!!!!!!
دوست عزیز ، اینترنتی که توی ایران 15 هزار تومن براش پرداخت کنی ( پول 15 تا پفک ) مشخصه که چه اوضاعی داره ....:n02: موفق باشید :n18:
Sponge-BoB
18-07-2016, 10:35
رفتم برای یه جا دیگه نت مخابرات بگیرم،6 مگ 6 گیگ،6 ماهه ،33 هزار تومن!!خاستم بنویسم 10 تومن برای راه اندازی میخاست که سر جمع میشد 43 تومن!ارزش داره بگیرم؟؟
رفتم برای یه جا دیگه نت مخابرات بگیرم،6 مگ 6 گیگ،6 ماهه ،33 هزار تومن!!خاستم بنویسم 10 تومن برای راه اندازی میخاست که سر جمع میشد 43 تومن!ارزش داره بگیرم؟؟
هزینه راه اندازی رو خودت انجام بده کاری نداره که؟...نگیر مضخرفه برو حسابگر خیلی بهتره
پس این مشکل شبانه رو همه دارن! من زنگ زدم پشتیبانی یه جوری تعجب کرد و گفت که فقط مشکل شماس که خودمم باورم شده بود...
وضعیت اسیاتک رو کسی خبر نداره چطوره ساعت رایگانش؟
Sponge-BoB
18-07-2016, 19:27
R
هزینه راه اندازی رو خودت انجام بده کاری نداره که؟...نگیر مضخرفه برو حسابگر خیلی بهتره
اره. میگفت کارمزد! این جشنواره زده 12 گیگ حجم رایگان شبانه یعنی فقط 12 گیگ میشه دانلود شبانه داشت؟؟ ولی بصرفس.قیمت حسابگر خیلی بالاست. شاید این شبانه خوب شد
Sponge-BoB
20-07-2016, 16:32
این 6 مگ سرعت دانلود ش روی چنده؟
این 6 مگ سرعت دانلود ش روی چنده؟
740 هست...
Sponge-BoB
21-07-2016, 07:43
By
740 هست...
زده 16 گیگ دانلود شبانه رایگان. یعنی فقط 16 گیگ میشه دانلود کرد.؟
By
اره دیگه شبی 16 تا که نمیده ....:n02:
Sponge-BoB
21-07-2016, 10:56
اره دیگه شبی 16 تا که نمیده ....:n02:
یکسال بیام 16 گیگ دانلود کنم!چه سیاستی دارن! تازه خواستم 12 مگ بگیرم به امید اینکه رایگان باشه.
یکسال بیام 16 گیگ دانلود کنم!چه سیاستی دارن! تازه خواستم 12 مگ بگیرم به امید اینکه رایگان باشه.
دادا اگه شما دو روز پشت سر هم 16 گیگ دانلود زدی ما رو هم خبر کن
hamedheidary
22-07-2016, 15:03
قرار بود از امروز اینترنت مخابرات ارزون بشه دیروز اومدم شارژ کنم 1024 سه گیگ در ماه 14 تومن بود امروز کردن 15 تومن خیر سرشون مثلا ارزونش کردن
فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk
mehdi_08
23-07-2016, 00:01
سلام
این چه وضعشه
مخابرات 20 گیگ حجم رو 32 تومن میفروخت الان نگاه کردم زده 42 تومن
مثلا ارزون شد :n38:
خدایا نمردیم ومعنی ارزون شدن رو فهمیدیم:n34:
من کلا تو پنلم 5 مورد انتخاب دارم نمیدونم اینا چرا این کارو کردن فقط حجم جدا ارزون شده
vapid.mk
23-07-2016, 13:39
یه مگ 17گیگ با مالیات شد 28 هزار
دانلود شبانه هم نداره
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
طلایی منظورتونه اگه اینطوره اره نداره ....
By
پس حتما دانلود شبانه ما هم محدود شده و کاهش سرعت هم به همین دلیله
جالبه خود پشتیبانی هم نمیدونه قضیه چیه!!
mehdi_08
23-07-2016, 23:53
من کلا تو پنلم 5 مورد انتخاب دارم نمیدونم اینا چرا این کارو کردن فقط حجم جدا ارزون شده
حجم جدا رو روی یک گیگ ارزون کردن از 3600 شده 3000 تومن
ولی قبلا 20 گیگ رو گیگی 1600 تومن حساب میکردن الان پلکانی حساب می کنن که شده 42 تومن:n27:
گرون ترازحالت قبل
vapid.mk
24-07-2016, 01:17
از وقتی یک مگ طلایی 17 گیگ رو گرفتم اصلا از حجمم کم نشده همینطور رو 17 گیگ مونده
فکر کنم سیستمشون قاطی کرده سر این سرویس ها و قیمت های جدید
ممکنه یکدفعه کم کنه اگه از 17 گیگ گذشته دانلودت که مشکل داره همین طور دانلود بزن احتمالا باگ داره
mehdi_08
24-07-2016, 20:38
سلام
دوستان یه لطفی کنن برای قیمت های مخابرات کرمانشاه یه شکایت ثبت کنن
الان این سرویس 1 مگ طلایی با حجم 17 گیگ رو باید باحجم 30 گیگ بفروشن 20 گیگ ترافیک داخلی 10 گیگ ترافیک بین المللی
اگر اشتباه می گم دوستان راهنمایی کنن:n36:
شکایت دیگه فایده نداره دیگه جواب گو نیستند
METZELDER
24-07-2016, 20:48
دوستان سرویس طلایی چیه کسی خبر داره؟؟؟؟؟
mehdi_08
24-07-2016, 21:23
دوستان سرویس طلایی چیه کسی خبر داره؟؟؟؟؟
دانلود شبانه نداره فقط
vapid.mk
24-07-2016, 22:15
سلام
دوستان یه لطفی کنن برای قیمت های مخابرات کرمانشاه یه شکایت ثبت کنن
الان این سرویس 1 مگ طلایی با حجم 17 گیگ رو باید باحجم 30 گیگ بفروشن 20 گیگ ترافیک داخلی 10 گیگ ترافیک بین المللی
اگر اشتباه می گم دوستان راهنمایی کنن:n36:
گفته شده اگه نتونن حجم داخلی رو از خارجی تفکیک کنن یک سوم حجم داخلی رو باید ارائه بدن
یعنی ده گیگ خارجی + یک سوم بیست گیگ که میشه همون 17 گیگ
تا بهمن ماه وقت دارن تا سیستمشون رو ارتقا بدن و تفکیک کنن حجم رو
Sponge-BoB
28-07-2016, 17:15
این سرویس هایی که زده 10 گیگ دانلود رایگان شبانه، یعنی بعد 10 گیگ دانلود کردن از حساب کم گیشه؟ کل سرویس ها خراب شدن! بجز مخابرا چه شرکتس جشنواره زده با دانلود رایگان و سرعت خوب؟
METZELDER
29-07-2016, 12:50
دوستان هنوز درست نشده دانلود شبانه برای شمام ؟؟؟؟ انگار دائمی کندش کردن دیگه اره ؟
Sponge-BoB
29-07-2016, 17:12
دوستان هنوز درست نشده دانلود شبانه برای شمام ؟؟؟؟ انگار دائمی کندش کردن دیگه اره ؟
نه دیگه درست بشو نیشت! شده مثل صبانت،به گدوبرابر حجم خریداری شده میشه دانلود شبانه داشت! شرکت دیگه ای نیست که جشنواره داشته باشه؟ للبته شبانه راشگان و بدون محدودیت
Sponge-BoB
29-07-2016, 21:33
چه کنم. بی اینترنتی کشتم! 6 مگ بگیرم؟ حسابگر برای ما پشتیبانی نمیشه!
چرا نامحدود شبانه ایرانسل استفاده نمی کنید؟
Sponge-BoB
29-07-2016, 22:18
خخخخ
چرا نامحدود شبانه ایرانسل استفاده نمی کنید؟
ایرانسل نامحدود؟ چه کدی بگیرم؟ سرعتش خوبه؟
اگه خود کرمانشاه هستید بله خوبه 4جی من دیدم بعضی ها شبی 80گیگ دانلود زدن با 4هزار تومن
دوستان من چند ساله شاتل دارم و سرعتشم بد نبوده. از یکی دو نفر تعریف هایوب رو شنیدم. مخصوصاً بستهی «طوفان»(ماهی ۳۰ گیگ). به نظرتون خوبه؟
من دانلود دارم، ولی در حدی نیست که اینترنت نامحدود بگیرم. خوبی این هایوب سرعت بالاشه و حجم خوب.
و اگه خوب نیست، کدوم سرویس بهتره؟
منطقهی بعثت هم هستم.
Sponge-BoB
31-07-2016, 21:07
دوستان من چند ساله شاتل دارم و سرعتشم بد نبوده. از یکی دو نفر تعریف هایوب رو شنیدم. مخصوصاً بستهی «طوفان»(ماهی ۳۰ گیگ). به نظرتون خوبه؟
من دانلود دارم، ولی در حدی نیست که اینترنت نامحدود بگیرم. خوبی این هایوب سرعت بالاشه و حجم خوب.
و اگه خوب نیست، کدوم سرویس بهتره؟
منطقهی بعثت هم هستم.
دیگه خوب باقی نمانده! باید بین بد و بدتر یکی انتخاب کرد. منی که ماهی 100 گیگ دانلود داشتم، دیگه باید دانلود کردنو بذارم کنار! خدا باعثش بکشه.
mehdi_08
31-07-2016, 22:07
دیگه خوب باقی نمانده! باید بین بد و بدتر یکی انتخاب کرد. منی که ماهی 100 گیگ دانلود داشتم، دیگه باید دانلود کردنو بذارم کنار! خدا باعثش بکشه.
سلام
ایرانسل 4g رو امتحان کردی؟
منطقه به منطقه سرعتش فرق داره
مثلا تومنطقه ما حدود 2 مگابیت سرعت می ده
بسته شبانه اش هم ارزونه
Sponge-BoB
01-08-2016, 07:26
سلام
ایرانسل 4g رو امتحان کردی؟
منطقه به منطقه سرعتش فرق داره
مثلا تومنطقه ما حدود 2 مگابیت سرعت می ده
بسته شبانه اش هم ارزونه
دروود.پیش ما ایرانسل و همراه اول بزور آنتن میده!بخام از ایرانسل هم استفاده کنم باید یه مودم هم بگیرم!
Sponge-BoB
01-08-2016, 16:29
اینترنت ثبت نام کردم چند روزه نوشته آماده نصب!
دوستان سلام ، نظرتون درباره سرعت اینترنت من چیه ؟
the-game
02-08-2016, 15:19
سلام
دوستان کسی لیست تعرفه های مخابرات رو داره ؟
روزانه قعطی یا حجم دزدی نداره ؟
سرعت دانلود روزانه به چه صورته ؟ شبانه مهم نیست
الان حسابگر 128 نامحدود دارن بعد از مصرف 8 گیگ سرعتش عالی شده تقریبا 10 مگ رو 40 دقیقه طول میکشه بگیره با سرعت 10-15 کیلوبایت نهایت .خیلی افتضاحه
mehdi_08
02-08-2016, 17:16
دوستان سلام ، نظرتون درباره سرعت اینترنت من چیه ؟
سلام نظر خاصی نداریم
چون این سرعت نه روی بستر adsl نه 4g نه وایرلسقابل دسترسی نیست
فقط یه سازمان کله گنده ای isp چیزی به این سرعت دسترسی داره
کاربر معمولی که دستشبه این چیزا نمی رسه:n01:
Sponge-BoB
02-08-2016, 17:51
سلام
دوستان کسی لیست تعرفه های مخابرات رو داره ؟
روزانه قعطی یا حجم دزدی نداره ؟
سرعت دانلود روزانه به چه صورته ؟ شبانه مهم نیست
الان حسابگر 128 نامحدود دارن بعد از مصرف 8 گیگ سرعتش عالی شده تقریبا 10 مگ رو 40 دقیقه طول میکشه بگیره با سرعت 10-15 کیلوبایت نهایت .خیلی افتضاحه
قیمتاش بالا بایین شده ولی در کل دانلود روزانه خوبه. خودم جشنواره 6 مگ گرفتم چند روزه نوشته آماده نصب!
Sponge-BoB
03-08-2016, 17:26
6 مگ الان نصب شد،فقط دانلود روی 125 کیلو!!!!!:n04:
Line Rate - Downstream (Kbps):1999
سلام نظر خاصی نداریم
چون این سرعت نه روی بستر adsl نه 4g نه وایرلسقابل دسترسی نیست
فقط یه سازمان کله گنده ای isp چیزی به این سرعت دسترسی داره
کاربر معمولی که دستشبه این چیزا نمی رسه:n01:
سلام و شما دوست گرامی و بقیه دوستان حتما یه سر بیا مغازه من خودت سرعت رو امتحان کن :n01:
آدرس : کرمانشاه - الهیه - نبش تقاطع طالقانی و کمیل
اینم آدرس مغازه روی نقشه گوگل خوشحال میشم در خدمت شما و بقیه دوستان باشم . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D9% 85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab)
Sponge-BoB
04-08-2016, 20:48
سلام و شما دوست گرامی و بقیه دوستان حتما یه سر بیا مغازه من خودت سرعت رو امتحان کنآدرس : کرمانشاه - الهیه - نبش تقاطع طالقانی و کمیلاینم آدرس مغازه روی نقشه گوگل خوشحال میشم در خدمت شما و بقیه دوستان باشم .
گفتم تبلیغاته :n02:!!حالا شرایط چیه؟قیمت سرویس؟
mehdi_08
04-08-2016, 21:57
سلام و شما دوست گرامی و بقیه دوستان حتما یه سر بیا مغازه من خودت سرعت رو امتحان کن :n01:
آدرس : کرمانشاه - الهیه - نبش تقاطع طالقانی و کمیل
اینم آدرس مغازه روی نقشه گوگل خوشحال میشم در خدمت شما و بقیه دوستان باشم . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D9% 85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab)
این نت بر رویه چه بستریه؟
مک هک کردی؟
12 مگ می شه 96 مگابیت بر ثانیه در حالی که تجهیزات وایرلس outdoor اکثرا نوع gهستن با سرعت 54 مگ که اونم قابل دسترس نیس
این نت بر رویه چه بستریه؟
مک هک کردی؟
12 مگ می شه 96 مگابیت بر ثانیه در حالی که تجهیزات وایرلس outdoor اکثرا نوع gهستن با سرعت 54 مگ که اونم قابل دسترس نیس
:n13::n13::n13::n13: اینایی که گفتی رو نمیدونم ولی خیلی راحت در دسترس هستش هم پاساژ میرداماد داره هم ارگ ، من رفتم پاساژ ارگ آنتنش رو خریدم 650 هزار تومان و دادم برام نصب کردن ، البته آنتن های ارزان تر هم داشت مثلا 150 تومان ولی به قول شما سری g بودن و سرعتش به 12 مگ نمیرسید . بسترش هم وایرلسه یا همون اسکای فایبر .... توضیحش رو توی گوگل سرچ کن .
گفتم تبلیغاته :n02:!!حالا شرایط چیه؟قیمت سرویس؟
تبلیغات چرا !!! :n01::n01: قیمت سرویس ش رو که میدونم دقیقا شبیه ADSL هستش ، شرایطش رو دقیقا نمیدونم خودتون زحمت بکشید برید بپرسید ، ولی قبلا تو همین تاپیک توضیح دادم ، من خودم رفتم هزینه اضافی کردم ، شرایط خاصی هم نداره ، انتن رو بخرید ردیفه . :n33::n33::n33:
Sponge-BoB
05-08-2016, 11:07
دلم خوشه 6 مگ مخابرات گرفتم.سرعتش همون 150 کیلوبیته!!!!!:n29:
سلام کسی تعرفه های اینترنت مخابراتو داره؟ تو سایتشون چیزی نیست
هنوز مخابرات نامحدود داره؟
Sponge-BoB
05-08-2016, 14:28
سلام کسی تعرفه های اینترنت مخابراتو داره؟ تو سایتشون چیزی نیست
هنوز مخابرات نامحدود داره؟
دروود.نامحدود دیگه نیست.از لینک زیر یه ثبت نام الکی بزن،کل قیمت ها داخلش هست.
مرسی،چون قبلا مخابرات داشتم نمیزاره ثبت نام کنم :)))
بیشتر دنبال نامحدودش بودم.
حالا محدوداش نسبت به شرکتا چجورایاس؟
دانلود شبانه ش چجوریه؟ سرعت، ساعت رایگانش؟
Sponge-BoB
06-08-2016, 09:03
مرسی،چون قبلا مخابرات داشتم نمیزاره ثبت نام کنم :)))
بیشتر دنبال نامحدودش بودم.
حالا محدوداش نسبت به شرکتا چجورایاس؟
دانلود شبانه ش چجوریه؟ سرعت، ساعت رایگانش؟
شبانه که فعلن پوکیده،پورت اررو های فراوان،که باعث میشه دانلود نکنی!خودم 6 مگ گرفتم سرعتم همون 150 است!!
- - - Updated - - -
Sponge-BoB
06-08-2016, 10:14
بخام سرعتمو بالا ببرن باید به چه شماره ای زنگ بزنم؟به 2020 زنگ میزنم میگه ما نیستیم!
بخام سرعتمو بالا ببرن باید به چه شماره ای زنگ بزنم؟به 2020 زنگ میزنم میگه ما نیستیم!
195 شکایت کن من قبلا شیش مگ بودم روی 256 بود شکایت کردم درستش کردن
Sponge-BoB
06-08-2016, 13:51
به یکی از کارکنان زنگ زدم،الان سرعت رو برد بالا،ولی بازم کمه،باید روی 750 باشه،که الان روی 380 است!!به 195 زنگ بزنم بهتره :n24:
Line Rate - Downstream (Kbps):4000
METZELDER
06-08-2016, 22:06
اقا اینترنت وایرلس حسابگر رایگانشو برداشت عجب گیری افتادیماااااااااااااااااا ااا
Sponge-BoB
07-08-2016, 13:05
اقا اینترنت وایرلس حسابگر رایگانشو برداشت عجب گیری افتادیماااااااااااااااااا ااا
دست برای هرچه میبریم یه چیزی میشه!!!:n29:
دیشب دانلود از اینترنت مخابرات خوب بود،کاهش سرعت نداشتم!دوستان مخابراتی برای شما چطور بود؟؟؟
یکی از دوستام وایرلس حسابگره ، چند روز پیش زنگ زد 195 ، دیروز از حسابگر زنگ زدن بهش گفتن به دلیل درخواست مشترکا دوباره میخوان دانلود رایگان شبا رو برگردانن . حالا کی خدامیدانه ، منم رفتم نفر اصلی وایرلس حسابگر رو گیر آوردم ، زنگ بزن 1543 داخلی 16 یه خانومه ، ازش بپرس کی دانلود شبانه رایگان رو برمیگردونین ؟
Sponge-BoB
08-08-2016, 20:12
فایده ای نبود،شکایتو ثبت کردم!دوستانی که مشکل پورت اررور داشتن یه شکایت ثبت کنن با مستندات،شاید فرجی شد!
من که کاهش سرعت داشتم....
حسابگر برگردونه فکر نکنم .....
فایده ای نبود،شکایتو ثبت کردم!دوستانی که مشکل پورت اررور داشتن یه شکایت ثبت کنن با مستندات،شاید فرجی شد!
شما هرشب دبگه ساعت رایگان بدون مشکل دانلود میکنی؟:n29:
Sponge-BoB
08-08-2016, 22:06
شما هرشب دبگه ساعت رایگان بدون مشکل دانلود میکنی؟:n29:
هرشب که نه!این پورت اررور ها خیلی رو اعصابه،یکسره قطع و وصل میشه.:n35:
هفته پیش از خط قبلیم یه شکایت ثبت کردم،شماهم انجام بدید،شکایت ها زیاد باشه پیگیر میشن.
6مگ گرفتم سرعت 180 بود،بهش گفتم کردش 380!!!دیگه شکایت هم براش زدم.بشه 700!
دیگه ربطی به پورت ارور نداره هر شب سر ساعت 1 سرعت پایین میاد برای من که اینطوریه
Sponge-BoB
09-08-2016, 09:15
دیگه ربطی به پورت ارور نداره هر شب سر ساعت 1 سرعت پایین میاد برای من که اینطوریه
برای من یکی چندبار انداخت!شکایتو بزن برای کاهش سرعت تو ساعات رایگان.
Mehdi-Frozen
09-08-2016, 09:47
سلام دوستان سرویس برای گیم میخوام کدام شرکت خوبه؟
حسابگر دارم بدرد نمیخوره .مخابرات آزادی هستم
Sponge-BoB
09-08-2016, 10:45
سلام دوستان سرویس برای گیم میخوام کدام شرکت خوبه؟
حسابگر دارم بدرد نمیخوره .مخابرات آزادی هستم
دروود.الان همشون یه چیزن!باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنی!:n27:
همین الان از مخابرات برای شکایت زنگ زدن،یکسره داشت میگفت سرعتت خوبه و روی 10 مگ بسته شده که در اصل روی 4 مگ بسته شده!!!!!:n24: و ... که قانع بشم!!:n23:اینا دیگه کین؟؟!!
دروود.الان همشون یه چیزن!باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنی!:n27:
همین الان از مخابرات برای شکایت زنگ زدن،یکسره داشت میگفت سرعتت خوبه و روی 10 مگ بسته شده که در اصل روی 4 مگ بسته شده!!!!!:n24: و ... که قانع بشم!!:n23:اینا دیگه کین؟؟!!
عزیز شما یه عکس از پروفایلت بگیر مثلا زده شیش مگ بعد یه عکس از اعطلاعات مودمت بگیر که زده 4مگ برای 195 ارسال کن من اون دفعه اینطوری جواب گرفتم مشکلم برطرف شد
Sponge-BoB
09-08-2016, 19:30
عزیز شما یه عکس از پروفایلت بگیر مثلا زده شیش مگ بعد یه عکس از اعطلاعات مودمت بگیر که زده 4مگ برای 195 ارسال کن من اون دفعه اینطوری جواب گرفتم مشکلم برطرف شد
کل عکس هارو آپلود کردم از سرعت دانلود،downstream و speedTest و ...!یعد اومده داخل شکایت متن زیر رو نوشته!!جالب اینجاست میگفت خطت روی 10 مگ بسته شده و سرعت دانلود 380 خوبه!!دانلود 380 هم برای سایت سافت 98 و سافت گذره!!!
اینم از این:
Line Rate - Upstream (Kbps): 917
Line Rate - Downstream (Kbps): 4000
با سلام احتراما باتوجه به بررسي سرعت و هماهنگي با همكاران 2020 مشكل برطرف و نهايتا تماس با شترك و دادن اطلاع در اين مورد به مشترك
اینا دیگه اخرشن خوب شما 6 مگ رو در 128 ضرب کن باید سرعت شما 768 باشه نه 380 ...اینا رو ول نکن باید تجدید نظر کنی
- - - Updated - - -
شب سرعتت رو پایین نمیارن ؟
Sponge-BoB
09-08-2016, 20:28
اینا دیگه اخرشن خوب شما 6 مگ رو در 128 ضرب کن باید سرعت شما 768 باشه نه 380 ...اینا رو ول نکن باید تجدید نظر کنی
- - - Updated - - -
شب سرعتت رو پایین نمیارن ؟
دیشب که خوب بود،سرعتش 220 بود!!:n03:امشب هم یبار دیگه تست میکنم ببینم چطوره!
دیشب که خوب بود،سرعتش 220 بود!!:n03:امشب هم یبار دیگه تست میکنم ببینم چطوره!
ساعت رایگان رو میگم رایگان داری؟
Sponge-BoB
09-08-2016, 22:15
ساعت رایگان رو میگم رایگان داری؟
زده 12 گیگ شبانه رایگان.کلن معلوم نی چه به چیه!!!
Sponge-BoB
10-08-2016, 09:19
خدا مخابرات کرمانشاه نابود بکنه،هرچه حجم داشتم دیشب کلن پرید!شبانش رایگان نبود.:n27::n04:
خدا مخابرات کرمانشاه نابود بکنه،هرچه حجم داشتم دیشب کلن پرید!شبانش رایگان نبود.:n27::n04:
اول یه تست میزدی بعد دانلود کامل می زدی اینا اعتباری بهشون نیست با پشتیبانی تماس بگیر
Sponge-BoB
11-08-2016, 18:27
میگن مخابرات کلن دانلود شبانه برداشته!!!:n27:این آسیاتک هم دانلود شبانه نیم بها برداشته بجاش نامحدود گذاشته.حیف که پیش ما پشتیبانی نمیشه.
METZELDER
12-08-2016, 04:52
نه دوست عزیز مخابرات بر نداشته رایگان رو اونایی که رایگان دارن سرعت زیر 40 کیلوبایته و اونایی که 2 مگ به بالا گرفتن که میشه همون جشنواره ها اونا شبانه رایگان تا یه حجمی دارن مثلا 6 مگ فقط 12 گیگ رایگان داره تو احتمالا اونو گرفتی الان دیگه رایگان ندذاری
Sponge-BoB
12-08-2016, 09:29
نه دوست عزیز مخابرات بر نداشته رایگان رو اونایی که رایگان دارن سرعت زیر 40 کیلوبایته و اونایی که 2 مگ به بالا گرفتن که میشه همون جشنواره ها اونا شبانه رایگان تا یه حجمی دارن مثلا 6 مگ فقط 12 گیگ رایگان داره تو احتمالا اونو گرفتی الان دیگه رایگان ندذاری
درسته 6 مگ گرفتم،ولی به امید دانلود رایگان شبانه،پیش خودم میگم این مخابرات حتما باگی چیزی داره،شبانه رایگان درمیاد:n10:!!یه مشکلی هم که هست اینه که میزان دانلود شبانه داخل پنل نیست!!6 مگ گرفتم سرعتم همون 2 مگه!!:n27:
اینم از تجدید نظر شکایت ما:
درخواست شما براي تجديد نظر ارسال شده است
فعلن هم چیزی معلوم نیست!فقط upstream تغییر کرده!
Sponge-BoB
12-08-2016, 19:40
دوستان عزیز،لطفا از لینک زیر برای محدود شدن سرعت شبانه مخابرات شکایت کنید،البته مستندات هم بهش اضافه کنید(از ساعت رایگان و پروفایل یه عکس بگیرید).هرچه بیشتر باشیم بهتره.
دوستان کسی میتونه از صفحه تعرفه ها یه عکس بزاره؟ :))
کلا اینترنت نامحدودو بیخیال شدم، از پارس آنلان زنگ زدن گفتن که سازمان تنظیم مقررات بهشون نامه داده که سرویس های بی کیفیت باید حذف بشن، به همین خاطر فک کنم صبانتم سرویس ۱۲۸ نامحدودش رو حذف کنه
اینجا سرعت دانلود شبانه چجوریه؟ شبی چقد میشه دانلود کرد؟
صبانت دانلود شبانه ش وقتی محدود میشه میگن زیر ۱۳۰ نمیاد
مخابرات چجوریاس؟
Sponge-BoB
12-08-2016, 19:49
دوستان کسی میتونه از صفحه تعرفه ها یه عکس بزاره؟ :))
کلا اینترنت نامحدودو بیخیال شدم، از پارس آنلان زنگ زدن گفتن که سازمان تنظیم مقررات بهشون نامه داده که سرویس های بی کیفیت باید حذف بشن، به همین خاطر فک کنم صبانتم سرویس ۱۲۸ نامحدودش رو حذف کنه
اینجا سرعت دانلود شبانه چجوریه؟ شبی چقد میشه دانلود کرد؟
صبانت دانلود شبانه ش وقتی محدود میشه میگن زیر ۱۳۰ نمیاد
مخابرات چجوریاس؟
مخابرات که فعلا ارزش نداره،کلن ریخته به هم:n27:!!!آسیاتک شبانه نامحدود آورده،یه سری به سایتش بزن،شاید اون بهتر باشه.
پارس آنلاین هم نامحدود داره:
Sponge-BoB
13-08-2016, 00:16
یعنی خدا این مخابرات نابود بکنه،10 دقیقه ست دارم دانلود میکنم داخل پنل هم حجم همونه،بعد چند لحظه میبینم بازم حجمو مصرف کرد!!!:n27::n04:اصن اعتمادی به مخابرات نیست!
پارس آنلاین بودم، ،عالی بود، تا ۸ گیگ رو ۲ مگ بود، بعد تا آخر برج ۴۰-۵۰، ولی ۱۲۸ نامحدودشو حذف کرد، ۲۵۶ داره ۵۰ تومن،
آسیاتکم قبلا داشتم نامحدوداش تا «حداقل حجم مصرفی» مثلا ۸ گیگ، سرعت اسمیه بعد نصف میشه، مثلا ۵۱۲ش حدودا ۳۰ تا دانلود میکرد
شبانه آسیاتک هم که مشخص نیست، هر روز یجوره، ولی کلا در حد همون ۱۰۰ اینا باید باشه،
خواستم ببینم مخابرات چجوریه که اونم مشخصه داغونه:))))
صبانت فک میکنم بهتر از بقیه باشه
پ.ن: این لینکی که از پارس آنلاین گذاشتین، خییلی قدیمیه، کلا عوض شده،
Sponge-BoB
13-08-2016, 12:10
پارس آنلاین بودم، ،عالی بود، تا ۸ گیگ رو ۲ مگ بود، بعد تا آخر برج ۴۰-۵۰، ولی ۱۲۸ نامحدودشو حذف کرد، ۲۵۶ داره ۵۰ تومن،
آسیاتکم قبلا داشتم نامحدوداش تا «حداقل حجم مصرفی» مثلا ۸ گیگ، سرعت اسمیه بعد نصف میشه، مثلا ۵۱۲ش حدودا ۳۰ تا دانلود میکرد
شبانه آسیاتک هم که مشخص نیست، هر روز یجوره، ولی کلا در حد همون ۱۰۰ اینا باید باشه،
خواستم ببینم مخابرات چجوریه که اونم مشخصه داغونه:))))
صبانت فک میکنم بهتر از بقیه باشه
پ.ن: این لینکی که از پارس آنلاین گذاشتین، خییلی قدیمیه، کلا عوض شده،
دور صبانت هم نرو!فقط به اندازه حجم خریداری شده میتونی با سرعت عادی دانلود شبانه داشته باشی،بعدش محدود میشه.:n27:
کلن شرکت ها یکی از یکی بدتر و بدرد نخورترن!!!
این مخابرات هم معلوم نیست چه میکنه!!هر روز سرویس هارو تغییر میده،یه روز 128 سه گیگه،یه روز میشه 5 گیگ و ...
METZELDER
13-08-2016, 14:51
کسایی که جشنواره گرفتن 6 مگ 8 مگ و 12 مگ اینترنت شبانه رایگان ندارن الکی نزنین دانلود
یه میزانی فقط میتونن بگیرن 6 گیگ 12 گیگ و 24 گیگ بعد این دیگه رایگان ندارین
دور صبانت هم نرو!فقط به اندازه حجم خریداری شده میتونی با سرعت عادی دانلود شبانه داشته باشی،بعدش محدود میشه.:n27:
کلن شرکت ها یکی از یکی بدتر و بدرد نخورترن!!!
این مخابرات هم معلوم نیست چه میکنه!!هر روز سرویس هارو تغییر میده،یه روز 128 سه گیگه،یه روز میشه 5 گیگ و ...
آخه صبانت شنیدم محدود شده ش در حد ۱۰۰-۱۳۰ دانلود میکنه،
یکی از دوستان حسابگر داره میگه شبی ۱۵-۲۰ گیگ دانلود میکنم :/
واقعا این جوریه؟ کسی خبر داره؟
آقا ما کجا بریم؟ :| چرا بدتر میشه هی هرروز.
Sponge-BoB
14-08-2016, 13:38
بهترین کار اینه بیای مخابرات بگیری:n35:!!!!!اگر هم سرعت شبانه محدود شد،یک شکایت ثبت کن!
سلام . دوستان مخابراتی میشه توضیح بدید فرمت جدید پسورد های مخابرات در پنل چطوری شده ؟
مثلا اگر شماره تلفن 38123456 باشه . username و password الان چطور هست ؟!
:n24:
سلام . دوستان مخابراتی میشه توضیح بدید فرمت جدید پسورد های مخابرات در پنل چطوری شده ؟
مثلا اگر شماره تلفن 38123456 باشه . username و password الان چطور هست ؟!
:n24:
قدیم که اینجوری بود:
8314321012
4321012
الآنم همینع احتمالا فقط یه سه اضافه شده به شماره تلفن
کد شهرم 83
بهترین کار اینه بیای مخابرات بگیری:n35:!!!!!اگر هم سرعت شبانه محدود شد،یک شکایت ثبت کن!
یعنی مخابرات بهتره از بقیه؟
قبلا دوبار هربار به مدت یه سال مخابرات نامحدود داشتم، خاطره خوبی ندارم ازش :))))
قطعی و ارورو پشتیبانی مزخرف و ... هنوزم همینه؟
من از وایرلس حسابگر راضیم 10 گیگ شبانه :n10:.من که نیازم شبی 3تا 4 گیگه کارم راه میندازه البته از طرح های جدیدش خبر ندارم:n02:
Sponge-BoB
15-08-2016, 10:31
من از وایرلس حسابگر راضیم 10 گیگ شبانه :n10:.من که نیازم شبی 3تا 4 گیگه کارم راه میندازه البته از طرح های جدیدش خبر ندارم:n02:
من شبی 1 گیگ هم راضی ام(البته تو این شرایط)!!شما 10 گیگ دانلود شبانه میکنی!
میخوام از اول شکایت ثبت کنم اجازه نمیده!!!!!میگه تکراریه!:n27:یعنی الان چه کنم با این کیفیت عالی!:n38:
خدایی کسایی که مشکل شبانه دارن و نمیخان شکایت کنن از طریق ایمیل زیر یه متن به این صورت که شبانه مخابرات کرمانشاه مشکل داره و شکایت هم کردیم ولی پاسخی نگرفتیم و پولی که میدیم حرام میشه و کیفیت خاصی نداره، ارسال کنید.
195@ICT.GOV.IR
Sponge-BoB
15-08-2016, 11:17
شکایت بعدی هم ثبت کردم!ببینیم چه میشه!داخل متن هم بیشتر روی دانلود شبانه تاکید کردم.:n29:
METZELDER
15-08-2016, 13:21
داداش وایرلس حسابگر داری شما؟؟؟؟
خوب منم خواستم بگیرم شبانه رایگانش رو برداشته حسابگر چجور داری رایگان میگیری ؟؟؟؟ خود شرکت گفت برداشته رایگان رو
Sponge-BoB
15-08-2016, 13:42
یه سئوال!این های وب 2 مگ 2گیگ حجم 12 تومن ،دانلود شبانه رایگان داره؟؟محدود نمیشه؟؟
داداش وایرلس حسابگر داری شما؟؟؟؟
خوب منم خواستم بگیرم شبانه رایگانش رو برداشته حسابگر چجور داری رایگان میگیری ؟؟؟؟ خود شرکت گفت برداشته رایگان رو
فکر کنم عکس بیشتر سوالات جواب بده مشکلی بود در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sponge-BoB
16-08-2016, 22:10
فکر کنم عکس بیشتر سوالات جواب بده مشکلی بود در خدمتم
از کجا ثبت نام کنیم؟؟داخل سایت غیرفعاله!!
با شماره 1543 تماس بگیرید. البته تا زمانی که قیمت ها تصویب بشه بهتر صبر کنید
چون در قسمت فروش هنوز رایگان شبانه وجود ندارد
برای تمام سرویس ها همین طوره هنوز هیچی معلوم نیست
Sponge-BoB
17-08-2016, 17:14
با شماره 1543 تماس بگیرید. البته تا زمانی که قیمت ها تصویب بشه بهتر صبر کنید
چون در قسمت فروش هنوز رایگان شبانه وجود ندارد
برای تمام سرویس ها همین طوره هنوز هیچی معلوم نیست
شما این 2 مگ،3 ماهه چند گرفتید؟؟سرعت دانلود روی چنده؟؟
Sponge-BoB
17-08-2016, 17:20
اینم از آخرین وضعیت شکایت ما:
با سلام احتراما در خصوص شكايت مطرح شده و بررسي كارشناس و اعلام نرمال بودن وضعيت سرويس ارائه شده و لازم بذكر است كه افت سرعت شبانه به علت 1 به 8 بودن سرويس دريافتي و ترافيك دانلود بالاي ساير مشتركين مي باشد. :n04:
جطور به اینا حالی کنیم سرعت شبانه محدود شده!!؟؟ :n27:
Sponge-BoB
17-08-2016, 18:23
مردم کسی از این اینترنت لایزر خبر داره چجوریاس؟؟؟قیمت هاش بصرفه اس!4 مگ 2 گیگ 20 تومن.
نمایندگیش مرکزیه، رفتم طرف خودش از تعرفه ها خبر نداشت همزمان نمایندگی اینترنت هم آرا هم بود، دیدم تعرفه ها رو نمیدونه وای به حال وقتی که مشکلی داشته باشی، تصمیم گرفتم نگیرم :))))
Sponge-BoB
18-08-2016, 09:57
نمایندگیش مرکزیه، رفتم طرف خودش از تعرفه ها خبر نداشت همزمان نمایندگی اینترنت هم آرا هم بود، دیدم تعرفه ها رو نمیدونه وای به حال وقتی که مشکلی داشته باشی، تصمیم گرفتم نگیرم :))))
:n09:دانلود شبانه رایگان داره؟؟
Sponge-BoB
18-08-2016, 10:22
خدایی نگاه تعرفه های مخابرات مازندران بکنین!:n04:
Sponge-BoB
20-08-2016, 16:21
خدایی دیگه شکایت هم بکنیم،عین خیالشان نیست!!:n38:
METZELDER
22-08-2016, 16:54
دوستانی که وایرلس حسابر دارن شبانه برگشته ......میشه یه توضیح در مورد سرعت دانلود روزانه و شبانه (رایگان) بدید ؟؟؟؟؟
من از خونمون دکل وایرلس با چشم معلومه نزدیکیم به دکل الهیه هستیم
به نظرتون سرعت روزانه تا 2 مگ میره ؟؟
شبانه تا 1 مگ ؟؟؟؟
Mehdi-Frozen
23-08-2016, 16:21
سلام از حسابگر برای عدم تخلیه خط به ۱۹۵ شکایت کردم.گفتن توی سامانه اسم شرکت ثبت نشده وباید اسم شرکت مادر رو بگی.کسی اسمشرکت مادر بلده؟و چطوری شکایت کنم؟ممنون
Sponge-BoB
23-08-2016, 20:12
شکایت کجا بود!!دیگه رسیدگی نمیکنن!!الان دوباره شکایت کردم برای سرعت پایین و دانلود شبانه،هر بار میگن سرعتت خوبه!دوبار هم تجدید نظر کردم!!
Sponge-BoB
24-08-2016, 12:13
اینم از این!!هنوز هم هیچ خبری نیست!
مودم 3g دست دوم سراغ ندارید؟؟
AliMirzaie
24-08-2016, 20:35
عجب جوابی داده. من تو متن شکایت گفتم حجم شبانه رایگانم تموم شده. این الاغ بازم ساز خودش رو زده که سرعت ساعت رایگان یک به هشته.
METZELDER
24-08-2016, 21:53
عجب جوابی داده. من تو متن شکایت گفتم حجم شبانه رایگانم تموم شده. این الاغ بازم ساز خودش رو زده که سرعت ساعت رایگان یک به هشته.
داداش این ادامه کندی سرعت بعد ساعت 7 منم دارم و تا خاموش روشن نکنم مودمو درست نمیشه . هر جا رو بگی زنگ زدم بلاخره بهترین جواب رو گرفتم :
بله مشکل بوجود اومده نامه دادیم تهران گفتن که درستش میکنن سرعت شبانه رو و احتمالا جواب نامه مثبت باشه و درست میشه اگرم جواب نامه منفی باشه هیچ کاری نمیشه کرد مشکل از کرمانشاه نیست
Sponge-BoB
24-08-2016, 21:54
آره،آدم نفهمیه!داخل پرسش و پاسخ گفتم جریان اینه و دوبار شکایت کردم،گفت که به 195 تماس بگیرم.شکایت قبلی هم سرخود نوشته بود مشکلی نیست!به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید بیشتر باشه!!
داداش این ادامه کندی سرعت بعد ساعت 7 منم دارم و تا خاموش روشن نکنم مودمو درست نمیشه . هر جا رو بگی زنگ زدم بلاخره بهترین جواب رو گرفتم :
بله مشکل بوجود اومده نامه دادیم تهران گفتن که درستش میکنن سرعت شبانه رو و احتمالا جواب نامه مثبت باشه و درست میشه اگرم جواب نامه منفی باشه هیچ کاری نمیشه کرد مشکل از کرمانشاه نیست
آره،اینترنت مخابرات بیشتر شهرها اینجور شده!
vapid.mk
25-08-2016, 11:26
هیچ شرکتی پورت خالی نداره تو مرکز امام چه گلی بگیرم سرم
Sponge-BoB
26-08-2016, 11:04
دوستان از 3g ایرانسل با چه سرعتی دانلود میکنید؟؟دیشب برای من 100 تا 200 بود!:n27:
(هرچند اینجا کسی نیست و فقط خودمم:n29:)
دوستان از 3g ایرانسل با چه سرعتی دانلود میکنید؟؟دیشب برای من 100 تا 200 بود!:n27:
(هرچند اینجا کسی نیست و فقط خودمم:n29:)
3جی چند وقت پیش تست کردم بین 20تا400 بود به خاطر ترافیک بالای دکلی بود که سیگنال می گرفتم
Sponge-BoB
26-08-2016, 12:39
3جی چند وقت پیش تست کردم بین 20تا400 بود به خاطر ترافیک بالای دکلی بود که سیگنال می گرفتم
4جی تست میزارن روی 10 مگه سرعت!توی کفشم!مودمش هم ارزان نیست،120 تا 180!
Sponge-BoB
27-08-2016, 00:23
تست 3g همراه اول!:n29:
اون از مخابرات ،اون هم از ایرانسل،اینم از همراه اول!!!یعنی کلن شانس ندارم!:n34:
Sponge-BoB
27-08-2016, 10:09
اینم از دانلود 3g همراه اول ما!مردم با سرعت 10 مگ دانلود میکنن!
4جی تست میزارن روی 10 مگه سرعت!توی کفشم!مودمش هم ارزان نیست،120 تا 180!
من80مگ هم دیدم بستگی به منطقه شما داره
Sponge-BoB
27-08-2016, 20:22
من80مگ هم دیدم بستگی به منطقه شما داره
کافو هستیم.شما 4g داخل کرمانشاه تست کردید؟
کافو هستیم.شما 4g داخل کرمانشاه تست کردید؟
بله تست کردم
vapid.mk
28-08-2016, 11:48
اینم از دانلود 3g همراه اول ما!مردم با سرعت 10 مگ دانلود میکنن!
من خودم با 3g ایرانسل تو شریعتی با طرح های ساعت رایگانش بین 200 تا 800 کیلوبایت دانلود میکنم
Sponge-BoB
28-08-2016, 12:18
من خودم با 3g ایرانسل تو شریعتی با طرح های ساعت رایگانش بین 200 تا 800 کیلوبایت دانلود میکنم
3g ارزش نداره،هم ایرانسل و هم همراه اول تست کردم،برای منم بین 100 تا 200 میشد!باید بریم سراغ 4g.کل فایلهام دارن پاک میشن.
hesabgar-support
28-08-2016, 15:48
سلام از حسابگر برای عدم تخلیه خط به ۱۹۵ شکایت کردم.گفتن توی سامانه اسم شرکت ثبت نشده وباید اسم شرکت مادر رو بگی.کسی اسمشرکت مادر بلده؟و چطوری شکایت کنم؟ممنون
با سلام ، شرکت های مادر پیشگامان و رهام داتک است .
لطفا برای تخلیه سریع تر خطوط با شماره 1543 داخلی 16 تماس بگیرید .
m i n a.
28-08-2016, 16:19
دوستان لطفا اگه در مورد وضعیت اینترنت شبانه شرکتای دیگه از جمله آسیاتک خبری دارید یا اگه کسی رو میشناسید که اطلاعاتی داره، بپرسید به ما هم بگیم شاید از دست مخابرات خلاص شدیم.
hesabgar-support
28-08-2016, 16:40
با سلام خدمت دوستان
در جهت شفاف سازی بعضی از مشکلات لازم می دانم که توضیحاتی را خدمت کاربران عزیز ارائه بدم .
متاسفانه سالهاست که نه تنها شرکت حسابگر ( تک نت ) بلکه تمام شرکت های اینترنتی در سطح استان کرمانشاه ، به دلیل عدم ارائه خدمات پایه و اولیه ، شدیدا با مخابرات درگیر هستیم ، تا جایی که در بعضی اوقات به درگیری شدید بین همکاران ما و مخابرات منجر شده ، تا جایی که در مرکز مخابراتی بعثت ( ضعیف ترین و بد ترین مرکز مخابرات کرمانشاه ) با شرکت های اینترنتی لج افتاده و عملیات رانژه را گاها تا 1 ماه به تاخیر می اندازند .
در اینجا اصلا قصد تخریب شرکت های همکار را ندارم ، چون وجود رقابت باعث توسعه کار خواهد شد ، اما اینترنت ADSL مخابرات هر ساله توسط مناقصه به یک شرکت واگذار خواهد شد با پهنای باند ثابت ، و شرکت برنده شده در مناقصه چون یک پهنای باند ثابت را دریافت کرده و مجبور شده برای برنده شدن پایین ترین قیمت را بدهد ، پس لزومی در کار نیست که بخواهد پهنای باند خود را بی دلیل پر کند و دست به اعمال خارج از اصول کاری می زند ، اما سایر شرکت های اینترنتی خصوصی ، چون مبنای سود دهی ، مصرف بیشتر حجم است و هرچه کاربر حجم بیشتری مصرف کند فروش شرکت بیشتر خواهد شد ، پهنای باند هر کاربر را محدود نمی کند تا کاربر آزادی بیشتری در استفاده داشته باشد .
اما متاسفانه در این راه ، مخابرات نه تنها ساده ترین وظیفه خود را که رانژه کردن خطوط اینترنت است را انجام نمی دهد ، بلکه به نحوه احسنت در این راه سنگ اندازی می کند . از جمله انحصاری کردن ارائه اینترنت بر روی خطوط فیبر نوری و ضعیف بودن کیفیت خطوط تلفن که منجر به قطعی های مکرر کاربران می شود .
از این رو شرکت حسابگر ( تک نت ) لازم می داند ، از تمام کاربران ، چه کاربران این شرکت ، چه کاربران سایر شرکت های همکار ، که در دریافت اینترنت با کیفیت دچار مشکل شده اند عمیقا پوزش بخواهد و اعلام کند تمام مشکلات پیش آمده از حیطه اختیارات و توان این شرکت خارج بوده و کیفیت اصلی اینترنت هایADSL شرکت حسابگر و شرکت های همکار ( شرکت های خصوصی ) را می توان از کاربرانی پرسید که در مرکز مخابرات ولیعصر قرار دارند . ( مرکز ولیعصر جزء مراکز مخابراتی نمونه می باشد ، چه از لحاظ زیرساخت و کیفیت خطوط و چه از لحاظ کارکنان )
لذا شرکت حسابگر با نامی جدید و برندی جدید به عنوان اولین شرکت غیر تهرانی وارد عرصه کشوری شده و تنها شرکت اینترنتی در کشور می باشد که دفتر مرکزی آن در تهران قرار ندارد .
شرکت حسابگر با برند جدید تک نت taknet.ir مفتخر است در جهت ارائه اینترنت با کیفیت و حذف کامل سد بزرگ مخابرات در ارائه اینترنت با کیفیت به مشترک ، اینترنت وایرلس را ارائه کند .
هر چند شرکت های دیگری در تهران این پروژه را استارت زده اند ، شرکت تک نت آغازگر این سرویس در استان کرمانشاه می باشد .
لازم به توضیح است این سرویس با سایر سرویس های وایرلس همچون مبین نت mobinnet.ir و یا وایمکس ایرانسل wimax.irancell.ir و یا فورجی های وب hiweb.ir تفاوت دارد و فناوری جدید و نوین و کاملا اختصاصی را در اختیار دارد ، به گونه ای که در این بستر در سرویس های خانگی تا سرعت 16 مگابیت واقعی و سرویس های اداری تا سرعت 256 مگابیت واقعی قابل دریافت است .
شرکت همکار دیگری هم آغاز به عرضه این سرویس در استان کرمانشاه کرده است که عدم ورود این شرکت ( جهان باختر mjbt.ir ) به ارائه اینترنت ADSL ، نشان دهنده عدم کفایت مخابرات در مدیریت زیرساخت شهر عزیزمان کرمانشاه است .
امید است که سایر شرکت های همکار در کنار شرکت تک نت و جهان باختر به سمت حذف کامل مخابرات ، حرکت کنند تا بتوانند رضایت کامل مشتریان را کسب نمایند .
بار دیگر ، تیم فنی شرکت تک نت از مشکلات پیش آمده برای کاربران پوزش می خواهد و امید است از این پس بتوانیم بهترین خدمات را به مشترکین ارائه نماییم .
بنده در شرکت تک نت در بخش وایرلس ، آماده رفع هرگونه مشکلات کاربران وایرلس را دارم . و کاربران گرامی می توانند مشکلات خود را در همین تاپیک مطرح نمایند و همچنین شماره تماس خود را به صورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا برای رفع مشکل با شما تماس بگیرم و خود شما نتیجه را همین جا اعلام نمایید .
با تشکر ویژه - کارشناس فنی وایرلس تک نت
Sponge-BoB
28-08-2016, 20:49
hesabgar-support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دردت بخوره تو سر کارمندای مخابرات.
viking_vp3
28-08-2016, 23:16
کسیاینجا از حسابگر سرویس داره؟؟
کیفیت روز و شب چطور هست>؟
Sponge-BoB
29-08-2016, 08:56
مخابرات سرویس جدید اضافه کرده!
خرید ترافیک هم ارزان شده!!5 گیگ 10 تومن،قبلا 14 بود
در کل قیمت سرویس ها هم کاهش پیدا کرده :n19:
1 ماهه 4 مگ،6 گیگ،20 تومن
METZELDER
29-08-2016, 16:14
اقا این قضیه هشت مگ غیر حجمی چیه ؟ 8 مگ غیر حجمی 50 گیگ صد هزار تومن
همون نامحدوده ؟؟؟؟
خوب بعد 50 گیگ سرعت حدودا میاد رو چند به نظرتون ؟
Sponge-BoB
29-08-2016, 21:03
همون نامحدوده ؟؟؟؟
برای 1 ماه 100 تومن بدی!ولی 50 گیگ غیر حجمی خیلی جالبه،معلوم نیست چیه،فکر کنم فقط همون 50 گیگو برای یک ماه داری!!!همون یک ماهه 12 گیگ بگیر،یه تست کن ببین چطوره.
Sponge-BoB
30-08-2016, 09:36
دوستان کسی دیشب دانلود شبانه داشت؟؟چطور بود؟خوب شده بود؟
m i n a.
30-08-2016, 10:49
دوستان لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه این "غیر حجمی" یعنی چی اصلا؟ مثلا یه مگ 17 گیگ غیر حجمی رو معنی کنین واسه من؟ نامحدود نیست؟ نامحدوده؟ اگه نامحدوده اون 17 گیگ چیه دیگه؟
پ. ن: خدمت دوستی که کارشناس حسابگر بو هم عرض کنم که ما به عنوان مصرف کننده در آخر اصلا برامون مهم نیست که از چه شرکتی سرویس بگیریم، ما قیمت کمتر و حجم بیشتر میخایم. خیلی ها هم که با مخابرات موندن فقط به خاطر دانلود رایگان شبانشه.
viking_vp3
30-08-2016, 12:42
همون نامحدوده ؟؟؟؟
برای 1 ماه 100 تومن بدی!ولی 50 گیگ غیر حجمی خیلی جالبه،معلوم نیست چیه،فکر کنم فقط همون 50 گیگو برای یک ماه داری!!!همون یک ماهه 12 گیگ بگیر،یه تست کن ببین چطوره.
دوستان کسی دیشب دانلود شبانه داشت؟؟چطور بود؟خوب شده بود؟
آقا این آوتارت رو عوض کن قبلیت بهتر بود. این چیه گذاشتی. جدا هر فروم دیگه بود تذکر میگرفتی روش. روان واسمون نذاشتی اعصابمون رو به هم ریخت
همون باب اسفنجی رو بذار همیشه داشتی خیلی خوب بود
دوستان لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه این "غیر حجمی" یعنی چی اصلا؟ مثلا یه مگ 17 گیگ غیر حجمی رو معنی کنین واسه من؟ نامحدود نیست؟ نامحدوده؟ اگه نامحدوده اون 17 گیگ چیه دیگه؟
پ. ن: خدمت دوستی که کارشناس حسابگر بو هم عرض کنم که ما به عنوان مصرف کننده در آخر اصلا برامون مهم نیست که از چه شرکتی سرویس بگیریم، ما قیمت کمتر و حجم بیشتر میخایم. خیلی ها هم که با مخابرات موندن فقط به خاطر دانلود رایگان شبانشه.
قیمت کمتر حجم بیشتر فقط نیست کیفیت مهم تره. قیمت کمتر حجم بیشتر میشد های وب قبل تغیر قیمت ها که من دارم ولی متاسفانه کیفیت به شدت پایینه یعنی طول روز واقعا مخابرات برام بهتر بود دلیل رفتن من از مخابرات اون خطاهای پورت ارور و گند به شبانه بود. رفتم آسیاتک شبانه خدا ولی وبگردی تعطیل و های وب هم صرفا قابل تحمل بود با گیگ ارزون که اینم الان تو قیمت گند زده
کیفیت خیلی مهم تره
در مورد پلن های غیر حجمی که براش حجم زدن :n08::n08::n08:
خب شرکت به شرکت فرق داره. من فروردین که آخرین ماه مخابراتم بود سرویس 4مگ (فکر کنم 40 گیگ حجم طلایی)نامحدود رو گرفتم نزدیک 90 در اومد برام. اون حجم طلایی رو با سرعت 4 مگ بود بعد اون حجم شد 1 مگ. تا سرویس تموم شد همونقدر موندم نیمدونم چقدر حجم مصرف میکردی باز کمتر میشد البته مخابرات بعیده ازش 3 پله داشته باشه واسه این چیزا. حالا جالب این بود خود پشتیبان میگفت حجم طلایی تموم شه میشی 256 ولی خب من شدم 1 مگ!!!(رفیقمم همین بود) نتیجه اینکه با تست مشخص میشه خود پشتیبانی هم نمیدونه چه میکنه
این مخابرات بود ولی شرکت های دیگه مثل پارس شاتل و ... بعد اون حجم طلایی که پله هاش رو توضیح دادند تو سایتشون سرعتت رو ثابت میکنند روی 16 کیلو که عملا مجبور شی سرویس جدید بخری
نتیجه نهایی باید خرید و تست کرد
کسی حسابگر داره در مورد کیفیت بگه؟؟
نگیری بهتره
Sponge-BoB
30-08-2016, 19:00
دوستان کسی مودم 4G دسته دوم سراغ نداره؟؟؟
داخل سایت ها هم میگردم گران میگن!مودم نو خودش 115 تومنه ،دسته دوم میگن 90 تومن! :n04:
کسی از این سرویس های جدید مخابرات نگرفته؟؟شبانه تست نکردید؟
دوستان کسی مودم 4G دسته دوم سراغ نداره؟؟؟
داخل سایت ها هم میگردم گران میگن!مودم نو خودش 115 تومنه ،دسته دوم میگن 90 تومن! :n04:
کسی از این سرویس های جدید مخابرات نگرفته؟؟شبانه تست نکردید؟
گیر بیاد خبرت می کنم
همین حالا تست کردم شبانه مضخرف زیر40 کیلو بیت
m i n a.
31-08-2016, 11:17
این مسخره بازی چیه درآورده مخابرات؟ هر روز لیست سرویساشو عوض میکنه.
الان فقط واسه سه تا سرویسش زده دانلود نامحدود شبانه :(
یعنی بقیه سرویسا دیگه دانلود شبانه ندارن؟
تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست.
mehdi_08
31-08-2016, 11:53
سلام
به جرات می شه گفت ثبات تصمیم گیری ندارن
انگاری بلد نیستن یه سرویس با قیمت مناسب بذارن :n29:
الانم اومدن دانلود شبانه رو برا بعضی سرویس ها نامحدود کردن منتهی با سرعت محدود :n02:
Sponge-BoB
31-08-2016, 12:26
:n04:ناموسن معلوم نیست چه میکنن!!این چه وضعشه!!یکسره خدا خراب و خراب تر میشه!بیایم برای اینم شکایت کنیم!!:n27:
Sponge-BoB
01-09-2016, 21:40
دوستان به تاپیک شهرهای دیگه هم سر زدم،اونام مثل ما با مخابرات مشکل دارن!!یا کلا شبانه حذف شده یا محدود!!
m i n a.
02-09-2016, 09:14
دوستان این شبانه آسیا تک وضعیتش چجوریه؟ لطفا اگه اطلاعی دارید بگید که نریم اونجا هم تو گل بمونیم
Sponge-BoB
02-09-2016, 12:39
تنها راهش استفاده از همون 4g!
mehdi_08
02-09-2016, 23:07
تنها راهش استفاده از همون 4g!
من یه چند ماهی هست دیگه دانلود شبانه استفاده نمی کنم
خداروشکر 4g ایرانسل سرعتش خوبه منطقه ما حدود 2 مگابایت برثانیه یا 16 مگ
چند وقت یه بار یه طرح 2 ساعته میزنم 20 گیگ فرصت دانلود می ده راحت ارزون تر از همه جا
hesabgar-support
05-09-2016, 00:20
با سلام و وقت بخیر خدمت کاربران بزرگوار اینترنت کرمانشاه
سرویس اینترنت وایرلس حسابگر (تک نت ) مرحله تست و پایلوت خودش رو با موفقیت و رضایت 100 % مشترکان وایرلس پشت سر گذاشت .
با اخذ مجوز های لازم از دفتر تنظیم مقررات جهت ارائه اینترنت اختصاصی ، به زودی و در مهر ماه امسال ، شرکت تک نت با اینترنت اختصاصی 50 مگابیت برای مصرف خانگی ، اینترنت استان کرمانشاه را متحول خواهد کرد ، منتظر اول مهر امسال باشید که تک نت با تبلیغاتی گسترده و یک شکل در سطح استان ، شروع این سرویس را رسما اعلام کند .
لازم به توضیح میدانم که شرکت تک نت ، اولین و تنها شرکت غیرتهرانی است که مجوز ارائه اینترنت وایرلس 50 مگابیت ، به کاربران خانگی را دریافت کرده است و درحال گذراندن مراحل نهایی ، جهت کسب مجوز ارائه تلفن اینترنتی(VOIP) است . در این سرویس جدید ، شرکت حسابگر با هزینه ای به مراتب کمتر و تعرفه ای بهتر و کیفیتی دو چندان می تواند به همشریان عزیز خط تلفن ثابت ارائه کند ، تا امروز ارائه خطوط تلفنی ثابت فقط در انحصار مخابرات بوده است ، اما از این پس ، همچون اپراتورهای تلفن همراه ، اپراتورهای اینترنتی هم می توانند در کنار مخابرات تلفن ثابت اینترنتی (VOIP ) ارائه کنند .
از تک تک عزیزانی که با انتقادهای سازنده خودشون باعث شدن که تک نت سیاست کاری خود را اصلاح کند تشکر ویژه میکند و امیدوار است با ارائه اینترنت وایرلس 50 مگابیت ، بتواند تجربه بد اینترنت ASDL رو که به دلیل بی کفایتی مدیریتی مخابرات کرمانشاه به وجود آمده را جبران کند .
با کمال احترام - پشتیبان فنی وایرلس حسابگر
beh123beh
07-09-2016, 00:57
دوستان خواهشا خط ADSL تون رو از مخابرات بکشین بیرون واقعا دیگه شورشو دراورده کل زیرساخت و فیبر نوری کشور دستشه نمیتونه یه نت درست و حسابی تحویل بده حالا که بیشتر رایگان شبانه ها رو برداشته و واسه رایگان شبانه با سرعت ۲۵۶ باید ۲۳ تومن بدید در حالی که قبلا با ۱۸ تومن شبانه و روزانه ۲ مگ سرعتش بود بهتره درخواست تخلیه بدین خودم اولین نفر همین کارو میکنم
Sponge-BoB
07-09-2016, 09:16
دوستان خواهشا خط ADSL تون رو از مخابرات بکشین بیرون واقعا دیگه شورشو دراورده کل زیرساخت و فیبر نوری کشور دستشه نمیتونه یه نت درست و حسابی تحویل بده حالا که بیشتر رایگان شبانه ها رو برداشته و واسه رایگان شبانه با سرعت ۲۵۶ باید ۲۳ تومن بدید در حالی که قبلا با ۱۸ تومن شبانه و روزانه ۲ مگ سرعتش بود بهتره درخواست تخلیه بدین خودم اولین نفر همین کارو میکنم
اگه بهترشو سراغ دارید بگید!!پیش ما تنها شرکتی که پشتیبانی میشه،همین مخابرات حرام خور هست!:n03:الان 2 بار هم شکایت کردم با تجدید نظر هنوز هم خبری نیست!
beh123beh
07-09-2016, 11:18
وقتی شبانه نیس خب ایرانسل بهتره با ۱۳ تومن ۳ گیگ میده همه جا هم نت داری سرعتش بیشتره هزینه و زمان رانژه و تخلیه هم وجود نداره بیشتر شهر ها هم انتن ۳g داره
Sponge-BoB
07-09-2016, 12:19
وقتی شبانه نیس خب ایرانسل بهتره با ۱۳ تومن ۳ گیگ میده همه جا هم نت داری سرعتش بیشتره هزینه و زمان رانژه و تخلیه هم وجود نداره بیشتر شهر ها هم انتن ۳g داره
13 تومن چرا!!1000 تومن شبانه میگیری،توی یک ساعت کلی دانلود کن.البته با 4G.
hesabgar-support
07-09-2016, 21:26
با عرض سلام و وقت بخیر
به دلیل اینکه من نمیتونم پ.خ ارسال کنم یه توضیحاتی رو خدمت دوستان بدم .
1- سرویس وایرلس پوشش دهی تمام استان رو داره .
2- سرویس وایرلس کاملا زیرساختی مجزا داره و اصلا ربطی به مخابرات نداره ، چه خط تلفن داشته باشید یا نه ، چه خط تون کافو باشه یا نه .
3- هزینه بسته ها و سرویس ها دقیقا شبیه سرویس ADSL هستش و هیچ افزایش تعرفه ای رو توی وایرلس نداریم .
4- پشتیبانی سرویس کاملا متفاوت هستش ، چون همه چیز در اختیار خودمون هستش پشتیبانی کاملا قوی صورت میگره . اما متاسفانه توی ADSL چون مشکل در مخابرات هستش کاری از دست تیم پشتیبانی بر نمیاد . اما توی بحث وایرلس ، بحث کاملا فرق داره ، چون من کاملا به پایدار بودن سرویس اطمینان دارم ، زمان نصب سرویس شماره همراه خودم رو بهتون میدم که اگه یه زمانی سوالی داشتید مستقیم با خود بنده تماس بگیرید .
5- سرویس های وایرلس دانلود شبانه رایگان داره و بدون پورت ارور و قطعی هستش .
6- هزینه های نصب و راه اندازی برای شرایط مختلف متفاوت هستش ، اما یه ویژگی برای مشترکین آپارتمانی داریم ، به این صورت که اگه شما اطلاعیه شرکت رو مبنی بر راه اندازی اینترنت توی آپارتمان تون نصب کنید و از آپارتمان شما 4 مشترک مایل باشند که از این سرویس استفاده کنند ، " هزینه نصب و راه اندازی + اشتراک یک ماهه " به پاس تشکر از شما برای شما کاملا رایگان خواهد شد ، یعنی بابت 4 مشترک آپارتمانی یک مشترک رایگان نصب خواهد شد . ( دوستانی که مایل هستند از این جشنواره استفاده کنند و سرویس رایگان رو داشته باشند از طریق پ. خ شماره تماس شون برای من ارسال کنند تا باهاشون تماس بگیرم .) هزینه نصب سرویس در این طرح برای آپارتمان ها بابت هر واحد 100 هزار تومان هست ( بابت نصب آنتن + روتر برد + سیم کشی به هر واحد + اشتراک یک ماهه با سرعت 2 مگ واقعی و 4 گیگ حجم )
Sponge-BoB
08-09-2016, 09:44
دوستان شما هم مشکل قطع و وصلی زیاد دارید؟؟برای من اینطور شده،هر یک دقیقه یبار قطع میشه!:n29:
دوستان شما هم مشکل قطع و وصلی زیاد دارید؟؟برای من اینطور شده،هر یک دقیقه یبار قطع میشه!:n29:
نه ندارم....
viking_vp3
08-09-2016, 15:50
خط که PCM باشه چاره ش چیه؟
چه نتی میشه براش کشید؟
Sponge-BoB
09-09-2016, 17:48
خدایی این مخابرات چشه؟!!حالش خرابه ها!!
ترافیک زمان دار اضافه کرده،2 گیگ،1 روزه،3 هزار تومن!:n04:
misam5526
09-09-2016, 19:04
ظاهرا وضعیت مخابرات کرمانشاه در دانلود شبانه مناسب نیست... یکی از عزیزان برای دانلود درخواست معرفی یک شرکت کرده بود که جوابی که به اون دادم هم اینجا مینویسم برای کسانی که دانلودر هستند یا به هر دلیل دانلودی بیشتر از 150 گیگ در ماه دارند.
بهترین انتخاب در حال حاضر شرکت شاتل و استفاده از سرورهای شاتل لند هست.
خرید سرویس حجمی پایه 2 گیگ با قیمت ماهانه 7500 تومن+ خرید اکانت از سایت شلتل لند 10000 تومن = 17500
با این روش به مدت یک ماه با ریموت فابلهای کمتر از 2گیگ روی سرور شاتلند میتونید به طور نامحدود در ساعات روزانه با حداکثر سرعتی که خط شما میکشه دانلود داشته باشید. (واقعا نامحدوده و هرچقدر تونستید میتونید دانلود کنید حتی تا سقف 5000 گیگابایت)
نکتش اینه فایلها باید قابلیت ریموت شدن داشته باشن و لینک مستقیم باشن و تورنت کار نمیکنه در این روش.
بعد از شاتل هم صبانت و پارس انلاین به ترتیب میتونن بدون در نظر داشتن شبانه واقعا انتخاب خوبی باشن و بعد از اونا هم های وب. (چون های وب هم شبانه حذف کرده)
به عنوان یه توصیه سعی کنید اینترنت حسابگر رو اخرین گزینه قرار بدید یعنی تنها بین دیال اپ و حسابگر این شرکت کلاش به نظرم ارزش انتخاب کردن پیدا میکنه!!....
اینترنت همراه هم انصافا خیلی بهتر شده نسبت به چند ماه پیش، در ساعات شبانه اینا (الهبه) همراه اول سرعتی حداقل 2 مگابیت و حداکثر 4-6 مگابیت از نسل سوم و چهارم تجربه سرعت داشتم و برای ایرانسل هم در همین حول و حوش ولی سقف سرعت در ساعات 2 به بعد تا 10-12 میره ولی محدوده همون 2-6 استیبل تره.
با همراه اول و همین سرعتش میشه به نظرم با 1000 تومن در شش ساعت نامحدودش (2-8) حدود 12-18 گیگ راحت دانلود داشت...این برای الهیه بود و خیلی از جاها ممکنه تفاوت داشته باشه و بهتره هر کس منطقه خودش رو چک کنه.
alireza20
10-09-2016, 09:05
دانلود شبانه آسیاتک هم خیلی افتضاح تا جایی که بتونن سرعت رو کم می کنند . صبانت هم که زیاد دانلود کنی محدود میکنه
alireza20
10-09-2016, 10:09
13 تومن چرا!!1000 تومن شبانه میگیری،توی یک ساعت کلی دانلود کن.البته با 4G.
کد این بسته رو که میگی داری؟
Sponge-BoB
10-09-2016, 10:34
کد این بسته رو که میگی داری؟
برای همراه اول
alireza20
10-09-2016, 10:36
برای همراه اول
ایرانسل نداره همچین بسته ای؟
Sent from my HTC_M8x using Tapatalk
Sponge-BoB
10-09-2016, 10:49
ایرانسل نداره همچین بسته ای؟
Sent from my HTC_M8x using Tapatalk
ایرانسل هم داره،ساعتیه فقط.3 ساعته 2 هزار تومن.از 2 شب تا 8 صبح.
Sponge-BoB
11-09-2016, 17:42
نیم ساعته داره قطع و وصل میشه!!
Sponge-BoB
12-09-2016, 09:34
ﺁﻣﺪﯼ ﭼﻮﻥ ﻣﺎﻩ ﺗﺎﺯﻩ،
ﺗﯿﻎ ﺑﺮ ﮐﻒ،
ﺧﻨﺪﻩ ﺑﺮ ﻟﺐ
ﺁﻣﺪﯼ ﺍﯼ ﻋﯿﺪ ﻗﺮﺑﺎﻥ!
ﺧﻮﺵ ﺭﺳﯿﺪﯼ،
ﺧﻮﺵ ﺭﺳﯿﺪﯼ
ﺁﻣﺪﯼ ﭼﻮﻥ ﺳﯿﻞْ ﺟﻮﺷﺎﻥ ،
ﺑﯽﺧﺒﺮ، ﻧﺎﮔﻪ، ﺧﺮﻭﺷﺎﻥ
ﺗﺎ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﻭﯾﺮﺍﻥ،
ﺧﻮﺵ ﺭﺳﯿﺪﯼ،
ﺧﻮﺵ ﺭﺳﯿﺪﯼ
ﻋﯿﺪ ﺳﻌﯿﺪ ﻗﺮﺑﺎﻥ ﻣﺒﺎﺭﮎ
the-game
12-09-2016, 18:22
سلام
حسابگر 16 مگ سرعت دانلود روزانه و شبانش در چه حده ؟
Sponge-BoB
13-09-2016, 17:02
دوستان برای این مشکل سرعت چه کنم؟؟2بار شکایت،2بار هم تجدید نظر،آخرش هم هیچی!!:n35:
سلام خدمت همه ای همشهریان کرمانشاه
مدتی هست که از اینترنت حسابگر استفاده میکنم چند ایراد و کلاه برداریشون عرض میکنم
اول پشتیبانی این شرکت خیلی افتضاحه و به طوری که هیچ مشکلی رو حل نمیکند و الکی اسم پشتیبان رو روی خودشون گذاشتن نمایندگیاشون افتضاح تر:n09::n37:
2 این شرکت تویی سایت خودش اعلام کرده که اپولد(سند داخل اینترنت) رایگان هست با وجود نرم افزار های کنترل حجم حساب کردم دقیقا هر چیزی ارسال میکنم داخل اینترنت نصف شو هزینه دریافت حساب میکنه طبق لایحه وزارت ارتباطات هزینه اپولد رایگانه ولی اینا قشنگ دارن سر مردم رو کلاه بزرگ میذارن و هزینه شو حساب میکنن واقعا متاسفم براشون که اسم خودشونو حسابگر غرب گذاشتن .:n34::n34:
حالا قطع هایی زیادش دیه بماند
میخواد اینترنت 50مگ بده:n02::n09:
Sponge-BoB
17-09-2016, 08:18
دیروز 800 مگ بود الان شده 190!!یعنی چه!!!کار خاصی نکردم!دزدی زیاد شده!
mehdi_08
20-09-2016, 01:31
خدااااااااااا
باز مخابرات سرویسا شو تغییر داد
بخدا راضی به این همه تعییرات نیستیم :n34:
یه روز گران می کنن روز بعد ارزان
دوباره پشیمان می شن تغییرش می دن
اون قدر تغییر میدن از پشتیبانی فروششون بپرسی اطلاع ندارن
Sponge-BoB
21-09-2016, 14:44
:n04:دیروز 1 گیگ ترافیک رزرو داشتم،با 300 مگ حجم!الان میبینم شده 100 مگ بدون ترافیک رزرو!:n04::n04:توی این ماه چهار بار،5گیگ حجم گرفتم!:n38:
Sponge-BoB
21-09-2016, 22:45
برای اینکه از 4g همراه اول استفاده کرد،باید سیم کارتو تعویض کرد؟تا 4g بشه!
برای اینکه از 4g همراه اول استفاده کرد،باید سیم کارتو تعویض کرد؟تا 4g بشه!
بله..........
Sponge-BoB
24-09-2016, 21:02
مخابراتو گذاشتم کنار،با اون دزدیاش!4بار 5 گیگ ریختم حلقش!
اینم تست ایرانسل 4g!
Sponge-BoB
26-09-2016, 10:11
تست ایرانسل:
صبا نت
الان نگاه کردم دیدم دیشب تو ساعت رایگان سرعت رو پایین نیاوردن و حدود 5گیگ دانلود شده
احتمالا از دستشون در رفته
منم دیشب 1 گیگ دانلود کردم میخاستم حجممو ببینم باز نمیشد .صبحی حجممو چک کردم دیدم 1 گیگ رفته
الان نگاه کردم دیدم دیشب تو ساعت رایگان سرعت رو پایین نیاوردن و حدود 5گیگ دانلود شده
احتمالا از دستشون در رفته
خب مثل اینکه بازم اون باگ قدیمی بوده:n09:
حیف صبح مودم رو ریستارت کردم وگرنه همینجوری میرفت
ادیت: 10گیگ شارژ کردم که 8گیگش رفت واسه این باگ و فقط 2گیگ اضافه شد:n02:
Sponge-BoB
29-09-2016, 11:44
دوستان،با 4g ایرانسل با چه سرعتی دانلود میکنید؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.