مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان كرمانشاه
.s.a.e.e.d
09-02-2013, 18:53
مخابرات این روزا چش شده؟؟؟؟؟؟؟
سرعت من دقیقا نصف شده!!!!!؟؟؟؟؟؟
درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:n13:
من هنوز نمیدونم سرعت بعضی از بچه ها چرا نصف شده :n13: از دیروز تا الان 40 گیگ بلوری remux دانلود کردم
دو مگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک مگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محـسن جـان مـگه شـما از مـخابرات نـت نـداری ؟؟!.
هـی وای ... .
پـس احتـمالا بـه خـاطر ایـن چـندروز هـست ... فـقط خـدا کـنه بـعد از بیـست و پنـجم اوضـاع کـمی بـهتر شـه!.
[دمـت گـرم عـمو سـجاد, داشتیم ؟؟:n02:].
تا یه ماه پیش داشتم
ولی اونقد دق و دلی کشیدیم که تصمیم گرفتم بجای شکایت و پست دادن اینجا سرویسم رو عوض کنم
و الان فعلا اوضاع تو حسابگر خوبه
اما خوب سرویس گرونتره دیگه:n02:
amir0831
09-02-2013, 21:10
امروز رفتم مخابرات ثبت نام کردم گفت حسابگر جمع اوری شد میایم نصب میکنیم فقط یک چیز جمع اوری چقدر طول میکشه؟بعد گفت هر وقت جمع اوری شد 2-3 روز بعد میایم نصب میکنیم.این 2-3 روز که میگن واقعا 2-3 روزه؟:n05:
AliMirzaie
10-02-2013, 14:55
من هنوز نمیدونم سرعت بعضی از بچه ها چرا نصف شده :n13: از دیروز تا الان 40 گیگ بلوری remux دانلود کردم
دو مگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک مگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی میگن سرعت نصف شده، منظورشون با یه فایله ولی عکس هایی که شما گذاشتی با سه فایل همزمانه. واسه همه، سه فایل همزمان سرعت ماکس رو بدست میاره.
محاسبه «حجمی» هزینه ADSL مصرفی از 23 بهمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
ShadowDragon
10-02-2013, 19:54
الان یعنی نامحدود حذفه؟
کجای دنیا اینترنت حجمیه ؟!!!!!!؟؟؟؟؟!!!
الان یعنی نامحدود حذفه؟
کجای دنیا اینترنت حجمیه ؟!!!!!!؟؟؟؟؟!!!
فکر کنم یعنی اینکه پولی که میدی بستگی به میزان دانلودت خواهد داشت!:eh:
مشکل حسابگر از ساعت 10 تا 12 شبه که فعلا حل نشده:n29:
مشکل حسابگر از ساعت 10 تا 12 شبه که فعلا حل نشده:n29:
چه مشکلی؟ پینگ من 180 است و سرعت دانلود هم افت نداشته تا حالا!!!!
چه مشکلی؟ پینگ من 180 است و سرعت دانلود هم افت نداشته تا حالا!!!!
تایم اوت داره
یعنی یه مدتی اگه پینگ بگیری تو فواصلی تایم اوت میره بالا
خودشون هم قبول کردن که تو این ساعات افت کیفیت هست
گفتن مربوط به خارج از کشوره و برطرف میشه
reza137333
11-02-2013, 18:36
2mb حسابگر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
havzhini
11-02-2013, 19:02
2mb حسابگر
دانلود شبانه سرعت دانلود چقدره؟
یه تست با سرورهای خارجی و دانلودمنیجر واسه شبانه هم بزارین
reza137333
11-02-2013, 19:34
دانلود شبانه سرعت دانلود چقدره؟
یه تست با سرورهای خارجی و دانلودمنیجر واسه شبانه هم بزارین
مدیا فایر تا 350 سرعت می ده ولی به طور متوسط حدود 250 هست
اپلود باز تا 400 می ره ولی به طور متوسط 260 هست
برای دانلود شبانه هم امشب امتحان می کنم ببینم تا چند می ده
تا حالا با آنتی ویروس موقع آپدیت با سرعت 90 کیلوبایت بر ثانیه آپدیت نکرده بودم:n02:
این همون مشکل من با حسابگر تو 2 ساعت پایانی شبه و تنها مشکل حسابگر
League OF Legends
11-02-2013, 23:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل همیشگی و هر ساعت مخابرات
havzhini
12-02-2013, 10:05
مدیا فایر تا 350 سرعت می ده ولی به طور متوسط حدود 250 هست
اپلود باز تا 400 می ره ولی به طور متوسط 260 هست
برای دانلود شبانه هم امشب امتحان می کنم ببینم تا چند می ده
من با 1مگ که سرعتم بهتر از مال شماست که.
توی روز متوسط بالای 450سرعت دارم و توی شب حداقل 260 و بیشتر مواقع با دانلود چند فایل همزمان نزدیک 400 به بالا سرعتم هست.
فکر نکنم سرعت 1مگ و 2مگ اصلا تفاوتی داشته باشه فقط 2مگ اون 5گیگ حجم اولیه بصرفه درمیاد در مقابل 1مگ.
saeedazami
12-02-2013, 16:34
سلام به همشهری های گلم.من میخوام یه اینترنت adslبگیرم.قصدم برای انجام بازی های PS3به صورت آنلاین ومرور اینترنت وکمی هم دانلوده.من حداکثر ماهانه 16-17هزار تومن میتونم هزینه کنم.فرقی هم نداره 128باشه یا 256ویا...لطفا کامل راهنماییم کنید وبگید از چه شرکتی بگیرم واسه آنلاین بازی کردن بهتره؟؟؟هزینه ارزون ترین مودم ؟؟؟ممنونم..
سلام به همشهری های گلم.من میخوام یه اینترنت adslبگیرم.قصدم برای انجام بازی های PS3به صورت آنلاین ومرور اینترنت وکمی هم دانلوده.من حداکثر ماهانه 16-17هزار تومن میتونم هزینه کنم.فرقی هم نداره 128باشه یا 256ویا...لطفا کامل راهنماییم کنید وبگید از چه شرکتی بگیرم واسه آنلاین بازی کردن بهتره؟؟؟هزینه ارزون ترین مودم ؟؟؟ممنونم..
128 4 گیگ حسابگر 19 تومن سرویس ویژه هم داره که نمی دونم کیفیتش چطوره
اما این سرویس 128 طلایی 5 گیگ بهترین کیفیت رو داره
دوستان این آی پی استاتیک که سرویس دهنده ها بابت ارایه اش پول میگیرند چه فایده ای داره و چه مزیتی نسبت به آی پی های عادی داره؟
دوستان این آی پی استاتیک که سرویس دهنده ها بابت ارایه اش پول میگیرند چه فایده ای داره و چه مزیتی نسبت به آی پی های عادی داره؟
یکی از مزایاش زدن سرور گیمه یا گیم نت
کندی اینترنت مخابرات برطرف شد
مرجع : خبرگزاری ايسنا
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۱
ایتنا - پوررنجبر: در چند هفته گذشته یکی از مسیرهای شرکت روس تلکوم که از سوی شرکت زیرساخت به شرکت مخابرات ظرفیتش فروخته شده بود، قطع شد.
مدیر عامل مخابرات ایران علت اختلالات اخیر اینترنت را قطعی در یکی از مسیرهای شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده و از حل شدن مشکلات اینترنتی خبر داده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا مظفر پوررنجبر گفت: شرکت مخابرات ایران برنامههای زیادی در راستای توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نیست بلکه کارهایی که در حوزه ADSL، سرویسهای خدمات ارزش افزوده و ارائه خدمات از طریق فروشگاههای زنجیرهای و غیره صورت گرفته همه توسعه به حساب میآید.
وی افزود: حدود یک سال و نیم گذشته طرح تجاری شرکت مخابرات ایران داده شد، اما هنوز سرمایهگذاری روی توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهایی شدن آن زمان و برنامههایی که برای توسعه شبکه مخابرات را داریم، اطلاعرسانی خواهیم کرد.
پوررنجبر در ادامه در خصوص کندی سرعت اینترنت اظهار کرد: متاسفانه در چند هفته گذشته یکی از مسیرهای شرکت روس تلکوم که از سوی شرکت زیرساخت به شرکت مخابرات ظرفیتش فروخته شده بود، قطع شد.
وی گفت: این موضوع باعث شد که سرعت اینترنت در چند شهر کند شود که البته این مشکل در حال حاضر برطرف شده است.
sajad-tnt
12-02-2013, 21:08
سـلام.
دوسـتان چـرا اوضـاع مخـابرات اینـقدر خـرابه ؟؟! سـرعت دانلـودم کـه تـوی سـاعات عـادی و رایگـان از 30-40 بـالاتر نمـیره!!!.
امـروز صبـح هـم کـه تـا سـاعت 12 نـت قـطع بـود ! ... وضعـیت پیـنگ هـم کـه دیـگه هیـچی نـگم بهـتره! ... .
مـثلا ایـنترنتم رو واسـه Counter و بـازیهای آنـلاین و مـهمتر ازهـمه بـرای دانـلود فایـل تـمدید کـرده بـودم ... امـا ... .
:n29:
+
دوسـتان حـالا 2تا سـوال داشتـم :- حـدودا چـند وقـته مخـابرات بـه ایـن روز افـتاده ؟؟!.
- الان اوضـاع کـدوم سـرویس دهـنده (از نظر پینگ بـرای بازی آنلاین, و سـرعت دانـلود) منـاسبه ؟؟!.
پ.ن: الان پـست بـالا رو دیـدم! ... حـالا اگـه مـشکل بـرطرف نـشده بـود ,میـخواست چطـوری بـاشه: دی؟؟!.
مـوفق باشــید.
migmig3000
12-02-2013, 21:50
سلام.اگه اهل دانلود نیستی از شاتل 128 بگیر
سـلام.
دوسـتان چـرا اوضـاع مخـابرات اینـقدر خـرابه ؟؟! سـرعت دانلـودم کـه تـوی سـاعات عـادی و رایگـان از 30-40 بـالاتر نمـیره!!!.
امـروز صبـح هـم کـه تـا سـاعت 12 نـت قـطع بـود ! ... وضعـیت پیـنگ هـم کـه دیـگه هیـچی نـگم بهـتره! ... .
مـثلا ایـنترنتم رو واسـه Counter و بـازیهای آنـلاین و مـهمتر ازهـمه بـرای دانـلود فایـل تـمدید کـرده بـودم ... امـا ... .
+
دوسـتان حـالا 2تا سـوال داشتـم :- حـدودا چـند وقـته مخـابرات بـه ایـن روز افـتاده ؟؟!.
- الان اوضـاع کـدوم سـرویس دهـنده (از نظر پینگ بـرای بازی آنلاین, و سـرعت دانـلود) منـاسبه ؟؟!.
پ.ن: الان پـست بـالا رو دیـدم! ... حـالا اگـه مـشکل بـرطرف نـشده بـود ,میـخواست چطـوری بـاشه: دی؟؟!.
مـوفق باشــید.
من راجع به بقیه سرویس دهنده ها نمی دونم اما من الان سرویس طلایی محدود حسابگر دارم
خیلی عالیه
saeedazami
12-02-2013, 22:09
من زیاد دانلود نمیکنم ولی این رو هم نمیدونم که هرساعت آنلاین بازی کردن چقدر از حجم رو مصرف میکنه؟؟؟
من زیاد دانلود نمیکنم ولی این رو هم نمیدونم که هرساعت آنلاین بازی کردن چقدر از حجم رو مصرف میکنه؟؟؟
تقریبا بستگی زیادی به گرافیک بازیت داره
اما حدودا سند و رسیو تا 80 مگ میرسه یا شاید کمتر
League OF Legends
12-02-2013, 22:14
بزودی از این شهره داغون داریم میریم:n16:عجب حالی میده
اگه بازی خفنی مثل battlefield بازی کنی سه سوته حجمت تموم میشه ولی اگه بازی های قدیمی مثل وارکرفت رو بازی کنی هفته ها طول میکشه تا حجم مصرفی ات به یک گیگ برسه.
sajad-tnt
12-02-2013, 22:37
من راجع به بقیه سرویس دهنده ها نمی دونم اما من الان سرویس طلایی محدود حسابگر دارم
خیلی عالیه
ببـخشید محـسن جـان, چـندتا سـوال داشتـم ازتـون :
چـه نـوع سـرعت و حـجمی گـرفتی عـزیز ؟؟!.
سـرعت دانلـودت تـوی ساعـات رایگـان و عـادی چنـده ؟؟!.
پینـگت Timed Out نـداره ؟؟!.
:n01:
ببـخشید محـسن جـان, چـندتا سـوال داشتـم ازتـون :
چـه نـوع سـرعت و حـجمی گـرفتی عـزیز ؟؟!.
سـرعت دانلـودت تـوی ساعـات رایگـان و عـادی چنـده ؟؟!.
پینـگت Timed Out نـداره ؟؟!.
من الان سرویس طلایی محدود 5 گیگ 128 گرفتم 19 تومن
یه سرویس ویژه هم داره 128 6 گیگ که میده 13.5 نمی دونم کیفیت این ویژه چطوره
اما در مورد طلایی
سرعت تک کانکشنش رو تست کردم تا 90 هم میره و ظاهرا روی یک مگ بسته شده و 130 تا میگیره در کل
ساعات رایگان رو متاسفانه چون دیر شروع میشه یعنی ساعت 2 نتونستم کامل تست کنم
اما میگن یک ساعت اول خوب نیست اما بعدش دوباره خوب میشه
تایم اوت نداره و پینگش با 4.2.2.4 160 هستش اکثر اوقات
تنها زمان ایراد دارش ساعت 10 تا 12 شبه که تایم اوت میگیره خط و کیفیت کم میشه اما سرعت دست نمی خوره
توضیحش رو گفتن به علت یه سری تعمیرات هست! زمان درست شدنش رو نمی دونم اما فردا احتمالا دوباره می پرسم
saeedazami
12-02-2013, 22:51
دوستان توی الهیه کدوم شرکت ها نمایندگی دارن؟؟
ShadowDragon
13-02-2013, 00:18
سـلام.
+
مـوفق باشــید.
مخابرات از روزی که من یادمه کار ما زنگ زدن ب2020 بوده و شنیدن به زودی درست میشه!!! حالا این زود کی میرسه؟ خدا داند!!!!
دوستان وضع نت چطوره الان؟
vampire_arak
13-02-2013, 00:23
سرعت من که بد نبوده امروز کلا.افت سرعت نبود ولی پینگ خیلی بالا بود!!!
مخابرات
AliMirzaie
13-02-2013, 12:29
از یک ساعت پیش دسترسی تمام آیپی های 2.185 به اینترنت خارج از کشور قطع شده و فقط سرورهای داخلی قابل دسترسن. دستور tracert هم بعد از gateway ملی تایم اوت میده.
فقط آیپی های 46 به خارج ازکشور دسترسی دارن.
مخابرات.
League OF Legends
13-02-2013, 14:28
Mohsen جان میشه یه پینگ بزاری
ShadowDragon
13-02-2013, 15:06
از ظهر تا الان نت قطع بود! الان وصل شد
League OF Legends
13-02-2013, 15:47
سلام ممنون میشم اگه کمکم کنید من ساله 88 از حسابگر اینترنت داشتم بعدش اومدم مخابرات الان دوباره میخوام بر گردم حسابگر باید چه کار هایی انجام بدم ؟
AliMirzaie
13-02-2013, 16:29
باید اول تقاضای جمع آوری سرویس مخابرات رو بدی. بعد از چند هفته که جمع آوری شد، بری اون شرکتی که میخوای ازش سرویس بگیری، تقاضا بدی.
Mohsen جان میشه یه پینگ بزاری
الان که پینگ خوبه بدون تایم اوت
سلام ممنون میشم اگه کمکم کنید من ساله 88 از حسابگر اینترنت داشتم بعدش اومدم مخابرات الان دوباره میخوام بر گردم حسابگر باید چه کار هایی انجام بدم ؟
میری مخابرات احتمالا دفتر مرکزی که تو صبانته درخواست جمع آوری میدی و میری دفتر حسابگر درخواست وصل میدی به حسابگر میگی امروز درخواست دادی که قطعش کن و یکمی طول میکشه
سه روز طول میکشه تا رانژه برداشته بشه و بعدش حسابگر میفرسته درخواست
کلا یک هفته طول میکشه
پیگیر باش کلا
viking_vp3
13-02-2013, 17:08
سلام بر دوستان و همشهری ها
کسی خبر داره این سیستم جدید محاسبه قیمت دیگه چه صیغه ایی؟:n04:
ShadowDragon
13-02-2013, 17:50
دوستان اعتبار رزرو محدود رو برگشت میزنن؟
تا 7 م اسفند شارژم تموم میشه، اما یه اعتبار رزرو دارم... میخوام جمع آوری کنم...
هزینه ایی کسر میشه؟
پینگ حسابگر الان بالا رفته و حول حوشه 250 س!:n13:
mehr film
13-02-2013, 21:29
سرعت دانلود از 10 بالاتر نمیره مخابرات ... 1 مگ هستیم مثلا ...
وقتی درست نشده نمیدونم مسئولین محترم مخابرات چرا میان .... خوری میکنن و مصاحبه میذارن که درست شده خسته شدیم دیگه آخه 1 هفته 2 هفتهه
vampire_arak
13-02-2013, 21:38
سرعت دانلود از 10 بالاتر نمیره مخابرات ... 1 مگ هستیم مثلا ...
وقتی درست نشده نمیدونم مسئولین محترم مخابرات چرا میان .... خوری میکنن و مصاحبه میذارن که درست شده خسته شدیم دیگه آخه 1 هفته 2 هفتهه
سرعت من که حرف نداره.128محدود مخابرات دارم با70 تقریبا دانلود میکنم:n09:
ShadowDragon
13-02-2013, 21:39
این شرکت از روزی که بوده همین بوده.... همش دروغ! والا ما به جای مسئولین مخابرات خجالت میکشیم! اونا که همچین کاری بلد نیستن
آرزو شد که یه دوره بدون افت سرعت از اینا ببینیم
فقط خدا کنه تو جمع آوری مثل آدم رفتار کنن و شارژ رو پس بدن
ShadowDragon
13-02-2013, 21:42
70 که لحظه اییه!!! گرافت رو 62-63 بیشتر نیست!! مشکل اینجاست که یک مگ هم نهایت همون سرعت رو میگیره!
خوب این چه کاریه! یا پارس یا اسیاتک میگیرم، با همون 60 دانلود میکنم و پینگ درست هم میگیرم! درضمن رو 512 لازم نیست 40 تومن بدم! یا رو 256 سی تومن
mehr film
13-02-2013, 21:43
پس لطفا عکس از IDM و آی پی ت بذار دوست عزیز .. البته آی پی رو به صورت کامل نه .... ببخشید که اینو میگما چون در غیر این صورت من به شخصه باورم نمیشه // چون هم با آی پی 2 امتحان کردم هم 46 ... هردو سرعت داغونه .... مگه اینکه مشکل از مرکز مخابراتی باشه
vampire_arak
13-02-2013, 21:46
این شرکت از روزی که بوده همین بوده.... همش دروغ! والا ما به جای مسئولین مخابرات خجالت میکشیم! اونا که همچین کاری بلد نیستن
آرزو شد که یه دوره بدون افت سرعت از اینا ببینیم
فقط خدا کنه تو جمع آوری مثل آدم رفتار کنن و شارژ رو پس بدن
من فکر میکنم مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه چون من از روزی که گرفتم اصلا افت سرعت نداشتم به جز یه 2-3 ساعتی که اونم طبیعیه تو ایران
تابستون هم نامحدود مخابرات داشتم مشکلی زیادی نداشتم فقط قعطی نسبتا اذیت میکرد!!!
راستی من اگه بخوام ماه بعدی 2مگ بگیرم از طریق همون شارژ الکترونیکی میتونم یا...؟کسی امتحان کرده تا حالا؟:n13:
vampire_arak
13-02-2013, 21:51
پس لطفا عکس از IDM و آی پی ت بذار دوست عزیز .. البته آی پی رو به صورت کامل نه .... ببخشید که اینو میگما چون در غیر این صورت من به شخصه باورم نمیشه // چون هم با آی پی 2 امتحان کردم هم 46 ... هردو سرعت داغونه .... مگه اینکه مشکل از مرکز مخابراتی باشه
اینم عکس از IDM
ولی آی پی نمیدونم باید از کجا عکس بزارم .!!!!:n13:
vampire_arak
13-02-2013, 21:55
70 که لحظه اییه!!! گرافت رو 62-63 بیشتر نیست!! مشکل اینجاست که یک مگ هم نهایت همون سرعت رو میگیره!
خوب این چه کاریه! یا پارس یا اسیاتک میگیرم، با همون 60 دانلود میکنم و پینگ درست هم میگیرم! درضمن رو 512 لازم نیست 40 تومن بدم! یا رو 256 سی تومن
گفتم که تقریبا:n06:
خب 1مگ فرقش اینه که باید 3تا دانلود همزمان بزاری تا حداکثر سرعت رو بگیری دیگه.کجاش یکیه!!!:n09:
سلام اشتراک 512طلایی حسابگر سرعت دانلودش چنده؟
احتمالا رو 2 یا 4 مگ
128 اش روی یک مگه
احتمالا رو 2 یا 4 مگ
128 اش روی یک مگه
ساعت رایگانش سرعتش همونه؟ تغییر نمیکنه؟
League OF Legends
14-02-2013, 00:59
smohsen میتونی همین الان یه پینگ بزاری ممنون دسته گلت درد نکنه:n12:
چون من فردا دارم میرم خطو جمع کنم
havzhini
14-02-2013, 01:19
512 رو 2مگ بسته شده
ولی حسابگر ساعات رایگان تغریبا سرعت نصف میشه.
نا محدود های آسیاتک چطوره؟کسی داره؟
smohsen میتونی همین الان یه پینگ بزاری ممنون دسته گلت درد نکنه:n12:
چون من فردا دارم میرم خطو جمع کنم
همین الان پینگ ثابت 250 بود بدون تایم اوت
یه بار مودم رو خاموش روشن کردم بعد از 30 ثانیه شد 160 بدون تایم اوت:n02:
hellboy9009
14-02-2013, 11:25
بچه ها کسی 1 مگ یک به ده مخابرات داره؟ 2مگ به مشترک خانگی میدن؟
اونایی که سرویس یک به ده دارن راضی هستن؟ میانگین سرعتشون رو چنده؟
viking_vp3
14-02-2013, 13:57
دوستان آسیاتک برنزی چطوره؟ کسی داره نظرش رو بگه؟
از بچه های حسابگر کسی هست؟
وضعیت پینگتون چطوره ؟:n23:
مثه اینکه خط من یکم مشکل پیدا کرده
League OF Legends
14-02-2013, 16:15
از بچه های حسابگر کسی هست؟
وضعیت پینگتون چطوره ؟:n23:
مثه اینکه خط من یکم مشکل پیدا کرده
داداش تو الان میگی بدون تایم اوته ؟؟؟؟؟؟؟؟ :n19: مارو تو دو راهی قرار نده خواهشا راست بگو
داداش تو الان میگی بدون تایم اوته ؟؟؟؟؟؟؟؟ :n19: مارو تو دو راهی قرار نده خواهشا راست بگو
حتی یه دونه تایم اوت هم نداره اما یه ذره بیشتر شده
که من بیشتر به خط خودم شک دارم
حالا منتظرم بچه های دیگه که یکی دو نفری اینجا حسابگر دارن بیان بگن اونا دقیقا چنده تا معلوم بشه که خط منه یا کلا رفته بالا
درست شد ظاهرا معلوم نیست ایراد از کجاست فعلا
AliMirzaie
14-02-2013, 18:43
بچه ها کسی 1 مگ یک به ده مخابرات داره؟ 2مگ به مشترک خانگی میدن؟
اونایی که سرویس یک به ده دارن راضی هستن؟ میانگین سرعتشون رو چنده؟
اگه اشتباه نکنم قبلا 64 و 128 روی 64 بسته شده بود یعنی سرعت دانلود از 8 بالاتر نمیرفت
256 و 512 هم روی 128 یعنی سرعت دانلود 16 (512 رو خودم امتحان کردم)
1 مگ و 2 مگ هم باید یا روی 256 یا روی 512 بسته شده باشن. یعنی اصلا به درد نمیخورن و در واقع این طرح ها رو نگه داشتن برای در رفتن از زیر قانون.
ShadowDragon
14-02-2013, 19:42
دقیقا همینه اما یک مگ و دو مگ رو 512 هست! یعنی با 64 دانلود میکنی...
ShadowDragon
14-02-2013, 19:46
512 رو 2مگ بسته شده
ولی حسابگر ساعات رایگان تغریبا سرعت نصف میشه.
شما گفتی 1 مگ حسابگر هم اگه چند دانلود موازی بزاری همون 450 رو میگیری... فقط یک شب اینطوری بود؟
تو پارس هم اینطوریه! با چند دانلود شبانه همون 128 رو با 128 کیلوبیتی میگیری
havzhini
14-02-2013, 20:03
شما گفتی 1 مگ حسابگر هم اگه چند دانلود موازی بزاری همون 450 رو میگیری... فقط یک شب اینطوری بود؟
تو پارس هم اینطوریه! با چند دانلود شبانه همون 128 رو با 128 کیلوبیتی میگیری
الان چند وقته که اینطوریه ولی ثابت نیست
بستگی به لینک هم داره که پشتیبای بکنه، مثلا الان با اپلودباز 3تا فایل میزارم 250تا300 بالاتر نمیره ولی اکسپرس میزارم با یکی هم 450دانلود میکنه.
یه شب 5.5گیگ دانلود داشتم یه شب 4.5گیگ یه شب 4گیگ ولی میانگین همین حدوداست
League OF Legends
14-02-2013, 20:08
دوستان به نظرتون با زنگ زدن خطمو جمع اوری نمیکنن باید حتما برم اونجا ؟ (مخابرات)
ShadowDragon
15-02-2013, 08:40
نه با زنگ نمیکنن
یه نقطه از کشور (مازندران) با اینترنت 20مگی حال میکنن اونوقت به بقیه میگن فقط تا 128kbps !!!!!!!!!!!!!عجب سازمانیه این تنظیم مقررات رادیویی!!!!!!!
خب ما پارتی داشتیم :دی
ببینیم بعد این طرح جدید چی میشه
ShadowDragon
15-02-2013, 14:41
16+16
دو دنلود همزمان! سرعت رو هم 30 نیست! مثلا خواستم حجممو تموم کنم
AliMirzaie
15-02-2013, 21:59
سرعت دانلود با تک فایل و 16 کانکشن بین صفر تا 20 نوسان داره.
mehr film
16-02-2013, 00:16
جمع آوری از مخابرات ........ گندش رو در آوردن دزد های ...........
نه چت تصویری .. نه سرعت دانلود ... نه بازی ... پس گ... خوردین که ADSL راه انداختین ... اه ه ه ه
keihanmirzaei
16-02-2013, 00:34
از دوستان کسی پارس آنلاین داره ؟
مرکز بعثت
سرعتش افتضاحه , میگن مشکل از مخابراته
راست میگن ؟!
mehr film
16-02-2013, 00:37
کسی 128 یا سرعت های دیگه حسابگر داره ؟؟ سرعت دانلود روز و شب چطوره ؟؟؟
ShadowDragon
16-02-2013, 08:41
نمیدونم اینا الان احساس میکنن دارن نت ارایه میدن؟
جدیدا شب ها هم که داغونه!!!
مخابرات همین امروزم درست شه من میرم! چون 2 روز بعد بازم خرابه
ShadowDragon
16-02-2013, 08:50
عجب گیری افتادیم!!!!!
همین الان زنگ زدم 2020 میگن نمیشه اعتبار رزروتو برگشت بزنی!!!!! من که شارژ نکردم! شما مجبور کردین شارژ کنم! دو هفته پیش میخواستن tcnet رو درست کنن گفتن باید یه اعتبار رزرو کنی!
حوصلهی یه دوره دیگه از این مخابرات رو ندارم
آقای محمدی شما دیگه به تاپیک سر نمیزنی؟ راهی هست؟
کسی 128 یا سرعت های دیگه حسابگر داره ؟؟ سرعت دانلود روز و شب چطوره ؟؟؟
من 128 - 3 گیگ حسابگر دارم سرعتش تو روز اگه سرور دانلود خوبی باشه تا 130 هم میگیره ولی شبها حول و حوش 60 میشه سرعت... در مورد این قضیه ی تک کانکشن یا چند کانکشن با آی دیمن هم باید بگم که بستگی به سروری که ازش دانلود میکنید داره مثلا با 4shared سرعت دانلود تک کانکشن 30 بود ولی برای آپدیت آنتی ویروس 100 است
من 128 - 3 گیگ حسابگر دارم سرعتش تو روز اگه سرور دانلود خوبی باشه تا 130 هم میگیره ولی شبها حول و حوش 60 میشه سرعت... در مورد این قضیه ی تک کانکشن یا چند کانکشن با آی دیمن هم باید بگم که بستگی به سروری که ازش دانلود میکنید داره مثلا با 4shared سرعت دانلود تک کانکشن 30 بود ولی برای آپدیت آنتی ویروس 100 است
از سرویس های ویژه محدود گرفتی تا الان؟
نمی دونی فقط سرعت کمتره یا کیفیت هم کمتر؟
آخه 6 گیگ خیلی کمه با 19 تومن:n02:
AliMirzaie
16-02-2013, 11:56
آخه 4shared سرعت رو محدود میکنه. اکثر سایت های فایل شیرینگ سرعت کابرای رایگان رو چه با تک کانکشن و چه با چند کانکشن محدود میکنن. البته بهتره برای تست تک کانکشن از 4shared استفاده نکنی.
ممکن هم هست که اون نرم افزار آنتی ویروس چند فایل رو همزمان دانلود کنه. من بعضی نرم افزار ها رو دیدم که چند فایل مورد نیازشون رو همزمان دانلود کردن.
برای این که مطمئن شی که اون نرم افزار با تک کانکشن دانلود میکنه میتونی بری تو Resource Monitor و از تب network در قسمت TCP Connection کانکشن های هر نرم افزار و سرعت هر کانکشن رو ببینی.
بچه ها من میخوام 512 نامحدود مخابرات که 40 تومنه بگیرم چطوره سرعتش؟
havzhini
16-02-2013, 14:15
از سرویس های ویژه محدود گرفتی تا الان؟
نمی دونی فقط سرعت کمتره یا کیفیت هم کمتر؟
آخه 6 گیگ خیلی کمه با 19 تومن:n02:
سویس های ویژه مثل نامحدودها همون سرعت اسمی خودشون رو دارن
مثلا 256 سرعت دانلود 32
512 سرعت دانلود 60
دیگه ارزش نداره این سرویسهای ویژه گرفت چون محدودیت حجمشون خیلی کمه ساعات رایگان هم ندارن.
سویس های ویژه مثل نامحدودها همون سرعت اسمی خودشون رو دارن
مثلا 256 سرعت دانلود 32
512 سرعت دانلود 60
دیگه ارزش نداره این سرویسهای ویژه گرفت چون محدودیت حجمشون خیلی کمه ساعات رایگان هم ندارن.
اگه سرعتش ثابت باشه برام مهم نیست سرعت فقط کیفیت برام مهمه
حسابگر آخر شباش افتضاحه!
رسما اگه سرویس دهنده بهتری (آخر شبا) باشه حتما عوض می کنم:n22:
حسابگر آخر شباش افتضاحه!
ساعت رایگانش هم اینجوره؟سرعت دانلودش چنده در ساعت رایگان؟
ساعت رایگانش هم اینجوره؟سرعت دانلودش چنده در ساعت رایگان؟
الان با یک کانکشن کمتر از 15 ! البته یکمی بعد بهتر میشه
پینگ از 10 تا یک صبح خرابه بعدش درست میشه
havzhini
18-02-2013, 09:06
الان با یک کانکشن کمتر از 15 ! البته یکمی بعد بهتر میشه
پینگ از 10 تا یک صبح خرابه بعدش درست میشه
شما چه سرویسی داری الان؟
من همچین مشکلی ندارم نمیدونم شما چرا مشکل داری
سرعت دانلود تک کانکشن بستگی به سرورش تا 450هم دارم
پینگ هم الان 140 هست
شما حتما خطت مشکل داره
شما چه سرویسی داری الان؟
من همچین مشکلی ندارم نمیدونم شما چرا مشکل داری
سرعت دانلود تک کانکشن بستگی به سرورش تا 450هم دارم
پینگ هم الان 140 هست
شما حتما خطت مشکل داره
الان نه دوست عزیز من تا ساعات پایانی شب مشکلی ندارم
شما خودت بعد از ساعت 10 تا 12.5 شب با فواصل تست بگیر ببین پینگ تغییر می کنه یا نه
خودشون تقریبا قبول دارن و میگن احتمالا به خاطر بار زیاده!!!!
در ضمن یکیشون گفت تقریبا پرت خالی نداریم
نمی دونم چرت گفت یا راست گفت
havzhini
18-02-2013, 09:29
شما خودت بعد از ساعت 10 تا 12.5 شب با فواصل تست بگیر ببین پینگ تغییر می کنه یا نه
در ضمن یکیشون گفت تقریبا پرت خالی نداریم
نمی دونم چرت گفت یا راست گفت
اون ساعت پینگ نگرفتم ولی مشکلی هم نداشتم
فقط حدود غروب بعضی وقتا قطعی مقطعی دارم
دیروز من زنگ زدم دختره فرق مگ رو باگیگ نمیدونه میگه 50000مگ میشه 5گیگ!
ولی خب خداییش یه پسره وصل کرد هم اطلاعاتش کامل بود هم خیلی مودب جواب داد
حالا امشب بعد از ساعت 10 تا 12 چندبار پینگ بگیر ببین پینگت چه تغییرای داره
mehdi_08
18-02-2013, 12:32
سلام به همگی
یه 10 روزی رفتم سفر نبودم
کیفیت سرویس یه خورده نسبت به 10 روز پیش بهتر شده
سرعت دانلود تقریبا شبا تا ساعت 2 پایینه
ولی تقریبا می شه گفت روزا خوبه
پینگ 290 و پر از تایم اوت
sajad-tnt
18-02-2013, 17:11
ســــــلام.
دوسـتان همـین الان 1 گیـگ حـجم اضـافه از طـریق صفـحه ی sales.tcnet.ir خریـداری کـردم.
امـا الان کـه پـنلم رو نـگاه کـردم, حجـم بـه قسـمت "مقداراعتبار فعلی" اضـافه نشــــــده:n29:!!!.
درعـوض کنـار قـسمت "مقداراعتبار ذخیره" بـجای 3گـیگ[سـرویسی کـه گـرفتم] , 4.096UNITS نوشـته شـده!.
دوسـتان چـیکار کنـم \: ؟؟!.
ســــــلام.
دوسـتان همـین الان 1 گیـگ حـجم اضـافه از طـریق صفـحه ی sales.tcnet.ir خریـداری کـردم.
امـا الان کـه پـنلم رو نـگاه کـردم, حجـم بـه قسـمت "مقداراعتبار فعلی" اضـافه نشــــــده:n29:!!!.
درعـوض کنـار قـسمت "مقداراعتبار ذخیره" بـجای 3گـیگ[سـرویسی کـه گـرفتم] , 4.096UNITS نوشـته شـده!.
دوسـتان چـیکار کنـم \: ؟؟!.
معمولا خودبخود بعد از اتمم فعلی اضافه میشه
sajad-tnt
18-02-2013, 18:40
معمولا خودبخود بعد از اتمم فعلی اضافه میشه
مرسـی محـسن جـان ... .
مثـل اینـکه درسـته, الان حـجم جـدید اضـافه شـد ... .
مـوفق باشـید.
الان یه تست بگیر ببین چطوره!!!!!
ساعت 10.48 شب
ShadowDragon
19-02-2013, 19:25
در مورد پورت حسابگر، باید گفت که کلی پورت خالی داره اما سوتی این دختره بهتر از ساپورت 2020 ه!!!!
زنگ زدم واحد فروش برای جمع آوری، اخرسر پرسیدم چقدر حجم دارم؟ گفت 47 گیگ!!!!!!! میگم گیگ؟ ! همون مگ دیگه؟ یکم فکر کرد گفت همونی که کمتره منظورمه!!!!! یکی یکم به اینا یاد بده به جایی بر نمیخوره ها!!!!!!
ShadowDragon
19-02-2013, 19:30
حسابگر آخر شباش افتضاحه!
پینگی که من از نوین نت دیدم خیلی عالی بود.... اگه این خیلی بده، یه بارم از یکی که نوین نته بپرس شاید مشکلت حل شه
راستی دوستان الان طبق گفته mdf و 2020 باید خط من جمع شده باشه!!!!! طبیعیه که چراغ اینترنتم روشنه؟!؟!
پنل اکانتمو چک کردم قسمت گزارش اتصالات login fail زده دلیلشم user lock ه!!!!!
طبق اینا الان خطم رانژس!!!! کسی همچین چیزی دیده؟
بچه ها من الان از نوین نت استاده میکنم خوبه اما توی تعرفه های جدیدش قیمتاش رفته بالا و بازده رایگان برای بیشتر سرویس ها حذف شده
الان میخوام از مخابرات سرویس بگیرم به 2020 زنگ زدم گفتن سرویس 2 مگ با 5 گیگ ترافیک 21 تومن البته گفت که قیمت ها هم قراره افزایش پیدا کنه
کسایی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن
راضی هست؟
راستی وظعیت بازده رایگانش چه جوره توی چه ساعتایی؟
:n16:
پینگی که من از نوین نت دیدم خیلی عالی بود.... اگه این خیلی بده، یه بارم از یکی که نوین نته بپرس شاید مشکلت حل شه
راستی دوستان الان طبق گفته mdf و 2020 باید خط من جمع شده باشه!!!!! طبیعیه که چراغ اینترنتم روشنه؟!؟!
پنل اکانتمو چک کردم قسمت گزارش اتصالات login fail زده دلیلشم user lock ه!!!!!
طبق اینا الان خطم رانژس!!!! کسی همچین چیزی دیده؟
چی بگم والا:n23:
اگه چراغت روشنه یعنی هنوز خطتت رانژس
درسته الان من با 4.2.2.4 یه پینگ گرفتم 260 میلی ثانیه ست بدون تایم اوت ولی در طول روز زیر 200 است (حسابگر)
ShadowDragon
19-02-2013, 22:24
دوستان تعرفه مخابرات تغییر کرد!!!!
128 = 12500
256 = 15000
512 = 24000
1024 = 43000
2048 = 78000
ترافیک 1 گیگی از 3000 شد 40000
اما رو 5 گیگ تخفیف هست!
در کل: اصلا پشیمون نیستم از مخابرات رفتم!
الان حتی پینگ زیر 100 هم بده من میرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون فرداش معلوم نیست! هر روز یه قانون داره...
احتمالا چون تعداد زیادی از مشترک ها رفتن اینام عوض کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد قیمت محدود یکم زیاد شده! مثلا 1 مگ با 2 گیگ 12 بود الان 14!
1مگ با 0!!!!!!!!!! گیگ شده 7500
2مگ با 0 گیگ 12000!!!!!!
64 هم اضافه کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خاک بر سرشون ! دنیا پیشرفت داره اینا پسرفت.....
البته تکلیف سرعت سرویس ها معلوم نیست...
یوزر های نامحدود لطف کنن تست پینگ بزارن
درسته الان من با 4.2.2.4 یه پینگ گرفتم 260 میلی ثانیه ست بدون تایم اوت ولی در طول روز زیر 200 است (حسابگر)
این همون چیزیه که میگفتم
دقیقا از 10 شروع میشه
havzhini
19-02-2013, 22:43
حسابگر الان پینگ 250 بدون تایم اوت
.s.a.e.e.d
19-02-2013, 23:05
تعرفه دو مگ مخابرات شده 74 تومن :n18: انصافا عالیه .روزی 18 تا 20 گیگ میگیره
ShadowDragon
19-02-2013, 23:53
اگه همین باشه!!!
آخه شرکتی که تو سال 4 جور تعرفه مختلف داشته باشه و سه بار تغییرش بده معلومه دیگه چه خبره....
مطمئن باش یک بار دیگه هم عوض میشه و اینا نمیمونه
AliMirzaie
20-02-2013, 00:02
تو شارژ آنلاین که قیمتا تغییر نکرده.
منظورت قیمت یک به پنجه دیگه؟
.s.a.e.e.d
20-02-2013, 00:15
اگه همین باشه!!!
آخه شرکتی که تو سال 4 جور تعرفه مختلف داشته باشه و سه بار تغییرش بده معلومه دیگه چه خبره....
مطمئن باش یک بار دیگه هم عوض میشه و اینا نمیمونه
من از مخابرات خیلی راضیم و تا صد سال دیگه برنمیگردم سراغ شرکتهای دیگه
تو شارژ آنلاین که قیمتا تغییر نکرده.
منظورت قیمت یک به پنجه دیگه؟
دیگه اصلا یک به 5 و .. نداره.فقط یه دونه نامحدود برای هر سرویس گذاشتن
پ ن
میگم اون یک ماهه 2048 صفر گیگ رو دیدین ؟ عاشق اون کسی هستم که این تعرفه ها رو میذاره :n08:
واسه شهزستانها تغییری نکرده همونه البته توی سایتش
من از مخابرات خیلی راضیم و تا صد سال دیگه برنمیگردم سراغ شرکتهای دیگه
[/SIZE][/COLOR] :n08:
کارت درسته
منم از مخابرات متنفرم و فعلا هیچ تصمیمی برای اومدن به مخابرات دیگه ندارم:n19::n02:
AliMirzaie
20-02-2013, 11:46
واسه شهزستانها تغییری نکرده همونه البته توی سایتش
دیشب درست نشده بود، اما امروز صبح امتحان کردم درست شده.
sajad-tnt
20-02-2013, 14:16
سـلام.
دوسـتان ایـن سـرویس (256 نامحـدود) کـه قیـمتش 15 تومـان هـست, سـرعت دانلـودش هـمون 30ـیـه یـا کـمتره ؟؟!.
راسـتی دوسـتان مـخابراتی, کـسی تاحـالا سرصـبح پـینگ گـرفته ؟؟! امـروز سـاعت6 صبـح یـه پینگـ گـرفتم کـه اصـلا خبـری از Timed Out نـبود!.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقـط حـیف کـه بـعد از سـاعت 8:30 - 9 بـازم اوضـاع خـراب شـد =( .
سـلام.
دوسـتان ایـن سـرویس (256 نامحـدود) کـه قیـمتش 15 تومـان هـست, سـرعت دانلـودش هـمون 30ـیـه یـا کـمتره ؟؟!.
راسـتی دوسـتان مـخابراتی, کـسی تاحـالا سرصـبح پـینگ گـرفته ؟؟! امـروز سـاعت6 صبـح یـه پینگـ گـرفتم کـه اصـلا خبـری از Timed Out نـبود!.
فقـط حـیف کـه بـعد از سـاعت 8:30 - 9 بـازم اوضـاع خـراب شـد =( .
منم به خاطر اینکه از همین ساعتها به بعد عملا غیر قابل استفاده میشه از مخابرات بار کردم(البته مخابرات گویا برای تعدادی خیلی خوبه:n02:)
تعرفه دو مگ مخابرات شده 74 تومن :n18: انصافا عالیه .روزی 18 تا 20 گیگ میگیره
1به 5 هم توی لیست هست که قیمتاشون فکر کنم تغییر نکرده!
پس در نتیجه اینایی که نامحدود خالی هستن همون 1به 10 های قدیمن:دی
البته هنوز معلوم نیست چی به چیه! شاید سرعتشون بد هم نباشه!
سلام
دیشب پینگ خیلی خوب بود 195 بود به پایین فقط از 10 تا یکیش تایم اوت داشت مخابرات هم دارم
تو شهرستان تشریف دارم
ShadowDragon
20-02-2013, 20:41
فقط اسم 1ب10 حذف شده!
256 با سرعت 16 دان میکنه.....
البته 1مگ و 2 مگ با 0گیگ هم اضافه شده..... که فقط شبانست
AliMirzaie
20-02-2013, 20:58
1به 5 هم توی لیست هست که قیمتاشون فکر کنم تغییر نکرده!
پس در نتیجه اینایی که نامحدود خالی هستن همون 1به 10 های قدیمن:دی
البته هنوز معلوم نیست چی به چیه! شاید سرعتشون بد هم نباشه!
قدیم 1 به 8 بود بعد اومدن حذفش کردن و 1 به 5 و 1 به 10 رو اضافه کردن که هیچ کدومشون به اندازه 1 به 8 طرفدار نداشت. 1به 10 که افتضاح بود.
این رو پشتیبانی گفتش که قدیم 1 به 8 بوده.
فقط اسم 1ب10 حذف شده!
256 با سرعت 16 دان میکنه.....
البته 1مگ و 2 مگ با 0گیگ هم اضافه شده..... که فقط شبانست
مطمئنی؟ شاید این ها همون 1 به 8 قدیم باشن و 256 با همون سرعت 32 قدیم دانلود کنه؟ چون قیمتاشون برابر همون قدیمه و از 1 به 10 ها گرون ترن.
havzhini
20-02-2013, 21:04
اخه 0گیگ چیه دیگه؟؟؟
یعنی هم میشه شارژ کرد هم میشه بدون شارژ فقط شبانه دانلود کرد؟؟؟
اخه سرویسهای معمولی شارژ که تموم میشه کلا سرویس قطع میشه مگه دوباره شارژ بخری
misam5526
20-02-2013, 21:13
سلام به دوستان قدیمی
جهت اطلاع رسانی خدمت رسیدم!
من هم امروز سرویس جدید 512 نامحدود 25 هزارتومنی رو شارژ کردم!
سرعت دانلود با IDM بین 60-70 .... و پینگ هم 200 با تایموت متناوب
راحت بگم این همون سرویس 512 دوست داشتنی قدیم خودمونه که 28 تومن میدادن!! (البته پینگ اون موقها بهتر بود ... )
بالاخره از دست محدود راحت شدم و دوباره نا محدود گرفتم!!!
قدیم 1 به 8 بود بعد اومدن حذفش کردن و 1 به 5 و 1 به 10 رو اضافه کردن که هیچ کدومشون به اندازه 1 به 8 طرفدار نداشت. 1به 10 که افتضاح بود.
میدونم:دی
منظورم از قدیم همین چند ماه اخیره که 1به10 اضافه شد:دی
یعنی این نامحدود خالی ها همون 1به10 ها هستن احتمالا!
مطمئنی؟ شاید این ها همون 1 به 8 قدیم باشن و 256 با همون سرعت 32 قدیم دانلود کنه؟ چون قیمتاشون برابر همون قدیمه و از 1 به 10 ها گرون ترن.
نه باو این 512 نامحدود خالی قیمتش 25 تومنه که 1به8 قدیم ندیما قیمتش 27 بود....چه دورانی بود:n14:
ویییییییییرایشششششششششش:
مثل اینکه میثم جان این سرویس رو گرفته و راضی بوده...:)
misam5526
20-02-2013, 21:35
مثل اینکه میثم جان این سرویس رو گرفته و راضی بوده...
ممنون سجاد جان .
راستش اره ... خیلی خوشحالم .... داشتم با این محدود دیوونه میشدم!
البته من با پینگ سر و کار ندارم .... برای پینگ دوستان پینگ دوست بیشتر نظر بدن
ظاهرا مشکل 10 به بعد حسابگر هم درست شده
نه نشده:n02:
behnam-k
20-02-2013, 23:45
پینگ درخشان آسیاتک ،سرویس 512 نامحدود برنزی
سرعت دانلود فعلی 45-50
ShadowDragon
21-02-2013, 08:48
ظاهرا وضع آسیا تک شدیدا به مرکز بستگی داره!!!!!
ساپورتشون میگفت که با 12-15 بیشتر دان نمیکنه.... البته احتمالا منظورش تهران بود
از تاپیکش میشه فهمید
ShadowDragon
21-02-2013, 08:50
از واحد فروش پرسیدم! اما ظاهرا اطلاعات غلط دادن
مخابرات سرعتا رو واقعی کرده؟!
دیشب با یک مگ سرعت بیشتر از 100-110 نمیشد
AliMirzaie
21-02-2013, 10:31
اخه 0گیگ چیه دیگه؟؟؟
یعنی هم میشه شارژ کرد هم میشه بدون شارژ فقط شبانه دانلود کرد؟؟؟
اخه سرویسهای معمولی شارژ که تموم میشه کلا سرویس قطع میشه مگه دوباره شارژ بخری
فکر کنم مربوط به این تعرفه های جدیده. آخه گفتن که قراره یک هزینه نگه داری بگیرن و بعد به اندازه حجم مصرفیت هزینه پرداخت کنی.
حالا این صفر گیگ ها هم هزینه نگهداریه و هرکس بخواد میتونه حجم بخره. البته ناگفته نمونه که باز مخابرات از این طرح هم سوء استفاده کرد و هر گیگ رو کرد 4000 در حالی که قبلا 3000 بود.
misam5526
21-02-2013, 12:31
یه تست هم از پینگ سرویسهای نامحدود جدید مخابرات بزارم برای تصمیم گیری بهتر دوستان ! (سرویس من 512 نامحدود با قیمت 25 هزار تومن)
یه نکته جالب در سرعت دانلود هست و اونم اینکه تو این سرویس IDM بالای 100 هم میره ... در حالی که آخرین دفعه که نامحدود 512 داشتم خودش رو میکشت تا به 90 میرسید برای یه لحظه!
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=176ms TTL=41
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=41
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=177ms TTL=41
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=41
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=178ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=178ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=201ms TTL=41
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 46, Received = 35, Lost = 11 (23% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 175ms, Maximum = 201ms, Average = 177ms
mehdi_08
21-02-2013, 12:34
مخابرات سرعتا رو واقعی کرده؟!
دیشب با یک مگ سرعت بیشتر از 100-110 نمیشد
نه واقعی نکرده کیفیتش خیلی پایین اومئه با چندین کانکش به زور می شه به نهایت سرعت رسید
ولی طرفای ساعت 3 صبح درست می شه و با 240 تا دان می کنه
mehdi_08
21-02-2013, 12:40
128 = 12500
256 = 15000
512 = 24000
1024 = 43000
2048 = 78000
اما رو 5 گیگ تخفیف هست!
2مگ با 0 گیگ 12000!!!!!!
64 هم اضافه کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خاک بر سرشون ! دنیا پیشرفت داره اینا پسرفت.....
نامردا این قانون جدید رو اجرا کردن
1 مگ صفر گیگ می خری بعد باید جدا گانه حجمم بخری!!!!
misam5526
21-02-2013, 12:47
تعرفه های جدید مخابرات :
سرویس نامحدود :
128 ---> 13125 تومن
256----> 15750 تومن
512 ----> 25200 تومن
1 مگ---> 45150 تومن
2 مگ---> 77700 تومن
سرویس های محدود افزایش قیمت دارند .... که یکی از دوستان قیمتها رو صفحات قبل قراردادبرای محدود
1 مگ محدود 8 گیگ ----> 28875 تومن هر گیگ اضافه 4000 تومن !!
1 مگ محدود 4 گیگ ----> 18375 تومن
2 مگ 4گیگ ----> 22 تومن
2 مگ 8گیگ ----> 32 تومن
mehdi_08
21-02-2013, 13:12
تعرفه های جدید مخابرات :
سرویس نامحدود :
128 ---> 13125 تومن
256----> 15750 تومن
512 ----> 25200 تومن
1 مگ---> 45150 تومن
2 مگ---> 77700 تومن
سرویس های محدود افزایش قیمت دارند .... که یکی از دوستان قیمتها رو صفحات قبل قراردادبرای محدود
1 مگ محدود 8 گیگ ----> 28875 تومن هر گیگ اضافه 4000 تومن !!
1 مگ محدود 4 گیگ ----> 18375 تومن
2 مگ 4گیگ ----> 22 تومن
2 مگ 8گیگ ----> 32 تومن
بازم از این شاهکار های قیمت گذاری !!
می ترسم بگمشون سریع درستش کنن
مثلا یکیش :1 مگ صفر گیگ 7875 تومن و 10 گیگ شارژ با هم می شه 27875 تومن که از این 1 مگ 8 گیگ ارزون تر درمیاد !!!!:n13:
misam5526
21-02-2013, 13:36
بازم از این شاهکار های قیمت گذاری !!
می ترسم بگمشون سریع درستش کنن
مثلا یکیش :1 مگ صفر گیگ 7875 تومن و 10 گیگ شارژ با هم می شه 27875 تومن که از این 1 مگ 8 گیگ ارزون تر درمیاد !!!!:n13:
نکته جالبی بود!! اینجوری 2 مگ 0 گیگ+ 10گیگ حجم شارژ = 32 تومن! که هم قیمت 2 مگ 8 گیگ میشه!!!!!
احتمالاً این صفر گیگ رو بردارند به زودی
بعد طرف میاد اینجا مینویسه برای استخدام تو پشتیبانی باید بیاد ازمون بدید و سطح تخصص (!) شما ارزیابی بشه!! الان اینا متخصصاشونن ... دیگه وای به حال بقیشون ...
نکته جالبی بود!! اینجوری 2 مگ 0 گیگ+ 10گیگ حجم شارژ = 32 تومن! که هم قیمت 2 مگ 8 گیگ میشه!!!!!
بعد طرف میاد اینجا مینویسه برای استخدام تو پشتیبانی باید بیاد ازمون بدید و سطح تخصص (!) شما ارزیابی بشه!! الان اینا متخصصاشونن ... دیگه وای به حال بقیشون ...
هیچکی اینکارو نکرده جز خود آقا احسان
حالا بعدا میاد توضیح میده علت این اشتباه رو :n02::n19:
AliMirzaie
21-02-2013, 14:24
مجددا نامحدودهای یک به پنج رو اضافه کردن.
ظاهرا که مدتیه افتادن به جون قیمتا و معلوم نیست آخرش چی بشه فقط خدا بهمون رحم کنه.
amir0831
21-02-2013, 15:24
من یک مدته تو این تاپیک نبوده .512 مخابرات 40 تومن بود شده 25 تومن؟اخه من 2 هفته پیش رفتم گفت 40 تومن .
aligool21
21-02-2013, 18:29
مسخره بازی در اوردن سر قیمت ها
misam5526
21-02-2013, 20:25
یه روز کامل از تست سرویس جدید 512 نامحدود مخابرات گذشت ...
و باید گفت در تمام طول روز سرعت دانلود خوبی داشت ...
نسبت به 512 ویژه حسابگر و 512 برنزی آسیاتک به نظر خیلی سرتر میاد !
البته اگه ادامه داشته باشه ارائه این سرویس احتمال داره دوباره پورتهای خالی مخابرات تموم بشه و بازم بره تو نوبت و سایر دردسرها برای کاربرای جدیدتر
mehdi_08
21-02-2013, 21:14
البته اگه ادامه داشته باشه ارائه این سرویس احتمال داره دوباره پورتهای خالی مخابرات تموم بشه و بازم بره تو نوبت و سایر دردسرها برای کاربرای جدیدتر
به نظر من فعلا این سرویس های جدید رو کاملا تعریف نکردن !!
512 یک به 5 که داشتم 72 دانلودش بود قطعا باید با این 512 جدید سرعتش فرق کنه حالا یا سرعت 1به 5 رو زیاد می کنن یا سرعت سروی ها جدید رو کم می کنن که با توجه به پیشینه مخابرات کم کردن سرعت محتمل تره :n27:
--
یه لطفی هم بکن عکس از پنل هم بزار اونجا سرعت رو چند نشون می ده ؟
amir0831
22-02-2013, 10:43
اقا من صبر ندارم تا 23 اسفند این سرویسو دارم باید بسوزونمش برم از این بگیرم همین 250 مگ رو من 3 ساعت طول میکشه!!!!!!!!!واقعا سخته .بعد اگه بخوام تا 23 اسفند صبر کنم تا تعطیلات عید طول میکشه جمع اوری خط و راه اندازی دوباره.
دوستان کس تجربه نداره بخوای از حسابگر بری مخابرات کلا چقدر طول میکشه؟؟چون حسابگر گفت فقط جمع اور 3 روز طول میکشه!
ShadowDragon
22-02-2013, 10:55
من که از مخابرات رفتم... واقعا فکر نمیکردم بعد رفتن، اینقدر اعصابم آروم شه....
اما تو جمع آوری خیلی سرکار گذاشتن
اگه خودم پیگیر نمیشدم فعلنا نامه رو نمیفرستادن
تست پینگ و سرعت رو هم میزارم
ShadowDragon
22-02-2013, 11:00
اساتید خبره این قیمت هارو تعیین میکنن!!! 5-6 بار تغییر در یک سال!!! ایول داره
راستی دیروز مرکز ولیعصر 50 تا رانژه مخابرات داشت!!!!!
کاربرا دارن بر میگردن (البته هنوز همه اطلاع پیدا نکردن و خیلیا منتظر اتمام دوره فعلی هستن)
به نظر من خلوت ترین شرکت بهترینه
ShadowDragon
22-02-2013, 11:08
این تست سرویس 128 صبانت
misam5526
22-02-2013, 11:52
به نظر من فعلا این سرویس های جدید رو کاملا تعریف نکردن !!
512 یک به 5 که داشتم 72 دانلودش بود قطعا باید با این 512 جدید سرعتش فرق کنه حالا یا سرعت 1به 5 رو زیاد می کنن یا سرعت سروی ها جدید رو کم می کنن که با توجه به پیشینه مخابرات کم کردن سرعت محتمل تره :n27:
--
یه لطفی هم بکن عکس از پنل هم بزار اونجا سرعت رو چند نشون می ده ؟
عکس پنل مخابرات از سرعت دانلود سرویس 512 نامحدود ...
viking_vp3
22-02-2013, 11:55
128 = 12500
256 = 15000
512 = 24000
1024 = 43000
2048 = 78000
اما رو 5 گیگ تخفیف هست!
2مگ با 0 گیگ 12000!!!!!!
0 گیگ ها رو که از پنل آنلاین برداشتن
نامحدود 1 به 5 رو بازم اضافه کردن.
نامحدود های بدون اسم هم که هست با قیمت های قبلی
ترافیک هم که الان فقط 5 و 10 گیگ هست با قیمت گیگی 3000 تومن
مسلما میخوان بخشنامه جدید سازمان ارتباطات رو پیاده کنن ولی هنوز توش موندن چطور سرعت ها رو تنظیم کنن
*
viking_vp3
22-02-2013, 11:57
عکس پنل مخابرات از سرعت دانلود سرویس 512 نامحدود ...
میثم عکس قسمت بالایی پنل رو هم بزار ببینیم روی چند یونیت بستن این 512 رو
حدس من اینه این ماه رو شما در رفتی این پنل 1 به 5
چون 1 به 10 های این 3-4 ماه اخیر رو اسمی گذاشته بودن مثلا 512 اما تعداد یونیتش رو 256 بود!
misam5526
22-02-2013, 12:07
میثم عکس قسمت بالایی پنل رو هم بزار ببینیم روی چند یونیت بستن این 512 رو
حدس من اینه این ماه رو شما در رفتی این پنل 1 به 5
چون 1 به 10 های این 3-4 ماه اخیر رو اسمی گذاشته بودن مثلا 512 اما تعداد یونیتش رو 256 بود!
منظورت اعتبار فعلی هست؟ نوشته 5 units
viking_vp3
22-02-2013, 12:35
منظورت اعتبار فعلی هست؟ نوشته 5 units
آره. منظورم همینه. جالبه من دوستم 1مگ 1 به 5 داره براش زده 5 یونیت! 512 های 1 به 5 رو میزنه 4 یونیت!
پس حسابی سیستمشون قاط زده!
misam5526
22-02-2013, 12:47
آره. منظورم همینه. جالبه من دوستم 1مگ 1 به 5 داره براش زده 5 یونیت! 512 های 1 به 5 رو میزنه 4 یونیت!
پس حسابی سیستمشون قاط زده!
ای بابا...
اعصاب خودتو با یونیت مونیت خراب نکن .... مهم اینه سرویس X رو با مشخصات مربوطه که گفتم میدن 25 تومن ... حالا اسمش هرچی که هست باشه
amir0831
22-02-2013, 14:16
اقا من صبر ندارم تا 23 اسفند این سرویسو دارم باید بسوزونمش برم از این بگیرم همین 250 مگ رو من 3 ساعت طول میکشه!!!!!!!!!واقعا سخته .بعد اگه بخوام تا 23 اسفند صبر کنم تا تعطیلات عید طول میکشه جمع اوری خط و راه اندازی دوباره.
دوستان کس تجربه نداره بخوای از حسابگر بری مخابرات کلا چقدر طول میکشه؟؟چون حسابگر گفت فقط جمع اور 3 روز طول میکشه!
کسی نبود!؟؟؟؟؟؟؟:n28:
این سرویس مخبرات خیلی خوبه الان حسابگر 512 18 گیگ رو میده 27 که ساعت رایگان نداره سرعتشم از 60 بالاتر نمیره.ولی این 25 تومن سرعت 80-70-.کاملا هم نامحدود.
فقط حسابگر پینگ داره الان پینگ من 4.2.2.4 روی 140 فیکسه بدون تایم اون
misam5526
22-02-2013, 14:41
0 گیگ ها رو که از پنل آنلاین برداشتن
نامحدود 1 به 5 رو بازم اضافه کردن.
نامحدود های بدون اسم هم که هست با قیمت های قبلی
ترافیک هم که الان فقط 5 و 10 گیگ هست با قیمت گیگی 3000 تومن
مسلما میخوان بخشنامه جدید سازمان ارتباطات رو پیاده کنن ولی هنوز توش موندن چطور سرعت ها رو تنظیم کنن
*
الان پنل رو چک کردم .... صفر گیگ ها هنوز هستند و حجم شارژ 10 گیگ (20تومن) هم سرجاشه
فکر کنم پنل کرمانشاه با شهرستان متفاوته
این سرویس مخبرات خیلی خوبه الان حسابگر 512 18 گیگ رو میده 27 که ساعت رایگان نداره سرعتشم از 60 بالاتر نمیره.ولی این 25 تومن سرعت 80-70-.کاملا هم نامحدود.
جمع کردن و رانژه دوباره بستگی به مرکز مخابراتی داره ... یه هفته معمولاً انجام میشه (اگه پیگر کارت تو mdf باشی 4-5 روزه حله)
ShadowDragon
22-02-2013, 17:05
حسابگر هم به زودی تغییر میده... با توجه به پینگ خوبش ارزش صبر کردن داره
راسته که میگن حسابگر نماینده همون داتک یا یه همچین اسمیه؟؟!؟!؟!!!!
الان خودت کدوم سرویس رو داری؟ سرویس ویژه؟
اگه پینگ اونام خوب باشه بهترین انتخاب برای شخصی مثل منه :n02:
havzhini
22-02-2013, 17:38
حسابگر چی رو میخواد تغییر بده؟
قیمتها رو؟؟؟
قیمتها رو که تغییر دادن و زیاد کردن فکر نکنم دیگه تغییر کنه
ShadowDragon
22-02-2013, 17:47
حسابگر چی رو میخواد تغییر بده؟
قیمتها رو؟؟؟
قیمتها رو که تغییر دادن و زیاد کردن فکر نکنم دیگه تغییر کنه
حسابگر دقیقا مثل مخابرات عمل میکنه! اگه مخابرات 512 نامحدود 25-27 تومنی بزاره، حسابگر هم مجبوره بزاره که مشترکاش نرن
دفعه قبل هم که ویژشو حجمی کرد به این دلیل بود که مخابرات نامحدود رو گرون کرد
هرچند این تعرفه بازم تغییر میکنه! 2-3 تا بیسواد دارن قیمت گذاری میکنن. هرکسی متوجه میشه
پ.ن: ایول! تو آزاد جام جهانی طلا گرفتیم!!!!!!!
havzhini
22-02-2013, 18:55
حسابگر دقیقا مثل مخابرات عمل میکنه! اگه مخابرات 512 نامحدود 25-27 تومنی بزاره، حسابگر هم مجبوره بزاره که مشترکاش نرن
دفعه قبل هم که ویژشو حجمی کرد به این دلیل بود که مخابرات نامحدود رو گرون کرد
هرچند این تعرفه بازم تغییر میکنه! 2-3 تا بیسواد دارن قیمت گذاری میکنن. هرکسی متوجه میشه
تغییر قیمت حسابگر ربطی به مخابرات نداشت و با دستور تغییر تعرفه از طرف رادیویی بود که حتی قبل از تغییرات مخابرات بود
من که فکر نمیکنم حسابگر تا چند وقته دیگه تغییری بده مگر اینکه فقط باز گرون بشه
ولی مخابرات یه بز دونی بیشتر نیست و یه سری بیسواد که حتی یه نفر هم توشون نیست جمع تفریق بلد باشه واسه همین هفته یه بار تغییر میکنه
mehdi_08
22-02-2013, 19:14
حسابگر نمایندگی دو تا شرکت پاپ هست که یکیش داتکه
ولی دیگه الان خودش مجوز پخش اینترنت گرفته و عملا مستقل عمیل می کنه
---------------
mehdi_08
22-02-2013, 19:21
حواسم نبود 500 مگ حجمم پرید !! البته تا 7ام وقت داشتم
خلاصه الان 512 جدید 25 تومنی رو شارژ کردم
تا حالا که همون 512 قدیمه !!! (با 1 به 5 قبلی که داشتم فرقی نداره!!!!)
دوستان حواستون باشه به خاطر این سرویس پا نشن بیان مخابرات !! هنوز هیچی معلوم نیست شاید یهو سرعتش رو کم کردن!!
ShadowDragon
22-02-2013, 20:28
تغییر قیمت حسابگر ربطی به مخابرات نداشت و با دستور تغییر تعرفه از طرف رادیویی بود که حتی قبل از تغییرات مخابرات بود
من که فکر نمیکنم حسابگر تا چند وقته دیگه تغییری بده مگر اینکه فقط باز گرون بشه
ولی مخابرات یه بز دونی بیشتر نیست و یه سری بیسواد که حتی یه نفر هم توشون نیست جمع تفریق بلد باشه واسه همین هفته یه بار تغییر میکنه
اون قضیه رادیویی چرت و پرت بود
کرانی میخواست دزدی کنه و کرد
الانم مجبوره برگردونه که یوزرش نره
میگفتن کرانی یه بند به نفع خودش به. قرار داد اضافه کرده
مخابرات هم موافقم!!! خیلی با استعدادن
havzhini
22-02-2013, 20:40
اون قضیه رادیویی چرت و پرت بود
کرانی میخواست دزدی کنه و کرد
الانم مجبوره برگردونه که یوزرش نره
میگفتن کرانی یه بند به نفع خودش به. قرار داد اضافه کرده
مخابرات هم موافقم!!! خیلی با استعدادن
قضیه رادیو چرت نبود من حتی با خوده رادیویی تماس گرفتم و بخش نامه تغییر تعرفه و گرون شدن 70درصدی وجود داشت هرچند بعدا گفتن کنسل شده ولی کنسل نشد و همه جا گرون شد.
چه بندی به قرارداد اضافه کرده؟؟؟منظورتون قرارداد با کاربرا هست یا جایی دیگه؟؟؟
ShadowDragon
22-02-2013, 20:49
تست صبانت ساعت 21
تست ساعت 9 صبح (حدودا) هم تو صفحه پیشه
ShadowDragon
22-02-2013, 21:05
قضیه رادیو چرت نبود من حتی با خوده رادیویی تماس گرفتم و بخش نامه تغییر تعرفه و گرون شدن 70درصدی وجود داشت هرچند بعدا گفتن کنسل شده ولی کنسل نشد و همه جا گرون شد.
چه بندی به قرارداد اضافه کرده؟؟؟منظورتون قرارداد با کاربرا هست یا جایی دیگه؟؟؟
همونی ک گفته بود شرکت اجازه داره تعرفه رو هر زمان بعد خرید عوض کنه
havzhini
22-02-2013, 21:34
همونی ک گفته بود شرکت اجازه داره تعرفه رو هر زمان بعد خرید عوض کنه
همچین چیزی نیست
من حتی به رادیو شکایت کزدم و رسیدگی کردن و خسارت دادن درمقابل تغییر تعرفه
هرچند خیلی دیر و خسارت خیلی کم.
ShadowDragon
22-02-2013, 22:02
همچین چیزی نیست
من حتی به رادیو شکایت کزدم و رسیدگی کردن و خسارت دادن درمقابل تغییر تعرفه
هرچند خیلی دیر و خسارت خیلی کم.
شما خسارت گرفتی، بقیم گرفتن؟
سرویس نامحدود تو ور داشتن به جاش 5 گیگ دادن؟
havzhini
22-02-2013, 22:27
شما خسارت گرفتی، بقیم گرفتن؟
سرویس نامحدود تو ور داشتن به جاش 5 گیگ دادن؟
من سرویس نامحدود ویژه داشتم که به 10گیگ محدود شد
من توی سایت رادیویی شکایت کردم بعده 2ماه تماس گرفتن که شکایتت رسیدگی شده و حسابگر گفتن لطفا رضایت بده و مشکل از ما نبوده این حرفا و 5گیگ حجم دادن و منم بیخیال شدم
بقیه رو نمیدونم خسارتی داده باشن ولی فکر نمیکنم خسارت داده باشن.
ShadowDragon
22-02-2013, 22:35
من سرویس نامحدود ویژه داشتم که به 10گیگ محدود شد
من توی سایت رادیویی شکایت کردم بعده 2ماه تماس گرفتن که شکایتت رسیدگی شده و حسابگر گفتن لطفا رضایت بده و مشکل از ما نبوده این حرفا و 5گیگ حجم دادن و منم بیخیال شدم
بقیه رو نمیدونم خسارتی داده باشن ولی فکر نمیکنم خسارت داده باشن.
خوب دیگه، این خسارت نبوده! فقط به شما دادن، بقیه هیچ!!!!
جای سرویس نامحدود، 5 گیگ بدن، خوبه؟ هرچند رضایت هم نکیدادی بعید بود کاری کنن
misam5526
22-02-2013, 23:09
دوستان حواستون باشه به خاطر این سرویس پا نشن بیان مخابرات !! هنوز هیچی معلوم نیست شاید یهو سرعتش رو کم کردن!!
شما هم به دوستان حق بدید
الان شرکت نوین نت ساعت رایگان رو به 3 ساعت اونم با سرعت 60 کاهش داده!!
یا حسابگر داره برای 256 نامحدود که سقف سرعتش 32 هست ماهی 40 تومن میگیره!!!!!
الان اسیاتک با اینکه یوزرهاش در کرمانشاه واقعاً زیاد شدند(به نسبت پهنای باند تخصیصی) ولی بازم افت سرعت در سرویسای نامحدودش خیلی نبوده (افت داشته ولی حدود 20 درصد ...)
حالا اسیاتک برای 512 داره 22 تومن میگیره و مخابرات شده 25 تومن ...
به نظرم اگه فنی برخورد بشه با قضیه از طرف مخابرات (که با توجه به این کارمندای منگلشون بعیده) این سرویس با کیفیتی مشابه 512 قدیم (60-65) میتونه به صورت گسترده ارائه بشه
mehdi_08
22-02-2013, 23:30
شما هم به دوستان حق بدید
الان اسیاتک با اینکه یوزرهاش در کرمانشاه واقعاً زیاد شدند(به نسبت پهنای باند تخصیصی) ولی بازم افت سرعت در سرویسای نامحدودش خیلی نبوده (افت داشته ولی حدود 20 درصد ...)
به نظرم اگه فنی برخورد بشه با قضیه از طرف مخابرات (که با توجه به این کارمندای منگلشون بعیده) این سرویس با کیفیتی مشابه 512 قدیم (60-65) میتونه به صورت گسترده ارائه بشه
نگرانم اینم یه در باغ سبز باشه !!!
دوباره که مشترکا اومدن رویه قبل رو پیش بگیرن:n23:
behnam-k
22-02-2013, 23:31
شما هم به دوستان حق بدید
دوستان من اولین ماه نامحدود 512 برنزی آسیاتک گرفتم که سرعتش مثل الان 512 مخابرات بود ماه بعد حجمی گرفتم و.... حالا از این حرفها رد شیم
این ماه که 3 روز ازش گذشته 512 نامحدود برنزی گرفتم اما این بار سرعتش تو روز 30-40 در بهترین حالات با وضعیت پینگی که تو چند صفحه پیش گذاشتم البته کمی بهتر از اون
امروز صبح ساعت 8:30 دانلود کردم دیدم داره با 65-70 میگیره هر چه رو به شب میره سرعت بدتر و بدتر میشه(میشه گفت من برا سرویس 256 پول دادم نه 512 :n15:) مشخصه که یوزها وحشتناک زیادن برای پهنای باند فعلیشون که خدا میدونه چنده
این شرکتهای خصوصی یه سیاست واضح دارن اونم اینه که با کمترین پهنای باند بیشترین یوزر رو میگیرن :n21: و همین باعث شده که من برا ماه بعد به فکر مخابرات بیفتم نا گفته نمونه اینترنت تو ایران کلا بیخوده
فردا باید با پشتیبانی با سوادشون :n08:حرف بزنم ببینم چه جوابی دارن حتما میگن برو از دم در مودم رو وصل کن یا میگن سگی کوسه ای:n02: فیبر رو گاز گرفته ،این پشتیبانی ها که کم نمیارن
amir0831
22-02-2013, 23:36
الان پنل رو چک کردم .... صفر گیگ ها هنوز هستند و حجم شارژ 10 گیگ (20تومن) هم سرجاشه
فکر کنم پنل کرمانشاه با شهرستان متفاوته
جمع کردن و رانژه دوباره بستگی به مرکز مخابراتی داره ... یه هفته معمولاً انجام میشه (اگه پیگر کارت تو mdf باشی 4-5 روزه حله)
Mdf کجاس دیگه :n13:.من مرکز ازادی هستم همین در خونمون نمایندگی مخابرات هست.فقط میخوام مطمئن شم 23 اسفند این سرویسم تموم میشه تا عید جمع اوری و راه اندازی میشه یا میفته بعد عید .اگه بیفته بعد عید همین 15 هم میسوزونمش
MasterGeek
22-02-2013, 23:36
دوستان من یه مشکل با اینترنت مخابرات پیدا کردم که حل نشد...یعنی چون شهر دیگه کار میکردم دیگه پیگیری هم نکردم و خلاصه سرویس به بهانههای مختلف علیرغم چندبار اومدنشون درست نشد که نشد (عوض کردن پورت و ... کلا نویز بالا از ورودی آپارتمان). این مشکل رو هم توی پستای گذشته مطرح کرده بودم و ظاهرا یکی از دوستان (Shadow Dragon) این مشکل رو داشته (و البته الان به نظر میاد سر و مور و گنده با پهنای باند کلفت توی تاپیک حضور داره:n20:).
حالا واسه این یه ماه حدود عید، دوباره میخوام ADSL رو راه بندازم. دوستان آیا اگر از مثلا آسیاتک بخوام که بهم سرویس بده به شرط رسوندن سالم سیگنال تا ترمینال پای ساختمان انجام میدن؟ یعنی خلاصه راهی هست باز یه ۵۱۲ نامحدود بگیرم:n12:
mehdi_08
22-02-2013, 23:44
Mdf کجاس دیگه :n13:.من مرکز ازادی هستم همین در خونمون نمایندگی مخابرات هست.فقط میخوام مطمئن شم 23 اسفند این سرویسم تموم میشه تا عید جمع اوری و راه اندازی میشه یا میفته بعد عید .اگه بیفته بعد عید همین 15 هم میسوزونمشتو مخابرات بخش mdf همه ی سیم ها مشترکین تو اون اتاقه خرابی ها و رانژه کردن ها رو اونجا انجام می دن
البته قبلش نامه های رانژه و جمع اوری به اتاق واگذاری میرن بعد mdf
mehdi_08
22-02-2013, 23:47
دوستان من یه مشکل با اینترنت مخابرات پیدا کردم که حل نشد...یعنی چون شهر دیگه کار میکردم دیگه پیگیری هم نکردم و خلاصه سرویس به بهانههای مختلف علیرغم چندبار اومدنشون درست نشد که نشد (عوض کردن پورت و ... کلا نویز بالا از ورودی آپارتمان). این مشکل رو هم توی پستای گذشته مطرح کرده بودم و ظاهرا یکی از دوستان (Shadow Dragon) این مشکل رو داشته (و البته الان به نظر میاد سر و مور و گنده با پهنای باند کلفت توی تاپیک حضور داره:n20:).
حالا واسه این یه ماه حدود عید، دوباره میخوام ADSL رو راه بندازم. دوستان آیا اگر از مثلا آسیاتک بخوام که بهم سرویس بده به شرط رسوندن سالم سیگنال تا ترمینال پای ساختمان انجام میدن؟ یعنی خلاصه راهی هست باز یه ۵۱۲ نامحدود بگیرم:n12:
شرکت های کاری به تحویل سرویس درب منزل ندارن!!
فقط مخابراته که اینطوریه البته نه برای اینترنتش فقط خط تلفن!!
وایمکس مبین نت چرا نمی گیری
ShadowDragon
22-02-2013, 23:51
دوست عزیز من فعلا جمع آوری کردم و بعدش یا دوباره درخواست میدم یا از یک شرکت دیگه میگیرم... چون که ظاهرا حاظر نبودن پورتم رو عوض کنن
فعلا که صبانت پینگش عالیه....
viking_vp3
23-02-2013, 16:10
دوستان از سرویس های جدید چه خبر؟ کسی شارژ کرده؟
*
امروز اوضاع داغونه. سرعتم بالا 60 نمیره. 1مگ حجمی
misam5526
23-02-2013, 16:15
دوستان از سرویس های جدید چه خبر؟ کسی شارژ کرده؟
*
امروز اوضاع داغونه. سرعتم بالا 60 نمیره. 1مگ حجمی
سرعت برای سرویسها نامحدود عادیه و مشکلی نداره ....
مال منم داغونه! چیز پی ان هم وصل نمیشه! مرکز فجر
ShadowDragon
23-02-2013, 16:34
آسیاتک هم تو فجر و بعثت مشکل داره
misam5526
23-02-2013, 16:49
تست 512 نامحدود مخابرات ( 25 تومنی!)
mehdi_08
23-02-2013, 18:13
البته داخل پنل بیشتر از 74 تا نمی ره!!
کلا همون سرویس 1 به 5 ه :n17:
mehdi_08
23-02-2013, 18:16
این مازندرانی ها چه شانسی دارن 512 شون با 180 تا دانلود می کنه البته برای15 20 دقیقه که راخ حل هم براش گیر آوردن و ....
viking_vp3
23-02-2013, 18:20
البته داخل پنل بیشتر از 74 تا نمی ره!!
کلا همون سرویس 1 به 5 ه :n17:
این سرور اسان دانلوده که داخلیه. من از داخلیا با 240-250 تا دانلود میکنم. روی سرورهای خارجیه که بالا 60 تا نمیرم.
حتی با پرمیموم آپلود باز و هیپ فایل باید همزمان 3 تا دانلود 16 کانکشنه بزارم شاید برسه 140 تا (سرویس 1مگ حجمی)
misam5526
23-02-2013, 18:33
این سرور اسان دانلوده که داخلیه. من از داخلیا با 240-250 تا دانلود میکنم. روی سرورهای خارجیه که بالا 60 تا نمیرم.
حتی با پرمیموم آپلود باز و هیپ فایل باید همزمان 3 تا دانلود 16 کانکشنه بزارم شاید برسه 140 تا (سرویس 1مگ حجمی)
ایرادهای بنی اسرائیلی میگیرید ها ...
اینم تست با سرور کرنل (این دیگه قطعاً سرورش ایرانی نیست ! :n25: )
در ضمن این سروی 512 نامحدوده ! و همین که برسه به 70 هم کلی آفرین داره!!!!
mehdi_08
23-02-2013, 18:35
خوب اون برای سروییس های حجمی اینطوریه
منم 1 مگ حجمی 290 تا سرور داخلی سرعت داشتم!!
با سرور خارجی 247 تا بعضی هاش 270 80 تا
ولی این نامحدود ها دیگه اونطوری نیست داخلی و خارجی فرقی نمی کنه
misam5526
23-02-2013, 19:18
خیلی جالبه ... الان تاپیک خوزستان رو نگاه میکردم دیدم مخابرات اونا هم نامحدودهای جدید با قیمتهایی مثل قیمتهای کرمانشاه ارائه داده (یعنی دقیقاً همون سرویسها ) فقط سرعت اونا بالاتر از اینجاست گویا !
نمیدونم این هماهنگی و شباهت اتفاقی بوده یا ....
amir0831
23-02-2013, 19:20
خیلی عالیه خدایی حتی 40 تومن هم راضی ام بدم.الان من 40 میدم همین دانلود با 256 حسابگر از ساعت 1 شب تا 9 صبح طول میکشه
viking_vp3
23-02-2013, 19:38
دوستان یه راهنمایی کنید
من الان 300 مگم مونده و 1 هفته از وقتم برای تمدید.
اگه الان من اینترنتی شارژ کنم و سرویسم رو تغییر بدم آیا میره رزرو شارژ جدیدم یا سریع فعال میشه سرویس جدید؟ یا باید حجمم تموم شه؟ یا 1هفته تموم شه؟
یا نه باید زنک بزنم 2020 بگم وصلش کن؟!
اصلا شارژ اینترنتی امنیت داره یا مثل همیشه حضوری برم؟ دوستان تجربه دارید انتقال بدید. ممنونم از همه
misam5526
23-02-2013, 19:45
خیلی عالیه خدایی حتی 40 تومن هم راضی ام بدم.الان من 40 میدم همین دانلود با 256 حسابگر از ساعت 1 شب تا 9 صبح طول میکشه
اینجوری میگی مخابرات فکر میکنه مشتریاش پولدارن گرون میکنه!!
دوستان یه راهنمایی کنید
من الان 300 مگم مونده و 1 هفته از وقتم برای تمدید.
اگه الان من اینترنتی شارژ کنم و سرویسم رو تغییر بدم آیا میره رزرو شارژ جدیدم یا سریع فعال میشه سرویس جدید؟ یا باید حجمم تموم شه؟ یا 1هفته تموم شه؟
یا نه باید زنک بزنم 2020 بگم وصلش کن؟!
اصلا شارژ اینترنتی امنیت داره یا مثل همیشه حضوری برم؟ دوستان تجربه دارید انتقال بدید. ممنونم از همه
حجم تموم بشه سرویس غیر فعال میشه و میتونی سرویس جدید رو فعال کنی
اینترزنتی مشکلی نداره
بعد شارژ زنگ میزنی 2020 رسیت میکنه ...یه بار خاموش روشن کردن مودم و بعد حله
behnam-k
23-02-2013, 20:21
این آسیاتک نمیدونم پیش خودش چی فکر کرده،سرعت سرویس 512 در حال حاضر با 16 کانکشن 15-20 با پینگ 400 این ماه تموم شه و همینطور بمونه بی شک جمع آوری میکنم البته تو تعطیلات عید برخورد میکنه که یه کم مشکل سازه
ShadowDragon
23-02-2013, 20:46
کدوم مرکزی؟ آسیاتک تو فجر و بعثت و یکی دیگه اشکال داره....
امروز زنگ زدم اکثر شرکت ها در مورد وضعیت میپرسیدم، اینو گفتن
یک ماه مخابراتو میدیدی چی میگفتی؟! :دی
behnam-k
23-02-2013, 20:57
کدوم مرکزی؟ آسیاتک تو فجر و بعثت و یکی دیگه اشکال داره....
امروز زنگ زدم اکثر شرکت ها در مورد وضعیت میپرسیدم، اینو گفتن
یک ماه مخابراتو میدیدی چی میگفتی؟! :دی
مرکز فجرم ،اما باز مخابرات با اون گداییش :n02: اون مدتی که سرعتا خراب شد چند وقت بعدش اضافه کرد اما نمیشه از اینا چیزی گرفت :n15:
این سیستم شارژ آسیاتک هم خیلی مزخرفه سرویس ماه قبلم تموم شد (سه روز ازش گذشت ) بعد اینترنتی شارژ کردم دیدم مدت روزهای باقی مانده رو زده 27 روز ، زنگ زدم میگم چرا اینطوره یه سری چرت و پرت تحویلم دادن اون 3 روزم اضافه نکردن
یعنی اینا نمیتونن اون 3 روزو اضافه کنن :n24::n21:
mehdi_08
23-02-2013, 21:14
مرکز فجرم ،اما باز مخابرات با اون گداییش :n02: اون مدتی که سرعتا خراب شد چند وقت بعدش اضافه کرد اما نمیشه از اینا چیزی گرفت :n15:
این سیستم شارژ آسیاتک هم خیلی مزخرفه سرویس ماه قبلم تموم شد (سه روز ازش گذشت ) بعد اینترنتی شارژ کردم دیدم مدت روزهای باقی مانده رو زده 27 روز ، زنگ زدم میگم چرا اینطوره یه سری چرت و پرت تحویلم دادن اون 3 روزم اضافه نکردن
یعنی اینا نمیتونن اون 3 روزو اضافه کنن :n24::n21:
شارژ آسیاتک دقیقا 30 روز از تاریخ فعال شدن اکانت توی پنله بعد از اون هر چی شارژ کنی مبنا همون روزه
مثلا 5 ام هر ماه باید شارژ کنی اگه 2 روز دیرتر پول بریزی از همون 5 ام حساب می کنن
mehdi_08
23-02-2013, 21:16
سرعت این سرویس حداکثر 74 کیلو هست
این 90 ای که میبینی لحظه ای و مربوط به برنامه مدیریت دانلوده میانگین کل 74 تا بیشتر نمی شه :n17:
behnam-k
23-02-2013, 21:33
شارژ آسیاتک دقیقا 30 روز از تاریخ فعال شدن اکانت توی پنله بعد از اون هر چی شارژ کنی مبنا همون روزه
مثلا 5 ام هر ماه باید شارژ کنی اگه 2 روز دیرتر پول بریزی از همون 5 ام حساب می کنن
عجب سیستمی راه انداختن ،خوشم میاد خیلی زرنگن
ShadowDragon
23-02-2013, 21:39
آره اما یه تیک داره بزنی، سی روزت کامل میشه اما بابت هر روز دیرکرد یه مبلغی میگیره....
در کل یک ساله شارژ کنی واقعا به صرفه میشه.... 64% پول رو میدی
احتمالا یک دوره بیام اسیاتک... اگه خوب بود یک ساله میگیرم...
راستی مرکز ولی عصر امروز سالم بود... با 64 میگرفت
behnam-k
23-02-2013, 21:47
آره اما یه تیک داره بزنی، سی روزت کامل میشه اما بابت هر روز دیرکرد یه مبلغی میگیره....
در کل یک ساله شارژ کنی واقعا به صرفه میشه.... 64% پول رو میدی
احتمالا یک دوره بیام اسیاتک... اگه خوب بود یک ساله میگیرم...
راستی مرکز ولی عصر امروز سالم بود... با 64 میگرفت
فعلا که خیلی وضعش حداقل برا من خرابه
misam5526
23-02-2013, 22:58
سرعت این سرویس حداکثر 74 کیلو هست
این 90 ای که میبینی لحظه ای و مربوط به برنامه مدیریت دانلوده میانگین کل 74 تا بیشتر نمی شه :n17:
خوب الان این دوستمون که از حسابگر داره با همون IDM میرسه به 32 !! اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم سرعت حسابگرم میشه زیر 27-28 !!!
پاشو بیا مخابرات دور هم می خندیم ! اینقدر سوژه برای خندین داره اینجا .... یه ماه در میونه ! یه ماه خوب یه ماه بد !!!
mehdi_08
24-02-2013, 00:02
خوب الان این دوستمون که از حسابگر داره با همون IDM میرسه به 32 !! اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم سرعت حسابگرم میشه زیر 27-28 !!!
پاشو بیا مخابرات دور هم می خندیم ! اینقدر سوژه برای خندین داره اینجا .... یه ماه در میونه ! یه ماه خوب یه ماه بد !!!
درست می گی دیگه
کلا idm سرعت رو زیاد تر از حد معمول نشون می ده و ثانی نوسان سرعت بسیار زیادی رو نسبت سایر دانلود منیجر ها نشون می ده
بهترین را استفاده کردن از پنل ناحیه کاربری یا نرم افزار های کنرل شبکه در سیستمه
misam5526
24-02-2013, 09:17
امروز صبح به درخواست یه دوست یه تست پینگ گرفتم ...
هرچند برای خود من پینگ مهم نیست ولی صبحها عجب چیزی میشه مخابرات !!:n08:
یه تست بدون تایم اوت از مخابرات !
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=207ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=208ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=209ms TTL=41
Packets: Sent = 151, Received = 151, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 206ms, Maximum = 209ms, Average = 207ms
havzhini
24-02-2013, 09:58
من نمیدونم چرا شبا نمیتونم از اپلودبار دانلود کنم
شب تا صبح سیستم روشن بوده هیچی دانلود نکرده بجز چندتا فایل از اکسپرسلیچ و جاهای دیگه
به نظرتون مشکل از خوده اپلودباز هست یا از isp؟؟؟
viking_vp3
24-02-2013, 11:38
من نمیدونم چرا شبا نمیتونم از اپلودبار دانلود کنم
شب تا صبح سیستم روشن بوده هیچی دانلود نکرده بجز چندتا فایل از اکسپرسلیچ و جاهای دیگه
به نظرتون مشکل از خوده اپلودباز هست یا از isp؟؟؟
مشکل از آپلودبازه. هیپ فایل هم اینجوریه. مسخره ها شبا گند میزنن نمیشه دانلود کرد. برو قسمت contact us هر چی میتونی بارشون کن
viking_vp3
24-02-2013, 11:39
امروز صبح به درخواست یه دوست یه تست پینگ گرفتم ...
هرچند برای خود من پینگ مهم نیست ولی صبحها عجب چیزی میشه مخابرات !!:n08:
یه تست بدون تایم اوت از مخابرات !
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=209ms TTL=41
Packets: Sent = 151, Received = 151, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 206ms, Maximum = 209ms, Average = 207ms
آره صبحا خداست
منم رفتم حضوری تمدید کردم. سرویس های جدید 1به 8 هستش (نامحدود) و فقط 1 ماهه میدن
مشخصا مخابرات فقط برای اینکه کاربرا برگردن دون پاشیده. نزدیک عیده میخواد مشتری جمع کنه
misam5526
24-02-2013, 11:49
آره صبحا خداست
منم رفتم حضوری تمدید کردم. سرویس های جدید 1به 8 هستش (نامحدود) و فقط 1 ماهه میدن
مشخصا مخابرات فقط برای اینکه کاربرا برگردن دون پاشیده. نزدیک عیده میخواد مشتری جمع کنه
کدوم سرویس رو گرفتی الان؟
در مورد قیمتای جدیدم گفتم که خوزستان هم همزمان اینکار رو کرده ! استانهای دیگه هم شاید باشن .... حتی اگه موقت هم باشه ضرر که نمیکنیم ... تا هست استفاده میکنیم هر موقع هم بد شد میریم سرویس دیگه ... هیچی هم نباشه میریم شرکت دیگه
havzhini
24-02-2013, 12:01
مشکل از آپلودبازه. هیپ فایل هم اینجوریه. مسخره ها شبا گند میزنن نمیشه دانلود کرد. برو قسمت contact us هر چی میتونی بارشون کن
واقعا که
یه هفتس الکی این سیستم بیپاره مثل خر جون میکنه و هیچ
با فوهش دادن مگه درستش میکنن
تازه من اکانتم دزدیه مال خودم نیست نمیتونم چیزی بگم :2:
misam5526
24-02-2013, 12:34
اینم برای اینکه کمی رو اعصاب دوستان رفته باشم ! :n09::n10:
viking_vp3
24-02-2013, 13:29
اینم برای اینکه کمی رو اعصاب دوستان رفته باشم ! :n09::n10:
نکن از اینکارا. ملت فکر میکنن مخابرات خیلی خوب شده.
واقعا که
یه هفتس الکی این سیستم بیپاره مثل خر جون میکنه و هیچ
با فوهش دادن مگه درستش میکنن
تازه من اکانتم دزدیه مال خودم نیست نمیتونم چیزی بگم :2:
نمیگیم فحش بده که. اعتراض کنه. 4 نفر اعتراض کنه که چرا توی ساعت رایگان شرکت ها گند میزنین به دانلود می فهمن مردم خر نیستن حساب کار دستشون میاد
کدوم سرویس رو گرفتی الان؟
در مورد قیمتای جدیدم گفتم که خوزستان هم همزمان اینکار رو کرده ! استانهای دیگه هم شاید باشن .... حتی اگه موقت هم باشه ضرر که نمیکنیم ... تا هست استفاده میکنیم هر موقع هم بد شد میریم سرویس دیگه ... هیچی هم نباشه میریم شرکت دیگه
من واسه خونه 1مگ حجمی با 10 گیگ. که شد 27500. اما میخوام واسه خط دیگم نامحدود بگیرم ولی کدوم سرویس تصمیم نگرفتم هنوز(روی آسیاتک شک کردم با پینگش مشکل دارم وگرنه لاین مخابرات این یکی خطم رو جمع میکردم 1 ساله آسیاتک برنزیش رو میگرفتم).
ShadowDragon
24-02-2013, 14:35
بعد 24 ساعت از درخواست در کمال تعجب امروز خطم رانژه شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیفیت سرویس خوبه
تو بازی هم پینگ راضی کننده!
در کل انتظارم کمتر از این بود......
اما پنلم اشکال داره هنوز....
behnam-k
24-02-2013, 14:53
بعد 24 ساعت از درخواست در کمال تعجب امروز خطم رانژه شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیفیت سرویس خوبه
تو بازی هم پینگ راضی کننده!
در کل انتظارم کمتر از این بود......
اما پنلم اشکال داره هنوز....
اومدی آسیاتک !!!!!!!!!کدوم سرویس رو گرفتی ؟!!!!!!
amir0831
24-02-2013, 17:28
یک چیز جالب امروز رفتم دفتر خدمتایی در خونه برای اینترنت 512 پرسیدم گفت ارزون شده ولی سرعتش خیلی کم شده اصلا بدرد نمیخوره.بعد همین misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و چند تا دوستام پرسیدم راضی بودن گفتن بهم بالای 60 میده.
حالا چرا بدش میاد مخابرات مشتری بگیره
behnam-k
24-02-2013, 18:01
یک چیز جالب امروز رفتم دفتر خدمتایی در خونه برای اینترنت 512 پرسیدم گفت ارزون شده ولی سرعتش خیلی کم شده اصلا بدرد نمیخوره.بعد همین misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و چند تا دوستام پرسیدم راضی بودن گفتن بهم بالای 60 میده.
به حرف دفتر مخابراتی گوش نده ،کار خودتو کن
mohamax7
24-02-2013, 19:29
الله و اعلم ولی به نظر من اون خواسته دودلت بکنه و 40 تومن 512 یک به پنج را ازت بگیره اما شارژ 512 با قیمت 25 تومن را برات انجام بده
ShadowDragon
24-02-2013, 19:43
اومدی آسیاتک !!!!!!!!!کدوم سرویس رو گرفتی ؟!!!!!!
دو مگ حجمی....
این دورم تموم شه برنزی 128 میگیرم تا 2 مگ آپش میکنم!
امروز که خوب بود، انشاالله بقیشم همین باشه
با دوستم رفتیم، دوستم که با این داستان تمدید آسیا مشکل داشت رفت 512 پارس گرفت... میگه 26 ت شده حدودا بدون هزینه رانژش
وصل نشده، اما به محض وصل شدنش وضعو میپرسم. و اینجا میزارم
در کل هنوزم به نظرم صبانت بهترین پینگه اما کاش نامحدود هم اضافه میکرد...
اما پینگ آسیاتک درسته که بالاست (350) اما تایم اوت نداره
behnam-k
24-02-2013, 19:56
دو مگ حجمی....
این دورم تموم شه برنزی 128 میگیرم تا 2 مگ آپش میکنم!
امروز که خوب بود، انشاالله بقیشم همین باشه
با دوستم رفتیم، دوستم که با این داستان تمدید آسیا مشکل داشت رفت 512 پارس گرفت... میگه 26 ت شده حدودا بدون هزینه رانژش
وصل نشده، اما به محض وصل شدنش وضعو میپرسم. و اینجا میزارم
در کل هنوزم به نظرم صبانت بهترین پینگه اما کاش نامحدود هم اضافه میکرد...
اما پینگ آسیاتک درسته که بالاست (350) اما تایم اوت نداره
این وضعیت پینگ الانشه
چطور میگی تایم اوت نداره!!!!!!!!!!
لول پینگ الان من 160 بدون تایم اوت:n07:
این وضعیت پینگ الانشه
با آی پی های دیگه تست بگیر
با این من همش تایم اوت و حتی یه سالم نیست :n02:
behnam-k
24-02-2013, 20:18
با آی پی های دیگه تست بگیر
با این من همش تایم اوت و حتی یه سالم نیست :n02:
با 8.8.8.8 تایم اوت +پینگ رنج 300
sajad-tnt
24-02-2013, 20:35
سـلام.
دوستـان میگـم قدیمـا میشـد بـا یـوزر و پسـورد یکـی دیگـه از کاربـران مخابـرات, بـه نـت متصـل شـد و از اون سرویـس استفـاده میکردیـم.
هنـوز هـم میشـه ایـن کـارو کـرد: دی ؟؟!.
behnam-k
24-02-2013, 20:38
سـلام.
دوستـان میگـم قدیمـا میشـد بـا یـوزر و پسـورد یکـی دیگـه از کاربـران مخابـرات, بـه نـت متصـل شـد و از اون سرویـس استفـاده میکردیـم.
سلام ،سجاد جان نه دیگه نمیشه مفت خوری :n02: کرد
mohamax7
24-02-2013, 21:40
سـلام.
یادش بخیر، 64 شارژ میکردیم 2 مگ ممیکیدیم
حسابگر خوبه اما تعرفه بالاس:n04:
misam5526
24-02-2013, 21:50
از غروب که یه بار قطع و وصل شد کمی سرعتا کم شده ... الان میانگین دانلود پنل 70 هست ...
ولی هنوز برای 512 نامحدود خیلی خوبه
ShadowDragon
24-02-2013, 22:36
این وضعیت پینگ الانشه
من در مورد وقتی که آن بودم نظرمو گفتم... اون موقع که سالم بود!!! به هرحال 12 ساعتم نیست که وصلم
راستی قضیه این پنلش چیه؟ چطوریه که قسمت تغییر سرعتی نمیبینم؟ شما تا حالا تغییر سرعت دادی؟
behnam-k
24-02-2013, 22:45
من در مورد وقتی که آن بودم نظرمو گفتم... اون موقع که سالم بود!!! به هرحال 12 ساعتم نیست که وصلم
راستی قضیه این پنلش چیه؟ چطوریه که قسمت تغییر سرعتی نمیبینم؟ شما تا حالا تغییر سرعت دادی؟
تغییر سرویس ندادم چون از طریق نمایندگی خراب شدش ثبت نام کردم اما اگه اینترنتی ثبت نام کرده باشی میتونی تغییر بدی ،mohamax7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیشتر میتونه کمکت کنه ،تو تاپیک آسیاتک هم برا یکی قبلا گفته بود
ShadowDragon
24-02-2013, 23:37
تغییر سرویس ندادم چون از طریق نمایندگی خراب شدش ثبت نام کردم اما اگه اینترنتی ثبت نام کرده باشی میتونی تغییر بدی ،mohamax7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیشتر میتونه کمکت کنه ،تو تاپیک آسیاتک هم برا یکی قبلا گفته بود
متوجه شدم که باید چی کار کرد
برات پ.خ میکنم
البته فردا، که مطمئن شم
ghandeasall
25-02-2013, 11:58
سلام به دوستان و عزیزان همشهری
دوستان من اینترنت 2 مگ 10 گیگ مخابرات دارم و خدایی سرعتشم خوبه همیشه بالای 240 میگیره ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی با دانلود منیجر دانلود کنم این سرهت رو بهم میده و وقتی که مثلا آنتی ویروس آپدیت میکنم با گوشی رو آپدیت میکنم با سرعت نهایتا 10 کیلو بایت دانلود میکنه که خیلی کمه.راهی هس که این مشکلش حل شه؟
سرویس های نامحدود هم همینطورین؟
AliMirzaie
25-02-2013, 12:35
همه سرویسا این طورین و در واقع این سرعت پایین با تک کانکشن نشونه کیفیت واقعا فضایی مخابراته. یه تست با speedtest بگیر اون وقت میفهمی این سرعت خوبی که تا این حد ازش تعریف میکنی واقعا چقدر خوبه.
میتونی سرعت تک کانکشن رو با قیلتر شکنی مثل فریگیت بالا ببری منتهی واسه این کار باید تنظیمات پراکسی آنتی ویروس رو تغییر بدی.
ShadowDragon
25-02-2013, 13:22
سلام به دوستان و عزیزان همشهری
دوستان من اینترنت 2 مگ 10 گیگ مخابرات دارم و خدایی سرعتشم خوبه همیشه بالای 240 میگیره ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی با دانلود منیجر دانلود کنم این سرهت رو بهم میده و وقتی که مثلا آنتی ویروس آپدیت میکنم با گوشی رو آپدیت میکنم با سرعت نهایتا 10 کیلو بایت دانلود میکنه که خیلی کمه.راهی هس که این مشکلش حل شه؟
سرویس های نامحدود هم همینطورین؟
سرویس نامحدود هم همینه اما کمتر به چشم میاد چون که کاربر خانگی نهایتا 512 میگیره که زیاد افت تو این سرعت معلوم نیست
با قند شکن سرعتت بیشتر میشه اما. برای آپدیت گوشی و کار با تبلت راهی که تاثیر داشته باشه نداری!
سلام دوستان.
کسی میدونه سرویس های نا محدود حسابگر سرعت دانلودشون چنده؟ با IDM
مثلا سرویس 768 واقعا 96 می گیره یا share میکنه؟
شبا سرعتش چطوره؟
ممنون
misam5526
25-02-2013, 14:12
سلام دوستان.
شبا سرعتش چطوره؟
ممنون
منظورت همون سرویس 200 هزار تومنیه ؟؟؟؟؟؟
200 هزار تومن بدی سرعتت 96 باشه؟!!
2 مگ مخابرات 77 تومنه سرعتشم 240 ....
2 مگ اسیا تک 70 تومنه سرعتشم 180-190
.
.
واقعاً دور ریختن پوله 200 هزارتومن در ماه بدی حسابگر برای سرعت 96 ؟؟؟؟
سلام دوستان.
شبا سرعتش چطوره؟
ممنون
اگه پینگ برات مهم نیست نیا حسابگر یا صبانت
اما اگه برات مهمه فقط این دو شرکت
MasterGeek
25-02-2013, 15:12
شرکت های کاری به تحویل سرویس درب منزل ندارن!!
فقط مخابراته که اینطوریه البته نه برای اینترنتش فقط خط تلفن!!
وایمکس مبین نت چرا نمی گیری
دوست عزیز من فعلا جمع آوری کردم و بعدش یا دوباره درخواست میدم یا از یک شرکت دیگه میگیرم... چون که ظاهرا حاظر نبودن پورتم رو عوض کنن
فعلا که صبانت پینگش عالیه....
آره، ممنون دوستان حالا دوتا سناریو دارم به نظرتون کدوم مناسبه؟
۱. گیر بدم به شرکت مخابرات که الا و بلا شما باید تا در خونه ADSL رو درست و حسابی با SNR بالا بهم تحویل بدین؟ (ممکنه دیگه درسته؟) بعد که این درست شد از یه شرکتی میگیرم....
۲. برم سراغ وایمکس مبین نت....مشکلی که با کلا وایمکس دارم وضعیت حجمیشون هست. من حداقل سرعتی که میخوام ۲۵۶ هست اونم ترجیح میدم نامحدود باشه. میزان مصرف حجمیم معمولا بالاست. دانلود خاصی هم ندارم ولی کلا مصرفم بالاست واسه همین مبیننت به نظر خیلی گرونتر میاد.....
شما کدومیک ازین دو تا رو پیشنهاد میکنید؟ راه دیگهای هست؟
پ.ن: خونمون الهیه است و مطمئنم مبیننت پوشش میده ولی پوششش حاشیهای هست فکر کنم هرچند من خودم توی اصفهان از حاشیهی بیم آنتن ۳ خط و ۴ خط رو گرفتم...
amir0831
25-02-2013, 15:15
اگه پینگ برات مهم نیست نیا حسابگر یا صبانت
اما اگه برات مهمه فقط این دو شرکت
تایید میشه واقعا پینگ حسابگر خیلی خوبه توی همه ساعتا تقریبا عالیه.مثل بعضی دیگه شرکت ها نیست فقط صبحا پینگ خوب بده.توی سطح کشور هم یکی از بهترین پینگارو داره.
misam5526
25-02-2013, 15:28
جهت تاکید عرض می کنم که مخابرات واسیاتک بدترین پینگ ممکن رو دارن!!
اگه پینگ مهمه براتون نیاد این دوتا .... ئلی اگه مهم نیست و سرعت دانلود کارتون رو راه میندازه اونوقت :n18:
واقعاً ظلمه 200 هزار تومن بدی حسابگر برای سرعت 96 .... با این پول میتونی 3 تا خط 2 مگ از مخابرات بگیری بریزی رو یه هاب خروجی بالای 750 سرعت دانلود داشته باشی !!!!!
behnam-k
25-02-2013, 16:14
خیر سرم اومدم بعد از چند ماه کانتر بازی کنم با سرور خود آسیاتک پینگش رو 800 -900 میره ،یعنی خاک عالم تو سرشون
جهت تاکید عرض می کنم که مخابرات واسیاتک بدترین پینگ ممکن رو دارن!!
اگه پینگ مهمه براتون نیاد این دوتا .... ئلی اگه مهم نیست و سرعت دانلود کارتون رو راه میندازه اونوقت :n18:
واقعاً ظلمه 200 هزار تومن بدی حسابگر برای سرعت 96 .... با این پول میتونی 3 تا خط 2 مگ از مخابرات بگیری بریزی رو یه هاب خروجی بالای 750 سرعت دانلود داشته باشی !!!!!
کاملا درسته
اگه کسی می خواد فقط دانلود کنه و پدر اینترنت رو دربیاره بهترین راهکار مخابرات یا کلا سرویس های نامحدود با ارزانترین قیمت و سرعت متعادل هستند
برای کسایی مثل من که هروز اینجا داشتن فحش میدادن به پینگ و ... و اعصابشون خورد بود بهترین راهکار تعویض سرویس دهنده به اوناییه که پینگ بهتر دارن
در واقع خود آدم باید تصمیم بگیره و تکلیفش رو معلوم کنه
یه سرویس مثلا 10 گیگی بسشه؟ یا نه در ماه بیش از 100 گیگ هم مصرف می کنه و ....
misam5526
25-02-2013, 20:33
من آدم زیاده خواهی نیستم ولی ... ولی برام سواله!
سواله که چرا تو خوزستان مخابرات استانش اینترنت نامحدودی که با ما شروع به دادن کردن و قیمتاش هم مثل ماست باید سرعتش دوبرابر نامحدود مخابرات ما باشه؟ (تقریباً دوبرابر)
الان اونا 512 با IDM رو 120 تقریباً .... 512 من رو 77-80 .... (معیار رو IDM گرفتم چون هردو برای تست از یه معیار واحد باید استفاده کنیم)
:37::4:
مخابراتیا شما میتونین به L2TP وصل شین؟
ShadowDragon
25-02-2013, 21:52
فکر کنم دیگه باید دور نامحدود رو خط کشید
امشب تو اخبار تعرفه جدید رو اعلام کرد...
مثلا
512 رو باید 4500 بدی و بعد پول حجم رو بدی
راستی 2 مگ برنزی اسیاتک 150 تا میده
behnam-k
25-02-2013, 23:06
همین الان رفتم تو سایت آسیاتک قسمت تعرفه ها ،سرویسهاشو برداشته ،:n14::n14::n14:
مخابراتیا شما میتونین به L2TP وصل شین؟
منم امروز اصلا نتونستم وصل بشم!!!
behnam-k
26-02-2013, 12:02
آسیاتک تعرفه های جدید رو زده ،بد جور قیمتها رو بردن بالا :n14::n14:
misam5526
26-02-2013, 13:11
بهنام ... ماشاءالله هرجا میری پستات هست !
آدم نمیدونه کدوم تاپیک جواب بده :n13::n02:
misam5526
26-02-2013, 13:14
آسیاتک تعرفه های جدید رو زده ،بد جور قیمتها رو بردن بالا :n14::n14:
من فکر کنم این کار اسیا تک به خاطر زیاد شدن حجم مشترکای نامحدودشه ... میخواد تعادل رو بین تعداد نامحدودها و محدودها برای بیشترین استفاده از پهنای باندش برقرار کنه ...
فکر نکنم به اخبار دیشب مربوط باشه
behnam-k
26-02-2013, 13:18
بهنام ... ماشاءالله هرجا میری پستات هست !
آدم نمیدونه کدوم تاپیک جواب بده :n13::n02:
:n02: ما همه جا حضور خود جوش و پر رنگ داریم
behnam-k
26-02-2013, 13:19
من فکر کنم این کار اسیا تک به خاطر زیاد شدن حجم مشترکای نامحدودشه ... میخواد تعادل رو بین تعداد نامحدودها و محدودها برای بیشترین استفاده از پهنای باندش برقرار کنه ...
فکر نکنم به اخبار دیشب مربوط باشه
چی بگم میثم جان فعلا هیچی مشخص نیست
misam5526
26-02-2013, 13:25
چی بگم میثم جان فعلا هیچی مشخص نیست
مخابرات کرمانشاه امروز تو پنلش یه تغییر ایجاد کرده !
به جای 512 نامحدود نوشته " 512 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 8 " .......
یعنی همون 512 که قبل این تغییرات عجیب و غریب وجود داشت
behnam-k
26-02-2013, 13:29
آره ،مخابرات هم شرکت با نمکیها :n08:
amir0831
26-02-2013, 14:13
سرعتش کم شده 512 نامحدود مخابرات؟یا قیمتش رفته بالا!؟؟
سلام مخابراتیها شما چیز پی ان تون کارمیکنه از دیروز تا الان نمیتونم وصل بشم
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.