مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان كرمانشاه
ShadowDragon
04-01-2013, 20:08
بچه ها الان سرعت دانلودتون چنده ؟ برای من ده باره از ظهر قطع و وصل میشه و کلا تایم اوته.سرعتم 8 کیلو بایت.یک مگ نامحدود هم دارم :n08:
یک مگ محدود، وضع سرعت : همین سرعت شما!
havzhini
04-01-2013, 20:10
من نمیفهمم این چه مشکلیه که نت وصله ولی سرعت دانلود 1مگ 8کیلوبایت سرعت 2مگ 15کیلوبایت!!!
واقعا ما اینقدر پیشرفتست کشورمون که مشکلات هم پیش میاد اینجوری قانونی! پیش میاد........
ShadowDragon
04-01-2013, 20:14
من نمیفهمم این چه مشکلیه که نت وصله ولی سرعت دانلود 1مگ 8کیلوبایت سرعت 2مگ 15کیلوبایت!!!
واقعا ما اینقدر پیشرفتست کشورمون که مشکلات هم پیش میاد اینجوری قانونی! پیش میاد........
والا من تا پریروز 128 محدودم سرعتش 10-12 بود! 1مگ شد، بازم 10-12 بود!
لابد الان 128 همین حدود 8ه
.s.a.e.e.d
04-01-2013, 20:16
الان تست کردم 15 کیلوبایت دو مگ نامحدود:n21:
خیلی هم تایم اوت داره.
الان شبا سرعت بهتره از روزه
یک مگ محدود، وضع سرعت : همین سرعت شما!
ممنون بابت جوابتون
خداوکیلی باید چیکار کنیم ؟ درسته که اطلاع دادن به اون سایتها یا اس دادن ممکنه موثر باشه ولی باید اول مشکل رو از اینجا پیگیری کرد.من تو پست قبلیم اون شکلک خنده رو گذاشتم ولی واقعا گریه داره.خود من الان روزی دوهزار و خورده ای دارم بابت اینترنت پول میدم( ماهی 70 تومن) این ده روزه میشه بالای بیست و سه تومن از پولم رفته.برای مثال اون رییس مخابرات کرمانشاه یا زیر مجموعه اش مثل اون آقای پشتیبان که معلوم نیست چند وقته کجاست و پیداش نیست اینها میان پول منو بدن ؟ بحث بیست تومن نیست چون من کارم دانلود فیلم و فروختنشه ولی همه اش اینترنت که نیست.پول لیچر و dvd و برق و .. به کنار اعصاب خوردیش هم به کنار
یادمه یه نفر میگفت ما اگه پسته خراب داشته باشیم میگیم نخر از اونی بخر که بهتره ( بحث سرویس های یک به پنج و یک به ده).الان پسته و فندقتون که ریده چرا نمیاین بلبل زبونی کنین و جواب ملت رو بدین
ShadowDragon
04-01-2013, 20:22
ممنون بابت جوابتون
خداوکیلی باید چیکار کنیم ؟ درسته که اطلاع دادن به اون سایتها یا اس دادن ممکنه موثر باشه ولی باید اول مشکل رو از اینجا پیگیری کرد.من تو پست قبلیم اون شکلک خنده رو گذاشتم ولی واقعا گریه داره.خود من الان روزی دوهزار و خورده ای دارم بابت اینترنت پول میدم( ماهی 70 تومن) این ده روزه میشه بالای بیست و سه تومن از پولم رفته.برای مثال اون رییس مخابرات کرمانشاه یا زیر مجموعه اش مثل اون آقای پشتیبان که معلوم نیست چند وقته کجاست و پیداش نیست اینها میان پول منو بدن ؟ بحث بیست تومن نیست چون من کارم دانلود فیلم و فروختنشه ولی همه اش اینترنت که نیست.پول لیچر و dvd و برق و .. به کنار اعصاب خوردیش هم به کنار
یادمه یه نفر میگفت ما اگه پسته خراب داشته باشیم میگیم نخر از اونی بخر که بهتره ( بحث سرویس های یک به پنج و یک به ده).الان پسته و فندقتون که ریده چرا نمیاین بلبل زبونی کنین و جواب ملت رو بدین
به نظر من شما و بقیه کاربر ها هم برید تو سایت گزارش!
سخت نیست که....
اونایی که گزارش دادن اعلام کنن
ممنون بابت جوابتون
من نمیدونم این همه بحث برای چیه؟ برای حل این قضیه دو راه دارید ... ساده تر اینه که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرید ... و راه مشکل تر اینه که اینقدر مشترکین به بالادستی هاشون شکایت کنند که یا کلا تعطیلش کنند یا به حالت اول برگردونند ... واقعا شما ها صبر ایوب دارید این همه مدت تحمل کردین ... من دو سال پیش دو سه روز مخابرات افت سرعت داشت کوچ کردم و کلا دورش رو خط کشیدم ... مخابرات باید به داشتن این چنین مشتری های وفاداری افتخار کنه ... اگه همه تون مثل من بودین که الان بدبخت ورشکست شده بود باید یک ماه پیش به خاطر از دست دادن مشتری هاش درشو گل میگرفت
havzhini
04-01-2013, 20:39
مگه اینجا نتش از مرکز همدان نیست؟؟؟شهرای دیگم مشکل دارن یا فقط همین خراب شدست؟؟؟........پشتیبان میگفت نمیدونم از بالا مشکل داره اگه واقعا از بالا مشکل داشته باشه باید شهرای دیگه هم مشکل داشته باشن.
اگه فقط همین شهر خراب شده مشکل داره واقعا اخر بدبختیه که یه ماه نتونستن درستش کنن(((اگه البته واقعا مشکلی وجود داشته باشه!!!)))
ShadowDragon
04-01-2013, 20:43
الان وسط دورس! شارژم پس نمیدن! اخر دوره که درست میشه، دیگه کسی بیکار نیست پاشه بره
ShadowDragon
04-01-2013, 20:45
مگه اینجا نتش از مرکز همدان نیست؟؟؟شهرای دیگم مشکل دارن یا فقط همین خراب شدست؟؟؟........پشتیبان میگفت نمیدونم از بالا مشکل داره اگه واقعا از بالا مشکل داشته باشه باید شهرای دیگه هم مشکل داشته باشن.
اگه فقط همین شهر خراب شده مشکل داره واقعا اخر بدبختیه که یه ماه نتونستن درستش کنن(((اگه البته واقعا مشکلی وجود داشته باشه!!!)))
مخابرات تبریز ارومیه اراک مشهد تهران مشکل داره..... بقیه رو نمیدونم!
aligool21
04-01-2013, 21:18
من نمیدونم این همه بحث برای چیه؟ برای حل این قضیه دو راه دارید ... ساده تر اینه که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرید ... و راه مشکل تر اینه که اینقدر مشترکین به بالادستی هاشون شکایت کنند که یا کلا تعطیلش کنند یا به حالت اول برگردونند ... واقعا شما ها صبر ایوب دارید این همه مدت تحمل کردین ... من دو سال پیش دو سه روز مخابرات افت سرعت داشت کوچ کردم و کلا دورش رو خط کشیدم ... مخابرات باید به داشتن این چنین مشتری های وفاداری افتخار کنه ... اگه همه تون مثل من بودین که الان بدبخت ورشکست شده بود باید یک ماه پیش به خاطر از دست دادن مشتری هاش درشو گل میگرفت
من خودم 3 تا شرکت عوض کردم از تابستان تا حالا .دیگه خسته شدم .مثلا پارس انلاین خراب بود رفتم صبانت یه مدت گذشت دیدم خراب شد صبانت اومدم پرسیدم اونای که پارس انلاین داشتند گفتند سرعت الان خوب شده اومدم مخابرات خوب بود الان خراب شده الان از کسای که صبانت دارند میگند سرعت بهتر شده.:n21:.الانم دیگه بیشتر بخاطر پینگ که موندم مخابرات
ShadowDragon
04-01-2013, 21:38
من خودم 3 تا شرکت عوض کردم از تابستان تا حالا .دیگه خسته شدم .مثلا پارس انلاین خراب بود رفتم صبانت یه مدت گذشت دیدم خراب شد صبانت اومدم پرسیدم اونای که پارس انلاین داشتند گفتند سرعت الان خوب شده اومدم مخابرات خوب بود الان خراب شده الان از کسای که صبانت دارند میگند سرعت بهتر شده.:n21:.الانم دیگه بیشتر بخاطر پینگ که موندم مخابرات
خداییش پینگ مخابرات عالیه! باور ندارین؟ اینم مدرک....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وایمکس ایرانسل(تهران) به پهنای باند 2مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین 20 تا 70 نوسان داره!
.s.a.e.e.d
04-01-2013, 21:43
مشکل از کجاست ؟ مشکل اونجاست که حسابگر دزده و پینگش دیوانه ات میکنه.مشکل اینجاست که صبانت سرویس یک مگی رو که داشتم بعد از یک ماه جمعش کردم.مشکل اینجاست که قیمت حجم اضافه پارس آنلاین زیاده و در نهایت مشکل اصلی اینجاست که من از کدوم شرکت غیر از مخابرات میتونستم تو یک سال و نیم نزدیکه دوترابایت دانلود کنم ؟
mohamax7
04-01-2013, 21:46
هیچ مشکلی در شهرهای دیگر نیست، مشکل پهنای باند کم آورده مخابرات است که فکر کرد اگر سرویسهاشو محدود کنه اونوقت پهنای باند زیادی میاره و در عرض دو ماه تعداد مشتریانش را از 21000 به 28000 رساند. از طرف دیگر نیز همه مشترکین از سرویسهای نامحدود 256 یا 512 به 1 مگ و دو مگ مهاجرت کردند و پهنای باند بیشتری را اشغال کردند، حالا وضع شده این و تا وقتی که پهنای باتد بهشون نرسد وضع همین است
ممنون بابت جوابتون
تا جایی که میشد دلیل این مشکل رو بهتون توضیح دادم.
مشکل اینه که مردم شهر ما بلد نیستن اعتراض کنن، اگه بلد بودن وضع شهرمون این نبود.
فقط بلدیم توی تاکسی و فروم و... از مشکلات صحبت کنیم، بعد که مقامی میاد به شهرمون همه میریم ازش استقبال میکنیم!
چند نفر از این 20هزار کاربر مخابرات حتی به شرکتی که مسئول این افتضاحه زنگ زدن؟ چند نفر قضیه رو به خبرگذاری های رسوندن؟
باز دم اونیکه میاد لینک و شماره میذاره گرم! وقتی همه ما یاد گرفتیم جای تز دو ساعت به دو ساعت زنگ زدن و فحش دادن به اپراتوری که از هیچی خبر نداره از طریق قانونی و از کانال درست حقمونو بگیریم وضع شهر و کشورمون خیلی بهتر میشه
ShadowDragon
04-01-2013, 22:01
دوستان برای تعویض پورتی که قرار بوده عوض شه اما هنوز نشده، باید به کدوم قسمت مخبرات رفت؟
پردیس جز منطقه شهری حساب میشه که مرکز مخابرات ولیعصر رو بردن اونجا؟!؟!؟!؟!!!!!!!
مشکل از کجاست ؟ مشکل اونجاست که حسابگر دزده و پینگش دیوانه ات میکنه.مشکل اینجاست که صبانت سرویس یک مگی رو که داشتم بعد از یک ماه جمعش کردم.مشکل اینجاست که قیمت حجم اضافه پارس آنلاین زیاده و در نهایت مشکل اصلی اینجاست که من از کدوم شرکت غیر از مخابرات میتونستم تو یک سال و نیم نزدیکه دوترابایت دانلود کنم ؟
حرفاتو کمو بیش قبول دارم ... اما شمایی که این همه دانلود داری میتونی یه قرارداد سفارشی و ویژه با یه شرکتی ببندی که سرعت دانلود بالا با پینگ ناپایدار و قیمت مناسب در اختیارت بگذارند ... کافیه نوع مصرفت رو براشون مشخص کنی(مثلا 30 گیگ در ماه) تا با کمترین قیمت مناسب ترین سرعت و پینگ رو که این مصرف شما رو جواب بده در اختیارت بگذارند ... چون تا جایی که من میدونم همه شرکت ها به مشتری هایی که اشتراک های بلند مدت یا حجم های زیادی می خرند تخفیف بیشتری میدهند ... اما همون طور که خودت میدونی هیچ شرکتی وضعیت پایداری نداره که من بخوام اون رو پیشنهاد بدم ... اما بعید نیست از لحاظ قیمت برای شما که کاربر پر مصرفی هستی تخفیف های خاصی اعمال کنند
ShadowDragon
04-01-2013, 22:06
تا جایی که میشد دلیل این مشکل رو بهتون توضیح دادم.
مشکل اینه که مردم شهر ما بلد نیستن اعتراض کنن، اگه بلد بودن وضع شهرمون این نبود.
فقط بلدیم توی تاکسی و فروم و... از مشکلات صحبت کنیم، بعد که مقامی میاد به شهرمون همه میریم ازش استقبال میکنیم!
چند نفر از این 20هزار کاربر مخابرات حتی به شرکتی که مسئول این افتضاحه زنگ زدن؟ چند نفر قضیه رو به خبرگذاری های رسوندن؟
باز دم اونیکه میاد لینک و شماره میذاره گرم! وقتی همه ما یاد گرفتیم جای تز دو ساعت به دو ساعت زنگ زدن و فحش دادن به اپراتوری که از هیچی خبر نداره از طریق قانونی و از کانال درست حقمونو بگیریم وضع شهر و کشورمون خیلی بهتر میشه
فحش دادن که کاری درست نمیکنه....
در مورد خبر گذاری ها، مطمئنم که اکثر کاربر ا نرفتن. چیزی بنویسن!!! همه میگن: بقیه که انجام میدن، ما چرا!!!!!
اونایی که به اون سایت های خبری که لینک شد، گزارش دادن، لطف کنن اعلام کنن ( صادقانه)!!!!!!!
مثل اینکه درست بشو نیست
من که شهرستانی هستم و کم میتونم بیام کرمانشاه اعتراض خودم رو به تمام سایت های خبری رسوندم و اسمس هم دادم تا ببینیم چی میشه
تنها دلخوشیم این بود پینگ مخابرات عالیه..........:n30:
اخه خدا ما چیکار کردیم باید تو این دوره زمونه اینطوری بشم :n13:
havzhini
04-01-2013, 22:43
هیچ مشکلی در شهرهای دیگر نیست، مشکل پهنای باند کم آورده مخابرات است که فکر کرد اگر سرویسهاشو محدود کنه اونوقت پهنای باند زیادی میاره و در عرض دو ماه تعداد مشتریانش را از 21000 به 28000 رساند. از طرف دیگر نیز همه مشترکین از سرویسهای نامحدود 256 یا 512 به 1 مگ و دو مگ مهاجرت کردند و پهنای باند بیشتری را اشغال کردند، حالا وضع شده این و تا وقتی که پهنای باتد بهشون نرسد وضع همین است
پس چطور این دوستمون میگه همه جا مشکل داره؟؟؟
مخابرات تبریز ارومیه اراک مشهد تهران مشکل داره..... بقیه رو نمیدونم!
والا ادم میمونه چی بگه، حرف کیو باور کنه حرف کیو باور نکنه ما که موندیم
اگه مشکل سراسریه که خیلی بعید میدونم تمام شرکتها مشکل داشتن نه فقط مخابرات.
ShadowDragon
04-01-2013, 23:02
خیلی سادس! برید تاپیک شهر های دیگرو ببینید! من خودم تاپیک اون شهر هارو دیدم، همه فقط با مخابرات مشکل داشتن...
تاپیک تبریز از سرعت های بایت بر ثانیه عکس گرفته بودن!!!
.s.a.e.e.d
04-01-2013, 23:24
پهنای باند ..... ساعت سه شب افزایش پیدا میکنه
ShadowDragon
04-01-2013, 23:45
سرعت من که همونه! ده دفعه هم مودمو خاموش روشن کردم
دوستان من توهم زدم یا واقعیت داره؟!!
اینترنت مخابرات وقتی IP کلاینت که با 46 شروع میشه میگیره, از زمین تا آسمون با IP که با 2 شروع
میشه فرق داره!! البته فرق منظورم اینه که دقیقا اون چیزی میشه که باید باشه!! عجیبه !
M A M M U T
05-01-2013, 01:16
دوستان حسابگر که همه ی سرویس هاش رو حجمی کرده ساعات رایگان هم داره؟
mehdi_08
05-01-2013, 01:16
دوستان برای تعویض پورتی که قرار بوده عوض شه اما هنوز نشده، باید به کدوم قسمت مخبرات رفت؟
پردیس جز منطقه شهری حساب میشه که مرکز مخابرات ولیعصر رو بردن اونجا؟!؟!؟!؟!!!!!!!
مرکز ولیعصر برو سبقه دوم ته راهرو نوشته mdf اونجا خرابی رو درست می کنن البته شاید برای adsl و تعویض پورت اذیت کنن که برا خودم اینطوری بود و رفتم پیش رئیس مرکز کارم رو انجام دادن
aligool21
05-01-2013, 01:48
دوستان من توهم زدم یا واقعیت داره؟!!
اینترنت مخابرات وقتی IP کلاینت که با 46 شروع میشه میگیره, از زمین تا آسمون با IP که با 2 شروع
میشه فرق داره!! البته فرق منظورم اینه که دقیقا اون چیزی میشه که باید باشه!! عجیبه !
از کجا تشخیص بدیم IP کلاینت؟
الان سرعتم 190 کیلوبایت
aligool21
05-01-2013, 04:43
از کجا تشخیص بدیم IP کلاینت؟
الان سرعتم 190 کیلوبایت
الانم 300 کیلوبایت دانلود 2 مگ
الانم 300 کیلوبایت دانلود 2 مگ
دوست عزیز شما پورتت چند مگ بسته شده؟مال من 2 مگ است-یعنی اگر اکانت 2 مگ بگیرم خودشان پورت را بالاتر میبندند تا سرعت تا 300 برسه؟یا باید خودم بهشان بگم؟البته این در شرایطی است که وضع مخابرات خوب بشه
amir0831
05-01-2013, 13:03
نه .اولشا به من گفت داره بعد فرداش گفتن نداره حواست باشه گولت نزنن!
M A M M U T
05-01-2013, 13:12
نه .اولشا به من گفت داره بعد فرداش گفتن نداره حواست باشه گولت نزنن!
دیشب امتحان کردم نداشت....زنگ هم زدم گفتن نداره....
ولی خیلی غیر منطقیه :n22:...پس ما کی باید دانلود کنیم؟:n28: من که دارم از این خراب شده میرم ولی خدایی این حسابگر این آخرا خیلی زد حال زد:n03:...نذاشت یه خاطره خوب بمونه :n02:
somaye1988
05-01-2013, 13:21
سلام ..فکر کنم بچه های اینجا همه از مخابرات اینترنت میگیرن ..من از آسیاتک میگیرم 128 نامحدود 12500 ..
در روز یکی دو بار هم قطع میشه ولی در کل خوبه بد نیست..حالا یکی از دوستام میخواد اشتراک بگیره بنظر شما از مخابرات بگیره بهتره یا از این شرکتا ؟؟
شما راضی هستین از اینترنت مخابرات ..؟
سرویسم رو دوباره عوض کردم به 1مگ:n02:
amir0831
05-01-2013, 13:23
زنگ زدم پارست انلاین گفت 512 نامحدود 86 هزار تومن!!:n04: 256 نامحدود 45 هزار تومن .نظرتون درباره 256 نامحدود پارس انلاین چیه ؟گفت بالای 50 تا سرعت دان میده
abbas67set
05-01-2013, 13:29
دو ماه 256 نامحدود هر چه خواستم دانلود کردم حجم مصرفی به 4 گیگ نرسید....هنوز 20 روز نشده با این سرعت افتضاح و هیچی هم دانلود نکردم حجمم (5 گیگ) داره تموم میشه.
حداقل میتونیم از مخابرات بریم...من که حجمم صفر بشه میرم اسیا تک...یک ماه اونم امتحان میکنم....از این مخابرات مادرمرده! بهتر نباشه بدتر که نیست.
اصلا فکرم هم بجایی برای اعتراض نمیرسه....نه مسئولی داریم که بخوایم اعتراض کنیم و نه نماینده کاری میکنه و نه ... . :n03: همشون فکرو ذهنشون فقط دزدیه
behnam-k
05-01-2013, 13:34
زنگ زدم پارست انلاین گفت 512 نامحدود 86 هزار تومن!!:n04: 256 نامحدود 45 هزار تومن .نظرتون درباره 256 نامحدود پارس انلاین چیه ؟گفت بالای 50 تا سرعت دان میده
اون طور که تو سایت زده 256 نامحدود تا 33 گیگ با حداکثر سرعت 1.5 مگ سرعت میده بعد از 33 گیگ میره رو سرعت 256 معمولی
45 تومن؟
اینطوری که 512 نامحدود مخابرات بهتره! 40 تومنم هست با 70 تا دانلود میکنه!
havzhini
05-01-2013, 14:10
این سرویسهای ویژه که قبلا نامحدود بود حالا محدودیت حجم گذاشتن ساعات رایگان نداره ولی سرویسهای نامحدودی که قبلا داشت ساعات رایگان داره.
ShadowDragon
05-01-2013, 14:34
تو 256 ویژه قیمت کردی که 45 بوده! اون سرویس تا 33 گیگ با سرعت 192 دانلود میکنه، بعد 33. گیگ، سرعتش 32 میشه
ااون 512 که با سرعت 64 دان میکنه، تو پارس انلاین ماهی 24 تومنه
ShadowDragon
05-01-2013, 14:38
امروز رفتم mdf ، یکم مارو پیچوند و کاریم نکرد
amir0831
05-01-2013, 15:31
تو 256 ویژه قیمت کردی که 45 بوده! اون سرویس تا 33 گیگ با سرعت 192 دانلود میکنه، بعد 33. گیگ، سرعتش 32 میشه
ااون 512 که با سرعت 64 دان میکنه، تو پارس انلاین ماهی 24 تومنه
فک نکنم چون چیزی نگفت فقط گفت سرعتش بالای 50 هست
aligool21
05-01-2013, 16:38
دوست عزیز شما پورتت چند مگ بسته شده؟مال من 2 مگ است-یعنی اگر اکانت 2 مگ بگیرم خودشان پورت را بالاتر میبندند تا سرعت تا 300 برسه؟یا باید خودم بهشان بگم؟البته این در شرایطی است که وضع مخابرات خوب بشه
منم رو 2 مگ بسته شده کلا بری 2 مگ بگیری که اگه مثل قبل باشه سرعت تا 300 کیلوبایت میره. البته الان خراب شده معلومم نیست کی درست میکنند از من میشنوی الان از مخابرات نگیر بزار خوب بشه بعد بگیر الان خیلی ها رفتند مگه شانس داشته باشی الان یه شب خوب باشه
دیشب 3 گیگ دانلود کردم بعد از 12 روز
الان تست کردم 30 کیلوبایت بود 2 مگ نامحدود
aligool21
05-01-2013, 16:51
سلام ..فکر کنم بچه های اینجا همه از مخابرات اینترنت میگیرن ..من از آسیاتک میگیرم 128 نامحدود 12500 ..
در روز یکی دو بار هم قطع میشه ولی در کل خوبه بد نیست..حالا یکی از دوستام میخواد اشتراک بگیره بنظر شما از مخابرات بگیره بهتره یا از این شرکتا ؟؟
الان چون مخابرات خرابه بیشتر کسای که مخابراتت میانند کامنت میزارند .
منم رو 2 مگ بسته شده کلا بری 2 مگ بگیری که اگه مثل قبل باشه سرعت تا 300 کیلوبایت میره. البته الان خراب شده معلومم نیست کی درست میکنند از من میشنوی الان از مخابرات نگیر بزار خوب بشه بعد بگیر الان خیلی ها رفتند مگه شانس داشته باشی الان یه شب خوب باشه
دیشب 3 گیگ دانلود کردم بعد از 12 روز
الان تست کردم 30 کیلوبایت بود 2 مگ نامحدود
ممنون از جوابت-اگه روی 2 مگ بسته شده چه جوری تا 300 میره-از نظر تئوری باید تا 256 تا بره-من قبلا که یک مگ داشتم و پورتم روی 2 مگ بسته شده بود تا 220 تا میرفت--فکر کنم با آی پی هایی که با 46 شروع شده باشد سرعت خوب باشه--کلا الان ارزش نداره برا مخابرات پول اضافه بدیم
ShadowDragon
05-01-2013, 17:11
فک نکنم چون چیزی نگفت فقط گفت سرعتش بالای 50 هست
فکر نکنم، چیه دیگه!!! دارم میگم اون 512 ویژس تو پارس انلاین که 80 تومنه! تا 67 گیگ رو دو مگه....
512 عادیش همون 24 تومنه
aligool21
05-01-2013, 17:20
دوستان تو صفحه تبریز یکی این گذاشته بود واسه تست من امتحان کردم 300 تا 350 تا میرفت ولی از سرور خارج میگیرم تا 30 تا بیشتر نمیره شما هم یه تست کنیدد ببینید واسه شما هم همینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ShadowDragon
05-01-2013, 17:54
مگه ساپورت شیفت شب، ساعت 6، شیفتو با ساپورت روز عوض نمیکرد؟
sharify65
05-01-2013, 18:54
برای انتخاب اپراتور ADSL یا Wimax میشه به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر زد در این سایت اطلاعات تمامی شرکتها وجود داره و قیمتها قابل مقایسه هست در ضمن میشه فهمید در هر مرکز مخابراتی چه شرکتهایی سرویس می دن
ShadowDragon
05-01-2013, 19:44
قیمت اکثر سرویس ها غلطه!
در مورد اینکه چه شرکت هایی سرویس میدن، کرمانشاه حدود 7-8 تا بیشتر نیست که!
ویرایش:
جدیدا چرا موقع دانلود یا باز کردن صفحات سنگین پینگ میره روی 1000-2000 ؟ قبلا که سرویس ها نامحدود بود این مشکل رو نداشتم!
amir0831
05-01-2013, 23:18
فکر نکنم، چیه دیگه!!! دارم میگم اون 512 ویژس تو پارس انلاین که 80 تومنه! تا 67 گیگ رو دو مگه....
512 عادیش همون 24 تومنه
آخه زنگ زدم هیچی از 2مگهو اینا نگفت فقط گفت 256 نامحدود 45 ،گفتم سرعتش چنده گفت 50
ShadowDragon
05-01-2013, 23:20
آخه زنگ زدم هیچی از 2مگهو اینا نگفت فقط گفت 256 نامحدود 45 ،گفتم سرعتش چنده گفت 50
واقعا فکر کردی اونا خیلی با سوادن؟ برو تو سایت خودت ببین! اون 256 رو 1.5 مگ بستن! یعنی 192 سرعت دانلودشه
ShadowDragon
05-01-2013, 23:22
ویرایش:
جدیدا چرا موقع دانلود یا باز کردن صفحات سنگین پینگ میره روی 1000-2000 ؟ قبلا که سرویس ها نامحدود بود این مشکل رو نداشتم!
قبلا که نامحدود بود، خیلی از مشکلات دیگرو هم نداشتیم!!!!
mohamax7
06-01-2013, 00:04
شما برو این 128 ویژه 27 تومن را برای یک ماه بگیر(20 گیگ اول روی یک مگه) و بعد برای همیشه از طریق سایت هر سرویسی با هر قیمتی که مناسبته را شارژ کن و به پشتیبان هم محل نزار
mehdi_08
06-01-2013, 00:14
دوستانی که فکر می کنن با ای پی های 46 سرعت بهتری دارن
طبق این آموزش زیر می تونن آی پی رو عوض کنن
فقط فکر کنم مودم باید روی بریچ باشه
آقا 1 گیگ حجم باقی مونده من تا 3 روز دیگه که قرار داد تموم میشه به فنا میره ؟ مخابرات
.s.a.e.e.d
06-01-2013, 00:54
صفحه ها با یک ساعت تاخیر و با کلی نذر و نیاز و بعد از تهیه بلیط به مقصد مشهد و کربلا باز میشن ..
شیفته درایت و صد البته مدیریت و اندیشه های مبتنی بر تعقل و تدبر و ذکاوت شما اندیشمندان و متفکران قاره پهناور آسیا هستم . خدا شما مخابراتی ها را برای ملت حفظ بفرماید انشالله :n16:
mehdi_08
06-01-2013, 00:57
آقا 1 گیگ حجم باقی مونده من تا 3 روز دیگه که قرار داد تموم میشه به فنا میره ؟ مخابرات
آره دیگه باید استفاده کنی
بشین از آپارات ویدیو ببین سرورش داخل کشوره و سرعتش بالاس
misam5526
06-01-2013, 01:21
ShadowDragon
06-01-2013, 07:35
صبح که سالمه بزار دان! الان سزعت من 160 ه
AliMirzaie
06-01-2013, 08:00
کسی از دوستان میتونه نتیجه یک تست از سایت speedtest.ir رو با سرویس 2 مگ محدود مخابرات اینجا بذاره؟ اگه این زحمت رو بکشین که واقعا ممنون میشم.
سرعت من: 1954 kbps
الان چه شرکتی تو کرمانشاه 1مگ و 2مگ نامحدود میده و کیفیتش هم خوبه؟
ShadowDragon
06-01-2013, 12:14
اسیا تک، شاتل، پارس انلاین، نوین نت اما قیمتش بالاس
ShadowDragon
06-01-2013, 12:16
دوستان سرعت درست شده؟ از صبح تا حالا مشکلی نبوده
behnam.ps
06-01-2013, 14:08
کسی از دوستان میتونه نتیجه یک تست از سایت speedtest.ir رو با سرویس 2 مگ محدود مخابرات اینجا بذاره؟ اگه این زحمت رو بکشین که واقعا ممنون میشم.
سرعت من: 1954 kbps
من 2 مگ حجمی جشنواره رو دارم:
سرعت من: 267.63 KB/sec و 2141 kbps
aligool21
06-01-2013, 14:15
دوستان سرعت درست شده؟ از صبح تا حالا مشکلی نبوده
نه درست نشده سرعتت.
behnam-k
06-01-2013, 14:18
..........................................
.s.a.e.e.d
06-01-2013, 14:22
الان بیاین سرعت دانلودتون رو بذارین :n08: 430 گیگ دانلودم مونده سرعت 12 کیلوبایت :n18:
behnam.ps
06-01-2013, 14:22
در حال حاضر مخابرات سرعتش داغونه! پینگش افتضاحه و به قول یکی از دوستان همه این افت سرعت ها بخاطر اینترنت ملیه
behnam.ps
06-01-2013, 14:26
الان بیاین سرعت دانلودتون رو بذارین :n08: 430 گیگ دانلودم مونده سرعت 12 کیلوبایت :n18:
اگه سرویس نامحدود داری از " فری گیت" استفاده کن ، سرعت دانلودت چند برابر میشه
.s.a.e.e.d
06-01-2013, 14:32
ماهی 70 برای این دارم میدم :n16::n18:
mehdi_08
06-01-2013, 14:33
پینگ بهتر شده 280
ولی سرعت دانلود هنوز افتضاح
AliMirzaie
06-01-2013, 14:50
من 2 مگ حجمی جشنواره رو دارم:
سرعت من: 267.63 KB/sec و 2141 kbps
اون دومی downstream مودمتونه یا سرعتیه که تو speedtest.ir نشون میده؟
aligool21
06-01-2013, 15:07
این سایت فایده ای نداره چون سرعت داخل ایران نشون میده
این تست منه 2 مگ نامحدود ولی وقتی دانلود میکنم 10 کیلوبایت
اینم مال مودمم
Internet Connection Status:
Up
Default Gateway:
46.100.176.17
Preferred DNS Server:
217.218.127.127
Alternate DNS Server:
217.218.155.155
Connection Up Time:
00 day,01 hour,15 min,55 sec
Downstream Line Rate (Kbps):
2556
Upstream Line Rate (Kbps):
511
.s.a.e.e.d
06-01-2013, 15:13
ببینم این نابغه های مخابراتی مثل نیل آرمسترانگ که برای اولین بار پاش رو گذاشت روی کره ماه میتونن بعنوان اولین انسانهای کره زمین سرعت رو بزنن منفی کنن.مثلا منفی ده کیلو :n08: آخه چطوری ممکنه یه فایلی که 180 مگش مونده 175 ساعت طول بکشه :n08:چند وقت پیش قرار بود برای شرکتشون نیرو جدید استخدام کنن و مشکلات اینترنت کشور رو حل کنن :n08:
behnam.ps
06-01-2013, 15:15
دومی هم همونیه که در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشون میده
اولی کیلوبایت بر ثانیه اس و دومی کیلوبیت برثانیه
اینا فرمالیته اس
سرعت واقعی دانلود وحشتناک پایینه
behnam.ps
06-01-2013, 15:17
ببینم این نابغه های مخابراتی مثل نیل آرمسترانگ که برای اولین بار پاش رو گذاشت روی کره ماه میتونن بعنوان اولین انسانهای کره زمین سرعت رو بزنن منفی کنن.مثلا منفی ده کیلو :n08: آخه چطوری ممکنه یه فایلی که 180 مگش مونده 175 ساعت طول بکشه :n08:چند وقت پیش قرار بود برای شرکتشون نیرو جدید استخدام کنن و مشکلات اینترنت کشور رو حل کنن :n08:
دوست عزیز این دانلودت از چه سروریه؟ گاهی سرورها هم آی پی هارو محدود میکنن
گرچه مخابرات خودش همه رو محدود کرده
behnam.ps
06-01-2013, 15:23
ماهی 70 برای این دارم میدم :n16::n18:
این چه سرویسیه؟؟؟ اینکه دهن سرویسیه!!!
.s.a.e.e.d
06-01-2013, 15:26
دوست عزیز این دانلودت از چه سروریه؟ گاهی سرورها هم آی پی هارو محدود میکنن
گرچه مخابرات خودش همه رو محدود کرده
اون از اکسپرس لیچ.این عکس از سافت 98.تا ده کیلو میره و صفر میشه.رپیدباز و سرورهای داخل و خارج هم همین هستن.
این چه سرویسیه؟؟؟ اینکه دهن سرویسیه!!!
اتفاقا اکسپرس لیچ بهترین لیچریه که تا حالا داشتم.از رپیدباز و آپلود باز و آپلودفا و هیپ فایل بگیر تا الان که از اکسپرس استفاده میکنم.سرعت لیچ بالا + ریموت عالی + ساپورت خیلی از سایتهای بدردبخور و سرعت دانلودش هم خوبه
behnam.ps
06-01-2013, 15:31
اون از اکسپرس لیچ.این عکس از سافت 98.تا ده کیلو میره و صفر میشه.رپیدباز و سرورهای داخل و خارج هم همین هستن.
توصبه من برای شما استفاده از "ف ری گ ی ت" یا "ه ا ت ا س پ ا ت" هست که سرعت دانلودت رو در سرور های خارجی و داخلی از محدودیت در میاره
اسیا تک، شاتل، پارس انلاین، نوین نت اما قیمتش بالاس
حدودا ماهی چقدر؟هم 1 مگ هم 2 مگ
.s.a.e.e.d
06-01-2013, 15:50
توصبه من برای شما استفاده از "ف ری گ ی ت" یا "ه ا ت ا س پ ا ت" هست که سرعت دانلودت رو در سرور های خارجی و داخلی از محدودیت در میاره
با اونها هم اصلا تغییر نمیکنه.با وی پی ان هم همینطور
ShadowDragon
06-01-2013, 16:31
سایت اعلام حجم هم بالا نمیاد!!!!
ShadowDragon
06-01-2013, 16:49
خداییش اینام خوب بهونه الکی گیر میارنا!!!!کریسمس!!!!کریسمس 12 دی بود، نت ما از 1 دی خراب بود ، امروز 17 دی ه!!!!!!
خوش به حال اروپایی ها چقد تعطیلات کریسمس دارن
تازه همه جاها تعطیل میشه و شیفت کشیک هم ندارن!:n17:
Oracle_Eldorado
06-01-2013, 17:50
دوستان انصافا بیخود تر از مخابرات هست ؟
من الان واسه پشتیبانی زنگ زدم
از نفر 13 ام تو لیست انتظار شروع شده
12 دقیقه طول کشیده برسه به نفر اول
6 دقیقه هم نفر اول طول کشیده
یعنی دقیقا 18 دقیقه
اینم یه جور سیاست واسه افزایش قبض تلفن محسوب میشه ، نه ؟
دوستان به نظرتون من چراغ ADSL روی مودمم میاد و میره مشکل از چیه ؟
فقط یه تلفن به خط وصل کردم که نویزگیر هم داره
mohammad8711
06-01-2013, 17:59
اینجا کسی از این سیم کارت های رایتل داره ؟
به نظرتون سرعت اینترنت سیم کارت های رایتل هم داغونه ؟
AliMirzaie
06-01-2013, 18:38
یعنی دقیقا 18 دقیقه
من از اپراتورها پرسیدم و میگفتن که هزینه تماس با 2020 از تلفن ثابت رایگانه.
اگه چشمک میزنه که یعنی هنوز مخابرات خطت رو رانژه نکرده ولی اگه مثلا 10 ثانیه ثابت میشه بعد خاموش میشه و بعد از چند ثانیه مجدد روشن میشه دو حالت داره: 1- خطت مشکل داره که اگه قبل از مخابرات از جایی دیگه سرویس داشتی پس این حالت نیست اما اگه نداشتی مودم رو ببر از جایی که خط تلفن وارد خونتون میشه وصل کن ببین درست میشه یا نه.
2- مودمت مشکل داره که یا کلا مشکل داره یا فقط با سرویس مخابرات. یک ریست کلی بکن تا اگه از تنظیمات Modulation و Annex هستش درست بشه.
دوستان aligool21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و behnam.ps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و s.a.e.e.d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا پیام خصوصیتون رو چک کنین
.s.a.e.e.d
06-01-2013, 18:49
خوش به حال اروپایی ها چقد تعطیلات کریسمس دارن
تازه همه جاها تعطیل میشه و شیفت کشیک هم ندارن!:n17:
:n08::n08::n08::n08::n08: کار خوابیده.تعطیله آقا ؛ تعطیل .همه رفتن خونشون دنیا رو به امون خدا ول کردن
اونجا بعد از کریسمس به خاطر آلودگی هوا هنوز تعطیله :n16: امیدوارم پشتیبان عزیز بیاد بگه کی اروپایی ها برمیگردن سرکارشون :n13: :n26:
ShadowDragon
06-01-2013, 19:19
:n08::n08::n08::n08::n08: کار خوابیده.تعطیله آقا ؛ تعطیل .همه رفتن خونشون دنیا رو به امون خدا ول کردن
اونجا بعد از کریسمس به خاطر آلودگی هوا هنوز تعطیله :n16: امیدوارم پشتیبان عزیز بیاد بگه کی اروپایی ها برمیگردن سرکارشون :n13: :n26:
چند روز دیگه!
بعد اون چند روز، یه چند روز دیگه تعطیلات دیگه دا رن، بعد اون چند روزم یه چند روز دیگه! نگران نباش! وسط یه هفته ایی درست میشه!!!!
اگه قرار باشه امیدتو از دست بدی که نمیشه!!!!!
خلاصه اینکه به حرف اونا گوش نکن! خودم بهت قول میدم درست میشه تو هفته! یعنی. خارج از 7 روزه هفته نیست....
ShadowDragon
06-01-2013, 19:21
دوستان کیا به اون لینک ها گزارش دادن؟!؟!؟!
ShadowDragon
06-01-2013, 19:25
اینجا کسی از این سیم کارت های رایتل داره ؟
به نظرتون سرعت اینترنت سیم کارت های رایتل هم داغونه ؟
128 با یک گیگ شارژو میده 15 تومن! بدون ساعات تخفیف.... گیریم سرعتشم بیشتر از 16 باشه! مثلا 500 کیلوبایت!! میارزه؟!؟!؟!؟!؟
mohammad8711
06-01-2013, 20:43
128 با یک گیگ شارژو میده 15 تومن! بدون ساعات تخفیف.... گیریم سرعتشم بیشتر از 16 باشه! مثلا 500 کیلوبایت!! میارزه؟!؟!؟!؟!؟
128 با 1 گیگ حجم 12500 تومن ! البته روی 256 میبندن و با 32 دانلود می کنه
همه چیز که دانلود نیست ! بعضی از مردم به جز دانلود و فیس بوک و چت کردن و ... از اینترنت استفاده مفید هم می کنند !
من خودم حاضرم ماهی دویست تومن بدم اینترنت 512 با 2 گیگ حجم داشته باشم به شرطی که پینگش پایین باشه ، قطعی و افت سرعت هم نداشته باشه
اگه این رایتل افت سرعت نداشته باشه یه سیم کارت می گیرم مواقعی که مخابرات داغون میشه از اون استفاده می کنم
اصلا تو کرمانشاه کسی سیم کارت رایتل داره ؟ :n02:
mehdi_08
06-01-2013, 20:47
یعنی دقیقا 18 دقیقه
2020 که فکر کنم رایگانه!!
برای چراغ adsl
1-ایراد از پورت مخابرات
2- نویز زیاد روی خط مثلا سیم تلفن از کنار کابل برق فشار قوی رد شده باشه
3-اتصال بسیار کوجک بین سیم ها ی تلفن مثلا جاهایی که وصله باشه سیم ها!
پینگتون الان چنده؟
من دوباره افتادم روی آیپی 46 و پینگم فیکس 236 عه!:n09:
اصلا تو کرمانشاه کسی سیم کارت رایتل داره ؟
هست ولی تعرفش خیلی گرونه
Oracle_Eldorado
06-01-2013, 22:09
من از اپراتورها پرسیدم و میگفتن که هزینه تماس با 2020 از تلفن ثابت رایگانه.
اگه چشمک میزنه که یعنی هنوز مخابرات خطت رو رانژه نکرده ولی اگه مثلا 10 ثانیه ثابت میشه بعد خاموش میشه و بعد از چند ثانیه مجدد روشن میشه دو حالت داره: 1- خطت مشکل داره که اگه قبل از مخابرات از جایی دیگه سرویس داشتی پس این حالت نیست اما اگه نداشتی مودم رو ببر از جایی که خط تلفن وارد خونتون میشه وصل کن ببین درست میشه یا نه.
2- مودمت مشکل داره که یا کلا مشکل داره یا فقط با سرویس مخابرات. یک ریست کلی بکن تا اگه از تنظیمات Modulation و Annex هستش درست بشه.
دوستان aligool21 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و behnam.ps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و s.a.e.e.d ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا پیام خصوصیتون رو چک کنین
عزیز من دفعه ی اولم نیست اینترنت میگیرم !
بعضی از قدیمی های اینجا منو میشناسن
فقط میخوام ببینم نویز تو محل رو چطوری برطرف کنم ؟
AliMirzaie
06-01-2013, 22:51
یعنی از وقتی adsl مخابرات گرفتی این جور شده یا کلا همیشه این جور بوده؟
از نظر اسپلیتر چی مشکل نداری؟ همه تلفن ها به اسپلیتر وصل شدن؟
یک تست اگه از قسمت ورودی کابل تلفن به خونه بگیری متوجه میشی که آیا نویز مربوط به سیم کشی داخل خونست یا از بیرونه؟ که اگه از داخل نیست باید ببینی که خطت به جعبه تقسیم تو محل وصل شده؟ که اگه این طور بود یک تستی هم از اون جا بگیر (البته اگه پلمپ نیست وگرنه باید بری سراغ مخابرات چون ممکنه مشکل از پورتت هم باشه).
البته من دیدم موردهایی که مودم بعد از چن سال کارکرد دچار مشکل شده و چراغ adsl دیگه ثابت نمونده یا قطع و وصلیش زیاد شده.
پینگتون الان چنده؟
من دوباره افتادم روی آیپی 46 و پینگم فیکس 236 عه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با آیپی که با 46.100.177 شروع میشه پینگم 255 و تایم اوت اصلا نداره!!!
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 462, Received = 462, Lost = 0
Minimum = 254ms, Maximum = 257ms, Average = 255ms
سرعت طوری ثابته که اصلا تفاوتی بین سرعت دانلود منیجر و سرعت دانلود مرورگر وجود نداره. در تمام ساعات روز و شب هم این طور بوده. اصلا انگار که جزء مخابرات نیست. برای اولین بار میشه فیلم 720p از یوتوب بدون گیر نگاه کرد.
با آیپی هایی که با 46.100.178 و 46.100.179 شروع میشن هم امتحان کردم که پینگ 179 از همه کم تره (حدود 145) ولی سرعتش مثل 177 پایدار نیست و تایم اوت هم داره. 178 ها هم که در کل از باقی 46 ها بدترند هر چند پینگشون از 177 ها کم تره (حدود 190).
من با آیپی .............. پینگم 255 و تایم اوت اصلا نداره!!!
ip رو وردار :دی
AliMirzaie
06-01-2013, 23:42
ip رو وردار :دی
درستش کردم ممنون از تذکرتون. شما تو مخابراتی؟ اگه نه پس اکانت من رو چطور با آیپی پیدا کردی؟
خواهشا اون عکس رو پاکش کن.
ShadowDragon
06-01-2013, 23:46
چطور ip رو میفهمید؟
محل اتصال کابل ورودی با کابل خونه رو چک کن احتمالا سولفاته زده
چطور ip رو میفهمید؟
از طریق سایت
یا از طریق کلیک راست روی کانکشن و دیدن استاتوس و بعد دیتیل detail
من با آیپی که با 46.100.177 شروع میشه پینگم 255 و تایم اوت اصلا نداره!!!
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 462, Received = 462, Lost = 0
Minimum = 254ms, Maximum = 257ms, Average = 255ms
سرعت طوری ثابته که اصلا تفاوتی بین سرعت دانلود منیجر و سرعت دانلود مرورگر وجود نداره. در تمام ساعات روز و شب هم این طور بوده. اصلا انگار که جزء مخابرات نیست. برای اولین بار میشه فیلم 720p از یوتوب بدون گیر نگاه کرد.
با آیپی هایی که با 46.100.178 و 46.100.179 شروع میشن هم امتحان کردم که پینگ 179 از همه کم تره (حدود 145) ولی سرعتش مثل 177 پایدار نیست و تایم اوت هم داره. 178 ها هم که در کل از باقی 46 ها بدترند هر چند پینگشون از 177 ها کم تره (حدود 190).
آی پیــــتو چطوری عوض میکنی؟ با restart کردن مودم یا با روش اون لینکی که مهدی از سایت آشیانه داد؟:n27:
برای من صبح که روشن کردم خودش آیپی 46.100.177 رو گرفت:n02:
چطور ip رو میفهمید؟
من که تو گوگل سرچ میکنم my ip میاره:دی
AliMirzaie
07-01-2013, 00:00
چطور ip رو میفهمید؟
ساده ترین راهش اینه که تو گوگل سرچ کنی ip و تو همون صفحه بالاش مینویسه:
Your public IP address is
آی پیــــتو چطوری عوض میکنی؟ با restart کردن مودم یا با روش اون لینکی که مهدی از سایت آشیانه داد؟:n27:
من که تو گوگل سرچ میکنم my ip میاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تونستی آیپی دستی وارد کنی؟ من که هرچی امتحان کردم یا اجازه کانکت رو نمیداد یا کانکت میشد و دسترسی به اینترنت نداشت. انگار که تنظیمش کردن که فقط سرور بتونه آیپی اختصاص بده؟
من آیپیم رو با استفاده از صفحه تنظیمات مودم عوض میکنم و نیازی نیست که مدت زیادی واسه ریستارت صبر کنم. البته مودم ها با هم فرق دارن و ممکنه که مال شما این طور نباشه.
این ساده ترین راهه بابا
الان نزدیک 15 روزه شایدم بیشتره که سرعت ها داغون هستن چرا کاری نمیکنن؟
اگه میخواست درست شه که همون اولا دزست میشد خیال خودتون رو راحت کنید دیگه مخابرات همین وضع رو داره :n21:
من که تو گوگل سرچ میکنم my ip میاره:دی
اون روش آشیانه کدومه؟
من رو حالت bridge تنظیمه
براهمین با دیسکانت و کانکت مجدد آی پی جدید می گیره
AliMirzaie
07-01-2013, 00:10
این ساده ترین راهه بابا
آخه ممکنه رو bridge نباشه و در اون صورت فقط با صفحه تنظیمات مودم و یا سایت ها میشه فهمید.
اون روش آشیانه کدومه؟
من رو حالت bridge تنظیمه
براهمین با دیسکانت و کانکت مجدد آی پی جدید می گیره
اون روش هم چیز به خصوصی نیست فقط باید تو تنظیمات کانکشن Bridge که ازش استفاده میکنین یک آیپی که اشغال نشده رو دستی وارد کنی
اما آیپی های اشغال نشده رو میتونی با نرم افزار Angry Ip Scanner پیدا کنی:
آخه ممکنه رو bridge نباشه و در اون صورت فقط با صفحه تنظیمات مودم و یا سایت ها میشه فهمید.
کسایی که می خوان از این ترفند استفاده کنند و فعلا همه مجبوریم تا وقتی درست بشه، پس بهتره تنظیمات رو بیارن روی bridge تا راحت تر آی پی جدید بگیرن
AliMirzaie
07-01-2013, 00:18
کسایی که می خوان از این ترفند استفاده کنند و فعلا همه مجبوریم تا وقتی درست بشه، پس بهتره تنظیمات رو بیارن روی bridge تا راحت تر آی پی جدید بگیرن
آخه اون وقت مجبورن هر بار که میخوان استفاده کنن صدبار ریکانکت کنن ولی اگه مودم رو بذارن رو pppoe دیگه میتونن تا ابد از اون آیپی استفاده کنن فقط کافیه مودم رو خاموش نکنن.
من مودم رو قبلا چند ماه هم روشن نگه داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرده و قاعدتا هم باید این طور باشه.
آقای **--** ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نگفتی چطور با آیپی، اکانت من رو پیدا کردی؟ شما تو مخابرات نیستی؟
aligool21
07-01-2013, 00:25
آخه اون وقت مجبورن هر بار که میخوان استفاده کنن صدبار ریکانکت کنن ولی اگه مودم رو بذارن رو pppoe دیگه میتونن تا ابد از اون آیپی استفاده کنن فقط کافیه مودم رو خاموش نکنن.
من مودم رو قبلا چند ماه هم روشن نگه داشتم و هیچ مشکلی پیدا نکرده و قاعدتا هم باید این طور باشه.
آقای **--** ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نگفتی چطور با آیپی، اکانت من رو پیدا کردی؟ شما تو مخابرات نیستی؟
با نرم افزار ipscan میتونی مشخصات اکانت پیدا کنی پیدا کنی
اون روش هم چیز به خصوصی نیست فقط باید تو تنظیمات کانکشن Bridge که ازش استفاده میکنین یک آیپی که اشغال نشده رو دستی وارد کنی
اما آیپی های اشغال نشده رو میتونی با نرم افزار Angry Ip Scanner پیدا کنی:
میشه لینکش رو بدی
همون صفحه مربوط به آشیانرو
رفقا من 2 3 صفحه هم رفتم عقب که ببینم جربان چیه چیزی حالیم نشد . این روشی که میگین چیه ؟ باید چی کار کرد ؟ مودم رو بزارم رو bridge بعدش دیگه چی ؟ یه نفر لطف کنه مختصرا بگه . مرسی
AliMirzaie
07-01-2013, 00:39
با نرم افزار ipscan میتونی مشخصات اکانت پیدا کنی پیدا کنی
تا جایی که من امتحان کردم اون نرم افزار فقط آیپی و mac رو میده ولی username رو نشون نمیده. و برای این که بدونی که اون آیپی یا Mac به چه پورتی داخل مخابرات وصله و از چه شماره تلفنی متصل شده (که همون یوزرنیم هستش) یا باید به اطلاعات سرور مخابرات دسترسی داشته باشی یا سرورشو -- کنی. لطفا اگه اشتباه میکنم بگید.
میشه لینکش رو بدی
همون صفحه مربوط به آشیانرو
بفرما:
رفقا من 2 3 صفحه هم رفتم عقب که ببینم جربان چیه چیزی حالیم نشد . این روشی که میگین چیه ؟ باید چی کار کرد ؟ مودم رو بزارم رو bridge بعدش دیگه چی ؟ یه نفر لطف کنه مختصرا بگه . مرسی
میخوایم آیپی رو دستی بدیم به کانکشن Bridge ولی من امتحان کردم نشد.
aligool21
07-01-2013, 01:00
نه اقای alimirza الان تو ای پی تو بده من یوزر و پسورد و شماره تلفن با نرم افزار ipscan در میارم:n06:البته مخابرات نمیتونی -- کنی فقط میتونی یوزر و پسورد عوض کنی طرف اذیت کنی :n08:
AliMirzaie
07-01-2013, 01:12
نه اقای alimirza الان تو ای پی تو بده من یوزر و پسورد و شماره تلفن با نرم افزار ipscan در میارم:n06:البته مخابرات نمیتونی -- کنی فقط میتونی یوزر و پسورد عوض کنی طرف اذیت کنی :n08:
که این طور؟!!! لینک آموزشی چیزی نداری یا یک راهنمایی کوچیک نمیشه بکنی چون من با نرم افزار Angry Ip Scanner که امتحان میکنم، قسمت show username رو خالی نشون میده. نرم افزار شما هم همینه؟
دوستان این بحث هــک اینارو ادامه ندید تاپیک بسته میشه هاااااااااا
.s.a.e.e.d
07-01-2013, 02:40
این سرعته نه اون آشغال تو روز...یه دو مگ محدود + یه مگ نامحدود.اگه اینجوری باشه دو هفته تا بیست روز 400 گیگم رو میگیرم .البته هیچوقت دیگه فکر نکنم درست بشه :n24:
aligool21
07-01-2013, 02:58
این سرعته نه اون آشغال تو روز...یه دو مگ محدود + یه مگ نامحدود.اگه اینجوری باشه دو هفته تا بیست روز 400 گیگم رو میگیرم .البته هیچوقت دیگه فکر نکنم درست بشه :n24:
کدومش ماله دو مگ نامحدوده؟
من دو مگ محدود 100 کیلوبایته
.s.a.e.e.d
07-01-2013, 04:49
همون 260 دو مگ محدوده.
1 مگم نامحدوده
ShadowDragon
07-01-2013, 09:02
کسی جدیدا از 2020 سوال کرده که این نت کی درست میشه؟
وسط هفتس هنوز؟
ShadowDragon
07-01-2013, 09:40
دوستان اینجا کسی صبانت داره؟ سرویس بیشتر از 128 به کاربر خانگی. نمیدن؟! باید از دفتر شارژ کرد!؟ اینترنتی که نشد
من خودم پورتمو سال 87 گرفتم الان data rate down م 2048 ه، فکر کنم 256 نهایتا ساپورت کنه!!!!!
ShadowDragon
07-01-2013, 09:42
کسی جدیدا از 2020 سوال کرده که این نت کی درست میشه؟
وسط هفتس هنوز؟
:*) جواب: هنوز معلوم نیست...
ShadowDragon
07-01-2013, 09:45
دو مگ محدود نهایتش. 310-315 تا میگیره
League OF Legends
07-01-2013, 09:57
اصلا دیگه درست نمیشه:n16:
AliMirzaie
07-01-2013, 09:57
دو مگ محدود نهایتش. 310-315 تا میگیره
تو شهرستان ما که از اولش هیچ وقت بیشتر از 242 نگرفته و نخواهد گرفت. البته سرعت ثابت رو میگم نه وقتی که نوسان داره، چون اون موقع بین 305 تا 140 نوسان داره ولی بیشتر مواقع روی 240-242 ثابته.
ESET NOD32 Antivirus
EAV-80382530
msxcckkepx
28/02/2013
AliMirzaie
07-01-2013, 11:22
مال مخابراته این سرعت؟
آره طبق چیزی که خودش گفت قبلا با آیپی 2.185 وصل میشد با سرعت افتضاح اما حالا با آیپی 46.100 وصل میشه با سرعت عالی
viking_vp3
07-01-2013, 15:27
512 حجمی مخابرات اگه سرعت ها نرمال باشه(نه مثال الان که داغونه و باید شانسی بری رئ پورت خوب) شب و روزش چنده؟
کسی داشته؟ آماری دارید؟
amir0831
07-01-2013, 15:59
امروز رفتم پارس انلاین 256 نامحدود بگیرم ،همین ویزه ها .گفت برو تا 2 هفته دیگه میایم وصل میکنیم .2هفته مگه می خوان چیکار کنن؟الان 2 گیگ حجم اضافه از حسابگر گرفتم تا ببینم چی کار کنم .
آقا من مجبورم با
Bridge بیام مودمو ریست کنم تا پینگ خوب بشه ... اینطوری دیگه بقیه افراد خانواده نمیتونند به نت دسترسی داشته باشند ...
روش
pppoe شو میشه بگین که چطور آیپیو عوض میشه کرد ؟ + یه آیپی خوب
ShadowDragon
07-01-2013, 16:51
512 حجمی مخابرات اگه سرعت ها نرمال باشه(نه مثال الان که داغونه و باید شانسی بری رئ پورت خوب) شب و روزش چنده؟
کسی داشته؟ آماری دارید؟
حدود 120-140 ( نوسانیش)
ShadowDragon
07-01-2013, 16:55
امروز رفتم پارس انلاین 256 نامحدود بگیرم ،همین ویزه ها .گفت برو تا 2 هفته دیگه میایم وصل میکنیم .2هفته مگه می خوان چیکار کنن؟الان 2 گیگ حجم اضافه از حسابگر گرفتم تا ببینم چی کار کنم .
پارس راحت پورت نمیده... اکثر مرکز ها پره... به جز هفته پیش، که یکی دو روز مشکل داشت، من ندیدم کسی ایرادی بگیره
انشاالله توام مشکلی نداشته باشی:-)
البته هنوزم به نظر من بهترین کیفیت رو صبانت میده;-)
256 ویژه 45 تومنی رو چند گرفت ازت؟
KING iMAN
07-01-2013, 17:49
زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران
از مخابراتیها خبر میرسد از هفته پیش اینترنت برخی استانها از سمت زیرساخت با اختلال تامین میشود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
از یک هفته پیش اینترنت برخی استانهای کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین میشود.
به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استانهای کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوستر از سایر استانها است.
همچنین شنیدهها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هماکنون نیز ادامه دارد.
مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید کرد.
وی گفت: در هفته گذشته زلزلهای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاههای اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشندههای اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمیکند.
به گزارش فارس با تمام صحبتهای مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر میرسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.
بچه ها کدوم ip خوبه؟روش تغییر ip چیه؟
ShadowDragon
07-01-2013, 18:18
زلزله گرجستان عامل اختلال اینترنت ایران
وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از 7 تا 8 درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمیکند.
به گزارش فارس با تمام صحبتهای مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر میرسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.
بچه ها کدوم ip خوبه؟روش تغییر ip چیه؟
اره جون خودت! منظورش اینه که کاربر نهایی 7-8% باندشو داره!!!!
فکر کنم منظورش از اختلال هفته پیش این بود که اختلال از اول ماه!!!!
یکی نیست بگه 7% کاهش سرعت امریست عادی!!!! و ما هر دفعه زنگیدیم مخابرات، اینا کاهش سرعتو داشتن!!!
الانم چون دیگه صداش درومده، زحمت مصاحبه کشیده
احتمالا یکم با درس ریاضی مشکل داره :-D
AliMirzaie
07-01-2013, 18:31
تو رو خدا ببینید اصلا اسمی از کرمانشاه بردن!!!!! تازه نوشتن تو تهران محسوس تره در حالی که این جا تقریبا میشه گفت اینترنت تعطیل شده. چرا؟ چون اونا اعتراض میکنن و حقشون رو میگیرن ولی ما چی:n14:
آقا من مجبورم با
Bridge بیام مودمو ریست کنم تا پینگ خوب بشه ... اینطوری دیگه بقیه افراد خانواده نمیتونند به نت دسترسی داشته باشند ...
روش
pppoe شو میشه بگین که چطور آیپیو عوض میشه کرد ؟ + یه آیپی خوب
اگه تو صفحه تنظیمات مودمت بتونی بدون نیاز به ریبوت کردن تنظیمات رو ذخیره کنی بهترین راهش اینه که اول حالت bridge رو انتخاب و ذخیره کنی بعد دوباره بزاری رو pppoe و اینکار رو تکرار کنی. این جوری سریعتتر میتونی آیپی عوض کنی. اما اگه مودمت برای ذخیره تنظیمات نیاز به ریبوت داره که همون روشن خاموش کردن راه سریع تریه.
آیپی هایی که اولشون 46.100.177 بهترن ولی در کل همه 46 ها نسبت به 2.185 ها خیلی بهترن. البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.
اگه تو صفحه تنظیمات مودمت بتونی بدون نیاز به ریبوت کردن تنظیمات رو ذخیره کنی بهترین راهش اینه که اول حالت bridge رو انتخاب و ذخیره کنی بعد دوباره بزاری رو pppoe و اینکار رو تکرار کنی. این جوری سریعتتر میتونی آیپی عوض کنی. اما اگه مودمت برای ذخیره تنظیمات نیاز به ریبوت داره که همون روشن خاموش کردن راه سریع تریه.
آیپی هایی که اولشون 46.100.177 بهترن ولی در کل همه 46 ها نسبت به 2.185 ها خیلی بهترن. البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.
پس بهترین کار اینه که یه روز بشینم اینقدر مودم رو خاموش روشن کنم که بیاد روی یه آیپی خوب , دیگه هم مودم رو خاموش نکنم ؟ مودم چیزیش که نمیشه ؟ :n13:
نمیشه زنگ زد بهشون و گفت خودشون بذارن روی یه آیپی خوب ؟
البته از امروز سرعتشون پایین تر اومده که شاید به خاطر این همه تعریف ما و شلوغ تر شدنشون باشه.
نانمان کردیتَ کُچگ ... :n27:
AliMirzaie
07-01-2013, 18:56
نه من یه مودم معمولی دارم و الان 4 ساله ازش استفاده کردم تو این مدت هم خیلی وقتا بوده که ماه به ماه ازش استفاده میکنم.
والا امتحان نکردم اما این تخصیص آیپی یک کاریه که اتوماتیک توسط سرور انجام میشه ولی اگه دسترسی لازم رو داشته باشن شاید بتونن.
آخه ناود تک خوری کیم وَ لِمان نَچَسبد
ویرایش: منظورم این بود که ماه به ماه خاموشش کردم.
alone_boy
07-01-2013, 19:31
سرعتا به حالت عادی برگشته؟
چون من الان دارم با 70 تا دانلود میکنم(512 نامحدود)
mehdi_08
07-01-2013, 20:09
سرعتا به حالت عادی برگشته؟
چون من الان دارم با 70 تا دانلود میکنم(512 نامحدود)
خیر هنوز خرابه
.s.a.e.e.d
07-01-2013, 20:40
امروز یکی از مخابراتی ها میگفت که از بس سرعت خرابه خیلی ها جمع آوری کردن.گفت که تا تهران هم خبر مشکلات اینجا رو رسوندن ولی معلوم نیست درست بشه یا نه.خودش 512 داشت گفت سرعتم سه کیلو بایته :n08:
ShadowDragon
07-01-2013, 20:58
امروز یکی از مخابراتی ها میگفت که از بس سرعت خرابه خیلی ها جمع آوری کردن.گفت که تا تهران هم خبر مشکلات اینجا رو رسوندن ولی معلوم نیست درست بشه یا نه.خودش 512 داشت گفت سرعتم سه کیلو بایته :n08:
زنگ زده بودی 2020 و اینارو بهت گفتن؟
اگه اره، اینو همیشه میگن!!
به نظرت ممکنه بیاد بگه سرعت من خوبه؟
با توجه به اون خبر، مطمئن باشد که هیچ خسارتی نمیدن! یا فوقش یک هفته! از اوب دی خراب بوده اما اومدن میگن یک هفته! این معنیش چیه؟!؟!؟!؟!
mehr film
07-01-2013, 21:31
اسم این تاپیک رو واقعا باید گذاشت تاپیک اسپم کرمانشاه ........
یه عده با حرف بیخودی زدنشون فقط اوضاع رو بد تر میکنن . اینقدر آی پی 46 آی پی 46 گفتین که این هم خراب شد .....
یه سری از دوستان ( نه همه ) انگار اگه پست ( بی محتوا و وضع خراب کن ) نزنن اینجا صبحشون شب نمیشه ، شبشون هم صبح نمیشه
توهین به همه محسوب نشه این پست من....
یه عده با حرف بیخودی زدنشون فقط اوضاع رو بد تر میکنن . اینقدر آی پی 46 آی پی 46 گفتین که این هم خراب شد .....
یه توضیح میدی که چطور خراب شد؟
به نظرم بزن هرکی آیپیـش 46 بود ریستارت کن ، خودت راحت تر باشی مهم تره!
توهین به کی بشه؟:n02:
mehdi_08
07-01-2013, 21:53
یه سری از دوستان ( نه همه ) انگار اگه پست ( بی محتوا و وضع خراب کن ) نزنن اینجا صبحشون شب نمیشه ، شبشون هم صبح نمیشه
انتخاب کردن ایپی کخ دل بخواهی نیست
شانسیه :n13:
ShadowDragon
07-01-2013, 21:56
جدی اینقدر مهمه خودت نت سالم داشته باشی بقیه نه؟!؟!؟!؟
توهین نیست!! حداقل به ما! بعضی از مردم عادتشونه هرچی چیز خوبه، اول تا جایی که کارشون را بیافته، واسه خودشون میخوان، بعدش اگه پسمانده یه چیزی موند، بقیه ور دارن ( ثواب داره اخه!!!! چون کمک به خلق الله حساب میشه!!!!!!)
ShadowDragon
07-01-2013, 22:00
local ip مهمه یه remote ip?
misam5526
07-01-2013, 22:18
دوستان!
سایت خبر آنلاین خبری رو در مورد مصاحبه مورد نظر که کم شدن سرعت رو از زلزله گرجستان و محدود به استانهای البرز و تهران میدونه قرارداده ...
لطفاً به بخش نظرات صفحه خبر مربوط برید و کامنت بزارید در مورد مشکل اینترنت در شهر کرمانشاه
لینک صفحه خبر مورد نظر:
amir0831
07-01-2013, 22:41
پارس راحت پورت نمیده... اکثر مرکز ها پره... به جز هفته پیش، که یکی دو روز مشکل داشت، من ندیدم کسی ایرادی بگیره
انشاالله توام مشکلی نداشته باشی:-)
البته هنوزم به نظر من بهترین کیفیت رو صبانت میده;-)
256 ویژه 45 تومنی رو چند گرفت ازت؟
گفت دو هفته طول میکشه نگرفتم حالا ،من خیلی با اینترنت کار دارم فوقش 3 روز نتونم کانکت شم راهی نیست؟مثلا تا وقتی میان نصب کنن حسابگرو شارج کنم؟یا باید اول جسابگر قطع کنم بعد برم ثبت نام؟
ShadowDragon
07-01-2013, 22:59
گفت دو هفته طول میکشه نگرفتم حالا ،من خیلی با اینترنت کار دارم فوقش 3 روز نتونم کانکت شم راهی نیست؟مثلا تا وقتی میان نصب کنن حسابگرو شارج کنم؟یا باید اول جسابگر قطع کنم بعد برم ثبت نام؟
کاری نداره! ازشون تاریخ دقیق ارسال نامرو بگیر، دو سه روز قبلش برو حسابگر، جمع اوری
mehr film
07-01-2013, 23:09
یه توضیح میدی که چطور خراب شد؟
به نظرم بزن هرکی آیپیـش 46 بود ریستارت کن ، خودت راحت تر باشی مهم تره!
توهین به کی بشه؟:n02:
نه عزیز دل ... بحث من این نیست که فقط بگم راحتی خودمو میخوام .. متجه منظور من نشدین ....
من همین الانش با آی پی 46 وصلم .... نه فقط الان هروقت که بخوام کانکت شم با 46 وصل میشم ..
منظورم این بود که اینجا رو خیلی از خود مخابراتی ها هم میبینن با یه سری حرفای نسنجیده باعث میشه وضعیت رو بد تر کنن ... مثلا تا چند وقت پیش که بحث آی پی نبود اوضاع آی پی 46 خوب بود ... بحثش که شروع شد اون هم خراب شد ... .از کجا معلوم که مخابراتی ها الان 46 رو داغون نکردن و سرعت بهتر رو نبردن رو یه آی پی دیگه ؟؟؟
منظورم همچین چیزایی هست ....
یا مثلا یه مدت که شارژ میکردی 1 ماهه ولی بجاش 2 ماهه شارژ میشد .. اینقدر جار زدن اینجا تا اونم درست شدددد ..... حداقل توی پیام خصوصی این چیزا رو به هم بگیم بهتر نیست ؟؟؟
انتخاب کردن ایپی کخ دل بخواهی نیست
شانسیه :n13:
بله رندوم هست .... و خیلی هم شانسی نیست ... تا یه حدودی میشه کاری کرد که آی پی مورد نظر رو گرفت ولی فعلا که فایده ای نداره دیگه 46 هم خرابه
جدی اینقدر مهمه خودت نت سالم داشته باشی بقیه نه؟!؟!؟!؟
توهین نیست!! حداقل به ما! بعضی از مردم عادتشونه هرچی چیز خوبه، اول تا جایی که کارشون را بیافته، واسه خودشون میخوان، بعدش اگه پسمانده یه چیزی موند، بقیه ور دارن ( ثواب داره اخه!!!! چون کمک به خلق الله حساب میشه!!!!!!)
منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز .... توضیحاتی که واسه سجاد نوشتم رو بخخوووون .... بحث خوب خواستن واسه خود نیست ......
AliMirzaie
07-01-2013, 23:51
نه عزیز دل ... بحث من این نیست که فقط بگم راحتی خودمو میخوام .. متجه منظور من نشدین ....
من همین الانش با آی پی 46 وصلم .... نه فقط الان هروقت که بخوام کانکت شم با 46 وصل میشم ..
منظورم این بود که اینجا رو خیلی از خود مخابراتی ها هم میبینن با یه سری حرفای نسنجیده باعث میشه وضعیت رو بد تر کنن ... مثلا تا چند وقت پیش که بحث آی پی نبود اوضاع آی پی 46 خوب بود ... بحثش که شروع شد اون هم خراب شد ... .از کجا معلوم که مخابراتی ها الان 46 رو داغون نکردن و سرعت بهتر رو نبردن رو یه آی پی دیگه ؟؟؟
منظورم همچین چیزایی هست ....
یا مثلا یه مدت که شارژ میکردی 1 ماهه ولی بجاش 2 ماهه شارژ میشد .. اینقدر جار زدن اینجا تا اونم درست شدددد ..... حداقل توی پیام خصوصی این چیزا رو به هم بگیم بهتر نیست ؟؟؟
بله رندوم هست .... و خیلی هم شانسی نیست ... تا یه حدودی میشه کاری کرد که آی پی مورد نظر رو گرفت ولی فعلا که فایده ای نداره دیگه 46 هم خرابه
منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز .... توضیحاتی که واسه سجاد نوشتم رو بخخوووون .... بحث خوب خواستن واسه خود نیست ......
دوست عزیز، من هم اولش به چند تا از دوستان تو این فروم پیام خصوصی دادم اما واقعا میگم وجدانم اجازه نداد گفتم حداقلش اینه که کسانی که به این فروم سر میزنن رو مطلع کنم. در ضمن مگه فوقش چند نفر به اینجا سرمیزنن؟ اگه همشون هم بیان رو اون آیپی ها باز تغییر زیادی ایجاد نمیشه. در ضمن من فکر میکنم مخابراتی ها هم از بچه های این فروم که جزو کاربرای خیلی آگاه هستن یک خورده ای میترسن و میگن بزار حداقل اینا راضی باشن و کم تر صداشون در بیاد. این مسئله آیپی رو هم خود پشتیبانی مخابرات اول اینجا مطرح کرد.
ShadowDragon
07-01-2013, 23:52
یک نظر جالب این بود:
حرفایی که اینا میزنن کاملا منطقیه! فقط از بد روزگار ما تو یه نقطه ای افتادیم که از شمال زلزله و از جنوب کوسه ها مانع عبور ترافیک ایران میشن....
ShadowDragon
08-01-2013, 00:06
این همه از مخابرات بد میگین خدا رو خوش میاد؟
این زحمت کشان، پول مارو که ندزدیدن!
گرجستان زلزله اومده ( اینقدر شدید بود که ترسیدن به صورت جهانی کمک بخوان! ممکن بود هواپیماها تو مسیر چپ کنن)، از مخابرات کمک طلبیدند و آن بزرگواران، از هزینه adsl به مردم عزیز گرجستان کمک کردند!
البته شما به این نکته انحرافی توجه نکنید که اخرش نفهمیدین باند ایران از ترکیه تامین میشه یا روسیه یا خلیج پارس!!!!!!!
هر دفعه هم کل کشور افت شدید داره...
البته شاید تکنولوژی و علم ژنتیک، کوسه پرنده ساخته....
matr!x_2008
08-01-2013, 00:18
این قضیه ای پی 46 چیه؟ حالا که وضعش خراب شده به ما هم بگین شاید جواب داد:19:
AliMirzaie
08-01-2013, 00:41
پ خ شد. میتونی پستای صفحه های قبل رو هم بررسی کنی.
.s.a.e.e.d
08-01-2013, 02:03
زنگ زده بودی 2020 و اینارو بهت گفتن؟
اگه اره، اینو همیشه میگن!!
به نظرت ممکنه بیاد بگه سرعت من خوبه؟
با توجه به اون خبر، مطمئن باشد که هیچ خسارتی نمیدن! یا فوقش یک هفته! از اوب دی خراب بوده اما اومدن میگن یک هفته! این معنیش چیه؟!؟!؟!؟!
نه زنگ نزدم.رفته بودم پاسارگاد خود طرف اومده بود اونجا رفته بود پشت سیستم اون زنی که اونجا کار میکنه ایمیلش رو چک کنه :n08: اینترنت اونجا دو مگ بود .وقتی من رفتم داشتن با بعضی از مشترک ها که اونجا شاکی بودن حرف میزدن
آقا سرویس های حجمی نوین نت خوبه یا صبا نت ؟
سرعت دانلود رایگان مهمه برام .
کسی قیمت های صبا نت رو نمیدونه ؟
ShadowDragon
08-01-2013, 05:08
من موندم چرا ShadowDragon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سوالهاشو در یه پست نمیپرسه ؟؟؟!!!! :دی
من موندم چرا هرچی یوزر جدیده، فقط بلده اظهارنظر کنه بدون اینکه صفحات قبلی رو خونده باشه!!!!!
ShadowDragon
08-01-2013, 05:09
آقا سرویس های حجمی نوین نت خوبه یا صبا نت ؟
سرعت دانلود رایگان مهمه برام .
کسی قیمت های صبا نت رو نمیدونه ؟
صبانت گرونه اما کیفیتش از بقیه بیشتره
KING iMAN
08-01-2013, 10:16
آقا من با نرم افزار Angry ip scanner اسکن کردم یه مشت Ip بهم داده.خوب حالا چه میدونم کدومشون خوبه و آیا میتونم خوددم دستی ip رو تغییر بدم؟
KING iMAN
08-01-2013, 10:21
و اینه چطور رنج جستجوش رو معین کنم؟یعنی چی ست کنم؟
نمی تونی آی پی خودت انتخاب کنی
AliMirzaie
08-01-2013, 10:48
و اینه چطور رنج جستجوش رو معین کنم؟یعنی چی ست کنم؟
اون نرم افزار رو بیخیال شو چون اگه آیپی رو دستی وارد کنی سرور بهت اجازه login نمیده.
amir0831
08-01-2013, 11:18
کاری نداره! ازشون تاریخ دقیق ارسال نامرو بگیر، دو سه روز قبلش برو حسابگر، جمع اوری
اها بعنی وقتی حجمم هنوز مونده برم ثبت نام بعد مثلا گفتن هفته بعد 2 روز اخر حسابگر بگم جمع اوری کنه؟
اخه یبار رفتم مخابرات گفت نمیشه گفت اول باید حسابگر جمع اوری کرده باشه بعد بیای ثبت نام/
منظورت از ارسال نامه همون تاریخی هست که میان نصب کنن؟
الان حتی 46 ها پینگ بالا و تایم اوت دارن
اونقدر شلوغ شدن که دیگه بازدهی ندارن
خاک بر سر دزدهای مخابراتی احمق
الان حتی 46 ها پینگ بالا و تایم اوت دارن
اونقدر شلوغ شدن که دیگه بازدهی ندارن
خاک بر سر دزدهای مخابراتی احمق
2روز دیگه وضعیت46 ها خراب میشه ، 2ها خوب میشه:دی
همه میان اینجا میگن هرچی مودم رو restart میکنم چرا آیپی2 رو نمیگیره:n09:
2روز دیگه وضعیت46 ها خراب میشه ، 2ها خوب میشه:دی
همه میان اینجا میگن هرچی مودم رو restart میکنم چرا آیپی2 رو نمیگیره:n09:
این درد کاربرا نیست که ازشون ناراحت باشیم چرا تلاش می کنن تا آی پی بهتر بگیرن
پولشون از دزدی یا مال حرام که نیست
بابت ریال به ریالش زحمت کشیده شده و حقشونه نت بهتری داشته باشن
مساله به دزدهای مخابرات بر می گرده و این لکه ننگی روی پیشونی اونها و هر کی که ازش دفاع می کنه
البته مال حرام و ... الفاظی بی معنی ان
این روزها هرچی دزدی بیشتر کنی پول بیشتری داری و زندگی بهتر
کاری که مخابرات داره می کنه و پولشم بیشتر میشه
اینهمه مشترک گرفته توان پشتیبانی نداره و اگه یه لینک ایراد پیدا کنه جایگزین نداره و حاضر هم نیست هزینه کنه برای جایگزین
وقتی یک الاغ رییس باشه و اعتقادش این باشه 128 هم زیادیه برای مشترک نتیجه همینه
feri2009
08-01-2013, 12:37
عوض کردن آیپی که جدید نیست از یه ساعتی در روز مودم رو چنند بار ریست کنی راحت 46 میگیره در حال حاضر هم هیچ فرقی با بقیه نداره مشکل کاملا معلومه بعد از این طرح مسخره (کمپین سراسری Adsl مخابرات) که در کل استان ها راه افتاد مردم هجوم بردن مخابرات پهنای باند کم آورده فیبر و .... بهانه است شاهد هم اینکه دقیقا از ساعات پیک مصرف( ساعت 11 قبل از ظهر ) تایم اوت ها شروع میشه تا شب و نزدیک های صبح که به حالت عادی برمیگرده. والسلام
maziyarkhani
08-01-2013, 13:34
سلام دوستان . برای سرویس های حجمی مخابرات ، شبانه رایگان وجود داره ؟ چطوری باید وصل بشم ؟
KING iMAN
08-01-2013, 13:52
مودم من در حالت Bridge هستش.یعنی با کانکشن دستی وصل میشم.الان توی این وضعیت با ریستارت کردن مودم میره واسه تغییر ip ؟
یعنی همون خاموش و روشن کردن مودم؟یا ریست فکتوری منظورتونه؟
چه ساعتهایی ریستارت کنم؟چقدر بذارم خاموش بمونه؟
من هر چی اینکار رو میکنم از 2.185 تکون نمیخوره.دلم خوشه 512 نامحدود گرفتم.10 روزه نتونستم یه فیلم دانلود کنم.
League OF Legends
08-01-2013, 13:58
سلام سرعت 64 نا محدود 1 به 5 چنده کسی میدونه چون من واسه Game میخوام فقط
AliMirzaie
08-01-2013, 14:31
مودم من در حالت Bridge هستش.یعنی با کانکشن دستی وصل میشم.الان توی این وضعیت با ریستارت کردن مودم میره واسه تغییر ip ؟
یعنی همون خاموش و روشن کردن مودم؟یا ریست فکتوری منظورتونه؟
چه ساعتهایی ریستارت کنم؟چقدر بذارم خاموش بمونه؟
من هر چی اینکار رو میکنم از 2.185 تکون نمیخوره.دلم خوشه 512 نامحدود گرفتم.10 روزه نتونستم یه فیلم دانلود کنم.
خوب شما دیگه لازم نیست مودم رو دست بزنی فقط کانکشنت رو disconnect و مجدد connect کن، آیپیت عوض میشه
KING iMAN
08-01-2013, 14:40
همگی برین اینجا و شکایت کنین از مخابرات.
reza137333
08-01-2013, 16:04
سلام سرعت 64 نا محدود 1 به 5 چنده کسی میدونه چون من واسه Game میخوام فقط
64 1 به 1 سرعتش kB3 هست 64 1 به 5 رو نمی دونم
KING iMAN
08-01-2013, 17:26
تغییر نمیکنه ipم.
توی مشخصاتمم نوع ip رو استاتیک نوشته.این یعنی واقعاً استاتیکه و دینامیک نیست و تغییر نمیکنه؟اگه با پتیبانی تماس بگیرم تغییرش میدن؟
AliMirzaie
08-01-2013, 20:21
تغییر نمیکنه ipم.
توی مشخصاتمم نوع ip رو استاتیک نوشته.این یعنی واقعاً استاتیکه و دینامیک نیست و تغییر نمیکنه؟اگه با پتیبانی تماس بگیرم تغییرش میدن؟
منظورت از مشخصات چیه؟ تو چه مشخصاتی؟ احتمالا تنظیمات کانکشنت رو دستی دادی؟ یا مال مودمت؟
KING iMAN
08-01-2013, 21:40
مشخصاتی که سایتهای تشخیص iP میدن رو میگم.مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیسکانکت که میشم بازم با همون 2.185 وصل میشه.کلافم کرده.اه.
mehdi7543
08-01-2013, 21:50
سرعت دانلودم برا 5 ثانیه به 14 کیلوبایت رسید دوباره کم شد ... : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوشواری نداریم ما ... شما اون مخابراتو به من نیشان بده اول !!!!
maziyarkhani
08-01-2013, 21:54
سلام دوستان . برای سرویس های حجمی مخابرات ، شبانه رایگان وجود داره ؟ چطوری باید وصل بشم ؟
کسی نمیدونه؟:n18:
AliMirzaie
08-01-2013, 22:17
تغییر نمیکنه ipم.
مشخصاتی که سایتهای تشخیص iP میدن رو میگم.مثل سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیسکانکت که میشم بازم با همون 2.185 وصل میشه.کلافم کرده.اه.
کلش تغییر نمیکنه یا فقط قسمت اولش که 2.185 ـه؟ مثلا همیشه روی 2.185.100.12 ثابته یا مثلا به 2.185.102.63 تغییر میکنه؟
اگه حالت دومه که مشکلی نداره فقط باید خیلی تلاش کنی البته شب تو ساعات رایگان اکثرا آیپی 46 میده
کسی نمیدونه؟:n18:
بله داره هیچ کاری نمیخواد بکنید خودش از ساعت 1 تا 6 حجم کم نمیکنه حتی اگه قبلا هم وصل شده باشی
misam5526
08-01-2013, 23:12
KING iMAN
08-01-2013, 23:54
نه آقا.الان متوجه شدم 2.185 ثابته ولی باقیش تغییر میکنه.
حالا اگه رفت روی 46 نمیشه کاری کنم که ثابت بمونه دیگه؟
هنوزم 46 خوبه؟حداقل بهتره؟
AliMirzaie
09-01-2013, 00:12
نه آقا.الان متوجه شدم 2.185 ثابته ولی باقیش تغییر میکنه.
حالا اگه رفت روی 46 نمیشه کاری کنم که ثابت بمونه دیگه؟
هنوزم 46 خوبه؟حداقل بهتره؟
فعلا که اونا هم خراب شدن ولی کمی بهتر از 2 ها هستن. اگه میخوای تابت بمونه باید بری تو صفحه تنظیمات مودم (192.168.1.1) و از bridge تغییرش بدی به pppoe بعدش اینقدر مودم رو روشن خاموش کنی تا اون آیپی رو بگیره بعد از اون دیگه مودم رو خاموش نکن تا از دستش ندی.
آقای misam5526 داون ریت مودمت چنده؟
misam5526
09-01-2013, 00:36
فعلا که اونا هم خراب شدن ولی کمی بهتر از 2 ها هستن. اگه میخوای تابت بمونه باید بری تو صفحه تنظیمات مودم (192.168.1.1) و از bridge تغییرش بدی به pppoe بعدش اینقدر مودم رو روشن خاموش کنی تا اون آیپی رو بگیره بعد از اون دیگه مودم رو خاموش نکن تا از دستش ندی.
آقای misam5526 داون ریت مودمت چنده؟
البته همون میثم بگی بهتره این 5526 رو اضافه میکنی احساس ربات بودن بهم دست میده :n02:
داون ریت مودم + 2500 (خرده ایش رو یادم نیست) ...
KING iMAN
09-01-2013, 00:57
من اینترنتم 512 هستش ولی دان ریتم 2329 بسته شده.البته نامحدودم ها.این یعنی چی؟
AliMirzaie
09-01-2013, 01:23
البته همون میثم بگی بهتره این 5526 رو اضافه میکنی احساس ربات بودن بهم دست میده :n02:
داون ریت مودم + 2500 (خرده ایش رو یادم نیست) ...
:n08:آخه فکر کردم شاید نخوای اسم اصلیت برده بشه. خوش به حالت من اول 1 مگ محدود داشتم رو 2112 بود بعد از این که 2 مگ محدود هم گرفتم بیشترش نکردن. البته سرعتم تغییر کرد و با IDM رو 240 ثابته ولی مال شما باید تو شرایط خوب حدود 310 باشه. درسته؟ راستی اگه زنگ بزنم 2020 میتونن اینو بیشترش کنن؟
من اینترنتم 512 هستش ولی دان ریتم 2329 بسته شده.البته نامحدودم ها.این یعنی چی؟
حداکثر سرعتت در صورتی که سرور مخابرات اجازه بده و محدودش نکرده باشه هست. شما که 512 نامحدود داری باید سرعتت حدود 80 - 90 باشه چون نامحدودهای 1 به 5، با سرعت 50 درصد بالاتر بسته میشن.
KING iMAN
09-01-2013, 01:29
قبلاً 85 بود سرعتم قبل از این خرابی لعنتی.
الان مودم رو روی حالت PPPoE گذاشتم اما اصلاً به اینترنت دسترسی نداشتم.مجبور شدم دوباره برگردم Bridge و بازم همون 2.185.
فعلاً مجبوریم بسوزیم و بسازیم.
من فردا نتم تموم میشه . نمدونم تمدید کنم یا جمع آوری . میترسم 1 ماه دیگه پول مفت بریزم کیسه اینا و ...........
misam5526
09-01-2013, 02:04
:n08:آخه فکر کردم شاید نخوای اسم اصلیت برده بشه. خوش به حالت من اول 1 مگ محدود داشتم رو 2112 بود بعد از این که 2 مگ محدود هم گرفتم بیشترش نکردن. البته سرعتم تغییر کرد و با IDM رو 240 ثابته ولی مال شما باید تو شرایط خوب حدود 310 باشه. درسته؟ راستی اگه زنگ بزنم 2020 میتونن اینو بیشترش کنن؟
من یه مگ دارم ...بیشترین سرعت دانلودی که داشتم 280-290 بوده .... (ارزش نداره برای 20-30 تا بیشتر برم 2 مگ بگیرم!)
قبلاً برای تغییر داون استریم به 2020 زنگ زدم ... طرف میگفت دست ما نیست دیفالته نمیشه کاریش کرد و ... بعد کلی جروبحث رفت از بزرگترش پرسید اومد گفت داوناستریم رو اونا بستن دست ما نیست (!) دیگه نگفت اونا کین؟ از کجا امده اند..آمدنشان بهر چه بود و ...
AliMirzaie
09-01-2013, 02:54
من یه مگ دارم ...بیشترین سرعت دانلودی که داشتم 280-290 بوده .... (ارزش نداره برای 20-30 تا بیشتر برم 2 مگ بگیرم!)
قبلاً برای تغییر داون استریم به 2020 زنگ زدم ... طرف میگفت دست ما نیست دیفالته نمیشه کاریش کرد و ... بعد کلی جروبحث رفت از بزرگترش پرسید اومد گفت داوناستریم رو اونا بستن دست ما نیست (!) دیگه نگفت اونا کین؟ از کجا امده اند..آمدنشان بهر چه بود و ...
اتفاقا "اونا" همون اصل کاریا و موجودات مرموز پشت پرده این که من یک بار سر و کارم باهاشون افتاد و رییسشون هم یک خانمیه. آخه وضعیت سرعت ها تو شهرستان ما کلا با کرمانشاه فرق داشت و چون رقابتی نبود 1 مگ و دو مگ هر دو دقیقا با 128 دانلود میکردن و تو هیچ شرایطی هم از این بالاتر نمیرفتن (نوسان ها رو حساب نکن منظورم سرعت متوسطه).
سرتو به درد نیارم که خلاصه کاربه جایی کشید که میخواستم سرویسم رو برگردونم به 1 مگ تا این که بالاخره نمایندگی اینجا شماره "اونا" رو بهم داد و گفت که مسئول پرت بستن و اکانت تعریف کردن و ... همش این ناکسه. وقتی باهاش تماس گرفتم طوری حرف میزد که انگار من بهش بدهکارم که چرا 2 مگ برداشتم. میگفت که "فروش پهنای باند بیشتر از 128 غیرقانونیه!!!! و ما تازه داریم غیرقانونی بهتون 512 و 1 مگ میفروشیم و بهتون لطف میکنیم." خلاصه من هم که دیدم بحث فایده ای نداره یه راست رفتم پیش رییس مخابرات شهرستانمون و ایشون هم پیگیرش شدن تا بالاخره همون شبی که سرعت ها داغون شدن این سقف سرعت برای 2 مگ از 128 شد 240 ولی چه فایده که با این وضعیت قابل دستیابی نبود.
aligool21
09-01-2013, 03:05
من فردا نتم تموم میشه . نمدونم تمدید کنم یا جمع آوری . میترسم 1 ماه دیگه پول مفت بریزم کیسه اینا و ...........
منم دو سه روز دیگه تموم میشه فکر کنم 512 بگیریم بهتره یا صبر کنیم ببینیم کی درست میشه که خدا میدونه اگه چند نفر اینجا اشتراک تمدید نکنند حتی 1 هفته هم صبر کنند خیلی خوب میشد
aligool21
09-01-2013, 07:42
منم دو سه روز دیگه تموم میشه فکر کنم 512 بگیریم بهتره یا صبر کنیم ببینیم کی درست میشه که خدا میدونه اگه چند نفر اینجا اشتراک تمدید نکنند حتی 1 هفته هم صبر کنند خیلی خوب میشد
یه چیزی در مورد حجم فهمیدم که از دیگه از حجمم کم نمیشه:n05: اینجا نمیگم هر چیزی در مورد قیمت ها که گفتیم مخابرات درستش کرد .بزار چند باری امتحان کنم ببینم بازم کار میکنه یا باگ بوده به بچه ها بگم
ShadowDragon
09-01-2013, 09:04
اها بعنی وقتی حجمم هنوز مونده برم ثبت نام بعد مثلا گفتن هفته بعد 2 روز اخر حسابگر بگم جمع اوری کنه؟
اخه یبار رفتم مخابرات گفت نمیشه گفت اول باید حسابگر جمع اوری کرده باشه بعد بیای ثبت نام/
منظورت از ارسال نامه همون تاریخی هست که میان نصب کنن؟
چند روز قبله اینه که بیان برات نصب کنن نامه رانژه میفرستن.... بپرسی، رااهنماییت میکنن
ShadowDragon
09-01-2013, 09:15
با این وضع 128 به صرفه تره... سالم باشه تا 64 تا بهت میده
نامحدود 1 ب5 رو 25% بالاتر بستن نه 50 تا...
سرعت 64 1ب5 هم که یکی پرسید، اگه سالم باشه، 10 کیلوه! 1 ب10 ش 8 کیلوه! با توجه به تفاوت قیمت، 1ب10 به صرفه تره!!!
خواستی 13 بدی یک به 5 به نظرم 256 یک به ده ور دار که سرعت 16 رو هم بهت میده
ShadowDragon
09-01-2013, 10:30
اتفاقا "اونا" همون اصل کاریا و موجودات مرموز پشت پرده این که من یک بار سر و کارم باهاشون افتاد و رییسشون هم یک خانمیه. آخه وضعیت سرعت ها تو شهرستان ما کلا با کرمانشاه فرق داشت و چون رقابتی نبود 1 مگ و دو مگ هر دو دقیقا با 128 دانلود میکردن و تو هیچ شرایطی هم از این بالاتر نمیرفتن (نوسان ها رو حساب نکن منظورم سرعت متوسطه).
سرتو به درد نیارم که خلاصه کاربه جایی کشید که میخواستم سرویسم رو برگردونم به 1 مگ تا این که بالاخره نمایندگی اینجا شماره "اونا" رو بهم داد و گفت که مسئول پرت بستن و اکانت تعریف کردن و ... همش این ناکسه. وقتی باهاش تماس گرفتم طوری حرف میزد که انگار من بهش بدهکارم که چرا 2 مگ برداشتم. میگفت که "فروش پهنای باند بیشتر از 128 غیرقانونیه!!!! و ما تازه داریم غیرقانونی بهتون 512 و 1 مگ میفروشیم و بهتون لطف میکنیم." خلاصه من هم که دیدم بحث فایده ای نداره یه راست رفتم پیش رییس مخابرات شهرستانمون و ایشون هم پیگیرش شدن تا بالاخره همون شبی که سرعت ها داغون شدن این سقف سرعت برای 2 مگ از 128 شد 240 ولی چه فایده که با این وضعیت قابل دستیابی نبود.
میگفتی غیر قانونیه پس چرا میفروشین؟ مازندان و گیلان با نت 20 مگی حال میکنن، بعد اینا دم از قانون میزنن!
قانون میگه الان اینا باید خسارت بدن! پس کو؟!؟!؟
amir0831
09-01-2013, 12:01
چند روز قبله اینه که بیان برات نصب کنن نامه رانژه میفرستن.... بپرسی، رااهنماییت میکنن
زنگ زدم گفت 2 هفته طول میکشه ولی میتونیم وقتی نامه رو گرفتیم و ثبت نام شدی بهت زنگ بزنیم بگیم خططو جمع اوری کن بعد دو روز بعد بیایم نصب کتنیم.
KING iMAN
09-01-2013, 15:13
بچه ها یه چیزی رو یکی از دوستان مطرح کرده شمام امتحان کنین ببینین جواب میده یا نه.
میگه اگه فایلی رو بدون idm و با دانلود منیجیر خود مرورگر دانلود کنین سرعت واقعی رو بهتون میده.یعنی با همون سرعت قدیم دانلود میشه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها به نظرم سرویسهاتون رو یه هفته تمدید نکنینتا مخابرات ادب شه.
amir0831
09-01-2013, 15:52
256 حسابگر هم داره نامحدود 40 تومن دیگه هم برای من الافی نداره!پارس انلاین 45 تومن هست.کسی نیمیدونه 256 نامحدود حسابگر سرعتش چنده؟
misam5526
09-01-2013, 16:45
256 حسابگر هم داره نامحدود 40 تومن دیگه هم برای من الافی نداره!پارس انلاین 45 تومن هست.کسی نیمیدونه 256 نامحدود حسابگر سرعتش چنده؟
دوست گرامی
برای نامحدود پارس انلاین مقصد مناسبی نیست
برای نامحدود شرکت اسیا تک رو پیشنهاد میدم
آسیا تک دو نوع نامحدود داره : 1- طلایی 2-برنزی
128 طلایی روی 256 بسته میشه و سرعتش تا 40 هم رفته بگفته دوستان در تاپیک اسیا تک : قیمت 27000 تومن +مالیات
256 طلایی که روی 512 و بیشتر بسته میشه و سرعت نزدیک 70 داره و کیفیت خوبی هم داره : قیمت 42000 تومن +مالیات
512 برنزی که 1به10 هست وسرعت 64-70 رو میده : قیمت 21000 تومن+مالیات
1 مگ برنزی که 1 به 10 هست و سرعت حدود 100-120 میده : قیمت 39000 تومن + مالیات
نکته مهم :
آسیا تک جدیداً گیم سرورهای خودش رو روی سرورهای داخلی راه اندازی کرده که میتونید در ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اون دسترسی داشته باشید
بدیهیه که کسانی که از اسیاتک خط دارند بهترین پینگ رو به سرورهای این شرکت خواهند داشت ... و این یه نکته قابل توجه هست برای گیمرها (البته هنوز بازی های زیاد و محبوبی در این گیم سرور نیست و باید دوستان متخصص بازی نظر بدن در مورد این مورد)
ShadowDragon
09-01-2013, 17:09
باید به این نکته توجه کرد که ISP های مزخرف ایران جهت فرار از قانون و یا هر دلیل دیگه ایی، سرعت اکثر سرویشاشون دقیق نیست...
این 256 که شما میگی که تو پارس انلاین 45 تومنه روی 1.5 مگ بسته شده یعنی با سرعت 192 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه!
256 حسابگر که 40 تومنه ( طبق گفته اطلاعاتی که از خود حسابگر گرفته شده، و من به صحتش کاری ندارم) تا 50 کیلوبایت سرعت دانلود بهت میده
شما اگه 256 نامحدودی میخواین که ثابت 32 بگیره، این سرویس در شرکت پارس 14 تومنه و 512 هم که با 64 تا دان میکنه 24 تومن....
مقایسه بین اسیاتک و پارس: پینگ پارس از اسیاتک خیلی بهتره که این نکته برای گیمر ها مهمه...
و یک اشکال جزیی اسیاتک اینه که سرویستو از لحظه پرداخت فعال میکنه و این در حالیه که خط هنوز رانژه نشده باشه هم صادقه! و اجازه شارژ نکردن یکی دو روزه بین سرویس ها نیست، و هزینه هر ماه بدون شارژ 5 تومنه!
ShadowDragon
09-01-2013, 17:17
دوست گرامی
مهم :
آسیا تک جدیداً گیم سرورهای خودش رو روی سرورهای داخلی راه اندازی کرده که میتونید در ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اون دسترسی داشته باشید
بدیهیه که کسانی که از اسیاتک خط دارند بهترین پینگ رو به سرورهای این شرکت خواهند داشت ... و این یه نکته قابل توجه هست برای گیمرها (البته هنوز بازی های زیاد و محبوبی در این گیم سرور نیست و باید دوستان متخصص بازی نظر بدن در مورد این مورد)
اقا میثم
این بازی که شما لینک کردی ربطی به شرکت اسیاتک نداره و private server. این بازی که اواتار منم هست، چه تو ایران چه خارج ایران زیاده... و این سرور لینک شده جزء ضعیف ها حساب میشه
misam5526
09-01-2013, 17:30
اقا میثم
این بازی که شما لینک کردی ربطی به شرکت اسیاتک نداره و private server. این بازی که اواتار منم هست، چه تو ایران چه خارج ایران زیاده... و این سرور لینک شده جزء ضعیف ها حساب میشه
میدونم wow بازی پرطرفداریه ...
این سرور رو شرکت اسیا تک راه اندازی کرده و یکی از گامهای این شرکت برای استفاده از ظرفیت داخلی پهنای باند محسوب میشه
آسیا تک شرکتی باهوشه که جدیداً با جذب سرمایه هنگفت قدم در راه برترین ها گذاشته و هدفگذاری 400000 پورت رو در کشور در پیش رو قرار داده ...
هر اقدامی که ناشی از استفاده درست از هوش باشه قابل تحسینه
شرکتای دیگه مثل پارس انلاین هم اساساً روی سرویسای محدود مانور میدن و حتی نامحدودشون هم محدوده!! ...
ShadowDragon
09-01-2013, 19:06
میدونم wow بازی پرطرفداریه ...
این سرور رو شرکت اسیا تک راه اندازی کرده و یکی از گامهای این شرکت برای استفاده از ظرفیت داخلی پهنای باند محسوب میشه
آسیا تک شرکتی باهوشه که جدیداً با جذب سرمایه هنگفت قدم در راه برترین ها گذاشته و هدفگذاری 400000 پورت رو در کشور در پیش رو قرار داده ...
هر اقدامی که ناشی از استفاده درست از هوش باشه قابل تحسینه
شرکتای دیگه مثل پارس انلاین هم اساساً روی سرویسای محدود مانور میدن و حتی نامحدودشون هم محدوده!! ...
در مورد اینکه این شرکت بازاریابی خوبی داره نظری ندارم اما این روش فعال سازی اکانتش افتضاحه... سرویس های محدودش هم نسبت به بقیه شرکت ها گرون تره... نامحدودشم برابر شرکت هاییه که نامحدود ارایه میدن... پینگشم که راضی کننده نیست
نامحدود پارس ( سرویس های عادیش) که محدودیتی ندارن... اون 512 که 24 تومنه کاملا نامحدوده
به هر حال . محدود انتخاب عاقلانه تریه با توجه به اینکه 2 مگ هر شرکتی تو ساعان رایگان از نامحدود های با قیمت معقول برای کاربر خانگی که وضع مادیش معمولیه ، حجم بیشتری دانلود میکنه
misam5526
09-01-2013, 19:22
عزیزان!
وقتی اطلاعات ناقص دارید سعی کنید خیلی مشاوره ندید به دیگران!
سرویسهای 1 به 10 پارس انلاین حتی یک چهارم سرعت رو هم بزحمت میدند!! من 512 1 به 10 پارس انلاین رو دیدم که به 20 نمیرسید سرعتش! بعد دارید با سرویس 512 اسیاتک مقایسه میکنید که به شهادت محمد تو همین تاپیک سرعتش 70 میره راحت!
تا یادم نرفته : کی گفته256 نامحدود عادی حسابگر سرعت 50 میده؟
والا تا اونجا که من 4-5 سال مشترک حسابگر بودم و سرویسهای نامحدود معمولی 64-128-256 رو داشتم سرعت اونا همون سرعت اسمی دو سه کیلو بایت بیشتره همین! 256 هم به 35 نمیرسه
سرویسای ویژش رو هم که 512 رو داشتم سرعت اوائلش 50 بود ولی این اواخر 64-66رسیده بود
بهر حال کسی که نامحدود میگیره سرعت دانلود خیلی براش مهمه ...
پارس انلاین در زمینه نامحدود با سرعت واقعی و قیمتایی مثل اسیاتک یا حتی مخابرات مطلقاً حرفی برای گفتن نداره
اما بازم میگم برای نا محدود
حالا به نظرتون بین نوین نت-آسیاتک کدوم بهتره؟ شهر ما پارس آنلاین نداره!
512 برنزی که 1به10 هست وسرعت 64-70 رو میده : قیمت 21000 تومن+مالیات
این سرویسش مثل 1به10 های مخابرات که نیست؟ پینگش چطوره؟
ویرایش:بیشتر نظرم روی آسیاتک هست...نوین نت نامحدود هاش فضایی گرونه:n04:
سوال هام برای اینه که یه خط دیگه هم تو خونه داریم...گفتم وقتی برای ماه بعد از خط دومیه، از یه شرکت دیگه نت بگیرم ببینم چطوره!
ShadowDragon
09-01-2013, 20:14
راستی این نوین نت رو میشه از طریق سایت ثبت نام کرد و کلا کار های رانژه و... انجام بدن؟آسیا تک چی؟
توی قسمت ثبت نام نوین نت ، یه گزینه هست به اسم ارسال مدارک...لازمه اونم؟
توجه
ارسال هر یک از مدارک زیر اختیاری می باشد.
سوال هام برای این بود که یه خط دیگه هم تو خونه داریم...گفتم وقتی برای ماه بعد از خط دومیه، از یه شرکت دیگه نت بگیرم ببینم چطوره!
بستگی به کارت داره! نامحدود رو باید بری اسیا، محدود ، نوین نت معقول تره...
به هرحال اسیاتک رو که ورداری، مجبوری همیشه شارژش کنی! چون اگه اعتبار رزرو نگه داری که خط جمع اوری نشه، اون اعتبار خود به خود فعال میشه...
راستی، محدود میخوای، حتما نویت ور دار! چون که یه دوره، هرچقدر حجم باقی مونده داشته باشی ، به دوره بعد منتقل میشه!! سرعت دانلود 512 تو ساعات عادی 250 تا و ساعات رایگان( و احتمالا ساعات نیم بها، چون که اون سرویس هارو تست نکردم) 64 کیلوبایته
ShadowDragon
09-01-2013, 20:19
عزیزان!
وقتی اطلاعات ناقص دارید سعی کنید خیلی مشاوره ندید به دیگران!
سرویسهای 1 به 10 پارس انلاین حتی یک چهارم سرعت رو هم بزحمت میدند!! من 512 1 به 10 پارس انلاین رو دیدم که به 20 نمیرسید سرعتش! بعد دارید با سرویس 512 اسیاتک مقایسه میکنید که به شهادت محمد تو همین تاپیک سرعتش 70 میره راحت!
تا یادم نرفته : کی گفته256 نامحدود عادی حسابگر سرعت 50 میده؟
والا تا اونجا که من 4-5 سال مشترک حسابگر بودم و سرویسهای نامحدود معمولی 64-128-256 رو داشتم سرعت اونا همون سرعت اسمی دو سه کیلو بایت بیشتره همین! 256 هم به 35 نمیرسه
سرویسای ویژش رو هم که 512 رو داشتم سرعت اوائلش 50 بود ولی این اواخر 64-66رسیده بود
بهر حال کسی که نامحدود میگیره سرعت دانلود خیلی براش مهمه ...
پارس انلاین در زمینه نامحدود با سرعت واقعی و قیمتایی مثل اسیاتک یا حتی مخابرات مطلقاً حرفی برای گفتن نداره
اما بازم میگم برای نا محدود
حسابگر رو نمیدونم ! گفتم که صحت رو تضمین نمیکنم...
این دو سرویس پارس رو که من خودم تست کردم نتیجش این بود! شاید مرکز ولیعصر خلوته یا هر دلیل دیگه، کاری ندارم
128 محدود : 130 بود
128 نامحدود : 15-16
با توجه به اینا، فرض بر این گذاشته میشه که 256 سرعت 30 رو میده...
misam5526
09-01-2013, 20:19
ویرایش:بیشتر نظرم روی آسیاتک هست...نوین نت نامحدود هاش فضایی گرونه:n04:
سوال هام برای اینه که یه خط دیگه هم تو خونه داریم...گفتم وقتی برای ماه بعد از خط دومیه، از یه شرکت دیگه نت بگیرم ببینم چطوره!
مثل 512 های قدیم مخابرات (سرعت 64میدادن) و 512 هایی که به اسم ویژه حسابگر میداد تا چند هفته پیش فقط قیمتش خیلی بهتره :n02:
نوین نت سرعت شبانش حداکثر 60 هست ...
روزانه تا 240 میره ...
پینگ هر دو شرکت اسیاتک و نوین نت افتضاحه ولی نوین کمی پینگش بهتره
نه مثل اینکه همین 1مگ 10گیگ مخابرات بهتره:n02:
ممنون از راهنمایی هاتون
ShadowDragon
09-01-2013, 21:16
نه مثل اینکه همین 1مگ 10گیگ مخابرات بهتره:n02:
ممنون از راهنمایی هاتون
اگه خط اضافه داری نوینت رو بگیر... 128 با 5 گیگ رو 7.5 میده! سرعت روزانش 64 ه و ساعت نیم بها داره.... یک مگ ده گیگ چنده ماهی؟
misam5526
09-01-2013, 21:17
حسابگر رو نمیدونم ! گفتم که صحت رو تضمین نمیکنم...
این دو سرویس پارس رو که من خودم تست کردم نتیجش این بود! شاید مرکز ولیعصر خلوته یا هر دلیل دیگه، کاری ندارم
128 محدود : 130 بود
128 نامحدود : 15-16
با توجه به اینا، فرض بر این گذاشته میشه که 256 سرعت 30 رو میده...
افت سرعت توی سرعتای بالاتر اتفاق میفته معمولاً
بهر حال سرعتای 512 به بالای سرویسای نامحدود 1 به 10 شرکتایی مثل پارس به معنی واقعی داغونه ... (با ارفاق گفتم وگرنه مشترک این قسمت از سرویسا هم زیاد بشه بعید نیست همون 128 هم داغون بشه) ...
برای نامحدود به نسبت قیمت و کیفیت و همچنین نامحدود بودن در دانلود فقط دو شرکت مخابرات و اسیاتک هستند (مخابرات الان تکلیفش معلوم نیست ....)
..
هرچی مودم ریست میدم Time Out نمیره ... همه اینطورن ؟
پینگ خوبه ولی تایم اوت ... کسی راهی نمیدونه تایم اوت رو از بین برد ؟
اصلا نمیشه با تایم اوت Game زد ...
misam5526
09-01-2013, 21:23
هرچی مودم ریست میدم Time Out نمیره ... همه اینطورن ؟
پینگ خوبه ولی تایم اوت ... کسی راهی نمیدونه تایم اوت رو از بین برد ؟
اصلا نمیشه با تایم اوت Game زد ...
تایم اوت برای من تقریباً 7 درصده الان
mohamax7
09-01-2013, 21:32
افت سرعت توی سرعتای بالاتر اتفاق میفته معمولاً
بهر حال سرعتای 512 به بالای سرویسای نامحدود 1 به 10 شرکتایی مثل پارس به معنی واقعی داغونه ... (با ارفاق گفتم وگرنه مشترک این قسمت از سرویسا هم زیاد بشه بعید نیست همون 128 هم داغون بشه) ...
برای نامحدود به نسبت قیمت و کیفیت و همچنین نامحدود بودن در دانلود فقط دو شرکت مخابرات و اسیاتک هستند (مخابرات الان تکلیفش معلوم نیست ....)
..
والا با پارس آنلاینت موافق نیستم چون پسرعموی بنده 256 معمولی پارس آنلاین حدود یک سال داره و سرعتش میانگین 32 است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این الان پینگ منه ... کسی راهی برای تایم اوت نداره ؟
misam5526
09-01-2013, 22:02
الان با ای پی 85 آن شدم ...
سرعتا کمی تکون خورده ! حداقل اسپیدتست بالا میاد و میشه تست گرفت!!
KING iMAN
09-01-2013, 22:43
واسه من سرعت دوباره خوب شده مثل روزهای اوجش.
migmig3000
09-01-2013, 22:55
سرعتم با سرویس 2 مگ حجمی الان روی 120 کیلوبایته!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این الان پینگ منه ... کسی راهی برای تایم اوت نداره ؟
اتفاقا این پینگ اصلا خوب نیست
چون این تایم اوتها باعث لگ میشه و اصلا نمیشه بازی کرد
کاش پینگ 280 باشه ولی بدون تایم اوت
البته مثلا میگم!
وگرنه با پینگ بالای 200 بازی بیخوده
abolfazlwest72
09-01-2013, 23:14
سلام شیر فلکه رو بدجور باز کردن با اینترنت 256 نامحدود دارم با سرعت 90 دانلود میکنم .راستی از قزوین ام :n19: دمشون گرم بعد دوهفته درست کردن تازه دو برابر سرعتی که قبل قطعی ها داشتم شده
misam5526
09-01-2013, 23:17
سلام شیر فلکه رو بدجور باز کردن با اینترنت 256 نامحدود دارم با سرعت 90 دانلود میکنم .راستی از قزوین ام :n19: دمشون گرم بعد دوهفته درست کردن تازه دو برابر سرعتی که قبل قطعی ها داشتم شده
طبق معول بدبخت ترین استان و عقب افتاده ترین کرمانشاست!:n21:
اتفاقا این پینگ اصلا خوب نیست
چون این تایم اوتها باعث لگ میشه و اصلا نمیشه بازی کرد
کاش پینگ 280 باشه ولی بدون تایم اوت
البته مثلا میگم!
وگرنه با پینگ بالای 200 بازی بیخوده
دقیقا ... تا دیروز یه ای پی بود پینگ 250 بدون تایم اوت امروز هرچی مودم خاموش روشن کردم پیداش نمیکنه دیگه ...
ShadowDragon
09-01-2013, 23:58
والا با پارس آنلاینت موافق نیستم چون پسرعموی بنده 256 معمولی پارس آنلاین حدود یک سال داره و سرعتش میانگین 32 است
! ممنون ...
منم همینو میگم...
خودمم نه قصد دارم از پارس بگیرم، نه از اسیاتک!!!
mohamax7
10-01-2013, 00:01
با توجه به پستهاي که امروز در مورد شرکت آسياتک از طرف دوستان ديدم، جهت اطلاع رساني پست بعدی را براي کيفيت و سرعت اين شرکت درج ميکنم.
توجه شود که تمام سرويسها توسط خودم امتحان شده اند ولي سرويس 256 متعلق به يکي از دوستانم است و از خط خودم نمي ياشد.
mohamax7
10-01-2013, 00:02
کیفیت سرویسهای 256 و 512 و 1 مگ و 2 مگ برنزی در آسیاتک
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
256 برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 28 تا 35 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین 32 است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
512 برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 60 تا 70 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین 65 است.
1مگ برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 90 تا 115 کیلو بایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین بین 100 تا 105 است.
2 مگ برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 125 تا 150 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین بین 135 تا 140 است.
پینگ در شرکت آسیاتک نسبت به اکثر شرکتهای ارائه دهنده اینترنت بیشتر است.
پینگ از 4.2.2.4
پینگ از یک سرور داخلی بازی کانتر
ShadowDragon
10-01-2013, 00:02
طبق معول بدبخت ترین استان و عقب افتاده ترین کرمانشاست!:n21:
باید اضافه کرد که: نه سرعت خوب به ما میدن نه قیمت درست!
با تهران شروع کردیم، اونا الان 256 رو 12.5 میگیرن، ماشاالله مخابرات این بیغوله به 30 رسونده!!!!!!!
ShadowDragon
10-01-2013, 00:08
کیفیت سرویسهای 256 و 512 و 1 مگ و 2 مگ برنزی در آسیاتک
256 برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 28 تا 35 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین 32 است.
512 برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 60 تا 70 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین 65 است.
1مگ برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 90 تا 115 کیلو بایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین بین 100 تا 105 است.
2 مگ برنزی : سرعت دانلود در IDM بین 125 تا 150 کیلوبایت در ثانیه در گردش است، ولی میانگین بین 135 تا 140 است.
پینگ در شرکت آسیاتک نسبت به اکثر شرکتهای ارائه دهنده اینترنت بیشتر است.
پینگ از 4.2.2.4
پینگ از یک سرور داخلی بازی کانتر
پینگ سرور های ایرانی با مخابرات زیر 30 ه...
به هر حال من با یک مگ محدود که رو چهار مگه، تو سرور خارجی latency 750 که طبیعتا گیمر ها اطلاع دارن این وضع، تو بازی قرمز حساب میشه ، داشتم
با توجه به نیاز گیم به پینگ خوب، و تجربه خودم،
بهترینش مخابرات
بعد صبانت ( بعضی وقت ها از مخابرات بهتره)
و پارس هم سومه
misam5526
10-01-2013, 00:34
در مورد پارس آنلاین من چیزی رو که دیدم این بود که 512 نامحدود یک به ده 20 رو به زحمت میکشید!
بهرحال من ذینفع نیستم که یکی نره پارس بره اسیاتک یا برعکس اسیاتک نرن برن پارس چون از مخابرات دارم ...و شلوغ و خلوت بودن ای اس پی های دیگه در وضعیت من تاثیر نداره ...
در شرایط فعلی باید اعتراف کنم به دانلود شبانه مخابرات با سرعت 240 عادت کردم ! خیلی حال میده ..:n02:
ماهی 100 گیگ (!)
البته خیلی زیاده روی نکردم تا حالا و فقط شبی 4 تا فیلم گرفتم که معمولاً 3 گیگ یا کمتر میشه حجمشون ....
عادت هم چیز بدیه :n15:
دوستان در طول روزی که گذشت من چند بار اینترنت تست کردم و همشم آی پی 2 رو میگرفت
اما نکته جالب اینه کیفیت برگشته بود به حالت نرمالش, یعنی من با حدود 35 تا 40 با 256 دانلود میکردم.
شما هم یک آمار بدید ببینیم عمومی بوده یا شانسی :n02:
abolfazlwest72
10-01-2013, 02:46
سلام دوستان وضعیت من چطوره 256 نامحدود مخابرات
Statistics -- ADSL
Mode:
ADSL2+
Type:
Interleave
Line Coding:
Trellis On
Status:
No Defect
Link Power State:
L0
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
24.1
33.0
Attenuation (dB):
30.5
15.7
Output Power (dBm):
9.1
7.9
Attainable Rate (Kbps):
13200
1233
Rate (Kbps):
761
249
MSGc (number of bytes in overhead channel message):
103
15
B (number of bytes in Mux Data Frame):
2
4
M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame):
1
16
T (Mux Data Frames over sync bytes):
5
5
R (number of check bytes in FEC Data Frame):
16
16
S (ratio of FEC over PMD Data Frame length):
0.1176
9.8462
L (number of bits in PMD Data Frame):
1292
78
D (interleaver depth):
384
8
Delay (msec):
11
19
Super Frames:
953103
952819
Super Frame Errors:
0
0
RS Words:
519441272
1894545
RS Correctable Errors:
5160
0
RS Uncorrectable Errors:
0
N/A
HEC Errors:
0
163
OCD Errors:
0
0
LCD Errors:
0
0
Total Cells:
27442886
3837394622
Data Cells:
9059687
241868721
Bit Errors:
0
6188
Total ES:
0
17
Total SES:
0
17
Total UAS:
16
1900431
Device Info
Board ID:
DSL-2520U
Software Version:
ME_1.00
Software Date:
Feb 16 2011
Bootloader (CFE) Version:
before 1.0.37-5.12
This information reflects the current status of your DSL connection.
Line Rate - Upstream (Kbps):
249
Line Rate - Downstream (Kbps):
761
LAN IP Address:
192.168.1.1
MAC Address:
14-D6-4D-FC-50-1D
Default Gateway:
2.187.195.1
Primary DNS Server:
217.218.155.155
Secondary DNS Server:
8.8.8.8
.s.a.e.e.d
10-01-2013, 04:03
سرعت دو روزه تقریبا درست شده :n18:
.s.a.e.e.d
10-01-2013, 04:56
سه تا دو مگ با یه یک مگ :n02: این 500 گیگ ما هم تموم میشه بالاخره :n24: آبرومونو جلو ملت بردن با اون دو هفته سرعت افتضاح :n24:
misam5526
10-01-2013, 08:30
منم الان که این پست رو میدم سرعت عادی شده
ShadowDragon
10-01-2013, 09:00
سه تا دو مگ با یه یک مگ :n02: این 500 گیگ ما هم تموم میشه بالاخره :n24: آبرومونو جلو ملت بردن با اون دو هفته سرعت افتضاح :n24:
دو هفته؟ از 2 دی تا امروز خراب بوده!!!
راستی، شما مغازه دارین؟ کجاست ادرسش؟
ShadowDragon
10-01-2013, 09:02
منم الان که این پست رو میدم سرعت عادی شده
منم با ip 2 انلاینم، سرعتم با گوشی 160 ه.... دو فایلی دانلود کنم تا 260 هم میره....
یعنی جدی جدی درست شد؟!؟!؟!؟!!!!!
اینارو بیخیال!!! دیشب صبانت هم جو گرفته بودش!!!! با pc که ان شدم screet shote سرعت 128 محدود که تا 500 هم میرفت رو میزارم!!!!! این وضع رو گوشی بود، احتمالا با pc 512 و ثابت بوده.... :دی
behnam-k
10-01-2013, 11:25
خدا رو شکر که سرعت مخابرات درست شد :n01::n20:
دوستان من آسیاتک دارم اما میخوام حجمی بگیرم با پشتیبانی که صحبت کردم گفت که سرویس 1 مگ آسیاتک تو ساعت رایگان تا 50 -60 تا بیشتر نمیره ،خیلی خورد تو ذوقم
---------------------------
چند سوال در مورد مخابرات
سرویس 1 مگ حجمی اگه اشتباه نکنم رو 2 مگ بسته شده ؟
سرعت دانلود 256 نامحدود 1 به 10 رو چنده ؟
سرعت سرویس 256 1 به 5 رو چنده ؟
شاید منم بیام مخابرات :n18:،هیچی مخابرات نمیشه :n01:
سه تا دو مگ با یه یک مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این 500 گیگ ما هم تموم میشه بالاخره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آبرومونو جلو ملت بردن با اون دو هفته سرعت افتضاح [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه اکانت که داری تا یه هفته تموم میشه :n02:
misam5526
10-01-2013, 11:35
دوستان من آسیاتک دارم اما میخوام حجمی بگیرم با پشتیبانی که صحبت کردم گفت که سرویس 1 مگ آسیاتک تو ساعت رایگان تا 50 -60 تا بیشتر نمیره ،خیلی خورد تو ذوقم
چند سوال در مورد مخابرات
i) محدود 1 مگ روی 2 مگ بسته شده (تا لحظه نگارش این پست بدینگونه بوده و هرگونه تغییرات آتی برعهده نگارنده نمی باشد)
ii) در این زمینه بین علما اختلاف نظر هست اما آنچه از لسان پشتیبانی منتشر گشته خبر از سرعتی در حدود 16 میدهد !
ii) در این باب سرعت بیش از 20 خواهد بود
تشریف بیاورید قرمتان روی چشم :n16:
پ ن: این لاریجانی چطور تو مجلس اینطوری میتونه حرف بزنه واقعاً کلافه کنندست! :n08:
behnam-k
10-01-2013, 11:38
i) محدود 1 مگ روی 2 مگ بسته شده (تا لحظه نگارش این پست بدینگونه بوده و هرگونه تغییرات آتی برعهده نگارنده نمی باشد)
ii) در این زمینه بین علما اختلاف نظر هست اما آنچه از لسان پشتیبانی منتشر گشته خبر از سرعتی در حدود 16 میدهد !
ii) در این باب سرعت بیش از 20 خواهد بود
تشریف بیاورید قرمتان روی چشم :n16:
پ ن: این لاریجانی چطور تو مجلس اینطوری میتونه حرف بزنه واقعاً کلافه کنندست! :n08:
مرسی میثم جان:n16: پس اومدیم مخابرات منتظرم این ماه هم تموم شه تا درخواست جمع آوری بدم ،فقط خدا کنه آسیاتک برا جمع آوری اذیت نکنه :n13:
havzhini
10-01-2013, 11:42
مخابرات دانلود ساعات رایگان رو چنده؟؟؟
مثلا 512 و 1مگ توی ساعات رایگان چند دانلود میکنه؟؟؟کم میکنه سرعت رو ساعات رایگان یا نه مثل روزه؟
الان که سرعتها درست شده پینگ و تایم اوت چطوره وضعیتش؟با مخابرات میشه تلویزیون انلاین نگاه کرد؟
ShadowDragon
10-01-2013, 11:51
چند سوال در مورد مخابرات
:n02:
256 1ب10 رو 16 س اما قرار بود درست شه
1ب5 رو 40 دان میکمه...
یک مگش با 256 دان میکنه (محدود)
سرویس دو مگ محدود اسیاتک که میگفتن با 256 تا ساعات رایگان دانلود میکنه! مطمئنی؟
behnam-k
10-01-2013, 11:57
256 1ب10 رو 16 س اما قرار بود درست شه
1ب5 رو 40 دان میکمه...
یک مگش با 256 دان میکنه (محدود)
سرویس دو مگ محدود اسیاتک که میگفتن با 256 تا ساعات رایگان دانلود میکنه! مطمئنی؟
ممنون از جوابت :n16:
والا اینطور که میدونم آسیاتک برا سرویس های محدود حداکثر سرعت واقعی سرویس ها رو میده
مثلا یه مگ حجمی حداکثر 128 حداقل خدا میدونه چنده به گفته پشتیبانی 50-60 + اینکه سرویس های محدود آسیاتک گرونه 1 مگ 5 گیگ 28 تومن
2 مگ 5 گیگ تقریبا در میاد 33 تومن
amir0831
10-01-2013, 12:16
یعنی برای نامحدود اسیاتک بگیرم؟بعد پنگش با 4.2.2.4 چنده؟
من اول خواستم بیام مخابرات اگر مخابرات درست شده بیایم مخابرات خوب!؟
behnam-k
10-01-2013, 12:24
یعنی برای نامحدود اسیاتک بگیرم؟بعد پنگش با 4.2.2.4 چنده؟
من اول خواستم بیام مخابرات اگر مخابرات درست شده بیایم مخابرات خوب!؟
این پینگ همین الان آسیاتک
به نظرم از مخابرات سرویس بگیر :n01:
این طور که دوستان میگن سرعت مخابرات درست شده
الان از چه شرکتی اینترنت داری ؟
amir0831
10-01-2013, 12:29
این پینگ همین الان آسیاتک
این طور که دوستان میگن سرعت مخابرات درست شده
الان از چه شرکتی اینترنت داری ؟
الان از حسابگر 512 نامحدود دارم ولی این اسیاتک خیلی افتضاحه پینگ 350!!!؟؟؟حسابگر خیلی بهتره ولی چون نامحدود هاشو محدود کرده میخوام تغییر سرویس بدم.
مخابرت هم خواستم بگیرم اینجوری که بقیه تعریف میکنن فک نکنم 10 کیلوبایت سرعت دانلود بده!
behnam-k
10-01-2013, 12:31
الان از حسابگر 512 نامحدود دارم ولی این اسیاتک خیلی افتضاحه پینگ 350!!!؟؟؟حسابگر خیلی بهتره ولی چون نامحدود هاشو محدود کرده میخوام تغییر سرویس بدم.
مخابرت هم خواستم بگیرم اینجوری که بقیه تعریف میکنن فک نکنم 10 کیلوبایت سرعت دانلود بده!
OK ،دوستانی که مخابرات دارن بیشتر میتونن راهنماییت کنن
Ardeshir_a
10-01-2013, 12:32
سلام 512 نامحدود حدود سرعت 65
کسی از شما اطلاع دقیق داره تاریخ وروز که اینترنت داغون شد بگه میخوام اطلاعات دقیق داشته باشم میرم شرکت صبا نت این چند روز رو به اشتراکم اضافه کنند
behnam-k
10-01-2013, 12:41
دوستان یه سوال دیگه سرعت سرویس 512 حجمی مخابرات رو یه مگه ؟
misam5526
10-01-2013, 12:42
دوستان یه سوال دیگه سرعت سرویس 512 حجمی مخابرات رو یه مگه ؟
بیشتر از یه مگه
محسن 512 داره قبل خرابی ها 140 سرعت داشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.