مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان كرمانشاه
ShadowDragon
24-11-2012, 17:52
512 نامحدود 40تومان نیست .من 26 تومان گرفتم.26 بود الان كه با اون پول 256 هم بهت نميدن! چون$ گرون شده :دي
ShadowDragon
24-11-2012, 18:14
اي بابا، قبل انقلاب كدومه! الان چون تهران گرون نكرده و اين 512 شما 20تومنه پس يعني اينا شب خواب ديدن چقدر خوب ميشه ما سرويس هارو گرونتر كنيم! مردم كه پول ميدن! نتيجه: فردا گرون شد!
ShadowDragon
24-11-2012, 18:16
كيا 2 شنبه مياد بريم تو سايت مقررات راديويي يا حضوري اعتراض؟ اوناي كه ميان اعلام كنن
aligool21
24-11-2012, 18:24
[QUOTE=.s.a.e.e.d;7332158]ای بابا.اون قبل از انقلاب بود.الان قیمتها عوض شدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1391-08-15 اشتراک 512 نامحدود 1 به 10 گرفتم 26 تومان سرعتم که 60 تا 70
یعنی از این تاریخ به بعد گرونش کردن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]
aligool21
24-11-2012, 18:38
من هستم البته بریم تو سایت شکایت کنیم اگه چند نفر با هم شکایت کنیم خوبه
aligool21
24-11-2012, 18:53
زنگ زدم میگه اشتراک گرون کردیم حیف نمیشه اینجا حرفی زد
میگه 512 نامحدود کردیم 1به 5 40 تومان اگه بخوای سرعت همین 60 باشه
گفت اگه همین 512 ا به 10 بگیری دانلود میشه رویه 128 یهنی 18 کیلوبایت
:41:
HO3IN-Life
24-11-2012, 19:18
نت کابلی توی ایران هست ؟!
تا وقتی نت ماهواره ای 2 طرفه هست ، نت کابلی چرا:sq_24:
aligool21
24-11-2012, 19:43
تا وقتی نت ماهواره ای 2 طرفه هست ، نت کابلی چرا:sq_24:
من اخری نفهمیدم این نت ماهواره ای 2 طرفه چس هست.اینقدر مطالب خوندم گیج شدم:sq_8:
مختصر و مفید توضیح بده ببینم چطوریه؟
چه وسایلی میخواد؟سرعتش چقدره؟ هزینه اش چقدره/؟بعضی ها میگفتند اگه بگیرند حکمش سنگسنه.درسته؟
من اخری نفهمیدم این نت ماهواره ای 2 طرفه چس هست.اینقدر مطالب خوندم گیج شدم:sq_8:
چه وسایلی میخواد؟سرعتش چقدره؟ هزینه اش چقدره/؟بعضی ها میگفتند اگه بگیرند حکمش سنگسنه.درسته؟
اگه بگیرنت ..... و احتمال گرفتن هم زیاده دو طرفه
در ضمن اکانتش پولش هم بالاست
mohamax7
24-11-2012, 20:19
گرفتنی در کار نیست و وسایلش هم اینا است
1- کارت ---
2- د.ی.ش
3- اکانت اینترنت ماهواره ای از شرکتهای مثل Opensky که اگر اشتباه نکم در ایران نمایندگی داره و یا از شرکتهای خصوصی ایرانی که سرعت بالایی ندارند و سرعتاش مثل adsl خودمونه
قبل از گران نشدن دلار قیمتش از این 1 مگ و دو مگ مخابرات خیلی به صرفه تر بود (مثلا 12 مگش میشد قیمت میشد 50000 تومن)، البته اگر بخواهی از شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای در ایران استفاده کنی قیمتاش به صرفه و خوب است ولی سرعتاشون نهایتا 4 مگه
البته من خودم از یکطرفه اش استفاده میکنم و بد هم نیست من بیشتر سریال و فیلم و کلیپ و موزیک و نرم افزارها را از این راه مجانی میگیرم.... کارت رسیورم skystar hd 2 است
در مورد سرعت هم اگر دوطرفه می خواهی بگیری یعنی مثل این اینترنتی که الان استفاده میکنیم خوب باید بری سرعت بخری از 128داره تا به بالا ولی چون استفاده نکردم اطلاعی ندارم اما در مورد یکطرفه اش که رایگان است خوب بستگی داره طرفی که داره چیزی دانلود میکنه چه سرعتی گرفته مثلا یک فایل با سرعت 10 مگ در ثانیه دانلود میشه و یک فایل هم با سرعت شاید 100 کیلوبایت در ثانیه
2طرفه قابل ردیابیه ولی 1طرفه نه!
1طرفه از طریق دیـــش فقط دریافت داری!
در کل ما یه چیزی گفتیم شما انجامش ندین...خطرناکه:sq_17:
الان زنگ زدم به 2020 میگم من از 256 1به5 اگه بخوام عوض کنم به 1مگ 5گیگ چقدر مابه تفاوتش میشه!:sq_12:
اومده میگه باید بری نمایندگی:sq_8:
منم دیدم یارو پرته گفتم باشه خدافس:sq_6:
من نمیدونم اینا رو کی استخدام کرده:sq_11:
mohamax7
24-11-2012, 21:53
الان زنگ زدم به 2020 میگم من از 256 1به5 اگه بخوام عوض کنم به 1مگ 5گیگ چقدر مابه تفاوتش میشه!:sq_12:
در ایران هیچ امکاناتی برای دوطرفه وجود ندارد... همش یکطرفه هستند ولی به دوصورت
1- همان یکطرفه که فقط دریافت داری یعنی فایلی را که دیگران میگیرند را تو هم میگیری (البته خودت استادی)
2- یکطرفه ای که باید یک adsl 64 kb داشته باشی (شایدم با اینترنت دیال آپ یا ایرانسل هم راه بیفته) که برای send کردن نیازه و بعد فایلهای خودت که میخواهی را از اینترنت دریافت کنی
behnam-k
24-11-2012, 22:02
همه پشتیبانی ها اینطورن ،مخابراتم از همه بدتر ،فقط پولشون رو میگیرن
behnam-k
24-11-2012, 22:04
1- همان یکطرفه که فقط دریافت داری یعنی فایلی را که دیگران میگیرند را تو هم میگیری (البته خودت استادی)
2- یکطرفه ای که باید یک adsl 64 kb داشته باشی (شایدم با اینترنت دیال آپ یا ایرانسل هم راه بیفته) که برای send کردن نیازه و بعد فایلهای خودت که میخواهی را از اینترنت دریافت کنی
بعضی اوقات وسوسه میشم این کارو انجام بدم ،خدایی خیلی قیمتهاش خوبه ،و به نظر سرعتش هم واقعیه
من خودم فقط یه مدت افلاین رو درستش کرده بودم...فقط دریافت داشتم...البته اون موقع هنوز adsl نگرفته بودم..:sq_17:
دو طرفه(با قیچی:sq_24:)خیلی بلد نیستم چون میگن خطرناکه اصلا دنبالش هم نرفدم ولی فکر نکنم تو ایران غیرممکن باشه...:sq_24:
misam5526
24-11-2012, 22:35
من خودم فقط یه مدت افلاین رو درستش کرده بودم...فقط دریافت داشتم...البته اون موقع هنوز adsl نگرفته بودم..:sq_17:
دو طرفه(با قیچی:sq_24:)خیلی بلد نیستم چون میگن خطرناکه اصلا دنبالش هم نرفدم ولی فکر نکنم تو ایران غیرممکن باشه...:sq_24:
در روش دوطرفه تجهیزاتی مثل دیشهای بانکها لازم دارید...چون هم سند و هم رسیو مستقیماً انجام میدید. چند میلیونی خرج داره و به راحتی قابل ردیابیه!
جرمشم امنیته ... بی خیال شو
.s.a.e.e.d
24-11-2012, 22:57
اینترنت ماهواره ای رو ول کنید.برین تو نخ اینترنت دو مگ یک به ده 80 تومنی.من فقط میخوام اون کسی که این همه دانش و انرژی به خرج داده و این اشتراکها رو خلق کرده رو ببینم، دستم رو بذارم سر شونه اش ! و ازش صمیمانه تشکر کنم .عاوری عاورین .. یکی نیست بگه دانشمند اگه کسی 512 نامحدود میخواست که میرفت 512 میگرفت نه دو مگ که سرعت دانلودش همون 60 کیلوه و بجاش 40 تومن هم اضافه بده .. احسنت احسنت ( به همون روشی که داموس الملک میگفت بخونین )
امکاناتش هست ولی مجوزش رو به هرجایی نمیدن
قیمتشم اونقدری بالاس که حتی صدا و سیما که از این سرویس استفاده میکرد نتونست شارژ کنه و 4مگ از حسابگر اینترنت گرفت با شارژ ماهیانه دو میلیون تومن
باید از CRM سرویس فعلیتو برگشت بزنن و سرویس جدید بهت فروش کنن
اگه از سرویست استفاده نکرده باشی کل پول بهت برگردونده میشه، اگه استفاده کرده باشی مقدار برگشتی رو پنل محاسبه میکنه
بعدش سرویس یک مگ رو میخری
سرعت سرویس های 1 به 5 بیست و پنج درصد افزایش پیدا کرد
سرعت دانلود سرویس یک مگ حجمی 192
سرعت دانلود سرویس دو مگ حجمی 312*
فقط این 312 توی اکانتینگ و dslam های zyxel اعمال شده
توی مودم down rate رو چک کنین، اگه روی 2560 بود میتونید با 312 دانلود کنید. اگه 2048 بود 256 تا دانلود میده
aligool21
24-11-2012, 23:24
اینترنت ماهواره ای رو ول کنید.برین تو نخ اینترنت دو مگ یک به ده 80 تومنی.من فقط میخوام اون کسی که این همه دانش و انرژی به خرج داده و این اشتراکها رو خلق کرده رو ببینم، دستم رو بذارم سر شونه اش ! و ازش صمیمانه تشکر کنم .عاوری عاورین .. یکی نیست بگه دانشمند اگه کسی 512 نامحدود میخواست که میرفت 512 میگرفت نه دو مگ که سرعت دانلودش همون 60 کیلوه و بجاش 40 تومن هم اضافه بده .. احسنت احسنت ( به همون روشی که داموس الملک میگفت بخونین )
من باید الان 512 که 26 میگرفتم 40 تومان بگیرم.ولی انصافا در حق تو خیلی ظلم شده حتما برو درستش کن .
پست های قبل میخوندم دیدم بچه ای شمال 1 مگ دانلود میکنند :sq_14:
mehdi_08
24-11-2012, 23:30
بعضی اوقات وسوسه میشم این کارو انجام بدم ،خدایی خیلی قیمتهاش خوبه ،و به نظر سرعتش هم واقعیه
نرو طرفش بخوای بخری خیلی گرونه!!!!
برای -- هم اونقدر دست زیاد شده که چیزی بهت نمی رسه و از طرفی درست هم نیست
misam5526
24-11-2012, 23:31
50 درصد قیمت سرویسا رو زیاد کردن بعد ژست میگیرن میگن 25 درصد سرعتا رو زیاد خواهیم کرد ... انتظار دارن کف و سوت هم بزنیم براشون!
باید یه فکری برای این سرویسای یک به ده کرد زبون خوش حالی مخابرات نمیشه باید دادو بیداد کرد ! مانزندارن رو مثال نمیزنم همین تهران که سرعتای مثل ما دارن چرا نصف ما پول میدن! مگه ما جز ملت ایران نیستیم؟
mehdi_08
24-11-2012, 23:33
طبق اعلام خودش کاربر
sc@ry
از عوامل مخابراته که این تنوع سرویسی رو ایجاد کرده !!! هر چی دلت می خواد بهش بگو
mehdi_08
24-11-2012, 23:36
امکاناتش هست ولی مجوزش رو به هرجایی نمیدن
قیمتشم اونقدری بالاس که حتی صدا و سیما که از این سرویس استفاده میکرد نتونست شارژ کنه و 4مگ از حسابگر اینترنت گرفت با شارژ ماهیانه دو میلیون تومن
باید از CRM سرویس فعلیتو برگشت بزنن و سرویس جدید بهت فروش کنن
اگه از سرویست استفاده نکرده باشی کل پول بهت برگردونده میشه، اگه استفاده کرده باشی مقدار برگشتی رو پنل محاسبه میکنه
بعدش سرویس یک مگ رو میخری
توی مودم down rate رو چک کنین، اگه روی 2560 بود میتونید با 312 دانلود کنید. اگه 2048 بود 256 تا دانلود میده
داداش این افزایش 1به 5 ها اعمال شده ؟؟
الان من دارم با سرعت قبلی دانلود می کنم
512
60 تا
.s.a.e.e.d
24-11-2012, 23:36
طبق اعلام خودش کاربر
sc@ry
از عوامل مخابراته که این تنوع سرویسی رو ایجاد کرده !!! هر چی دلت می خواد بهش بگو
جدی ؟ اقا خدا وکیلی خودت بیا بگو اگه کاره شماست هدف چی بوده اصلا ؟ توضیح بده این سرویس که مدام سرعتش بین 60 تا 70 تاس چه فرقی با 512 داره ؟ اگه میگی شیر شده نباید یه نوسان یا افزایش سرعتی داشته باشه ؟ من پولم رو پس میگیرم ولی این سرویسهای مسخره رو حذفش کنید بهتره
mohamax7
24-11-2012, 23:38
در روش دوطرفه تجهیزاتی مثل دیشهای بانکها لازم دارید...چون هم سند و هم رسیو مستقیماً انجام میدید. چند میلیونی خرج داره و به راحتی قابل ردیابیه!
جرمشم امنیته ... بی خیال شو
بله به این میگن اینترنت ماهواره ای دوطرفه و این را میتوان ردیابی کرد و البته فکر نکنم شرکتهای مثل open sky اجازه داشته باشن به کاربرهای معمولی سرویس بدند. اما در ایران برای کاربرای عادی همش یکطرفه است گه قبلا توضیح دادم
aligool21
24-11-2012, 23:42
طبق اعلام خودش کاربر
sc@ry
sc@ry الان من بخوام 512 نامحدود 60 کیلوبایت دانلود کنم کدوم باید بگیرم؟هزینش چقدره؟
چرا تو تهران قیمت افزایش نداشته ولی اینجا...
چرا سرعت تو شهرهای مثل مازندران تا 1 مگ میرسه ولی اینجا...
migmig3000
24-11-2012, 23:45
نیازی نیست برای اینترنت ماهواره ای پول بدین.با کارت دی وی بی میشه دانلود آفلاین داشت و تو چند تا گروه عضو شد و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن برای شما هم میاد.خودش یه نوع سرگرمی و تنوعه : دی
mehdi_08
24-11-2012, 23:50
نیازی نیست برای اینترنت ماهواره ای پول بدین.با کارت دی وی بی میشه دانلود آفلاین داشت و تو چند تا گروه عضو شد و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن برای شما هم میاد.خودش یه نوع سرگرمی و تنوعه : دی
اوضاع دانلود افلاین هم خیلی خرابه
به خاطر پارازیت و از طرفی -- مک ها کسی دیگه دانلود نمی کنه
mohamax7
24-11-2012, 23:54
این فرومها هرچی دلشون بخواد دانلود میکنن و سلیقه کاربراشونو در نظر نمیگیرند در ضمن پول هم میگیرن و گاه گاهی هم دوره های رایگان برای کسب مشتری بپا میکنند ولی در کل به دوستان توصیه میکنم نرن پاشن یک --- بخرن برای دانلود آفلاین چون الان اوضاعش اصلا خوب نیست در بهترین شرایط شاید ساعتی 1 تا 4 گیگ دانلود داشته باشی و خیلی هاش هم چرت و پرت است ...اما توی سالها 83 تا 87 اوضاعش خوب بود و توی یکساعت میتونستی 20 گیگ هم دانلود داشته باشی و اکثرا هم بدربخور ولی الان اصلا اوضاعش خوب نیست
ShadowDragon
24-11-2012, 23:56
50 درصد قیمت سرویسا رو زیاد کردن بعد ژست میگیرن میگن 25 درصد سرعتا رو زیاد خواهیم کرد ... انتظار دارن کف و سوت هم بزنیم براشون! باید یه فکری برای این سرویسای یک به ده کرد زبون خوش حالی مخابرات نمیشه باید دادو بیداد کرد ! مانزندارن رو مثال نمیزنم همین تهران که سرعتای مثل ما دارن چرا نصف ما پول میدن! مگه ما جز ملت ایران نیستیم؟يه هفتس تواين فروم دارم همينو ميگم! كي گوش ميده؟ اما ظاهرا يه اشتباه كردي و اونم اينكه 256 رو بايد مثال زد! از 16 شده 30 يعني حدود 82%افزايش قيمت! حالا ميخوان و قصد دارن و انشالا و به كمك لطف و رحمت و بركات و ... خودت ميدوني! سرعتو 25% زياد كنن! يعني سرعت 256 ميشه 40! واي چقدر باعث خوشحاليه آدم 14تومن بيشتر بده كه 8 كيلوبايت بيشتر بگيره!
ShadowDragon
25-11-2012, 00:00
يكي نيست بگه اگه شما راست ميگين، دزدي نميكنين، 2مگ 1ب8 قديم كه سرعتش 256 كيلو بايت بود،چرا بايد به خاطر 2تا ضريب بيشتر به 60 برسه؟ مصوب 256 1ب10 ماهي 12500 كه الان خيلي راحت از مخابرات ميشه شكايت كرد!
.s.a.e.e.d
25-11-2012, 00:02
يكي نيست بگه اگه شما راست ميگين، دزدي نميكنين، 2مگ 1ب8 قديم كه سرعتش 256 كيلو بايت بود،چرا بايد به خاطر 2تا ضريب بيشتر به 60 برسه؟ مصوب 256 1ب10 ماهي 12500 كه الان خيلي راحت از مخابرات ميشه شكايت كرد!
علنا دزدی میکنن و معلوم نیست ادم باید به کی شکایت کنه که اثر داشته باشه
mohamax7
25-11-2012, 00:02
خاک توی سر مخابرات.... واقعا پیش خودش در مورد خرد کاربراش چی فکر میکنه ... وقتی تمام ادارات بشه جای هرچی پشت کوه آمده که اینجا شدن آدم اوضاع بهتر از این نمیشه، آخه یکی نیست بگه لامصب فقط یکدونه تحصیل کرده در زمینه کامیپوتر و آی تی بزارین اونجا که اوضاع اینجوری نشه ... آخه 2 مگ سرعت 60 حتما هم فکر میکنه ارفاق هم شده
ShadowDragon
25-11-2012, 00:08
تو سايت تنظيم مقررات راديويي شرايط شكايتو نوشته كه الان مخابرات شرايط رو نقض كرده! سرويس يك ب ده 256 ماهي 12.5 و براي 128 ماهي ده تومنه! از اين موضوع هم بگذريم كه مخابرات 256 رو رو 128 بسته و 128 همون 64ه
ShadowDragon
25-11-2012, 00:11
Saeed به نظر منم واقعا جا داره دست اوني كه اين 3تا سرويس درخشان رو طراحي كرده به گرمي بفشاري!
ShadowDragon
25-11-2012, 00:13
من باید الان 512 که 26 میگرفتم 40 تومان بگیرم.ولی انصافا در حق تو خیلی ظلم شده حتما برو درستش کن .پست های قبل میخوندم دیدم بچه ای شمال 1 مگ دانلود میکنند :sq_14:در حق تو كم ظلم شده كه سرويس 20تومني رو 40ت ميگيري؟
.s.a.e.e.d
25-11-2012, 00:20
Saeed به نظر منم واقعا جا داره دست اوني كه اين 3تا سرويس درخشان رو طراحي كرده به گرمي بفشاري!
میفشارمش . تا پس فردا که این اشتراک رو دارم به صد نفر نشونش میدم که به دانش هموطنهای عزیزمون بیشتر پی ببرن.باور کردنی نیست.سرعت رو دقیقا رو 512 بستن و 40 تومن هم اضافه میگیرن.کلا به قول فردوسی پور دوست دارم سرم رو بکوبم به این میز از دست مبتکرهای این طرح.اگه تو مملکتی بودیم که برای حقوق مصرف کننده و مشترک ارزش قائل میشدن ...شون رو در میاوردن
یعنی اگه تو سرشون نیم میلی گرم مغز میبود حداقل این اشتراکها رو حذف میکردن.تو صفحات قبل هم گفتم پشتیبانی اصلا خبر نداشت قیمت اشتراکها چنده.خودش گفت یک به ده رو بزن خیالت راحت باشه 250 تا سرعت دانلودشه.بعدش زنگ زدم اولش گفت ببین سیستمت ویروسی نیست.بعدش گفت کی ویندوز رو عوض کردی.گفتم برادر من من امروز صبح با یه مگ با 120 تا دانلود میکردم.داشتم با خودم فکر میکردم بعد از چند سال استفاده از اینترنت پرسرعت الان احتمال داره بپرسه امروز غذا چی خوردی ؟ ممکنه از غذایی که خوردی باشه
یه بار هم قبلا زنگ زدم پشتیبانی گفتم اینترنتم قطع شده.گفت نه .آیلاری ... گفتم آیلار کیه ؟ خندید و گفت منظورم اینه الان رو خطی .آیلاری . اون لحظه بود که فهمیدم منظورش آنلاینه و رفتم یه چند نخ سیگار از دستش کشیدم
mehdi_08
25-11-2012, 00:35
در یک اقدام انقلابی سرعت 512 از 62 رسید به 72
.s.a.e.e.d
25-11-2012, 00:40
در یک اقدام انقلابی سرعت 512 از 62 رسید به 72
اقدام انقلابی تر رو داشته باش.دیگه حوصله دانلود این همه فایلم رو هم ندارم
ShadowDragon
25-11-2012, 00:42
آقاي SC@RY شما سرويسارو تعريف كردي اما كاش حداقل بگي كدوم مغز متفكر،رياضي دان ارجمندي گفته كه اينطور تعريف شن؟! همونطور كه گفتي، فقط حقوق ميگيري و كارت رو انجام ميدي، اما واقعا خدمت بزرگي به كاربراييه كه گير همچين استعداد كشف نشده ايي افتادن! همه ي افزايش قيمتاي الكي كه ديدم با يه % خاص بوده! مثلا گفتن 20%! اما افزايش قيمت و مخصوصا اين 256 مخابرات رو واقعا يه منگل احمق به تمام عيار انجام داده
ShadowDragon
25-11-2012, 00:46
در یک اقدام انقلابی سرعت 512 از 62 رسید به 726 تا ديگه مونده!كه به استاندارد هاي جهاني مخابرات برسي! اميدتو از دست نده :دي
misam5526
25-11-2012, 00:50
برای من که بین 50-67-69 نوسان داره مثل هرشب ...
تغییری نمیبینم
mehdi_08
25-11-2012, 00:56
6 تا ديگه مونده!كه به استاندارد هاي جهاني مخابرات برسي! اميدتو از دست نده :دي
بعد ده دقیقه رسید به 74!!
mehdi_08
25-11-2012, 00:58
برای من که بین 50-67-69 نوسان داره مثل هرشب ...
تغییری نمیبینم
برای منم تغییری نکرده بود
جناب SC@RY شمارمو گرفت درستش کرد !!
ShadowDragon
25-11-2012, 01:08
اون روزي كه پست سرعتاي 1ب10رو تو صفحه 407 فرستادم، در مورد 1ب1 هم پرسيدم! طرف با (افطخار و قرور ملي) گفت كه 64 1ب1 سرعت دانلودش 16س! معلوم ميشه كه اين سرويس هاي 1ب1 رو يه سرعت بالاتر بسته شدن!در مورد ضريب اشتراك كه براي منم جالب بود: اين مربوط به نت هاي با سرعت بالاس (مثلا ديشب با دوستم صحبت ميكردم ميگفت 64Mbps سرعتشه) و توضيح داد كه اونجا باندي كه به كاربرها ميدن، الكي هدر نره! يعني اينكه سرعت رو به كاربر ميدن بعد بهش ميگن ممكنه وقتي شبكه خلوته سرعت شما تا 4برابر بيشتر شه(تو 1ب4) و اينا حقوق مصرف كنندس! حالا تو ايران از اين قضيه برعكس و بر ضد كاربر استفاده ميشه يا همون زور فروشنده!
misam5526
25-11-2012, 01:12
الان منم سرعتم افزایش پیدا کرد....
بین 77-82 میاد و میره
ShadowDragon
25-11-2012, 01:13
پستم چرا كامل نمياد؟
viking_vp3
25-11-2012, 01:25
مال من 2 مگ حجمیم داغون شده!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdi_08
25-11-2012, 01:27
512
ماشالله چه ثباتی
misam5526
25-11-2012, 01:43
تست با سرور لندن
.s.a.e.e.d
25-11-2012, 04:18
این فیلم 1 مگی رو ببینید.خیلی باحاله.دیشب ساعت 8 شب 60 تا بود الان که ساعت 4 صبحه همون 60 کیلوه.اشتراک گذاری 1 به دهش منو کشته.دلشون خوشه اشتراک یک ماهه 2048 اسمشو گذاشتن
amir0831
25-11-2012, 07:46
تست با سرور لندن
با 4.2.2.4 بیگر ببین تایم اوت نمیده
ShadowDragon
25-11-2012, 08:54
این فیلم 1 مگی رو ببینید.خیلی باحاله.دیشب ساعت 8 شب 60 تا بود الان که ساعت 4 صبحه همون 60 کیلوه.اشتراک گذاری 1 به دهش منو کشته.دلشون خوشه اشتراک یک ماهه 2048 اسمشو گذاشتن
اشکال نداره! توام اینو ببین!!! با ایرانسل گرفتم! فقط فرقمون اینه من 1 تومن دادم شما 79 تومن![
IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]
viking_vp3
25-11-2012, 11:34
همچنان پینگ داغونه
سرعت اکثر افراد بالا رفته . دوستم 512 و 1مگ نا محدود داره سرعتش 25% زیاد شده اما خودم که 2مگ حجمیم هنوز قبلیه موندم!
misam5526
25-11-2012, 13:22
همچنان پینگ داغونه
سرعت اکثر افراد بالا رفته . دوستم 512 و 1مگ نا محدود داره سرعتش 25% زیاد شده اما خودم که 2مگ حجمیم هنوز قبلیه موندم!
داون استریمت رو چند بسته شده؟
اگه اونو پایین بسته باشن افزایش سرعت شامل حالت نمیشه ....چک کن اگه پایین بود زنگ بزن زیاد کنن تا بتونی سرعت بالای 300 داشته باشی
viking_vp3
25-11-2012, 15:43
اگه اونو پایین بسته باشن افزایش سرعت شامل حالت نمیشه ....چک کن اگه پایین بود زنگ بزن زیاد کنن تا بتونی سرعت بالای 300 داشته باشی
از کجا چک کنم؟ تو تنظیمات اکانت یا تنظیمات مودمه؟؟؟
misam5526
25-11-2012, 17:02
از کجا چک کنم؟ تو تنظیمات اکانت یا تنظیمات مودمه؟؟؟
تنظیمات مودم رو چک کن.
ShadowDragon
25-11-2012, 17:43
امروز بهترین پینگ تو بازی رو داشتم! 10 دقیقه جک کردم
aligool21
25-11-2012, 17:43
توی مودم down rate رو چک کنین، اگه روی 2560 بود میتونید با 312 دانلود کنید. اگه 2048 بود 256 تا دانلود میده[/QUOTE]
مودم من down rate رویه
2556 بود.الان چک کردم چطور میشه سرعتم؟
الان داشتم دانلود میکردم سرعت 70 تا 80 بعضی موقع ها تا 90 میرفت.
aligool21
25-11-2012, 17:51
تنظیمات مودم رو چک کن.
کجای مودمه اینی که میگی؟
viking_vp3
25-11-2012, 18:01
تنظیمات مودم رو چک کن.
کجای تنظیمات؟ یه عکس از صفحه تنظیمات مودم گذاشتم. هر چی چک میکنم نمیفهمم کدومش به down rate مربوطه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کجای تنظیمات؟ یه عکس از صفحه تنظیمات مودم گذاشتم. هر چی چک میکنم نمیفهمم کدومش به down rate مربوطه!
اون پایین هست نوشته rate همونه
19 مگ
این down rate که میگید مربوط به چی هست ماله من به این شکله .
Downstream Line Rate (Kbps):
1055
Upstream Line Rate (Kbps):
1007
دو مگ حجمی دارم 120 تا دانلودش .
mehdi_08
25-11-2012, 18:29
این down rate که میگید مربوط به چی هست ماله من به این شکله .
Downstream Line Rate (Kbps):
1055
Upstream Line Rate (Kbps):
1007
دو مگ حجمی دارم 120 تا دانلودش .
خوب خطط بیشتر از 1055 کیلو بیت با همون یه مگ نمی کشه
احتمالا نویز خطط بالاس یا فاصله ات از مرکز مخابراتی زیاده
یا از مخابرات کمش کردن
شما پیگیری کن تا درستش کنن
migmig3000
25-11-2012, 19:13
Line Rate - Upstream (Kbps):
480
Line Rate - Downstream (Kbps):
2304
دیروز سرعتم 260 بود ولی امروز که باید میرفت رو 300 اومده 220 !!!
misam5526
25-11-2012, 19:55
512 نامحدود مخابرات
viking_vp3
25-11-2012, 20:28
1مگابایت نامحدود!
YAHYA-PRO
25-11-2012, 21:28
این داون استریم باید چند باشه ؟ برای من 2304 هست کافیه یا زنگ بزنم ؟
راستی خیلی عجیبه میخوام زنگ بزنم پشتیبانی اینترنت ! شماره 2020 رو که با ایرانسل میگیرم میگه شارژ نداری
شارژ بریز تو گوشی:sq_6:در صورتی که شارژ هم دارم
با گوشی برادرم که اونم ایرانسله امتحان کردم همینطوری بود فقط همراه اول درست میگیره کسی این مشکل رو داره ؟:sq_4:
ShadowDragon
25-11-2012, 22:08
این داون استریم باید چند باشه ؟ برای من 2304 هست کافیه یا زنگ بزنم ؟
راستی خیلی عجیبه میخوام زنگ بزنم پشتیبانی اینترنت ! شماره 2020 رو که با ایرانسل میگیرم میگه شارژ نداری
شارژ بریز تو گوشی:sq_6:در صورتی که شارژ هم دارم
با گوشی برادرم که اونم ایرانسله امتحان کردم همینطوری بود فقط همراه اول درست میگیره کسی این مشکل رو داره ؟:sq_4:
0831 بزار قبلش!
ShadowDragon
25-11-2012, 22:09
Line Attenuation Up : 17.0
Line Attenuation Down : 32.0
Data Rate Up : 551
Data Rate Down : 2304
این تو مودم منه! درسته؟
behnam-k
25-11-2012, 22:12
512 نامحدود مخابرات
میثم سرویس 512 تو شده 1 مگ :sq_6:
اگه میشه یه ویدئو هم از سرعت دانلود بزار
راستی سرویست 1 به 5 بود دیگه ؟!
misam5526
25-11-2012, 22:40
نه فکر نکنم چون با سرورای خارجی همون 512 هست و دانلود هم که از سرورای خارجه همون مقدار سابق بین 70-82 هست.
پ ن : یادم رفت بگم سرویسم همون 1 به 5 هست.... و اعتراف میکنم اصلاً ارزش 40000 تومن نداره...با این پول یه مگ برنزی اسیاتک رو میگیری تازه سرعتتم زیر 100 نمیاد!!!
دوستان میشه بگین الان خط من وضعیتش چطوریاس:|
mohamax7
25-11-2012, 23:19
....................................
.s.a.e.e.d
26-11-2012, 07:53
از دیشب تا حالا کلی تایم اوت گرفتم اصلا پینگ نداد ! ( قبلا پینگ میگرفتیم ببینیم تایم اوت داره یا نه ، یادش بخیر)..... خاک عالم بر سرتون + تجهیزات و زیر ساخت و رو ساختتون
از دیشب تا حالا کلی تایم اوت گرفتم اصلا پینگ نداد ! ( قبلا پینگ میگرفتیم ببینیم تایم اوت داره یا نه ، یادش بخیر)..... خاک عالم بر سرتون + تجهیزات و زیر ساخت و رو ساختتون
اینوطر مواقع یه بار مجدد کانکت کنید
وقتی سایت بالا میاد اما تایم اوته کلا با کانکت مجدد وضعیت عادی خط معلوم میشه
alone_boy
26-11-2012, 10:12
سلام
بالاخره سرعت دانلود 512 1 به 10 مشخص نشد؟
mehdi_08
26-11-2012, 10:20
Line Attenuation Up : 17.0
Line Attenuation Down : 32.0
Data Rate Up : 551
Data Rate Down : 2304
این تو مودم منه! درسته؟
نویز خطط بالاس به خاطر همین داون استریم اومده پایین
mehdi_08
26-11-2012, 10:21
خط شما هم نویز به شدت بالاس
behnam-k
26-11-2012, 11:09
mohamax7 چرا سوالات رو پاک کردی !
1-من تازه دیشب این قسمت رو تو سایت دیدم که اینو نوشته "مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است." اما تو قسمت تعرفه ها اینو ننوشته ،شاید مال قبله
2-سرعتم همون 512 عادی بوده بین 64 تا 70
3-رفتم نمایندگی ارگ ،که البته سرویسهای نامحدود رو گران تر از سایت میده ،اگه بتونی از طریق سایت ثبت نام کنی احتمالا بهتر باشه
-------------------------------------------
یه ایراد دیگه از آسیاتک بخوام بگیرم ،قیمت سرویسهای نامحدودش به نسبت شرکتهای دیگه خوبه ،اما سرویسهای حجمی قیمتش بالاست
------------------------------------------
این آسیاتک دان استریم من رو روی 4 مگ فیکس بسته ،یعنی سرویس 2 مگ حجمی رو روی 4 مگ میبنده!!!!!!( نظر شما چیه دوستان)
mohamax7
26-11-2012, 11:51
mohamax7 چرا سوالات رو پاک کردی !
1-من تازه دیشب این قسمت رو تو سایت دیدم که اینو نوشته "مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است." اما تو قسمت تعرفه ها اینو ننوشته ،شاید مال قبله
2-سرعتم همون 512 عادی بوده بین 64 تا 70
3-رفتم نمایندگی ارگ ،که البته سرویسهای نامحدود رو گران تر از سایت میده ،اگه بتونی از طریق سایت ثبت نام کنی احتمالا بهتر باشه
-------------------------------------------
یه ایراد دیگه از آسیاتک بخوام بگیرم ،قیمت سرویسهای نامحدودش به نسبت شرکتهای دیگه خوبه ،اما سرویسهای حجمی قیمتش بالاست
------------------------------------------
این آسیاتک دان استریم من رو روی 4 مگ فیکس بسته ،یعنی سرویس 2 مگ حجمی رو روی 4 مگ میبنده!!!!!!( نظر شما چیه دوستان)
بهنام عزیز ممنون، چون دیروز از طریق سایت آسیاتک ثبت نام کرده بودم صبح ساعت 10 بهم زنگ زدن (از تهران) و از طریق تماس تلفنی مراحل کامل ثبت نام را برایم انجام دادن و هزینه 512 برنزی را از طریق اینترنت براشون واریز کردم و بالافاصله اونا هم سرویس را برای مخابرات کرمانشاه ارسال کردند و دوباره بهم زنگ زدند و گفتند تا 3 روز دیگه وصله..... و چون تمام سوالهایم را ازشون پرسیدند پست را پاک کردم ولی ممنون که پاسخم را دادی
چون از طریق سایت پول واریز کردم 22500 واریز کردم و اگر ماه اول راضی باشم حتما یکساله اش را شارژ میکنم که بشه 177 هزار تومان و ماهی 14500 که خیلی بصرفه است.
mehdi_08
26-11-2012, 11:55
ماخبرات مازندران هم سرعت هاشو درست کرد
بنده خداها کاربرا کلی خورد تو ذوقشون همه دارن قهر می کنن
شبی 30 گیگ داشتن دانلود م یکردن الان شده 300 400 مگ :sq_2:
الان می فهمن ما چی می کشیم :sq_2:
behnam-k
26-11-2012, 11:59
بهنام عزیز ممنون، چون دیروز از طریق سایت آسیاتک ثبت نام کرده بودم صبح ساعت 10 بهم زنگ زدن (از تهران) و از طریق تماس تلفنی مراحل کامل ثبت نام را برایم انجام دادن و هزینه 512 برنزی را از طریق اینترنت براشون واریز کردم و بالافاصله اونا هم سرویس را برای مخابرات کرمانشاه ارسال کردند و دوباره بهم زنگ زدند و گفتند تا 3 روز دیگه وصله..... و چون تمام سوالهایم را ازشون پرسیدند پست را پاک کردم ولی ممنون که پاسخم را دادی
چون از طریق سایت پول واریز کردم 22500 واریز کردم و اگر ماه اول راضی باشم حتما یکساله اش را شارژ میکنم که بشه 177 هزار تومان و ماهی 14500 که خیلی بصرفه است.
خواهش میکنم ، وظیفست
mohamax7
26-11-2012, 12:04
ماخبرات مازندران هم سرعت هاشو درست کرد
بنده خداها کاربرا کلی خورد تو ذوقشون همه دارن قهر می کنن
شبی 30 گیگ داشتن دانلود م یکردن الان شده 300 400 مگ :sq_2:
الان می فهمن ما چی می کشیم :sq_2:
حالا خداوکیلی برای خودم میگم مثلا اگر ما هم مثل مازنداران یک ماه سرویسهایمون میشد مثل اروپا، ولی واقعا شبی 30 تا 40 گیگ چی میشه دانلود کرد؟ مگر چقدر طرف بخواد فیلم و سریال دانلود بکنه یا اصلا این همه دانلود را کجا میخواد جا بده
mehdi_08
26-11-2012, 12:58
حالا خداوکیلی برای خودم میگم مثلا اگر ما هم مثل مازنداران یک ماه سرویسهایمون میشد مثل اروپا، ولی واقعا شبی 30 تا 40 گیگ چی میشه دانلود کرد؟ مگر چقدر طرف بخواد فیلم و سریال دانلود بکنه یا اصلا این همه دانلود را کجا میخواد جا بده
داداش اون اولا که حسابگر سرعت سرویس هاشو بالا برد 1 مگ رو تبدیل کرد 4مگ
شبی 7 گیگ دانلود داشتم بعد 7 8 شب واقعا چیزی نبود که بخوام دانلود کنم!!!!
هنوزم اون فایل هایی رو که دانلود کردم ندیدم هیمن طور آرشیو شدن
اینا همش به خاطر همون محدودیته یهو جو می گیره می خوای هر چی تو اینترنت هست رو بگیری ولی بعد چند روز از سر آدم میوفته
اینم از شرایط ویژه
لامصب اول به مردم اعلام میکنه بعد به isp :sq_14:
ShadowDragon
26-11-2012, 13:41
يه توضيح در مورد آسيا تك ميدين؟ 128رو تو سايت ماهي 29900 و 256 رو 43 تومن زده! درضمن حدود 20 آبان كه يه سر رفتم نمايندگي آسياتك،پرسيدم شماهم ميخواين نامحدودا رو ور دارين؟ طرف گفت بله اما يه زنه كه ظاهرا رئيس بود پريد تو حرفش گفت نه! ما قرار نيست ور داريم
mohamax7
26-11-2012, 14:08
يه توضيح در مورد آسيا تك ميدين؟ 128رو تو سايت ماهي 29900 و 256 رو 43 تومن زده! درضمن حدود 20 آبان كه يه سر رفتم نمايندگي آسياتك،پرسيدم شماهم ميخواين نامحدودا رو ور دارين؟ طرف گفت بله اما يه زنه كه ظاهرا رئيس بود پريد تو حرفش گفت نه! ما قرار نيست ور داريماون سرویسهای نامحدود طلایی هستند که ضریب اشتراک 1 به 4 دارند . مثلا 256 طلایی سرعت دانلود 75 تا 90 میده اما 256 برنری که همان 1 به 8 است سرعت دانلود 32 میدهمن خودم 512 نامحدود برنزی را 22000 گرفتم و طبق صحبتهای آقا بهنام همان سرعت 60 تا 70 را میده .در مورد برداشتن سرویسهای نامحدود نیز اتفاقا خودم که با شرکت آسیاتک از تهران صحبت میکردم گفت خیر چنین برنامه ای نداریم. البته من اگر ماه اول راضی باشم حتما یکساله تمدید میکنم تا هم از این شایعات دور باشم و هم قیمتش به نفعم باشه
ShadowDragon
26-11-2012, 14:13
اینم از شرایط ویژه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لامصب اول به مردم اعلام میکنه بعد به isp :sq_14:كجاش خوبه؟ 128 الان با يك گيگ 5700 بعد برم با نيم گيگ بگيرم 7تومن؟ اين رئيس هاي مخابراتم نياز به آپديت دارن! واقعا يكي نيست به اينا حالي كنه كيلوبايت مثه واحد ريال ه؟ ارزش نداره! خداروشكر حداقل كرمانشاه توش نيست! دقت كنيد تهران هم توش نيست! البته نميتونن تهران همچين كارايي بكنن ،اونجا كه مردم مثه اينجا نيستن ساكت بمونن
behnam-k
26-11-2012, 14:14
يه توضيح در مورد آسيا تك ميدين؟ 128رو تو سايت ماهي 29900 و 256 رو 43 تومن زده! درضمن حدود 20 آبان كه يه سر رفتم نمايندگي آسياتك،پرسيدم شماهم ميخواين نامحدودا رو ور دارين؟ طرف گفت بله اما يه زنه كه ظاهرا رئيس بود پريد تو حرفش گفت نه! ما قرار نيست ور داريم
خب در مورد چی توضیح بدم !!!!
این قیمتهایی رو که گفتی مال سرویس طلایی هست که فکر کنم سرعتش رو بالاتر میبندن
بعید میدونم سرویس نامحدود رو بردارن،فوقشم بردارن ما که چپ و راست شرکت عوض میکنیم :sq_24:اگه دیدیم خوب نیست میرم شرکت دیگه
behnam-k
26-11-2012, 14:21
mohamax7 نظرت در مورد حرکت آسیاتک ، بستن دان استریم رو 4 مگ چیه ؟
سرویس حجمی 1 مگ یا 2 مگ رو ،رو 4 مگ میبنده ؟!
كجاش خوبه؟ 128 الان با يك گيگ 5700 بعد برم با نيم گيگ بگيرم 7تومن؟ اين رئيس هاي مخابراتم نياز به آپديت دارن! واقعا يكي نيست به اينا حالي كنه كيلوبايت مثه واحد ريال ه؟ ارزش نداره! خداروشكر حداقل كرمانشاه توش نيست! دقت كنيد تهران هم توش نيست! البته نميتونن تهران همچين كارايي بكنن ،اونجا كه مردم مثه اينجا نيستن ساكت بمونن
منظورم اون قسمت جشنواره بود
قیمتاش + 5% مالیات میشه و هزارتومن آبونمان بعد ماهیانه پولش میاد رو فیش تلفن
ولی هرجور حساب میکنم از قیمت های فعلی ما بیشتر در میاد
توی کرمانشاه هم از فردا فروش میشه
اینم یجورشه دیگه :دی
behnam-k
26-11-2012, 14:39
منظورم اون قسمت جشنواره بود
قیمتاش + 5% مالیات میشه و هزارتومن آبونمان بعد ماهیانه پولش میاد رو فیش تلفن
ولی هرجور حساب میکنم از قیمت های فعلی ما بیشتر در میاد
توی کرمانشاه هم از فردا فروش میشه
اینم یجورشه دیگه :دی
ساعت رایگان مخابرات اگه 2 تا 8 یا 9 بزارید خیلی بهتره ،این کارو کردید تا کسی دانلود نکنه :31:
ShadowDragon
26-11-2012, 16:23
منظورم اون قسمت جشنواره بودقیمتاش + 5% مالیات میشه و هزارتومن آبونمان بعد ماهیانه پولش میاد رو فیش تلفنولی هرجور حساب میکنم از قیمت های فعلی ما بیشتر در میادتوی کرمانشاه هم از فردا فروش میشهاینم یجورشه دیگه :دیممنون بابت اطلاعات. راستي اين باعث ميشه سرويساي قبلي رو ور دارن؟
behnam.ps
26-11-2012, 16:53
دوستان عزیز برای مشاهده جداول تعرفه های جدید سرویس های ADSL شرکت مخابرات کرمانشاه به این لینک مراجعه کنید :
aligool21
26-11-2012, 17:12
دوستان عزیز برای مشاهده جداول تعرفه های جدید سرویس های ADSL شرکت مخابرات کرمانشاه به این لینک مراجعه کنید :
512 نامحدود 1 به 5 زده 24 تومان.
مطمنی قیمت جدیده؟
الان 40 تومان شده
YAHYA-PRO
26-11-2012, 17:24
بی زحمت مال منم یه نگاه بندازید
وضعیتش چطوریاس ؟
الان میگین چیکار کنم من? باید خط رو کامل عوض کنم? یا زنگ بزنم به 2020 حل میکنن مشکل رو?
aligool21
26-11-2012, 17:53
دوستان وضعیت منم بگید چطوره؟
فکر کنم نویز شدید داره چون پینگ خیلی بالاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdi_08
26-11-2012, 19:25
دوستان وضعیت منم بگید چطوره؟
فکر کنم نویز شدید داره چون پینگ خیلی بالاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نویز خطط تو عکس معلوم نیست دنبال nsr بگرد
mehdi_08
26-11-2012, 19:29
بی زحمت مال منم یه نگاه بندازید
وضعیتش چطوریاس ؟
نویز شما هم بالاس
دوستان توجه کنن این نویز بالا در بعضی مواقع مشکل سازه
وگرنه من با خط خودم که نویز داره تا 4 مگ هم سرعت داشتم مشکلی از نظر پینگ و سرعت نبوده البته باحسابگر داشتم که نویز کمتری داشت
نویز هرچه بالاتر بره اتوماتیک داون استریم رو میاره پایین
یه تجربه هم بگم از بین شرکت های که تا حالا سرویس داشتم با تجهیزات مخابرت بیشترین نویز ممکنه رو دارم
mehdi_08
26-11-2012, 19:32
الان میگین چیکار کنم من? باید خط رو کامل عوض کنم? یا زنگ بزنم به 2020 حل میکنن مشکل رو?
کاری که شما می تونین انجام بدین
1 خط تلفن رو مستقیم از دم درب خونه بیاری پیش سیستم از کنار هیچ گونه سیم برق هم رد نشه
2-اگه سیم تلفن پشت سیستم با سیم های برق قاطی پاتی شده کاملا از هم جداشون کنین
باقی کارا از طرف مخابراته
کاری مه می تونین روش تاکید کنین عوض کردن فیوز خطه
mohamax7
26-11-2012, 19:56
mohamax7 نظرت در مورد حرکت آسیاتک ، بستن دان استریم رو 4 مگ چیه ؟سرویس حجمی 1 مگ یا 2 مگ رو ،رو 4 مگ میبنده ؟!والا من زیاد توی کار دانلود نیستم و همین 512 نامحدود برام کفایت میکنه اما واقعا برای کسی که توی کار دانلود و آپلود است واقعا خوبه و اگر افت سرعت در سرویسهای رایگان نداشته باشیم که دیگه حرف نداره، از ساعت 1 تا 9 میشه دانلود داشت و راحت... البته برای من سرعت آپلود هم مهمه که نمیدونم آپلودشون در چه حدی است ، مخابرات که تعرفی اصلا نداشت. البته قیمتهای حجمی از مخابرات بیشتره اما با توجه به اینکه روی 4 مگه و ساعات رایگانش بیشتره به نظر من این قسمت آسیاتک هم از مخابرات سرتر است
misam5526
26-11-2012, 20:05
درمورد اسیا تک تا جایی که خوندم تو تاپیکشون در مورد سرویسهای محدود سرعت روزانه چندبرابر وشبانه برابر سرعت قرار دادمیشه یعنی یه مگ میشه 128 حداکثر سرعت دانلود شبانه ...
حالا بهنام اگه محدود گرفتی یه آمار بده سرعت شبانه چطوره؟
کاری که شما می تونین انجام بدین
1 خط تلفن رو مستقیم از دم درب خونه بیاری پیش سیستم از کنار هیچ گونه سیم برق هم رد نشه
2-اگه سیم تلفن پشت سیستم با سیم های برق قاطی پاتی شده کاملا از هم جداشون کنین
باقی کارا از طرف مخابراته
کاری مه می تونین روش تاکید کنین عوض کردن فیوز خطه
مهدی جان یعنی به نظرت با این نویز بالا و downstream پایینی که دارم ، سرعت دانلود از یه حدی بالا تر نمیره؟:(
viking_vp3
26-11-2012, 20:19
نویز شما هم بالاس
دوستان توجه کنن این نویز بالا در بعضی مواقع مشکل سازه
وگرنه من با خط خودم که نویز داره تا 4 مگ هم سرعت داشتم مشکلی از نظر پینگ و سرعت نبوده البته باحسابگر داشتم که نویز کمتری داشت
نویز هرچه بالاتر بره اتوماتیک داون استریم رو میاره پایین
یه تجربه هم بگم از بین شرکت های که تا حالا سرویس داشتم با تجهیزات مخابرت بیشترین نویز ممکنه رو دارم
الان نویز پایین یعنی چقدر؟
downstream من SNR رو زده 6.3 و upstream هم 11.2 db که این دوستمون sc@ry میگفت نویزت بالاست. مثلا من چقدر دیگه باید کمتر باشم. ؟
الان نویز پایین یعنی چقدر؟
downstream من SNR رو زده 6.3 و upstream هم 11.2 db که این دوستمون sc@ry میگفت نویزت بالاست. مثلا من چقدر دیگه باید کمتر باشم. ؟
این اعداد هرچی کمتر باشه یعنی نویزت بالاتره
و هرچی بیشتر یعنی نویزت کمتره
اگر محدود هستید می تونه رو سرعتتون تاثیر بگذاره
ولی نامحدود ها سقف سرعت رو همیشه میزنن معمولا
حالا شما چون زیر 20 هست پس نویزت بالاست
اگر محدود هستی و سرعتت اونطوری که باید نیست یه علتش همین مسالست
خب Attenuation که یعنی میزان تضعیف بر حسب دسیبل اما سوال اینجاست که تضعیف چی؟ بی زحمت یه توضیح کوتاهی بدید که این SNR مخفف چه کلمه ای؟ حد نرمالش چقدره؟
ممنون
خب Attenuation که یعنی میزان تضعیف بر حسب دسیبل اما سوال اینجاست که تضعیف چی؟ بی زحمت یه توضیح کوتاهی بدید که این SNR مخفف چه کلمه ای؟ حد نرمالش چقدره؟
ممنون
SNR
SNR means Signal to Noise Ratio. Simply put divide the Signal value by Noise Value and you get SNR. You need high SNR for a stable connection. In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.
* 6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
* 7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
* 11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
* 20dB-28dB. = Excellent
* 29dB. or above = Outstanding
این توضیح کاملی در این مورده
برای ماها که با سرعت مورچه هستیم خیلی فرق نداره
این مسائل برای کسانیه که با سرعت بالای چندمگابیت دانلود دارند
مثلا 500 کیلوبایت در ثانیه که میشه سرویس نزدیک 6 مگ و ...
here have been many posts regarding SNR and Line Attenuation.
SNR
SNR means Signal to Noise Ratio. Simply put divide the Signal value by Noise Value and you get SNR. You need high SNR for a stable connection. In general, a higher signal to noise ratio will result in less errors.
6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
20dB-28dB. = Excellent
29dB. or above = Outstanding
Note that most modems display value as SNR Margin and not pure SNR.
SNR Margin
You can think of SNR margin as the measure of quality of the service; it defines the ability of the service to work error free during noise bursts.
This is a measure of the difference between your current SNR and the SNR that is required to keep a reliable service at your connection speed. If your SNR is very close to the minimum required SNR, you are more likely to suffer intermittent connection faults, or slowdowns. You need a high margin to ensure that bursts of interference don't cause constant disconnections.
With traditional broadband, the higher the SNR Margin, the better. With MaxDSL the faster speeds are only available as a trade-off with what your line can reliably support. The Target SNR Margin is about 6dB. If your broadband is provided through an LLU (Local Loop Unbundled) network, this target SNR Margin may be as high as 12dB.
Line Attenuation
In gerneral, attenuation is the loss of signal over distance. Unfortunately, dB loss is not just dependent on distance. It also depends on cable type and gauge (which can differ over the length of the cable), the number and location other connection points on the cable.
20bB. and below = Outstanding
20dB-30dB. = Excellent
30dB-40dB. = Very Good
40dB-50dB. = Good
50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues
60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues
Line attenuation also affects your speed.
75 dB+: Out of range for broadband
60-75 dB: max speed up to 512kbps
43-60dB: max speed up to 1Mbps
0-42dB: speed up to 2Mbps+
mehdi_08
26-11-2012, 20:39
مهدی جان یعنی به نظرت با این نویز بالا و downstream پایینی که دارم ، سرعت دانلود از یه حدی بالا تر نمیره؟:(
در صورتی که توی اکانتت و توی dslm مخابرات محدودیت برات نزارن سرعتت بالاتر از داون اسنریم نمی ره!!
البته در مودم های تی پی لینک زیرو داون استریم حداکثر سرعتی رو که با این وضعیت نویز می شه گرفت نشون می ده
اگه مقدارس بیشتر ار داون استریم بود می تونی به 2020 بگی یا همین کاربر sc@ry بگی بیشترش کنن
behnam-k
26-11-2012, 20:44
درمورد اسیا تک تا جایی که خوندم تو تاپیکشون در مورد سرویسهای محدود سرعت روزانه چندبرابر وشبانه برابر سرعت قرار دادمیشه یعنی یه مگ میشه 128 حداکثر سرعت دانلود شبانه ...
حالا بهنام اگه محدود گرفتی یه آمار بده سرعت شبانه چطوره؟
شاید ماه بعد 1 مگ حجمی بگیرم اگه 1 مگ رو 2 بسته شده باشه که حرف نداره
behnam-k
26-11-2012, 20:48
Smohsen بازگشت دوبارت رو تبریک میگم :sq_8:،ما دوشت دالیم از ما دلخول نشی :sq_9:
mehdi_08
26-11-2012, 20:52
شاید ماه بعد 1 مگ حجمی بگیرم اگه 1 مگ رو 2 بسته شده باشه که حرف نداره
آسیاتک سرعت رو بالاتر نیمی بنده البته اگه تا حالا سیاستش رو تغییر نداده باشه
256 رو دقیقا یادمه 30 35 سرعت می د اد
128 رو امتحانی گرفتم که حتی سایت هم باز نمی کرد سریع رفتم به 512ارتقا دادم که سرعت دانلودش شد62
سیستم دانلود شبانه آسیاتک هم خیلی خیلی مسخره اس !!!!
حتما حتما باید بعد از ساعت 1 وصل شد
یه شب بود که ساعت سرورشون چند دقیقه عقب بود حدود 2 دقیقه زودتر از 1کانکت شده بودم تا صبح تمام حجمم رو کم کرده بود!!!! بعدش دیگه شارز نکردم و همزمان با شروع سرویس های مخابرات اومدم مخابرات
behnam-k
26-11-2012, 20:55
آسیاتک سرعت رو بالاتر نیمی بنده البته اگه تا حالا سیاستش رو تغییر نداده باشه
256 رو دقیقا یادمه 30 35 سرعت می د اد
128 رو امتحانی گرفتم که حتی سایت هم باز نمی کرد سریع رفتم به 512ارتقا دادم که سرعت دانلودش شد62
سیستم دانلود شبانه آسیاتک هم خیلی خیلی مسخره اس !!!!
حتما حتما باید بعد از ساعت 1 وصل شد
یه شب بود که ساعت سرورشون چند دقیقه عقب بود حدود 2 دقیقه زودتر از 1کانکت شده بودم تا صبح تمام حجمم رو کم کرده بود!!!! بعدش دیگه شارز نکردم و همزمان با شروع سرویس های مخابرات اومدم مخابرات
مهدی جان این سرعتهایی رو که گفتی حجمیه
اگه حجمی اینطور باشه که ارزش نداره بگیرم
.s.a.e.e.d
26-11-2012, 21:17
امروز رفتم دفتر صبانت.میگم اشتراکم سرعتش پایینه و میخوام عوضش کنم.دختره برگشته میگه ما اعلام عمومی (مثل عزای عمومی) کردیم که یک به ده ها سرعت دو مگش 60 کیلوه.گفتم خانوم دانشمند برای من توضیح بده که این چه فرقی با 512 نامحدود داره.نگام کرد و گفت نه فرق داره.گفتم با تشکر از شما و رفتم چند نخ سیگار دیگه از دستشون کشیدم.اینترنتم رو هم عوض کردم با یک مگ یک ماهه.از تفاوت قیمتها هم دو تومن رو کم کردن
behnam-k
26-11-2012, 21:31
امروز رفتم دفتر صبانت.میگم اشتراکم سرعتش پایینه و میخوام عوضش کنم.دختره برگشته میگه ما اعلام عمومی (مثل عزای عمومی) کردیم که یک به ده ها سرعت دو مگش 60 کیلوه.گفتم خانوم دانشمند برای من توضیح بده که این چه فرقی با 512 نامحدود داره.نگام کرد و گفت نه فرق داره.گفتم با تشکر از شما و رفتم چند نخ سیگار دیگه از دستشون کشیدم.اینترنتم رو هم عوض کردم با یک مگ یک ماهه.از تفاوت قیمتها هم دو تومن رو کم کردن
........................
migmig3000
26-11-2012, 22:06
من SNR خطم رو بیسته.به نظرتون نویز در چه حدیه؟
behnam-k
26-11-2012, 22:08
در کل خوبه
mehdi_08
26-11-2012, 22:12
مهدی جان این سرعتهایی رو که گفتی حجمیه
اگه حجمی اینطور باشه که ارزش نداره بگیرم
اره برای حجمیه
الان هم تو تاپیک همسایه دیدم برای اسیاتک سرعت روزانه رو بالاتر می بندن و شبانه میاد روی همون قرار داد
mehdi_08
26-11-2012, 22:15
خوبه
خطت تا 7 مگ رو می کشته و دان استریمت رو روی 2300 گذاشتن
misam5526
26-11-2012, 22:25
یه نتیجه گیری :
1- کسایی که محدود میخوان بیان مخابرات
2- کسایی که نا محدود میخوان برن آسیاتک و حسابگر (از حسابگر بدم میاد ولی چه میشه کرد نامحدود ویژه هاش قیمتش خوبه)
behnam-k
26-11-2012, 22:31
یه نتیجه گیری :
1- کسایی که محدود میخوان بیان مخابرات
2- کسایی که نا محدود میخوان برن آسیاتک و حسابگر (از حسابگر بدم میاد ولی چه میشه کرد نامحدود ویژه هاش قیمتش خوبه)
آی لپ کلام رو گفتی ،نمیدونم چرا یه شرکت درست و حسابی پیدا نمیشه که آدم اینقدر کوچ نکنه این شرکت و اون شرکت
ShadowDragon
26-11-2012, 22:52
كسايي كه محدود مخابرات دارن، هنوز شبانه 1مگ با سرعت 250ميگيره؟ من كه 128 دارم روزانه 60-70 ميگيرم شبا چند ميشه؟
ShadowDragon
26-11-2012, 22:57
تنها بدي آسيا تك اينه تو بازي آنلاين راضي كننده نيست. اما حسابگر در اين زمينه بهتره (هر دو با 1مگ محدود برسي شده) و اينكه 1مگ حسابگر رو 4مگ بسته شده. آسياتك رو امتحان نكردم اما فكر كنم رو 2مگ بستن
behnam.ps
26-11-2012, 22:59
512 نامحدود 1 به 5 زده 24 تومان.
مطمنی قیمت جدیده؟
الان 40 تومان شده
دوست عزیز ممنون از توجهتون ، اشتباه تایپی بود که رفع شد ، با سپاس
دوستان عزیز برای مشاهده جداول تعرفه های جدید سرویس های ADSL شرکت مخابرات کرمانشاه به این لینک مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HO3IN-Life
26-11-2012, 23:03
سلام دوستان.
سرویس اینترنت من 9 آذر تموم میشه.حالا میخوام ببینم کی باید شارژ کنم بهتره ؟ انلاین میخوام شارژ کنم.8 آذر یا موقع اتمام نت ؟ از مخابراتم دارم
ShadowDragon
26-11-2012, 23:25
Saeed نگفتي آخرش دستان اون استعداد رو به گرمي فشردي يا نه؟! فقط عوض كردي،برگشتي؟ حيف شد!
ShadowDragon
26-11-2012, 23:28
سلام دوستان.سرویس اینترنت من 9 آذر تموم میشه.حالا میخوام ببینم کی باید شارژ کنم بهتره ؟ انلاین میخوام شارژ کنم.8 آذر یا موقع اتمام نت ؟ از مخابراتم دارمفرقي نداره! 8ام شارژ كني ميشه اعتبار رزرو و 9ام شارژ كني كه ديگه معلومه!
ShadowDragon
26-11-2012, 23:29
سلام دوستان.سرویس اینترنت من 9 آذر تموم میشه.حالا میخوام ببینم کی باید شارژ کنم بهتره ؟ انلاین میخوام شارژ کنم.8 آذر یا موقع اتمام نت ؟ از مخابراتم دارمفرقي نداره! 8ام شارژ كني ميشه اعتبار رزرو و 9ام شارژ كني كه ديگه معلومه!راستي هر سرعتي گرفتي،سرعت دانلودشو بگو
mohamax7
26-11-2012, 23:31
امروز رفتم دفتر صبانت.میگم اشتراکم سرعتش پایینه و میخوام عوضش کنم.دختره برگشته میگه ما اعلام عمومی (مثل عزای عمومی) کردیم که یک به ده ها سرعت دو مگش 60 کیلوه.گفتم خانوم دانشمند برای من توضیح بده که این چه فرقی با 512 نامحدود داره.نگام کرد و گفت نه فرق داره.گفتم با تشکر از شما و رفتم چند نخ سیگار دیگه از دستشون کشیدم.اینترنتم رو هم عوض کردم با یک مگ یک ماهه.از تفاوت قیمتها هم دو تومن رو کم کردنبه جان خودم تو بالاخره از دست اینا محتاد میشی ... بابا درسته وقتی باهاشون چه تلفنی چه حضوری حرف میزنی جوش میاریم اما باید کنترل خودمان را حفظ کنیم ... به قول اون دوستمون بگو خداحافس
viking_vp3
26-11-2012, 23:52
دوستان با همه این صحبت ها خب من حداکثر مقدار نویز رو دارم اما تا حالا هر اینترنتی رو تست کردم ماکزیمم سرعت دانلود رو داشتم. این نویز روی چی تاثیر میزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل کابل کشی من توی دو تا خرطومیه کنار همه.یه خرطومی برق ها جدا یه خرطومی تلفن جدا. آیا این کنار هم بودن خرطومی توی دیوار باز نویز میندازه؟
من 2 مگ حجمیم هنوز شبها 256 کیلوبایتم. کسی 2مگ هست بالاتر بگیره؟ 1مگ چی؟
.s.a.e.e.d
27-11-2012, 00:03
Saeed نگفتي آخرش دستان اون استعداد رو به گرمي فشردي يا نه؟! فقط عوض كردي،برگشتي؟ حيف شد!
اون استعداد عزیز اونجا نبود.فقط دخترها بودن.بعدا فشارش میدم :)
به جان خودم تو بالاخره از دست اینا محتاد میشی ... بابا درسته وقتی باهاشون چه تلفنی چه حضوری حرف میزنی جوش میاریم اما باید کنترل خودمان را حفظ کنیم ... به قول اون دوستمون بگو خداحافس
فقط برای جریان آیلار که کلی خندیدم سیگار کشیدم از دست اون پشتیبان عزیز.کاش فامیلمون میبود که هر روز میشد ببینمش.ولی این جریان سیگار کشیدن امروز رو شوخی کردم.
ولی خداییش 99 درصدشون هیچی نمیدونن. کلمه هیچی هم براشون زیاده . اصلا مگه میشه یه سرویس مزخرف 512 رو به چند تا اسم بفروشی.اگه خود من هم این سرویس های یک به ده ها رو اختراع میکردم محال بود یه روز بگم این سرویسها رو من گذاشتم.
بعضی از افراد دوست دارن همه چیزو امتحان کنن
به طرف میگی این بادام هایی که داریم میفروشیم هزار تومن مفت هم گرونه، چون همش تلخه و دهنت و اعصابت سرویس میشه
این باید جز اجناسمون باشه چون صاحب مغازه گفته
گوش نمیکنن، میخرن و میخورن بعد میگن چرا فروشندهه بادامو تلخ کرده بود!
migmig3000
27-11-2012, 03:41
به طرف میگی این بادام هایی که داریم میفروشیم هزار تومن مفت هم گرونه، چون همش تلخه و دهنت و اعصابت سرویس میشه
خب صاحب مغازه چرا نباید گوش کنه : دی
havzhini
27-11-2012, 11:30
ما خودمون دکان داریم عزیزم کاملا درست فرمایش میکنی شما.
بادام تلخ میزاری هزارتومن و هرکیم میگه این چیه میگی اینا تلخه هزار هم هست نخر اقا ولی از اونور بادام شیرین رو که 2هزار ارزش داره میدی 20هزار هرکیم که تلخ بخره برگرده میگی من گفتم تلخه باید 20هزاری بخری.
کسی نخواد سر ملت شیره بماله بادام تلخ رو میریزه تو اشغالا نه قالب کنه به ملت.
misam5526
27-11-2012, 12:16
قضیه این جشنواره چیه؟
این سرویسها که همه حجمین فرقی با سرویسای فعلی در کیفیت و ساعات رایگان داره؟
یعنی سرویس 2M با 8 گیگ حجم میشه 21 تومن همون 2 مگیه که الان اراده میشه و سرعت شبانش 300 به بالاست....
یا یه مگ همین یه مگ فعلیه ؟
کلاً چطوریه این سرویسها؟ و ایا میشه از پنل کاربری تغییر داد اونا رو؟
misam5526
27-11-2012, 12:50
قضیه این جشنواره چیه؟
این سرویسها که همه حجمین فرقی با سرویسای فعلی در کیفیت و ساعات رایگان داره؟
یعنی سرویس 2M با 8 گیگ حجم میشه 21 تومن همون 2 مگیه که الان اراده میشه و سرعت شبانش 300 به بالاست....
یا یه مگ همین یه مگ فعلیه ؟
کلاً چطوریه این سرویسها؟ و ایا میشه از پنل کاربری تغییر داد اونا رو؟
خودم جواب بعضیاش رو فهمیدم...
1- کاربرای فعلی تو پنلشون میتونن سرویسای پاییزی رو انتخاب کنند
2-سرویسا همه یه ساله هستند
3- قیمت سرویسا کمی بالاتر از اون جدوله (شاید ابونمان بهش اضافه شده باشه)
مثلاً یه مگ تو جدول 17 تومنه تو پنل زده 18 تومن
.s.a.e.e.d
27-11-2012, 14:58
سرعتها بهتر شده.یک مگ نامحدود یک ماهه
misam5526
27-11-2012, 15:14
سرعت سرویسای نامحدود 25 درصد بهتر شده و قیمتاش 80 درصد بیشتر !!! حالا واقعاً باید خوشحال بود؟
در مورد فروش جدید مخابرات که داره زنگ میزنه خونه های مردم مثل 2 سال پیش باید خیلی بحث کرد... نمیدونم چقدر میتونه کیفیت سرویسا رو پایین بیاره؟ چقدر پورت در نظر گرفتن برای فروش؟
یه دو دو تا چهار تا کنی با شرایط فعلی محدود مخابرات هیچ آدم منطقی که بخواد محدود بگیره دنبال شرکتای دیگه نمیره!! و این یعنی شلوغی مخابرات .... امید.ارم سرعتای شبانه خیلی افت نکنه :sq_3:
behnam-k
27-11-2012, 15:16
سرعتها بهتر شده.یک مگ نامحدود یک ماهه
جواب سوالمو گرفتم :sq_24:
.s.a.e.e.d
27-11-2012, 15:22
سرعت سرویسای نامحدود 25 درصد بهتر شده و قیمتاش 80 درصد بیشتر !!! حالا واقعاً باید خوشحال بود؟
اگه سرویس های یک به ده رو یک شبانه روز داشته باشی آنچنان زجری میکشی که نگو.ولی واقعا قیمتها خیلی زیاد شدن.
سعید جان سرویس یک به پنجه؟
آره یک به پنجه
viking_vp3
27-11-2012, 15:44
در مورد فروش جدید مخابرات که داره زنگ میزنه خونه های مردم مثل 2 سال پیش باید خیلی بحث کرد... نمیدونم چقدر میتونه کیفیت سرویسا رو پایین بیاره؟ چقدر پورت در نظر گرفتن برای فروش؟
یه دو دو تا چهار تا کنی با شرایط فعلی محدود مخابرات هیچ آدم منطقی که بخواد محدود بگیره دنبال شرکتای دیگه نمیره!! و این یعنی شلوغی مخابرات .... امید.ارم سرعتای شبانه خیلی افت نکنه :sq_3:
من که 2مگابایت حجمیم دیشب تا ساعت 2.15 سرعتم 260تا بود اما بعد افت کرد روی 120 ثابت موند. کلا این چند روزه نوسان زیاده اینجوری هم بخواد پیش بره مخابرات میترکه قطعا سرعت میاد پایین!
J A C K S O N
27-11-2012, 17:04
تایم اوت شدید کاهش سرعت
HO3IN-Life
27-11-2012, 18:34
دوستان سرعت شبانه سرویس 1 مگ محدود هنوزم روی 260 ؟
میخوام تمدید کنم موندم نامحدود های 1 به 5 بگیرم یا محدود ؟
mohamax7
27-11-2012, 18:42
بعضی از افراد دوست دارن همه چیزو امتحان کننبه طرف میگی این بادام هایی که داریم میفروشیم هزار تومن مفت هم گرونه، چون همش تلخه و دهنت و اعصابت سرویس میشهاین باید جز اجناسمون باشه چون صاحب مغازه گفتهگوش نمیکنن، میخرن و میخورن بعد میگن چرا فروشندهه بادامو تلخ کرده بود!
آخه پشتیبان عزیز، وقتی شما میاید سرویس 2 مگ یک به ده رو روی 512 میبنیدید (تازه از 512 یک به پنج هم سرعت کمتر میده) و 40 هزار بیشتر هم میگیرید انتظار دارید طرف ساکت باشه و حرف نزنه تا شما هرچی دلتون میخواد بکنید
شما (منظورم شخص شما نیست) باید یا این سرویسهای 1 به 10 را بردارید که تکلیف همه روشن بشه ( که البته محاله اینکار بکنید زیرا با قرار دادن این سرویسهای 1 به 10 دارید به تعزیرات حکومتی میگید ما همون قیمتهای مصوبه شده کشور را داریم به مردم میدیم، به قول معروف از این طرف دهن اونا را میبندید تا یک موقعه ای شکایت کسی کارساز نشه و از این طرف دارید جیب مردم را میزنید) یا اگر میخواهید چنین سرویسی ارائه دهید حداقل واقعا همون 1 به 10 را به مردم بدید یا دیگه سنگ بترکه یک مرحله پایینتر سرویسها را ببندید
در ضمن چرا ناراحت شدی و این حرفهای چند پهلو را زدی ...... خوب این یک واقعیته و خودت هم بهتر میدونی که تمام پشتیبانهای اینترنتی و کارکنان مخابرات همشون یا کلا بی سوادن یا نهایتا یک دیپلم و شایدم فوق دیپلم دارن و مهمترین دلیل برای اثبات حرفم همان اولین سطر نوشته هایم است...... وسلام نامه تمام
sajad-tnt
27-11-2012, 19:42
سـلام بـه هـمه ی همشـهریان عـزیزم.
بـعد از 8 / 9 مـاه تـرک اینـترنت؛ دوبـاره میـخوام ADSLــم رو تمـدید کنـم و بـازم مـعتاد شـم:31:!... .
[عـجب !.فـروم چقـدر عـوض شـده !! ورژن تـازه-قـالب جـدید-اسـمایلی هـای بـزرگ-kho dia che khavar؟ : دی].
خـب؛ بـگذریم... دوسـتان قیـمت هـای مخـابرات در چـه وضـعیه ؟؟! هـنوز 256 همـون 16.500 هـست : دی ؟!.
راسـتی کـسی شـماره Dial-Up مـخابرات رو نـداره [ایـن 9727200 خـیلی جـالب نیسـت و هـی قـطع میـشه: دی!] ؟؟!.
:20:
مـوفق باشـید!.
misam5526
27-11-2012, 20:21
سلام دوستان خوبم.
الان با ADSL اومدم :31:!!! عجب سرعتي داره :31:!!! هووووورااااا :31::27:!!!
تا حالا همچين سرعتي رو تجربه نكرده بودم :31::27::31:!!! (آخه اولين باره از Adsl استفاده ميكنم ، جو گير شدم :31:!!)
امروز رفتم مخابرات و با مسؤل بخش adsl صحبت كردم و گفت تا پايان وقت اداري اينترنتت وصله :10:!!! (عجب خوش قول بود يارو :31:!!)
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
یاد باد آن روزگاران یــــــــــــــــــــــــ ــــاد باد :5:
بـعد از 8 / 9 مـاه تـرک اینـترنت؛ دوبـاره میـخوام ADSLــم رو تمـدید کنـم و بـازم مـعتاد شـم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!... .
[عـجب !.فـروم چقـدر عـوض شـده !! ورژن تـازه-قـالب جـدید-اسـمایلی هـای بـزرگ-kho dia che khavar؟ : دی].
خـب؛ بـگذریم... دوسـتان قیـمت هـای مخـابرات در چـه وضـعیه ؟؟! هـنوز 256 همـون 16.500 هـست : دی ؟!.
راسـتی کـسی شـماره Dial-Up مـخابرات رو نـداره [ایـن 9727200 خـیلی جـالب نیسـت و هـی قـطع میـشه: دی!] ؟؟!.
مـوفق باشـید!.
behnam-k
27-11-2012, 20:30
بـعد از 8 / 9 مـاه تـرک اینـترنت؛ دوبـاره میـخوام ADSLــم رو تمـدید کنـم و بـازم مـعتاد شـم:31:!... .
:20:
مـوفق باشـید!.
سلام سجاد جان
شدی اصحاب کهف :31:
خوش اومدی:sq_9:
HO3IN-Life
27-11-2012, 20:41
امشب باید تمدید کنم کسی محدود مخابرات نداره که بگه سرعت شبانش چطوره ؟ چند وقته پیش میگفتید رو 260 اما میخوام بینم هنوز به جای خودش باقیه ؟ چون هیچ اعتمادی به این بی سوادای مخابراتی نیست میپرسم ...
گفتم اگه سرعت شبانش همون 260 هنوز برم 1024 حجمی بگیرم. :sq_15:
باز این سجاد تقلبیه امد الان تاپیک رو به فنا میده:sq_17:
را ـــــتی دوستان ، scary هم فقط یه کارمنده تو مخابرات...وجدانا شما اگه خودتون جای ایشون بودین ، میامدین جلوی رئیســـتان در بیاین که آقا چرا قیمت ها رو زیاد کردی؟:sq_19:
scary نت 2مگ من آمادس؟:sq_24:
شوخی کردم همش تقصیر این scary ـه...خودش پیشنهاد افزایش قیمت رو داده:sq_13:
حرف زدن تو این تاپیک هم سخته ها...آدم نمیدانه باید راحت قسه بکنه یا تهرونی بحرفه:sq_13:
آخه پشتیبان عزیز، وقتی شما میاید سرویس 2 مگ یک به ده رو روی 512 میبنیدید (تازه از 512 یک به پنج هم سرعت کمتر میده) و 40 هزار بیشتر هم میگیرید انتظار دارید طرف ساکت باشه و حرف نزنه تا شما هرچی دلتون میخواد بکنید
شما (منظورم شخص شما نیست) باید یا این سرویسهای 1 به 10 را بردارید که تکلیف همه روشن بشه ( که البته محاله اینکار بکنید زیرا با قرار دادن این سرویسهای 1 به 10 دارید به تعزیرات حکومتی میگید ما همون قیمتهای مصوبه شده کشور را داریم به مردم میدیم، به قول معروف از این طرف دهن اونا را میبندید تا یک موقعه ای شکایت کسی کارساز نشه و از این طرف دارید جیب مردم را میزنید) یا اگر میخواهید چنین سرویسی ارائه دهید حداقل واقعا همون 1 به 10 را به مردم بدید یا دیگه سنگ بترکه یک مرحله پایینتر سرویسها را ببندید
در ضمن چرا ناراحت شدی و این حرفهای چند پهلو را زدی ...... خوب این یک واقعیته و خودت هم بهتر میدونی که تمام پشتیبانهای اینترنتی و کارکنان مخابرات همشون یا کلا بی سوادن یا نهایتا یک دیپلم و شایدم فوق دیپلم دارن و مهمترین دلیل برای اثبات حرفم همان اولین سطر نوشته هایم است...... وسلام نامه تمام
شما هم تقصیری نداری. نمیدونی وضعیت چطوره
توی پیغام خصوصی چند فقره شاهکار رو بهت میگم که متوجه شی اوضاع چطوره
viking_vp3
27-11-2012, 22:00
امشب باید تمدید کنم کسی محدود مخابرات نداره که بگه سرعت شبانش چطوره ؟ چند وقته پیش میگفتید رو 260 اما میخوام بینم هنوز به جای خودش باقیه ؟ چون هیچ اعتمادی به این بی سوادای مخابراتی نیست میپرسم ...
گفتم اگه سرعت شبانش همون 260 هنوز برم 1024 حجمی بگیرم. :sq_15:
من 2 مگابایت حجمی دارم. وقتی خوب کار کنه بین 200-260 معمولا نزدیک 240 کیلوبایت نوسان داره. من از 27 آبان گرفتم تا الان خوب بوده اما 4روز اخیر پینگم 200 بوده. دو شب گذشته هم متاسفانه تا 2.10 اینا سرعت همون 260 کیلوبایت بود اما یهو بعدش افت میکرد حدود 120-130. در کل به نظرم سرویس 1 مگ بگیر سرعتش باید همین باشه اگه این ماه خوب بود بلند مدت تمدید کن.
سرعت 1 مگ و 2 مگ در ساعت رایگان هیچ فرقی با هم ندارن همون یه 1مگ بهتره
mohsen_djd2
27-11-2012, 22:25
هفته بعد شارژم تمام میشه
این نامحدود 1به 5 با 1 به 10 چه فرقی داره؟
میانگین سرعتتشان چنده ؟
misam5526
27-11-2012, 22:42
هفته بعد شارژم تمام میشه
میانگین سرعتتشان چنده ؟
یک به دهی وجود نداره این یه ابتکار رذیلانه و زشت از طرف مخابراتی ها بود برای گول زدن بالادستی هاشون .... و سر کار گذاشتن ما کاربرای بدبخت
(یک به ده همون یک به پنجه ولی با یک چهارم سرعت در واقع اگه 512 یک به ده بخری بهت 128 یک به پنج کیفروشن هیچ کاریم نمیتونی بکنی! چقدر پستن اینا ...)
شما کی تست کردی فرقی نداشتن؟
هفته بعد شارژم تمام میشه
میانگین سرعتتشان چنده ؟
تا فردا روی یک به ده ها تغییراتی اعمال میشه که بعدش تغییرات سرعت سرویس رو بهتون میگم. ولی فعلاً شارژ نکن
YAHYA-PRO
27-11-2012, 23:22
دوستان دو سه شبه سرعت 1 مگ بیشتر از 160 نمیره ظاهرا 1 مگ ها رو کم کردن:sq_19:
الان میخواستم تست سرعت بگیرم:sq_24:ظاهرا باز ر.ده:sq_24:
جان من سرعت یه مگ رو ببینید :
این ماه روزهای خرابی این سرویس رو میشمارم کلا میخوام بدونم چند روز از یک ماه رو مثل آدم کار میکنه:sq_19:
mohamax7
27-11-2012, 23:56
شما هم تقصیری نداری. نمیدونی وضعیت چطورهتوی پیغام خصوصی چند فقره شاهکار رو بهت میگم که متوجه شی اوضاع چطورهممنون که کاملا پاسخم را دادی ولی همیشه قربانی اصلی این همه مشکلات هیچ کس نیست جز مشترک که تنها توقعش با این همه مشکلات اینه که سرعت مناسب سرویسش بهش بدن ........ یک پیشنهاد میدم که در سایت tcnet حتما یک بخش انتقاد و پیشنهادات دایر بشه که هر کی مشکل داره بره اونجا پبغام بده .... واقعا خیلی زشته که اینترنت مخابرات نمیتونه یک سایت درست و حسابی داشته باشه، اگر مسئولین مخابرات هم از طراحی چنین سایتی عاجزند خوب یک وبلاگ بزنید از هیچی بهتره
viking_vp3
28-11-2012, 00:03
ممنون که کاملا پاسخم را دادی ولی همیشه قربانی اصلی این همه مشکلات هیچ کس نیست جز مشترک که تنها توقعش با این همه مشکلات اینه که سرعت مناسب سرویسش بهش بدن یک پیشنهاد میدم که در سایت tcnet حتما یک بخش انتقاد و پیشنهادات دایر بشه که هر کی مشکل داره بره اونجا پبغام بده .... واقعا خیلی زشته که اینترنت مخابرات نمیتونه یک سایت درست و حسابی داشته باشه، اگر مسئولین مخابرات هم از طراحی چنین سایتی عاجزند خوب یک وبلاگ بزنید از هیچی بهتره
تایید و تاکید
یه سیستم درستی هم واسه شارژ اینترنتی بزارین این نه حسابی داره نه شماره پیگیری میده. بابا حتی و/ی/پ/ی/ا/ن فروش ها هم سیستم درست خرید دارن واسه مخابرات که دیگه نباید کاری داشته باشه
از 2 روز پیش تست نکردم ولی 2 روز پیش 2تاش یکی بودن شاید الان فرق کرده باشه نمیدونم !!!
viking_vp3
28-11-2012, 00:06
من که هنوز 260 تا(البته در حالت کارکرد عالی که چند روزه خبری ازش نیست) موندم منتظریم ببینیم 320تا میشه یانه.
راستی جناب sc@ry واسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم)
viking_vp3
28-11-2012, 00:07
از 2 روز پیش تست نکردم ولی 2 روز پیش 2تاش یکی بودن شاید الان فرق کرده باشه نمیدونم !!!
آقا یه تست کن امشب بیزحمت اینجا خبر بده تا بچه ها ببینن چی شده کسی خواست شارژ کنه بدونه انتخابش چیه. منم امشب باز ساعت رایگان تست میگیرم میگم
ShadowDragon
28-11-2012, 00:09
شما هم تقصیری نداری. نمیدونی وضعیت چطورهتوی پیغام خصوصی چند فقره شاهکار رو بهت میگم که متوجه شی اوضاع چطورهدوست عزيز اينجا بگو ماهم مطلع بشيم! راستي جدي 1به 10تغيير ميكنه؟ قربون دست وقتي خواستي عدد هارو تو سيستم وارد كني يه 4-5 كيلو بيشتر از دستور بزن! دل اين مردم رو شاد كن! اجرت با خدا!!!
ShadowDragon
28-11-2012, 00:11
يه خبر جالب! اما به هيچ دردي نميخوره! كي 64 ميگيره آخه؟ ولي كلا بگم 64 تو 1ب10 همون 64ه! حالا ديدين مخابرات چقدر با وجدانه؟!؟! :دي
YAHYA-PRO
28-11-2012, 00:13
من که هنوز 260 تا(البته در حالت کارکرد عالی که چند روزه خبری ازش نیست) موندم منتظریم ببینیم 320تا میشه یانه.
راستی جناب sc@ry واسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم)
انصافا یکی بیاد توضیح بده اینجا چه خبره ؟
اگه سرعت دوستمون هنوز 260 تاس مال من برای چی کم شده ؟:sq_10:
الان سرعت دان اصلا از 70 بالاتر نمیره
با لینکهای چند تا سایت امتحان کردم
viking_vp3 بی زحمت شما الان یه تست سرعت بزار ببینم چقدر دان میزنی
mohamax7
28-11-2012, 00:14
تایید و تاکیدیه سیستم درستی هم واسه شارژ اینترنتی بزارین این نه حسابی داره نه شماره پیگیری میده. بابا حتی و/ی/پ/ی/ا/ن فروش ها هم سیستم درست خرید دارن واسه مخابرات که دیگه نباید کاری داشته باشهقیمتها هم برای سرویسهای نامحدود یک ماهه تا یکساله باید با تخفیف های تشویقی یا بسته های تشویقی همراه باشه، نه اینکه سرویس یکساله با سرویس یک ماهه فقط یک ضربدر دوازده شده باشه و دیگر هیچ...
viking_vp3
28-11-2012, 00:45
انصافا یکی بیاد توضیح بده اینجا چه خبره ؟
اگه سرعت دوستمون هنوز 260 تاس مال من برای چی کم شده ؟:sq_10:
الان سرعت دان اصلا از 70 بالاتر نمیره
با لینکهای چند تا سایت امتحان کردم
viking_vp3 بی زحمت شما الان یه تست سرعت بزار ببینم چقدر دان میزنی
سرویس من 2مگابیت حجمیه که در حالت قانونی باید 2مگابیت=256کیلوبایت سرعت بده که میگم 1-2 شبه داغونه. الان هم با سرورهای ایرانی، رپیدباز(پرمیوم) و رپیدشیر تست کردم همه نوسان شدید بین 130-200 کیلوبایت معمولا نزدیک 160 دارن. ساعت رایگان هم میزارن.
شما چند بودی؟ چند شدی؟
قیمتها هم برای سرویسهای نامحدود یک ماهه تا یکساله باید با تخفیف های تشویقی یا بسته های تشویقی همراه باشه، نه اینکه سرویس یکساله با سرویس یک ماهه فقط یک ضربدر دوازده شده باشه و دیگر هیچ...
دقیقا اما کو گوش شنوا ... .
پ.ن: آقا در مورد نویز
واسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم) کسی تجربه داره لطفا بگه
آقا یه تست کن امشب بیزحمت اینجا خبر بده تا بچه ها ببینن چی شده کسی خواست شارژ کنه بدونه انتخابش چیه. منم امشب باز ساعت رایگان تست میگیرم میگم
1 مگابایت محدود
viking_vp3
28-11-2012, 01:11
دقایق اولیه رایگان-سرویس 2مگابیت حجمی مخابرات:(فعلا خوبه 240 میده اگه باز مثل 2-3 شب گذشته افت کرد اطلاع میدم)
دوستان سرویس های دیگه سرعت هاشون رو بزارن
پ.ن: آقا در مورد نویزواسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم) کسی تجربه داره لطفا بگه
viking_vp3
28-11-2012, 01:15
1 مگابایت محدود
تو تصویر 1مگابیت رو نزده بود!!!! چه پینگ توپی داری .خوش به حالت.
260تا روهنوز بهت دانلود میده؟ کم نشدی سرعتت؟
.s.a.e.e.d
28-11-2012, 01:16
1 مگ نامحدود
تو تصویر 1مگابیت رو نزده بود!!!! چه پینگ توپی داری .خوش به حالت.
260تا روهنوز بهت دانلود میده؟ کم نشدی سرعتت؟
کدام تصویر؟؟
قابلتو نداره :دی
آره 260 میده خدا کنه تا آخرین ساعت رایگان همینطور باشه
.s.a.e.e.d
28-11-2012, 01:21
کدام تصویر؟؟
شبهای قبل از 1 تا 6 بیشترین حجم دانلودت چقدر بوده ؟
پ ن
دوستانی که عضو آپلود باز هستن اگه لینک فیلم بالای 3 تا ده - 15 گیگ دارن شیر میکنن ؟ لینک بدین لینک بگیرین :)
4.500 دانلود داشتم
سرویس من 2مگابیت حجمیه که در حالت قانونی باید 2مگابیت=256کیلوبایت سرعت بده که میگم 1-2 شبه داغونه. الان هم با سرورهای ایرانی، رپیدباز(پرمیوم) و رپیدشیر تست کردم همه نوسان شدید بین 130-200 کیلوبایت معمولا نزدیک 160 دارن. ساعت رایگان هم میزارن.
شما چند بودی؟ چند شدی؟
دقیقا اما کو گوش شنوا ... .
پ.ن: آقا در مورد نویز
واسه اینکه ببینم نویز خطم از مخابرات تا در خونه مال چیه باید کجا برم؟ خِرِ کی رو بچسبم؟(سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل نداشت-نویز گیر خوب هم دارم) کسی تجربه داره لطفا بگه
توی عکس اینترنتت قطع شده :دی
viking_vp3
28-11-2012, 01:36
پ ن
دوستانی که عضو آپلود باز هستن اگه لینک فیلم بالای 3 تا ده - 15 گیگ دارن شیر میکنن ؟ لینک بدین لینک بگیرین :)
در مورد آپلودباز پ.خ رو چک کن
توی عکس اینترنتت قطع شده :دی
جالبه همه به این گیر میدن اما دقت نمیکنن شاید یکی یه چی دیگه تنظیم کرده!!!! نه عزیز جان، مودم وایرلس هستش اما رو شماره گیری خودکار نمیزارمش به مودم وصل میشم بعد دستی شماره میگیرم اینترنتم وصل میشه. اون علامت اخطار واسه همین عدم شماره گیری خودکار مودمم هست که تنظیم خودمه.
misam5526
28-11-2012, 01:36
بابا یکی یقه این پشتیبان رو بگیره دستگاری یه مگ نکنه
کمک نمیکنه هیچی میخواد سرعت یه مگ رو هم بیاره پایین!!
تنها دلخوشی من همین یه مگ محدود بود ... (آخه نمیدونید یه احساس بدی داره...سر قضیه نامحدود همش احساس میکنی مخابرات ترتیبت رو داده!!) خیلی زور داره به ادم
viking_vp3
28-11-2012, 01:49
تنها دلخوشی من همین یه مگ محدود بود ... (آخه نمیدونید یه احساس بدی داره...سر قضیه نامحدود همش احساس میکنی مخابرات ترتیبت رو داده!!) خیلی زور داره به ادم
منم همینو میگم 2مگ رو بزنن 350-400 ، 1مگ هم260 باشه. والا به خدا
پ.ن1: خوشبختانه امشب هنوز سرعت افت نکرده.
پ.ن2:
آقا در مورد نویز
سرعت یک مگ را آوردن پایین -شد 184 :sq_3:
J A C K S O N
28-11-2012, 02:20
بزودی کمترم میشه :sq_2:
کدام تصویر؟؟
روی 192 تنظیم شده
هرکی 260 میگیره احتمالاً 2-3 روزه دیسکانکت نشده
migmig3000
28-11-2012, 11:20
روی 192 تنظیم شده
مخابرات هنوز تصمیم به افزایش سرعت سرویس های 2 مگ نگرفته؟ سرعت فعلا از 260 بالاتر نمیره
روی 192 تنظیم شده
4 روزه مودم رو خاموش نکردم تا وقتی که تمام نشه دیس نمیشم :دی چیزه خوبی گفتی :دی
viking_vp3
28-11-2012, 12:51
جالب اینه امروز به صورت خودکار نویز من کاهش پیدا کرد!!! شد 36 اول 6 بود بعد بلافاصله data rate بیست مگابیتی من شد 2مگابیت!!! یعنی سرعت قانونی همون 2مگابیت=256کیلوبایت شده!!!!! کی میخوان 320تاش کنن!؟!
mohamax7
28-11-2012, 12:57
امروز قرار بود که برای سرویسهای 1 به 10 انقلاب صورت بگیره ... خبری نشده؟
ShadowDragon
28-11-2012, 13:20
شما مگه شاتل نبودی؟
ShadowDragon
28-11-2012, 13:27
امروز قرار بود که برای سرویسهای 1 به 10 انقلاب صورت بگیره ... خبری نشده؟
فعلا نه! 2020 کلا بی اطلاعه! اما مهم نیست چون 2 شنبه زنگ زدم و...
خلاصه...
من : افزایش سرعت 25% فقط مربوط به نامحدوده؟
104: نا محدوده ما 1ب5 ه!!!!!!!!!!!!
من : ممنون اما افزایش سرعت 25% فقط مربوط به نامحدوده؟
104: قبلا 1ب8 بود الان 1ب5 ه
من : ok! افزایش سرعت 25% فقط مربوط به نامحدوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ محدود هارو افزایش نمیدین؟
104: 1ب10 به درد نمیخوره!!!
در ادامه ماجرا وقتی دیدم طرف تعطیله کاملا بهش کفتم کوچولو گوشیو میدی مامانت؟ اونم 5min معطل کرد آخرشم مامانش اطلاع نداشت!
ShadowDragon
28-11-2012, 13:30
SCARY جان لطف کن به اینا بگو tcnet رو درست کنن!!!!!!!!!!! وقتی طرف اعتبار رزرو داره اجازه نمیده حجم بخری و میگه شارژ برای شما امکانپذیر نیست!
OMG! محدود فقط یک ساله شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ الان رفتم چک کردم اجبارا 1 ساله داره فقط!
اینا دیگه کین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YAHYA-PRO
28-11-2012, 13:43
دوستان یه بار مودم رو ریست کردم و دوباره وصل شدم الان سرعت دانلود کاملا ثابت شده
+
تاخیر هایی که بعد از زدن آدرس سایت وجود داشت از بین رفته:sq_25:
البته هم ریست کردم هم firmware رو آپدیت کردم
behnam-k
28-11-2012, 13:44
شما مگه شاتل نبودی؟
از مخابرات داره:20:
ShadowDragon
28-11-2012, 13:47
محدودای قبلیرو دیگه نمیدن؟
قال قضیه خوابید بازم گرون کردن و این دفعه به اسم جشنواره؟
اینا دیگه چه موجوداتین!
misam5526
28-11-2012, 14:00
از مخابرات داره:20:
با تشکر از دوست خوبم بهنام جان...
در راستای تاکیدات بهنام تاکید موکد میکنم که جای تشکر داره که دوستمون اژدها موجبات خنده و شادی اهالی فروم رو فراهم میکنه! :sq_15:
شاتل! اگه خودم هزار تا حدس میزدم به این گزینه نمیرسیدم! :sq_18:
.s.a.e.e.d
28-11-2012, 14:24
محدودای قبلیرو دیگه نمیدن؟
قال قضیه خوابید بازم گرون کردن و این دفعه به اسم جشنواره؟
اینا دیگه چه موجوداتین!
فکر کنم دورهمی و برای تفریح میان هر روز یه سرویس میذارن.آخر ماه هم احتمالا جشنواره زمستانی با ضریب اشتراک یک به یک میلیون رو میذارن :)
پ ن
به برادرم که ایران نیست گفتم ماهی هفتاد هزار تومن برای اینترنت یک مگ نامحدود میدم. مطابق معمول کلی بهمون خندید (قبلا به خاطر 50 تومن هم کلی خندیده بود؛ دست مخابرات و عواملش درد نکنه) احسنت احسنت.فقط این نکته رو داشته باشین که قیمت سرویس یک ماهه با یک ساله اش یکیه.فقط ضربدر 12 اش کردن.احتمالا نمیدونن برای اشتراک های طولانی مدت باید تخفیف هم بذارن.
اینجا رو دقت کن : سرویس یک ماهه 1024 هفتاد هزار تومنه.یک ساله اش میشه 70 ضربدر 12 که باید بشه 840000 هزار تومن . جالبه سرویس یک ساله این انیشتین ها 841 هزار تومنه.یعنی تخفیف نمیدن که هیچ هزار تومن هم گرونتره :31: جدول ضرب هم بلد نیستن
قیمت یک ماهه دو مگ 135000 تومنه؛ سه ماهه اش رو درست زدن که میشه 405000 ولی یک ساله اش از اونی که باید باشه دو هزار تومن گرونتره .یعنی بجای یک میلیون و 620 زدن یک و 622 .. دست معلم ریاضیتون رو به گرمی میفشارم :sq_24:
میدونین قسمت تاسف آورقضیه کجاست ؟ اینجاست که با اقتخار میگن سرعت دانلود یک مگ تا 190 و دو مگ احتمالا تا 320 خواهد رفت . خنده داره به خدا با قیمت 70 تومن سرعت 190 کیلو باشه.برای مثال یه سرچ کنید ببینین اینترنت صد مگ تو سوئد یا ایتالیا چقدره.صد جور شرکت هستن که اینترنت رو با خدمات اضافه ای مثل تماس تلفنی داخل و خارج کشور رایگان و .. میدن
HO3IN-Life
28-11-2012, 15:16
دوستان این سرویس 1 مگه محدوده که واسم شارژ کردن ؟
اینم تست الانم :
migmig3000
28-11-2012, 15:43
اینم تست الانم :
آره یه مگ محدوده
viking_vp3
28-11-2012, 15:45
اینم تست الانم :
آره، یک مگ حجمی هستی. پینگ عالیه مال من بالای 200 پینگم!!! نمیدونم چرا؟!
این سایتی که گذاشتی تست پینگ اینا رو معمولا سرعت دانلود رو چِت میزنه با دانلود ممنجر ساعت روزانه و ساعت رایگان شبانه تست بگیر بیزحمت اینجا اعلام کن
HO3IN-Life
28-11-2012, 15:58
آره، یک مگ حجمی هستی. پینگ عالیه مال من بالای 200 پینگم!!! نمیدونم چرا؟!
این سایتی که گذاشتی تست پینگ اینا رو معمولا سرعت دانلود رو چِت میزنه با دانلود ممنجر ساعت روزانه و ساعت رایگان شبانه تست بگیر بیزحمت اینجا اعلام کن
این ماله الانم :
سرعتش از 150 تا 190 نوسان داره !
شب هم تست میگیرم و میزارم.
احتمالا با سرور های خارجی شما تست میگیری ... وقتی میخوای تست بگیری سرور تهران رو بزن.
HO3IN-Life
28-11-2012, 16:14
:31:
viking_vp3
28-11-2012, 17:12
این ماله الانم :
سرعتش از 150 تا 190 نوسان داره !
شب هم تست میگیرم و میزارم.
احتمالا با سرور های خارجی شما تست میگیری ... وقتی میخوای تست بگیری سرور تهران رو بزن.
آره حق با تو بود. با سرور تهران زدم خوبه!
اما همچنان سرعت دانلود رو انگار درست نمیزنه چون روی دانلود مننجر من با 230 اینا میگیرم
این چیه؟!:sq_14:
HO3IN-Life
28-11-2012, 18:38
آره حق با تو بود. با سرور تهران زدم خوبه!
اما همچنان سرعت دانلود رو انگار درست نمیزنه چون روی دانلود مننجر من با 230 اینا میگیرم
این چیه؟!
عجیبه 230 میده !
کاش سرعتمون 540 مگ بود ... ! :sq_3::31:
mehdi_08
28-11-2012, 19:08
فکر کنم دورهمی و برای تفریح میان هر روز یه سرویس میذارن.آخر ماه هم احتمالا جشنواره زمستانی با ضریب اشتراک یک به یک میلیون رو میذارن :)
پ ن
به برادرم که ایران نیست گفتم ماهی هفتاد هزار تومن برای اینترنت یک مگ نامحدود میدم. مطابق معمول کلی بهمون خندید (قبلا به خاطر 50 تومن هم کلی خندیده بود؛ دست مخابرات و عواملش درد نکنه) احسنت احسنت.فقط این نکته رو داشته باشین که قیمت سرویس یک ماهه با یک ساله اش یکیه.فقط ضربدر 12 اش کردن.احتمالا نمیدونن برای اشتراک های طولانی مدت باید تخفیف هم بذارن.
اینجا رو دقت کن : سرویس یک ماهه 1024 هفتاد هزار تومنه.یک ساله اش میشه 70 ضربدر 12 که باید بشه 840000 هزار تومن . جالبه سرویس یک ساله این انیشتین ها 841 هزار تومنه.یعنی تخفیف نمیدن که هیچ هزار تومن هم گرونتره :31: جدول ضرب هم بلد نیستن
قیمت یک ماهه دو مگ 135000 تومنه؛ سه ماهه اش رو درست زدن که میشه 405000 ولی یک ساله اش از اونی که باید باشه دو هزار تومن گرونتره .یعنی بجای یک میلیون و 620 زدن یک و 622 .. دست معلم ریاضیتون رو به گرمی میفشارم :sq_24:
میدونین قسمت تاسف آورقضیه کجاست ؟ اینجاست که با اقتخار میگن سرعت دانلود یک مگ تا 190 و دو مگ احتمالا تا 320 خواهد رفت . خنده داره به خدا با قیمت 70 تومن سرعت 190 کیلو باشه.برای مثال یه سرچ کنید ببینین اینترنت صد مگ تو سوئد یا ایتالیا چقدره.صد جور شرکت هستن که اینترنت رو با خدمات اضافه ای مثل تماس تلفنی داخل و خارج کشور رایگان و .. میدن
اگهاشتباه نکنم این جمع و ضرب ها هم باید کار sc@ry باشه !!:sq_14:
misam5526
28-11-2012, 22:38
نمیدونم برای ماه بعد چه سرویسی بگیرم؟
1 مگ محدود 10 گیگ یا 2 مگ محدود 5 گیگ؟
نمیدونم از این جشنواره بگیرم 2 مگ 8 گیگ؟!
یا برم از اسیاتک 512 برنزی بگیرم...:sq_3:
اینقدر گفتین 1مگ سرعتش 250 ـه که آخر این scary فهمید سرعت ها رو کم کرد!:sq_19:
چند ساعت پیش رفتم نمایندگی(صحنه خود مخابرات نمایندگی نداره...یه شرکتی به اسم مهستان هست که میگن امتیازش رو خریده...یا نمایندگیشو دادن بهش...یا یه همچین چیزی:sq_17:)
خلاصه یارو بعد یه ساعت معطلی گفت برای عوض کردن سرویس 15 تومن از حسابت کم میشه(5گیگ مصرف شدهxهر گیگ 3 تومن:sq_7:)...فکس فرستاد گفت فردا بیا سرویست رو عوض کنم:sq_20:
چقدر دنگ و فنگ داره! البته فکر کنم خود کرمانشاه همون لحظه عوض میکنن سرویس رو...:sq_15:
اینقدر گفتین 1مگ سرعتش 250 ـه که آخر این scary فهمید سرعت ها رو کم کرد!:sq_19::sq_13:
behnam-k
28-11-2012, 23:09
میثم جان چقدر سوال تو ذهنته:31:
حقم داری با این شرکتای یکی از یکی مسخره تر و چرت تر این سوالات طبیعیه :sq_11:
mehdi_08
28-11-2012, 23:18
چند ساعت پیش رفتم نمایندگی(صحنه خود مخابرات نمایندگی نداره...یه شرکتی به اسم مهستان هست که میگن امتیازش رو خریده...یا نمایندگیشو دادن بهش...یا یه همچین چیزی:sq_17:)
خلاصه یارو بعد یه ساعت معطلی گفت برای عوض کردن سرویس 15 تومن از حسابت کم میشه(5گیگ مصرف شدهxهر گیگ 3 تومن:sq_7:)...فکس فرستاد گفت فردا بیا سرویست رو عوض کنم:sq_20:
چقدر دنگ و فنگ داره! البته فکر کنم خود کرمانشاه همون لحظه عوض میکنن سرویس رو...:sq_15:
اینقدر گفتین 1مگ سرعتش 250 ـه که آخر این scary فهمید سرعت ها رو کم کرد!:sq_19::sq_13:
نه بابا اینجا هم می گن برو بعد از ظهر وصل می شه!!!
ShadowDragon
28-11-2012, 23:33
تكليف اين 1ب10 ها معلوم نشد؟ محدودم كه ور داشتن! به عبارتي دارن ميگن برين؟ احتمالا مسئول بازار يابيشون (اگه داشته باشن!) فارغ تحصيل دانشگاه آزاد واحد عجب شيره! saeed جان، آره، چند شب پيش منم با دوستم حرف ميزدم كلي به اين سرعت ها ميخنديد! وقتي بهش گفتم 128 كيلوبيت پهنا باند 5گيگ شارژ، فكر كرد شوخيه! p.s: آقا ميثم، اين واقعيت كه شما به سايه خودتم ميخندي دليل نميشه كه كل فروم به اين موضوع بخندن! تقصير من نيست، اينقدر الكي شما و دوستت از ساده ترين پست هاي هم تشكر و قدرداني ميكنين، كه باعث شد فكر كنم تو پست دادي كه از آسياتك گرفتي;-)
viking_vp3
28-11-2012, 23:38
باز خوبه آپشنت بیشتره شهر ما فقط حسابگر هست و مخابرات . سرویس حسابگر هم خیلی شانسیه اینجا عملا مخابرات!!! من اگه تا آخر ماه سرعت خوب باشه احتمالا 1مگ 8گیگ جشنواره بگیریم اگه بد بشه 256 نامحدود!
خودت و استفادت رو بسنج. ببین چقدر استفاده و دانلود داری. شبه روزه!! استهلاک کامپیوتر(میزان ساعت های روشنیت) رو هم در نظر بگیر هر کدوم به صرفه بود بگیر
ShadowDragon
28-11-2012, 23:40
كسي جديدا بعد از اين ابتكار و نبوغ جديد رفته نمايندگي؟ ليست فروش همين چرت و پرت تو سايته؟ اگه آره واقعا اشتهاشون خوبه! 128 با 1گيگ شارژ از 5700 شده حدود 8300! ياد اون موبايل ايرانيه بخير اما شعارشو بايد اينطوري عوض كرد: مخابرات، هر روز، حريص تر از ديروز!
misam5526
29-11-2012, 00:02
شما مگه شاتل نبودی؟
تقصير من نيست، اينقدر الكي شما و دوستت از ساده ترين پست هاي هم تشكر و قدرداني ميكنين، كه باعث شد فكر كنم تو پست دادي كه از آسياتك گرفتي;-)
اوووووووفــــــــــــــ
یعنی حافظه در حد بوندس لیگا !!
ترکوندی دیگه بابا....
من هنوز اون پستت یادمه که گفتی وسط اذر قیمتای جدید به شرکتا ابلاغ میشه ..... اونوقت تو پست دیشب خودتم یادت نمیاد؟ !
-------------------
در مورد سرویسای جشنواره یه خوبی داره 10 درصد تخفیف شامل حالش میشه چون قراردادش یه سالست ولی پول رو ماهانه میگیرن!
فکر کنم اگه سرعت جشنواره و محدود فعلی یکی باشه 2 مگ 8 گیگ رو بگیرم ...در میاد ماهی 23 تومن که خیلی به صرفست و خوب!
HO3IN-Life
29-11-2012, 00:10
از یک مگ کردی 2 مگ ؟ :sq_19:
ای کاش به قول آقای scary سرعت رو روی 190 هم میبستن اما اینطور که مشخصه بین 150 تا 170 بستن ... تازه خیلی وقتا هم میاد روی 130 تا 140 ! ( اونم توی ساعات روز نه رایگان :sq_6:)
تست فعلی :
ای کاش به قول آقای scary سرعت رو روی 190 هم میبستن اما اینطور که مشخصه بین 150 تا 170 بست ... تازه خیلی وقتا هم میاد روی 130 تا 140 ! ( ونم توی ساعات روز نه رایگان :sq_6:)
نه باو الان که 256 1به5 دارم! قراره فردا عوضش کنم به 1مگ!
راستی این جشنواره ، 8گیگ برای هر ماه 8گیگ حجم داره یا کلا برای 1 سال 8گیگ؟:sq_6:
هرچند من توی 1 ماهش ماندم چه برسه به 1ساله:sq_19:
misam5526
29-11-2012, 00:30
نه باو الان که 256 1به5 دارم! قراره فردا عوضش کنم به 1مگ!
راستی این جشنواره ، 8گیگ برای هر ماه 8گیگ حجم داره یا کلا برای 1 سال 8گیگ؟:sq_6:
هرچند من توی 1 ماهش ماندم چه برسه به 1ساله:sq_19:
سرویس 2 مگ جشنواره آپشنای مختلفی داره یکیش 96 گیگ هست که میشه ماهیانه 8 گیگ ولی چون سالانست قرارداد در کل سال میشه 96 گیگ
سرویس 2 مگ جشنواره آپشنای مختلفی داره یکیش 96 گیگ هست که میشه ماهیانه 8 گیگ ولی چون سالانست قرارداد در کل سال میشه 96 گیگ
درسته...من منظورم 12 گیگ بود که دقیق یادم نبود...شما که گفتی 8 گیگ فکر کردم همون 12گیگیه که تو ذهنم بوده:sq_13:
آقا چرا قیمت 2مگ 12گیگ بــــــــا 2مگ 96گیگ فقط 40تومن تفاوتشه؟:sq_6:
aligool21
29-11-2012, 01:03
ای کاش به قول آقای scary سرعت رو روی 190 هم میبستن اما اینطور که مشخصه بین 150 تا 170 بستن ... تازه خیلی وقتا هم میاد روی 130 تا 140 ! ( اونم توی ساعات روز نه رایگان :sq_6:)
تست فعلی :
پینگ خیلی خوبه
چیکار کنم من پینگم خوب بشه؟
aligool21
29-11-2012, 01:07
:sq_14::sq_14::sq_14:
HO3IN-Life
29-11-2012, 01:42
پینگ خیلی خوبه
چیکار کنم من پینگم خوب بشه؟
چند ضفحه پیش هم یکی از دوستان پرسیده بود که گفتم باید سرور رو هنگام انجام تست، تهران بزنید.
ساعات رایگان :
ShadowDragon
29-11-2012, 09:04
اوووووووفــــــــــــــیع نی حافظه در حد بوندس لیگا !! ترکوندی دیگه بابا....من هنوز اون پستت یادمه که گفتی وسط اذر قیمتای جدید به شرکتا ابلاغ میشه ..... اونوقت تو پست دیشب خودتم یادت نمیاد؟ !-------------------در مورد سرویسای جشنواره یه خوبی داره 10 درصد تخفیف شامل حالش میشه چون قراردادش یه سالست ولی پول رو ماهانه میگیرن! فکر کنم اگه سرعت جشنواره و محدود فعلی یکی باشه 2 مگ 8 گیگ رو بگیرم ...در میاد ماهی 23 تومن که خیلی به صرفست و خوب! اين كه اشتباه تايپي اول رو مربوط به حافظه ميدوني نشان از دانش بيش از حد ته و نميشه الان كاري كرد... در مورد قيمت هاي وسط آذر، اونو تو يه لينكي كه يكي از دوستان قرار داد، خوندم، كه از صحت خبر اطلاع ندارم! هرچند مخابرات به جاي همه شركت ها داره زحمت ميكشه، و گرون ميكنه و باعث ميشه نيازي به بقيه ISPها نباشه كه خبرو تاييد كنن! در مورد 2مگ 8گيگ حجمي هم اطلاع ندارم! اما فكر نميكنم زياد به صرفه باشه! 128 رو رو 512 بستن، در نتيجه بايد 64كيلوبايت سرعت دانلود بده اما اكثر شبها سرعت من افت شديد داره و ديشب هم رو 2 بود! اينا همش با فرض اين بود كه ضريب اشتراك من 1ب1ه! كسي اطلاع داره اين جشنواره چنده؟
ShadowDragon
29-11-2012, 09:09
تكليف 1ب10 مشخص نشد؟ اگه الان بزنگي 2020 ، پيرزن ها جواب ميدن! منم حوصله مخصوصا اون 104 نابغه رو ندارم!
HO3IN-Life
29-11-2012, 09:45
دوستانی که 2048 محدود دارن سرعت رایگان شبانه و روزانشون چنده ؟
نویز خطم چطوره ؟
viking_vp3
29-11-2012, 11:20
دوستانی که 2048 محدود دارن سرعت رایگان شبانه و روزانشون چنده ؟
نویز خطم چطوره ؟
من 2مگ حجمی دارم. والا نوسان داره وقتی خوب کار کنه چه شب چه روز بین 230-260 تا پر میکنه مثلا دیشب خوب کار میکرد البته من تا دو نیم بودم بعدشم رو نمیدونم خیلی وقت ها هم افت میکنه میاد 130-140
همین الان 11:18 قبل از ظهر پنج شنبه است دارم سریال میگیرم ماکزیمم 160 تا میده!!!!
این عکسی هم گذاشتی نویز رو نشون نمیده. عکس از جایی بزار که SNR یا SNR margrin رو زده باشه. هر چی اون دو تا عددا بزرگتر باشن نویزت کمتره. حدوده 20-30 باشی خوبه. زیر 10 داغونی. بالای 30 عالی
HO3IN-Life
29-11-2012, 12:30
من 2مگ حجمی دارم. والا نوسان داره وقتی خوب کار کنه چه شب چه روز بین 230-260 تا پر میکنه مثلا دیشب خوب کار میکرد البته من تا دو نیم بودم بعدشم رو نمیدونم خیلی وقت ها هم افت میکنه میاد 130-140
همین الان 11:18 قبل از ظهر پنج شنبه است دارم سریال میگیرم ماکزیمم 160 تا میده!!!!
این عکسی هم گذاشتی نویز رو نشون نمیده. عکس از جایی بزار که SNR یا SNR margrin رو زده باشه. هر چی اون دو تا عددا بزرگتر باشن نویزت کمتره. حدوده 20-30 باشی خوبه. زیر 10 داغونی. بالای 30 عالی
پس زیاد با هم فرقی نداره 1 با 2 مگ !
من دیشب رو 190 بود !
ایناهاش :
viking_vp3
29-11-2012, 12:49
پس زیاد با هم فرقی نداره 1 با 2 مگ !
من دیشب رو 190 بود !
ایناهاش :
نویزت خیلی بالاست! 5.8 کفِ کَفِشِه.
فعلا آره 1مگ با دو مگ خیلی فرق نداره. واقعا نوسان زیاد داره.3-4روز اول کلا 260 بود اما الان 1هفته میشه کلا نوسان داره. قرار بود 2مگ رو 320 کنن فعلا که خبری نیست
migmig3000
29-11-2012, 13:55
کسی مرکز مخابراتی بعثت از اینترنت مخابرات سرویس داره؟ افت سرعت ندارین؟
misam5526
29-11-2012, 14:13
من که سرعت تغییری نداشته ...
512 مخابرات بعثت
migmig3000
29-11-2012, 14:20
من که سرعت تغییری نداشته ...
512 مخابرات بعثت
آخه یکی از آشناها 2 مگ حجمی از مخابرات گرفته (بعثت) سرعتش بین 80 تا 120 بالاتر نمیره!!!
viking_vp3
29-11-2012, 15:51
آخه یکی از آشناها 2 مگ حجمی از مخابرات گرفته (بعثت) سرعتش بین 80 تا 120 بالاتر نمیره!!!
منم امروز اینجور بودم. تهش رسید 140 اما دیشب 200 اینا بود
اه باو اینا دیگه کیـــن!
صبح رفتم پول رو دادم (256 رو کنسل کردم 1ماه 1مگ گرفتم)...گفت الان وصله دیگه:sq_8:
امدم خانه دیدم timed out ـه و چراغ ایـنترنت هم خاموشه:sq_11:
زنگ میزنم به یارو میگه تنظیمات مودم به هم ریخته:sq_19:
منم 2ساعت رفتم تو تنظیمات مودم...هی vpi رو میکنم 8 دوباره میکنم 0 میبینم هیچی نمیشه:sq_17:
خلاصه الان بعد 6 ساعت تلاش و زنگ زدن به 2020 خودش درست شد!:sq_24:
ولی هنوزم timed out ـه!:sq_4:
راستی این چرا سرعتش تا 130 بیشتر نمیره؟:sq_24:
الان تست گرفتم شد این:
viking_vp3
29-11-2012, 16:32
اه باو اینا دیگه کیـــن!
صبح رفتم پول رو دادم (256 رو کنسل کردم 1ماه 1مگ گرفتم)...گفت الان وصله دیگه:sq_8:
امدم خانه دیدم timed out ـه و چراغ ایـنترنت هم خاموشه:sq_11:
زنگ میزنم به یارو میگه تنظیمات مودم به هم ریخته:sq_19:
منم 2ساعت رفتم تو تنظیمات مودم...هی vpi رو میکنم 8 دوباره میکنم 0 میبینم هیچی نمیشه:sq_17:
خلاصه الان بعد 6 ساعت تلاش و زنگ زدن به 2020 خودش درست شد!:sq_24:
ولی هنوزم timed out ـه!:sq_4:
راستی این چرا سرعتش تا 130 بیشتر نمیره؟:sq_24:
الان تست گرفتم شد این:
من 2مگ از 140تا بالاتر نمیرم پس شمام خیلی امید نداشته باش امروز. ماکز سرعتت 190 تاس باز 60 تا کمتری نسبت به منی که نصفم!!!!!!!
فکر کنم کل پورت و سیستم اینا رو دارن عوض میکنن دیروز هم من همه چی قطع شد بعد که وصل شد هم نویزم کلا پایین اومد هم downrateام عوض شد
migmig3000
29-11-2012, 16:45
آخه این مشکلش اینه که همیشه سرعتش به این شکله!
misam5526
29-11-2012, 16:55
پس به نظر میاد این مشکل برای سرویسای حجمی باشه ...
امیدوارم شیرینگ اینا برای حجمی ها مثل شاهکار 1 به 10 نباشه و بتونن به طور لحظه ای از پهنای باند بلا استفاده مخابرات بهره ببرند... (همون کاری که شرکتای دیگه میتونن با الگوریتمهای قوی شیرینگ انجام بدن)
ولی انتظار زیادیه از این هویج های مخابراتی!! والبته این صبانتی های داغون تر که به جای اینکه ابروش رو درست کنن ... زدن چشم رو هم کور کردن
viking_vp3
29-11-2012, 17:14
آخه این مشکلش اینه که همیشه سرعتش به این شکله!
بگو زنگ بزنه 2020 بگه همیشه اینجوریم .حتما downrateاش رو پایین بستن.
HO3IN-Life
29-11-2012, 17:32
این طور که مشخصه اینا سرعت همه ی سرویسای حجمیشون مثل همه !
نویزم بالاس ؟ رو سرعت تاثیر میزاره ؟ اگه آره تا زنگ بزنم ...
viking_vp3
29-11-2012, 22:02
این طور که مشخصه اینا سرعت همه ی سرویسای حجمیشون مثل همه !
نویزم بالاس ؟ رو سرعت تاثیر میزاره ؟ اگه آره تا زنگ بزنم ...
در سرعت های دانلود پایین مثل ماها تاثیر خاصی نمیزاره اما کیفیت ارتباط (قطع و وصلی) رو میتونه کاهش بده. در کل بتونی رفعش کنی خیلی خوبه
تكليف اين 1ب10 ها معلوم نشد؟ محدودم كه ور داشتن! به عبارتي دارن ميگن برين؟ احتمالا مسئول بازار يابيشون (اگه داشته باشن!) فارغ تحصيل دانشگاه آزاد واحد عجب شيره! saeed جان، آره، چند شب پيش منم با دوستم حرف ميزدم كلي به اين سرعت ها ميخنديد! وقتي بهش گفتم 128 كيلوبيت پهنا باند 5گيگ شارژ، فكر كرد شوخيه! p.s: آقا ميثم، اين واقعيت كه شما به سايه خودتم ميخندي دليل نميشه كه كل فروم به اين موضوع بخندن! تقصير من نيست، اينقدر الكي شما و دوستت از ساده ترين پست هاي هم تشكر و قدرداني ميكنين، كه باعث شد فكر كنم تو پست دادي كه از آسياتك گرفتي;-)
محدود رو برنداشتن
چشنواره هم که یه طرح توی چندتا استان بوده به سرویس ها اضافه شد
شرایطش اینه که میتونین نقدی پرداخت کنین یا ماهیانه هزینش به قبض تلفن اضافه شه
یک به ده ها هم لنگ یه چیزیه که شنبه قول دادن بهمون بدن
اگه شنبه قولشون عملی شه تا شب کاراش انجام میشه
Scary وضعیت محدود قراره همینطوری بمــــــــــونه؟ من امروز به امید سرعت 190 سرویسم رو عـوض کردم! الان 120 بیشتر نـمیگیره:sq_19:
Scary وضعیت محدود قراره همینطوری بمــــــــــونه؟ من امروز به امید سرعت 190 سرویسم رو عـوض کردم! الان 120 بیشتر نـمیگیره:sq_19:
اگه اشتباه نکنم شما صحنه بودی
توی اکثر شهرستان ها پروفایل dslam یا همون downstrean توی مودم شما روی یک مگ بسته شده، واسه همین اگه توی اکانتینگ سرعتت هزار مگم باشه بیشتر از اون یک مگ نمیتونی بگیری
قراره درست شه...
HO3IN-Life
30-11-2012, 01:09
الان سرعت ساعت رایگان دوستان چنده ؟ محدود 1024 به بالا !
J A C K S O N
30-11-2012, 01:21
سلام اینم سرعت محدود 1024
ممنون از دوستان که انقدر تعریف کردن..
HO3IN-Life
30-11-2012, 01:32
سلام اینم سرعت محدود 1024
ممنون از دوستان که انقدر تعریف کردن..
فکر کردم فقط من اینطورم اما اینطور که مشخصه همه اینطور شدن ...
در عجبم که تستم چرا تغریباً عین دیشبه ولی وقتی دانلود میزنم روی 40 ! دیشب 5 برابر بود دانلودم !
تست الان :
HO3IN-Life
30-11-2012, 09:21
سرعت بقیه دوستانم در ساعت رایگان دیشب به این شکل بود ؟
من گذاشتم روی دانلود صبح بلند شدم دیدم از ساعت 2:59 دقیقه چراغ DSL در حال چشمک زدن بوده !
اگه اشتباه نکنم شما صحنه بودی
توی اکثر شهرستان ها پروفایل dslam یا همون downstrean توی مودم شما روی یک مگ بسته شده، واسه همین اگه توی اکانتینگ سرعتت هزار مگم باشه بیشتر از اون یک مگ نمیتونی بگیری
قراره درست شه...
درسته صحنه ام
ولی دیروز که سرویس رو عوض کردم , downstream اومد رو 2 مگ
اینطور که معلومه همه مشکل دارن
HO3IN-Life
30-11-2012, 10:26
درسته صحنه ام
ولی دیروز که سرویس رو عوض کردم , downstream اومد رو 2 مگ
اینطور که معلومه همه مشکل دارن
من وضعیتم داغون تره درسته ؟!
محدود رو برنداشتن
آقای scary سرعت 1024 محدود قاعدتاً باید روی چند باشه ؟ چرا دیشب سرعت روی 50 تا بیشتر نمیرفت ؟
وسوال بعدیم هم اینه که درباره نویز خطم یه توضیحی بدید !
ممنون
ShadowDragon
30-11-2012, 13:36
من وضعیتم داغون تره درسته ؟!
آقای scary سرعت 1024 محدود قاعدتاً باید روی چند باشه ؟ چرا دیشب سرعت روی 50 تا بیشتر نمیرفت ؟
وسوال بعدیم هم اینه که درباره نویز خطم یه توضیحی بدید !
ممنون
خوش به حالت! من ک 128 دارم با 2KB دانلود میکردم!
2020 هم که هرچی میشه میگه بزار یکیو بفرستیم 15 تومن بدی ....
mehdi_08
30-11-2012, 14:29
پس به نظر میاد این مشکل برای سرویسای حجمی باشه ...
امیدوارم شیرینگ اینا برای حجمی ها مثل شاهکار 1 به 10 نباشه و بتونن به طور لحظه ای از پهنای باند بلا استفاده مخابرات بهره ببرند... (همون کاری که شرکتای دیگه میتونن با الگوریتمهای قوی شیرینگ انجام بدن)
ولی انتظار زیادیه از این هویج های مخابراتی!! والبته این صبانتی های داغون تر که به جای اینکه ابروش رو درست کنن ... زدن چشم رو هم کور کردن
دوست عزیز الگوریتم قوی شیرینگ اصلا وجود نداره
شیرینگی که اینا ازش حرف می زنن به صورت نرم افزاری اصلا بلد نیستن اعمال کنن
شیرینگ اینا= پایین بستن سرعت !! همین
دیدیم که اومدن سرویس 1 به 8 رو کردن 1 به 5 ولی هیچ تغییری نداشت !!! تا مجبور شدن 25 درصد دستی زیادش کنن!!!
mehdi_08
30-11-2012, 14:38
محدود رو برنداشتن
می خوان چه تغییراتی تو 1به 10 ها بدن؟؟
ShadowDragon
30-11-2012, 14:58
می خوان چه تغییراتی تو 1به 10 ها بدن؟؟
افزایش سرعت
ShadowDragon
30-11-2012, 14:59
دوست عزیز الگوریتم قوی شیرینگ اصلا وجود نداره
شیرینگی که اینا ازش حرف می زنن به صورت نرم افزاری اصلا بلد نیستن اعمال کنن
شیرینگ اینا= پایین بستن سرعت !! همین
دیدیم که اومدن سرویس 1 به 8 رو کردن 1 به 5 ولی هیچ تغییری نداشت !!! تا مجبور شدن 25 درصد دستی زیادش کنن!!!
دقیقا همینه!
فقط اسمشو گذاشتن 1ب5 که اگه مردم گفتن چرا گرون شد بگن 1ب8 بود!
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.