مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان كرمانشاه
امروز 2 مگ یک ماه شارژ کردم مخابرات
ریت دانلود خوبی میده حول و حوش 200 ه
جناب sc@ry اینکه شبانه هم هم ریت دانلود بالاس دایءم یا از سیاست های شرکته و بعد از یه مدت میاد پایین ؟
هر گیگ اضافه بخوام شارژ کنم قیمتش چقدره؟
بله
rule شارژ شبانه و روزانه یکسانه و تا زمانیکه توی تایم رایگان پهنای باند پر نشه بهتون همین rate رو میده
هر گیگ ترافیک 3 تومنه
کدوم سرویس پینگ بهتری میده؟
پینگ سرویس ها هیچ فرقی با هم نداره
من امروز زنگ زدم 2020 بعدش هم حضوری رفتم شارژ کردن نمایندگی هم آشنا از آب در اومد کلی اطلاعات گرفتم کلی هم زنگ زد مخابرات.
سایت شارژ اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش اما حساب کتاب درستی نداره اگر میتونی برو حضوری تمدید کن.
سرویس 1 به 10 هم تا اطلاع ثانوی شارژ نمیشه. پنل فروش نمایندگی خیلی شبیه به همین سایت([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش داخلش 1 به 10 میزنی 1 به 5 مشابه رو شارژ میزنه. (من برای دوستم آنلاین 512 یک به 10 زدم آورد 128 1به 5 رو شارژ کرد)
کلا اگر میتونی تاکید میکنم حضوری برو و رسید بگیر اینترنتیش احتمال مشکل برخوردنت زیاده
یک به ده یک به ده شارژ میشه
اگه نشد به آقای خدری بگو تماس بگیره مشکلشو حل کنیم
بهت برنخوره ها! اصلا بهت نمیاد ادمین باشی. اگه ادمینی شماره داخلی مخابراتت رو پ.خ کن فردا بهت زنگ بزنم یه سری سوال دارم
من مسئولیتی در قبال تفکرات شما ندارم
سوالی داری اینجا به عنوان یکی از اعضای فروم جوابتو میدم نه به عنوان مسئول مخابرات!
اگر هم دوست داشتی تشریف بیار دفتر در خدمتتون هستیم
این خوشتیپ که میگی ظاهرا الآن عضو سایته ها!
خوب بدتر !
یا شاید بهتر
اینطوری بعدا بشتر دقت می کنه
بین 64 و 2 مگ هیچ فرق پینگی نیست!
منظورم من بین محدود و نامحدود و مشترک و پهنای تضمین شده و ... است
وگرنه می دونم سرعت روی پینگ بی تاثیره
havzhini
17-11-2012, 21:35
یک به ده شارژ نمیشه.
دو مگ محدود دارم روز 260 رایگانش رو هم امشب اعلام میکنم.
امروز هم متوجه شدم 1مگ با 2مگ محدود یک سرعت رو داره پیگیرش شدم یا دو مگ بیاد بالا یا 1 مگ کم بشه. خبری بشه اطلاع میدم.
این حرکت خیلی جالب بود!!!!!!!
ShadowDragon
17-11-2012, 21:37
همه که راست میگن! اما نمیدونم چرا صبحا 128 من سرعتش 60ه اما شبا میشه این....... یعنی 23!( شبا منظورم ساعت 9ه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohamax7
17-11-2012, 21:59
همه که راست میگن! اما نمیدونم چرا صبحا 128 من سرعتش 60ه اما شبا میشه این....... یعنی 23!( شبا منظورم ساعت 9ه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این فایلی که داری دانلود میکنی قابلیت ایست ندارد و فایل شما را نمیتواند به چند تکه برای سرعت دانلود بیشتر تقسیم کند پس سرعت دانلودت همین قدر بیشتر نمیشه ... شما بهتره مثلا یک فایل از سرورهای پرقدرت میهن دانلود دانلود کنید تا معلوم بشه سرعت دانلودت مشکل داره یا که نه
viking_vp3
17-11-2012, 23:18
این حرکت خیلی جالب بود!!!!!!!
من بخیل نیستم منظور از این حرف اینه واقعا تفاوت معنی دار و منطقی بین قیمت و سرعت وجود داشته باشه. قیمت ها و سرویس های سه استان تهران، مازندران و همدان رو بررسی کنید و مقایسه کنید با اینجا.
در کرمانشاه هم اختلاف سرعت 2 مگ، 1 مگ و 512 تا ترافیک 5گیگ فقط 2تومنه اما بالا 5گیگ خیلی فرق میکنن واسه همین اگه سرعت ها واقعی باشه قیمت معنی دار میشه.
من برای سرعت میام رو مگ واقعا باید سرعت شب و روز تمامی سرعت ها با هم فرق کنه تا انتخاب معنی دار بشه. همه شب یه سرعت داشته باشن کلا کسی که محدود میگیره دیگه نمیتونه شبها تکون بخوره سرعت میاد 0.
الان طوری شده طرف بیاد یه نامحدود بگیره خیلی به صرفه تره تا بیاد محدود بگیره با حجم بالا! فقط هم مخابرات کرمانشاه اینجوره. کل جاها میان ملت رو میبرن به سمت دانلود روز با محدودیت حجم(با قیمت مناسب ترغیبت میکنن) کرمانشاه برعکسه همه رو شبکار میکنه نامحدود!
لپ تاپ 900 تومنی من امروز قیمت گرفتم شده 2100. دوستان شبکار توصیه برادرانه میکنم روزها کامپیوترتون رو استراحت بدید پدرش رو در نیارید.
mohamax7
17-11-2012, 23:28
من بخیل نیستم منظور از این حرف اینه واقعا تفاوت معنی دار و منطقی بین قیمت و سرعت وجود داشته باشه. قیمت ها و سرویس های سه استان تهران، مازندران و همدان رو بررسی کنید و مقایسه کنید با اینجا.
در کرمانشاه هم اختلاف سرعت 2 مگ، 1 مگ و 512 تا ترافیک 5گیگ فقط 2تومنه اما بالا 5گیگ خیلی فرق میکنن واسه همین اگه سرعت ها واقعی باشه قیمت معنی دار میشه.
من برای سرعت میام رو مگ واقعا باید سرعت شب و روز تمامی سرعت ها با هم فرق کنه تا انتخاب معنی دار بشه. همه شب یه سرعت داشته باشن کلا کسی که محدود میگیره دیگه نمیتونه شبها تکون بخوره سرعت میاد 0.
الان طوری شده طرف بیاد یه نامحدود بگیره خیلی به صرفه تره تا بیاد محدود بگیره با حجم بالا! فقط هم مخابرات کرمانشاه اینجوره. کل جاها میان ملت رو میبرن به سمت دانلود روز با محدودیت حجم(با قیمت مناسب ترغیبت میکنن) کرمانشاه برعکسه همه رو شبکار میکنه نامحدود!
لپ تاپ 900 تومنی من امروز قیمت گرفتم شده 2100. دوستان شبکار توصیه برادرانه میکنم روزها کامپیوترتون رو استراحت بدید پدرش رو در نیارید.
کاملا با این جمله آخرت موافق هستم، والا الان اگر خدای ناکرده کسی CPU لپتاپش از مدل CORE i5 یا CORE i7 واصلا از سریهای core باشه بسوزه بعنی لبتابش رفته به فنا. پس اصلا توصیه نمیشه اینجوری به سمت محدود هجوم برده بشه و مخابراتم بگه دیدی ما هرچی به سر این جماعت بیاریم اصلا حرف نمیزنن هیچ بیشتر هم متقاضی میشن
در ضمن من یکی به زودی میرم آسیاتک و دیگه مخابرات رو بی خیال میشم بابا هزینه یکساله 512 میشه 160 هزارتومن .... میدونی یعنی چه
viking_vp3
17-11-2012, 23:42
کاملا با این جمله آخرت موافق هستم، والا الان اگر خدای ناکرده کسی CPU لپتاپش از مدل CORE i5 یا CORE i7 واصلا از سریهای core باشه بسوزه بعنی لبتابش رفته به فنا. پس اصلا توصیه نمیشه اینجوری به سمت محدود هجوم برده بشه و مخابراتم بگه دیدی ما هرچی به سر این جماعت بیاریم اصلا حرف نمیزنن هیچ بیشتر هم متقاضی میشن
در ضمن من یکی به زودی میرم آسیاتک و دیگه مخابرات رو بی خیال میشم بابا هزینه یکساله 512 میشه 160 هزارتومن .... میدونی یعنی چه
اینجا که فقط حسابگر هست و مخابرات و من مخابرات رو به حسابگر ترجیح میدم. امروز 500 مگ سوزوندم با توجه به استفادم و این قیمت ها فکرکنم منطقی باشه ماه بعدی نامحدود 256 بگیرم و روزها کارم رو بی دغدغه انجام بدم.
اگر استفاده خیلی کم یا خیلی زیاد داشته باشی حجمی بهتره.
در کل باید خیلی هامون از جمله شخص خودم جنون دانلود رو بزاریم کنار
havzhini
18-11-2012, 00:04
این حرف که باید تفاوتی وجود داشته باشه بین تعرفه ها و سرعت و قیمت و غیره درسته ولی این مملکت کجاش درسته که اینش درست باشه.......شک نکن مثلا توی همین مورد یا سرعت پایین میاد یا قیمت میره بالا و چیزی رو بهتر نمیکنن برای ملت فقط برای خودشون بهترش میکنن اونوقت معنی دار میشه براشون.
اینجا پدر همه چیز در اومده قیمت همه چیز رفته بالا بجز قیمت جون ادم که هر روز براشون بی ارزشتر میشه........خودمون هم که فقط بلدیم خون خودمون رو بخوریم به جای اینکه خون کثیف اون ادمهایی که اینجوری مارو بز فرض کردن بریزیم.
در این موردم که پدر سیستم در میاد کاملا درسته........ولی در کل فرقی نداره محدود با نامحدود، واسه نامحدود باید 8ساعت بزاری تا یه فایل دانلود بشه چه روز چه شب واسه محدود هم باز همین میشه. 5ساعت ادم کار خودشو انجام میده روز و شبم 3ساعت میزاره واسه دانلود.
J A C K S O N
18-11-2012, 00:10
سرعت شب و روز هیچ فرقی نداره ثابت 250 رو داری
دیشبم 10 مین پای دانلود بودم ولی از 250 پایینتر نیومد :sq_25: یا مال منو اشتباه شارژ کردن ( که شک دارم ) یا شما شانس نداری:sq_3:
الان J A C K S O N میاد کلی فوشمون میده !:sq_4: همه رو آوردم مخابرات:sq_24:
با این کارت به خودت هم ضرر میزنی چون من این کارارو اوایل مخابرات انجام دادم که به گند کشیده شد
حالا نوبته اینه:sq_2:
وقتی 5 6 روز دیگه اومد زیره 30 میگی .................................
:sq_25:
دوستان این لینک رو یه سر بزنین حتما
در مورد سرویس های ابنترنت و نحوه شکایت و قیمت و سرعت و ایناس!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
viking_vp3
18-11-2012, 01:10
تست ساعت رایگان- اینترنت 2 مگابایت حجمی-سرعت دانلود بین 200-250 کیلو بایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
YAHYA-PRO
18-11-2012, 10:10
با این کارت به خودت هم ضرر میزنی چون من این کارارو اوایل مخابرات انجام دادم که به گند کشیده شد
والا با این شکایتی که viking_vp3 برای پایین اوردن سرعت کرده من از همین الان میگم.......:sq_11:
ما اومدیم ثواب کنیم ظاهرا داریم کباب میشیم:sq_4:
عزیز ما برای 5 کیلوبایت سرعت بیشتر له له میزنیم شما گفتی سرعت کم کنن ؟؟؟:sq_19:اینجاست که میگن از ماست که برماست!!!
بعدشم ظاهرا شما اینترنت محدود نداشتی تا حالا
این کاملا عادیه اینترنت محدود همه سرعت ها یکی باش
تا وقتی که اینترنت محدود از شاتل داشتم سرعتهای 128 تا 2 مگو رو نهایت سرعت میبستن تا ترافیک زودتر تموم بشه
viking_vp3
18-11-2012, 11:41
والا با این شکایتی که viking_vp3 برای پایین اوردن سرعت کرده من از همین الان میگم.......:sq_11:
ما اومدیم ثواب کنیم ظاهرا داریم کباب میشیم:sq_4:
عزیز ما برای 5 کیلوبایت سرعت بیشتر له له میزنیم شما گفتی سرعت کم کنن ؟؟؟:sq_19:اینجاست که میگن از ماست که برماست!!!
بعدشم ظاهرا شما اینترنت محدود نداشتی تا حالا
این کاملا عادیه اینترنت محدود همه سرعت ها یکی باش
تا وقتی که اینترنت محدود از شاتل داشتم سرعتهای 128 تا 2 مگو رو نهایت سرعت میبستن تا ترافیک زودتر تموم بشه
من نگفتم سرعت شما رو کم کنن اتفاقا کل حرف من اینه وقتی تمام سرعت ها روی 2 برابرش بسته شده(128رو256، 512 روی 1مگ، 1مگ روی 2مگ) بیان 2مگ رو بزارن روی 4 مگ.
نه عزیز جان سال هاست هر جایی بودم اینترنت داشتم معمولا هم حجمی بوده ظاهرا شما غیر از کرمانشاه هیچ جای دیگه اینترنت نداشتی. از همین شاتل من توی تبریز اینترنت داشتم کاملا سرعت ها با هم فرق میکرد این مسخره بازی که همه سرعت ها یکی شدن فقط مختص کرمانشاه است و بس! با پارس آنلاین هم توی تهران مدت ها کار کردم هنوز هم ازش استفاده میکنم.
همین کارا و بی برنامه گیهای اینجاست که باعث میشه هر نوع اینترنتی بیارن فقط ا هفته کیفیت داشته باشه بعدش به شدت افت کنه.
سلام
شما هم افت سرعت دارین ؟
mohamax7
18-11-2012, 13:43
سلام
شما هم افت سرعت دارین ؟
به شدت از صبح افت سرعت بود اما الان راس ساعت 13:30 خوب شده، تا ببینیم بعدا چی میشه
ShadowDragon
18-11-2012, 14:04
1be 10 kasi nadare? melat!
HO3IN-Life
18-11-2012, 15:03
شما دلت واسه مخابرات میسوزه ؟؟؟!!!
حتی اگه از دوستان یکی بیاد بگه سرعت من رفته روی مگ بازم من نمیرم بگم. چون :
این مخابراتیا هر چی به سرشون بیاد کمه ! توی این مدت ها، خیلی خوب بهمون سرویس دادن که الان واسه چند کیلوبایت سرعت اضافه بریم بهشون گزارش بدیم ؟! و دلمون واسشون بسوزه ؟!!
J A C K S O N
18-11-2012, 17:36
شما دلت واسه مخابرات میسوزه ؟؟؟!!!
حتی اگه از دوستان یکی بیاد بگه سرعت من رفته روی مگ بازم من نمیرم بگم. چون :
این مخابراتیا هر چی به سرشون بیاد کمه ! توی این مدت ها، خیلی خوب بهمون سرویس دادن که الان واسه چند کیلوبایت سرعت اضافه بریم بهشون گزارش بدیم ؟! و دلمون واسشون بسوزه ؟!!
فک کنم حال شما خوب نباشه و کاملا حرفای منو اشتباه حالیت شده
من دلم نمیسوزه میگم انقدر تعریف الکی نکنید همه بریزن سرعت پایین بیاد
به همه ضرر بدید با این تعریف ها.
J A C K S O N
18-11-2012, 17:37
سلام
شما هم افت سرعت دارین ؟
:sq_2::sq_2:
حالا کو تا شبانه هم قطع کنن
راستی اینم وضعیت پینگ حجمی مخابرات در حال حاضر
behnam-k
18-11-2012, 17:49
سلام دوستان یه چند مدت نبودیم ،اومدیم البته شما که یادی از آدم نمیکنید :sq_3:
behnam-k
18-11-2012, 17:51
چند صفحه قبل رو خوندم یکی از این کار مخابرات راضیه یکی هم نه یکی میگه سرعت خوبه یکی هم ......
به نظرم اضافه کردن سرویس حجمی خوب بود اما باید ساعت رایگان رو تو ساعت بهتری میزاشتن
منم از نوین نت اومدم بیرون
جان بهنام من یادت بودم...دیروز پیش خودم گفتم چرا این یارو اســـکله آنلاین نمیشه:sq_13::sq_9:
حالا الان نـتـــت چیه؟
پ.ن:منم از ماه دیگه محدود 1مگ میگیرم:دی
behnam-k
18-11-2012, 18:02
جان بهنام من یادت بودم...دیروز پیش خودم گفتم چرا این یارو اســـکله آنلاین نمیشه:sq_13::sq_9:
حالا الان نـتـــت چیه؟
پ.ن:منم از ماه دیگه محدود 1مگ میگیرم:دی
سجاد پس حالا دیگهشدیم اسکل ها :sq_11:
misam5526
18-11-2012, 18:28
به به ... خوش اومدی بهنام جان!
من دوهفتس از نوین اومدم بیرون ولی هنوز مخابرات نصب نکرده سرویس جدید رو الانم مثل همیشه دست به دامن ایرانسل!!
فرض کن تو با هزار سند بگی بدترین سرویس دنیا مخابرات هستش
کسایی که الان تو مخابرات سرویس دارن مجبورن فعلا صبر کنن و بمونن چون خیلی جاها پورت خالی نیست
یا اگرم هست همین آش و همین کاسه
پس سعی کن بدجنس بازی در نیاری و ....
behnam-k
18-11-2012, 18:35
به به ... خوش اومدی بهنام جان!
من دوهفتس از نوین اومدم بیرون ولی هنوز مخابرات نصب نکرده سرویس جدید رو الانم مثل همیشه دست به دامن ایرانسل!!
قربونت برم میثم جان :sq_8:
من روزی که خواستم برم مخابرات برا ثبت نام خیلی دو دل بودم که بین مخابرات و آسیاتک کدوم رو انتخاب کنم ،خلاصه رفتم آسیاتک 512 نامحدود ثبت نام کردم همین نیم ساعت پیش هم وصل شد ،اولین ایرادی که میتونم از آسیاتک بگیرم اینه که برا ثبت نام 10000 تومن الکی اضافه گرفت
سرعتش هم مثل مخابراته
الان که خوبه :sq_22:
هرکی نیاد مخابرات ضرر کرده :sq_2:
mohamax7
18-11-2012, 19:49
قربونت برم میثم جان :sq_8:
من روزی که خواستم برم مخابرات برا ثبت نام خیلی دو دل بودم که بین مخابرات و آسیاتک کدوم رو انتخاب کنم ،خلاصه رفتم آسیاتک 512 نامحدود ثبت نام کردم همین نیم ساعت پیش هم وصل شد ،اولین ایرادی که میتونم از آسیاتک بگیرم اینه که برا ثبت نام 10000 تومن الکی اضافه گرفت
سرعتش هم مثل مخابراته
دوست عزیز من هم قصد دارم پس از پایان این دوره مخابرات، خطم را جمع کنم و بیام آسیاتک .... با پشتیبانی حرف زدم و به من گفته 512 سرعت 60 میزنه و سه روزه سرویسم وصل میشه . آیا درست میگه؟
در ضمن به من گفت هزینه 512 میشه 26 تومن که باید ماه اول را به خودمان بدی و بعد از اون میتونی از طریق سایت آسیاتک سرویس یک ساله را انتخاب کنی که به نفعت بشه
behnam-k
18-11-2012, 20:01
دوست عزیز من هم قصد دارم پس از پایان این دوره مخابرات، خطم را جمع کنم و بیام آسیاتک .... با پشتیبانی حرف زدم و به من گفته 512 سرعت 60 میزنه و سه روزه سرویسم وصل میشه . آیا درست میگه؟
در ضمن به من گفت هزینه 512 میشه 26 تومن که باید ماه اول را به خودمان بدی و بعد از اون میتونی از طریق سایت آسیاتک سرویس یک ساله را انتخاب کنی که به نفعت بشه
512 سرعت عادی رو داره ،من سرویسم 5 روزه وصل شد حالا پشتیبانی 3 روزه رو از کجاش آورده نمیدونم !
اون 26 تومن 10000 تومن هم اضافه همینجوری ازت میگیرن که خیلی نامردیه
ShadowDragon
18-11-2012, 20:07
چند صفحه قبل رو خوندم یکی از این کار مخابرات راضیه یکی هم نه یکی میگه سرعت خوبه یکی هم ......
به نظرم اضافه کردن سرویس حجمی خوب بود اما باید ساعت رایگان رو تو ساعت بهتری میزاشتن
منم از نوین نت اومدم بیرون
جالبه! نوین نت 5 روز پیش گفت تا 10 روز دیگه نت مون درست میشه!
یکی از آشنایان 512 شو داره میگه ساعات رایگان 64 کیلو رو میگیره و ساعات عادی 230
ShadowDragon
18-11-2012, 20:09
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
1be 10 kasi nadare? melat!
ShadowDragon
18-11-2012, 20:10
512 سرعت عادی رو داره ،من سرویسم 5 روزه وصل شد حالا پشتیبانی 3 روزه رو از کجاش آورده نمیدونم !
5هزار اضافه میگیرن! نه 10!
طرف اضافه گرفته ازت
behnam-k
18-11-2012, 20:11
5هزار اضافه میگیرن! نه 10!
طرف اضافه گرفته ازت
مگه آسیاتک داری !؟
ShadowDragon
18-11-2012, 20:12
عجب!!!!!!!!!!!!!! یعنی یک نفر اینجا نامحدود 1ب10 شارژ نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سرویس؟ سرعت دانلود؟
ShadowDragon
18-11-2012, 20:15
مگه آسیاتک داری !؟
نه! 1 هفته پیش دوستم از مخابرات جمع آوری کرد و منم باهاش رفتم که میخواست بین آساتک و صبا نت انتخاب کنه!
هر دو نمایندگی رو رفتیم که آخرشم از صبانت گرفت
behnam-k
18-11-2012, 20:20
نه! 1 هفته پیش دوستم از مخابرات جمع آوری کرد و منم باهاش رفتم که میخواست بین آساتک و صبا نت انتخاب کنه!
هر دو نمایندگی رو رفتیم که آخرشم از صبانت گرفت
بعید میدونم اضافه بگیرن چون فرم قرارداد داره و همه مبلغ دریافتی هم توش نوشتن ،ته توش رو درمیارم ،اگه این کارو کرده باشن میرم سراغشون
misam5526
18-11-2012, 20:23
اون 10000 رو مخابراتم به عنوان هزینه نصب گرفت.... همه شرکتا میگیرن هزینه نصب (به جز نوین نت البته)
والا من با پشتیبانی حرف زدم گفت بسته به امکانات مرکز مخابرات سرعت ... بین 40 تا 50 برای 512 تخمین زد!
منم شاید بیام اسیا... هنوز میتونم فسخ کنم قرارداد رو ...یه جورایی خودشونم بدشون نمیاد مشترکا برن!
behnam-k
18-11-2012, 20:26
اون 10000 رو مخابراتم به عنوان هزینه نصب گرفت.... همه شرکتا میگیرن هزینه نصب (به جز نوین نت البته)
والا من با پشتیبانی حرف زدم گفت بسته به امکانات مرکز مخابرات سرعت ... بین 40 تا 50 برای 512 تخمین زد!
منم شاید بیام اسیا... هنوز میتونم فسخ کنم قرارداد رو ...یه جورایی خودشونم بدشون نمیاد مشترکا برن!
پس حرف دوستمون رد میشه
میل خودته میثم جان ،هر چی میدونی درسته انجام بده
misam5526
18-11-2012, 20:30
پس حرف دوستمون رد میشه
میل خودته میثم جان ،هر چی میدونی درسته انجام بده
حالا یه داستانی داره این مخابرات... (تو پیام خصوصی میگم شاخ در بیاری از تعجب !!)
mehdi_08
18-11-2012, 20:34
بعید میدونم اضافه بگیرن چون فرم قرارداد داره و همه مبلغ دریافتی هم توش نوشتن ،ته توش رو درمیارم ،اگه این کارو کرده باشن میرم سراغشون
10 تومن درسته منم 2 سال پیش که اسیاتک بودم 10 تومن گرفتن هی چی گفتم برای چیه گفتن نمی دونیم شرکت گفته بگیرین
viking_vp3
18-11-2012, 20:40
عجب!!!!!!!!!!!!!! یعنی یک نفر اینجا نامحدود 1ب10 شارژ نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
سرویس؟ سرعت دانلود؟
من میخواستم شارژ کنم. دنبالش رو گرفتم مخابرات گفت تا اطلاع ثانوی یک به 10 نامحدود نداریم(اگر وصل بشه مثلا برای 512 حداقل 6.4 کیلوبایت و حداکثر 64 کیلوبایت سرعت دانلودت میشه بسته به اینکه این 10 نفر همزمان چند نفر وصل باشن با هم)
نماینده جدید مخابرات اینجا 10000 تومن رو نمیگیره به من گفت این 10000 تومن غیر قانونیه فقط زمانی میتونن ازتون بگیرن که یکنفر رو بفرستن خونت همه چی رو چک کنه مودمت رو راه بندازه روی کامپیوترت نرم افزار سرعت سنج اینترنت واست نصب کنه. اما اگه کسی نیاد فقط خط رو رانژه کنن غیر قانونی بوده پول گرفتن میتونی ازشون شکایت کنی
قبلیه میگرفت اما جدیده نمیگیره. گفت نمیدونم چطور نون میدن زن و بچه شون کافیه ماهی 50 تا پورت رو بدم جمع بعدش واسه وصلش 500000 هزارتومن سود کنم واسه کاری که هیچ هزینه ای نداره! این پول خوردن نداره.(حرف های نمایندگی جدید مخابرات شهر ما)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
در مورد یک به 10 توضیح دادم! اصلا یه زنگ بزن 2020 اونم حتی میگه که یک به 10 رو شارژ نمیکنن. من حتی پشت پنل فروش نمایندگی هم رفتم اونجا هم ندارن همچین چیزی
ShadowDragon
18-11-2012, 20:51
آره حتما برو پسش بگیر
ShadowDragon
18-11-2012, 20:52
!
1ب5 یا 1ب10؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
misam5526
18-11-2012, 20:53
1ب5 یا 1ب10؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پشتیبانی اسیاتک منظورم بود
ShadowDragon
18-11-2012, 20:55
من میخواستم شارژ کنم. دنبالش رو گرفتم مخابرات گفت تا اطلاع ثانوی یک به 10 نامحدود نداریم(اگر وصل بشه مثلا برای 512 حداقل 6.4 کیلوبایت و حداکثر 64 کیلوبایت سرعت دانلودت میشه بسته به اینکه این 10 نفر همزمان چند نفر وصل باشن با هم)
در مورد یک به 10 توضیح دادم! اصلا یه زنگ بزن 2020 اونم حتی میگه که یک به 10 رو شارژ نمیکنن. من حتی پشت پنل فروش نمایندگی هم رفتم اونجا هم ندارن همچین چیزی
آنلاین که میشه شارژ کرد!
ShadowDragon
18-11-2012, 21:00
دوستان!! لطفا اگه کسی 1ب10 آنلاین شارژ کرد خبر بده چطوره!
من که اصلا از 128 محدود راضی نیستم!
شبانش همش قطع میشه!
فکر کردم مثه صبانت 128 رو رو 1مگ میبنده!
این دورم که تموم شه یا 1ب10 میگیرم یا بر میگردم خط رانژه صبانتم رو با سرویس 128 سه ماه 5گیگ شارژ میکنم
ShadowDragon
18-11-2012, 21:02
راستی محض اطلاع
قیمت 256 تو تهران 12.5 تومنه
تو WOW که دوستام میگن سرعتشونم 32کیلوبایته
512 محدود مخابرات
mohamax7
18-11-2012, 21:29
اگر مشکلی برات نیست از speedtest یک تست بگیر... ممنون
misam5526
18-11-2012, 21:32
موضوعی که واقعاً مهمه الان همین 1 به 10 هست ... اگه قرار باشه همچین سرویسی نباشه من وصل نشده فسخ میکنم! چون:
1- محدود نمیتونم داشته باشم چون روزا کار میککنم و تو وب هستم
2-پول زیادی هم ندارم 40 تومن بدم برای 512 این ابله ها
3- سرعت هم برام مهمه که دوروبر40- 50 باشه برای دانلود.
با این شرایط اگه 1 به 10 در کار نباشه تحت هیچ شرایطی مخابرات نمیمونم.
behnam-k
18-11-2012, 21:33
اگر مشکلی برات نیست از speedtest یک تست بگیر... ممنون
خدمتت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
misam5526
18-11-2012, 21:46
سلام
سرویس یک به ده رو میتونی از طریق سایت یا نماینده ها شارژ کنی ولی اون 40-50تا ریت رو بهت نمیده
اگه هزینه/سرعت یک به پنج رو با یک به ده مقایسه کنیم یک به پنج به صرفه تره
اگه نمیتونی 40تومن واسه یک به پنج هزینه کنی و با حجمی هم کنار نمیای از یه شرکت دیگه سرویس بگیر
1- شارژاینترنتی برای 1 به 10 الان چک کردم ارور میده و میگه اطلاعات تراکنش درست نیست و به بانک وصل نمیشه
2- کجاش به صرفه تره؟ 40 تومن بدی برای سرویسی که مشابه اون در شهرهای دیگه با قیمت 22 تومن داده میشه؟
3- نه عزیز ... ما مخابرات رو مجبور میکنیم در برابرقانون کوتاه بیاد و سرویس 1 به 10 رو باش رایطی که برای همه ISP هست ارائه بده
mohamax7
18-11-2012, 21:56
موضوعی که واقعاً مهمه الان همین 1 به 10 هست ... اگه قرار باشه همچین سرویسی نباشه من وصل نشده فسخ میکنم! چون:
1- محدود نمیتونم داشته باشم چون روزا کار میککنم و تو وب هستم
2-پول زیادی هم ندارم 40 تومن بدم برای 512 این ابله ها
3- سرعت هم برام مهمه که دوروبر40- 50 باشه برای دانلود.
با این شرایط اگه 1 به 10 در کار نباشه تحت هیچ شرایطی مخابرات نمیمونم.
دوست من شما هم مثل من پس از اتمام قراردادت خطت را جمع کن تا بریم آسیاتک، والا 165 هزار برای یک سال 512 هیچی نیست.
در ضمن آسیاتک توی کل کشور کار میکنه و با قوانین کشور موازی حرکت میکنه و مثل این دبونه ها نیستند که یک شبه سرویسهاشونو 2 برابر کنن
1 به 10 هم در کار نیست اگر شما 512 را بزنی معادلش یعنی 128 یک به ده شارژ میکنن
mohamax7
18-11-2012, 22:01
خدمتت
ممنون ، پنج آذر شارژم تموم شه میام اونجا
behnam-k
18-11-2012, 22:03
ممنون ، پنج آذر شارژم تموم شه میام اونجا
خواهش ،قابلی نداشت،پیشاپیش خوش اومدی :sq_8:
misam5526
18-11-2012, 22:09
دوست من شما هم مثل من پس از اتمام قراردادت خطت را جمع کن تا بریم آسیاتک، والا 165 هزار برای یک سال 512 هیچی نیست.
در ضمن آسیاتک توی کل کشور کار میکنه و با قوانین کشور موازی حرکت میکنه و مثل این دبونه ها نیستند که یک شبه سرویسهاشونو 2 برابر کنن
1 به 10 هم در کار نیست اگر شما 512 را بزنی معادلش یعنی 128 یک به ده شارژ میکنن
من هنوز قرار دادم اجرا نشده!!!
هنوز بعد دو هفته خط نصب نشده و تازه میگن معلوم نیست کی وصل شه!
ولی از طرز حرف زدن این فردی که میگه مثلاً(!) برای پشتیبانی مخابراتی حالم بهم خورد...مخابرات مال باباش نیست میگی جمع کن برو ... داره از کجا حقوق میگیره و نون میخوره از بیت المال و پول همین ملت!
خدمتت
تایم اوت نداری؟
متوسط پینگت چنده؟
با مثلا pingtest.net با سروری از اروپا مثل لندنی جایی تست بگیر
اینطوری شاید اومدیم آسیاتک و مخابرات رو برای بعضیا خالی گذاشتیم!!!
هرچند در نهایت یک مورد رو به همتون بگم چون ما تایم اوتها از درگاه های خارج از کشور مثل روسیه شروع میشه پس شک نکنید همه سرویس ها تایم اوتهاشون به یه اندازس
این رو با یقین میگم
برای اثبات حرفم دوستان tracert بگیرن از آی پی های مختلف و نتیجه رو اینجا بگذارن
behnam-k
18-11-2012, 22:25
اینطوری شاید اومدیم آسیاتک و مخابرات رو برای بعضیا خالی گذاشتیم!!!
خب اگه قرار باشه همه بیان آسیاتک ،آسیاتک هم پهنای باند کم میاره و همباز باید دنبال یه شرکت بگردیم ، خواهشا همه نیاین ،بزارین 2 روز سرعتم خوب باشه :31:
من هنوز قرار دادم اجرا نشده!!!
هنوز بعد دو هفته خط نصب نشده و تازه میگن معلوم نیست کی وصل شه!
ولی از طرز حرف زدن این فردی که میگه مثلاً(!) برای پشتیبانی مخابراتی حالم بهم خورد...مخابرات مال باباش نیست میگی جمع کن برو ... داره از کجا حقوق میگیره و نون میخوره از بیت المال و پول همین ملت!
ای بابا
ظاهراً خوبی به ما نیومده
من بین دو تعرفه همین شهر مقایسه کردم نه تعرفه کرمانشاه رو با شهر های دیگه!
شما باشی یا نباشی، مخابرات باشه یا نباشه به من ربطی نداره. قیمت هزار تومن باشه یا صد هزار تومن به حال من فرقی نداره
شما از سرویس راضی باشی یا نباشی بازم به من ربطی نداره
من فقط به عنوان کسی که از وضعیت سرویس ها خبر داره بهت یه پیشنهاد دادم
حالا اگه فکر میکنی باید یک به ده شارژ کنی مختاری
فردا صبح بیا دفتر شرکت تا بگم سرویستو با یک به ده عوض کنن یا هر سرویس دیگه ای که میخوای
ShadowDragon
18-11-2012, 22:29
دوستان و كاربران گرامي...به خبري كه همكنون به دست ما رسيد توجه كنيد!در راستاي سياست منگل و احمق و... فرض كردن مردم محترم! سرعت 1به 10 اعلام شد!128,64=64256,512=1281,2meg=512سرعت هاي 1 به 10 بر روي سرعت هاي فوق بسته شده و در جواب اعتراض مشتركين گفته شود: باند شما 1ب10 ميباشد! براي مثال 512 ك بر روي 128 بسته شده سرعت دانلود آن 16 خواهد شد، و گفته ميشود شبكه شلوغ است! خوب ديگه! اگه باور ندارين كه اينقدر مارو بيشعور فرض كردن، همين الان بزنگين 2020! مردا با وجدانن! خودشون ميكن كه سرعتا كمتر بسته شده! پ.ن: تشكرم كردين،كردين! جوابشم:خواهش ميكنم!
نخیر ظاهرا کلا تو این شهر مد شده تک خوری
بخورین آقا بخورین
اونوقت گیر میدین به مخابرات و فحش میدین اونا!
شماها که صد برابر بدترید از مرام و این صحبت ها
من یکی دیگه هیچ بحثی راجع به هیچ سرویسی نمی کنم
ذکر مصیبت هم تو این تاپیک بی فایدس
خدافظ همگی
HO3IN-Life
18-11-2012, 22:34
فک کنم حال شما خوب نباشه و کاملا حرفای منو اشتباه حالیت شده
من دلم نمیسوزه میگم انقدر تعریف الکی نکنید همه بریزن سرعت پایین بیاد
به همه ضرر بدید با این تعریف ها.
آها، من حواسم نبود شما همیشه حرفاتو بر عکس میزنی !
ببخشید.
فعلاً که وضعیت شکر خدا بد نیست اگه چشش نزنیم ...
ShadowDragon
18-11-2012, 22:34
خوب ديگه! واقعا دم مخابرات گرم! خواهشا بزنگين 2020 كه مطمئن شين! اميد من درست شدن 1ب10 بود كه ب فنا رفت! درضمن 512 تهران 19.5ه هنوز ! خوش باشيد!
هرچند در نهایت یک مورد رو به همتون بگم چون ما تایم اوتها از درگاه های خارج از کشور مثل روسیه شروع میشه پس شک نکنید همه سرویس ها تایم اوتهاشون به یه اندازس
این رو با یقین میگم
برای اثبات حرفم دوستان tracert بگیرن از آی پی های مختلف و نتیجه رو اینجا بگذارن
از دستور pathping هم میتونین استفاده کنین
مسیر رو trace میکنه و بعد به هر hop صد تا پکت میفرسته. چند دقیقه بعد packet lost و تایم رو روی هر hop نشون میده
فقط توجه داشته باشین که این فاکتور ها توی hop ها دامن میزنه. یعنی مثلاً اگه روی hop چهارم time out 30% باشه و hop پنجم 2% lost هاپ پنجم تقریباً 32% نشون داده میشه(درصورتیکه درصد ثابت باشه)
مثال کامند
pathping 8.8.8.8
ShadowDragon
18-11-2012, 22:43
ظاهرا مبهم شد!ببخشيد! الان با گوشي آنم! 128+64hardo 64an!256+512128an!1m+2mhardo 512an
HO3IN-Life
18-11-2012, 22:44
خوب ديگه! واقعا دم مخابرات گرم! خواهشا بزنگين 2020 كه مطمئن شين! اميد من درست شدن 1ب10 بود كه ب فنا رفت! درضمن 512 تهران 19.5ه هنوز ! خوش باشيد!
اونم با سرعت دانلود 64 ! اونا مثل اینجا دیوونه نیستن که بیان 100 تا سرویس مختلف بزارن که فقط باعث گول خوردن مشتری بشه. اصلاً واسه مشتری ها روشن نمیکنن که چه سرویسی و با چه سرعتی دارن میدن.
بیچاره به مشتری ها، پول میدن بعد نمیدونن دارن چی میخرن ...
اینم تست 256 1 به 5 مخابرات :
ShadowDragon
18-11-2012, 22:46
ببخشيد! شما كدوم كارمند دفتر صبا نت هستين؟ شايد بيايم دفتر بتونيد به USER ها راهنمايي بدين! صبح ها ك همه كارمند ها زنن!
misam5526
18-11-2012, 22:51
بخورین آقا بخورین
خدافظ همگی
شما چرا ناراحت شدی؟
بهنام شوخی کرد
ShadowDragon
18-11-2012, 23:10
فكر كنم قضيه سرعت 1به 10 رو آخرين نفر من فهميدم! چقدر بامرام! يعني يكي نيومد تو تاپيك بگه ك بچه ها گول نخورن؟البته شما ها بيشتر به فكر اين هستين خودتون تنها برين يه شركت خوب، بقيم به جهنم! LOL
J A C K S O N
18-11-2012, 23:10
smohsen به این نمیگن تک خوری
تک خوری زمانی صورت میگیره که با گفتن اون موضوع ضرری ایجاد نشه ولی با این وضعی که نت کرمانشاه داره
باید فقط واسه منفعت خودت تلاش کنی چون اگه همه بفهمن باعs کاهش شدید سرعت + تایم اوت میشه
به همین دلیل هر کی فکره خودشه
قک کنم باید دیگه بفهمی.:46:
behnam-k
18-11-2012, 23:11
بخورین آقا بخورین
خدافظ همگی
شما چرا ناراحت شدی؟
بهنام شوخی کرد
محسن از حرف من ناراحت شدی !!!؟؟؟؟؟
mohamax7
18-11-2012, 23:24
خب اگه قرار باشه همه بیان آسیاتک ،آسیاتک هم پهنای باند کم میاره و همباز باید دنبال یه شرکت بگردیم ، خواهشا همه نیاین ،بزارین 2 روز سرعتم خوب باشه :31:
نه دوست من، البته میدونم شوخی میکنی ولی آسیاتکم به اندازه پهناباندش پورت میده و وقتی که تموم بشه دیگه ثبت نام نمیکنه در ضمن مگر مایی که توی این فروم هستیم مگر چند نفریم همه همه همه اش شاید 30 نفر
viking_vp3
18-11-2012, 23:24
آنلاین که میشه شارژ کرد!
دوستان!! لطفا اگه کسی 1ب10 آنلاین شارژ کرد خبر بده چطوره!
من که اصلا از 128 محدود راضی نیستم!
شبانش همش قطع میشه!
فکر کردم مثه صبانت 128 رو رو 1مگ میبنده!
این دورم که تموم شه یا 1ب10 میگیرم یا بر میگردم خط رانژه صبانتم رو با سرویس 128 سه ماه 5گیگ شارژ میکنم
بنده برای دوستم آنلاین زدم . 512 یک به 10 زدم اما شارژش شد 128 1 به 5.
راستی محض اطلاع
قیمت 256 تو تهران 12.5 تومنه
تو WOW که دوستام میگن سرعتشونم 32کیلوبایته
آره دوست منم امروز گفت همینقدره 2 ماه یکبار هم میاد روی فیش تلفن
misam5526
18-11-2012, 23:26
بهنام این امضاهامون رو چیکار کنیم؟ پدر نوین نت رو دراوردیم دیگه!!
موندم با چه رویی توی کرمانشاه فعالیت میکنن هنوز... واقعاً بی درو پیکر بود خصوصاً سر همون قضیه که خصوصی بهت گفتم!
از شانس من الهیه هم که تو محدوده اوت دور وایمکس و فکر نکنم همونم سیگنال بده :sq_3:
mehdi_08
18-11-2012, 23:29
تست 512 1به 5 مخابرات
با یه سرور دور
mohamax7
18-11-2012, 23:31
smohsen به این نمیگن تک خوری
تک خوری زمانی صورت میگیره که با گفتن اون موضوع ضرری ایجاد نشه ولی با این وضعی که نت کرمانشاه داره
باید فقط واسه منفعت خودت تلاش کنی چون اگه همه بفهمن باعs کاهش شدید سرعت + تایم اوت میشه
به همین دلیل هر کی فکره خودشه
قک کنم باید دیگه بفهمی.:46:
ناراحت نشی ولی این طرز فکرت شبیه به مسئولین کشوره که وضع کشور را به این روز انداختن و تازه کوتاه بیان هم نیستن، اونم اینه فقط خودم گور بابای دیگران
havzhini
18-11-2012, 23:45
ای بابا
ظاهراً خوبی به ما نیومده
شما باشی یا نباشی، مخابرات باشه یا نباشه به من ربطی نداره. قیمت هزار تومن باشه یا صد هزار تومن به حال من فرقی نداره
فردا صبح بیا دفتر شرکت تا بگم سرویستو با یک به ده عوض کنن یا هر سرویس دیگه ای که میخوای
خب معلومه که دوست عزیز نه چیزی برای شما فرقی میکنه نه ربطی داره و نه چیزی براتون مهمه که کسی باشه یا نباشه یا راضی باشه یا ناراضی باشه این لازم به گفتن نبود.
کلا توی این مملکت کی براش مهمه که کسی باشه یا نه یا راضی باشه یانه؟؟؟؟؟
mohamax7
18-11-2012, 23:58
ای بابا
ظاهراً خوبی به ما نیومده
واقعا متاسفم مثلا شما کارمند اونجا و پشتیبان هستی و باید به نحوی صدای مایی باشی که صدامون به هیچ مسئولی نمیرسه، عزیزم خوبه خودت اینجا داری میبینی که هممون داریم از دست قیمتهای عجیب و گران مخابرات در مقایسه با استانهای دیگر و اصلا با نرخ های مصوب شده کشور می نالیم ... اونوقت شما میگی به من ربطی نداره چه شما باشی چه نباشی
خب معلومه که دوست عزیز نه چیزی برای شما فرقی میکنه نه ربطی داره و نه چیزی براتون مهمه که کسی باشه یا نباشه یا راضی باشه یا ناراضی باشه این لازم به گفتن نبود.
کلا توی این مملکت کی براش مهمه که کسی باشه یا نه یا راضی باشه یانه؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم مثلا شما کارمند اونجا و پشتیبان هستی و باید به نحوی صدای مایی باشی که صدامون به هیچ مسئولی نمیرسه، عزیزم خوبه خودت اینجا داری میبینی که هممون داریم از دست قیمتهای عجیب و گران مخابرات در مقایسه با استانهای دیگر و اصلا با نرخ های مصوب شده کشور می نالیم ... اونوقت شما میگی به من ربطی نداره چه شما باشی چه نباشی
صدای منم به اندازه شماس، شاید یکم بیشتر
قیمت رو مخابرات تعیین میکنه و حتی مدیر عامل شرکت ما هم نمیتونه دخل و تصرفی توش داشته باشه
تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه سری پیشنهاد راجب اضافه کردن امکانات بدم و اگه موافقت شه اجراش کنم
از اینورم به کسایی که میشناسم بگم کدوم سرویس ها واسشون بهتره. همین
J A C K S O N
19-11-2012, 00:13
ناراحت نشی ولی این طرز فکرت شبیه به مسئولین کشوره که وضع کشور را به این روز انداختن و تازه کوتاه بیان هم نیستن، اونم اینه فقط خودم گور بابای دیگران
تجربه باعs شده اینطوری نظر خودمو راجع به اینترنت بیان کنم
اوایل مخابرات خودم خیلی تبلیغ کردم که این شد نتیجش
من نمیخوام تک خوری کنم فقط میگم شما که رازی هستی نیاز نیست بیای اینجا اربده بکشی که خیلی خوبه همه بیان استفاده کنن نوشه جونت استفاده کن..
با این کار کیفیت میاد پایین متاسفانه کشوره ما زیر ساخت اینترنتش زیاد گسترده نیست...
و ازدحام جمعیت = ضرر زدن به حق کاربران دیگه
باید خودتون بهتر متوجه بشید:sq_25:
اقا کی میگه مخابرات شبها رایگانه؟؟؟من گرفتم رایگن نیست مردمو سر کار نزارین من فردا خطمو جم میکنم
اقا کی میگه مخابرات شبها رایگانه؟؟؟من گرفتم رایگن نیست مردمو سر کار نزارین من فردا خطمو جم میکنم
رایگانه عزیز من خودم 512 دارم 140 دانلود میکنه
رایگانه عزیز من خودم 512 دارم 140 دانلود میکنه
اقا من دیروز گرفتم رایگانم نداره گول حرفهای شماهارو خوردم....دوستان نگیرین شرکتهای خصوصی رایگان دارن من پرسیدم مثله سبا نت
viking_vp3
19-11-2012, 02:04
اقا چرا دروغ میگی من دیروز گرفتم رایگانم نداره گول حرفهای شماهارو خوردم....دوستان نگیرین شرکتهای خصوصی رایگان دارن من پرسیدم مثله سبا نت
1تا 6 رایگانه. بنده از 1 دارم با سرعت 260تا دانلود میکنم هیچی هم از اعتبارم کم نمیشه
1تا 6 رایگانه. بنده از 1 دارم با سرعت 260تا دانلود میکنم هیچی هم از اعتبارم کم نمیشه
نمیدونم شما از کجا نت گرفتی در هر صورت از من گفتن بود مخابرات رایگان نداره
نمیدونم شما از کجا نت گرفتی در هر صورت از من گفتن بود مخابرات رایگان نداره
اقا من دیروز گرفتم رایگانم نداره گول حرفهای شماهارو خوردم....دوستان نگیرین شرکتهای خصوصی رایگان دارن من پرسیدم مثله سبا نت
مخابرات رایگان داره
شما هم مثل بعضی ها میخواین ..................
behnam-k
19-11-2012, 11:35
نه دوست من، البته میدونم شوخی میکنی ولی آسیاتکم به اندازه پهناباندش پورت میده و وقتی که تموم بشه دیگه ثبت نام نمیکنه در ضمن مگر مایی که توی این فروم هستیم مگر چند نفریم همه همه همه اش شاید 30 نفر
اون حرفم شوخی بود ،اما یه چیز هم باید به عرضت برسونم ،همه شرکتها میخوان با کمترین پهنای باند بیشترین پورت رو بدن ،نمونه صبانت ،حسابگر ،خب اگه پهنای باند به اندازه ی پورت داشته باشن صد در صد تو ساعت رایگان سرعت سرویس 1 مگ نمیشه 128
یا تو ساعت غیر رایگان سرعت در حد دیال آپ نمیشه
اما اگه محسن یا کسانی دیگه احیانا از حرف من ناراحت شدن
من اگه میخواستم که شما ها نیایین این شرکت نمیومدم تست سرعت بزارم ،با خیال راحت میگفتم از مخابرات دارم ،یا اصلا بحثی در این مورد نمیکردم ،من تست رو گذاشتم که دوستانی مثل میثم یا غیره که از شرکت بیخودی مثل نوین نت دارن بیان از شرکت بهتری بگیرن ،نه پول من زیادی کرده که بخوام بریزم تو حلق این شرکتها نه پول شما ،اگه شما ها یا 100 نفر دیگه بیان آسیاتک یک ریال به من نمیدن ،یا در عوض مشتری جذب کردن سرویس رایگان به من نمیدن ،پس فرقی به حالم نداره
امیدوارم دیگه این بحثها پیش نیاد و دوستان روی این مسائل حساس نباشن
behnam-k
19-11-2012, 11:38
بهنام این امضاهامون رو چیکار کنیم؟ پدر نوین نت رو دراوردیم دیگه!!
موندم با چه رویی توی کرمانشاه فعالیت میکنن هنوز... واقعاً بی درو پیکر بود خصوصاً سر همون قضیه که خصوصی بهت گفتم!
از شانس من الهیه هم که تو محدوده اوت دور وایمکس و فکر نکنم همونم سیگنال بده :sq_3:
میثم جان امضات رو بردار ،زیاد استقبال نکردن از این کار همش 19 نفر موافق بودن ،حتما بقیه مشکلی نداشتن :sq_2:
J A C K S O N
19-11-2012, 12:29
مخابرات رایگان داره
شما هم مثل بعضی ها میخواین ..................
منظورت چیه شاید برای بعضی ها واقعا رایگان نباشه
واسه همه رایگان داره بعضی ها هم نداره :دی همه رایگان هست
mehdi_08
19-11-2012, 12:52
از صبح قطعی و تایم اوت شروع شده
زنگم یزنی می گن سراسریه
mohamax7
19-11-2012, 13:42
الحق که به قول یکی از دوستان جنست جلبه :sq_25:
بابا یا این کاره شما الکی میگین حجم زیاد میخوره و رایگان نداره میخواین که شلوغ نشه ؟؟
مخابرات محدود سرعت رایگانش عالی هست 1 مگش با سرعت 260 دانلود میکنه :sq_2:
زود برین مخابرات ازش استفاده کنید
من امروز ارتقا دادم به 1 مگ شب از ساعت رایگان تست میزام
J A C K S O N
19-11-2012, 14:47
:sq_2::sq_2::sq_2:
55021 چطوری ارتقاع دادی تمام پول سرویس 1 مگ رو ازت گرفتن ؟ یا اینکه واست حساب کردن ؟
:sq_2::sq_2::sq_2:
55021 چطوری ارتقاع دادی تمام پول سرویس 1 مگ رو ازت گرفتن ؟ یا اینکه واست حساب کردن ؟
واسم حساب کرد برای تبدیل به 1024 باید 3 تومان دیگه بدم (نمایندگی دوستمه پول رو نبرد :دی )
misam5526
19-11-2012, 15:56
دوستانی که از مخابرات سرویس دارید پایه یه دیدار با رئیس مخابرات هستید؟
هممون (همین 5-6 نفر احتمالاً) یه وقت بگیریم بریم در مورد این بلبشو قیمت گذاری و تغییر سرویسها حرف بزنیم...خصوصاً در باره سرویسهای 1 به 10 و ناتوانی فنی این کارمندان نه چندان با سواد صبا نت برای شیرینگ مناسب خط و درنتیجه پایین بستن سرعتها...
mehdi_08
19-11-2012, 16:47
دوستانی که از مخابرات سرویس دارید پایه یه دیدار با رئیس مخابرات هستید؟
هممون (همین 5-6 نفر احتمالاً) یه وقت بگیریم بریم در مورد این بلبشو قیمت گذاری و تغییر سرویسها حرف بزنیم...خصوصاً در باره سرویسهای 1 به 10 و ناتوانی فنی این کارمندان نه چندان با سواد صبا نت برای شیرینگ مناسب خط و درنتیجه پایین بستن سرعتها...
بریم پیش رئیس هم بی فایدس می گن قیمت ها از تهران اومده ما بی تقصیریم به همین راحتی!!!
شنیدم که می گم
misam5526
19-11-2012, 16:56
بریم پیش رئیس هم بی فایدس می گن قیمت ها از تهران اومده ما بی تقصیریم به همین راحتی!!! شندیم که می گم باشه بگن... ما باید اعتراض رو انجام بدیم ... باید پیگیری کرد وگرنه اینکه بگی اینجوری میگن ولش کن که نمیشه... باید رفت صحبت کرد اعتراض کرد ... نه برای کاهش قیمت برای افزایش کیفیت ... تغییر سرویسها ..اضافه کردن 1 به دهها با شرایط فعلی مخابرات برای بچه پولدارا مناسبه فقط!
آقا وقتی همه چیز رسما و عملا بیشتر از دو برابر شده چه توقعی
از اینترنت میره!! من خودم الان 256 مخابرات دارم که 16 و خورده ای
بابتش دادم! گویا از ماه بعد اگه همین سرویسم بخوام باید 30 بدم!
احتمالا همین قیمت ها یواش یواش سراسری میشه از شهرهای
کوچکتر شروع میکنن و به قول معروف چراغ خاموش دارن این
کار رو انجام میدن! نتیجه بدترش رو باید بعدا رو قیمت سایر
شرکتها هم ببینیم!
مملکت داریم!!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
HO3IN-Life
19-11-2012, 17:40
بابا یا این کاره شما الکی میگین حجم زیاد میخوره و رایگان نداره میخواین که شلوغ نشه ؟؟
مخابرات محدود سرعت رایگانش عالی هست 1 مگش با سرعت 260 دانلود میکنه :sq_2:
زود برین مخابرات ازش استفاده کنید
من امروز ارتقا دادم به 1 مگ شب از ساعت رایگان تست میزام
واسه شما هم شبا سرعت دانلودتون با سرویس 1024 260 هستش ؟
سرویس چند گیگ دارید ؟
یه عکسی میتونید از سرعتتون بگیرید ؟
ممنونم
ShadowDragon
20-11-2012, 00:04
كي گفته قيمت سراسريه و دارن از شهراي كوچيك گرون ميكنن؟ روز اول كه اومد 256 رو ماهي 12.5 ميدادن، تهرانم همين بود!بعد اينا پارسال گرون كردن 16.5 اما تهران همون 12.5 بود!امسالم گفتن مردم كه پول ميدن، هيچيم نميگن، هر سرويس گهي هم كه ارائه ميديم نتيجش اينه ك تمام مراكز مخابرات مردم تو صف پورتن! و در نهايت 29.5 شد! كه تهران هنوز 12.5! بريم خدا رو شكر كنم كه هنوز به 30 نرسيده و 500 تومن مونده!
ShadowDragon
20-11-2012, 00:06
هيچ وقت يادم نميره سالهاي 83-82 بود كه ميگفتن از سال 90 اينترنت رايگان ميشود!تو كلي روزنامه نوشته بود
ShadowDragon
20-11-2012, 00:10
راستي GAMER ها! پينگ محدود با نامحدود فرق داره! الان دوستم ميتونه آن شه تو يه سرور خاص اما من نميتونم! كه قبلا ميشد. (با صبانت و نامحدود خود اين خراب شده)
J A C K S O N
20-11-2012, 00:59
راستي GAMER ها! پينگ محدود با نامحدود فرق داره! الان دوستم ميتونه آن شه تو يه سرور خاص اما من نميتونم! كه قبلا ميشد. (با صبانت و نامحدود خود اين خراب شده)
نه یکیه هیچ فرقی ندارن
واسه شما هم شبا سرعت دانلودتون با سرویس 1024 260 هستش ؟
سرویس چند گیگ دارید ؟
یه عکسی میتونید از سرعتتون بگیرید ؟
ممنونم
آره 260 هست
ولی الان روی 256 ثابت وایساده اینم فیلم :دی
YAHYA-PRO
20-11-2012, 11:14
بریم پیش رئیس هم بی فایدس می گن قیمت ها از تهران اومده ما بی تقصیریم به همین راحتی!!!
شنیدم که می گم
شما یه همتی بکنید بیاید چند نفری بریم
بی خورد کرده همچین جواب سربالایی بده الان قیمتاش خیلی خوبه یا سرعت که بیاد ناز کنه از این حرف های مفت بزنه:sq_19:
اینا از خداشونه ما صدامون در نیاد . آخه تا کی بشینیم اینا هر چی عشقشون کشید سرمون در بیارین آخرش بگیم فایده نداره بریم و این حرفا:sq_10:
آره 260 هست
شما دیشبم ثابت بود ؟
برای من دیشب 50 تا بالاتر نرفت:sq_10:
کسی شماره مستقیمشون رو نداره زنگ بزنیم ؟؟؟
دوستان اگه حضوری رفتین منم پایم :sq_23:
شما دیشبم ثابت بود ؟
برای من دیشب 50 تا بالاتر نرفت:sq_10:
کسی شماره مستقیمشون رو نداره زنگ بزنیم ؟؟؟
دوستان اگه حضوری رفتین منم پایم :sq_23:
آره دیشب واسم ثابت بود نمیدونم چش شده بود
از 256 بالا یا پایینتر نمیرفت :دی
اعتراض به خود مخابرات هیچ فایده ای نداره. وقتی اینها چند هزار مشتری دارن با چند ده نفر اعتراض راه به جایی نمیبره.
اعتراض باید به مرجعی باشه که خوده مخابرات کرمانشاه باید بش جواب پس بده. من اطلاع ندارم که نحوه نظارت و قیمت گذاری اینها
چطوره. اولا باید اطلاع رسانی بشه و بعد کمپین تشکیل بشه و طوری باشه اکثریت ناراضی بیان تو کمپین و بعد از طریق مراجع
بالاتر اقدام بشه. اعتراض باید به گوش بالا دستی ها برسه.
یادمه زمانی از این اخبار های 20:30 و 19:15 و شبانگاهی و اینا پیگیر میشدن.اگه اطلاع رسانی کنیم یا همین اخبار استانی و یا از طریق دفاتر نمایندگان مجلس اقدام کنیم و علت این تفاوت قیمت با جاهای دیگه جویا بشیم.یا حتی با اطلاع رسانی به روزنامه و مجله های رایانه و تکنولوژی باید پیگیری کرد.
اگه قصد جواب گرفتن داریم باید اینطوری اطلاع رسانی کرد وگرنه که ریس خود مخابراتم که دستش تو کاسس!
اعتراض به خود مخابرات هیچ فایده ای نداره. وقتی اینها چند هزار مشتری دارن با چند ده نفر اعتراض راه به جایی نمیبره.
اعتراض باید به مرجعی باشه که خوده مخابرات کرمانشاه باید بش جواب پس بده. من اطلاع ندارم که نحوه نظارت و قیمت گذاری اینها
چطوره. اولا باید اطلاع رسانی بشه و بعد کمپین تشکیل بشه و طوری باشه اکثریت ناراضی بیان تو کمپین و بعد از طریق مراجع
یادمه زمانی از این اخبار های 20:30 و 19:15 و شبانگاهی و اینا پیگیر میشدن.اگه اطلاع رسانی کنیم یا همین اخبار استانی و یا از طریق دفاتر نمایندگان مجلس اقدام کنیم و علت این تفاوت قیمت با جاهای دیگه جویا بشیم.یا حتی با اطلاع رسانی به روزنامه و مجله های رایانه و تکنولوژی باید پیگیری کرد.
اگه قصد جواب گرفتن داریم باید اینطوری اطلاع رسانی کرد وگرنه که ریس خود مخابراتم که دستش تو کاسس!
الان امیر (55021) میره پیش رئیس مخابرات و طوطئه ی ما رو خنثی میکنه:sq_24:
راستی دوستان نمیشه از نامحدود 256 به محدود 1مگ عوض کرد سرویس رو؟اگه میشه باید یه مقدار از پول رو پس بدن؟:sq_2:
الان امیر (55021) میره پیش رئیس مخابرات و طوطئه ی ما رو خنثی میکنه:sq_24:
سجاد عزیز اینطور نیست :دی به من چه :دی من از خدامه پدر مخابرات رو در آورد :دی
ShadowDragon
20-11-2012, 15:01
اي بابا، ناسلامتي ايران و اينجا كرمانشاه ه! مطمئن باشين قيمت همينه و خواهد ماند! چرا؟ نمونش خودت! الان داري ميگي انشالا يكي پيدا ميشه ميره اعتراض، چرا من زحمت بكشم! نتيجه: بايد پول رو بدي، چون هيچكي هيچ كاري نميكنه و نخواهد كرد. چون اگه قرار بود اتفاق بيافته موقعي كه دفعه اول گرون كردن ميافتاد پس خيالتون راحت! به اميد ديگران باشين
ShadowDragon
20-11-2012, 15:03
20:30 بيكاره بياد اينترنت مارو برسي كنه؟ اگه آره پس خبر بدين
ShadowDragon
20-11-2012, 15:05
به اينم توجه كننين كه اينجا كلا 10 نفر بيشتر نيستيم كه مطمئن باشيد چند نفرمونم اين پولا براشون پول نيست
behnam-k
20-11-2012, 15:50
آره 260 هست
این سرویس 1 مگ حجمی یا 2 مگ ؟!
کدوم مرکزین؟
سرعتش حرف نداره
این سرویس 1 مگ حجمی یا 2 مگ ؟!
کدوم مرکزین؟
سرعتش حرف نداره
1 مگ حجمی
سرعت رایگانش من راضیم
یک روز صبح در کشور آلمان
مردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 1 یورو فروخته میشد ، امروز 1.5 یورو عرضه میشود . هیچ کس سرو صدا و اغتشاشی نکرد اما ، هیچ کس هم شیر نخرید. بطری های شیر به کارخانه مرجوع شد و همان شب آنگلا مرکل از تلویزیون رسمی آلمان بصورت زنده از مردمان کشورش بابت این گرانی عذر خواهی کرد و از فردا شیر دوباره به قیمت 1 یورو توزیع شد.یک روز صبح در کشور ايران
مردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 350 تومان فروخته میشد ، امروز 750 تومان عرضه میشود . همه سر و صدا و اغتشاشی كردند اما ، همه هم شیر خریدند و
حتي از نياز روزانه نيز بيشتر خريدند !!! پاكت های شیر به کارخانه مرجوع نشد و همه به فروش رسيد حتي در بازار ناياب نيز شد و فرداي همان روز مجددا قيمت شير افزايش پيدا كرد و به 1350 تومان رسيد و همچنان مردم خريدند و كسي هم عذرخواهي نكرد و شير نيز توزيع شد. در مورد اینترنت هم همین قضیه دوباره تکرار شده
معضلات ما ايراني ها پيش از آنکه سياسي باشد، اجتماعي و فرهنگي است.
mohamax7
20-11-2012, 16:34
طبق آخرین اطلاعاتی که من از یکی از مسئولین صبانت بدست آوردم (از طریق فالگوش وایسادن) انگار قراره از 15 آذر قیمتهای اینترنت مصوب شده کشور به دست شرکتهای ارائه دهنده اینترنت برسه پس احتمالا شرکتهای خصوصی هم قیمتها را افزایش میدهند ...... پس اگر این حرف مسئول درست باشه بهتره کسانی که نامحدود میخوان پنلهای شش یا یکساله که دارای تخفیف هستند را بردارند تا حداقل تا مدتی راحت باشند.
ShadowDragon
20-11-2012, 17:07
نمونه كامل خود همين فروم!روز اول كه محدود رفت همتون ميخواستين از مخابرات برين، اما حالا كه اوضاع عادي شد!راستي من فردا ميرم مخابرات وليعصر ببينم راه اعتراض داره يا نه. چون كه هر چيزي يه ارزشي داره و ارزش 256 مخابرات 30تومن نيست!
misam5526
20-11-2012, 17:19
من همین امروز وصل شدم ...یعنی یکی دو ساعت پیش !! (512 نامحدود ... البته من 27 تومن دادم!)
سرعت نوسان زیادی داره و اذیت کنندس برای باز کردن صفحات! چند دقیقه خوبه چند دقیقه داغون !!
الان که نسبت به 512 ویژه حسابگر هیچ مزیتی نداره ! اسیاتک رو نمیدونم...
mehdi_08
20-11-2012, 18:27
من همین امروز وصل شدم ...یعنی یکی دو ساعت پیش !! (512 نامحدود ... البته من 27 تومن دادم!)
سرعت نوسان زیادی داره و اذیت کنندس برای باز کردن صفحات! چند دقیقه خوبه چند دقیقه داغون !!
الان که نسبت به 512 ویژه حسابگر هیچ مزیتی نداره ! اسیاتک رو نمیدونم...
1به5 یا 1به 10 ؟؟
misam5526
20-11-2012, 18:35
1به5 یا 1به 10 ؟؟
زمان ثبت نام این قرطی بازیا نبود هنوز ! همون خط 512 قدیم بود که الان میگن 1 به 5!!
میگم این قطع و وصلی ها طبیعیه ... الان تو یه ساعت 7-8 بار چراغ خاموش و روشن شده!! چرا اینطوریه؟
mohamax7
20-11-2012, 19:35
زمان ثبت نام این قرطی بازیا نبود هنوز ! همون خط 512 قدیم بود که الان میگن 1 به 5!!میگم این قطع و وصلی ها طبیعیه ... الان تو یه ساعت 7-8 بار چراغ خاموش و روشن شده!! چرا اینطوریه؟آره یادش بخیر اون زمانها از این قرطی بازی و سوسول بازی ها خبری نبود. من وقتی رفتم ثبت نام (89/12/20) اون زنی که توی قسمت مخابرات امور مشترکین مخابرات بعثت کار میکرد بهم گفت از اینکه مارو انتخاب کردید ممنون هستیم و منم گفت قابلی نداره چی بهتر از مخابرات دولتی...اما حالا باید بری التماس کنی تو رو به حضرت عباس یک پورت بهم بدید
mohamax7
20-11-2012, 19:38
نمونه كامل خود همين فروم!روز اول كه محدود رفت همتون ميخواستين از مخابرات برين، اما حالا كه اوضاع عادي شد!راستي من فردا ميرم مخابرات وليعصر ببينم راه اعتراض داره يا نه. چون كه هر چيزي يه ارزشي داره و ارزش 256 مخابرات 30تومن نيست!شما برو اعتراض بکن و اگر هم نیاز بود دستیم بنداز و خونیم بریز، ولی نترس تمام بچه های فروم پشتتن و هواتو دارن
HO3IN-Life
20-11-2012, 20:09
آره 260 هست
اگه یه موقع خدایی نکرده قیمتش اومد پایین، اینجا بگو چون میترسم هشتم که نتم تموم میشه برم بگیرم ببینم شبانش کاهش سرعت داره ! :دی
ShadowDragon
20-11-2012, 20:22
شما برو اعتراض بکن و اگر هم نیاز بود دستیم بنداز و خونیم بریز، ولی نترس تمام بچه های فروم پشتتن و هواتو دارن
بدون شک هوامو دارن!
mohamax7
20-11-2012, 20:41
بدون شک هوامو دارن!
شک به دلت راه نده
ساعات رایگان از چند شروع میشه ؟
ShadowDragon
20-11-2012, 21:24
1.......................
misam5526
20-11-2012, 21:56
یه سوال دارم...
من الان 192.168.1.1 رو تو مرورگر میزنم مشخصات یه مودم دیگه میاد ...مینویسه tp link adsl2+ router ولی مودم من این نیست ...
فقطم برای مخابرات این موضوع پیش میاد چون یادمه دو سال پیشم اینجوری میشد ولی برای صبانت یا حسابگر یا همین نوین نت این مشکل نبود ...
الان این چرا اینجوری میشه و من چه کنم؟
:24::24:
اي بابا، ناسلامتي ايران و اينجا كرمانشاه ه! مطمئن باشين قيمت همينه و خواهد ماند! چرا؟ نمونش خودت! الان داري ميگي انشالا يكي پيدا ميشه ميره اعتراض، چرا من زحمت بكشم! نتيجه: بايد پول رو بدي، چون هيچكي هيچ كاري نميكنه و نخواهد كرد. چون اگه قرار بود اتفاق بيافته موقعي كه دفعه اول گرون كردن ميافتاد پس خيالتون راحت! به اميد ديگران باشين
بله همینطوره، الان قیمت اینترنت شاید اولویت 20م مشکلاتم باشه. صحبت کرمانشاه و جای دیگه نیست الان درد مشترک کل ملته. اینقدر زندگی سخت شده که قیمت اینترنت اصلا به چشم نمیاد. بحث زحمت نیست، به امید کسی هم نیستم چون هرچی کشیدیم از همین دیگران بوده. به هر حال موفق باشید.
mehdi_08
20-11-2012, 23:08
یه سوال دارم...
من الان 192.168.1.1 رو تو مرورگر میزنم مشخصات یه مودم دیگه میاد ...مینویسه tp link adsl2+ router ولی مودم من این نیست ...
فقطم برای مخابرات این موضوع پیش میاد چون یادمه دو سال پیشم اینجوری میشد ولی برای صبانت یا حسابگر یا همین نوین نت این مشکل نبود ...
الان این چرا اینجوری میشه و من چه کنم؟
:24::24:
داداش
رنج آیپیت با آیپی یه بنده خدا یکی شده تنظیمات مودم اونو میاره
شما می تونی اول خط رو از مودم جدا کنی بعد از تنظیمات رنج آیپی مودمت رو عوض کنی تا تداخل پیش نیاد
misam5526
21-11-2012, 01:01
512 نامحدود
512 نامحدود
با دانلود مننجر هم بزار مرسی
misam5526
21-11-2012, 01:46
با دانلود مننجر هم بزار مرسی
دیگه نامحدود دانلود منیجر میخواد چیکار .... یه بازه بین 60-69 میره و میاد دیگه!! به 200-300 که نمیرسه ...
دیگه نامحدود دانلود منیجر میخواد چیکار .... یه بازه بین 60-69 میره و میاد دیگه!! به 200-300 که نمیرسه ...
گفتم شاید سرعتش رو زیاد کرده باشن همون 512 سابق هست
ممنون داداش
ShadowDragon
21-11-2012, 10:03
امروز با دوستم رفتيم مخابرات بازم رئيس تشريف نداشتن! اما طرف گفت 1ب10 شارژ ميشه! سرعتشم بين 40-60 دوستمم گفت برگردم،آنلاين شارژ ميكنم
mohamax7
21-11-2012, 10:50
امروز با دوستم رفتيم مخابرات بازم رئيس تشريف نداشتن! اما طرف گفت 1ب10 شارژ ميشه! سرعتشم بين 40-60 دوستمم گفت برگردم،آنلاين شارژ ميكنم
حتما خبر شو بده و به دوستت بگو از speedtest و IDM یک تست بگیرد و عکسش روی این سایت بزاره
behnam-k
21-11-2012, 16:19
این مخابرات مازندران چه باحاله ،مشترکاش از سرعت زیر 3 مگ حرف نمیزنن :sq_24:
misam5526
21-11-2012, 16:25
مگه قبلاً همین مخابرات کرمانشاه نبود که سرویس رو 128 شارژ میکرد ولی 4 مگ تحویل میداد !! (البته دوستان به روش خودشون 4مگ رو میگرفتند!! بالاخره حق گرفتنیه دیگه...) :sq_5:
behnam-k
21-11-2012, 16:31
مگه قبلاً همین مخابرات کرمانشاه نبود که سرویس رو 128 شارژ میکرد ولی 4 مگ تحویل میداد !! (البته دوستان به روش خودشون 4مگ رو میگرفتند!! بالاخره حق گرفتنیه دیگه...) :sq_5:
اما مخابرات زد تو حالمون
خیلی جالبه بچه های مازندران سر 10-15 گیگ که هر شب میگیرن با هم جنگ دارن
بر اساس حرفی که 55021 میزنه ،خودش تو ساعت رایگان با سرویس 1 مگ حجمی 256 میگیره احتمالا باید 2 مگ رو 4 بسته شده باشه ،اگه اینطور باشه که مخابرات شهر ما هم کارش خوبه :sq_24:
misam5526
21-11-2012, 16:42
اما مخابرات زد تو حالمون
خیلی جالبه بچه های مازندران سر 10-15 گیگ که هر شب میگیرن با هم جنگ دارن
بر اساس حرفی که 55021 میزنه ،خودش تو ساعت رایگان با سرویس 1 مگ حجمی 256 میگیره احتمالا باید 2 مگ رو 4 بسته شده باشه ،اگه اینطور باشه که مخابرات شهر ما هم کارش خوبه :sq_24:
آره راستش 55021 مثل خودت خیلی بچه خوب و ساده ایه .... من به درستی حرفاش شک ندارم.... برای همین اگه ماه بعد وضعیت 1 به10 درست نشه احتمالاً از همین سرویسی که 55021 گرفته میگیرم
پ ن: اینجا همه کاربرا خوبن... اشاره ای بود به درستی اطلاعات دوست عزیزمون 55021
behnam-k
21-11-2012, 16:45
آره راستش 55021 مثل خودت خیلی بچه خوب و ساده ایه .... من به درستی حرفاش شک ندارم.... برای همین اگه ماه بعد وضعیت 1 به10 درست نشه احتمالاً از همین سرویسی که 55021 گرفته میگیرم
پ ن: اینجا همه کاربرا خوبن... اشاره ای بود به درستی اطلاعات دوست عزیزمون 55021
خوبی از خودته میثم جان :sq_8::sq_9:
misam5526
21-11-2012, 16:46
بهنام بیا بریم تو تاپیک نوین نت یکم تست بزاریم حالشون بگیره
با سلام،دوست عزیز خبر نداری،تاپیک ما رو دقیق بخون،سرعت بیشتر کاربرا رفته رو 20 مگ،اینم چند تست::sq_2:
دیشب 21 گیگ دانلود کردم
و یه رکورد دیگه از اینترنت مازندران
behnam-k
21-11-2012, 17:01
با سلام،دوست عزیز خبر نداری،تاپیک ما رو دقیق بخون،سرعت بیشتر کاربرا رفته رو 20 مگ،اینم چند تست::sq_2:
سلام به شما ،آره بیشتر صفحات رو خوندم ،شما هم حسابی حال میکنید با این سرعتتون ،راستی 2 سوال ازت دارم ساعت رایگان مخابرات چند تا چنده ؟
همه شرکتهای مازندران سرعتشون این طوریه یا فقط مخابرات این طوره ؟
ShadowDragon
21-11-2012, 17:14
بهش زنگ زدم گفت 256 گرفته، سرعتشم ميانگين 25-23
ShadowDragon
21-11-2012, 17:16
راستي، بعد عاشورا تو سايت همه مخابرات اعتراض كنيم! بعد برين تو سايت اين تنظيم مقررات راديويي يا هر چي كه هست، پيگيري شكايت كنيد
ShadowDragon
21-11-2012, 17:21
من يكي كه ميخوام در مورد اين عدالت بپرسم اگه همه ما ايراني هستيم، چرا تو يه شهر به كاربر سرعت 20مگ ميدن تو يه شهر 512شونو ور ميدارن! :دي اينا همه در حاليه كه طبق قانون خودشون به كاربر خانگي بايد بيشتر از 128 ندن!
سلام به شما ،آره بیشتر صفحات رو خوندم ،شما هم حسابی حال میکنید با این سرعتتون ،راستی 2 سوال ازت دارم ساعت رایگان مخابرات چند تا چنده ؟
همه شرکتهای مازندران سرعتشون این طوریه یا فقط مخابرات این طوره ؟
فعلا" فقط شرکت مخابرات مازندران سرویسای 20 مگی رو داره می ده،ساعت رایگان از 1 تا 6 هستش که اگه خط سالم باشه بالای 20 گیگ می شه دنلود کرد.
ShadowDragon
21-11-2012, 17:23
لطفا در اين مورد ديگه تنبلي نكنين! قرار نيست ك برين مخابرات! فقط تو خونه قراره 2 خط تايپ كنيد! :دي
behnam-k
21-11-2012, 17:29
لطفا در اين مورد ديگه تنبلي نكنين! قرار نيست ك برين مخابرات! فقط تو خونه قراره 2 خط تايپ كنيد! :دي
اتفاقا بهتره چند نفری برید پیش رئیس مخابرات البته اگه بزارن برین تو
mohamax7
21-11-2012, 17:30
بهش زنگ زدم گفت 256 گرفته، سرعتشم ميانگين 25-23
یعنی سرویس های 1 به 10 برقرار شدند .... اگر 256 سابق 32 میزد و الان میگه میانگین 24 خوب با این حساب باید 512 میانگین 45 بزنه ...... اینجوری بگی نگی خوبه
mohamax7
21-11-2012, 17:33
من يكي كه ميخوام در مورد اين عدالت بپرسم اگه همه ما ايراني هستيم، چرا تو يه شهر به كاربر سرعت 20مگ ميدن تو يه شهر 512شونو ور ميدارن! :دي اينا همه در حاليه كه طبق قانون خودشون به كاربر خانگي بايد بيشتر از 128 ندن!
مهندس خداوکیلی نمیدونی ، بابا اینجا استان مرزیه و هیچ گاه کشور به استانهای مرزی بیشتر از این نمیرسه و کاری نمیکنه که تمام مردمان استان های مرزی سطح اطلاعاتشون بالا برود بالخصوص استانهای کردستان و آذربایجان غربی و کرمانشاه
behnam-k
21-11-2012, 17:40
الان یه مقایسه کردم بین قیمتهای مخابرات مازندارن و کرمانشاه
مازندران سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 20000 هزار تومان -سرعت 20 مگ
کرمانشاه سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 18325 هزرا تومان -سرعت (تقریبا) 4 مگ
:sq_6:
الان یه مقایسه کردم بین قیمتهای مخابرات مازندارن و کرمانشاه
مازندران سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 20000 هزار تومان -سرعت 20 مگ
:sq_6:
من سرویسم 16 گیگ هستش ماهی 22.500 تومان،این قیمت سرویسای حجمی کم هستش:sq_2:
ShadowDragon
21-11-2012, 18:15
دوستان يه توضيح ب من ميدين؟ اينا نوشتن 20مگ اما تو سايت مازندران 2مگ دارن! يعني 2مگ آپ 20مگه؟
کرمانشاه سرعت 2 مگ که تقریبا با 1مگ برابره الان! یعنی حدودا 250 دانلود میکنه! که همون خود 2مگ میشه دیگه!:sq_19:
ShadowDragon
21-11-2012, 18:21
اتفاقا بهتره چند نفری برید پیش رئیس مخابرات البته اگه بزارن برین توعجب! بريد؟! دقيق مطمئن نيستم اما فكر كنم خودت چند صفحه قبل گفتي ما ماهي 40 نداريم ك بديم مخابرات! حالا بريد! شد؟
ShadowDragon
21-11-2012, 18:26
دقت كنيد! 5ساعت در روز رايگانه، ميشه حدودا 1/5 روز! شايد سرعت شبا بد نباشه اما دقت كنيد كه اولا بايد 4/5 روز رو مراقب حجم باشيد، و 1/5 هم شب كار شيد! واسه اوناي كه دانشجون يا سر كار ميرن، اصلا نميشه! از خواب بزني ك دانلود كني؟ اوناييم كه بيكارن و همش آنن، باز بايد كلي از روز مراقب حجم باشن
misam5526
21-11-2012, 18:29
عجب! بريد؟! دقيق مطمئن نيستم اما فكر كنم خودت چند صفحه قبل گفتي ما ماهي 40 نداريم ك بديم مخابرات! حالا بريد! شد؟
بهنام از اسیاتک سرویس داره نه مخابرات ! اونیم که گفت ماهی 40 تومن نداره بده من بودم!
پیشنهاد این موضوع رو هم خودم دادم ... دیگه مشکل کجاست؟
عجب! بريد؟! دقيق مطمئن نيستم اما فكر كنم خودت چند صفحه قبل گفتي ما ماهي 40 نداريم ك بديم مخابرات! حالا بريد! شد؟
بهنام از آسیاتک نت داره! بیاد نمیگن شما چیکاره ای؟ میندازنش بیرون از اونجا:sq_24:
ویرایش: اه میثم 30ثانیه زودتر پست زدی:sq_13:
دقت كنيد! 5ساعت در روز رايگانه، ميشه حدودا 1/5 روز! شايد سرعت شبا بد نباشه اما دقت كنيد كه اولا بايد 4/5 روز رو مراقب حجم باشيد، و 1/5 هم شب كار شيد! واسه اوناي كه دانشجون يا سر كار ميرن، اصلا نميشه! از خواب بزني ك دانلود كني؟ اوناييم كه بيكارن و همش آنن، باز بايد كلي از روز مراقب حجم باشن
خب میشه یه کاری کرد که سیستم خودش روشن شه و دانلود کنه و ساعت6 هم خاموش شه!دیگه بیدار بودن هم لازم نیست:sq_15:
دوستان يه توضيح ب من ميدين؟ اينا نوشتن 20مگ اما تو سايت مازندران 2مگ دارن! يعني 2مگ آپ 20مگه؟
دوست عزیز کلا" روی 20 مگ می بندن دیگه،بستگی به خط داره،یکی سرعتش می شه 22 مگ، یکی می شه 15 مگ
behnam-k
21-11-2012, 19:04
قبل از اینکه جواب بدم میثم و سجاد جواب دادن ،من آسیاتک دارم مطمئن باش اگه مخابرات داشتم و از سرویسم ناراضی بودم قطعا پیگیری میکردم
نیاز نیست که بیدار بمونی
توی scheduler دانلود منیجر ساعت شروع رو میزاری 1:01 و ساعت پایان 5:59 و تیک turn off رو میزنی بعدش میری میخوابی
دوست عزیز کلا" روی 20 مگ می بندن دیگه،بستگی به خط داره،یکی سرعتش می شه 22 مگ، یکی می شه 15 مگ
مخابرات مازندران چند وقته که داره سرویس میده؟
مخابرات پینگش باز چسپبد به 700 :2::2:
ویرایش: خوب شد :دی
ShadowDragon
21-11-2012, 19:27
ببخشيد! فكر كردم مخابراتي
ShadowDragon
21-11-2012, 19:29
آسياتك 512سرعتش چنده؟ ثابته؟256 رو امتحان كردين؟
ShadowDragon
21-11-2012, 19:31
راستي با چه برنامه اي ميشه تنظيم كرد كه pc خودش روشن شه؟ در مورد لپ تاپ هم كار ميكنه؟ بايد پسورد مادربرد رو ور دارم؟ پس ادمين ويندوز؟
ShadowDragon
21-11-2012, 19:38
يه موضوع جالب در مورد نوين نت ايه كه فكر كنم فقط كرمانشاه اشكال داره! يكي از آشنايان 512 شو داره ميگه شبا 64 تا ميگيره روزا 230
ShadowDragon
21-11-2012, 19:40
اما تو كرمانشاهم يكي كه 128 داشت، گفت روزا 60 شبا 10... مركز وليعصر
misam5526
21-11-2012, 19:53
دوست عزیز !
یه چیزی رو من میگم بهت تا از مدیرا اخطار نگیری....
پست متوالی بر خلاف قوانین فروم هست .
اونم وقتی پستهای یه خطی رو در فاصله چند دقیقه میدی بقیه فکرهای خوبی نمیکنن ... دوستانه میگم سعی کن همه پستهات رو در یه پست خلاصه کنی و متوالی پست نده...
دوس داری پست هات زیاد شه :دی همشو در یه پست میتونستی بگی :دی
behnam-k
21-11-2012, 19:58
ببخشيد! فكر كردم مخابراتي
آسياتك 512سرعتش چنده؟ ثابته؟256 رو امتحان كردين؟
يه موضوع جالب در مورد نوين نت ايه كه فكر كنم فقط كرمانشاه اشكال داره! يكي از آشنايان 512 شو داره ميگه شبا 64 تا ميگيره روزا 230
خواهش میکنم
512 بین 64 تا 70 میچرخه
اولین ماهه که از آسیاتک گرفتم
تا اونجا که من میدونم نوین نت از عمد محدودیت سرعت رو برای اکثر شهر ها گذاشت و فقط مربوط به کرمانشاه نیست
مخابرات مازندران چند وقته که داره سرویس میده؟
فکر کنم 1 سال و نیم شده باشه.
فکر کنم 1 سال و نیم شده باشه.
باید دید بعد از این تاریخ بازم Nمگ پهنای باند دارید یا نه
چیزی که شما توصیف میکنی نشون میده هیچ اعمال محدودیتی روی پهنای باند وجود نداره. پروفایل dslam دیفالته و توی اکانتینگ یا B-Ras هم محدودیتی اعمال نشده
مشخص میشه این یه سیاسته یا مشکلات فنی
ShadowDragon
21-11-2012, 21:14
lol نه دليلش اينه كه با uc lite آنم الان، وقتي جملاتم طولاني ميشه، خودش صفحه رو ميبنده
ShadowDragon
21-11-2012, 21:23
كاش تو كرمانشاهم از اين مشكلات اكانتينگ پيش بياد! تا حالا كسي موقع استفاده از پنل شارژ آنلاين اين خطا رو ديده ك شارژ آنلاين براي شما فعلا مقدور نيست؟
باید دید بعد از این تاریخ بازم Nمگ پهنای باند دارید یا نه
چیزی که شما توصیف میکنی نشون میده هیچ اعمال محدودیتی روی پهنای باند وجود نداره. پروفایل dslam دیفالته و توی اکانتینگ یا B-Ras هم محدودیتی اعمال نشده
مشخص میشه این یه سیاسته یا مشکلات فنی
با سلام دوست عزیز،الان حدودا" یک ماه هستش سرعتا رفته رو 20 مگ،چون مرکز مخابراتی مازندران و شهر بابل(0111)،یکی از اصلی ترین مراکز مخابراتی هستش که همه چیز از اینجا شروع می شه و همین طور یکی از دوستان می گفت که مخابرات مازندران این توانایی رو داره که به هر کاربر 50 مگ پهنای باند اختصاص بده.
misam5526
22-11-2012, 00:55
وقتی تو تاپیک تستا نیگا بقیه شرکتا میندازی مخابرات (تقریباً همه استانها) بهترین پینگ رو داره!!
با سلام دوست عزیز،الان حدودا" یک ماه هستش سرعتا رفته رو 20 مگ،چون مرکز مخابراتی مازندران و شهر بابل(0111)،یکی از اصلی ترین مراکز مخابراتی هستش که همه چیز از اینجا شروع می شه و همین طور یکی از دوستان می گفت که مخابرات مازندران این توانایی رو داره که به هر کاربر 50 مگ پهنای باند اختصاص بده.
مسئله تواناییش نیست، مسئله درآمد زایی این قضیه هستش
اگه بر اساس امکانات پهنای باند میدادن اهواز بیشترین پهنای باند رو داشت
بعد از واگذاری مخابرات به بخش خصوصی! بعید میدونم همچین سرعت هایی با قیمت پایین به فروش برسن
مسئله تواناییش نیست، مسئله درآمد زایی این قضیه هستش
اگه بر اساس امکانات پهنای باند میدادن اهواز بیشترین پهنای باند رو داشت
بعد از واگذاری مخابرات به بخش خصوصی! بعید میدونم همچین سرعت هایی با قیمت پایین به فروش برسن
استان مازندران بعد از تهران بیشترین ضریب نفوذ استفاده از اینترنت و داره،اینم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پهنای باند ما هم از سمت روسیه تامین می شه نه خوزستان،و با همین سرویس 4 مگ هم تا 1 ماه قبل کاربرا شبی 7-8 گیگ دانلود می کردند،و بنابراین این تغییر سرعت به خاطر مشکل فنی نیستش،دارند صفحه مشترکین و بروز رسانی می کنن،اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان مازندران بعد از تهران بیشترین ضریب نفوذ استفاده از اینترنت و داره،اینم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پهنای باند ما هم از سمت روسیه تامین می شه نه خوزستان،و با همین سرویس 4 مگ هم تا 1 ماه قبل کاربرا شبی 7-8 گیگ دانلود می کردند،و بنابراین این تغییر سرعت به خاطر مشکل فنی نیستش،دارند صفحه مشترکین و بروز رسانی می کنن،اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضریب نفوذ اینترنت یعنی درصدی از مردم که از اینترنت استفاده میکنن نه پهنای باند!
سرویس 4مگ کاملاً منطقیه
توی کرمانشاه هم وقتی stm1 اضافه شه ممکنه پهنای باند بره رو 4مگ ولی نامحدود بودن پهنای باند...
البته شاید هم پهنای باندشون آزاده و عمداً اینکارو کردن
ضریب نفوذ اینترنت یعنی درصدی از مردم که از اینترنت استفاده میکنن نه پهنای باند!
سرویس 4مگ کاملاً منطقیه
توی کرمانشاه هم وقتی stm1 اضافه شه ممکنه پهنای باند بره رو 4مگ ولی نامحدود بودن پهنای باند...
البته شاید هم پهنای باندشون آزاده و عمداً اینکارو کردن
این طور که من تحقیق کردم،هیچ مخدودیتی روی dslam استان نیست و گفتن تا 1 ماه دیگه پورتای سیستم زایکسل فغال می شه تو استان،فکر کنم رکورد 22 مگ هم بزنه این سیستم جدید:sq_8:
این طور که من تحقیق کردم،هیچ مخدودیتی روی dslam استان نیست و گفتن تا 1 ماه دیگه پورتای سیستم زایکسل فغال می شه تو استان،فکر کنم رکورد 22 مگ هم بزنه این سیستم جدید:sq_8:
dslam های فعلی از چه برندی هست؟
zhone?!
scary جان وضعیت نت مازندران رو به گوش رئیست هم برسون ! بگو به وجدانش مراجعه کنه فقط ! چه گلی به سر ما زدن که این قیمت ها رو گذاشتن؟:sq_19:
راستی تو این چند وقته کسی عوض نشده تو مخابرات؟ (رئیسی ، معاونی ، کسی؟):sq_4:
در ضمن اگه اهواز بیشترین پهنای باند رو داره چرا همش مشکل داره؟ هروقت نت ما خراب و شد timed out زد ، مشکل از لینک اهواز بود:sq_11:
dslam های فعلی از چه برندی هست؟
zhone?!
نه،zte هستند.
scary جان وضعیت نت مازندران رو به گوش رئیست هم برسون ! بگو به وجدانش مراجعه کنه فقط ! چه گلی به سر ما زدن که این قیمت ها رو گذاشتن؟:sq_19:
راستی تو این چند وقته کسی عوض نشده تو مخابرات؟ (رئیسی ، معاونی ، کسی؟):sq_4:
در ضمن اگه اهواز بیشترین پهنای باند رو داره چرا همش مشکل داره؟ هروقت نت ما خراب و شد timed out زد ، مشکل از لینک اهواز بود:sq_11:
نه، کسی عوض نشده
نرخ ها به رئیس منم ربطی نداره. مخابرات مصوب کرده!
اینترنت ما از طریق اهوازه . این لینک اهواز اگه قطع شه میوفتیم روی لینک پشتیبان یعنی همدان و همدان نمیتونه پهنای باند کرمانشاه رو بطور کامل رد کنه.
نه، کسی عوض نشده
نرخ ها به رئیس منم ربطی نداره. مخابرات مصوب کرده!
اینترنت ما از طریق اهوازه . این لینک اهواز اگه قطع شه میوفتیم روی لینک پشتیبان یعنی همدان و همدان نمیتونه پهنای باند کرمانشاه رو بطور کامل رد کنه.
مخابرات یعنی چه کسانی دقیقا؟
راستی شما نمیدونی که آیا میشه از 256 نامحدود به 1مگ محدود عوض کرد سرویس رو یا نه؟
ShadowDragon
22-11-2012, 19:28
تا امروز شك داشتم مخابرات تهران هم افزايش قيمت اينترنت داشته يا نه! اما محض اطلاع، تهران 256 هنوز همون قيمت 12500 و 512 هنوز 20تومنه! آقاي sc@ry شما ميدوني چرا اينجا قيمت اينطوره؟از اين حرفا گذشته، مگه اينجا مملكت اسلامي و بر اساس عدل نيست؟ :دي اين عدالته واقعا؟! ما سي تومن بديم اونا 12 تومن؟
ShadowDragon
22-11-2012, 19:33
براي اعتراض، نميشه زنگ زد 2020 بعدش شماره 3 رو زد؟ دوشنبه همه (همين 5-6 نفر :دي) بريم تو سايتش و سايت مقررات راديويي، شكايت!اونايي كه ميان، اعلام كنن
مخابرات یعنی چه کسانی دقیقا؟
راستی شما نمیدونی که آیا میشه از 256 نامحدود به 1مگ محدود عوض کرد سرویس رو یا نه؟
دقیقشو نمیدونم
میشه. یه مقدار از پولت اکانتت برمیگرده، بقیشو پرداخت میکنی و اکانتت تغییر میکنه
تا امروز شك داشتم مخابرات تهران هم افزايش قيمت اينترنت داشته يا نه! اما محض اطلاع، تهران 256 هنوز همون قيمت 12500 و 512 هنوز 20تومنه! آقاي sc@ry شما ميدوني چرا اينجا قيمت اينطوره؟از اين حرفا گذشته، مگه اينجا مملكت اسلامي و بر اساس عدل نيست؟ :دي اين عدالته واقعا؟! ما سي تومن بديم اونا 12 تومن؟
عدل رو دیدی سلام مارو بهش برسون :دی
احتمالاً سرعت ها یخورده تغییر میکنه
mehdi_08
22-11-2012, 21:53
این احتمال تغییر سرعت ها چقدره؟؟
کمتر می شه یا بیشتر؟؟
migmig3000
22-11-2012, 21:55
سرعت 2 مگ مخابرات در بهترین حالت به 260 میرسه.اگه مثل خیلی از شهرها سرعت ها رو مخابرات حداقل 2 برابر ببنده شاید ارزش این گرون تر بودن قیمت ها رو داشته باشه!
این احتمال تغییر سرعت ها چقدره؟؟
کمتر می شه یا بیشتر؟؟
اصرار کردیم که یک به پنج هارو بیشتر کنیم موافقت شدپ
مقدارش فردا مشخص میشه و نهایتاً تا دوشنبه اعمال میشه
سرعت 2 مگ مخابرات در بهترین حالت به 260 میرسه.اگه مثل خیلی از شهرها سرعت ها رو مخابرات حداقل 2 برابر ببنده شاید ارزش این گرون تر بودن قیمت ها رو داشته باشه!
312
behnam-k
22-11-2012, 22:03
Sc@ry پهنای باند مرکز فجر برای مخابرات چنده ؟
اگه اطلاع داری پهنای باند همین مرکز برای آسیاتک چنده ؟
mehdi_08
22-11-2012, 22:45
312
مثلا 1 به 5 512 بعد افزایش مورد نظر چه سرعتی می ده ؟؟
migmig3000
23-11-2012, 00:27
اگه 2 مگ سرعتش تا 400 برسه ما راضی ایم :31:
من 2 مگ حجمی 1 به 5 دارم 130 تا بیشتر نمیگیره ، برا شما هم همین جوره ؟
viking_vp3
23-11-2012, 02:02
312
حجمی 2 مگ ما که ماکزش 260 تاس. این 312 از کی میخواد اعمال شه؟!!!!
بابا خداییش باید برای پول بیشتر سرعت بیشتر بدن یا قیمت رو کاهش بدن. الان 2 مگ با 1 مگ فرقی نداره
من 2 مگ حجمی 1 به 5 دارم 130 تا بیشتر نمیگیره ، برا شما هم همین جوره ؟
2 مگ حجمی 1 به 5 چه صیغه ایی؟!!! 1به 5 اینا واسه نامحدوداس!
من حجمی 2 مگ دارم بین 200 تا 260 نوسان داره معمولا نزدیک 240 وا میسه
ShadowDragon
23-11-2012, 08:24
تو 1ب5 اگه 256 رو رو 512 ببندن اون وقت عادلانس :دي
mehdi_08
23-11-2012, 12:30
اینطور که ایشون گفت فکر کنم 25 درصد افزایش سرعت بدن !!
512 رو روی 640 ببندن :sq_23:
که سرعت 80 رو بده :sq_11:
mohamax7
23-11-2012, 12:35
تو 1ب5 اگه 256 رو رو 512 ببندن اون وقت عادلانس :دي
بازم نسبت به قیمتهای نامحدود مصوب شده کشور ناعادلانه است زیرا 512 همه جا 23 تومنه ...
mohamax7
23-11-2012, 12:37
اینطور که ایشون گفت فکر کنم 25 درصد افزایش سرعت بدن !!
512 رو روی 640 ببندن :sq_23:
که سرعت 80 رو بده :sq_11:
منطق علم کامپیوتر این حرف را نمیتونه بپذیره، البته توی این مملکت همه چیز امکان پذیره
MasterGeek
23-11-2012, 13:09
دوستان من مشکلم با مخابرات حل نشد، توی خونهی جدید (الهیه)میگن خطم نویز داره بالاخره نشد که نشد چند نفر اومدن....حالا چیکار کنم؟ وایمکس نمیخوام چون مصرفم بالاست...کسی راهی داره. مهم نیست هزینهاش فقط بیان چه میدونم .... کسی مرکزی متخصصی چیزی میشناسه؟
ShadowDragon
23-11-2012, 13:10
بازم نسبت به قیمتهای نامحدود مصوب شده کشور ناعادلانه است زیرا 512 همه جا 23 تومنه ...
تهران که 20 تومنه!! درضمن طوری گفتن افزایش که فکر کردم حداقل 50% ه
ShadowDragon
23-11-2012, 13:12
دوستان! 2شنبه فراموش نکنید که تو سایت شکایت کنیم!!!!
ShadowDragon
23-11-2012, 13:14
منطق علم کامپیوتر این حرف را نمیتونه بپذیره، البته توی این مملکت همه چیز امکان پذیره
از لحاظ منطق مشکلی نداره! میشه 512+128
misam5526
23-11-2012, 13:40
دوستان من مشکلم با مخابرات حل نشد، توی خونهی جدید (الهیه)میگن خطم نویز داره بالاخره نشد که نشد چند نفر اومدن....حالا چیکار کنم؟ وایمکس نمیخوام چون مصرفم بالاست...کسی راهی داره. مهم نیست هزینهاش فقط بیان چه میدونم .... کسی مرکزی متخصصی چیزی میشناسه؟
تو الهیه که وایمکس سیگنال نداره برای ایندور مگه مودم اوت دور بخری که اونم 300000 تومنه!!
منم خطم نویط داره ولی مشکلی برای ADSL ندارم ...
اگه نویز از خود مخابرات باشه باید اونجا پیگیری کنی ... اگه از سیم کشیها تا در خونه یا داخل باشه کارت خیلی سخت میشه ... شاید مجبور شی خط تلفن جدید تقاضا بدی بعدهم اونو مستقیم بزنی به مودم...
misam5526
23-11-2012, 13:45
طرح واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور از ششم آذر در سراسر کشور آغاز می شود .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت : رویکرد شرکت مخابرات ایران در سال کنونی ، افزایش سرویس های خدمات ارزش افزوده است .
دکتر داوود زارعیان امروز در شیراز افزود : امسال در بحث توسعه اینترنت پرسرعت در کشور به 10 درصد دارندگان تلفن های ثابت اینترنت پرسرعت واگذار می شود .
وی ادامه داد : در مرحله اول این طرح در 8 استان کشور از 6 آذر طرح واگذاری اینترنت پرسرعت آغاز خواهد شد .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران اضافه کرد : شماره تماس 2020 را به این منظور اختصاص داده شده و مردم می توانند از طریق برقراری تماس با آن اینترنت پرسرعت درخواست کنند .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت : واگذاری برخی سرویس های دیگر بر روی شبکه تلفن ثابت و همراه با هدف توسعه کاربرد ارتباطات از برنامه های دیگر شرکت مخابرات است که راه اندازی پیامک تلفن ثابت و سرویس آوای انتظار بر روی تلفن ثابت از جمله این خدمات است .
زارعیان افزود : راه اندازی سرویس های کنفرانسی تلفن ثابت نیز از جمله برنامه هایی است که در دستور کار داریم که با راه اندازی آن، افراد می توانند جلسات بیش از سه نفر را از طریق تلفن ثابت برگزار کنند .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران ، بازار کشور در زمینه اینترنت پرسرعت را بازاری وسیع دانست و گفت : ما باید در کشور حداقل بین 10 تا 12 میلیون مشترک اینترنت پرسرعت داشته باشیم.
او اضافه کرد : از مجموع 27 میلیون تلفن ثابت کشور ، اگر تنها 50 درصد از آنها نیازمند اینترنت پرسرعت باشد رقمی بیش از 13 میلیون متقاضی و کاربر خواهد شد .
زارعیان افزود : این در حالی است که هم اینک درکشور کمتر از سه میلیون مشترک اینترنت پرسرعت وجود دارد که باید تلاش کرد تا ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت نیز مانند تلفن ثابت و همراه افزایش یابد .
وی درمورد ضریب نفوذ تلفن ثابت ، همراه و اینترنت پرسرعت در کشور گفت : ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور حدود 40 درصد ، تلفن همراه حدود 100 درصد و اینترنت پرسرعت نیز حدود 7 درصد است.
زارعیان افزود: در اینترنت پرسرعت ، ضریب نفوذ در کشور نسبت به میانگین جهانی بسیار پایین است که باید تلاش کرد تا هم ضریب نفوذ و هم سرعت اینترنت افزایش یابد
1391\09\01
behnam-k
23-11-2012, 14:04
طرح واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور از ششم آذر در سراسر کشور آغاز می شود .
1391\09\01
اینا فقط میخوان مشترک بگیرن تا بگن ما فلان تعداد مشترک داریم اما چه ارزشی داره کسانی که ای دی اس ال دارن سرعت اکثرا 64 تا 256 ، با قیمت بالا
mehdi_08
23-11-2012, 14:56
برای نویز
1- اول مودم رو از خط ورودی به خونه مستقیم چک کن ببین دم در هم نویز داری یا نه(ارتباط با سیم کشی ساختمان قطع بشه
2- اگه کار اول رو انجام دادی و نویز از سیم کشی ساختمان بود مطمئنا از پیش سیم رق سیم کشی انجام شده که باید از همجداش کنی
3- اگه نویز از طرف مخابرات بود بیرون خونه رو چک کن کابل برق فشار قوی از بالای خونتون رد نشده ؟؟ سیم تلفن که توی خونه میاد پیش از پیش سیم برق نشده
4- کارای بالا که نتیجه نداد توی مخابرات یه قانونی دارن که تا دم در خونه سرویس رو باید سالم تحویل بدن
پا می شی میری مخابرات یه راست می ری اتاق رئیس اونجا سفت و سخت از کیفیت بد سرویس شکایت می کنی و پا فشاری شدید که باید سرویس رو دم خونه سالم تحویلم بدین!! کوتاه هم نیا
برای خود من یه مشکل مشابه بود
پورتی که به من داده بودن بسیار ضعیف بود طوری که توی مخابرات چراغ adsl روش می شد ولی توی خونه نه
رفتم پیش رئیس اونم به مسئولش دستور داد دم خونه سرویس رو سالم تحویلش بدین
یارو هم 2 ساعت بعد زنگ زد حدود 5 6 تا پورت عوض کرد تا چراغ adsl روشن شد !!!
شما کوتاه نیا
scary جان از این نت پرسرعت که میگن خبری داری؟ سرعتش چقدری هست حالا؟کی میاد کرمانشاه؟ یه توضیحی بدی ممنون میشم:sq_15:
ShadowDragon
23-11-2012, 21:19
scary جان از این نت پرسرعت که میگن خبری داری؟ سرعتش چقدری هست حالا؟کی میاد کرمانشاه؟ یه توضیحی بدی ممنون میشم:sq_15:
همون ADSL ه! فارسیش میشه نت پر سرعت (اینطور ترجمه کردن)
ShadowDragon
23-11-2012, 21:20
باند نامحدود رو گرون کردن که به جاش به تعداد کاربرو زیاد کنن
behnam-k
23-11-2012, 23:10
scary جواب ما رو هم نداد !
سجاد این حرفها چیه میزنی ،سرعتش 100 مگه :sq_2:
ShadowDragon
23-11-2012, 23:34
مشکل اینجاس که ADSL2+ قابلیت ساپورت سرعت بالا تر از 24Mbps نداره!
misam5526
24-11-2012, 00:36
بیاید بریم یقه این لطفعلی (فک کنم مدیرعامل مخابراته) بگیریم... یه مصاحبه ازش خوندم چقدر تعریف ADSL مخابرات و وضعیت اینترنت در کرمانشاه رو کرده بود!!
اصلاً یه سر بریم خبرگزاری ایسنا شاکی شیم خواهش کنیم اونا برن به عنوان خبرنگار یقه این لطفعلی رو بگیرن!!
HO3IN-Life
24-11-2012, 10:42
دوستان ،
دیشب قطعی نداشت نتشون ؟!
مشکل اینجاس که ADSL2+ قابلیت ساپورت سرعت بالا تر از 24Mbps نداره!
مخابرات اینجا فعلاً توی ارائه 2Mbps ــاش مونده ! پس ناراحتی نداره که ADSL، قابلیت ساپورت سرعت بالاتر از 24Mbps رو نداره !
ShadowDragon
24-11-2012, 10:48
بحث اينجاس كه صفحه قبل يكي گفت سرعت به 100Mbps خواهد رسيد!
ShadowDragon
24-11-2012, 10:51
بیاید بریم یقه این لطفعلی (فک کنم مدیرعامل مخابراته) بگیریم... یه مصاحبه ازش خوندم چقدر تعریف ADSL مخابرات و وضعیت اینترنت در کرمانشاه رو کرده بود!! اصلاً یه سر بریم خبرگزاری ایسنا شاکی شیم خواهش کنیم اونا برن به عنوان خبرنگار یقه این لطفعلی رو بگیرن!!چه ايده خوبي! اما صد دفعه تو صفحات قبل گفتم بياد بريم اما ظاهرا كسي توجه نكرد! شما بگو و سعي كن چند نفرو جمع كني شايد به حرفت گوش كنن!
HO3IN-Life
24-11-2012, 11:01
آهان.پس هیچی ...
دوستان به نظرتون جریان این چیه ؟
behnam-k
24-11-2012, 11:16
آهان.پس هیچی ...
دوستان به نظرتون جریان این چیه ؟
این تست مال کدوم شهره ؟!نکنه مال کرمانشاست:sq_24:
behnam-k
24-11-2012, 11:16
کی گفته قراره به 100 برسه !!
HO3IN-Life
24-11-2012, 11:17
این تست مال کدوم شهره ؟!نکنه مال کرمانشاست:sq_24:
والا همه ی شواهدش داره نشون میده که ماله کرمانشاست واسه همینم سوال کردم :sq_6:
behnam-k
24-11-2012, 11:20
والا همه ی شواهدش داره نشون میده که ماله کرمانشاست واسه همینم سوال کردم :sq_6:
خب تو از کجا گیرش آوردی ؟
HO3IN-Life
24-11-2012, 11:26
خب تو از کجا گیرش آوردی ؟
از این تاپیک قرار دادن تست هاتون ! :31:
mehdi_08
24-11-2012, 11:44
بحث اينجاس كه صفحه قبل يكي گفت سرعت به 100Mbps خواهد رسيد!جان 100 مگ
شوخی بوده اون !!!
این طرح اینرنت پرسرعت هم که می گن همین adsl
ShadowDragon
24-11-2012, 14:01
تو قسمت سرورش نوشته تهران! قضيه كرمانشاه چيه؟
درضمن اين تست هر كجا كه باشه مربوط به ADSL نيست! چون همونطوري كه تو چند پست قبل گفتم ADSL حداكثر سرعتش 24Mbpsه! سرعتاي بالاتر رو با يه سرويسي كه ظاهرا بهش ميگن كابلي، ارائه ميشه
ShadowDragon
24-11-2012, 14:11
امروز تو اكانت پنل مخابرات چك كردم، از فروردين تا حالا فقط 10GB دريافتي و حدود 800مگ ارسال داشتم! البته 5GB كه يه دوره از صبانت گرفتم و 2روز آخر الكي دانلود ميكردم كه 2GB باقيش مصرف شه!!! كلا اين محدود ها خيلي به نفع من شده اما باز ميخوام اعتراض كنم كه چرا بيخودي 256 رو دو برابر سري دوم و 2.5 برابر اول كردن! متاسفم كه رئيس مخابرات اينقدر بيشعوره و مخش توانايي انجام چند تا جمع و تقسيم نداره كه 256 ما 2.5 برابر تهران كه 12 تومنه،قيمت گذاري شده!
Sc@ry پهنای باند مرکز فجر برای مخابرات چنده ؟
اگه اطلاع داری پهنای باند همین مرکز برای آسیاتک چنده ؟
پهنای باند مراکز و حتی شهرستان ها از هم جدا نیست.
آسیاتک تا یکی دو سال پیش 16MB پهنای باند داشت که بعدش اضافه شد. از مسعود نوری بپرسی بهت میگه
متاسفانه اطلاع ندارم و حتی نمیدونم منظورشون چه نوع سرویسی هست
.s.a.e.e.d
24-11-2012, 16:15
این سرویسهای 1 به ده فاجعه هستن.من امروز آنلاین دو مگ شارژ کردم سرعت دانلودش بیشتر از 60 کیلو نمیره .پس فردا برم عوضش کنم با یک مگ 1 به 5 بهتره :sq_10:
aligool21
24-11-2012, 16:28
این سرویسهای 1 به ده فاجعه هستن.من امروز آنلاین دو مگ شارژ کردم سرعت دانلودش بیشتر از 60 کیلو نمیره .پس فردا برم عوضش کنم با یک مگ 1 به 5 بهتره :sq_10:
512 واسه همه اینجوریه منم 60 تا بیشتر نمیشه
اگه عوض کردی تست کن بزار ببینیم چطوریه.
پینگت خیلی خوبه مال من که 380 به بالاست.چطوری پینگ انقدر پایینه؟
.s.a.e.e.d
24-11-2012, 16:33
512 نیست.مثلا دو مگ یک به ده شارژ کردم .79 تومن هزینه یک ماهشه.زنگ زدم گفت پس فردا بیا عوضش کن.جالبه اولش ز زدم گفتم میخوام شارژ کنم سرعت دو مگ 1 به ده تا چند میره.گفت تا 250.گفتم مطمئنی ؟ گفت اره.الان ز زدم میگم این که از یک مگ هم کمتره میگه سیستمت ویروسی نیست ؟ گفتم امروز صبح با یه مگ 130 تا دانلود میکردم.بعد رفت پرسید و اومد گفت آره ببخشید.الان پرسیدم 1 به ده هامون مشکل دارن
فقط تو عکسی که گذاشتم اون قانونش منو کشته 2048H
misam5526
24-11-2012, 16:35
پینگت خیلی خوبه مال من که 380 به بالاست.چطوری پینگ انقدر پایینه؟
اگه 2 مگ 60 بده سرعت اونوقت 512 سرعتش 16 بیشتر نمیشه!! و 256 هم از 8 بیشتر نمیشه (عجیبه که یکی از کاربرا همین اژدها میگفت دوستش 256 یک به ده سرعتش 25 بوده!)
.s.a.e.e.d
24-11-2012, 16:42
اگه 2 مگ 60 بده سرعت اونوقت 512 سرعتش 16 بیشتر نمیشه!! و 256 هم از 8 بیشتر نمیشه (عجیبه که یکی از کاربرا همین اژدها میگفت دوستش 256 یک به ده سرعتش 25 بوده!)
من عکس هم گذاشتم که بقیه گول این سرویسها رو نخورن.با اینکه خود من قبل از شارژ کردن از 2020 هم پرسیدم ولی پس فردا باید برم اونجا سرویس رو عوض کنم.در ضمن لینکهایی که دانلود میکنم همه لینک مستقیم هستن.رپید باز و اپلود باز و بقیه سرورها سرعتش ماکزیمم 75 تا بیشتر نمیشه در صورتی که من 1 مگ که داشتم همیشه سرعت دانلودم بین 120 تا 130 ثابت بود و تو یک سال بیشتر از یک و نیم ترابایت دانلود کردم
aligool21
24-11-2012, 16:43
512 نیست.مثلا دو مگ یک به ده شارژ کردم .79 تومن هزینه یک ماهشه.زنگ زدم گفت پس فردا بیا عوضش کن.جالبه اولش ز زدم گفتم میخوام شارژ کنم سرعت دو مگ 1 به ده تا چند میره.گفت تا 250.گفتم مطمئنی ؟ گفت اره.الان ز زدم میگم این که از یک مگ هم کمتره میگه سیستمت ویروسی نیست ؟ گفتم امروز صبح با یه مگ 130 تا دانلود میکردم.بعد رفت پرسید و اومد گفت آره ببخشید.الان پرسیدم 1 به ده هامون مشکل دارن
فقط تو عکسی که گذاشتم اون قانونش منو کشته 2048H
سرعت خیلی کمه .من 512 نامحدود دارم تا 60 دانلود میکنم.به نظر من برو نامحدود 512 بگیر خیال خودت راحت کن من از 24 تا حالا 25 گیگ دانلود کردم
ShadowDragon
24-11-2012, 17:14
اگه 2 مگ 60 بده سرعت اونوقت 512 سرعتش 16 بیشتر نمیشه!! و 256 هم از 8 بیشتر نمیشه (عجیبه که یکی از کاربرا همین اژدها میگفت دوستش 256 یک به ده سرعتش 25 بوده!)درسته من اين حرف رو زدم اما اگه يادت باشه اين پست رو وقتي داده بودم كه از مخابراتي كه رفته بودم اعتراض برگشته بودم! طرف به من گفت كه 512 با حدود 40-50 ميگيره! منم فكر كردم اين بي وجدان ها سرويس هارو درست كردن! حالا آقا ميثم شما كه اينقدر حافظت خوبه برو صفحه 407 رو نگاه كن، قبل همه من گفتم كه سرعت 1 ب 10 چيه، و چطور اينا مردم رو احمق فرض كردن
ShadowDragon
24-11-2012, 17:22
دوستان و كاربران گرامي...به خبري كه همكنون به دست ما رسيد توجه كنيد!در راستاي سياست منگل و احمق و... فرض كردن مردم محترم! سرعت 1به 10 اعلام شد!128,64=64256,512=1281,2meg=512سرعت هاي 1 به 10 بر روي سرعت هاي فوق بسته شده و در جواب اعتراض مشتركين گفته شود: باند شما 1ب10 ميباشد! براي مثال 512 ك بر روي 128 بسته شده سرعت دانلود آن 16 خواهد شد، و گفته ميشود شبكه شلوغ است! خوب ديگه! اگه باور ندارين كه اينقدر مارو بيشعور فرض كردن، همين الان بزنگين 2020! مردا با وجدانن! خودشون ميكن كه سرعتا كمتر بسته شده! پ.ن: تشكرم كردين،كردين! جوابشم:خواهش ميكنم!نميخواد زحمت بكشي، اينم به صورت نقل قول! و از اونجاي كه اين پست رو با موبايل دادم همون صفحه،مرتب تر، سرعت هارو نوشتم! كه اينه: 64 و 128 هر دو سرعت دانلود 8 ميدن! 256 و 512 هردو سرعت دانلود 16 ميدن و يك مگ و دو مگ هر دو سرعت دانلود 64 ميدن! كه حتي يك نفرم تشكر نكرد;-) اما يكيتون كه پست الكي ميده 5نفر ازش تشكر ميكنن! حالا ميتونين اطلاعات بيشتر رو از اقاي SCARY بگيريد كه ميگه سرعتارو خودش تنظيم كرده!
ShadowDragon
24-11-2012, 17:31
512 نیست.مثلا دو مگ یک به ده شارژ کردم .79 تومن هزینه یک ماهشه.زنگ زدم گفت پس فردا بیا عوضش کن.جالبه اولش ز زدم گفتم میخوام شارژ کنم سرعت دو مگ 1 به ده تا چند میره.گفت تا 250.گفتم مطمئنی ؟ گفت اره.الان ز زدم میگم این که از یک مگ هم کمتره میگه سیستمت ویروسی نیست ؟ گفتم امروز صبح با یه مگ 130 تا دانلود میکردم.بعد رفت پرسید و اومد گفت آره ببخشید.الان پرسیدم 1 به ده هامون مشکل دارنفقط تو عکسی که گذاشتم اون قانونش منو کشته 2048Hدو شنبه رفتي خواهشا كوتاه نيا، بگو چرا سرعتتو رو 512 بستن! وقتي آنلاين شارژ ميكنين، چند ساعت طول ميكشه كه وصل شه يا ترافيك خريده شده به حساب وارد شه؟
.s.a.e.e.d
24-11-2012, 17:37
دو شنبه رفتي خواهشا كوتاه نيا، بگو چرا سرعتتو رو 512 بستن! وقتي آنلاين شارژ ميكنين، چند ساعت طول ميكشه كه وصل شه يا ترافيك خريده شده به حساب وارد شه؟
حتما کوتاه نمیام.مسخرشو دراوردن به خدا.وقتی یه سرویس رو به اسم دو مگ 80 تومن میگیرن و در اصل 512 است یا خیلی ... یا مردم رو .. فرض کردن.کسی بخواد 512 نامحدود بگیره خب ماهی 40 میده نه 80.دفعه قبل که آنلاین شارژ کردم وصل نشد زنگ زدم وصلش کردن ولی این دفعه که قطع شد با اون یکی اشتراکم شارژ کردم و همون لحظه وصل شد
aligool21
24-11-2012, 17:46
حتما کوتاه نمیام.مسخرشو دراوردن به خدا.وقتی یه سرویس رو به اسم دو مگ 80 تومن میگیرن و در اصل 512 است یا خیلی ... یا مردم رو .. فرض کردن.کسی بخواد 512 نامحدود بگیره خب ماهی 40 میده نه 80.دفعه قبل که آنلاین شارژ کردم وصل نشد زنگ زدم وصلش کردن ولی این دفعه که قطع شد با اون یکی اشتراکم شارژ کردم و همون لحظه وصل شد
512 نامحدود 40تومان نیست .من 26 تومان گرفتم.
نکنه قیمت زیاد کردند؟
ShadowDragon
24-11-2012, 17:49
الان اگه كسي بخواد مثلا 512 بگيره چهار تا راه داره! اولي همون 1ب5 و ماهي 40تومن! دومي يك مگ 1ب10 ماهي 42ت! سومي 2مگ 1ب10 ماهي 79تومن و چهارمي 256 1ب1 ماهي 80تاصلا سيستم اكانتينگ ندارن يا بلد نيستن استفاده كنن! وگرنه هيچوقت اين 2مگ 1ب10 نبايد رو 60 با نوسان 5تا ثابت باشه! قيمت 256 هم واقعا زياده!
.s.a.e.e.d
24-11-2012, 17:49
512 نامحدود 40تومان نیست .من 26 تومان گرفتم.
ای بابا.اون قبل از انقلاب بود.الان قیمتها عوض شدن
الان اگه كسي بخواد مثلا 512 بگيره چهار تا راه داره! اولي همون 1ب5 و ماهي 40تومن! دومي يك مگ 1ب10 ماهي 42ت! سومي 2مگ 1ب10 ماهي 79تومن و چهارمي 256 1ب1 ماهي 80تاصلا سيستم اكانتينگ ندارن يا بلد نيستن استفاده كنن! وگرنه هيچوقت اين 2مگ 1ب10 نبايد رو 60 با نوسان 5تا ثابت باشه! قيمت 256 هم واقعا زياده!
کلا هیچی بلد نیستن.یعنی خداوکیلی من موندم اینهایی که پشتیبان هستن چی میدونن.خودشون خبر نداشتن قیمت سرویسها چنده.میگم سرویسم رو با دو مگ یک به 5 عوض کنم چقدر با این 79 تومنی هزینه اش فرق داره (خودم میدونستم) طرف گفت چیز زیادی نیست.فکر کنم 5 یا 10 یا نهایتش بیست هزار تومن باشه.گفتم نه آقا.دو مگ 135 تومنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.