مشاهده نسخه کامل
: مشکل شناسایی کارت گرافیک توسط ویندوز سون
سلام. من یه کامپیوتر خانگی به مشخصات زیر دارم:
CPU: 1.6
Ram: 512
HARD: 180
Graphic: 256
از کارت گرافیکم اطلاعات بیشتری ندارم چون ویندوز سون من نمیتونه اونو شناسایی کنه. قبلا که ویندوز Xp داشتم میتونستم Gta 5 رو هم حتی بازی کنم ولی از وقتی که سون نصب کردم ، حتی بازی های خود ویندوز هم تیکه تیکه بالا میاد.
توی system information هم وقتی به قسمت display میرم ، اطلاعات زیر رو وایم میاره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بدونم مشکل از کجاست و باید چیکار کنم تا بتونم کارت گرافیک رو نصب کنم.
لطفا جواب بدید.
پست دادم که تاپیک بیاد بالا.
لطفا جواب بدید.
گرافیکو از تو safe mode پاک کن و درایورشو از اینترنت بگیر آخرین ورژن
و دوباره نصب کن
گرافیکو از تو safe mode پاک کن و درایورشو از اینترنت بگیر آخرین ورژن
و دوباره نصب کن
میشه بیشتر توضیح بدید؟ safe mode کجا هست؟ درایور رو باید از سایت Nvidia دانلود کنم؟
اولا مدل دقیق گرافیکتونو بگید
اگه geforce بود آره از nvidia دانلود کنید
موقعی سیستم میخواد بوت شه دکمه ی f8 رو بزنید تا وارد محیط safe mode بشید از تو device manager گرافیک رو unistall
کنید و وارد ویندوز شده ودوباره نصب کنید
اولا مدل دقیق گرافیکتونو بگید
اگه geforce بود آره از nvidia دانلود کنید
موقعی سیستم میخواد بوت شه دکمه ی f8 رو بزنید تا وارد محیط safe mode بشید از تو device manager گرافیک رو unistall
کنید و وارد ویندوز شده ودوباره نصب کنید
از توی DirectX Diagnostic Tool که نگاه کردم ، اطلاعات زیر رو داده بود. ببخشید من خیلی آماتورم . لطفا از تصویر زیر خودتون هر اطلاعاتی که میخواید بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر حال خیلی ممنون.
اینکه درایور رو شناخته که مشکلی نداره
ولی سیستم شما برای سون یکم پایینه و ممکنه اذیت بشین همون xp به نظرم بهتره براتون
چون حداقل سیستم رو دارین میگم
اینکه درایور رو شناخته که مشکلی نداره
ولی سیستم شما برای سون یکم پایینه و ممکنه اذیت بشین همون xp به نظرم بهتره براتون
چون حداقل سیستم رو دارین میگم
باشه مرسی. پس همون XP نصب میکنم. دستتون درد نکنه.
FARSHAD-00
03-07-2010, 09:34
كسي با اين سيستم ويندوز سون نصب نمي كنه.از همون xp استفاده كن.منم سيستمم قديميم كمي از اين بالاتره سون روش نصب نمي كنم.ram سيستم شما براي سون خيلي كمه اگه هم كافي باشه حتي يه آنتي ويروسم نمي توني روش نصب كني
amd>intel
03-07-2010, 13:50
قطعاتی که تاریخ ساختشون قبل از 2005 هست . از ویستا و سون استفاده نکنند بهتره :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.