مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در خرید مانیتور حدود 150
باسلام
من تو خرید مانیتور به مشکل بر خوردم هم نمیتونم انتخاب کنم و هم انگار افزایش قیمت هم داشته درسته؟؟
بودجه حدود 140 تا 160 نه بیشتر ... خواهشا راهنمایی بفرمایید.
مانیتور 19 با 20 اینچ که فرق محسوسی که نداره از لحاظ اندازه؟
با مانیتور "20 در فاصله کم مثل پشت میز چشما اذیت نمیشه؟ تجربه کار باهاشو ندارم.
و اینکه به دلیل بالا رفتن رزولوشن تصویر کوچیک نمیشه یا نوشته ها ریز؟
اول قصد خرید p20500 داشتم که به بودجم نمیخوره و تو همین فروم بارها دیدم نوشتن سری P مشکل داره؟ این حرفا چقدر صحت داره؟
و همچنین این مسئله که یکی از دوستان میگفت مانیتورهای AOC قیمت پایینش توجیه کیفیتش هست و برگشتیاش و سوختن پیکسل هاش به نسبت بقیه برندا بیشتره ... ؟؟
(برای این مطلب که aoc سازنده پنلهای برندای معروفه لینکی موجوده؟ aoc و lg ساخت کامل مادیرانه یا مونتاژه؟)
کلا تو این محدوده قیمت بهترین گزینه از همه لحاظ چیه؟ خودم مد نظرم AOC 2036s ، اما LG هم تو این بازه تنوش زیاده راهنمایی بفرمایید؟؟
درضمن آدرس نمایندگی فروش AOC و LG هم میخواستم کجاست؟
سامسونگ و بلدم تو بازار رضا انتهای راهروی اول نمایندگی گرین و سامسونگه ....
و همچنین حداقل گرافیک مورد نیاز مانیتور با این سایز که راحت جواب بده چیه یا فرقی نمیکنه ، منظروم بازی با تمام جزیات کامل نیست ؟؟
باتشکر از همه دوستان.
امير موسر
30-06-2010, 11:19
باسلام
من تو خرید مانیتور به مشکل بر خوردم هم نمیتونم انتخاب کنم و هم انگار افزایش قیمت هم داشته درسته؟؟
بودجه حدود 140 تا 160 نه بیشتر ... خواهشا راهنمایی بفرمایید.
مانیتور 19 با 20 اینچ که فرق محسوسی که نداره از لحاظ اندازه؟
با مانیتور "20 در فاصله کم مثل پشت میز چشما اذیت نمیشه؟ تجربه کار باهاشو ندارم.
و اینکه به دلیل بالا رفتن رزولوشن تصویر کوچیک نمیشه یا نوشته ها ریز؟
اول قصد خرید p20500 داشتم که به بودجم نمیخوره و تو همین فروم بارها دیدم نوشتن سری P مشکل داره؟ این حرفا چقدر صحت داره؟
و همچنین این مسئله که یکی از دوستان میگفت مانیتورهای AOC قیمت پایینش توجیه کیفیتش هست و برگشتیاش و سوختن پیکسل هاش به نسبت بقیه برندا بیشتره ... ؟؟
(برای این مطلب که aoc سازنده پنلهای برندای معروفه لینکی موجوده؟ aoc و lg ساخت کامل مادیرانه یا مونتاژه؟)
کلا تو این محدوده قیمت بهترین گزینه از همه لحاظ چیه؟ خودم مد نظرم AOC 2036s ، اما LG هم تو این بازه تنوش زیاده راهنمایی بفرمایید؟؟
درضمن آدرس نمایندگی فروش AOC و LG هم میخواستم کجاست؟
سامسونگ و بلدم تو بازار رضا انتهای راهروی اول نمایندگی گرین و سامسونگه ....
و همچنین حداقل گرافیک مورد نیاز مانیتور با این سایز که راحت جواب بده چیه یا فرقی نمیکنه ، منظروم بازی با تمام جزیات کامل نیست ؟؟
باتشکر از همه دوستان.
سری P یک سریش مشکل تصویر ندادن دارن ! دلیل نمیشه همشون اینجوری باشن ! در ضمن مشکلی داشته باشه سام سرویس تعویضش میکنه برات ! من که نظرم اینه که 20.000 به بودجتون اضافه کنید و 2053TQ از الجی یا همین 20500 سامسونگ رو بگیرید !
برای این رزولوشنا هم دیگه حداقل یه 9600 میخوای !
سری P یک سریش مشکل تصویر ندادن دارن ! دلیل نمیشه همشون اینجوری باشن ! در ضمن مشکلی داشته باشه سام سرویس تعویضش میکنه برات ! من که نظرم اینه که 20.000 به بودجتون اضافه کنید و 2053TQ از الجی یا همین 20500 سامسونگ رو بگیرید !
برای این رزولوشنا هم دیگه حداقل یه 9600 میخوای !
درسته اگر بودجه افزایش پیدا کنه حتما W2053TQ می گیریم ...
اما بیشتر نظرم AOC هست بین این سه مدل کدوم بهتره به نظرتون؟
AOC 2036s : نظرمه تو کاتالوگ سایتم نوشته که سری S سری دانش آموزیه و با بهترین قیمت بهترین پرفرمنسو داره مخصوص وب گردیه و تماشای فیلمه ..
و برای اطلاع دوستان هم usb hub روی مونیتور برای نصب webcam قرار داده شده...
913FW : هم سری F خانوادگی و مالتی مدیاست با کنتراست پایین تر و رنگهای زنده و مخصوص نرم افزارهای گرافیکیه و ازین چیزا ..
F19s
حالا در کل نظرتون چیه؟؟
LG ت واین بازه چیزی سراغ ندارین خوب باشه؟
امير موسر
30-06-2010, 19:10
160.000 داری ! 10.000 بزار روش و 2053 تی کیو رو بگیر !
ولی بین این سه تا مدل AOC همون 2036 خوبه !
Advanced Ali-001
30-06-2010, 19:34
مانیتورخوب رای شما فقط برند سامسونگ خوبه برید به این آدرس فکر کنم این مدل خوبی باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
160.000 داری ! 10.000 بزار روش و 2053 تی کیو رو بگیر !
چشم هرچی شما بگین اینو میخریم.:31:
ممنون.
ساسان مهاجم
05-07-2010, 10:11
درسته اگر بودجه افزایش پیدا کنه حتما W2053TQ می گیریم ...
اما بیشتر نظرم AOC هست بین این سه مدل کدوم بهتره به نظرتون؟
AOC 2036s : نظرمه تو کاتالوگ سایتم نوشته که سری S سری دانش آموزیه و با بهترین قیمت بهترین پرفرمنسو داره مخصوص وب گردیه و تماشای فیلمه ..
و برای اطلاع دوستان هم usb hub روی مونیتور برای نصب webcam قرار داده شده...
913FW : هم سری F خانوادگی و مالتی مدیاست با کنتراست پایین تر و رنگهای زنده و مخصوص نرم افزارهای گرافیکیه و ازین چیزا ..
F19s
حالا در کل نظرتون چیه؟؟
LG ت واین بازه چیزی سراغ ندارین خوب باشه؟
من 1953 خودم خريدم 160 - اگر ميخواي ميتوني اون رو بخري
در مورد aoc برند خوبيه. و كيفيتش خيلي خوبه. دوست من v22 داره به شدت راضيه
در مورد سئوالت ... مانيتور ها پنلش مال خود ال جي ولي تو ايران مونتاژ ميشه توسط ماديران
تو اون سه تا مدل 2036 خيلي مدل خوبيه از نظر من. من بيشتر ميپسندم كيفيت و طراحيشو. ياز نظر خودتونه
من 1953 خودم خريدم 160 - اگر ميخواي ميتوني اون رو بخري
در مورد aoc برند خوبيه. و كيفيتش خيلي خوبه. دوست من v22 داره به شدت راضيه
در مورد سئوالت ... مانيتور ها پنلش مال خود ال جي ولي تو ايران مونتاژ ميشه توسط ماديران
تو اون سه تا مدل 2036 خيلي مدل خوبيه از نظر من. من بيشتر ميپسندم كيفيت و طراحيشو. ياز نظر خودتونه
بسیار ممنون از نظری که دادی و راهنماییت ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.