ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن خود به خودی فایل های JPEG

mehran.tm
30-06-2010, 09:50
سلام. کسی میتونه به من کمک کنه در این رابطه که من وارد هر پوشه عکس هام که می شم بعد از اینکه پوشه رو می بندم ، دوباره بازش می کنم هیچکدوم از عکس هام نیست و حجم فولدر رو بین 38 تا 40 کیلو بایت می زنه.. یکی یکی داره تمام عکسهام پاک می شه... کممممممممممممممممممممممکک کککککککککککککککککککک:41::41::4 1:

Dr Hannibal
01-07-2010, 19:31
سلام. کسی میتونه به من کمک کنه در این رابطه که من وارد هر پوشه عکس هام که می شم بعد از اینکه پوشه رو می بندم ، دوباره بازش می کنم هیچکدوم از عکس هام نیست و حجم فولدر رو بین 38 تا 40 کیلو بایت می زنه.. یکی یکی داره تمام عکسهام پاک می شه... کممممممممممممممممممممممکک کککککککککککککککککککک:41::41::4 1:

نصب آنتی ویروس. سپس آپدیت و اسکن. این جور واقع بهتر از یه آنتی ویروسی استفاده کنی که قدرت دیسفکشن کردن داشته باشه. مثلا کسپرسکی تو این زمینه خوبه. از آویرا برای الان به هیچ وجه استفاده نکن. ( یادت باشه )

kian-sh
04-08-2010, 20:05
ویندوزت رو عوض کن.

abator
04-08-2010, 20:41
این جواب نیست براساس تجربه فقط یه نصیحته تا قبل از هر کاری بقیه عکسهاتو حفظ کنی ،کامپیوترت 100%ویروسیه اول همه فولدر هاتو بدون اینکه باز کنی(اگه چیزی مونده باشه)تو یه cd یا فلش کپی کن بعد از روش بچه ها استفاده کن متاسفانه باید بگم دیگه عکسهای پاک شده برنمی گرده،این راه ها برای من جواب ندادتا ویندوزمو عوض کردم.