مشاهده نسخه کامل
: لرزش تصویر مانیتور
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به تمام دوستان عزیز انجمن
مشخصات رایانه
مادربرد الایت 785
پردازنده 620 آی ام دی
مانیتور فلت سامسونگ
به تازگی بعضی وقتها به یکباره تصویر رایانه شروع به لرزش و جابجایی میکنه و کوچک و بزرگ میشه.
نمایشگر رایانه حداقل برای 4 سال پیش هست امکان خرابی از کجا می تونه باشه؟
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
با تشکر:11:
اسپیکر و وسایل آهن ربایی رو ازمانیتور دور کنید.
سی دی راه انداز مانیتور رو نصب کنید.
ریزولیشن مانیتور رو کم کنیدو فرکانس ماینتور رو کاهش بدید
اگه بازم این مشکل برقرار بود یا مانیتور مشکل سخت افزاری داره یا اینکه ایراد از گرافیکه
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی
اسپیکر ندارم و همچنین قطعات آهنربایی هم در نزدیکی رایانه وجود ندارد
درایور نصب شده است و رزولوشن و فرکانس تصویر استاندارد است
آیا با نرم افزار های تست کارت گرافیک می توان به ایراد کارت گرافیک یا مانیتور پی برد ؟
با تشکر
با یه گرافیک امتحان کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه این راه بهتره
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی
متاسفانه به کارت گرافیک جدا دسترسی ندارم آیا راهکار دیگری برای یافتن ایراد وجود دارد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست گرامی
متاسفانه به کارت گرافیک جدا دسترسی ندارم آیا راهکار دیگری برای یافتن ایراد وجود دارد
مغازه کامپیوتری محل...!
مانیتور رو بردارید ببرید مغازه کامپیوتری محل و تستش کنید... البته قبلش با طرف هماهنگ کنید که سورپرایز نشه...!
همچنین خونه دوستان و آشنایانم میشه... فقط دقت کنید گرافیکشون پورت متناسب با مانیتورتون رو داشته باشه... احتمالاً پورتی که مانیتورتون ساپورت میکنه VGA و یا نهایتش DVI ـه... :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همین مشکل رو وقتی مانیتورم سی آر تی بود داشتم.اولش فکر میکردم مانیتور خراب بعدش دیدم که پشت دیواری که مانیتورو گذاشتم یخچال هست و هر وقت یخچال شروع به کار میکنه تصویرش میلرزید.یکی از دوستان هم خونشون طبقه سوم بود و میگفت که علتش سیم برق کوچه هست.
یه علت دیگش هم میتونه کم بودن Refresh Rate باشه که از قسمت رزولوشن باید Advanced Settings رو باز کنی.بری قسمت مانیتور و ریفرش ری رو بیشتر کنی.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به تمام عزیزان
از تمام دوستانی که راهنمایی کردند سپاسگذارم
از دوست گرامی cleeev به خاطر تصاویر و توضیحاتی که بیشتر شبیه مسخره کردن است تا راهنمایی متشکرم
سوالی که بنده مطرح کردم به خاطر این بود که از عزیزان انجمن اگر کسی با چنین مشکلی برخورد کرده بود
بنده را راهنمایی کنند .
با تشکر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به تمام عزیزان
از تمام دوستانی که راهنمایی کردند سپاسگذارم
از دوست گرامی cleeev به خاطر تصاویر و توضیحاتی که بیشتر شبیه مسخره کردن است تا راهنمایی متشکرم
سوالی که بنده مطرح کردم به خاطر این بود که از عزیزان انجمن اگر کسی با چنین مشکلی برخورد کرده بود بنده راهنمایی کند .
با تشکر
دوست من اینجا کسی قصد مسخره کردن نداره و هدف کمک به یکدیگر هست
همان طور که دوستان هم گفتن به نظر منم بهترین راه حل تست کردن مانیتور با یک کیس دیگه هست
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.