مشاهده نسخه کامل
: آپدیت P5LD2-SE
Mehrdad.y
30-06-2010, 09:02
با سلام
من بایوس مادر بردم را که مدل P5LD2-SE هست را آپدیت کردم و CPU مدل E6300 روش انداختم اما باز هنگام بالا آمدن این پیغام را می دهد :
Unknown CPU , Bios update is required to unleash its full power
F1و حتما باید کلید
را بزنم تا بره تو ویندوز البته تو بایوس که میری کاملا شناختش و تو ویندوز هم شناخته شده است و هیچ مشکلی هم بوجود نیومده ولی نمی دونم چرا این پیغام رو میده .
لطفا راهنمایی بفرمائید .
amd>intel
30-06-2010, 09:25
توی cpu support list مادربرد شما این برد ساپورت میشد ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین بایوسش رو گرقتی بعد از اپ بایوس clear cmos کردی ؟
Mehrdad.y
01-07-2010, 10:47
سلام
تو این سایت رفتم مدل cpu من بود ولی تو قسمت Core 2 Duo ولی cpu من Dual Core است حالا نمی دونم ساپورت می کنه یا نه . حالا اگه ساپورت نکنه موردی پیش میاد یا نه میشه باهاش کار کرد ؟
درضمن clear cmos هم نکردم یعنی بلد نیستم اگه در این مورد هم توضیح بدی ممنون می شم .
با تشکر از شما
salarhiv
01-07-2010, 15:06
اگه مادربرد کلیدی برای clear cmos داره باید از اون براحتی استفاده کنی که البته فکر نمی کنم مادر برد شما داشته باشه.
پس باید از جامپر مادر برد استفاده کنی.
این مطلب می تونه کمکت کنه:
برای ریست کردن، جامپرو از روی پین هایی که قبلا اونارو را پوشونده، بیرون بیار( جای جامپر معمولا کنار باتری بایوسه و یا قسمت پایین مادر برد قرار داره) و اونو یک پین به سمت پین خالی ببر. حالا بعد از چند ثانیه اونو به جای اولش برگردون.
فقط حتما یادت باشه وقت ریست جامپر ,حتما برق پاور قطع باشه و حتما قبل از روشن کردن دوباره از جا افتادن جامپر مطمئن شو.
Mehrdad.y
03-07-2010, 07:49
با تشکر
حالا اگه مادربوردم CPU را ساپورت نکنه مشکلی پیش میاد ؟
salarhiv
03-07-2010, 12:10
وقتی داری بدون مشکلی کار می کنی,قطعا نه!
اون ارور هم اگه می خوای نیاد از تو بایوس غیر فعالش کن.
amd>intel
03-07-2010, 13:28
من بردی دیدم پردازنده ای روش بوده که تو سایت سازنده ساپورت نمیکنه چند ماهی کار کرده ولی آخرسر مادربرده خراب شده . تو سایتش چک کن اگر ساپورت میکنه که مشکلی نیست فقط برای CLEAR CMOS تو دفترچه بردت کامل توضیح داده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.