ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقابله با ویروس اتو ران

GOLI87
30-06-2010, 00:40
سلام،سیستم من چند تا ویروس داره که یکیش اتو رانه ،می خوام کلا درایوامو فرمت کنم و یه ویندوز جدید نصب کنم از طرفی فابلایی که رو سیستم دارمو احتیاج دارم و وقتی با انتی ویروس ویروس یابی می کنم چند تا از فایلام حذف میشه بایستی چیکار کنم که فایلامو داشته باشم و در عین حال واسه استفاده تو ویندوز جدید ویروس نداشته باشن،آیا چاره ای جز از دست دادن فایلا ندارم؟؟؟؟:41:

GOLI87
03-07-2010, 23:24
کسی نیست جواب بده؟؟؟!!!!!!!:19:

nightmare
03-07-2010, 23:29
سلام . ممکنه فایل هایی که می فرمایید فایل های اصلی شما نباشن و ویروس باشن . در عوض فایل های اصلی شما مخفی شده باشه .

این تاپیک ها رو مطالعه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا بعد ...

Dr Hannibal
04-07-2010, 05:30
سلام،سیستم من چند تا ویروس داره که یکیش اتو رانه ،می خوام کلا درایوامو فرمت کنم و یه ویندوز جدید نصب کنم از طرفی فابلایی که رو سیستم دارمو احتیاج دارم و وقتی با انتی ویروس ویروس یابی می کنم چند تا از فایلام حذف میشه بایستی چیکار کنم که فایلامو داشته باشم و در عین حال واسه استفاده تو ویندوز جدید ویروس نداشته باشن،آیا چاره ای جز از دست دادن فایلا ندارم؟؟؟؟:41:

این پست رو بخونید.

اون فایل هایی که ویروسی شده و آنتی ویروست نمیتونه ریپیر کنه و برات مهمه رو مثل این پست توی همون تاپیکی که پست بود قرار بده تا با دوستان سعی کنیم فایل رو ترمیم کنیم.