Reza Razor
29-06-2010, 14:57
سلام من یه کارت 8800 gt دارم
چند وقت پیش خراب شد دادم گارانتی تعمیر کردن الان دوباره همون مشکل برگشته ولی کمتر
وسط دیدن یه فیلم HD بودم که تصویر لرزید و بعد همه چی قاطی شد و سیستم هنگ کرد
بعد از اون موقع که سیستم ریستارت شد تصویر سیاه بایوس پر شد از علامت تعجب های این شکلی
!!!!!!!! !!!! !!! ! ! !! ! !! ! ! ! ! !!
!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!! ! !
!!!!!! ! ! !!!!!! !!! ! ! ! !!!!!!!! ! ! !
یا ویندوز بالا نمیاد یا اگرهم میاد همون اول صفحه رنگی و قاطی میشه و ریستار و ارور صفحه آبی
از حال safe mode کارت گرافیک رو disable کردم ویندوز بالا میاد ولی دیگه کارتی درکار نیست !
باز کردم برد کارت رو یکم از اون فکر کنم خمیر سیلیکن بود اطراف هسته زدم روش بعد دیدم با اینکار یکم بهتر شد و مشکل توی ویندوز دیگه وجود نداره و فقط موقع بازی تصویر پرش پیدا میکنه یا صحنه سیاه میشه !
مشکل از چیه ؟
بخاطر فن و گرماس ؟ یا کارت مشکل داره ؟
خواهشا زودتر راهنمایی کنین که بدونم چیکارش کنم !
چند وقت پیش خراب شد دادم گارانتی تعمیر کردن الان دوباره همون مشکل برگشته ولی کمتر
وسط دیدن یه فیلم HD بودم که تصویر لرزید و بعد همه چی قاطی شد و سیستم هنگ کرد
بعد از اون موقع که سیستم ریستارت شد تصویر سیاه بایوس پر شد از علامت تعجب های این شکلی
!!!!!!!! !!!! !!! ! ! !! ! !! ! ! ! ! !!
!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!! ! !
!!!!!! ! ! !!!!!! !!! ! ! ! !!!!!!!! ! ! !
یا ویندوز بالا نمیاد یا اگرهم میاد همون اول صفحه رنگی و قاطی میشه و ریستار و ارور صفحه آبی
از حال safe mode کارت گرافیک رو disable کردم ویندوز بالا میاد ولی دیگه کارتی درکار نیست !
باز کردم برد کارت رو یکم از اون فکر کنم خمیر سیلیکن بود اطراف هسته زدم روش بعد دیدم با اینکار یکم بهتر شد و مشکل توی ویندوز دیگه وجود نداره و فقط موقع بازی تصویر پرش پیدا میکنه یا صحنه سیاه میشه !
مشکل از چیه ؟
بخاطر فن و گرماس ؟ یا کارت مشکل داره ؟
خواهشا زودتر راهنمایی کنین که بدونم چیکارش کنم !