PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزاری برای نمایش تعدادفریم در ویدئو

amir200812
29-06-2010, 10:31
سلام
من دنبال نرمافزاری هستم که بتونه تعداد فریم در یک ویدئو رو بصورت یک نمودار نشون بده و بشه دید چقدر نوسان داشته!(فقط ماکسیموم و مینیموم به کارم نمیاد ها باید بفمم کجا نوسان داره کجا نداره)

Mr Andersson
31-07-2010, 14:53
درود;

از اونجايي كه هيچكي جواب نداد من يه سوال بپرسم...

مگه تعداد فريم تو يك فايل ويدئويي تغيير هم ميكنه؟!!!

.......

*hamedkhatar*
31-07-2010, 15:45
بهترین برنامه برای عکس گرفتن ، فیلم گرفتن ، بنچ مارک گرفتن ، و نمایش FPS بازی و فیلم برنامه Fraps میباشد که بسیار عالی هست
حجم این برنامه 2 مگابایت میباشد.

دانلود نسخه نهایی Fraps 3.2.3 Build 11796
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fraps (derived from Frames per second) is a benchmarking, screen capture, and real-time video capture utility for DirectX and OpenGL applications. It is commonly used to determine a computer's performance with a game, as well as record gaming footage. The program is very popular in the making of amateur machinima films.'

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nitro
31-07-2010, 16:57
نرخ فریم (FrameRate)= تعداد فریم ها در ثانیه (مثلا 24 یا 25 یا 30)
تعداد فریم های کل فیلم = نرخ فریم x زمان فیلم بر حسب ثانیه

تعداد فریم چیزی نیست که نوسان داشته باشه، یک عدد ثابته و بسته به زمان و نرخ فریم فیلم مشخص میشه

لطفا سوالتون رو واضح تر بپرسید :13:

amir200812
01-10-2010, 23:05
نرخ فریم (FrameRate)= تعداد فریم ها در ثانیه (مثلا 24 یا 25 یا 30)
تعداد فریم های کل فیلم = نرخ فریم x زمان فیلم بر حسب ثانیه

تعداد فریم چیزی نیست که نوسان داشته باشه، یک عدد ثابته و بسته به زمان و نرخ فریم فیلم مشخص میشه

لطفا سوالتون رو واضح تر بپرسید :13:
فقط برای اطلاع میگم:
تعداد فریم در هر ثانیه در فیلم برداری متغیر هست! اونی که شما میگید ثابت هست در کانورت یک ویدئو کلیپ هست نه در فیلمبرداری دیجیتال!
یعضی نرمافزار میتونن مینیموم و ماکسیموم فیریم ریت رو نشون بدن! مثل KMplayer!

Mr Andersson
10-10-2010, 02:57
درود;

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم اما اگه شما یه فایل داشته باشید یعنی یک نوع فریم ریت دارید مگر اینکه فیلم راش تون فریم هاش فرق کنه.. مثلا با دوربین رم خور میشه یه فایل ظبط کرد که فریم ریت بالاتری داشته باشه اما این فایل به بقیه رکورد شما متصل نیست. از اینرو اگه شما تو نرم افزار هم اینا رو بهم وصل کنی موقع خروجی فقط میتونی یک نوع فریم ریت مشخص کنی..

.......