مشاهده نسخه کامل
: خروجی گرفتن از فلش decompile شده
am_sanatiz
29-06-2010, 09:29
سلام
من با Sothink SWF Decompiler یک فایل swf را به fla تبدیل کردم و تمام اکشن های آن ایجاد شده.
رفتم و در بخشی از اکشن ها تغییراتی دادم و بعد خروجی می گیرم که دوباره فایل swf را ایجاد کنم اما با یک تعداد error مواجه می شود و حجم فایل swf ای هم که می سازد خیلی کمتر از فایل اصلی هست.
اشکال این کار از کجاست؟
روش درست خروجی گرفتن swf از فایلی که decompile شده چطوری هست؟
فایلی که decompile شده در کنار آن یک تعداد پوشه و در آنها تعدادی فایل اکشن هستند. ممکن است وقتی خروجی swf می گیرم آن فایل های اکشن را نمی شناسد و خطا می دهد و آیا راهی داره که به باید به flash گفت که فایل های اکشن آن کجا هستند ؟ یا وقتی که decompile شده خودش تمام فایل ها را می شناسد.
متشکر می شوم راهنمایی کنید چطور فایلی که decompile شده را از آن دوباره خروجی swf گرفت
می شه این فایلاتون رو یه جا بزارین ببینیم؟؟؟
هم اون swf قبل از decompile و هم اون فایل fla و بفرمایید کجای کد رو دست کاری کردین!!!؟؟؟
am_sanatiz
30-06-2010, 07:10
می شه این فایلاتون رو یه جا بزارین ببینیم؟؟؟
هم اون swf قبل از decompile و هم اون فایل fla و بفرمایید کجای کد رو دست کاری کردین!!!؟؟؟
فایل های اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دارند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نمونه بدون تغییراتی هست که من می خواهم اعمال کنم. من از همین حالت هم نمی توانم خروجی درست swf بگیرم. اگر راه گرفتن خروجی درست از این حالت را بگویید باید مشکل حل شود.
باشه..بازش می کنم ببینم چجوریه!!!!
سلام
راستش نمی دونم باید دیگه چی کارش کرد؟؟؟منم decompile کردم اما دیگه اون خروجی اونی نیست که باید باشه!!!نمی دونم باید چجوری درستش کرد.
شرمنده نتونستم کاری کنم!!!!
am_sanatiz
03-07-2010, 10:40
دوستان این فایل من را فعلا بی خیال
شخصی می تونه کمک کنه چطور یک فایل را decompile کرد و بعد دوباره از اون swf گرفت
اصلا کسی تا بحال این کار را کرده !
من از برنامه sothink استفاده کردم.
از قسمت explorer یا از منوی file بعد quick open اون فایل swf که می خواید decompile کنید رو باز می کنید.بعد یه خروجی ازش می گیرید.از منوی file روی export fla یا همون بالا هم داره دکمه Export Fla رو می زنید.بعد یه صفحه باز می شه.اونجا مسیری که می خوایید فایل fla ذخیره بشه و یا اینکه ورژن fla رو سوال می کنه.بعد از تعیین اونها دکمه ok رو میزنید.حالا می تونید این فایل fla رو باز کنید و ازش swf بگیرید.کاری که من تا حالا انجام می دادم واسه decompile کردن این بوده....
am_sanatiz
04-07-2010, 10:31
من از برنامه sothink استفاده کردم.
از قسمت explorer یا از منوی file بعد quick open اون فایل swf که می خواید decompile کنید رو باز می کنید.بعد یه خروجی ازش می گیرید.از منوی file روی export fla یا همون بالا هم داره دکمه Export Fla رو می زنید.بعد یه صفحه باز می شه.اونجا مسیری که می خوایید فایل fla ذخیره بشه و یا اینکه ورژن fla رو سوال می کنه.بعد از تعیین اونها دکمه ok رو میزنید.حالا می تونید این فایل fla رو باز کنید و ازش swf بگیرید.کاری که من تا حالا انجام می دادم واسه decompile کردن این بوده....
در ابتدا متشکر که شما حداقل اینگونه پیگیری می کنید
اما
عموما طبق همین روشی که در اینجا هم گفته شد فایل ها decompile می شوند و استفاده می شوند
اما
کسی نمی داند چرا از این فایل اینگونه نمی شود استفاده کرد؟ و یا راهی هست که بشود در آن تغییری ایجاد کرد؟ :45:
flashman
26-07-2010, 11:18
امکان داره قفل گذاری شده باشه
gonbad city
27-07-2010, 10:12
با برنامه swf quicker کار کن و توی خودش کداتو وارد کنو خروجی فلش بگیر
البته اگه فلشت با اکشن اسکریپت 3 نوشته شده باشه ممکنه خروجی خوبی بهت نده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.