ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربين عكاسي فيلمبرداري با حافظه بالا چيست

ssabet
29-06-2010, 08:35
با سلام

من به دنبال خريد دوربيني 2منظور ه عكاسي فيلمبرداري هستم كه بدون نياز مكرر به كامپيوتر يالپ تاپ قادر به ذخيره سازي بالا ( حداقل 5 ساعت فيلمبرداري ) باشد .

تاجايي كه مي دانم دردوربينهاي كانن با كارتهاي حافظه 16 گيگابايتي فقط امكان 2 ساعت ذخيره فيلم با كيفيت Hd هستيم با توجه به اينكه اولويت من دوربين عكاسي با كيفيت مناسب مي باشد لطفا راهنمايي فرماييد چه كنم ؟
متشكرم

AliSub
29-06-2010, 08:45
با سلام

من به دنبال خريد دوربيني 2منظور ه عكاسي فيلمبرداري هستم كه بدون نياز مكرر به كامپيوتر يالپ تاپ قادر به ذخيره سازي بالا ( حداقل 5 ساعت فيلمبرداري ) باشد .

تاجايي كه مي دانم دردوربينهاي كانن با كارتهاي حافظه 16 گيگابايتي فقط امكان 2 ساعت ذخيره فيلم با كيفيت Hd هستيم با توجه به اينكه اولويت من دوربين عكاسي با كيفيت مناسب مي باشد لطفا راهنمايي فرماييد چه كنم ؟
متشكرم

این جور مشخصه شما دوربین فیلم برداری بیشتر بکارتون میاد!
آخه 5ساعت فیلم برداری میخای کنیین.!!!

بودجه تون هم نگفتین چقدر هست؟
اگه دوربین عکاسی میخای الان همه رم خور هستند و حداکثر تا الان من تا 16 گیگ ساپرت دیدم و لی اگه فیلم برداری بخای میتونی دوربینای هارد دیسکی برداری.

پیشنهاد من: HX1 و FZ35
درضمن باید دنبال دوربینی با باتری قوی باشی تا تو فیلم برداری کم نیاره. باتری HX1 قوی هست ولی اون FZ35 نمیدونم.
دوستان دیگه هستند و بیشتر کمکت میکنند. ♥♥♥

mm45
29-06-2010, 09:17
:11:
با سلام

متشكرم

سلام دوست من

دوربین های کانن بیشترشون تا 32 گیگا بایت حافظه ساپورت میکنه . هر چند خودم امتحان نکردم .

اما چرا اینقدر دنیا را سخت میکنی برای خودت خوب شما چند تا 16 گیگ تهیه کن اینطور حافظه ی زیادی داری :دی

کیفیت hd حجم بالایی از حافظه را اشغال میکنه . و فرقی نداره شما دوربین سونی بخری یا کانن و کیفیت hd آن ها حجم متفاوتی را اشغال نمیکنه . کلا یه 16 گیگ با کیفیت hd 80 دقیقه فیلم میگیره ، اما درعین حال شما میتونید . از کیفیت های دیگه دوربین هم استفاده کنید و فیلم بیشتری ذخیره کنید .

Javadnet
02-07-2010, 10:10
آقا با کیفیت DV چقدر میتونم فیلمبرداری کنم یک ساعتش قدر حافظه میگیره