مشاهده نسخه کامل
: Align کردن هاردهای وسترن دیجیتال و رفع مشکل کمبود سرعت
دوستان من یه هارد دو ترابایتی سبز وسترن دارم که ازش برای بکآپ استفاده میکنم
دقیقن با همین مشکل کند بودن مواجه هستم
مشکل کند بودن هارد من در زمان مراجعه به این هارد و دیر باز شدن پوشهها هست ، من فکر میکردم که شاید به خاطر 2 گیگ رمی که من دارم این کندی وجود داره
به نظر شما مشکل میتونه از کم بودن حجم رم باشه؟ چون من این هارد و روی ویندوز 7 و نرم افزار Acronis disk فرمت و پارتیشن بندی کردم و فکر میکنم نیاز به Align وجود نداشته باشه
دوستمون تو صفحه اول گفته که جامپر برای کسانی هست که هاردشون یک پارتیشن داره ، پس برای کسایی که 2 پارتیشن دارن این عملیات لازم نیست؟
اگر شما ویندوز سون دارین اصلا نیازی به اینکار نیست
2گیگ رم هم حجم کمی است و میتونه علت کندی سیستم باشه به شرطی که هارد سالم باشه و مشکلی نداشته باشه علت های دیگه ای هم باعث کندی سیستم میشه مثل ویندوز ویروس دمای قطعات پاور و سازگار نبودن رم با مین
Mehrdad092000
13-12-2012, 04:55
شما وقتی سون بریزی دیگه نیازی به الاین نیست
در xp گه بخواین الاین کنید باید هارد باید پارتیشن هاش ساخته بشه دوباره فرمت بشه بعد الاین
اگر هم توی درایوتون اطلاعات است و میخواین در xp الاین کنید میشه اینکارو کرد ولی چون درایو پراست وقت گیر میشه اینکار قبلش یک بکاپ از اطلاعات داشته باشین
ممنون
1.دوست عزیز منظورم این بود من که پارتیشن هامو با xp ساختم الان که سون بریزم نیاز هست دوباره فرمت کنم پارتیشن هارو؟
2.توی xp پس میشه اون کارو که گفتمو بکنم
3.سرعت چفدر فرق داره با الین ؟و اینکه امنیت رو پایین نمیاره؟
ممنون
1.دوست عزیز منظورم این بود من که پارتیشن هامو با xp ساختم الان که سون بریزم نیاز هست دوباره فرمت کنم پارتیشن هارو؟
2.توی xp پس میشه اون کارو که گفتمو بکنم
3.سرعت چفدر فرق داره با الین ؟و اینکه امنیت رو پایین نمیاره؟
نه امنیت پایین نمیاد سرعت الان کمتر میشه قبلش هم از اطلاعات مهم بکاپ داشته باشین
پارتیشن که در xp درست شده نیاز نیست در سون قرمت کنید
Mehrdad092000
14-12-2012, 11:30
ممنون پس توی سوا مشکلی نباشه همون سون نصب میکنم که دیگه نیاز به فرمتم نباشه
farhad_shi
22-12-2012, 18:06
ببخشید من هارد اکسترنال 3 ترای وسترن گرفتم اینم باید قبل استفاده آلین کرد؟ یا احتیاجی نداره؟
ببخشید من هارد اکسترنال 3 ترای وسترن گرفتم اینم باید قبل استفاده آلین کرد؟ یا احتیاجی نداره؟
نه احتیاجی نیست ....
smallfrank
01-01-2013, 09:53
سلام
من یه 1 ترای گرین دارم
با خود XP پارتیشن بندی کردم
الانم Xp دارم
الان برای الاین باید تمام پارتیشن هارو پاک کنم ؟ یا همشو فرمت کنم ؟
بعد از الاین اگه از داخل ویندوز درایوی رو فرمت کنیم الاینش از بین میره یا نه ؟
ممنون میشم اینارو پاسخ بدین ؟
میتونید align کنید ولی اگه دراو پر باشه بیشتر طول میکشه بعد از الاین درایوی فرمت بشه از حالت الاین خارج میشه
بهتره یک بکاپ از اطلاعات قبل از اینکار داشته باشین
smallfrank
01-01-2013, 11:49
اگه یه هارد مثلا 40 گیگ IDE بگیرم و ویندوز رو روش بریزم
احتیاجی به الاین نیست ؟
اگه یه هارد مثلا 40 گیگ IDE بگیرم و ویندوز رو روش بریزم
احتیاجی به الاین نیست ؟
منظورتون رو درست متوجه نشدم
smallfrank
01-01-2013, 15:02
منظورتون رو درست متوجه نشدم
دوتا هارد به سیستم وصل کنم
وسترن برای اطلاعات
یه هارد IDE کم ظرفیت هم برای ویندوز
اینجوری دیگه سرعت سیستم پایین نمیاد و احتیاج به الاین نیست ؟
دوتا هارد به سیستم وصل کنم
وسترن برای اطلاعات
یه هارد IDE کم ظرفیت هم برای ویندوز
اینجوری دیگه سرعت سیستم پایین نمیاد و احتیاج به الاین نیست ؟
سرعت ردو بدل اطلاعات در اون هارد که ممکنه محدود به اون بشه چی ؟
اون هارد هم برای ویندوز میزارین قدیمی است و فکر کنم 5400 باشه
smallfrank
02-01-2013, 15:38
سلام
من نسخه تحت ویندوز رو دانلود کردم
میشه بدون پارتیشن بندی مجدد الاین کنم هاردو ؟
یا حتما باید یکبار پارتیشن هارو پاک و دوباره ایجاد کنم؟
و اینکه بعد از الاین نیازی به تعویض ویندوز هست یا نه؟
نیازی نیست پارتیشن ها رو پاک کنید مهم اینه که بعد از اینکه الاین کردین پارتیشنی پاک نشه و درایوی فرمت نشه
با نرم افزار بوتیبلش هم میتونید الاین کنید
smallfrank
02-01-2013, 16:12
نیازی نیست پارتیشن ها رو پاک کنید مهم اینه که بعد از اینکه الاین کردین پارتیشنی پاک نشه و درایوی فرمت نشه
با نرم افزار بوتیبلش هم میتونید الاین کنید
خب برای تعویض ویندوز که باید درایو فرمت بشه
اونجوری از الاین خارج میشه؟
خب برای تعویض ویندوز که باید درایو فرمت بشه
اونجوری از الاین خارج میشه؟
بعد از نصب ویندوز الاین کنید
با نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition هم میشه Align کنم؟
من یه 2 ترا وسترن گرین گرفتم با همین نرم افزار بالا پارتیشن بندی کردم حالا با همین نرم افزار فرمت کنم و بعد Align کنم فرقی با اون حالتی که شما توپست اول دادید داره؟
چون اون فایل ISO که لینکش رو گذاشتید پاک شده
ata.royalfalcon
08-01-2013, 20:28
با نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition هم میشه Align کنم؟
من یه 2 ترا وسترن گرین گرفتم با همین نرم افزار بالا پارتیشن بندی کردم حالا با همین نرم افزار فرمت کنم و بعد Align کنم فرقی با اون حالتی که شما توپست اول دادید داره؟
چون اون فایل ISO که لینکش رو گذاشتید پاک شده
سلام .
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
اگر از win7 استفاده میکنید و توسط win7 پارتیشن بندی فرمت میکنید نیاز به align ندارید .
در هر حال به این سایت برید (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که همراه با توضیحات هست و سپس روی گزینه Acronis WD Align ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (در پایین صفحه) کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود شوید .
من با MiniTool Partition Wizard Professional Edition پارتیشن بندی کردم و بعد فرمت تک تک پارتیشن ها و بعد تک تک پارتیشن ها رو Align کردم
البته همه این کارا رو با نرم افزار بالا انجام دادم
یعنی از اول شروع کنم
من که نتونستم رجیستر کنم و اون فایلو دانلود کنم
چیکار کنم
ata.royalfalcon
08-01-2013, 22:31
من با MiniTool Partition Wizard Professional Edition پارتیشن بندی کردم و بعد فرمت تک تک پارتیشن ها و بعد تک تک پارتیشن ها رو Align کردم
البته همه این کارا رو با نرم افزار بالا انجام دادم
یعنی از اول شروع کنم
من که نتونستم رجیستر کنم و اون فایلو دانلود کنم
چیکار کنم
همین الان تونستم دانلود را شروع کنم . رجیستر کردن در سایت وسترن مثل ساخت یوزر در انجمنها هست روی این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید و یه یوزر بسازید .
همنطوریکه قبلاً هم گفتم اگر از Win7 استفاده میکنید با همین win7 پارتیشن بندی و فرمت کنید و نیازی به align هم ندارید ولی اگر از win xp استفاده میکنید بهتره که با برنامه توصیه شده توسط وسترن هارد را align کنید . با این برنامه میتوان CD بوتیبل جهت align هارد ساخت .
نکته : در هنگام ساخت یوزر و در قسمت Enter only the BLACK characters فقط کاراکتر های مشکی را در کادر وارد کنید .
حالا لینک اون فایلی که باید دانلود کنم بزارید بیزحمت
ata.royalfalcon
09-01-2013, 08:11
حالا لینک اون فایلی که باید دانلود کنم بزارید بیزحمت
روي اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KLZYKHDVXNMYKSDMQSMTZIUQEOWGBXCAUXSSIXJ&validate=1357734832_d0338e5902cf011e3913dbc14bae92 91)كليك كنيد و چند ثانيه صبر كنيد .
سلام دوستان من یک هارد گرین 1 ترا 64مگ خریدم بعد با ویندوز سون پارتیشن بندی و فرمت کردم بعد نصب ویندوز شروع شد ولی بعد از 2 ساعت همون مرحله آخر completing موند و تموم نشد منم کنسلش کردم با xp هم پارتیشن بندی کردم و لی به فرمت که میرسه همون جور میمونه رو 0 درصد نرم افزار بوت الاین رو هم گذاشتم بعد یه پنجره ارور داد
بردم دادم به همون شرکتی که ازش خریدم گفتن خبرت میکنیم حالا به نظر دوستان چکار کنم
سلام دوستان من یک هارد گرین 1 ترا 64مگ خریدم بعد با ویندوز سون پارتیشن بندی و فرمت کردم بعد نصب ویندوز شروع شد ولی بعد از 2 ساعت همون مرحله آخر completing موند و تموم نشد منم کنسلش کردم با xp هم پارتیشن بندی کردم و لی به فرمت که میرسه همون جور میمونه رو 0 درصد نرم افزار بوت الاین رو هم گذاشتم بعد یه پنجره ارور داد
بردم دادم به همون شرکتی که ازش خریدم گفتن خبرت میکنیم حالا به نظر دوستان چکار کنم
باید منتظر بمونید ببینید گارانتی چی میگه
یعنی همه ی گرین ها ایجوری هستند که یه نصب ویندوز سون ساعت ها طول میکشه کد هاردم هم wd10ears هست
خلاصه بد جوری مارو به حچل انداخت آخه یکی نیست بگه خاک بر سر وسترن با این هارد زدنش هارد اسنوا میگرفتم فکر کنم بهتر بود
یعنی همه ی گرین ها ایجوری هستند که یه نصب ویندوز سون ساعت ها طول میکشه کد هاردم هم wd10ears هست
خلاصه بد جوری مارو به حچل انداخت آخه یکی نیست بگه خاک بر سر وسترن با این هارد زدنش هارد اسنوا میگرفتم فکر کنم بهتر بود
همچین چیزی نیست اصلا...من خودم یه 1 ترا گرین دارم.
align هم نکردم. ویندوز 7 تو 20 دقیقه کامل نصب میکنم
ولی در عوض من سرعت انتقال فایلم پایینه. حدود 70 مگ بر ثانیه. با خود ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم و فرمت هم کردم. align هم نکردم.
اساتید محترم لطفا بفرمایید من چه کار بکنم تا سرعتم بالاتر بره؟؟؟ مدل هاردم هم wd10earx هستش.
همچین چیزی نیست اصلا...من خودم یه 1 ترا گرین دارم.
align هم نکردم. ویندوز 7 تو 20 دقیقه کامل نصب میکنم
ولی در عوض من سرعت انتقال فایلم پایینه. حدود 70 مگ بر ثانیه. با خود ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم و فرمت هم کردم. align هم نکردم.
اساتید محترم لطفا بفرمایید من چه کار بکنم تا سرعتم بالاتر بره؟؟؟ مدل هاردم هم wd10earx هستش.
این هارد در ویندوز سون نیازی به الاین نداره
شما یک بنچمارک با نرم افزار hd tune بگیرید و عکسشو بزارید اینجا
این هارد در ویندوز سون نیازی به الاین نداره
شما یک بنچمارک با نرم افزار hd tune بگیرید و عکسشو بزارید اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من طبیعیه و مشکلی نداره برای این هارد این بنچمارک خوبه
Mansour4
14-02-2013, 22:57
سلام
من یه هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال سبزرنگ گرفتم و ویندوز 7 روش زدم فکر میکنم سرعت انتقال فایلم کم باشه چیکار کنم
اساتید لطفا راهنمایی کنند...
سلام
من یه هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال سبزرنگ گرفتم و ویندوز 7 روش زدم فکر میکنم سرعت انتقال فایلم کم باشه چیکار کنم
اساتید لطفا راهنمایی کنند...
این هارد تو ویندوز سون نیازی به الاین نداره
Mansour4
14-02-2013, 23:21
اساتید این بنچمارک هارد من هست، به نظرتون خوبه یا نیاز به الاین داره؟ ممنون میشم جواب بدید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنچمارک برای این هارد خوبه و مشکلی نداره
یک عگس از تب health هم بدین
Mansour4
15-02-2013, 01:49
واقعا ممنون از لطفتون، اینم تصویر تب health
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون از لطفتون، اینم تصویر تب health
هارد هم سالمه و مشکلی نداره
Mansour4
15-02-2013, 15:30
آقا خیلی ممنون از پاسختون
فقط با عرض شرمندگی یه سوال دیگه هم داشتم من یه هارد 250 سامسونگ هم دارم که وقتی که روش ویندوز نصب میشه،بعد اینکه ویندوز بالا اومد و همچنین تو اجرای بعضی از برنامه ها یه اخطار به صورت تصویر زیر میده، به چند جا که نشون دادم گفتن که بدسکتور داره ولی من با چند برنامه ی بدسکتور یاب که تست کردم چیزی پیدا نکردند به نظر شما مشکلش چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خیلی ممنون از پاسختون
فقط با عرض شرمندگی یه سوال دیگه هم داشتم من یه هارد 250 سامسونگ هم دارم که وقتی که روش ویندوز نصب میشه،بعد اینکه ویندوز بالا اومد و همچنین تو اجرای بعضی از برنامه ها یه اخطار به صورت تصویر زیر میده، به چند جا که نشون دادم گفتن که بدسکتور داره ولی من با چند برنامه ی بدسکتور یاب که تست کردم چیزی پیدا نکردند به نظر شما مشکلش چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این هارد هم از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
دروود..لطفا بگید باچه نرم افزاری باید وسترن گرین رو پاتیشن وفرمت کنم...باهر چی فرمت میکنم توی ویندوز مشکل cpu usage دارم..دفعه قبل بصورت شانسی کاری انجام دادم که بعد از اون دیگه این مشکل رو نداشت اما حالا بازم همین ماجراست...آیا روش خاصی وجود داره که من نمیدونم؟ ویندوز 7 دارم..راستی همین الانم با یه آنتی ویروس آپدیت فول اسکن کردم ویروسی هم نداشت
دروود..لطفا بگید باچه نرم افزاری باید وسترن گرین رو پاتیشن وفرمت کنم...باهر چی فرمت میکنم توی ویندوز مشکل cpu usage دارم..دفعه قبل بصورت شانسی کاری انجام دادم که بعد از اون دیگه این مشکل رو نداشت اما حالا بازم همین ماجراست...آیا روش خاصی وجود داره که من نمیدونم؟ ویندوز 7 دارم..راستی همین الانم با یه آنتی ویروس آپدیت فول اسکن کردم ویروسی هم نداشت
شما مشکل بالا بودن cpu usage دارین ؟
در منوی استارت ویندوز سون تایپ کنید resource monitor ببینید در قسمت سی پی یو کدوم پروسس داره از سی پی یو مصرف میکنه یا میتونه از ویندوز باشه یا یک نرم افزار یا پروسس خاص یا ویروس
شما مشکل بالا بودن cpu usage دارین ؟
در منوی استارت ویندوز سون تایپ کنید resource monitor ببینید در قسمت سی پی یو کدوم پروسس داره از سی پی یو مصرف میکنه یا میتونه از ویندوز باشه یا یک نرم افزار یا پروسس خاص یا ویروس
هر برنامه ای اجرا کنم مثلا حتی یه عکس یا یه آهنگ پلی کنم سی پی یو غیر عادی از 0 میره رو 70 80%...نوسان دارهولی تقریبا مطمعن هستم که از هارده
هر برنامه ای اجرا کنم مثلا حتی یه عکس یا یه آهنگ پلی کنم سی پی یو غیر عادی از 0 میره رو 70 80%...نوسان دارهولی تقریبا مطمعن هستم که از هارده
من تا حالا ندیدم این مشکل از هارد باشه
حالا از طریق اون موردی که گفتم یا گدجت top process پروسسی که بیشترین درصد سی پی یو رو اشغال کرده رو بگین
من تا حالا ندیدم این مشکل از هارد باشه
حالا از طریق اون موردی که گفتم یا گدجت top process پروسسی که بیشترین درصد سی پی یو رو اشغال کرده رو بگین
هیچ پروسسی نیست که حجم سی پی یو رو بگیره..گفتم وقتی یه نرم افزار یا حتی یه درایو از هارد رو باز میکنم اینجوری میشه
هیچ پروسسی نیست که حجم سی پی یو رو بگیره..گفتم وقتی یه نرم افزار یا حتی یه درایو از هارد رو باز میکنم اینجوری میشه
دمای سی پی یو در حالت عادی چنده ؟ و در حالت لود ؟
دمای سی پی یو در حالت عادی چنده ؟ و در حالت لود ؟
من همین یه ماه پیش خمیر سیلیکون زدم واز این بابت مطمعنم که دما نمیتونه باشه...هر چی هست به طرز پارتیشن کردن ویا ویندوز ربط داره چون سری پیش که ویندوز ریختم سرعت عادی و بسیار خوب بود...اگه هارد مشکل داشته باشه ( حالا هر مشکلی) میتونه باعث cpu usage بشه؟
من همین یه ماه پیش خمیر سیلیکون زدم واز این بابت مطمعنم که دما نمیتونه باشه...هر چی هست به طرز پارتیشن کردن ویا ویندوز ربط داره چون سری پیش که ویندوز ریختم سرعت عادی و بسیار خوب بود...اگه هارد مشکل داشته باشه ( حالا هر مشکلی) میتونه باعث cpu usage بشه؟
نه من ندیدم هارد مشکل دار باعث cpu usage بشه شایدم باشه و اینکه من ندیدم دلیل نمیشه که نباشه
شما یک کاری بکنید همون گدجت رو که گفتم نصب کنید و وقتی درایوی چیزی باز کردین وقتی usage بالا میره ببینید کدوم پروسس یک دفعه برده بالا اینطوری میشه دقیق فهمید مشکل از چیه
من امتحان کردم ..بعصی اوقات explorer بیشترین حجمه cpu رو میگیره بعصی اوقاتم svchost.exe البته مطمعنم که ویروس نیست چون با چند تا انتی ویروس خوب اسکن کردم سیستمو
من امتحان کردم ..بعصی اوقات explorer بیشترین حجمه cpu رو میگیره بعصی اوقاتم svchost.exe البته مطمعنم که ویروس نیست چون با چند تا انتی ویروس خوب اسکن کردم سیستمو
این دوفایل سیستمی است اگه از ویروس نباشه از ویندوز است
با ورژن های دیگری از ویندوز هم تست کردین ؟
این دوفایل سیستمی است اگه از ویروس نباشه از ویندوز است
با ورژن های دیگری از ویندوز هم تست کردین ؟
آره تو ویندوز 8 هم همینطوری بود
آره تو ویندوز 8 هم همینطوری بود
یک عکس از disk managemnt و تب health نرم افزار hd tune بدین
نمیدونم هارد چه ربطی میتونه به این موضوع داشته باشه
یک عکس از disk managemnt و تب health نرم افزار hd tune بدین
نمیدونم هارد چه ربطی میتونه به این موضوع داشته باشه
من امشب میخوام دوباره پارتیشن بندی کم و بعدش فرمت و ویندوز...اگه برنامه ای مدنظرتون هست بگید...من قبلش با اکرونیس پارتیشن کردم
من امشب میخوام دوباره پارتیشن بندی کم و بعدش فرمت و ویندوز...اگه برنامه ای مدنظرتون هست بگید...من قبلش با اکرونیس پارتیشن کردم
اگه میخواین دوباره پارتیشن بندی کنید با نرم افزار paragon partion bootabel اینکارو بکنید درایو ویندوز رو بزارین primary باشه درایوهای دیگرو از نوع logical درست کنید در یک extended بعد فرمت کنید
اگه میخواین دوباره پارتیشن بندی کنید با نرم افزار paragon partion bootabel اینکارو بکنید درایو ویندوز رو بزارین primary باشه درایوهای دیگرو از نوع logical درست کنید در یک extended بعد فرمت کنید
از ستاپ ویندوز فرمت کنم یا خود پاراگون؟ راستی کدوم درایو رو باید به حالت اکتیو و بوت بزارم؟ اگه از ستاپ ویندوز بخوام پارتیشن کنم یه درایو 300 مگی خودش باز میکنه که برای فایلهای سیستمه ولی با پاراگون اینکار صورت نمیگیره.
از ستاپ ویندوز فرمت کنم یا خود پاراگون؟ راستی کدوم درایو رو باید به حالت اکتیو و بوت بزارم؟ اگه از ستاپ ویندوز بخوام پارتیشن کنم یه درایو 300 مگی خودش باز میکنه که برای فایلهای سیستمه ولی با پاراگون اینکار صورت نمیگیره.
شما با همون پاراگون کل پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید درایو c رو بزارید primary باشه درایوهای دیگه logial به اندازه 3تا درایو غیر از ویندوز بعد برید رو نصب ویندوز فقط درایو C رو فرمت کنید و روش ویندوز بریزین
بعد در محیط ویندوز درایوهای دیگرو فرمت سریع کنید
شما با همون پاراگون کل پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید درایو c رو بزارید primary باشه درایوهای دیگه logial به اندازه 3تا درایو غیر از ویندوز بعد برید رو نصب ویندوز فقط درایو C رو فرمت کنید و روش ویندوز بریزین
بعد در محیط ویندوز درایوهای دیگرو فرمت سریع کنید
ممنون از اطلاعاتی که دادین.. من میخوام 50 گیگ بزارم واسه نصب مکینتاش -- شده اگه پارتیشنا جما 5 تا بشن موردی نداره؟ اگه آره لطفا بگید؟ در ضمن اون پارتیشنم باید primary باشه؟
ممنون از اطلاعاتی که دادین.. من میخوام 50 گیگ بزارم واسه نصب مکینتاش -- شده اگه پارتیشنا جما 5 تا بشن موردی نداره؟ اگه آره لطفا بگید؟ در ضمن اون پارتیشنم باید primary باشه؟
نه موردی نداره
درایوهای مربوط به ویندزوتون رو بزارید primary بقیه logical بهتره logical ها کنار هم باشند
من دوباره ویندوز رو به این روشی که گفتین ریختم ولی بازم همون وضعه
من دوباره ویندوز رو به این روشی که گفتین ریختم ولی بازم همون وضعه
میتونید با یک هارد دیگه سیستم رو تست کنید ؟
میتونید با یک هارد دیگه سیستم رو تست کنید ؟
یه هرد 80 دیگه هم دارم ولی اون سرعتش پایینتر از اینه چون قدیمیه..رو اونم نصب کردم وضعیت از این بدتر میشه..تو همین هفته که ویندوز نصب کردم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگشه سیستم! میگم اگه ورژن قدیمیه بایوس رو بریزم به نظرتون بهتر میشه؟
یه هرد 80 دیگه هم دارم ولی اون سرعتش پایینتر از اینه چون قدیمیه..رو اونم نصب کردم وضعیت از این بدتر میشه..تو همین هفته که ویندوز نصب کردم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگشه سیستم! میگم اگه ورژن قدیمیه بایوس رو بریزم به نظرتون بهتر میشه؟
فکر نمیکنم این مشکل از بایوس باشه
جالبه با هر ویندوزی هم این مشکل رو دارین
king_sommy
05-03-2013, 10:33
سلام. من یه هارد وسترن دیجیتال my passport 1t دارم. وقتی پسوورد رو روش ست میکنم با wd security باز میشه اما برای خروج و disable کردن هارد از taskbar پایین که safe to remove میخوام بشه ارور میده.
ata.royalfalcon
05-03-2013, 11:28
سلام. من یه هارد وسترن دیجیتال my passport 1t دارم. وقتی پسوورد رو روش ست میکنم با wd security باز میشه اما برای خروج و disable کردن هارد از taskbar پایین که safe to remove میخوام بشه ارور میده.
سلام .
دقيقاً چه اروري ميده ؟ احتمالاً منظور شما اين هست كه برنامه اي هست كه هنوز به هارد دسترسي داره كه مانع از safely remove ميشه ؟ كليه برنامه ها را ببنديد و اگر موثر واقع نشد برنامه task manager را اجرا كنيد و از قسمت processes گزينه explorer را end process كنيد و براي بازگرداني مجدد از قسمت application و در قسمت new task در كادر explorer را تايپ كنيد . بررسي كنيد آيا مشكل برطرف ميشود يا خير !
king_sommy
05-03-2013, 11:52
ممنونم از شما. بله میگه یه چیزی باز هست اما من تمام پنجره هارو میبندم ولی باز هم میگه یه چیزی بازه :)
ata.royalfalcon
05-03-2013, 12:02
ممنونم از شما. بله میگه یه چیزی باز هست اما من تمام پنجره هارو میبندم ولی باز هم میگه یه چیزی بازه :)
خب همانطوريكه قبلاً هم گفتم explorer را end task و دوباره اجرا كنيد ، ببينيد جواب ميده يا خير !
king_sommy
05-03-2013, 12:11
خب همانطوريكه قبلاً هم گفتم explorer را end task و دوباره اجرا كنيد ، ببينيد جواب ميده يا خير !
ممنونم دوسته عزیز.
سلام
دوستان من دو تا هارد 1 ترابایتی وسترن دیجیتال گرین و بلک دارم که رو هر 2 تاشون ویندوز نصب کردم .الان فقط من میخوام با ویندوزی که تو وسترن بلک هست بالا بیام( درصورتی که الان با ویندوز هارد گرین بالا میاد) حالا باید چیکار کنم که با ویندوز بلک بالا بیاد؟
ata.royalfalcon
20-03-2013, 17:44
سلام
دوستان من دو تا هارد 1 ترابایتی وسترن دیجیتال گرین و بلک دارم که رو هر 2 تاشون ویندوز نصب کردم .الان فقط من میخوام با ویندوزی که تو وسترن بلک هست بالا بیام( درصورتی که الان با ویندوز هارد گرین بالا میاد) حالا باید چیکار کنم که با ویندوز بلک بالا بیاد؟
سلام .
باید در بایوس اولویت اول بوت را روی هارد مورد نظر تنظیم کنید .
سلام به همه اساتید عزیز
این تایپیکو دیدم خیلی خوشحال شدم
آقا من وسترن دیجیتال wd 10 ezrx دارم 1 ترا بایت
تازگی سیستم جم کردم
وفقط هم وندوز 7 و 8 روش نصب شده
من هی میگم این هارد کند و موقع کپی کردنی چیزی کلا درگیر میشه و تو تکس منیجر میجسبونه !!!! میگن نه حساس شدی!!
وقتی کپی کنم چیزی مخصوصا ار دی وی دی درایو سیستم منحله و کاری نمیشه کرد تا زمانی که کپی تموم شه
مشکل منم همینه آیا؟؟؟؟:n13:
خدایی هرکی راه حلی واسه من داره بگه
ثواب داره:n27:
سلام به همه اساتید عزیز
تازگی سیستم جم کردم
من هی میگم این هارد کند و موقع کپی کردنی چیزی کلا درگیر میشه و تو تکس منیجر میجسبونه !!!! میگن نه حساس شدی!!
وقتی کپی کنم چیزی مخصوصا ار دی وی دی درایو سیستم منحله و کاری نمیشه کرد تا زمانی که کپی تموم شه
سلام دوستان . من هم مشکل همین دوستمون رو دارم در ویندوز 8 ، میخواستم بدونم با align حل میشه مشکل؟؟
الان که دقت می کنم میبینم تو عکس آخر یه خطا داده و گفته احتمالا مربوط به کابله ولی با 3 تا کابل دبگه تست کردم همین بود دباره:n13:
الان که دقت می کنم میبینم تو عکس آخر یه خطا داده و گفته احتمالا مربوط به کابله ولی با 3 تا کابل دبگه تست کردم همین بود دباره:n13:
این مشکل یک علتش از کابل و اتصالات هاردو پاورسیستم میتونه باشه
بایوس مین رو آپدیت کنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید قبل از اینکار از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
هارد رو fdisk کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید
ata.royalfalcon
03-04-2013, 13:09
سلام به همه اساتید عزیز
تازگی سیستم جم کردم
سلام .
در صورت وجود ورژن جديد بايوس مادربرد و Firmware هارد را آپديت كنيد . در موقع آپديت Firmware از اطلاعات هارد بكاپ بگيريد و در زماني آپديت كنيد كه احتمال قطعي برق وجود نداشته باشه . كلاً آپديت كردن بايوس و Firmware كار پرريسكي هست و اگر نميتونيد و تجربه نداريد توصيه ميكنم از يك متخصص كمك بگيريد . مطمئن بشيد كه سيستمتان ويروس و يا بد افزار نداشته باشه . هارد بايد توسط خود win7 پارتيشن بندي و فرمت شده باشه تا نيازي به align نداشته باشه . در كل WD Green هاردهاي سريعي نيستند و انتظار زيادي نداشته باشيد . اگر براي نصب ويندوز ميخواستيد بهتر بود مثلاً seagate 7200.14 ميخريديد .
سلام دوستان . من هم مشکل همین دوستمون رو دارم در ویندوز 8 ، میخواستم بدونم با align حل میشه مشکل؟؟
اگر قبلاً توسط win7 يا win8 پارتيشن بندي و فرمت شده باشه نيازي به align ندارند . كلاً اين هاردهاي WD Green هاردهاي سريعي نيستند .
هارد 1 ترا بایت تغریبا 600 گیگ پر چطوری بک آپ بگیرم :n04:
کابل عوض کردم جواب نداد
البته با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست که می کنم هیچ اروری نشون نمیده؟
با توجه به شات هیی که گذاشتم وضعیت هار چطوره؟
bios ره آپدیت کردم ولی فرجی نشد
آیا این اخطار در سرعت هار تاثیری داره؟؟؟
سلام .
در صورت وجود ورژن جديد بايوس مادربرد و Firmware هارد را آپديت كنيد . در موقع آپديت Firmware از اطلاعات هارد بكاپ بگيريد و در زماني آپديت كنيد كه احتمال قطعي برق وجود نداشته باشه . كلاً آپديت كردن بايوس و Firmware كار پرريسكي هست و اگر نميتونيد و تجربه نداريد توصيه ميكنم از يك متخصص كمك بگيريد . مطمئن بشيد كه سيستمتان ويروس و يا بد افزار نداشته باشه . هارد بايد توسط خود win7 پارتيشن بندي و فرمت شده باشه تا نيازي به align نداشته باشه . در كل WD Green هاردهاي سريعي نيستند و انتظار زيادي نداشته باشيد . اگر براي نصب ويندوز ميخواستيد بهتر بود مثلاً seagate 7200.14 ميخريديد .
اگر قبلاً توسط win7 يا win8 پارتيشن بندي و فرمت شده باشه نيازي به align ندارند . كلاً اين هاردهاي WD Green هاردهاي سريعي نيستند . برای اولین بار هارد رو با ویندوز 7 پارتیشن بندی و فرمت کردم ، کند بودن سرعت read write احساس میشد اما وقتی ویندوز 8 نصب کردم موقع نصب برنامه ، اکسترکت فایلهای ارشیو یا حتی کپی کردن usage هارد 100 میشه و کلا سیستم کارایی نداره تا پایان اون کار!!
کانفیگ سیستم هم ضعیف نیست آخه، CoreI5 با 8 GB رم، یعنی مشکلی نداره هارد ؟؟ طبیعی هست این کند شدن؟
ata.royalfalcon
03-04-2013, 14:30
برای اولین بار هارد رو با ویندوز 7 پارتیشن بندی و فرمت کردم ، کند بودن سرعت read write احساس میشد اما وقتی ویندوز 8 نصب کردم موقع نصب برنامه ، اکسترکت فایلهای ارشیو یا حتی کپی کردن usage هارد 100 میشه و کلا سیستم کارایی نداره تا پایان اون کار!!
کانفیگ سیستم هم ضعیف نیست آخه، CoreI5 با 8 GB رم، یعنی مشکلی نداره هارد ؟؟ طبیعی هست این کند شدن؟
اگر هارد مشکلی نداشته باشه (health برنامه HDtune اوکی باشه) و اگر ویروس و مسائل مشابه نداشته باشید و اگر بایوس و Firmware آپدیت باشه و ... پس کند بودن سرعت هارد کاملاً طبیعی هست چون این هارد WD Green هست و مناسب برای آرشیو دیتا .
من تو سایت Wd نتونستم لینک برا آپدیت فریمور هار پیدا کنم
البته برنامه acronis media bulder داشت که اونو نصب کردم ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه
اگه لینک برا فریمور های وسترن دیجیتال ها یا درایور هاشون رو دارید بدید لطفا
ata.royalfalcon
03-04-2013, 16:07
هارد 1 ترا بایت تغریبا 600 گیگ پر چطوری بک آپ بگیرم :n04:
کابل عوض کردم جواب نداد
البته با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست که می کنم هیچ اروری نشون نمیده؟
با توجه به شات هیی که گذاشتم وضعیت هار چطوره؟
bios ره آپدیت کردم ولی فرجی نشد
آیا این اخطار در سرعت هار تاثیری داره؟؟؟
اگر نمیتونید اطلاعات رو به هارد دیگر منتقل کنید پس توصیه میکنم Firmware رو آپدیت نکنید . این CRC که مخفف Cyclic redundancy check هست به طور خلاصه به معنی چک کردن صحت و سلامت اطلاعات منتقل شده از / به هارد هست . وجود این ارور چندین علت میتونه داشته باشه مثلاً وجود مشکل در کابل یا برد هارد یا sata controller مادربرد ، نوسانات ولتاژی و حتی بدسکتوری هست . چون در صورت وجود بدسکتوری ممکنه اطلاعات به درستی منتقل نشه و این ارور ظاهر بشه (فکر نمیکنم هارد شما بدسکتوری داشته باشه) . در صورتیکه مشکل از طرف هارد باشه روی سرعت ممکنه تاثیر بذاره . هر چند وقت یکبار کنترل کنید آیا مقدارش بیشتر میشه یا خیر . اگر مقدارش افزایش پیدا نمیکنه جای نگرانی زیادی نداره یکبار یه مسئله ای پیش اومده و log انداخته و دیگه هم تکرار نشده . با عوض کردن کابل یا آپدیت بایوس اون مقدار صفر نمیشه ...
من تو سایت Wd نتونستم لینک برا آپدیت فریمور هار پیدا کنم
البته برنامه acronis media bulder داشت که اونو نصب کردم ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه
اگه لینک برا فریمور های وسترن دیجیتال ها یا درایور هاشون رو دارید بدید لطفا
سایت وسترن رو در قسمت Support و از قسمت download بررسی کردم و firmware موجود نیست!
acronis media builder هم برای align کردن هست که مورد نیاز شما نیست .
آقا سپاس
با یکی دیگه از دوستان که اونم وسترن گرین داره چک می کنم ببینم سرعتش چطوره
اگه تابلو بود میدم گارانتی
2 ماه پیش 1800000 دادم کیس فقط
زورم میاد ایک کندی رو میبینم
Ichigo Kurosaki
10-05-2013, 14:03
سلام، نمیدونم این تاپیکش هست یا نه ولی یه سوال داشتم ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
من الان یه هارد 2ترای وسترن گرین 64 مگ بافر گرفتم ولی سیستم بعد اینکه برا چند لحظه شناختش بعد از تلاش واسه ساخت درایو و پارتیشن بندیش یهو هارد غیب شد درایوش به نظرشما مشکلش از چیه ؟
بدم گارانتی ؟ یا طور دیگه خودم میتونم حل کنمش ؟
سلام
دوستان من پست اول رو خوندم با پست های بعدی اطلاعات ضد و نقیض به نظرم اومد. الان من یه هارد یه ترا گرین 64 مگ بافر خریدم و یه ویندوز ایکس پی که رو هارد قبلیم نصب هست. این گرین رو هم فقط برای آرشیو دیتا میخوام. اول Align کنم بعد پارتیشن بندی؟ سرعت Average با HD Tune بعد از همه اینکارا باید رو چند باشه تو XP؟
ویرایش: الان تو مشخصاتش دیدم Advanced Format هست اگه 4 کیلوبایتی فرمت کنم بازم نیاز به الاین هست یا نه؟
سلام
دوستان من پست اول رو خوندم با پست های بعدی اطلاعات ضد و نقیض به نظرم اومد. الان من یه هارد یه ترا گرین 64 مگ بافر خریدم و یه ویندوز ایکس پی که رو هارد قبلیم نصب هست. این گرین رو هم فقط برای آرشیو دیتا میخوام. اول Align کنم بعد پارتیشن بندی؟ سرعت Average با HD Tune بعد از همه اینکارا باید رو چند باشه تو XP؟
ویرایش: الان تو مشخصاتش دیدم Advanced Format هست اگه 4 کیلوبایتی فرمت کنم بازم نیاز به الاین هست یا نه؟
اول پارتیشن بندی کنید و فرمت کنید درایوهارو بعد align بعد از الاین پارتیشن فرمت بشه یا عوض بشه از حالت الاین خارج میشه
تو xp تاثیر داره تو کارایی
با سلام
من یه هارد وسترن گرین گرفتم واسه آرشیو و نمی خوام روش ویندوز نصب کنم
روندی که می خوام انجام بدم اینه:
با نرم افزار Acronis disk Director 11 فرمت و پارتیشن بندیش کنم و بعدش با نرم افزار Acronis align tool 2 الاینش کنم
کلا این روند درسته ؟ یا بهتره با ویندوز فرمت کنم
ویندوز هم سون 64 بیت ولی Xp هم دارم رو سیستم ...
با سلام
من یه هارد وسترن گرین گرفتم واسه آرشیو و نمی خوام روش ویندوز نصب کنم
روندی که می خوام انجام بدم اینه:
با نرم افزار Acronis disk Director 11 فرمت و پارتیشن بندیش کنم و بعدش با نرم افزار Acronis align tool 2 الاینش کنم
کلا این روند درسته ؟ یا بهتره با ویندوز فرمت کنم
ویندوز هم سون 64 بیت ولی Xp هم دارم رو سیستم ...
فرق نمیکنه هم میتونید با ویندوز فرمت کنید هم نرم افزار مهم اینه که بعد از الین حجم پارتیشن هارو تغییر ندین یا فرمت نکنید
فرق نمیکنه هم میتونید با ویندوز فرمت کنید هم نرم افزار مهم اینه که بعد از الین حجم پارتیشن هارو تغییر ندین یا فرمت نکنید
با Acronis disk Director 11 درایوها رو ساختم و ...
بعد که خواستم با Acronis align tool 2 الاین کنم این تصویر پایین رو میاره:
پس نیازی به الاین نیست دیگه ... ؟؟؟
با Acronis disk Director 11 درایوها رو ساختم و ...
بعد که خواستم با Acronis align tool 2 الاین کنم این تصویر پایین رو میاره:
پس نیازی به الاین نیست دیگه ... ؟؟؟
بله الاین شده است در ویندوز سون نیازی به الاین نیست
reallife0002
14-06-2013, 19:31
دوستان من دیروز یک هارد WD 20EZRX Tera/64 MG B گرفتم...آیا نیاز به الاین داره؟؟؟ چون سرعتش احساس میکنم واقعا خوبه:n03: مثلا موقع انتقال فایل حداقل 70-80 مگ سرعت داره...از هارد اکسترنال USB 3 ولی حدود 30-40 مگ سرعت داره....
دوستان من دیروز یک هارد WD 20EZRX Tera/64 MG B گرفتم...آیا نیاز به الاین داره؟؟؟ چون سرعتش احساس میکنم واقعا خوبه:n03: مثلا موقع انتقال فایل حداقل 70-80 مگ سرعت داره...از هارد اکسترنال USB 3 ولی حدود 30-40 مگ سرعت داره....
هارد اینترنال وسترن گرین اگر دارین با ویندوز سون کار میکنید نیازی به الاین نداره
reallife0002
14-06-2013, 21:44
هارد اینترنال وسترن گرین اگر دارین با ویندوز سون کار میکنید نیازی به الاین نداره
ممنون برای پاسخ...اگر بخام از پی سی برای بازی استفاده کنم با مشکل مواجه میشم؟؟؟ حتما باید عوض کنم هارد رو؟؟؟
ممنون برای پاسخ...اگر بخام از پی سی برای بازی استفاده کنم با مشکل مواجه میشم؟؟؟ حتما باید عوض کنم هارد رو؟؟؟
نه چه مشکلی ؟
مشکلی ایجاد نمیشه
reallife0002
14-06-2013, 22:42
نه چه مشکلی ؟
مشکلی ایجاد نمیشه
دقیقا...جالبه که بنده قبلش هارد 500 گیگ سامسونگ داشتم 1200rpm بود...براحتی تمام بازی ها هم اجرا میکردم..ولی برخی از دوستان جو سازی میکنن که این نوع هارد وسترن فقط و فقط برای آرشیو بدرد میخوره...ولی واقعا من مشکلی توش ندیدم..صدای کم..فوق العاد خنک..همین الان هم مثلا یک فایل 900 مگی رو با سرعت 100 و خورده ای منتقل کرد...حالا به نظر شما بازم میارزه زیر قیمت بفروشم و Seegate بگیرم؟؟ چون میخام این هارد رو برای مدت زیادی نگه دارم ...
دقیقا...جالبه که بنده قبلش هارد 500 گیگ سامسونگ داشتم 1200rpm بود...براحتی تمام بازی ها هم اجرا میکردم..ولی برخی از دوستان جو سازی میکنن که این نوع هارد وسترن فقط و فقط برای آرشیو بدرد میخوره...ولی واقعا من مشکلی توش ندیدم..صدای کم..فوق العاد خنک..همین الان هم مثلا یک فایل 900 مگی رو با سرعت 100 و خورده ای منتقل کرد...حالا به نظر شما بازم میارزه زیر قیمت بفروشم و Seegate بگیرم؟؟ چون میخام این هارد رو برای مدت زیادی نگه دارم ...
وقتی با این هارد مشکلی ندارید دلیلی نداره به نظر من عوضش کنید
Shahrooz_00
12-07-2013, 15:02
با سلام
آقا من چند روزی هست یه هارد WD 1.0T/64M Green خریدم.چون قبلا از الاین کردن چیزی نمیدونستم با partition manager 11 پارتیشن بندیش کردم.اما موقع نصب ویندوز 7 با خود ویندوز هم دوباره درایوهامو فرمت کردم.برنامه AcronisAlignTool_s_e_2_0_111 رو هم گرفتم و با اون درایوهامو چک کردم که میزنه درایو ها نیازی به الاین کردن ندارن...
اما سرعت سیستم خیلی خیلی پایین هست.قبلا که یه هارد 500 سامسونگ داشتم خیلی سرعتم خوب بود اما الان به محض کپی کردن یه فایل حتی کوچیک کل سیستم انگار هنگه!!!هیچ کار دیگه در زمان کپی کزدن نمیشه انجام داد و سرعت خود کپی هم در حد 6 - 7 مگ هست...
در مواقع دیگه سرعت کلی سیستم بدک نیس و مشکلی نداره...
لطفا راهنمایی بفرمایید میشه کاریش کرد.
سیستمم:
amd phenom 8450 triple core 2.1 G
ram 2G
graphic hd 5670 1G
win 7 x32
ممنونم
با سلام
آقا من چند روزی هست یه هارد WD 1.0T/64M Green خریدم.چون قبلا از الاین کردن چیزی نمیدونستم با partition manager 11 پارتیشن بندیش کردم.اما موقع نصب ویندوز 7 با خود ویندوز هم دوباره درایوهامو فرمت کردم.برنامه AcronisAlignTool_s_e_2_0_111 رو هم گرفتم و با اون درایوهامو چک کردم که میزنه درایو ها نیازی به الاین کردن ندارن...
اما سرعت سیستم خیلی خیلی پایین هست.قبلا که یه هارد 500 سامسونگ داشتم خیلی سرعتم خوب بود اما الان به محض کپی کردن یه فایل حتی کوچیک کل سیستم انگار هنگه!!!هیچ کار دیگه در زمان کپی کزدن نمیشه انجام داد و سرعت خود کپی هم در حد 6 - 7 مگ هست...
در مواقع دیگه سرعت کلی سیستم بدک نیس و مشکلی نداره...
لطفا راهنمایی بفرمایید میشه کاریش کرد.
سیستمم:
amd phenom 8450 triple core 2.1 G
ram 2G
graphic hd 5670 1G
win 7 x32
ممنونم
با ویندوز سون 64 بیتی هم تست کنید
یک عکس از تب health نرم افزار hdtune هم بدین تا وضعیت سلامت هارد معلوم بشه اگه هارد درست بود بریم سراغ بقیه موارد و ممکنه یک جای دیگه مشکل داشته باشه
Shahrooz_00
13-07-2013, 12:04
با سلام
از تب health برنامه hdtune عکس گرفتم...اون warning چیه که داده؟؟؟
البته این رو هم بگم که در غیر از مواقع کپی کردن یا اکسترکت کردن فایل سیستم به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی ندارم...:n13:
با سلام
از تب health برنامه hdtune عکس گرفتم...اون warning چیه که داده؟؟؟
البته این رو هم بگم که در غیر از مواقع کپی کردن یا اکسترکت کردن فایل سیستم به خوبی کار میکنه و هیچ مشکلی ندارم...:n13:
بله این ارور رو همون سرعت کپی و burst rate اثر میزاره
اتصالات هارد و پاور سیستم رو بررسی کنید
از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و دوباره تست کنید
Shahrooz_00
13-07-2013, 14:44
سلام
با تشکر از شما دوست عزیز
کارهایی که گفته بودید کردم، روی مادربورد 6 پورت sata دارم که با کابلهای sata مختلف روی هر 6 پورت امتحان کردم...
کابلهای پاور رو هم تست کردم اما باز هم همون ارور در سربرگ Health وجود داره...
توی توضیحات ارور همون سربرگ Health نوشته این ارور بخاطر مشکل در کابل ارتباطیه
شما مطمئن هستید که ممکنه ایراد با پارتیشن بندی مجدد رفع بشه؟؟؟
چون من حجم اطلاعات روی هاردم زیاد هست و امکان بکاپ گیری نیست...
میشه با وجود اطلاعات در روی هارد فریم ور هارد رو آپدیت کرد و به اطلاعات آسیبی نرسه؟؟
با تشکر از شما
سلام
با تشکر از شما دوست عزیز
کارهایی که گفته بودید کردم، روی مادربورد 6 پورت sata دارم که با کابلهای sata مختلف روی هر 6 پورت امتحان کردم...
کابلهای پاور رو هم تست کردم اما باز هم همون ارور در سربرگ Health وجود داره...
توی توضیحات ارور همون سربرگ Health نوشته این ارور بخاطر مشکل در کابل ارتباطیه
شما مطمئن هستید که ممکنه ایراد با پارتیشن بندی مجدد رفع بشه؟؟؟
چون من حجم اطلاعات روی هاردم زیاد هست و امکان بکاپ گیری نیست...
میشه با وجود اطلاعات در روی هارد فریم ور هارد رو آپدیت کرد و به اطلاعات آسیبی نرسه؟؟
با تشکر از شما
بله یک علتش همون کابل و اتصالات هارد و پاور است
ممکنه با آپدیت بایوس و فریم ویر هارد و پارتیشن بندی مجدد هارد این مشکل برطرف بشه ولی قطعی نیست و بازم ممکنه این ارور پاربرجابمونه
برای آپدیت فریم ویر حتما باید از اطلاعات بکاپ داشته باشید چون ممکنه به بعضی از اطلاعات آسیب برسونه
فلایت سازان
09-09-2013, 16:34
من یک هارد وسترین یک ترابایت سبز دارم سرعتش بسیار پایین امده برای همین یک ساعت فقط کپی فایل ها روش طول میکشه تا به مرحله نصب برسه اول فریمور این مارک هارد را از کجا میشه پیدا کرد و اپدیت کرد توسایت وسترن چرت و پرت فقط هست.دوم به روش مدار TTL می خواستم کاری صورت بدهم ولی اسلات tx-rx را را نتوانستم پیدا کنم که از هشت پین کدام ها هستش لطفا راهنمایی نمایید با تشکر
حسن
:n30:
فلایت سازان
09-09-2013, 16:35
lمدل هاردم هم WD10EARS-00Y5B1
من یک هارد وسترین یک ترابایت سبز دارم سرعتش بسیار پایین امده برای همین یک ساعت فقط کپی فایل ها روش طول میکشه تا به مرحله نصب برسه اول فریمور این مارک هارد را از کجا میشه پیدا کرد و اپدیت کرد توسایت وسترن چرت و پرت فقط هست.دوم به روش مدار TTL می خواستم کاری صورت بدهم ولی اسلات tx-rx را را نتوانستم پیدا کنم که از هشت پین کدام ها هستش لطفا راهنمایی نمایید با تشکر
حسن
:n30:
ویندوزتون چیه شما ؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
معمولا کند بودن هارد به دلیل فریم ویر است اگه کندی در کل سیستم است یک علتش از هارد است به غیر از اون علت های دیگری هم دارد
فلایت سازان
11-09-2013, 20:02
مرسی من می خواهم اف دیسک کرده و ویندوز xp یا 7 بریزم کپی فایل از سی دی به هارد پدرم را دراورد بعد نصب هم بعضا بعد چند روز ویندوز بالا نمی آید تست زدم بد ندارد و برای همین اف دیسک کردم الان کاملا خالی است دنبال فریمور بودم تو سایت وسترن همه چی درهمه........ مرسی
فلایت سازان
11-09-2013, 20:05
این لینک تو لیست مدل هارد من هم هست ولی تو این صفحه چیزی نیست.
jojobabit
16-09-2013, 10:19
سلام من یه هارد 500 گیگ wd دارم یو اس بی 3 هارد من کلا یه درایو داره. داخل این درایو چند تا فولدر فرعی با حجم کمه و یه فولدر اصلی با حجم 465 گیگ ولی چند وقتیه که فولدر اصلی هارد قفل کرده وباز نمیشه فقط فولدر اصلی. وقتی روش کلیک میکنم این ارور میده :
Location is not available
L:\games is not accessible
The file or directory is corrupted and unreadable
تو رو خدا یکی کمکم کنه . با تشکر
قصد پارتیشن بندی هارد وسترن 2 ترابایت رو دارم.
WD20EARX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%2Fanswers%2Fdetail%2Fsearch%2F1%2Fa%5Fid%2F1679% 23&aid=1679&lang=en)
چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
قصد پارتیشن بندی هارد وسترن 2 ترابایت رو دارم.
WD20EARX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%2Fanswers%2Fdetail%2Fsearch%2F1%2Fa%5Fid%2F1679% 23&aid=1679&lang=en)
چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
بهترین نرم افزار برای پارتیشن بندی paragon partion است
2 ترا وسترن رو بدون نیاز به الاين کردن پارتیشن بندی کردم. 14 دقیقه ویندوز نصب شد .
Dementor22
17-02-2014, 17:37
دوست عزیز چرا بعضی از سیستم ها هاردشون نیاز به Align نداره اما بعضی داره
دوست عزیز چرا بعضی از سیستم ها هاردشون نیاز به Align نداره اما بعضی داره
تاجایی که میدونم روی ویندوز سون و بالاتر نیازی نداره به اینکار
برنامه ای برای مشاهده Align بودن هارد :
Disk Alignment Test
همین طور که مشاهده می کنید عکس بالا نشون میده که SSD و 2 هارد من Align هستن.
دانلود :
سلام .
دوستان من یه هارد 3 ترا مای بوک وسترن داشتم .
الان هم یه دونه دیگه خریدم . هر کار میکنم دوتا با هم بالا نمیان .
یا این میاد یا اون . هر کدوم که اول وصل شه میاد دومی نمیاد .
چکار باید کنم ؟
پ.خ : مشکل حل شد
mahdi-big
11-08-2014, 16:40
برنامه ای برای مشاهده Align بودن هارد :
Disk Alignment Test
همین طور که مشاهده می کنید عکس بالا نشون میده که SSD و 2 هارد من Align هستن.
دانلود :
حالا باید چیکار کنم همه هاردهام هم وسترن دیجتال 64 بافر گیرینه:n03:
حالا باید چیکار کنم همه هاردهام هم وسترن دیجتال 64 بافر گیرینه:n03:
سلام
ویندوزتون چیه؟
mahdi-big
11-08-2014, 16:48
سلام
ویندوزتون چیه؟
سلام
سون 64 بیتی
سلام
سون 64 بیتی
البته همین طوری هم اگر از سرعت راضی هستید مشکلی ندارد و می توانید از هاردهایتان استفاده کنید.
ولی اگر می خواهید بدون استفاده از نرم افزارهای جانبی هارد را align کنید که زمان بر هم هست می توانید اطلاعات پارتیشن ها را یکی یکی به پارتیشن دیگری منتقل کنید و سپس از طریق disk managment پارتیشنی که از اطلاعات ان یک کپی گرفته اید را delete کنید و دوباره بسازید و چک کنید ببینید پارتیشن ساخته شده align هست یا خیر اگر بود اطلاعات خود را به ان پارتیشن برگردانید.
البته همه این موارد با مسئولیت خودتان است !
mahdi-big
11-08-2014, 17:02
البته همین طوری هم اگر از سرعت راضی هستید مشکلی ندارد و می توانید از هاردهایتان استفاده کنید.
ولی اگر می خواهید بدون استفاده از نرم افزارهای جانبی هارد را align کنید که زمان بر هم هست می توانید اطلاعات پارتیشن ها را یکی یکی به پارتیشن دیگری منتقل کنید و سپس از طریق disk managment پارتیشنی که از اطلاعات ان یک کپی گرفته اید را delete کنید و دوباره بسازید و چک کنید ببینید پارتیشن ساخته شده align هست یا خیر اگر بود اطلاعات خود را به ان پارتیشن برگردانید.
البته همه این موارد با مسئولیت خودتان است !
ممنون فقط میخواستم بدونم زرری نداره و اینکه جا ندارم پارتیشن جا به جا کنم:n16:
ممنون فقط میخواستم بدونم زرری نداره و اینکه جا ندارم پارتیشن جا به جا کنم:n16:
خیر هیچ مشکلی برای هارد ندارد.جهت محکم کاری می توانید از آقای ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بپرسید.
nima1221
16-08-2014, 00:25
دو تا سوال داشتم نمیدونستم کجا باید مطرح کنم من یه هارد اکسترنال 1 ترا وسترن دارم من الان پارتیشن بندی کردم میخواستم بدونم هارد رو قطع وصل کنم از pc پارتیشن بندیش بهم میخوره؟ویندوز جدید نصب کنم چی؟
ata.royalfalcon
16-08-2014, 06:57
دو تا سوال داشتم نمیدونستم کجا باید مطرح کنم من یه هارد اکسترنال 1 ترا وسترن دارم من الان پارتیشن بندی کردم میخواستم بدونم هارد رو قطع وصل کنم از pc پارتیشن بندیش بهم میخوره؟ویندوز جدید نصب کنم چی؟
با جدا كردن هارد اكسترنال از سيستم و يا نصب Win جديد ، تغييراتي در پارتيشن هارد اكسترنال ايجاد نميشود . دقت كنيد كه قبل از جدا كردن هارد اكسترنال از سيستم حتماً Safely Remove شود .
دوستان مشکل چیه طبق عکس یه درایو اون وسط align نیست... عجیبه با ویندوز سون پارتیشن بندی کردم قبلا و ویندوز فعلی هم سونه قاعدتا نباید اینطوری میشد... به نظر شما ارزش داره که align بشه یا اصلا هیچ تاثیری نداره توی سرعت؟
مدل هارد وسترن Green
سلام من هارد های مای بوک 3 ترا و 4 ترا و هارد سیگیت 3 ترا رو میزنم align نمیشه و رنگ سبز نیستن اما هارد 1ترای پاسپورتی سبز میشه دلیلشون چی هست ایا مشکلی ایجاد نمیکنه
ata.royalfalcon
11-11-2014, 08:15
سلام من هارد های مای بوک 3 ترا و 4 ترا و هارد سیگیت 3 ترا رو میزنم align نمیشه و رنگ سبز نیستن اما هارد 1ترای پاسپورتی سبز میشه دلیلشون چی هست ایا مشکلی ایجاد نمیکنه
سلام .
پايين برنامه نوشته كه alignment is not required كه معني آن كاملاً مشخص هست و نيازي به Align شدن نيست . دليلش اين هست كه سيستم اين هارد ديسك را بصورت يك 4K واقعي ميبيند نه شبيه سازي شده (به خاطر تبديلاتي كه در ماژول SATA to USB انجام ميشود - توضيحات بيشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . اگر هارد ديسك ها را از باكس خارج كنيد و از طريق SATA به مادربرد متصل كنيد اين برنامه خواهد گفت كه يا Align هست و يا نيست .
دوستان مشکل چیه طبق عکس یه درایو اون وسط align نیست... عجیبه با ویندوز سون پارتیشن بندی کردم قبلا و ویندوز فعلی هم سونه قاعدتا نباید اینطوری میشد... به نظر شما ارزش داره که align بشه یا اصلا هیچ تاثیری نداره توی سرعت؟
مدل هارد وسترن Green
یعنی هیچ کس نبود جواب مارو بده؟؟
امروز میخواهم یک باکس واسه هارد بخرم که مدل هاردم در اینجا بحث شده بود لینک عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا سوالم اینجاست اینو به چه صورت فرمت کنم و به چه طریقی لوکال باشه یا پریمری و کلا میخواهم یک پارتیشن کنم دیتای هم روش ندارم سرعت برام مهمه
ضمنا میخواستم نطرتون رو در این مود رو هم بدونم
1هارد وسترن پاسپورتی دارم ایا پاسپورتی رو بزارم برای فایلهای دانلودی و این هارد قبلی لب تپ با باکس جدید رو بزارم برای فایلهای شخصی خانوادگی چون زیاد ازش استفاده نمیکنم
کدام سرعتشون بیشتر هست و امنیت بیشتری پیدا میکنه
ضمنا باکس هم سوال کردم usb3هسته
فقط برای فایلهای که دانلود میشن استفاده میکنم ممکنه 24 ساعته روشنه باشه ضرری نداره
ata.royalfalcon
13-11-2014, 19:21
امروز میخواهم یک باکس واسه هارد بخرم که مدل هاردم در اینجا بحث شده بود لینک عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا سوالم اینجاست اینو به چه صورت فرمت کنم و به چه طریقی لوکال باشه یا پریمری و کلا میخواهم یک پارتیشن کنم دیتای هم روش ندارم سرعت برام مهمه
ضمنا میخواستم نطرتون رو در این مود رو هم بدونم
1هارد وسترن پاسپورتی دارم ایا پاسپورتی رو بزارم برای فایلهای دانلودی و این هارد قبلی لب تپ با باکس جدید رو بزارم برای فایلهای شخصی خانوادگی چون زیاد ازش استفاده نمیکنم
کدام سرعتشون بیشتر هست و امنیت بیشتری پیدا میکنه
ضمنا باکس هم سوال کردم usb3هسته
فقط برای فایلهای که دانلود میشن استفاده میکنم ممکنه 24 ساعته روشنه باشه ضرری نداره
1. یک پارتیشن بصورت Primary و یا logical (برای هارد اکسترنال چندان فرقی ندارد) بسازید و اگر فقط در ویندوز استفاده میکنید با فایل سیستم NTFS آن پارتیشن را فرمت و اطلاعات موجود را به روش فولدربندی مرتب کنید .
2. بنظرم فایلهای شخصی خانوادگی مهمتر از فایلهای دانلودی هستند چون فکر نمیکنم بتونید مجدداً دانلود کنید پس هارد دیسکی را برای اینکار انتخاب کنید که سالمتر هست .
3. در مورد اینکه کدام پرفورمنس بهتری دارد با روشی که قبلاً هم گفتم از هر دو هارد دیسک تست بگیرید و نتایج را باهم مقایسه کنید .
4. استفاده 24 ساعته مشکلی ندارد ولی به هرحال مثل هر قطعه دیگر عمر دائمی ندارند و در اثر کارکرد طولانی مدت فرسوده میشوند .
سلام به همگی من طبق پستی که قبلا دادم ولی جوابی نگرفتم امروز بالاخره تصمیم گرفتم پارتیشنی که مشکل Align داره رو درست کنم واسه همین نرم افزار WD Align رو نصب کردم ولی حالا می بینم که نوشته نیازی به الاین نیست به نظر شما کدوم نرم افزار اطلاعاتش درسته؟ اینم بگم که با msinfo32 هم آفست های دیسک رو چک کردم که واسه همون پارتیشن دوم بر 4096 بخش پذیر نبود
آقا عطای عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
03-02-2015, 21:30
سلام به همگی من طبق پستی که قبلا دادم ولی جوابی نگرفتم امروز بالاخره تصمیم گرفتم پارتیشنی که مشکل Align داره رو درست کنم واسه همین نرم افزار WD Align رو نصب کردم ولی حالا می بینم که نوشته نیازی به الاین نیست به نظر شما کدوم نرم افزار اطلاعاتش درسته؟ اینم بگم که با msinfo32 هم آفست های دیسک رو چک کردم که واسه همون پارتیشن دوم بر 4096 بخش پذیر نبود
آقا عطای عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .
پیشنهاد میکنم با برنامه های دیگری مثل MiniTool Partition Wizard Professional (آخرین ورژن) تست کنید که آیا به Align کردن نیاز هست یا خیر . آفستهای پارتیشنهای اول ، دوم و سوم که تقسیم بر 1024 بشه عدد صحیح بدست میاد پس نشاندهنده Align بودن پارتیشنها هست . بااینحال با نرم افزارهای دیگه هم تست کنید تا مطمئن بشوید .
32,768/1024=32
332,860,631,040/1024=325,059,210
665,721,262,080/1024=650,118,420
با سلام
هارد وسترن بلک 2ترا گرفتم ویندوز 8.1 روش ریختم اما موقع جا به جا کردن مثلا یک فایل 2گیگا بایتی بین درایوها در 2-3 ثانیه اول سرعت 140-130 مگ بر ثانیه هست اما شروع میکنه سریع سرعت کم میشه و تا آخر اتمام جا به جائی حدود 30 مگ میشه!!!
فکر کردم هارد مشکل داره با یک هارد نو وسترن بلو عوض کردم و مجدد ویندوز نصب کردم اما اینم زیاد فرقی نکرد و سرعتش حدود 40-30 مگ بر ثانیه هست.!!!
در صورتی که من با 2-3 تا از نرم افزارهای معروف تست سرعت هارد سرعت این هاردهارو چک کردم سرعتی که تو این نرم افزارها نشون میداد حداکثر حدود 185 مگ بر ثانیه بود و میانگین سرعت 100-90 مگ بر ثانیه
اما در واقعیت وقتی فایل حجیمی بین درایورها جا به جا میکنم سرعت خیلی پائینه 40-30 مگ بر ثانیه!
دلیل این مشکل چیه؟
آیا احتیاجی بهalign هست؟
دوستانی که ویندوز 8.1 دارند و ترجیحا هاردشون وسترن دیجیتال هست اگر امکانشو داشتن بین درایوهاشون یک فایل حجیم جا به جا کنند و سرعتشو به من بگن ممنون میشم
با سپاس فراوان
ata.royalfalcon
27-07-2015, 06:47
با سلام
هارد وسترن بلک 2ترا گرفتم ویندوز 8.1 روش ریختم اما موقع جا به جا کردن مثلا یک فایل 2گیگا بایتی بین درایوها در 2-3 ثانیه اول سرعت 140-130 مگ بر ثانیه هست اما شروع میکنه سریع سرعت کم میشه و تا آخر اتمام جا به جائی حدود 30 مگ میشه!!!
فکر کردم هارد مشکل داره با یک هارد نو وسترن بلو عوض کردم و مجدد ویندوز نصب کردم اما اینم زیاد فرقی نکرد و سرعتش حدود 40-30 مگ بر ثانیه هست.!!!
در صورتی که من با 2-3 تا از نرم افزارهای معروف تست سرعت هارد سرعت این هاردهارو چک کردم سرعتی که تو این نرم افزارها نشون میداد حداکثر حدود 185 مگ بر ثانیه بود و میانگین سرعت 100-90 مگ بر ثانیه
اما در واقعیت وقتی فایل حجیمی بین درایورها جا به جا میکنم سرعت خیلی پائینه 40-30 مگ بر ثانیه!
دلیل این مشکل چیه؟
آیا احتیاجی بهalign هست؟
دوستانی که ویندوز 8.1 دارند و ترجیحا هاردشون وسترن دیجیتال هست اگر امکانشو داشتن بین درایوهاشون یک فایل حجیم جا به جا کنند و سرعتشو به من بگن ممنون میشم
با سپاس فراوان
سلام .
سرعت ترانسفر ديتا بين درايوهاي يك هارد ديسك بسيار پايينتر از زماني هست كه بين دو هارد ديسك جابجا ميكنيد . علت اين مسئله رو هم در اين پست 23# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضيح دادم . هارد ديسك مشكلي نداره و نيازي به Align هم ندارد .
با سلام ممنون از شما
میشه بفرمائید سرعت شما چنده؟
ata.royalfalcon
27-07-2015, 22:07
با سلام ممنون از شما
میشه بفرمائید سرعت شما چنده؟
عکس دوم پست زیر رو ببینید که مربوط به انتقال دیتا از درایو D به C هارد دیسک که حدود 23MB/s هست . عکس سوم هم اگر ببینید انتقال اطلاعات بین دو هارد دیسک جداگانه حدود 58MB/s هست .
باز هم ممنون از شما پس یعنی سرعت انتقال بین دو درایو هارد دیسک من 40-50 هست مشکلی نیست؟جالب اینجاست مثلا یه فایل 2گیگی که جا به جا میکنم حدود یک گیگ اولش سرعت 120-130 هست بعد کم کم میاد پائین تا 40-50 تا آخرش
دلیل این چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.