PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مجموعه جدید لیندا یا رازهای فتوشاپ؟

ae2009
28-06-2010, 23:15
سلام دوستان
من تازه با این ابرنرم افزار بینظیر آشنا شدم
یه سوال داشتم درمورد این اموزش معروف رازهای فتوشاپ به نظر شما من که تا حدودی اگه مقدمات رو بلدم و سری Essential از لیندا که 8 ساعته رو دیدم سراغ این اموزش برم بهتره یا این مجموعه جدید لیندا که از پایه و ابتدا شروع کرده رو ببینم بهتره؟
ممنونم:11:

احمد ترابی
29-06-2010, 11:55
ببین به نظر من آدم باید به طور کامل فتوشاپ رو یاد بگیره بعد بره دنبال رازها و چیز های دیگش
چون اگه کار باهاش رو بلد نباشی نمیتونی کاری باهاش اعمال کنی

موفق باشید......./

ae2009
29-06-2010, 19:15
ببین به نظر من آدم باید به طور کامل فتوشاپ رو یاد بگیره بعد بره دنبال رازها و چیز های دیگش
چون اگه کار باهاش رو بلد نباشی نمیتونی کاری باهاش اعمال کنی

موفق باشید......./
دوست عزیز من افترافکت چند ماهی کار کردم و همین باعث شد 10 روزه تمام مقدمات فتوشاپ رو یاد بگیرم یعنی در حقیقت برام خیلی مطالب تکراری هست. به نظر شما همون رازهای فتوشاپ بهتر نیست؟ شما این مجموعه رو دیدین؟

sam & snake
30-06-2010, 23:00
سلام دوستان
من تازه با این ابرنرم افزار بینظیر آشنا شدم
یه سوال داشتم درمورد این اموزش معروف رازهای فتوشاپ به نظر شما من که تا حدودی اگه مقدمات رو بلدم و سری Essential از لیندا که 8 ساعته رو دیدم سراغ این اموزش برم بهتره یا این مجموعه جدید لیندا که از پایه و ابتدا شروع کرده رو ببینم بهتره؟
ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام داداشی
به نظر من مجموعه ی لیندا رو شروع کن. چون رازهای فوتوشاپ یکم سطحش بالاست.این سطح بالا از چند جهت منظورمه یکی
اینکه در اموزش رازهای فوتوشاپ شما حداقل باید منوهای فوتوشاپ رو بلد باشی و بتونی هر گزینه واسه چیه و دوم اینکه شما ضرر که نمی کنی لیندا خودت که افتر هم کار کردی میدونی که اموزشش خیلی خوبه واسه همین با این کار مطمین باش وقتت رو الکی هدر ندادی... .
اینها رو گفتم ولی پیشنهاد من اینه که لیندا رو بگیر باهاش کار کن لابه لای اون یکی از اموزش های رازهای فوتوشاپ رو کار کن.
کاری خودم می کردم.البته من جای لیندا کتاب اموزشی رو می خوندم.
اینطوری هم هر دو رو خوندی هم خسته نشدی و هم تکنیک های فوتوشاپ رو یاد گرفتی.
موفق باشید^^