مشاهده نسخه کامل
: اتصال گوشی نوکیا 5800 به وايرلس لپ تاپ
آقا ما برای اتصال گوشی نوکیا 5800 به وايرلس لپ تابمون کلی سرچ کردیم و به مطلب زیر رسیدیم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه کارهایی که گفته شده بود رو هم انجام دادیم . داخل گوشی هم به شبکه ای که رو لپ تاپ ساختیم وصل شدیم ولی هر آدرسی رو که خواستیم بریم ارور زیر رو میده :
INVALID SERVER NAME
چیزایی که داریم :
1. ADSL
2. یک عدد گوشی نوکیا 5800 که تا حالا اصلن باهاش به اینترنت وصل نشدیم ( البته دارای سیستم عامل Symbian ، و وایرلس .)
3. یک عدد لپ تاپ دارای وایرلس .
چیزی که می خواهیم :
وصل شدن به اینترنت با استفاده از وایرلس گوشی و لپ تاپ.
اگه کسی بلده ما رو راهنمایی کنه .
آقا ممنون از این همه توجه
aydin_eb7777
29-06-2010, 18:29
آقا ممنون از این همه توجه
----------------------------
ببین دوست عزیز
من دقیقا نفهمیدم چی می خوای واسه همین جواب ندادم آخه تا بحال اینترنت را از طریق وایرلس گوشی به لپتاپ ندادم اما اگه منظورت اینه که ADSL لپتاپ را می خوای به گوشیت انتقال بدی یک حالت بیشتر نداره و اونم به شرطی که لپتاپ شما وایرلس فرستنده باشه چون فقط داشتن کارت لن کافی نیست و همه این کارتهای لن وایرلس دریافت را انجام می دن و مهم ارسال هستش که همشون انجام نمی دن!
به هر حال اگر قصد شما دریافت اینترنت از بپتاپ باشه و لپتاپ شما ارسال کننده است به این طریق این کار را انجام بده
ابتدا درون لپتاپ یک یوزر برای وایرلس خودت تعیین کن
در مر حله بعد پسوردی را برای یوزر وایرلست تعیین کن که اگر 64 بیتی باشه باید 5 رقمی باشه و اگر می خوای 128 بیتی باشه که این بهتره باید 13 رقمی باشه و از ادقام حروف و عدد باشه
مرحله بعد توسط گوشی انجام می شه و من 5800 ندارم ولی به طور حدسی می گم که کجا باید بری ولی خودت بهتر می تونی پیداش کنی
Meno => Settings=> Connectivity=> Destinstions=> Internet => Options => New access point
پیغامی می ده که شما Yes می زنی بعد از اسکنی که گوشی انجام می ده بعد WLAN را انتخاب می کنی
یوزری که به عنوان وایرلس تعیین کردی را می بینی انتخابش کن و مرحله بعد رمزی که دادی را ازت می پرسه که اونم بنویس می بینی که اتصال تایید می شه و از این به بعد می تونی از ADSL تو گوشی استفاده کنی
موفق باشی
اگه منظورت اینه که ADSL لپتاپ را می خوای به گوشیت انتقال بدی یک حالت بیشتر نداره و اونم به شرطی که لپتاپ شما وایرلس فرستنده باشه چون فقط داشتن کارت لن کافی نیست و همه این کارتهای لن وایرلس دریافت را انجام می دن و مهم ارسال هستش که همشون انجام نمی دن!بله منظور من همین بود یعنی دریافت اینترنت وایرلس برای گوشی از اینترنت ADSL لپتاپ ، حالا از کجا میشه فهمید که مال من فرستنده هست یا نه ؟
ابتدا درون لپتاپ یک یوزر برای وایرلس خودت تعیین کنمنظور شما از تعیین یک یوزر وایرلس چیه ؟ من اول یه کانکشن وایرلس دوطرفه (ad-hoc) تو لپ تاپ ساختم و بعد نظیمات وایرلس ویندوز را هم به حالت زیر انجام دادم :
IP: 192.168.137.1
Netmask: 255.255.255.0
نظیمات IP وایرلس گوشی را هم به این شکل انجام دادم :
IP: 192.168.137.2
Gateway: 192.168.137.1
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2 : 8.8.4.4
مرحله بعد توسط گوشی انجام می شه و من 5800 ندارم ولی به طور حدسی می گم که کجا باید بری ولی خودت بهتر می تونی پیداش کنی
Meno => Settings=> Connectivity=> Destinstions=> Internet => Options => New access pointاین مسیری که شما گفتی درسته و من از همین مسیر شبکه ای که ایجاد کردم رو هم تو گوشی می بینم. می تونم بهش کانکت بشم. ولی هر آدرسی رو که خواستم برم ارور زیر رو میده :
INVALID SERVER NAME
و هیچ آدرسی رو نمی یاره . کلا انگار به اینترنت وصل نمیشه . میشه راهنمایی کنید .
aydin_eb7777
30-06-2010, 09:51
بله منظور من همین بود یعنی دریافت اینترنت وایرلس برای گوشی از اینترنت ADSL لپتاپ ، حالا از کجا میشه فهمید که مال من فرستنده هست یا نه ؟
منظور شما از تعیین یک یوزر وایرلس چیه ؟ من اول یه کانکشن وایرلس دوطرفه (ad-hoc) تو لپ تاپ ساختم و بعد نظیمات وایرلس ویندوز را هم به حالت زیر انجام دادم :
IP: 192.168.137.1
نظیمات IP وایرلس گوشی را هم به این شکل انجام دادم :
IP: 192.168.137.2
Gateway: 192.168.137.1
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2 : 8.8.4.4
این مسیری که شما گفتی درسته و من از همین مسیر شبکه ای که ایجاد کردم رو هم تو گوشی می بینم. می تونم بهش کانکت بشم. ولی هر آدرسی رو که خواستم برم ارور زیر رو میده :
INVALID SERVER NAME
و هیچ آدرسی رو نمی یاره . کلا انگار به اینترنت وصل نمیشه . میشه راهنمایی کنید .
تمام کاری که انجام دادی درسته غیر از IP دادن به وایرلس گوشی چون نیازی نیست IP به گوشی داده بشه و Error به خاطر اینه
منظور از User برای زمانی هست که به صورت امن ارتباط وایرلس ایجاد کنی و هر کسی با داشتن گوشی یا لپتاپ دارای Wireless Lan نتونه به اینترنت شما وصل بشه و نیاز به دادن User و Password داشته باشه
وقتی که شما میگی کانکشن وایرلسی که ساختی تو گوشی دیده می شه یعنی لپتاپ شما قابلیت ارسال داره
موفق باشی
ScKAT LeFT
30-06-2010, 12:12
سلام !
آموزش کامل رو دارم درست میکنم !
واسه 5800 و N97
تا بعد از ظهر میذارم ...
خیلی راحت میتونید کانکت کنید !!!
amir200812
30-06-2010, 12:19
سلام !
واسه 5800 و N97
تا بعد از ظهر میذارم ...
منتظریم عزیز...
تمام کاری که انجام دادی درسته غیر از IP دادن به وایرلس گوشی چون نیازی نیست IP به گوشی داده بشه و Error به خاطر اینه
آقا من همون تنظیمات قیلی رو با همون IP ها ، دوباره از اول انجام دادم و بالاخره درست شد و به اینترنت وصل شدم. حالا شاید بدون IP برا گوشی هم بشه.
منظور از User برای زمانی هست که به صورت امن ارتباط وایرلس ایجاد کنی و هر کسی با داشتن گوشی یا لپتاپ دارای Wireless Lan نتونه به اینترنت شما وصل بشه و نیاز به دادن User و Password داشته باشه
با تشکر از اطلاعات شما و وقتی که گذاشتید .
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
سلام !
واسه 5800 و N97
تا بعد از ظهر میذارم ...
کار با ارزشیه . کاش میشد یک هفته زودتر این کارو می کردید . من که خیلی دردسر کشیدم تا بفهمم .
aydin_eb7777
30-06-2010, 15:47
سلام !
واسه 5800 و N97
تا بعد از ظهر میذارم ...
-----------------------
نیازی به آموزش نداره چون راحتتر از این کار چیزی نیست در ثانی توضیحاتی که دادم کاملا یک آموزش به حساب میاد! و چیزی غیر از این نیست
موفق باشی
Abas1100
05-07-2010, 17:21
در مورد اتصال به کامپیوتر مشکلی وجود داره ؟
pedram55
12-07-2010, 12:41
آقا من همون تنظیمات قیلی رو با همون IP ها ، دوباره از اول انجام دادم و بالاخره درست شد و به اینترنت وصل شدم. حالا شاید بدون IP برا گوشی هم بشه.
با تشکر از اطلاعات شما و وقتی که گذاشتید .
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
کار با ارزشیه . کاش میشد یک هفته زودتر این کارو می کردید . من که خیلی دردسر کشیدم تا بفهمم .
من هم همین مشکل شما را دارم تمام تنظیمات را انجام میدم ولی همون مشکل پیش میاد .
ایا شما تنظیمات را توی xp انجام دادید و آیا برای کامپیوتر هم باید IP واردکرد . ؟
من کلافه شدم تمام این مراحل را رفتم ولی نشد
دوستان من شبکه رو ساختم .گوشی هم پیداش میکنه ولی کنار اسمش یه علامت قفل زده و ارورش اینه:future not support
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟:41:
دوستان من شبکه رو ساختم .گوشی هم پیداش میکنه ولی کنار اسمش یه علامت قفل زده و ارورش اینه:future not support
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمکککککککککککککککککک:37:
sajjad301
18-02-2011, 21:36
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟:41:
منم همین مشکل رو دارم کسی نیست کمکی بکنه؟؟؟؟؟لطفا!:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.