PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید سیستم فقط برای دانلود!!!

bios2bb
28-06-2010, 17:06
سلام.

من میخوام یه کیس ببندم که فقط شبا بزارم واسه دانلود. نه مانیتور، نه کیبورد، نه موس، نه درایو. اگرم ارزون تر درمیاد، کارت گرافیکش آنبورد باشه. :27: کلا نمیخوام بیشتر از 100 یا 150 تومن بشه... :11:

کیس و پاور رو دارم. فقط شما پیشنهاد میکنید که برای همچین منظوری چه قطعاتی بگیرم. با توجه به اینکه شبا همیشه روشن خواهد بود، عمر مفید قطعات برام مهمه.

Mainboard
CPU
RAM
HDD

ترجیحا بگین کدوم ارزون تر درمیاد؟

مادربورد با کارت گرافیک آنبورد یا بدون اون و گرفتن VGA.
مادربورد با کارت شبکه آنبورد یا بدون اون و گرفتن اینترفیس جدا (گفتم چون مادربوردای جدید کارت شبکه آنبورد دارن، همین ممکنه باعث شه یه مدل جدید بگیرم که بیخودی قیمتش بالا باشه. حالا شما بگین کدوم بیشتر میصرفه؟ :27:)

مرسی...

mg_mahyar
28-06-2010, 17:30
ببين من يه دونه سيستم دست دوم دارم نميخوام خيلي هم قديمي هست.
ميخواي بگو ويندز رو عوض ميكنم روش يه ديويدي رايتر بنداز بزار براي دانلود.
ارزون راحت
نخواستي كيس روهم نو بگير
قيمت هم يه جوري توافق ميكنيم برات خوب تموم بشه
مارو هم از شر نگه داري يك كيس اضافه راحت كردي

-------------------------
ميخواستم بگم هارد بايد زياد باشه ديدم شب تا صبح كلا 1 گيگ بيشتر نميتوني دانلود كني مثلا من كه 512 هستم كلا 800 مگ دانلود ميكنم. خلاصه اگر هاردت 40 هم باشه ماهي 1 ابار نياز به تخليه داره نه بيشتر
سيستم خاصي هم لازم نيست من با لپ تاپ اين كارو كردم مشكلي هم نداشتم
فقط مودمت اگر اكسترنال هست خوب بگير.(adsl)
---------------------
قطعات رو خيالت راحت هر چي بخري عمر داره اوركلاك كه نميكني داغ كنه همين جوري استفاده كني مشكلي پيش نمياد
ولي من الان يه نگاهي كردم اگر نو بخواي بخري دست كم بايد 180 خرج كني با احتساب مادر برد با گرافيك آنبرد

soheildolatabadi
29-06-2010, 08:46
با سلام. خرید سیستم دست دوم قطعا به صرفه تر خواهد بود. یا می تونید قطعات مورد نیاز رو توی بازار دست دوم بخرید. اینطوری خیلی متناسب تر با بودجه شماست.

sasan816
29-06-2010, 11:21
من میخوام یه کیس ببندم که فقط شبا بزارم واسه دانلود. نه مانیتور، نه کیبورد، نه موس، نه درایو. اگرم ارزون تر درمیاد، کارت گرافیکش آنبورد باشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا نمیخوام بیشتر از 100 یا 150 تومن بشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد میکنم یک کیس دسته دوم بخرید