مشاهده نسخه کامل
: پر شدن درایو ویندوز بیخود و بی جهت....
shutdown
28-06-2010, 16:21
قبلا یکی این مشکل رو تو تالار گفته ولی من جوابی نگرفتم.....
یکی کمکم کنه دیگه درایو ویندوزم جا نداره....اولین بار 15 گیگ جا داشتم الان همینجوری اضافه شده 1/5گیگ جای خالی دارم و فضا رو قرمز نشون میده....اگه ویروسه راه حلش چیه..انتی ویروسی چیزی....ممنون
joe_satriani
28-06-2010, 16:26
اين مشكل يه دليل داره اونم اينه كه پوشه ي temp ويندوز كه محل نگهداري فايلهاي موقتي ويندوز هست پر شده باشه
يه علت ديگه داره اينه كه ميزان حافظه ي مجازي اختصاص داده شده به ويندوز از درايو ويندوزتون زياد هست
علت ديگه هم اينه كه از hibernate استفاده ميكنيد و اين باعث شده فايلهايي كه در زمان هايبرينت نگهداري ميشن بالا رفتن و درايوتون حجيم نشون ميده بدون هيچ علتي
راههاي گفته شده رو يكي يكي چك كنيد
موفق باشيد.
shutdown
28-06-2010, 16:34
از توضیحات کلیت ممنون..
کاش یکم واضح تر میگفتی
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
در ضمن اینو بگم که temp و cash رو همیشه پاک میکنم
سلام
شما کلیک راست کن روی درایو بعد properties / disk cleanup رو بزن بعد تیک همشو بزار بعد هم ok رو بزن.
بعد ببین باید یکمی از درایوت حافظش خالی بشه.
برای پاک کردن پوشه temp برو start / run بعد بنویس %temp% توی پوشه هر چیزی باشه پاک کن. گاهی فایل ها پاک نمیشن نمیخواد پاکشون کنی.
برای غیر فعال کردن hibernate هم :
فعال و غيرفعال کردن Hibernate
از نظر لغوي به معناي خواب زمستاني است، يکي از حالتهاي خاموش کردن کامپيوتر (Turn off) ميباشد که در آن سيستم عامل تمام محتويات حافظه RAM را بر روي هارد ديسک کپي ميکند
و دفعه بعد که کامپيوتر خود را روشن ميکنيد، همان اطلاعات را به حافظه RAM بر ميگرداند و شما قادر خواهيد بود تا کار خود را از همان جاي قبلي ادامه دهيد؛ مثلاً اگر چند برنامه را باز کرده باشيد و حتي هنوز کار خود را Save نکرده باشيد بعد از روشن شدن کامپيوتر ، آن برنامهها باز بوده و از همان جاي قبلي قادر خواهيد بود که کار خود را ادامه دهيد.
براي فعال يا غيرفعال کردن Hibernate وارد Control Panel شده و Power Options را دابل کليک کنيد.سپس وارد قسمت Hibernate شويد و گزينه Enable Hibernation را تيک بزنيد.
براي Hibernate کردن کامپيوتر هم کافي است تا در پنجرهاي که براي خاموش کردن کامپيوتر ظاهر ميشود، دکمه Shift را پايين نگه داريد تا دکمه Stand By به Hibernate تغيير پيدا کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش شد.
ببخشید اینا واسه اکس پی بود! :31: عنون انجمن رو ندیده بودم !
نحوه فعال/غیرفعال کردن Hibernate در ویندوز Vista و ۷
ممکن است این سئوال برای شما پیش آمده باشد که چرا ویندوز ۷ شما گزینه Hibernate ندارد!
اگر ویندوز شما این گزینه را داشت فقط نکته آخر را بخوانید و اگر نداشت مراحل زیر را طی کنید و بعد نکته آخر را بخوانید!
۱: وارد بخش زیر شوید:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings
2: گزینه Change advanced power setting را بزنید
۳: گزینه Sleep را بازکنید، گزینه Allow Hybrid Sleep را بازکنید
۴: خاصیت Setting را میتوانید On/Off کنید که همان فعال/غیرفعال کردن قابلیت Hibernate میباشد.
میانبر در ویندوز ۷
فعال کردن: در CMD تحت Admin تایپ کنید "powercfg /hibernate on"
غیرفعال کردن: در CMD تحت Admin تایپ کنید "powercfg /hibernate off"
میانبر در ویندوز Vista
فعال کردن: در CMD تحت Admin تایپ کنید "powercfg -h on"
غیرفعال کردن: در CMD تحت Admin تایپ کنید "powercfg -h off"
نکته :
اگر به ضرورت قصد Hybernate داشتید و نمیدانستید که این خاصیت فعال یا غیرفعال است در جستجوگر Start تایپ کنید: "Shutdown /h"
joe_satriani
28-06-2010, 16:43
خوب اگه temp رو پاك ميكني پس گزينه ي temp مردود ميشه، برو سراغ امتحان گزينه هاي ديگه
چك كن ببين حافظه ي مجازي اي كه از هارد براي ويندوز گرفتي چقدر و چطوري هست؟
يا اينكه آيا از Hibernate استفاده ميكني كه به اين مشكل برخوردي!!
موفق باشيد.
shutdown
28-06-2010, 18:47
از دوستان عزیز نهایت تشکر رو دارم ...
با کمک شما و با برنامه ashampoo تونستم defrag کنم درایوم و و نینی از فضای خالی اولیه یعنی حدود 8/53 گیگابایت رو برگردونم....که فکز کنم فعلا کافی باشه....تشکر از همه....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.