مشاهده نسخه کامل
: مشکل تصویر در هنگام اجرای بازی
hassan09
28-06-2010, 12:11
سلام یه مشکلی داشتم که خیلی عصبیم کرده وقتی بازی میکنم بعد از گذشت 10 دقیقه تصویر به هم می خورده. یعنی به شکل مربع و مستطیل و شکل های دیگه در میاد مثلا درختا رو مستطیل نشون میده یا دود رو به شکل مربع نشون میده حتی نوشته های تو بازی هم مستطیل میشند . اول فکر کردم که مشکل از کارت گرافیکه و دوباره نصبش کردم ولی درست نشد بعدا ویندوزو عوض کردم ولی بازیم درست نشد حتی تنظیمات کارت گرافیک رو هم دستکاری کردم ولی درست نشد در ضمن تو بازی وقتی به قسمت تنظیمات بازی می رم یه گزینه هست به اسم texture quality که وقتی اونو تغییر میدم درست میشه و لی بعد از اینکه میرم تو بازی دوباره مورد ÷یدا میکنه اگه ممکنه کمک کنید. کلافه شدم ram : 2 GB grafic : 1
amd>intel
28-06-2010, 15:28
درایور کارت گرافیکتون رو اپ دیت کنید
اول از همه مدل گرافیکتون رو دقیق بنویسید
و بازی که میکنید اسمش چیه؟
درایور گرافیک رو آپ کنید دمای گرافیک رو چک کنید و تنظیمات گرافیک رو پایین بیارید و ریزولیشن رو کاهش بدید ممکنه گرافیک ضعیف
باشه
ممکنه ایراد از بازی باشه توی بازی های دیگه هم همینطوره و کرک بخواد
شاید گرافیک ایراد داشته باشه بایه گرافیک دیگه امتحان کنید
از اساتيد ميخواهم به من هم كمك كنن و من هم دقيقا همين مشكل رو دارم . مشكل من يه ايراد ديگه هم داره ، وقتي كه بازي اين طوري ميشه ،در ميام و ميرم به بازي مثلا فوتبال كامپيوتر با يه ارور صفحه آبي ريستارت ميشه . نميدونم قبلا من همچين مشكلي نداشتم با اين كه شايد كارت گرافيكم قوي نيست ولي من بازي ac2 رو با اون همه عظمت رو آخرين تنظيمات گرافيكي و آخرين رزوليشن بازي ميكردم و همچين مشكلي نداشتم . اما تازگيا تو دو تا بازي (pes2010.batman) اين اتفاق افتاد . تو بازي هاي ديگه امتحان نكردم چون اصلا وقتشو ندارم واين بازي هارو هم خودم بازي نميكنم . شايدم ازويندوز باشه چون يه 7 ؛8 ماهي ميشه عوض نكردم .
لطفا كمك كنين .:19::19::19::19:
8500-512
3gig ram
cpu pentium iv -3.6
دماي كارت گرافيك در حالا عادي65
در حالت بازي فكر كنم به 85 ميرسه .
دماي cpu هم 35
تو بازي 60:19:
ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس کنید
اگه بازم اینطور میشد سر همه ی بازیها رم و هارد و در آخر گرافیک رو چک کنید
hassan09
28-06-2010, 19:04
مدل گرافیکم:
nvidia geforce 9400 GT
ddr2
در ضمن در مورد 2 تا بازی یک FIFA2008 و warcraft این اتفاق می افته اما تو بازی قلعه اینجوری نمیشه
دمای گرافیکو نمیدونم چهجوری باید اندازه بگیرم.
البته من این بازی ها رو با کام÷یوتر قبلیم انجام میدادم که گرافیک و رمش هر دو 256 بود اما نمی دونم چرا تو این کام÷یوتر اینجوری میشه
ess_1362
28-06-2010, 19:05
در حالت بازي فكر كنم به 85 ميرسه .
دمای کارت گرافیک شما بالاست!!
فکر کنم کارت شما فاقد فن خنک کننده هست
اگر بدین صورت هست یک فن کارت گرافیک(فکر کنم 8 سانتیمتری) براش تهیه کنید و روی سینک نصب کنید
m.m010011
28-06-2010, 19:38
اگر بدین صورت هست یک فن کارت گرافیک(فکر کنم 8 سانتیمتری) براش تهیه کنید و روی سینک نصب کنید
بله حتما فن رو چک کنین :27:
كارت گرافيك من فن نداره ويه قطعه برنزي رنگ زير گرافيك هستش و در واقع سايلنس هستش خوب روي اين جور گرافيكا نميشه فن نصب كرد
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس کنید
اگه بازم اینطور میشد سر همه ی بازیها رم و هارد و در آخر گرافیک رو چک کنید
سر همه ي بازيها ؟ متوجه سر نشدم ،يعني چي؟
hassan09
28-06-2010, 21:46
'مشخصات گرافیک من :
NVIDIA GeForce 9400 GT
DDR2
در بازی FIFA2008 و Warcraft این اتفاق می افته ولی در بازی قلعه اینجوری نیمشه
در ضمن دمای گرافیک رو بلد نیستم اندازه بگیرم
منظورم اینه که اگه سر همه ی بازیها این اتفاق میفته رم و هاردو چک کن و بعد گرافیک
منظورم اینه که اگه سر همه ی بازیها این اتفاق میفته رم و هاردو چک کن و بعد گرافیک
نه تو همه ي بازي ها اين طوري نميشه . مثلا الان يه يساعتي پرينس بازي كردم ، اما اون جوري نشد .
مشكل عجيبيه الان سه نفر اين مشكل رو دارن . ببينيم اساتيد چه راه حلي به ذهنشون ميخوره .
hassan09
29-06-2010, 11:19
کسی نمی خواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
Ehsan Studio
30-06-2010, 10:05
سلام
کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟؟؟؟
یعنی کسی نمیدونه مشکل از کجاسنت؟
reza mohammade
30-06-2010, 10:27
من تو IgI همین مشکلو داشتم دارکتیس 10 ریختم آپدیت هم کردم کارت گرافیکو ولی درست نشد رم 2 گرافیک1
از اين تاپيك ناميد شدم ، در اين زمينه(سخت افزار ) متخصص كم هستش.
شاید کرک بازی مشکل داره شما پچ هایی که برای بازی میاد را نصب می کنی.... خیلی از کرک های بازی ها در ابتدا شاید مشکل داشته باشند که با پچ هاش برطرف میشه البته شاید خود بازی هم به اپدیت احتیاح داشته باشه ... ولی بعید نیست درایورتون مشکل دار باشه .... البته آپدیت دایرکت ایکس و سالم بودن فایل هاشم مهمه ...
اگه سر بازی های اینط.ر نمیشه پس مشکل سخت افزاری نیست به قول دوستمون یا ایراد از بازی یا
آخرین ورژن درایور گرافیک رو میخواد
Ehsan Studio
01-07-2010, 12:30
شاید کرک بازی مشکل داره شما پچ هایی که برای بازی میاد را نصب می کنی.... خیلی از کرک های بازی ها در ابتدا شاید مشکل داشته باشند که با پچ هاش برطرف میشه البته شاید خود بازی هم به اپدیت احتیاح داشته باشه ... ولی بعید نیست درایورتون مشکل دار باشه .... البته آپدیت دایرکت ایکس و سالم بودن فایل هاشم مهمه ...
نخیر دوست عزیز
من3 تا بازی از 3 شرکت مختلف گرفتم بازم همین مشکل و دارم..
جالبیش اینکه مثلا PES10 بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه سیستمم ولی این بازیها رو اینجوری با مشکل میاره..
اگه سر بازی های اینط.ر نمیشه پس مشکل سخت افزاری نیست به قول دوستمون یا ایراد از بازی یا
هم دایرکس و هم کارت گرافیک و همین 2 روز پیش آپدیت کردم..
اینم مشخصات سیستمم:
Ram : 4G
VGA : ATI 5700 1G
CPU : Core i5
نخیر دوست عزیز
جالبیش اینکه مثلا PES10 بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه سیستمم ولی این بازیها رو اینجوری با مشکل میاره..
اینم مشخصات سیستمم:
عذر میخوام من جواب کاربر mjorh رو دادم:31:
دوستان من هم همین مشکل و دارم
ودر بازی Pes2010 تیک میزنه
مشخصلات:
athlon2 X2 5000
ram 3 gi
vga :8600Gt 1g
هم خودم و هم یکی از دوستام این مشکل و داریم چیکار کنیم ؟
Ehsan Studio
01-07-2010, 16:35
عذر میخوام من جواب کاربر mjorh رو دادم:31:
چه جالب..
یعنی وقتی منم همین مشکل و دارم برم یه تایپیک جداگونه بزنم؟
تو همه ي بازي ها اين جوري ميشه، اما يه رابطه اي هست ، من بعد از اين pop-the forgotten sands رو نصب كردم ، بعد از اون همه ي بازيام اين جوري شد .
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
نخیر دوست عزیز
اینم مشخصات سیستمم:
ديگه معلوم شد يه مشكل اساسي هستش. من اول فكر ميكردم شايد ايراد از سيستم من باشه ولي ديگه سيستم شما يكي از بهترين سيستم ها هستش .
شما بازي pop-the forgotten sands رو نصب كردين؟
Ehsan Studio
01-07-2010, 18:59
شما بازي pop-the forgotten sands رو نصب كردين؟
نخیر دوست عزیز
جالبه که بازیهایی مثل Tom Clancy's Splinter Cell Conviction و COJ و حتی GTA IV و PES10 هیچ مشکلی ندارن..
ولی بازیهای Metro و Borderlands و Aliens VS Predator مشکل دارن..
Ehsan Studio
04-07-2010, 12:01
دوستان کسی نفهمید مشکل کار از کجاست؟
اینم یه عکس از محیط بازی..به آسمان توجه کنید..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.