مشاهده نسخه کامل
: جدا كننده رقم در VB.NET ?
aaaammmm87
27-06-2010, 23:20
سلام
مي خواهم اعدادي رو كه در textbox و labe وارد ميكنم سه تا سه تا جدا بشن و همچنين در محاسبات تاثير نداشته باشن ايا خود .net همچين امكاني رو نداره كه ديگه نيازي به كد نويسي نباشه ؟ اگه نداره لطف كنيد كدش رو با توضيح بزاريد :46:
تکنیک برتر
28-06-2010, 01:43
اگر منظور شما را درست متوجه شده باشم
با استفاده از تابع Space(number) می توانید همچین کاری را انجام دهید
آرگومان number تعداد کارکتر فضای خالی می باشد که باید ایجاد شود.
با تشکر
aaaammmm87
28-06-2010, 09:58
سلام دوست عزيز ميشه بگيد بايد دقيقا چطوري بايد اين كارو انجام بدم؟ منظورم اينه كه يه مثال بزنيد
aaaammmm87
28-06-2010, 10:31
اين خطا چي ميگه ؟
موقعي كه ميخواهم برنامه رو اجرا كنم با اين خطا مواجه ميشم ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aaaammmm87
29-06-2010, 08:08
عزيز من اين تاپيك كه ربطي به اين موضوع داشت ؟ اون واسه ----- كردن و جلوگيري از ورود كاراكتر رشته هستش نه جدا كننده لطف كنيد اول پست ها رو به دقت بخونيد بعد پست بديد و بيهوده اسپم نديد !
L u K e !
29-06-2010, 08:59
فکر نکنم یه همچین امکاناتی داشته باشه
می تونی به رشتیش تبدیل کنی و توش با حلقه بگردی و یه ، بزاری
عزيز من اين تاپيك كه ربطي به اين موضوع داشت ؟ اون واسه ----- كردن و جلوگيري از ورود كاراكتر رشته هستش نه جدا كننده لطف كنيد اول پست ها رو به دقت بخونيد بعد پست بديد و بيهوده اسپم نديد !
دقیقا منتظر یه همچین چیزی بودم! (ولی نه به این خشنی:31:)
انشاا... تا عصر سمپلی درست می کنم.
سلام
برای انجام اینکار بهتر است یک کنترلر جدید که از TextBox ارث می برد ایجاد و متد OnKeyPress و خصیصه Text آن را باز نویسی کنید .
من سمپلی در سی شارپ و ویبی براتون آماده کردم که می تونید اون رو از لینک زیر دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون برنامه در VS 2010 نوشته شده کدش رو می ذارم که اگه از VS 2008 استفاده می کنید به مشکل بر خورد نکنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.