مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن لپ تاپ بعد از 20 دقیقه کار نکردن با آن
hasan_ta
27-06-2010, 22:20
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من اگه با لپ تاپم دو روز پشت سر هم کار کنم هنگ نمیکنه ولی اگه مثلا به هوای ناهار خوردن 20 دقیقه به ماوس یا کیبورد دست نزنم هنگ میکنه طوری که ماوس و کیبورد کار میکنه ولی رو هر چی کلیک میکنم کار نمیکنه مخصوصا اگه My Computer باز کنم ماوس به حالت فکر کردن برای انجام آن درمیاد ولی هیچ پنجره ای باز نمیشه و فقط باید توسط کلید پاور، لپ تاپ رو خاموش کنم، بازم بگم که ماوس و کیبورد کار میکنه ولی چه فایده!
توضیح اینکه مدل لپ تاپم اینه : VAIO FW 180 E - 320G Hard
با تشکر
H@mid-Vista
28-06-2010, 19:20
خوب واضحه كه یك برنامه ای در زمینه دچار هنگ میشه
ساده ترین راه برای شما ریكاوری هست البته اگه دی وی دی رو داشته باشی
نبود از نو ویندوز بزن و با سریال زیر نوت بوك اكتیو كن
mosilovesyou
29-06-2010, 09:59
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من اگه با لپ تاپم دو روز پشت سر هم کار کنم هنگ نمیکنه ولی اگه مثلا به هوای ناهار خوردن 20 دقیقه به ماوس یا کیبورد دست نزنم هنگ میکنه طوری که ماوس و کیبورد کار میکنه ولی رو هر چی کلیک میکنم کار نمیکنه مخصوصا اگه My Computer باز کنم ماوس به حالت فکر کردن برای انجام آن درمیاد ولی هیچ پنجره ای باز نمیشه و فقط باید توسط کلید پاور، لپ تاپ رو خاموش کنم، بازم بگم که ماوس و کیبورد کار میکنه ولی چه فایده!
توضیح اینکه مدل لپ تاپم اینه : VAIO FW 180 E - 320G Hard
با تشکر
سلام دوست گلم
شما برو توی POWER OPTION نوت بوکت ( تو ویندوز) . بعد گزینه ی Hibernate after 20 minutes رو بکن never !!!
اصلا همرو بکن never خیال خودتو راحت کن دوست گلم . دیگه نوت بوکت 3 4 روزم اگه روشن بمونه و دست نزنی هیچ اتفاقی نمیفته .
قربانت
سلام دوست گلم
شما برو توی POWER OPTION نوت بوکت ( تو ویندوز) . بعد گزینه ی Hibernate after 20 minutes رو بکن never !!!
اصلا همرو بکن never خیال خودتو راحت کن دوست گلم . دیگه نوت بوکت 3 4 روزم اگه روشن بمونه و دست نزنی هیچ اتفاقی نمیفته .
قربانت
اینطوری فقط صورت مسئله رو پاک کردید
بهتره دلیل هنگ کردن پیدا بشه
majid_3ma
03-07-2010, 13:06
خوب باید ببینی کدوم نرم افزار هست که باعث این کار میشه
ما که لپ تاپ شما رو ندیدیم که بگیم کدوم اینکارو میکنه
مدت زمان stand by رو بیار پایین نرم افزار ها رو دونه دونه ببند ببین کدوم باعث این کار میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.