ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد دما ی پردازنده در اورکلاک

night lord
27-06-2010, 21:55
سلام .
آقا خلاصه بگم. من چند روز پیش تصمیم به اور کلاک کردن i7 920 گرفتم . وقتی خواستم با کمک احسان از بچه های توانای فروم اورش کنم به این نتیجه رسیدم که cpu خیلی داغ میکنه . با کلی کلنجار رفتن با فن و cpu به این رسیدم که فنه من به cpu نمیچسبه درست حسابی .
زنگ زدم به کسی که سیستمو ازش خریده بودم و گفتم که جریان ما اینجوری شده و دمای cpu بالاست
گفت شما باید از توی بایوس دما رو چک کنی(cpu temperator) و باید 30 تا 35 درجه باشه در حالت معمولی
وقتی فول لود میشه اون دما میره رو 45-50 و وقتی اورش میکنی تا 4000 میره رو 70 و دمایی که نرم افزارایی مثل
hordware monitore cpuID نشونمیدن همیشه درست نیست . ولی من که با بچه های فروم بحث کردم گفتن
دمای نرم افزار درسته.

حالا cpuID hordware monitor دو قسمت برای دمای cpu داره یکی cpu tempratur که با دمای نشون داده شده تو بایوس میخونه و دیگری core tempratures که 4 هسته رو نشون میده و خیلی بالاتر از دمای بایوسه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوال اینکه کدوم یکی از اینا مد نظر هست برای اینکه قبل از و در حین اور کلام باید بهش دقت کرد که بالا نره؟

amd>intel
27-06-2010, 21:57
يك كولينگ خوب مثل coolermaster v8 بگير و نصب كن براي اين پردازنده ارزش داره هزينه كني براي فن

ess_1362
28-06-2010, 07:01
ببین بایاس فقط دمای IDLE را نشون میده

دمای پردازنده در HW MONITOR هم همون دمای CORES هست که برای هر هسته نشون میده

به هر حال می تونی با نرم افزار دیگه ای مثل CORE TEMP هم چک کنی ولی دمای پردازنده همونی هست که به شما گفتم

night lord
03-07-2010, 23:29
دوستان من بالاخره دمای cpu آوردم پایین ولی برام 40 تومن خرج ورداشت .
یه فن hp pccooler 1216x گرفتم و خمیر zerotherm zt100 زدم و یه فن کوچیکم به کیس قسمت جلو اضافه کردم .
نتایج بدون اور کلاک: بعد از تست نیم ساعته با prime95
cpu temperator
core0: 61
core3: 58
core 1: 58
core2: 55

fan cpu : 2431 RPM

سوالم اینه که cpu من با این فن دماش چقدر باید باشه؟ این دما خوبه یا باید پایینتر از این باشه؟

سرعت اینترنتن اومده پایین نمیتونم عکس آپلود کنم . برا همین عکس نزاشتم . شرمنده

amd>intel
04-07-2010, 10:20
کاش یک کولینگ COOLERMASTER HYPER 212 PLUS هم میگرفتی

ess_1362
04-07-2010, 10:50
الان دماش خوب هست

میشه به اورکلاک هم در این حالت فکر کرد

ببینید دمای پردازنده رنج خاصی نداره ولی در فول لود نباید از 77 درجه بیشتر بشه

هر چه قدر دمای فول لود کمتر بشه قابلیت اورکلاک هم بیشتر میشه

night lord
04-07-2010, 11:52
کاش یک کولینگ COOLERMASTER HYPER 212 PLUS هم میگرفتی
عزیز همین فن گیرم اومد . اینم فن خوبیه . البته یه مقدار برام گرون حساب کرد 59 تومن ولی خوب فن قبلیمو خرید از پولشو کم کرد و با یه خمیر کلا 40 تومن بهش دادم.

الان دماش خوب هست

میشه به اورکلاک هم در این حالت فکر کرد

ببینید دمای پردازنده رنج خاصی نداره ولی در فول لود نباید از 77 درجه بیشتر بشه

هر چه قدر دمای فول لود کمتر بشه قابلیت اورکلاک هم بیشتر میشه

الان با سیستم یه مقدار کار دارم . سرم که خلوت تر شد میام برا اورکلاک کردن .