ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین مجموعه آموزشی فتوشاپ

ae2009
27-06-2010, 21:36
سلام دوستان
من تازه با این ابرنرم افزار بینظیر آشنا شدم
یه سوال داشتم درمورد این اموزش معروف رازهای فتوشاپ به نظر شما من که تا حدودی اگه مقدمات رو بلدم و سری Essential از لیندا که 8 ساعته رو دیدم سراغ این اموزش برم بهتره یا این مجموعه جدید لیندا که از پایه و ابتدا شروع کرده رو ببینم بهتره؟
ممنونم:11:

msaeedd
30-06-2010, 08:11
این آموزش زبان اصلی البته اونی که من دارم ولی به درد میخوره آموزشای خوبی توش داره و فکر کنم بتونی یاد بگیری

p30sezar
30-06-2010, 08:51
برای آموزش به یک مجموعه اکتفا نکن برای آموزش پایه زیاد مهم نیست از هر کدوم که می تونی استفاده کن

ولی حتماً سعی کن به زبان لاتین در اینترنت سرچ کنی تا راه های زیادی که می توان برای انجام یک کار انجام داد را یاد بگیری

ae2009
30-06-2010, 09:00
این آموزش زبان اصلی البته اونی که من دارم ولی به درد میخوره آموزشای خوبی توش داره و فکر کنم بتونی یاد بگیری
دوست عزیز منظورتون مشکل بودن زبان اصلیه یا سطح خود مجموعه آموزشی؟ من هیچ مشکلی در زبان انگلیسی ندارم و هیچوقت آموزش های فارسی نگاه نمیکنم چون به زبان اصلی بهم لذت بیشتری میده:20:

ae2009
30-06-2010, 09:06
برای آموزش به یک مجموعه اکتفا نکن برای آموزش پایه زیاد مهم نیست از هر کدوم که می تونی استفاده کن

ولی حتماً سعی کن به زبان لاتین در اینترنت سرچ کنی تا راه های زیادی که می توان برای انجام یک کار انجام داد را یاد بگیری
دوست عزیز میشه منظورتون رو دقیقتر بگین؟:20:
راستی این مگسه توی امضاتون حسابی منو گیج کرد یه لحظه احساس کردم روی مونیتوره!:31:

p30sezar
30-06-2010, 11:34
خواهش می کنم

قسمت اول صحبت هام در مورد انتخاب آموزش از پایه بود که گفتم زیاد مهم نیست تقریباً همشون نزدیک به هم هستند

قسمت دوم صحبت های من بر می گرده به صحبت معروف راه های رسیدن به خدا که به اندازه تمام آدمهاست :31:
شوخی کردم منظورم را با یک مثال می گویم
ببین دوست عزیز مثلا فرض کن شما می خواهید یک عکس سیاه و سفید رو رنگی کنی
راه اول : استفاده از ابزار Brush و تنظیم (کم کردن) Opacity می باشد
راه دوم: انتخاب اون ناحیه و استفاده از مسیر Image/Adjustment/level و تغییر آپشن ها می باشد البته قبلش هم باید feather کنی
راه سوم: Color Balance
و . . .

همانطور که می بینی راههای زیادی وجود دارند تا یک کار انجام بشه سعی کن همه رو یاد بگیری

ae2009
01-07-2010, 21:32
خواهش می کنم

قسمت اول صحبت هام در مورد انتخاب آموزش از پایه بود که گفتم زیاد مهم نیست تقریباً همشون نزدیک به هم هستند

قسمت دوم صحبت های من بر می گرده به صحبت معروف راه های رسیدن به خدا که به اندازه تمام آدمهاست :31:
شوخی کردم منظورم را با یک مثال می گویم
ببین دوست عزیز مثلا فرض کن شما می خواهید یک عکس سیاه و سفید رو رنگی کنی
راه اول : استفاده از ابزار Brush و تنظیم (کم کردن) Opacity می باشد
راه دوم: انتخاب اون ناحیه و استفاده از مسیر Image/Adjustment/level و تغییر آپشن ها می باشد البته قبلش هم باید feather کنی
راه سوم: Color Balance
و . . .

همانطور که می بینی راههای زیادی وجود دارند تا یک کار انجام بشه سعی کن همه رو یاد بگیری
مثال جالبی بود:31: کاملا درست میگین ممنونم:11: