مشاهده نسخه کامل
: بحث و تبادل نظر پیرامون کتب هری پاتر
koroshfe
27-06-2010, 18:43
تاپیکی برای بحث پیرامون هری پاتر(فقط کتاب و رمان و ج.ک.رولینگ)
اولین سوالو خودم می پرسم:در سال دوم و کتاب دوم خانم معاون برای هری و رون همبرگر ظاهر کرد در حالی که در کتاب هفت هرمیون گفته:طبق قانون ....... نمی توان با جادو غذایی ظاهر یا درست یا تغییر شکل داد!:18:
پس یکی جواب بده چرا؟
e.khafan!
27-06-2010, 19:45
:27:
فقط میتونم بگم مضخرفه این هری پاتر من از اون موقعی که اومد هر کاری کردم نه با کتابش کنار اومدم نه با فیلمش ...
این سوال فنی هم که پرسیدی احتمالا سوتی نویسندست ! این بابا (ؤولینگ! مامانه) پولشو در بیاره براش بسه دیگه چیزی براش مکهم نبوده اونموقع ولی باز از خواهرم کهع هر کتابشو 2بار خونده میپرسم بت میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdistar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سال 1990 بود که جی. کی. رولینگ سوار قطاری در مسیر منچستر به لندن نشسته بود و ناگهان فکر و ایده اصلی هری پاتر به ذهناش رسید. او در سایت تخصصیاش مینویسد...
رولینگ میلیاردر میشود
به سال 1990 بود که جی. کی. رولینگ سوار قطاری در مسیر منچستر به لندن نشسته بود و ناگهان فکر و ایده اصلی هری پاتر به ذهناش رسید. او در سایت تخصصیاش مینویسد: «تقریبا از 6 سالگی مینوشتم، مداوم و همیشه، ولی هیچ وقت هیچ فکری به اندازه هری پاتر جذبم نکرده بود. من 4 ساعت تمام در ایستگاه و در قطار نشستم و تمامی فکرهای مربوط به این پسربچه عینکی، جادوگری که نمیداند جادوگر است، یک به یک و تمام جزئیات به ذهنم رسید.»
رولینگ در سال 1995، نوشتن نخستین رمان «هری پاتر و سنگ جادو» را به اتمام رساند و نسخه نهایی را برای چند آژانس فرستاد. کریستوفر لیتل از کارمندان دومین آژانس، متن را پسندید و آن را برای چندین انتشاراتی فرستاد. 8 ناشر انتشار این کتاب را رد کردند، ولی در نهایت نهمین ناشر، انتشارات بلومزبری انتشار این کتاب را به عهده گرفت و پیشنهاد پرداخت 2500 پوند به عنوان پیش پرداخت را طرح کرد. خود رولینگ میگوید که در ابتدای نوشتن به هیچ گروه خاصی از خوانندگان فکر نکرده بود، ولی انتشارت بلومزبری، تصمیم گرفت که رمان را برای کودکان 9 تا 11 ساله چاپ کند و در عین حال به رولینگ پیشنهاد کرد که نامی برای خود انتخاب کند که چندان زنانه نباشد، چون تجربه نشان داده بود که خوانندگان به نویسندگان مرد بیشتر اقبال نشان میدهند. پس «جون کاتلین رولینگ» به جی. کی. رولینگ تبدیل شد؛ شناخته شدهترین نویسنده حال حاضر جهان.
بوی خوش موفقیت
«هری پاتر و سنگ جادو» روز 30 ژوئن سال 1997 در 223 صفحه به چاپ رسید. انتشارات بلومزبری که در سال 1986 تشکیل شده بود، در سال 1998 یک سال پس از انتشار نخستین رمان هری پاتر 1/6 میلیون پوند هزینه کرد تا فعالیتش را گسترش دهد. این ناشر اینک 100 میلیون پوند سرمایه دارد. 14 ماه بعد انتشارات اسکولاستیک آمریکا در تاریخ اول سپتامبر سال 1998 نسخه آمریکایی این رمان را در 309 صفحه و با عنوان «هری پاتر و سنگ سقراط» به چاپ رساند. سهم رولینگ از فروش حق انتشار 105 هزار پوند بود. تا آن زمان چنین رقمی هرگز به یک نویسنده گمنام کودکان پرداخت نشده بود. اما هیچ کدام از دو ناشر از پرداخت این مبالغ پشیمان نشدند، نخستین جلد از مجموعه هری پاتر 120 میلیون نسخه در سطح جهان فروخت و به 67 زبان زنده جهان ترجمه شد. حالا چرا انتشارات بلومزبری رمان را به یونانی باستان و لاتین هم ترجمه کرده است، حتما به خاطر زیادی پول است.
نقد روزنامه نیویورک تایمز بر این کتاب ستایشآمیز بود و در نقدهای منتشر شده در آمریکا، خانم رولینگ با رولد دال، نویسنده دانمارکی و افسانه ای کتب کودکان مقایسه شد. خلاقیتش را با جین آستین قیاس کردند و روایتش را حتی با هومر. پس بیهوده نبود که یک سال بعد انتشارات بلومزبری سرخوش از موفقیت و انتخاب هوشمندانهاش دومین قسمت از مجموعه هری پاتر- «هری پاتر و تالار اسرار»- را در تاریخ 2 ژوئیه سال 1998 منتشر کرد و دقیقا 11 ماه بعد انتشارات اسکولاستیک در 2 ژوئن 1999، نسخه آمریکایی آن را ترجمه کرد. فروش این جلد تاکنون به 77 میلیون نسخه رسیده است.
از جزیره ساخالین تا سرزمین آتش
تب هری پاتر خیلی زودتر و تندتر از آنچه تصور میشد، همه گیر شد. مجموعه هفت جلدی هری پاتر به 67 زیان زنده جهان ترجمه شده است و اینک میتوانید تقریبا به هر زبانی، نسخهای از هری پاتر را پیدا کنید. به این ترتیب رولینگ به یکی از پرخوانندهترین نویسندگان تاریخ ادبیات تبدیل شد. همچون کافکا، داستایوفسکی یا ویکتور هوگو. در میان ترجمههای رمان هری پاتر، میتوانید شاهد ترجمههای هندی، بنگالی، ولزی، لاتویایی، ویتنامی، اوکراینی و عمده زبانهای آفریقا باشید. هرچند عمده مترجمان هری پاتر بعد از ترجمه این کتاب به شهرت رسیدند، ولی «ویکتور لولیشف» مترجم روسی پنج کتاب اول مجموعه هری پاتر از مترجمان مشهور این کشور بود و «سوین اوکای» مترجم ترکی دو جلد از این مجموعه یکی از مترجمان و منتقدان ادبی معروف ترکیه است. با این حال حتی در بسیاری از کشورهای غیر انگلیسی زبان، نسخههای انگلیسی هری پاتر فروش حیرتانگیزی کرد، چنانچه پنجمین کتاب مجموعه هری پاتر، «هری پاتر و فرمان ققنوس» ذ نخستین کتاب انگلیسی زبانی تبدیل شد که در تاریخ، در صدر جدول پرفروشترین کتاب در فرانسه قرار گرفت.
شور و سرمستی و پول
«هری پاتر و زندانی آزکابان» را نشر بلومزبری در هشت ژوئیه 1999 عرضه کرد و انتشارات اسکولاستیک سه ماه بعد، در روز هشت سپتامبر همان سال، کتاب را در آمریکا منتشر کرد تا شاهد فروش 61 میلیون نسخه از کتاب باشند. به دنبال این جلد، چهارمین کتاب «هری پاتر و جام آتش» برای نخستین بار همزمان در دو کشور آمریکا و انگلستان در تاریخ هشت ژوئیه سال 2000 عرضه شد. نسخه انگلیسی 626 صفحه و نسخه آمریکایی 734 صفحه بود. این جلد 66 میلیون نسخه در سطح جهان فروش کرده است، «هری پاتر و محفل ققنوس» به عنوان پنجمین جلد مجموعه باز به طور همزمان در دو کشور آمریکا و انگلستان در روز 21 ژوئن سال 2003 عرضه شد تا 55 میلیون نسخه بفروشد. این قسمت پر حجمترین کتاب مجموعه است که در انگلستان در 766 صفحه و در آمریکا در 870 صفحه منتشر شده است. «هری پاتر و شاهزادههای دو رگه» باز روز 16 ژوئیه سال 2005 در دو کشور منتشر شد. این بار نسخه انگلیسی 607 صفحه و نسخه آمریکایی 652 صفحه بود و 65 میلیون نسخه هم فروش این قسمت بود. آخرین جلد مجموعه «هری پاتر و یادگاران مرگ» در روز 21 ژوئیه 2007 منتشر شد و 44 میلیون نسخه فروش کرد. مدیران بلومزبری شاید هرگز باور نمیکردند که در طول 10 سال مجبور شوند 468 میلیون نسخه از هری پاتر را چاپ کنند. موفقیت چه به سرعت آمده بود و چه ناگهان.
101 راه برای بیشتر پول در آوردن
پنج قسمت از مجموعه فیلمهای هری پاتر تاکنون به نمایش در آمده اند تا پرسودترین مجموعه فیلمهای عرضه شده در تاریخ سینما باشند. پنج فیلم تاکنون 48/4 میلیارد دلار در سطح جهان فروختهاند.
جی. کی. رولینگ در سال 1999 حقوق اقتباس از چهار کتاب اول هری پاتر را به مبلغ یک میلیون پوند (نزدیک به 2 میلیون دلار) به شرکت برادران وارنر فروخت. مهمترین شرط رولینگ هنگام عقد قرارداد استفاده از بازیگران انگلیسی برای فیلم بود. هرچند در فیلم «هری پاتر و جام آتش» به خاطر کثرت شخصیتهای اصلی تهیه کنندگان از بازیگران فرانسوی و اروپای شرقی نیز در فیلم استفاده کردند. رولینگ گفته بود که به این علت حقوق کتابها را فروخته است که به این ترتیب به برادران وارنر اجازه ندهد تا بر ادامه داستان کنترلی داشته باشند، چون برادران وارنر مایل به خرید حقوق شخصیتها نیز بودند که رولینگ امتیاز شخصیتها را واگذار نکرد.
در ابتدا برادران وارنر با استیون اسپیلبرگ وارد مذاکره شد تا او کارگردانی نخستین قسمت را برعهده بگیرد، ولی اسپیلبرگ این پیشنهاد را نپذیرفت، چون اصرار داشت که به جای فیلم، انیمیشن بلند بسازد و برخلاف توافق برادران وارنر با رولینگ، هیلی جوئل ازمونت آمریکایی به جای هری پاتر صحبت کند. بعد از به بن بست رسیدن مذاکرات با اسپیلبرگ، برادران وارنر مذاکرات را با کارگردانان دیگری ادامه داد. این کارگردانان عبارت بودند از: کریس کلمبوس، تری گیلیام، جاناتان دمی، مایک نیوول، آلن پارکر، ولفگانگ پترسون، راب راینر، تیم رابینز، براد سیلبرینگ و پیتر ویر. در ابتدا پترسون و راب راینر کنار کشیدند. مذاکرات به سیلبرینگ، کلمبوس، پارکر و گیلیام محدود شد و در نهایت در 28 مارس 2000 کلمبوس قرارداد کارگردانی نخستین قسمت از مجموعه فیلمهای هری پاتر را با برادران وارنر امضا کرد.
استیو کلووز به عنوان فیلمنامه نویس نخستین فیلم استخدام شد. دیوید هی من هم به عنوان تهیه کننده به کار گرفته شد. ولی رولینگ با حضور در مقام تهیه کننده اجرایی، حق نظارت فراوانی بر فیلم یافت که با مخالفت و اعتراض کلمبوس همراه شد.
برادران وارنر در ابتدا قصد داشتند، فیلم را در تعطیلات روز استقلال آمریکا (4 ژوئیه) سال 2001 عرضه کنند که این یکی از دلایل کنار کشیدن بسیاری از کارگردانان از پروژه بود، در نهایت هم برادران وارنر مجبور شد، زمان نمایش فیلم را به 16 نوامبر موکول کند.
کریس کلمبوس پس از پایان نخستین فیلم، کارگردانی دومین فیلم «هری پاتر و تالار اسرار» را نیز پذیرفت. ولی کارگردانی سومین فیلم «هری پاتر و زندانی آزکابان» بر عهده آلفونسو کوارون، کارگردان ستایش شده مکزیکی گذاشته شد و مایک نیول برای کارگردانی چهارمین فیلم «هری پاتر و جام آتش» حضور یافت، پنجمین و ششمین فیلم «هری پاتر و فرمان ققنوس» و «هری پاتر و شاهزادههای دو رگه» هر دو توسط دیوید ییتس انجام شد. او قرار است کتاب هفتم را که در دو قسمت به فیلم تبدیل میشود نیز کارگردانی کند.
با این وجود بارها گفته شده است که رولینگ، مایل بود گیلیام فیلم را کارگردانی کند. به غیر از سه بازیگر اصلی دانیل رادکلیف،اما واتسون و روبرت گرینت که هر سه در سال 2000 و پس از آزمون بازیگری از هزاران کودک انتخاب شدند. مگی اسمیت، رالف فاینس و گری الدمن از مهمترین بازیگران این مجموعه فیلم هستند. ریچارد هریس هم اگرچه در نخستین فیلم نقش آلوس دامبلدور، مدیر مدرسه هاگوارتس را بازی کرد، ولی بعد از مرگش، این مایگل گامبون بود که این نقش را بازی کرد.
آخرین کتاب در دو قسمت تولید و عرضه میشود. گفته میشود که نخستین قسمت در نوامبر 2010 و قسمت دوم در ماه مه 2011 عرضه خواهد شد.
نویسنده ای که میلیاردر شد
محبوبیت ناگهانی هری پاتر، فروش کتابها، حق ترجمهها، فروش امتیاز کتب برای فیلم و بازیهای کامپیوتری باعث شد که هم ناشران و هم خود خانم رولینگ به ثروتی عظیم دست پیدا کنند، چنان چه خانم رولینگ به تنها نویسنده میلیاردر در حال حاضر جهان تبدیل شده است. تاکنون 400 میلیون نسخه از کتابهای هری پاتر به فروش رسیده است و چهار فیلم نخست هری پاتر در فهرست 20 فیلم پرفروش تاریخ سینما قرار گرفته است. تمام اینها باعث شد که در سال 2005 سرمایه خانم رولینگ 4 میلیارد دلار برآورد شود. چناچه او را در انگلستان ثروتمندتر از ملکه الیزابت دوم میدانند، با این وجود وکلای رولینگ این سرمایه را تکذیب کرده اند.
موفقیت هری پاتر باعث شد که روزنامه نیویورک تایمز از سال 2000، فهرست جداگانه ای برای پرفروشترین کتابهای کودکان اضافه کند. از 24 ژوئن سال 2000 که کتاب «هری پاتر و جام آتش» عرضه شد، این کتاب برای 79 هفته متوالی در فهرست 10کتاب پرفروش هفته بود. در تاریخ 12 آوریل 2007 وب سایت بارنز و نوبلز اعلام کرد که هری پاتر و یادگاران مرگ رکورد پیش خرید یک کتاب را با 500 هزار سفارش پیش از انتشار کتاب شکسته است. برای تحویل کتابهای پیش خرید شده «جام آتش» شرکت پستی FedEx از 9 هزار کامیونش استفاده کرد که تنها وظیفهشان رساندن کتابها بود. در آمریکا این رمان به شمارگان 8/3 میلیون نسخه رسید. «فرمان ققنوس» با شمارگان 5/8 میلیون نسخه رکورد این کتاب را شکست، ولی رکورد توسط «شاهزاده دورگه» با 8/10 میلیون نسخه شکست. فقط 9/6 میلیون نسخه از این رمان در نخستین 24 ساعت پس از عرضه کتاب در آمریکا به فروش رفته بود. آخرین جلد مجموعه هری پاتر «یادگاران مرگ» در 12 میلیون نسخه از این کتاب پیش از انتشار در دو سایت آمازون و بارنز و نوبلز پیش فروش شده بود.
شاید هنوز خیلی از ما به یاد داشته باشیم که شب 21 ژوئیه 2007 (2 سال پیش) چگونه در تهران، مردم مقابل کتابفروشی کتابسرای تندیس صف کشیدند تا همزمان با دیگر نقاط جهان از اولین خریداران هفتمین جلد از رمان هری پاتر باشند. شاید فرصتی بود برای اینکه خودمان را با جهان هم پا حس کردیم. به یاد داشته باشیم که کتابسرای تندیس ناشر رسمی مجموعه هری پاتر در ایران و خانم ویدا اسلامیه نیز به عنوان مترجم رسمی مجموعه هری پاتر از طرف خانم رولینگ در ایران شناخته میشود.
منبع: ماهنامه نسیم هراز
mahdistar
بار دیگر هدیهای که دوست میدارم
هروقت از همه جا و همهکس خسته میشوم، هروقت از زمین و زمان دلم گرفته، هروقت حوصله خواندن ندارم اما دلم میخواهد بخوانم و هروقت که میخوام از آدمها و دنیای کسل کنندهشان فرار کنم؛ هری پاتر میخوانم. از همان جلد اول تا آخرین جلد را یک دور تمام دوره میکنم تا شخصیتها و داستان، مثل یک داروی شفابخش به سراغم بیایند و بتوانم دوباره به زندگی برگردم.
این روزها را که میگذرانم، دوباره همان بیتابیهای گذشته به سراغم آمده اند و دوباره خسته و آشفته و پریشانم. احساس میکنم «دیوانه سازها» بیشتر از همیشه قدرت گرفتهاند و شادیهای اطرافم را بلعیدهاند و سردی و یخ زدگی را رواج داده اند، لرد ولدمورت قدرتمندتر شده و همراه «مرگ خوارانش» در حال شکنجه دادن مشنگها و کشتن کارآگاهها است، و من باز به همان دنیای جادویی برگشتهام، تا بتوانم با مرور وردهای شادیبخش و تمرین ضد طلسمها شوم در کنار هری، رون و هرمیون باشم.
هر جلد از هفت جلد کتاب هری پاتر را بیش از 5 بار خوانده ام؛ شاید هم بیشتر، و هر بار انگار که اولین بار است. هیجانهایم مثل همان دفعه اول است که نمیتوانستم کتاب را زمین بگذارم. مثل اولین بار برای مرگ قهرمانان گریه میکنم و همراه با خوشحالیهایشان قهقهه میزنم؛ انگار که اولین بار است. تا دست به کتاب میشوم، با دنیای واقعی اطرافم خداحافظی میکنم و وارد دنیای جادو میشوم. شخصیتهای کتاب تمامی ذهنم را اشغال میکنند و من میشوم یکی از همانها، با همان ترسها، وردها و هیجانات.
وقتی فیلمهای هری پاتر هم ساخته شد و شخصیتهای کتاب دارای صورت شدند، اوضاع بهتر هم شد. از دنیای تخیل صرف بیرون آمدند و واقعی شدند و بیشتر با آنها ارتباط برقرار کردم. هرچند که فیلمها هم این توانایی را دارند که مرا تا حد جنون عصبانی کنند. فکر هم نمیکنم در این عصبانیت تنها باشم. احتمالا همه هری پاتر خوانهای حرفهای با من هم عقیدهاند و در این راه حمایتم میکنند؛ حمایتشان را حس میکنم. حتی سر تکان دادنهایشان را که راست میگویی، راست میگویی.
عصبانیت من، ما، وقتی به اوج میرسد که صحنه به صحنه فیلم را با کتاب مقایسه میکنیم و حسرت میخوریم که چه صحنههایی حذف شده و چه صحنههای بیجایی الکی اضافه شده است. از نظر یک پاترخوان حرفه ای، مطمئنا صحنههای تغییر یافته در فیلم نمیتواند خیلی قابل قبول باشد، تمام لحظههای جادویی که در کتاب وجود دارند، معنی و مفهوم خاصی دارد و حذف یا تغییرشان چندان قابل قبول نیست.
حتی اگر جی. کی رولینگ رضایت داده باشد، ما کوتاه نمیآییم. مثلا در قسمت ششم کتاب، رون و هرمیون، ارشد دانش آموزان هاگوارتز میشوند، درحالیکه در فیلم اصلا خبری از این ماجرا نیست یا بخش مهمی از کتاب که بچهها برای عبادت پدر رون، آقای ویزلی، به بیمارستان سنت مانگو میروند و با نویل لانگ با تم مواجه میشوند که اتفاقا با مادربزرگش برای عبادت از پدر و مادرش آمده است.
مادر و پدر نویل، دو کارآگاه بسیار باهوش بودند که با لرد ولدمورت مبارزه میکردند و بلاکتریس لستنجر آنقدر آنها را با طلسم «شکنجه گر» آزار میدهد که دچار بیماری روانی میشوند. این بخش کتاب خیلی مهم است چرا که پس از فرار بلاکتریس از زندان آزکابان نویل کاملا دگرگون میشود و بیشتر از قبل در ارتش دامبلدور فعال میشود و ضد طلسمها را یاد میگیرد. وقتی چنین بخشی از کتاب حذف میشود، بینندهای که کتاب را نخوانده بخش مهمی از داستان را از دست میدهد، حس ما دراین واقع اینست که انگار حقایق یک جامعه را سانسور کردهای.
شما جای ما، عصبانی نمیشوید از دست کارگردان؟ البته نباید بیانصافی کرد که سه قسمت اول فیلم بیشتر از دو قسمت 4و 5 به کتاب شبیهند و سعی کردهاند تا واقعا آنچه را که هست، منعکس کنند و مهمتر اینکه باید از تمامی این فیلمها ممنون بود به خاطر به تصویر کشیدن دنیای هری پاتر، چرا که با وجود این فیلمهاست که به راحتی قوانین بازی کووییدیچ را میفهمیم و میفهمیم که هاگوارتز و جنگل ممنوعه چه شکلی هستند، هاگرید ساده دل و مهربان را که یک دورگه نیمه غول و نیمه انسان است را بهتر میشناسیم و دوقلوهای ویزلی، فرد و جرج را به خوبی میبینیم و سر از شیطنتهایشان در میآوریم.
زمانی که کتاب را میخوانی به راحتی میفهمی که پرفسور مک گونگال که یک ساحر جدی و سخت گیر است، چگونه تبدیل به گربه میشود، سیریوس بلک پدرخوانده جذاب و خطرناک هری چگونه سر از آتش سال عموی گروه گریفندور بیرون میآورد تا هری را از خطرات آگاه سازد و پرفسور دامبلدور، مدیر دوست داشتنی و همه چیز تمام هاگوارتز، که هر وقت بخواهی، میتوانی به او تکیه کنی، چطور هری را به «قدح اندیشه» میبرد تا او را با واقعیتها و اتفاقهایی که در زمانه او اتفاق نیفتاده، آگاه سازد.
خلاصه اینکه فیلم کمک خوبی برای تصویرسازی از تمامی اتفاقات دنیای جادو به آدم میدهد. فیلمها با تصویری که از هری، رون و هرمیون برای خودمان ساختهایم، کاملا مطابقت دارد؛ هری با آن عینک گرد، موهای سیاه و به هم ریخته و زخم معروف بر روی پیشانی اش که شبیه صاعقه است، رون با صورت کک و مکی و موهای نارنجی و خنگ بازیهایش و هرمیون با موهای فرفری قهوه ای و دستی که سر هر کلاسی بالا و پایین میرود تا به سوالها جواب بدهد؛ دقیقا همان اتفاقی که انتظارش را داشتی.
هرچند که فیلم سازان در انتخاب دو نقش فلور دراکو دورگه که نیمه انسان و نیمه پری است و چوچانگ که یک دور هری را عاشق خودش کرده بود، بی سلیقگی نشان دادند و نتوانستند آن دو را به همان زیبایی که کتاب تشریح کرده بود، نشان دهند اما بقیه نقشها مثل جینی، دارکو مالفوی، دابی، نویل و... کاملا همانی بودند که انتظار داشتی.
اما مهمترین و بهترین کاری که فیلم کرد و خواندن کتاب را هم لذتبخشتر کرد، به تصویر کشیدن اسناد منفور درس معجونسازی پرفسور اسنیپ بود. اسنیپ شخصیت محبوبی بین دانش آموزان هاگوارتز نیست، به خاطر همه اذیت و آزارهایی که به هری میرساند، اما آنقدر به ریزه کاریهای شخصیتش در کتاب پرداخته شده که با وجود تمام آزارهایی که به هری، رون و هرمیون میرساند، باز هم نمیتوانی از او متنفر باشی و حتی میخواهی دوستش هم داشته باشی.
اسنیپ همیشه در مقابل هری با دو احساس متفاوت دست به گریبان است، از طرفی به خاطر عشقی که به مادر هری؛ لیلی داشته، هری را دوست دارد و از او محافظت میکند و از سوی دیگر به دلیل نفرتی که از پدر هری؛ جیمز؛ داشته از هری متنفر است و میخواهد به او آسیب برساند و این دوگانگی شخصیت اسنیپ او را جذابتر و دوست داشتنیتر میکند و این دقیقا همان چیزی است که انتظارش را داشتیم.
همان قدر ظریف و با پیچیدگی و این، دقیقا هری پاتر است. اینکه انتظارش را داری، برای چندمین بار میخوانی، برای چندمین بار میبینی، اما باز هم برایت لذتبخش و دوست داشتنی است و نمیتوانی حتی برای لحظهای از یادش غافل شوی. الان هم که زمان انتظار است. انتظار تا فیل شاهزاده دورگه زودتر اکران شود و سی دیهایش به دست ما برسد، تا بتوانیم این قسمت از کتابی را هم که این روزها دارم برای دهمین بار میخوانم، تصویر سازی کنیم. فقط امیدوارم که کارگردان قسمت شاهزاده دورگه فراموش نکند که دامبلدور همیشه میگفت: «وفاداری و عشق دو راز مهم پیروزی هری و دوستانش در مقابل لرد ولدمورت و دنیای سیاهش هستند.» خدا کند که او هم در هنگام ساختن فیلم به کتاب وفادار مانده باشد و فیلم ششم را با عشق به ما تقدیم کند، همان طور که انتظارش را داریم.
منبع: ماهنامه نسیم هراز/ شماره 41
sahar_6911
آره منم موافقم . نثر کتاب هری پاتر با بقیه کتابا فرق می کرد. یعنی من تا قبل از این که بخونمش فکر میکردم از این کتابای بچه گانه تخیلیه اما با خوندنش فهمیدم که این جوری نیست . رولینگ واقعا ذهن خلاق و قوی داره که تونسته با کتابش همه رو در هر سنی به هری پاتر علاقمند کنه :20:
mh.attari
27-06-2010, 20:11
من که تو بچگ کلی باهاش حال کردم بهرین کتابشم اخرین بود ولی چرا دامبلدور رو تحقیر کرد چرا دامبلودر مرد هیییییییییییییییییییییییی یی
koroshfe
28-06-2010, 19:07
:27:
فقط میتونم بگم مضخرفه این هری پاتر من از اون موقعی که اومد هر کاری کردم نه با کتابش کنار اومدم نه با فیلمش ...
این سوال فنی هم که پرسیدی احتمالا سوتی نویسندست ! این بابا (ؤولینگ! مامانه) پولشو در بیاره براش بسه دیگه چیزی براش مکهم نبوده اونموقع ولی باز از خواهرم کهع هر کتابشو 2بار خونده میپرسم بت میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان جالبی داره!
می تونم حدس بزنم چه احساسی داری:بی سر و ته بودن!
من خیلی باهاش حال می کنم!در ضمن رولینگ پولکی نیست!اون موقع ها نمی تونست اجاره خونشو بده!حتی بعد از نوشتن هری پاتر!یه چیز کلی می خوام بگم!به نظر دیگران نگو مضخرف!شاید یکی خوشش بیاد!با این حرف بهش بر می خوره!فکر نکنم خواهرتون جوابشو بدونه!اینم سوتی نیست!چون اون همبرگر رو نساخته از غیب ظاهر کرده!
koroshfe
28-06-2010, 19:15
به زودی عکس های کتاب 1 رو می ذارم!
C.Jack Sparrow
28-06-2010, 19:39
سلام دوستان!
من می خوام کتاب الکرترونیکش رو هم بذارم اگه اشکال نداره!
Marichka
28-06-2010, 20:56
سلام
برای قرار دادن کتاب الکترونیکی به این انجمن مراجعه داشته باشید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
metallica is me
30-06-2010, 10:39
آقا یون سلام من کتابهاشو کامل خوندم ولی یه چیزی برام مبهمه مگه رگلوس بلک نرفت اون گردنبنده رو نابود کرد....پس چرا وقتی هری و دامبلدور خواستن برن تو غار اون همه محافظ بود و مگه اون جن خونگیه تمام اون مایع را نخورده بوده پس چرا بازم اون مایع بود که دامبلدور بخوره؟؟؟؟
mh.attari
30-06-2010, 11:14
شما شدیدا بد خوندی
جن نخورده بود صاحبش خورده بود
خوب اون یه مایع بود که هر بار پر میشد
e.khafan!
30-06-2010, 18:41
من خیلی باهاش حال می کنم!در ضمن رولینگ پولکی نیست!اون موقع ها نمی تونست اجاره خونشو بده!حتی بعد از نوشتن هری پاتر!یه چیز کلی می خوام بگم!به نظر دیگران نگو مضخرف!شاید یکی خوشش بیاد!با این حرف بهش بر می خوره!فکر نکنم خواهرتون جوابشو بدونه!اینم سوتی نیست!چون اون همبرگر رو نساخته از غیب ظاهر کرده!
خیلی خیلی شرمنده بابت اون کلمه ... حق با شماست :11:
نمیدونم چرا ولی کلن باهاش حال نکردم اما اون سوالت از خواهرم پرسیدم ! گفت :
اینکه درست کردن غذا بدون مواد اولیه با جادو ممکن نیست ! و باید حتما مواد باشه و اونموقع اینا مواد اولیه نداشتن ! ( نمیدونم درسته یا نه من فقط 2 3 بار پرسیدم تا بفهمه خواهرن چی میگم ( چون هیچی از هری پاتر حالیم نیست ) و اونم 2 3 جور مختلف گفت تا من بفهمم !!! :31:
بازم معذرت . موفق و پیروز
خب خواهرتون درست گفته
اگر مواد اولیه ای که توش برای ساخت همبرگر استفاده میشده دردسترس بوده میشده همبرگر رو ظاهر کرد و یا حتی اگه همبرگر قبلا درست شده بوده میشده با افسون باز ظاهر کردش ولی از هیچی نمیشه همبرگر ساختش
koroshfe
22-07-2010, 21:50
در ضمن آقلای هیتلر:31:اون آقا که گیتار الکتریک دوست داره اشتباه نگفته!
شما بد خوندین!
اولین بار برای گذاشتن گردنبند ولدرمورت اون مایع نه مایه رو به زور کریچر رو مجبور کرد که اونو بخوره!
در ضمن بردیا جان:پرفوسور قبل از این که بیاد تو اتاق اونو غیب کرده بعد اونو ظاهر کرده همین!منظورتون همین بود!
در ضمن هری پاتر یک شاهکار بزرگه!خداییش یه ایراد از تو اون به من بگین؟تو کتاب یک از سیریوس یه چیزی گفتن در شرایطی که ما تو سه شناختیمش!در ضمن ققنوس و تخ شاخ رو دییدن!پس چرا این ها وجود نداشته باشه؟
تمامی اینا امکان پذیره!اگه شما قطره های آب رو درک کنین می تونین اونو به وجود و متحرک و ثابت و ..... کنین!
اگه هوا رو درک کنین می تونین بدون هوا زندگی کنین!اگه تمامی بدن خود را درک کنین می تونین پرواز و غیب و ...... بشین و بسیار و و و و و و و و و
در مورد غذا باید بگم که خود نویسنده گفته اگه جای غذا رو بدونی میتونی ظاهرش کنی به همین راحتی :5:
koroshfe
25-07-2010, 17:34
همه ي اين چيزايي كه دوستان گفتن هم نويسنده گفته:
درست كردن با وجود مواد غذايي
زياد كردن مواد غذايي
شست و شوي مواد غذايي
و.........
koroshfe
26-07-2010, 19:24
خبرایی از انتشار کتاب هشتم هری پاتر به گوش می رسد!
pcforlife
26-07-2010, 19:36
خبرایی از انتشار کتاب هشتم هری پاتر به گوش می رسد!
جدا؟؟؟:18: خبری هست تو تاپیک پایین بزارش:
راستی دوستان منم یه چندتا سوال واسم پیش اومده... ایشالا دسته بندیش می کنم و اینجا قرارشون میدم...:20:
خداییش یه ایراد از تو اون به من بگین؟توی کتاب 6
وقتی دامبلدور توی پرورشگاه به ملاقات تام ریدل میره تا دعوتش بکنه به هاگوارتز وقتی وارد اتاق میشه رولینگ یه شرح کامل از وسایل مختصر داخل اتاق(اعم از تخت و کمد) میده و بعدش میگه که دامبلدور میشینه روی صندلی در حالی که توی توضیحات هیچ اشاره ای به وجود صندلی نشده بوده و هیچ جادویی هم برای به وجود آوردن صندلی استفاده نشده بوده
ممکنه اشتباه خیلی کوچیکی باشه ولی به هر حال ایراد ایراد هستش
در ضمن بردیا جان:پرفوسور قبل از این که بیاد تو اتاق اونو غیب کرده بعد اونو ظاهر کرده همین!منظورتون همین بود!نه دکتر،منظورم این بود که اگه مواد تشکیل دهنده همبرگر در دسترس باشن میشه با استفاده از جادو همبرگر رو درست کرد ولی از هیچی نمیشه همبرگری ساختش
knight 07
04-08-2010, 19:59
در ضمن هری پاتر یک شاهکار بزرگه!خداییش یه ایراد از تو اون به من بگین
دوست من منم باهات موافقم که کتاب هری پاتر خیلی قشنگه:46: ولی خیلی ایراد داره که من به جای یکی چندتاییشو مثال میزنم:
1. در فصل يازدهم كتاب 6 قيد ميشه كه سال اوليها براي آزمون كوييديچ ميان، در صورتي كه بازي كوييديچ براي سال اوليها ممنوعه، و همچنين، اون مورد هري هم استثنا بود، چون مالفوي از سال دوم و با دادن رشوه اومد تو تيم.
2. این آخرای کتاب 4 بود.وقتی چوب ها به هم متصل شده بودند اول پدر هری بیرون اومد بعد مادرش در صورتی که اول باید مامانش بیرون میومد چون بعد از جیمز کشته شد.
3. کسی نمی تونست تو میدون گریمولد ظاهر بشه. ولی فرد و جرج تو کتاب 5 اینکار رو به دفعات کردن
4. چرا هري از سال پنجم تسترال ها رو مي بينه ؟ اگه به خاطر مرگ سدريكه بايد از آخر سال چهارم ببينه و اگه به خاطر مادرشه بايد از سال سوم ببينه
اشکالات کتاب اول: سنگ جادو
5. مارها که پلک ندارن. پس چه طوری وقتی هری تو باغ وحش ماره رو می بینه، ماره بهش چشمک میزنه؟
6. . تو نامه ی هری نوشته بود فقط میتونه یه وزغ، گربه یا جغد با خودش ببره اما رون موش (پتیگرو) رو داشت
7. هری کتاب هزار قارچ و گیاه جادویی رو میخره اما بعداً تو کتاب میگه که هری دنبال دیتانی تو کتاب صد قارچ و گیاه جادویی گشت
8. در جشن اول سال نیک بی سر میگه 400 ساله چیزی نخوردم ولی تو کتاب تالار اسرار هری میره به 500 امین جشن مرگ نیک
9. فرد به هری میگه ما از زمانی که چارلی رفته قهرمان کوییدیچ نشدیم. با توجه به حرفای رولینگ، چارلی سه سال از پرسی بزرگتره و پرسی هم سال پنجمه. پس نتیجه می گیریم که چارلی سال پیش از مدرسه رفته و گریفیندور سال پیش قهرمان شده بوده.
10. یه جای دیگه وقتی سه نفر از برج گریفیندور میان بیرون از پله ها میرن بالا تا برن طبقه ی سوم. ولی برج گریفیندور طبقه ی هقتمه. پس اونا باید می اومدن پایین نه بالا!
11. تو بازی شطرنج وقتی رون جای اسبه میگه که باید یه خونه بره جلو تا وزیر بزنتش و هری شاه رو مات کنه. اما اسب فقط حرکت Lیعنی 2 تا جلو یه دونه به اطراف میتونه بره
12. دامبلدور میگه تو هوا به جغد هرمیون رسیده اما هرمیون میگه وقتی داشته میرفته به جغد دونی تا برای دامبلدور جغد بفرسته دیدتش
13. قبل از شروع شدن شطرنج، رون میگه هری تو برو جای فیل. هرمیون تو هم برو کنارش جای رخ.
اما رخ کنار اسبه نه فیل
حالا دیدی که ایرادهای زیادی داره؟
pcforlife
05-08-2010, 07:44
دوست من منم باهات موافقم که کتاب هری پاتر خیلی قشنگه:46: ولی خیلی ایراد داره که من به جای یکی چندتاییشو مثال میزنم:
1. [SIZE=2]در فصل يازدهم كتاب 6 قيد ميشه كه سال اوليها براي آزمون كوييديچ ميان، در صورتي كه بازي كوييديچ براي سال اوليها ممنوعه، و همچنين، اون مورد هري هم استثنا بود، چون مالفوي از سال دوم و با دادن رشوه اومد تو تيم.
2. این آخرای کتاب 4 بود.وقتی چوب ها به هم متصل شده بودند اول پدر هری بیرون اومد بعد مادرش در صورتی که اول باید مامانش بیرون میومد چون بعد از جیمز کشته شد.
3. کسی نمی تونست تو میدون گریمولد ظاهر بشه. ولی فرد و جرج تو کتاب 5 اینکار رو به دفعات کردن
4. چرا هري از سال پنجم تسترال ها رو مي بينه ؟ اگه به خاطر مرگ سدريكه بايد از آخر سال چهارم ببينه و اگه به خاطر مادرشه بايد از سال سوم ببينه
اشکالات کتاب اول: سنگ جادو
5. مارها که پلک ندارن. پس چه طوری وقتی هری تو باغ وحش ماره رو می بینه، ماره بهش چشمک میزنه؟
6. . تو نامه ی هری نوشته بود فقط میتونه یه وزغ، گربه یا جغد با خودش ببره اما رون موش (پتیگرو) رو داشت
7. هری کتاب هزار قارچ و گیاه جادویی رو میخره اما بعداً تو کتاب میگه که هری دنبال دیتانی تو کتاب صد قارچ و گیاه جادویی گشت
8. در جشن اول سال نیک بی سر میگه 400 ساله چیزی نخوردم ولی تو کتاب تالار اسرار هری میره به 500 امین جشن مرگ نیک
9. فرد به هری میگه ما از زمانی که چارلی رفته قهرمان کوییدیچ نشدیم. با توجه به حرفای رولینگ، چارلی سه سال از پرسی بزرگتره و پرسی هم سال پنجمه. پس نتیجه می گیریم که چارلی سال پیش از مدرسه رفته و گریفیندور سال پیش قهرمان شده بوده.
10. یه جای دیگه وقتی سه نفر از برج گریفیندور میان بیرون از پله ها میرن بالا تا برن طبقه ی سوم. ولی برج گریفیندور طبقه ی هقتمه. پس اونا باید می اومدن پایین نه بالا!
11. تو بازی شطرنج وقتی رون جای اسبه میگه که باید یه خونه بره جلو تا وزیر بزنتش و هری شاه رو مات کنه. اما اسب فقط حرکت Lیعنی 2 تا جلو یه دونه به اطراف میتونه بره
12. دامبلدور میگه تو هوا به جغد هرمیون رسیده اما هرمیون میگه وقتی داشته میرفته به جغد دونی تا برای دامبلدور جغد بفرسته دیدتش
13. قبل از شروع شدن شطرنج، رون میگه هری تو برو جای فیل. هرمیون تو هم برو کنارش جای رخ.
اما رخ کنار اسبه نه فیل
حالا دیدی که ایرادهای زیادی داره؟
البته چندتا از اینایی که گفتی اشتباه نبود، ولی در مجموع کتاب 100% اشتباهاتی داره... من خودم یه سری اشتباه رو تو کتاب غیر از اینا که گفتی دیدم!!:31:
knight 07
05-08-2010, 11:07
البته چندتا از اینایی که گفتی اشتباه نبود، ولی در مجموع کتاب 100% اشتباهاتی داره... من خودم یه سری اشتباه رو تو کتاب غیر از اینا که گفتی دیدم!!:31:
کدوماش اشتباه نبود؟اشتباهاتی که خودت دیدی رو بذار ما هم ببینیم:8:
pcforlife
05-08-2010, 15:48
کدوماش اشتباه نبود؟اشتباهاتی که خودت دیدی رو بذار ما هم ببینیم:8:
اینا به نظر من سوتی نیستن ولی البته شاید هم واقعا سوتی و اشتباه باشه! نمیدونم!:31:
1. در فصل يازدهم كتاب 6 قيد ميشه كه سال اوليها براي آزمون كوييديچ ميان، در صورتي كه بازي كوييديچ براي سال اوليها ممنوعه،
شاید به خاطره برگزیده بودنش اومدن! چون هری تو ادامش میفهمه که از گروهای دیگه مدرسه برای اومده بودن انتخاب کوئیدیچ گریفندور!
فکر کنم کسایی که نوشته آدرس گریمولد (دامبلدور داده بود) رو خونده باشن، این قابلیت رو داشته باشن! ولی باز حرفت منطقیه...:20:
یعنی این حالت پایین نمیشه؟ شاید منظورش از حرکت به جلو، حرکت L بوده؟ راستی اون قسمت بولد شودت غلطه ها! نه؟
اما رخ کنار اسبه نه فیل
البته من زیاد از شطرنج سررشته ندارم! ولی فکر کنم تو بازیه شطرنج هر رنگ صاحبه، دو تا فیل، دو تا اسب و دو تا رخ هستش و از هرکدوم یه مهره صفحه راست و یه مهره سمت چپ بازی هستند! اگه رون اسب سمت راست رو انتخاب کرده، پس به هری گفته که بره فیل سمت چپ رو انتخاب کنه و منظورش از جمله بولد شده این بوده که هرمیون رخی رو انتخاب کنه که نزدیک هریه و در واقع سمت چپه!
الان اشتباه ها و دوگانگی هایی که خودم دیدم، به خاطرم نمیاد، ولی حتما اینجا، تو یه پست دیگه میتایپمشون...
یاعلی:11:
knight 07
05-08-2010, 16:42
شاید به خاطره برگزیده بودنش اومدن! چون هری تو ادامش میفهمه که از گروهای دیگه مدرسه برای اومده بودن انتخاب کوئیدیچ گریفندور!
دوست من اگه یادت باشه گروه های دیگه رو بیرون کرد ولی به سال اولیها گفت که برن تو یه گروه تا ازشون امتحان بگیره.
فکر کنم کسایی که نوشته آدرس گریمولد (دامبلدور داده بود) رو خونده باشن، این قابلیت رو داشته باشن! ولی باز حرفت منطقیه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما یه فرضیه است که نویسنده نگفته و اگه اینطور بود برای رفت و آمد هری و بقیه اینکارو میکردن و اینقدر خودشونو تو زحمت نمینداختن.
یعنی این حالت پایین نمیشه؟ شاید منظورش از حرکت به جلو، حرکت L بوده؟
توی شکلهای3 و 4 که اصلا اسبی نیست:31:ولی منظورتو فهمیدم،تو این حالت میگن یه خونه به جلو و دو خونه به راست و یا چپ نه یه خونه به جلو
البته من زیاد از شطرنج سررشته ندارم! ولی فکر کنم تو بازیه شطرنج هر رنگ صاحبه، دو تا فیل، دو تا اسب و دو تا رخ هستش و از هرکدوم یه مهره صفحه راست و یه مهره سمت چپ بازی هستند! اگه رون اسب سمت راست رو انتخاب کرده، پس به هری گفته که بره فیل سمت چپ رو انتخاب کنه و منظورش از جمله بولد شده این بوده که هرمیون رخی رو انتخاب کنه که نزدیک هریه و در واقع سمت چپه!
دوست من اینگار خیلی تو بحر این جمله رفتی:27:آخه کی میاد منظورشو اینجور برسونه؟ اگه بخواد به قول شما بگه جای مثلا رخ چپ بایسته نمیگه برو کنار هری ، میگه برو سمت هری و یا سمت چپ.
الان اشتباه ها و دوگانگی هایی که خودم دیدم، به خاطرم نمیاد، ولی حتما اینجا، تو یه پست دیگه میتایپمشون...
منتظریم:46:
pcforlife
05-08-2010, 20:30
توی شکلهای3 و 4 که اصلا اسبی نیست:31:
خدایی این سوالت جدی بود؟!؟!:18::27: واقعا جدی پرسیدی؟!:31::46: عزیز! اون اسبه (جناب رون!) توسط وزیر فرت شد تا راه برادر فیل (هری) برای مات کردن (فرت کردن شاه مشکی) باز بشه!:31: (پ.ن: ضمنا اسبه تو حالت 2 کیش داده:5:)
ولی منظورتو فهمیدم،تو این حالت میگن یه خونه به جلو و دو خونه به راست و یا چپ نه یه خونه به جلو
جان؟!:18:
دوست من اینگار خیلی تو بحر این جمله رفتی:27:آخه کی میاد منظورشو اینجور برسونه؟ اگه بخواد به قول شما بگه جای مثلا رخ چپ بایسته نمیگه برو کنار هری ، میگه برو سمت هری و یا سمت چپ.
آقا چرا تیکه میندازی!:31: ولی خارج از شوخی، من احساس می کنم تو بعضی از جاهای کتاب مترجم ها هم خوب ترجمه نکردن... شاید اینجا هم یه نمونه باشه... ولی در اینکه کتاب 1 نهایتا پر اشتباه ترین و چرت ترین کتاب مجموعه هستش شکی نیست!:31:
منتظریم:46:
حتما...:20:
knight 07
06-08-2010, 00:14
خدایی این سوالت جدی بود؟!؟!:18::27: واقعا جدی پرسیدی؟!:31::46: عزیز! اون اسبه (جناب رون!) توسط وزیر فرت شد تا راه برادر فیل (هری) برای مات کردن (فرت کردن شاه مشکی) باز بشه!:31: (پ.ن: ضمنا اسبه تو حالت 2 کیش داده:5:)
حالا تو تیکه میندازی یا من؟:31:الان که یه مشکلی پیش اومده و من الان عکسارو نمیبینم ولی نمیدونستم که تو رون رو به جای اسب نشون دادی چون تو شکل 1 اسب بود.
جان؟!:18:
متوجه نشدی چی گفتم؟
من احساس می کنم تو بعضی از جاهای کتاب مترجم ها هم خوب ترجمه نکردن... شاید اینجا هم یه نمونه باشه... ولی در اینکه کتاب 1 نهایتا پر اشتباه ترین و چرت ترین کتاب مجموعه هستش شکی نیست!:31:
منم با این که ممکنه بعضی اشکالها از ترجمه ی مترجمها باشه موافقم:10:ولی بیشتر اشکالا از نویسنده است،در ضمن نمیشه همینجوری به کتاب به این قشنگی چرت گفت.در کل از همفکریت ممنون:8:
منم یک سوال داشتم که فکر نمی کنم کسی جوابشو بدونه! کسی می دونه طلسم آوادا کداورا (طلسم مرگ ) چه شکلی کار می کنه؟؟؟
در ضمن اینم یک سوتی دیگه :مگه توی کتاب 7 نگفته بود چو می خواست هری رو ببره به سالن عمومی؟ با توجه به این که چو یک سال از هری بزرگتره پس اون موقع تو هاگوارتز چی کار می کرد؟؟
از بهترين كتاب هاي كه خوندم معمولا كساني كه فاقد قدرت تخيل قوي هستند ازين كتابها استقبال نمي كنند وگرنه مجموعه كتاب هاي هري پاتر در نوع خود بي نظير هستند
knight 07
16-08-2010, 16:32
از بهترين كتاب هاي كه خوندم معمولا كساني كه فاقد قدرت تخيل قوي هستند ازين كتابها استقبال نمي كنند وگرنه مجموعه كتاب هاي هري پاتر در نوع خود بي نظير هستند
چه ربطی داره؟منظورتون؟
sarah313
18-08-2010, 10:31
دوستان سلام.
جناب knight07 خیلی خوشم اومد مثل کتابهای کاراگاهی کتاب هری پاتر رو خوندی!حالا چون دوستش داشتی اینجوری خوندیش یا چون بدت میومد؟!
من خودم بچه که بودم عشق هری پاتر بودم!اصلا مانسل اولی بودیم که جو هری پاتر مارو گرفت!ولی الان من ودوستم که هردوعشق هری پاتر بودیم و واسه اومدن تک تک کتابهاش روزشماری می کردیم یک کم احساس می کنیم بچگانه است
(البته نظر کاملا شخصی منه)
ولی چیز خوبی که هری پاتر واسه ما داشت این بود که تخیلمون رو خیلی قوی کرد ومارو عاشق کتاب مخصوصا از نوع فانتزی کرد!
knight 07
18-08-2010, 12:55
دوستان سلام.
جناب knight07 خیلی خوشم اومد مثل کتابهای کاراگاهی کتاب هری پاتر رو خوندی!حالا چون دوستش داشتی اینجوری خوندیش یا چون بدت میومد؟!
من خودم بچه که بودم عشق هری پاتر بودم!اصلا مانسل اولی بودیم که جو هری پاتر مارو گرفت!ولی الان من ودوستم که هردوعشق هری پاتر بودیم و واسه اومدن تک تک کتابهاش روزشماری می کردیم یک کم احساس می کنیم بچگانه است
ولی چیز خوبی که هری پاتر واسه ما داشت این بود که تخیلمون رو خیلی قوی کرد ومارو عاشق کتاب مخصوصا از نوع فانتزی کرد!
دوست من اگه از کتاب هری پاتر خوشم نمیومد که کلشو نمیخوندم:46:منم باهات موافقم کتابهای هری پاتر بود که منو علاقه مند به خوندن داستانهای دیگه ای مثل کتابهای دارن شان و یا سرزمین دلتورا کرد.:10:
sarah313
18-08-2010, 13:06
دوست من اگه از کتاب هری پاتر خوشم نمیومد که کلشو نمیخوندم:46:منم باهات موافقم کتابهای هری پاتر بود که منو علاقه مند به خوندن داستانهای دیگه ای مثل کتابهای دارن شان و یا سرزمین دلتورا کرد.:10:
پس شما هم کلا فانتزی خونی؟جدید فانتزی چی خوندی؟تاپیک فانتزی تو پی سی پیدا نکردم شما جایی دیدین؟منو خبر کنین!تشکر
knight 07
18-08-2010, 13:19
پس شما هم کلا فانتزی خونی؟جدید فانتزی چی خوندی؟تاپیک فانتزی تو پی سی پیدا نکردم شما جایی دیدین؟منو خبر کنین!تشکر
بله،دارم کتابها آرتیموس فاول رو میخونم ولی به نظرم زیاد جالب نیست،کتابهای دارن شان خیلــــــــی قشنگه ، خوندین؟ تاپیک در مورد دارن شان هست تو انجمن رمان و داستان.:46:
sarah313
18-08-2010, 13:30
بله،دارم کتابها آرتیموس فاول رو میخونم ولی به نظرم زیاد جالب نیست،کتابهای دارن شان خیلــــــــی قشنگه ، خوندین؟ تاپیک در مورد دارن شان هست تو انجمن رمان و داستان.:46:
ممنون از راهنماییتون.بله کتاب های دارن شان رو خوندم ولی با مبارزه با شیاطین زیاد حال نکردم!تا جلد 7یا 8 خوندم و ولش کردم!ولی سری سرزمین اشباحش محشربود!آرتمیس فاول رو هم 2یا3 تاشو خوندم!آره یک کم بچگانه است به نظرم!:13:
knight 07
18-08-2010, 13:36
ممنون از راهنماییتون.بله کتاب های دارن شان رو خوندم ولی با مبارزه با شیاطین زیاد حال نکردم!تا جلد 7یا 8 خوندم و ولش کردم!ولی سری سرزمین اشباحش محشربود!آرتمیس فاول رو هم 2یا3 تاشو خوندم!آره یک کم بچگانه است به نظرم!:13:
کتابهای جدید دارن شان دارن میان،راستی کتابهای سرزمین دلتورا رو خوندین؟ اونم بد نیست.:8:
sarah313
18-08-2010, 13:50
کتابهای جدید دارن شان دارن میان،راستی کتابهای سرزمین دلتورا رو خوندین؟ اونم بد نیست.:8:
بله اونم خوندم!االبته سری اژدهایان دلتورا رو نخوندم!زیاد فعلا تو مود کتاب فانتزی نیستم متاسفانه!:5:
knight 07
18-08-2010, 15:26
بله اونم خوندم!االبته سری اژدهایان دلتورا رو نخوندم!زیاد فعلا تو مود کتاب فانتزی نیستم متاسفانه!:5:
میگم انگاری تکلیفت مشخص نیست،اول میگی من عاشق فانتزیم و دنبال اون میگردم نه حالا که اینو میگی!:31:
در کل تو این تاپیک همونطور که اسمش معلومه باید درباره هری پاتر حرف بزنیم و دیگر هیچ.
**pishi**
19-08-2010, 00:11
راستش به نظر من کتابای دارن شان به اندازه ی هری پاتر عمرا قوی نی.........:5:
کاملا محدودیت سنی داره.....مثلا ادم 19-18 ساله عمرا بشینه با دارن شان حال کنه دیه.....:5:
اما هری پاتر نه......یعنی کتابای دارن شانو نمیشه جایگزین هری پاتر کرد اصلا.........:5:
knight 07
19-08-2010, 13:26
دوستان کسی میدونه که آیا خانم رولینگ قصد دارن کتابی بنویسن یا نه؟
farzad02
21-08-2010, 04:31
الان داشتم فیلم X-Men The Last Stand (2006) رو می دیدم.احتمالا خیلی از دوستان این فیلم رو ندیده باشن
اما اگر کسی هم این فیلم رو دیده باشه و هم کتاب یا فیلم شماره 6 هری پاتر Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
به یک خط فکری جالب (یا حداقل شباهت اتفاقی) بر میخوره
در این فیلم هم که یک 3 گانه هست و نسخه اولش سال 2000 بیرون اومده ، افرادی وجود دارن که با انسانهای معمولی فرق دارن و به اصطلاح (جهش یافته) هستن.مثل جامعه جادوگرا در هری پاتر
در نسخه سوم (2006) این فیلم چیزی رو مشاهده کردم که برام عجیب بود : رئیس مدرسه جهش یافته ها میره تا یک بچه خانواده رو بررسی کنه.در حین بررسی متوجه میشه که این جهش یافته با بقیه جهش یافته ها متفاوته و ...
درست شبیه همون اتفاق بین پروفسور دامبلدور و تام ریدل
نمی دونم باید گفت این فقط یک شباهت اتفاقی بوده یا ...؟
Lady Negar
21-08-2010, 07:44
دوستان کسی میدونه که آیا خانم رولینگ قصد دارن کتابی بنویسن یا نه؟ توي تاپيك اخبار هري پاتر(در قسمت هنرهفتم)بچه ها ميگفتند طي اخبار منتشر شده ايشون گفتن سوژه ي ادامه ي كتابهاي هري پاتر به كل منتفي نيست...ولي تا 10 سال اخير تصميمي ندارند
در مورد كتاب ديگه اي مستقل هم اطلاعي ندارم
نمی دونم باید گفت این فقط یک شباهت اتفاقی بوده یا ...؟بيشتر اسطوره ها و شخصيت هايِ متفاوت همگي شباهت هايي باهم داشتند،مثل شباهت هاي مردم موفق،يا مردم ثروتمند،...نميشه اينطوري برداشت كرد!!
قبل از شما هم خيلي ها شباهت هاي ديگه اي بين هري پاتر و شاهنامه،هري پاتر و خدايان يونان،و ....پيدا كردند.
;)
Lady Negar
21-08-2010, 08:00
دوستان سلام.
دوست عزيزم منم تا همين يه هفته ي پيش همين جوري فكر ميكردم...دقيقا حكايتم حكايت شما بود و دوستتون
اما واقعا ايمان بيار به جمله ي جادوگري از پس چهري هري پاتر! اين كتاب "هري جان "جادو ميكنه،كافيه توي حال و هواش درگيرشي...همونجور كه گفتم منم اوضاع شما رو داشتم تا اينكه چندوقت پيش واسه تميزكردن كتابخونم رفتم و همين جوري كتاب هري پاترو جام آتش رو بياد قديما باز كردم،باز كردن كتاب همانا و نشستن رو زمين تاپايان داستان همانا!
البته اين پايان ماجرا نبود...يه چيزي بگم نخنديدا!الان دوباره شروع كردم از#1 شروع به خوندن...
واسه همينه كه ميگم جادوگري از پس چهري هري پاتر
كتابه بقول معروف سگ داره انگار!آدمو ميگيره
فكر كنم رولينگ جادوش كرده:31:
sarah313
21-08-2010, 11:36
دوست عزيزم منم تا همين يه هفته ي پيش همين جوري فكر ميكردم...دقيقا حكايتم حكايت شما بود و دوستتون
اما واقعا ايمان بيار به جمله ي جادوگري از پس چهري هري پاتر! اين كتاب "هري جان "جادو ميكنه،كافيه توي حال و هواش درگيرشي...همونجور كه گفتم منم اوضاع شما رو داشتم تا اينكه چندوقت پيش واسه تميزكردن كتابخونم رفتم و همين جوري كتاب هري پاترو جام آتش رو بياد قديما باز كردم،باز كردن كتاب همانا و نشستن رو زمين تاپايان داستان همانا!
البته اين پايان ماجرا نبود...يه چيزي بگم نخنديدا!الان دوباره شروع كردم از#1 شروع به خوندن...
واسه همينه كه ميگم جادوگري از پس چهري هري پاتر
كتابه بقول معروف سگ داره انگار!آدمو ميگيره
فكر كنم رولينگ جادوش كرده:31:
فکر کنم همین باشه وگرنه این همه توی همه ی دنیا واسه هر کتابش صف نمی کشیدن!کمتر کتابی تو دنیا وجود داره که کسی واسه اومد و خریدش صف بکشه وقبل هری پاتر شاید اصلا نبوده!منم اگه دوباره کتابو بگیرم دستم بازم جادو میشم وباید تا آخرش بخونم!
میگم انگاری تکلیفت مشخص نیست،اول میگی من عاشق فانتزیم و دنبال اون میگردم نه حالا که اینو میگی!:31:
در کل تو این تاپیک همونطور که اسمش معلومه باید درباره هری پاتر حرف بزنیم و دیگر هیچ.
دوست عزیز گفتم فعلا تو مود نیستم!فکر نکنم به عشق فانتزیم لطمه ای بخوره!!!:13:
21-08-2010, 22:08
سلام دوستان
من یکی از طرفداران هری پاترم
تا به حال اشکالاتی را در مورد این مجموعه در سایت های مختلف خوندم ولی زیاد اهمیت نمی دم که کسانی با زرنگ بازی(بلا نسبت شما)می خواهند این کتاب را بد وجی.کی.رولینگ را یک احمق جلوه دهند یا اینکه او را زیر سوال ببرند،نکته ای که اهمیت دارد این است که این کتاب توانسته است تعداد زیادی از انسان ها را سرگرم و البته به تعبیر عده ای سرکار یا ...بگذارد.
من شخصا علاقه ی بیشتری به کتاب ها دارم،چون کتاب ها دارای جزییات بیشتری نسبت به فیلم ها هستند و همچنین فیلم ها با متن کتاب همخوانی ندارد.
farzad02
23-08-2010, 20:59
بيشتر اسطوره ها و شخصيت هايِ متفاوت همگي شباهت هايي باهم داشتند،مثل شباهت هاي مردم موفق،يا مردم ثروتمند،...نميشه اينطوري برداشت كرد!!
قبل از شما هم خيلي ها شباهت هاي ديگه اي بين هري پاتر و شاهنامه،هري پاتر و خدايان يونان،و ....پيدا كردند.
;)
دوست عزیز شما خیلی به سینما صادقانه نگاه میکنی :31:
انقدرها هم که فکر می کنید خیلی از شباهتها اتفاقی نیست
برای مثال در انیمیشن 9 که مال 2009 هست یک پروفسور روح خودش رو چند تکه میکنه و در درون چند عروسک میزاره
چند تکه کردن روح در هری پاتر شمارو یاد کی میندازه؟ :21:
حالا در مورد اینکه این عقاید مشترک از کجا ناشی میشه می تونید سرچ کنید
دوستان کسی میدونه که آیا خانم رولینگ قصد دارن کتابی بنویسن یا نه؟
اینطور که معلومه داره مینویسه ، یکی دو جا اعلام کرده
جی کی رولینگ به مناسبت جشن Egg rolling ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در کاخ سفید حضور یافت و قسمت هایی از کتاب سنگ جادو را برای حضار خواند . قسمت هایی از صحبت های رولینگ که در این مراسم بیان شد را می توانید بخوانید:
-جو به این فکر میکند که طی مدت 10 سال ممکن است یک کار دیگری بر روی مجموعه هری پاتر انجام دهد .
-کارکتر های مورد علاقه وی در کتاب ها هگرید , دامبلدور,لوپین و اسنیپ است ولی علاقه ای به ملاقات حضوری با اسنیپ ندارد.
-او هنوز آمادگی این را ندارد که بگوید در حال نوشتن چه کتابی است ولی هرچی که هست از آن دارد لذت می برد.
-کتاب مورد علاقه او یادگاران مرگ است و هنوز که هنوزه یک جورایی نسبت به سنگ جادو احساس ضعف دارد چون بالاخره کتاب اولی بود که از وی منتشر می شد.
-جو علاقه ای به داشتن جن خانگی ندارد به نظرش با اینکه مفید هستند ولی به شدت مور مور کننده هستند.
-بعد از هری اولین شخصیتی که جو به آن فکر کرده بود هرمیون بود.او توضیح داد که در نسخه اولیه سنگ جادو هرمیون همسایه هری بوده است وپدر هرمیون اولین نفری بوده که در ابتدای داستان به غیر عادی بودن فضای اطراف خانه پی برده است.
-جو به سحر و افسون فریفتن علاقه زیادی دارد چون به نظرش خیلی چیزهای بد در زیر سایه سحر محصور می شود.
-جو تایید کرد که در حال نوشتن چیز هایی است که ” نه خیلی دیر ” منتشر خواهد شد که البته این چیزها هری نیستند.
البته این خبر مال پنج ماه پیش بوده :46:
knight 07
28-08-2010, 23:32
اینطور که معلومه داره مینویسه ، یکی دو جا اعلام کرده
اگه میتونید بیشتر توضیح بدید.ممنون:11:
اگه میتونید بیشتر توضیح بدید.ممنون:11:
خود نویسنده اعلام کرده داره کتاب مینویسه ولی حرفی از اسم کتاب یا موضوعش نکرده ، البته گفته در مورد هری پاتر نیست
یکی دو بار هم توی همون کافه ی معروف در حال نوشتن دیده شده
خبر ها در همین حده هنوز
باید چیز جالبی باشه که رولینگ چیزی ازش لو نمیده:46:
peter-se
03-09-2010, 14:34
ای بابا اینا که همش پسته من مجموعه کتاباشو میخوام البته به ترتیبی که باید خونده شه!
ای بوک برای موبایلم میخوام که فونتاش ریز نباشه و مثل کتابهای پرنیان قابل تغییر باشه گوشیم صفحه لمسیه 3اینچ رزولیشن820*480
خواهشا برام بگذارین کتابهارو
ای بابا اینا که همش پسته من مجموعه کتاباشو میخوام البته به ترتیبی که باید خونده شه!
ای بوک برای موبایلم میخوام که فونتاش ریز نباشه و مثل کتابهای پرنیان قابل تغییر باشه گوشیم صفحه لمسیه 3اینچ رزولیشن820*480
خواهشا برام بگذارین کتابهارو
اینم از کتاب هاش به ترتیب :
:46:
mohamad h
07-09-2010, 14:44
سلام بچه ها من یکی از طرفدار های پر پا قرص هری پاترم ولی از بس کتاباشو خوندم دیگه لحظه به لحظشو حفظم
میشه چند تا کتاب دیگه معرفی کنین البته به جز ارتمیس فاول نبرد با شیاطین و سرزمین اشباح و بچه های بدشانس و دایره وحشت
ممنون:11:
knight 07
07-09-2010, 19:12
سلام بچه ها من یکی از طرفدار های پر پا قرص هری پاترم ولی از بس کتاباشو خوندم دیگه لحظه به لحظشو حفظم
میشه چند تا کتاب دیگه معرفی کنین البته به جز ارتمیس فاول نبرد با شیاطین و سرزمین اشباح و بچه های بدشانس و دایره وحشت
رمان فانتزی؟
mohamad h
08-09-2010, 12:07
اره دقیقا
پیشاپیش ممنون
knight 07
08-09-2010, 13:51
اره دقیقا
پیشاپیش ممنون
مجموعه دلتورا از امیلی رودا(اسم اصلیش جنیفر رو است ولی با اسم امیلی رودا کتابارو چاپ کردن)بد نیست،15 جلده.:46:
mohamad h
08-09-2010, 14:21
مرسی میشه یکم از موضوشو بگی
مرسی میشه یکم از موضوشو بگی
3سریه
درجستجوی دلتورا-سرزمین سایه های دلتورا-اژدهای دلتورا
سری اول درمورد سرزمین دلتوراست که نیرو های تاریک فتحش کردن حالا برای اینکه بتونن اینارو بیرون کنن باید 7 جواهر کمربند جادویی دلتورا رو پیدا کنن و بزارن روش بعد وارس تاج رو پیدا کنن که از نیروی این استفاده کنه...(اگه اشتباه نوشتم بگید خیلی وقت پیش خوندم)
کلا کتاب خوبیه و ارزش خوندن داره...
شما که از هری پاتر خوشت اومده پندراگون رو هم بگیر بخون خوشت میاد
منم یک سوال داشتم که فکر نمی کنم کسی جوابشو بدونه! کسی می دونه طلسم آوادا کداورا (طلسم مرگ ) چه شکلی کار می کنه؟؟؟
در ضمن اینم یک سوتی دیگه :مگه توی کتاب 7 نگفته بود چو می خواست هری رو ببره به سالن عمومی؟ با توجه به این که چو یک سال از هری بزرگتره پس اون موقع تو هاگوارتز چی کار می کرد؟؟
چه شکلی کار میکنه؟
متوجه منظورت نمیشم
اونیم که شما گفتی سوتی نبودش
چو از طریق مهمون خونه ابرفورث اومدش به هاگوارتز نه اینکه اونجا درس میخونده
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
به نظر من مجموعه پادشاهی کهن رو حتما بخون
واقعا قشنگه
پی دی افش هم اومده به زبون فارسی
ترجمش هم کار انتشاراتیاس نه بچه های فانتزی کار.
mohamad h
08-09-2010, 16:06
مرسی
میشه موضوع پادشاهی کهن وپندارگون هم بگین چند جلد هست؟
مرسی
میشه موضوع پادشاهی کهن وپندارگون هم بگین چند جلد هست؟
پادشاهی کهن داستانش دقیق یادم نمیاد ولی میتونم بهت بگم خیلی از هری پاتر قشنگتره
آقا بردیا میشه لینکش رو بزاری من سابریل رو خوندم لیراییل رو که دو بخش چاپ کردن یه جلدشو گرفتم دو روز بعد رفتم جلد دومشو بگیرم یا رو گفت فقط جفت میفروشیم:18:
پندراگون درمورد یه پسر نو جوونه که به همراه عموش(یا دائیش) بین دنیا های موازی سفر میکنن تا دنیا هارو از نابود شدن و به هم خوردن توازن حفظ کنن ؛اینا یه دشمنم دارن که معمولا به هر دنیا که میرن باید گند کاری اینو جمع کنن:31:تا نمایشگاه امسال که 2 تاش ترجمه شده بود از اون به بعد نمیدونم اومده یا نه
اگه دنبال رمان فانطزی میگردی اینام کتابای خوبین:
نیروی اهریمنیش،سرزمین اشباح،وارکرفت(اگه گیربیاری)
کتابای آرمان آرین و دیوید گمل هم فوقالعادن فقط یکم تم تاریخی هم قاتیشونه
farzad02
08-09-2010, 18:43
دوستان این عکس نامناسب از رون و هرماینی رو دیدید؟ :31: واقعیه؟ مال کدوم فیلمه؟
بعد از 6 سال، براي دومين بار شروع به خوندن اين كتاب كردم ... روي هم فكر كنم 13-14 جلد باشه !
فوق العاده بود ... كلا ميشه گفت همه چيزش رو فراموش كرده بودم ... واقعا كيف داد ! حيف كه نميشه ديگه كتابي مثل اين پيدا كرد ... به خصوص در ايران كه اصلا كتاب خون نيست كه بحث و تبادل نظر بكنيم !
mohamad h
08-09-2010, 21:04
ممنون از*in*
منم باهات موافقم Gam3r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من 8 بار کل هری پاترارو خوندم ولی بازم ازش خسته نشدم خداییش هری پاتر یه چیز دیگست
اصلا كتاب داد ميزنه كه روي هر فصل كتاب كار شده
نويسنده نيومده چرت و پرت پر نكرده ! مثلا بعضي نويسنده ها هستند كه ميان و يك فصل چرت و پرت و چرنديات مينويسن تا تعداد صفحات زياد باشه ... اما رولينگ براي هر فصل فكر ميكنه
مثلا اينكه توي هر كتاب سعي ميكنه يك فضاهاي خالي ايجاد بكنه تا بعدا توي كتاب هاي بعدي بتونه روي اونا مانور بده
مثلا :
برادر سيريوس بلك ( پدر خوانده هري پاتر ) كه ميره و يكي از جان پيچ هاي ( جاودانه ساز هاي ) لرد ولدمورت رو توي اون غاره داغون ميكنه ، ميبينيم كه رولينگ نقطه هاي خالي توي هر كتاب ايجاد ميكنه تا بتونه توي كتاب هاي بعدي از اون استفاده كنه
واقعا از تخيل رولينگ خوشم مياد و افتخار ميكنم كه كتابش رو دو بار خوندم ...
پادشاهی کهن داستانش دقیق یادم نمیاد ولی میتونم بهت بگم خیلی از هری پاتر قشنگتره
آقا بردیا میشه لینکش رو بزاری من سابریل رو خوندم لیراییل رو که دو بخش چاپ کردن یه جلدشو گرفتم دو روز بعد رفتم جلد دومشو بگیرم یا رو گفت فقط جفت میفروشیم:18:
ازینجا میتونی دانلودش بکنی
یه کتابخونه الکترونیکی کامل و فوق العادست
به همه توصیه میکنم یه سر به اینجا بزنن
البته برای کتابای جدیدتر توی خود وبلاگ باید برید چون یه سری هنوز بهش اضافه نشده انگار
اولین پیش نمایش تلویزیونی از فیلم سینمایی هری پاتر و یادگاران مرگ : قسمت اول بتازگی منتشر شده است. این ویدئو تصاویری مانند مبارزه هایی بین اعضای محفل و مرگ خواران ، هری ، رون و هزمیون را در حال فرار ، ولدمورت ، خانه اربابی مالفوی و نجینی و قسمت هایی دیگر را شامل میشود. این پیش نمایش خارق العاده را میتوانید با کیفیت بالا از اينجا دانلود كنيد !
( همراه با لينك مستقيم و سرعت بالا )
WINDOWS HD
سايز بزرگ : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_1080.wmv.zip
سايز متوسط : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_480.wmv.zip
سايز كوچك : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_720.wmv.zip
WINDOWS STANDARD
سايز بزرگ : raincloud.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_L.asx
سايز متوسط : raincloud.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_M.asx
سايز كوچك : raincloud.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_S.asx
FLASH
سايز بزرگ : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_Large.flv
سايز متوسط : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_Med.flv
سايز كوچك : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_480P.flv
QUICKTIME HD
سايز بزرگ : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_1080.mov
سايز متوسط : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_720.mov
سايز كوچك : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_480.mov
QUICKTIME STANDARD
سايز خيلي بزرگ : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_LL.mov
سايز بزرگ : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_Large.mov
سايز متوسط : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_Med.mov
سايز كوچك : pdl.warnerbros.com/wbmovies/deathlyhallows/pt1/tvspot/HP7_1043_Small.mov
حالا ميرسيم به بحث خودمون !
البته بگم كه من WINDOWS HD و سايز بزرگ رو دانلود كردم، حجمش 85 مگابايته، يكم زياده ولي خب ارزشش رو داره ! البته حجم هاي 2 مگابايتي تا همين 85 مگابايتي براي دانلود هست و هر كدوم رو كه عشقتون كشيد ميتونيد دانلود كنيد ! و اين رو هم بگم كه همه ي اين لينك ها در مجموع 32 ثانيه هستند، پس من خود من اون 85 مگابايتي رو دانلود كرديد و 32 ثانيه بود، فكر نكنيد اشتباه شده و يكي ديگه هم دانلود كنيد ! همشون يكي هستند ! حالا دايل آپي ها هم ميتونند دانلود كنند !! حق زندگي براي همه ! :دي
خب حالا ميرسيم به نقد !
از نظر من فيلم 4 عالي بود، 5 افتضاح بود و 6 متوسط بود،
مثلا توي فيلم 4 كه جام آتش باشه، هري موهاش بلند بود و خيلي خوشگل شده بود ولي توي بقيه ي فيلم ها موهاش كوتاه بود كه به نظر من اصلا بهش نمياد
فيلم 5 كه مرگ سيريوس خيلي چرت بود ! حضور مرگخوار ها در وزارت خانه از اون چرت تر ! و جنگ ولدمورت و دامبلدور هم از همه چرت تر ! كلا كتاب 5 با فيلم 5 خيلي فرق ميكرد
فيلم 6 خوب بود ... فقط همين رو ميشه گفت !
و حالا ميرسيم به فيلم هفت كه با اين عكس هايي كه ديدم كمي اميدوار شدم ... خيلي جالب بود
اما يك چيز مسخره بود و اون موتور سواري هاگريد و هري توي تونل بود !! سر همون قضيه ي هفت پاتر، كه 6 تا هري ديگه به وجود ميان تا بتونن هري رو به پناهگاه منتقل كنن، اصلا همچين چيزي نداشتيم !! تونــــل !! چه مزخرفا !!
و اما يك نكته ي مبهم ديگه هم بود كه گفتم بهتون بگم بهتره و اونجا هست كه دامبلدور داره پرواز ميكنه !! اول براي خودمم سوال بود كه بعد رفع شد براي همين گفتم اين رو هم بهتون بگم بهتره تا بعدا ابهام نشه، اونجا كه دامبلدور داره پرواز ميكنه، همون تله اي هست كه مودي چشم باباقوري براي اسنيپ ميزاره ( ميدان گريمولد خانه ي شماره ي 12 ) و براي خنثي شدن طلسم بايد بگي من تورو نكشتم دامبلدور !
وسلام ... ! پدرم در اومد !
Lady Negar
11-09-2010, 19:36
اول که ممنون/
بعد اینکه بچه ها اینجا تنها بحث درمورد کتاب هری میکنن.
واسه فیلمهاش:
نقد هری پاتر و یادگاران مرگ در روزنامه جام جم
هري پاتر در پايان راه
این عنوان مقاله ای بود که امروز روزنامه جام جم در بخش قاب کوچک (ضمیمه خبری سینمایی -تلویزیونی خودش)در مورد آخرین فیلم از سری فیلم های هری پاتر یعنی هری پاتر و یادگاران مرگ منتشر کرد.این مقاله با اینکه اندکی امیدوارکننده تر از مقاله های پیشین روزنامه های ایرانی بوده است ولی باز هم اقدام به مقایسه این اثر با شخصیت های حقیر کارتونی میکند.این مقاله همچنین در مورد نویسنده و داستان فیلم همچنین دو قسمتی شدن فیلم توضیحاتی میدهد.در این مقاله اشاراتی نیز به صحبت های اخیر دنیل رادکلیف بازیگر نقش هری پاتر در این سری فیلمها شده است که او در این صحبت ها از میزان وفاداری فیلم به داستان و کتاب اصلی سخن به میان آورده است. این مقاله را با هم میخوانیم:
- آخرین قسمت مجموعه فیلم (هری پاتر)برای تعطیلات سال نوی میلادی اکران عمومی میشود و به رقابت با تعدادی از کاراکترهای مهم عالم سینما مثل گالیور ، یوگی خرسه،خانواده فوکر و اهالی سرزمین نارنیا میپردازد. (هری پاتر و هدایای مرگ) در 2 قسمت تهیه شده که تماشاگران سینما میتوانند اولین قسمت آن را در فصل تعطیلات تماشا کنند.
اولین قسمت فیلم شروع نقطه پایانی برای اثری است که، در یک دهه اخیر تبدیل به یکی از بزرگترین پدیده های صنعت سینما شده است. این مجموعه فیلم،یکی از پر سر و صداترین محصولات هالیوود در 10 سال اخیر بوده است.در حقیقت آخرین قسمت این مجموعه فیلم در زمانی اکران عمومی میشود که 10 سال از اولین اقتباس سینمایی قصه کتاب پرخواننده جی کی رولینگ میگذرد.کتاب رولینگ در هفت جلد و در فاصله سالهای مختلف نوشته و منتشر شد.آخرین جلد کتاب حدود 2سال قبل روی پیشخوان کتابفروشی ها قرار گرفت و رولینگ رسما اعلام کرد با وجود علاقه زیاد کتابخوان ها برای ادامه دادن ماجراجویی های هری پاتری ، او قصد نگارش قسمت جدیدی از این مجموعه کتاب را ندارد.
جلد هفتم کتاب رولینگ به دلیل پر حجم بودن، هنگام تبدیل شدن به نسخه سینمایی به صورت یک فیلم 2 قسمتی درآمده. هریک از این فیلم ها یک کار مستقل هستند که دنباله ای بریکدیگر و همچنین دنباله ای بر کل ماجراجویی های مجموعه کتاب های هری پاتر است.
دنیل رادکلیف برای آخرین بار در نقش هری پاتر بازی کرده است و منتقدان سینمایی میگویند او و اما واتسون و روپرت گرینت، 2 بازیگر اصلی نوجوان دیگر این مجموعه فیلم باید از این پس به دنبال فیلم ها و نقش های دیگری باشند.
نوامبر امسال اولین بخش ( هری پاتر و هدایای مرگ) اکران عمومی خواهد شد و بخش دوم آن جولای سال آینده و در اوج تعطیلات تابستانی به نمایش عمومی در خواهد آمد. در 2 بخش فیلم هری همراه با دوستان صمیمیش ران و هرمون در خارج از مدرسه جادوگری هاگوارد به مبارزه ای سخت با دشمن قدیمی خود ولدمورت شیطان صفت(با بازی رالف فاینس) میپردازند تا او را نابود کنند.
تمام بازیگران فیلم از دو بخشی شدن قسمت آخر آن حمایت کردند و انجام این کار را ضروری میدانستند. به گفته منتقدان سینمایی و ادبی، قصه هفتمین قسمت مجموعه کتاب هری پاتر بر خلاف جلوه های قبلی آن به گونه ای است که نمیتوان بسیاری از جزییات آن را هنگام تبدیل شدن به فیلم سینمایی حذف کرد، آنها میگویند لازم است که این جزییات در دل قصه فیلم وجود داشته باشد تا تماشاگران بتوانند آنرا خیلی خوب درک کنند.دنیل رادکلیف هم با تایید این مطلب میگوید: (قصه فیلم باید روی بسیاری از جزییات قصه کتاب فوکوس میکرد. تمام آنچه در قصه کتاب اتفاق می افتد ، مهم است و باید تماشاچی فیلم آنها را بداند.به همین دلیل، چیز های خیلی کمی در جلد هفتم کتاب وجود دارد که میتوان آنها را حذف کرد. اگر این قسمت ها حذف میشدند آن وقت قصه فیلم وارد مرحله ای تازه و تبدیل به چیزی جدید میشد، اما سازندگان فیلم قصد نداشتند تغییری در آن قصه ایجاد کنند.سازندگان فیلم میدانستند که عدالت را باید در خصوص این قصه رعایت کنند و قصه فیلم دقیقا همان چیزی را ارائه میدهد که قصه کتاب تعریف میکند. به این ترتیب تمام حرف جلد هفتم کتاب را نمیشد در یک فیلم سینمایی بیان کرد و ضرورت تولید آن در 2 بخش کاملا احساس میشد.
منتقدان سینمایی عقیده دارند اگر آخرین قسمت مجموعه فیلم هری پاتر تبدیل به فیلمی 6 ساعته هم میشد، باز هم طرفداران پر و پاقرص هری پاتر از آن استقبال میکردند. ولی واقعیت این است که این فیلم فقط برای دوستداران صمیمی آن ساخته نمیشود و تنها طرفداران عظیم این مجموعه کتاب، بیننده آن نیستند.مجموعه فیلم هری پاتر برای عموم تماشاگران سینما ساخته شده که البته طرفداران آن را نیز در بر میگیرد. پس برای اینکه تماشاگران معمولی سینما را هم جذب آن کرد، این فیلم باید به گونه ای ساخته میشد که مورد توجه آنان هم باشد. بخش مهمی از تماشاگران فیلم، سینمارو های عادی هستند که شاید تاکنون هیچ یک از جلد های این مجموعه کتاب را نخوانده اند. برای همین سازندگان این فیلم هنگام تولید قسمت آخر آن تلاش کردند به گونه ای عمل کنند که این بخش از بینندگان فیلم ، مورد توجه قرار گیرند. شاید اگر قسمت آخر در یک بخش ( و با طول زمانی بالای 5 ساعت) ساخته و پخش میشد بسیاری از تماشاگران عدم رضایت خود را از اینکار اعلام میکرند.
تولید قسمت آخر فیلم در 2 بخش از نظر مالی هم برای سازندگان آن سود آور بوده است. آنها با صرف یک هزینه در حقیقت 2 فیلم سینمایی را تولید کرده اند. که هریک از آنها به صورت مستقل روی پرده میرود و فروش مستقل خودش را خواهد داشت. دیوید یاتس فیلمساز انگلیسی کارگردان فیلم 2 بخشی هری پاتر و هدایای مرگ است. هزینه تولید فیلم به صورت رسمی اعلام نشده است، ولی گفته میشود 2 بخش فیلم با هزینه ای 150 تا 250 میلیون دلاری تهیه شده است. تمام صحنه های فیلم در استدیوی قدیمی پاین وود شهر لندن و در میان دکورهایی فیلمبرداری شد که از سال 2001 و از اولین قسمت مجموعه فیلم (هری پاتر) خلق و طراحی شده است.
برای هریک از 2 بخش قسمت آخر فیلم ، پیشبینی فروشی بالای 300 میلیون دلار در آمریکای شمالی میشود.6 قسمت قبلی این مجموعه فیلم برای تهیه کنندگانش فروشی نزدیک 1.5 میلیارد دلار در آمریکای شمالی به همراه داشته است. فروش جهانی فیلم در دیگر نقاط جهان ، خیلی از این رقم بالاتر بوده است.
منبع : قاب کوچک، جام جم شنبه 13 شهریور 89
و با تشكر از وبسايت ديوانه ساز ايراني
واقعا اینکه کسی بیاد در مورد رمان هری پاتر نظر بده و اونم منفی مضحک ترین کار ممکن هست... بخصوص که اون کسی که نظریه منفی و پر از انتقاد صادر کنه. چون این نشون میده یا اون قدر درک ضعیفی از رمان داره و یا اینکه نمی کشه که یه اسکاتلندی بیاد و یه داستان هفت حلقه ای بنویسه که دنیا رو به تسخیر خودش در بیاره...
ایشالا موقعیتی پیش بیاد و بتونم یک بررسی کامل در مورد کتاب های هری پاتر بنویسم.
Lady Negar
16-09-2010, 22:57
واقعا اینکه کسی بیاد در مورد رمان هری پاتر نظر بده و اونم منفی مضحک ترین کار ممکن هست... بخصوص که اون کسی که نظریه منفی و پر از انتقاد صادر کنه. چون این نشون میده یا اون قدر درک ضعیفی از رمان داره و یا اینکه نمی کشه که یه اسکاتلندی بیاد و یه داستان هفت حلقه ای بنویسه که دنیا رو به تسخیر خودش در بیاره...
ایشالا موقعیتی پیش بیاد و بتونم یک بررسی کامل در مورد کتاب های هری پاتر بنویسم.
دوست خوبم سلیقه ها متفاوته!!
مثلا من عاشق کتاب "مسخ" هستم..یکی امکان داره بگه این کتاب مسخره ترین کتاب روی زمینه....
هرکس حق داه نظرشو بگه
knight 07
17-09-2010, 15:25
دوستان قبلا شنیده بودم که چندتا از نویسنده های ایرانی چند تا کتاب به عنوان بقیه هری پاتر نوشتن(بقیه جلد چهار و...)نظرتون در رابطه با اونا چیه؟
بقيه ي جلد چهار چيه عزيز دل ؟!
هري پاتر 12 تا كتاب هست كه همش به صورت كامل نوشته شده
اونكه شما ميگي حتما فن فيكيشن هست
knight 07
17-09-2010, 16:00
بقيه ي جلد چهار چيه عزيز دل ؟!
هري پاتر 12 تا كتاب هست كه همش به صورت كامل نوشته شده
اونكه شما ميگي حتما فن فيكيشن هست
منظور من هم اون بود دیگه:31:اینم لیستیه که از یه سایتی گرفتم که اسم به قول شما فن فیکیشن رو داره.
فن فیکشن های هری پاتری:
هری پاتر و تنها وارث
هری پاتر و کیمیا گری در برج
هری پاتر و آخر عشق و خشم
هری پاتر و برج سیاه
هری پاتر و معجون مرگ
هری پاتر و دنیای فانی
هری پاتر و شوالیه17 ساله ادامه هری پاتر و نیروی شیطانی
هری پاتر و ارباب جادو
هری پاتر و خاطرات لوسیوس
هری پاتر و لرد سیاه
هری پاتر و دختر ماسک دار
هری پاتر و انتقام نهایی
هری پاتر و دومین حلقه قدرت
هری پاتر و آغاز پایان
هری پاتر و جادوی نا بخشیدنی
هری پاتر و اربابان جادو
هری پاتر و مرئی نامرئی
هری پاتر و وارث ولدمورت
هری پاتر و نبرد با سرنوشت
ببين، از جلد 4 هري پاتر به بعد كه با نام " هري پاتر و جام آتش " باشه، هري پاتريست ها خلق شدند
هرجا ميرفتي تبليغات سايت هاي هري پاتري بود ...
فروم هايي ميزدن كه پر از كاربر بود و ايفاي نقش هري پاتر بود، مثلا گروه بندي ميكردن و توي يكي از 4 گروه هاگوارتز ميوفتادي و ... كه خيلي خيلي حال ميداد و هنوز خاطراتش برام مونده
بعد از جلد 4 به بعد، ملت هواداران هري پاتر ( كه اون موقع خيلي هم زياد بودن و اين هم فقط به خاطر سياست رولينگ بود ) شروع ميكردن كه ادامه ي هري پاتر رو خودشون مينوشتن و ازين جور كارا
فن فيكيشن هم همينه، تازه اين ليست خيلي كوچيكتر از اون هست كه فكرشو ميكردم، اون موقع هركسي رو ميديدي فن فيكيشن مينوشت براي هري پاتر !
ولي بعد از جلد 12 به بعد ديگه تب هري پاتر خوابيد چون كتابش تموم شد ...
شما هم اگه هر 12 جلد رو خوندي پيشنهاد ميكنم كه اين رو بخوني، درضمن، اگه لينك دانلود اين فن فيكيشن هارو داري بزار ما هم دانلود كنيم و حالشو ببريم !
alirezaghanbari
17-09-2010, 16:23
من چند جلدشو به فارسی و غیر فارسی خوندم اما اصلا بش علاقمند نشدم. البته هر کی سلیقه ای برا خودش داره ...
Lady Negar
18-09-2010, 11:39
پناه برخدا!!!!!
knight 07
18-09-2010, 19:07
گه لينك دانلود اين فن فيكيشن هارو داري بزار ما هم دانلود كنيم و حالشو ببريم !
یکی از مطالب این صفحست:
mohamad h
04-10-2010, 17:50
من چند جلدشو به فارسی و غیر فارسی خوندم اما اصلا بش علاقمند نشدم. البته هر کی سلیقه ای برا خودش داره ...
یعنی ممکنه ادم هری پاترو بخونه و عاشقش نشه :18::18::18::18:
راستی بچه ها تو روزنامه خوندم جی کی رولینگ قصد داره تو کتابای بعدیش بازم از شخصیت هری پاتر استفاده کنه:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
اسم كتاب بعديش قراره دايره المعارف هري پاتر باشه ...
به نظرم خيلي چرت ميشه !
knight 07
05-10-2010, 16:24
به نظرم خيلي چرت ميشه !
اصلا در مورد چی هست؟
فهميدي به منم بگو ! من فقط همينقدر اطلاعات دارم !
mohamad h
14-10-2010, 19:51
به نظرم خيلي چرت ميشه !
چی میگی دایره المعارف:18::18::18:
می خواد رو دست دایره المعاف معین بزنه:27::27::27:
mohamad h
16-10-2010, 13:13
فیلمه هری پاتر هفت اومده یا نه؟
Facon_Archi
16-10-2010, 13:44
فیلمه هری پاتر هفت اومده یا نه؟
اگه منظورت کیفیت خوبش هست خیر نیومده...
حدودا 28 آبان ريليز ميشه ...
iman0007
12-11-2010, 20:55
بد جوری هوس کردم دوباره هری پاتر بخونم....ای خدااااا......کسی پایه هست هر چند روز یه بار یه فصل رو مشخص بکنیم و بخونیم؟؟؟
mohamad h
13-11-2010, 20:37
منم پایم
از کتاب اول شروع کنیم؟
بد جوری هوس کردم دوباره هری پاتر بخونم....ای خدااااا......کسی پایه هست هر چند روز یه بار یه فصل رو مشخص بکنیم و بخونیم؟؟؟
ايمان جان مگه درس و دانشگاه نداري؟!:31:
ولي گذشته از شوخي پايتم خفن...:10:
pcforlife
13-11-2010, 21:45
منم برسم بخونم، حتما!!... خلاصه پایم بدجور اگه بهوقتم! البته این حالت دوباره خوندنش، اواخر بهار امسال امسال بهم دست داد که باعث شد دوباره بخونمش!
حالا اینجا قراره چی بگیم؟ جمله های برتر کتاب ها رو یا فصول برترش رو یا...؟!
iman0007
14-11-2010, 08:38
منم پایم
از کتاب اول شروع کنیم؟
خواهشا نظرتون رو بگید که از اول شروع کنیم به خوندن یا همینجوری یه فصل از یه کدوم از کتاب ها رو مشخص کنیم و بخونیم.نظر خود من اینه که هر سه روز یه بار یه فصل مشخص کنیم و بخونیم.بعد بیایم اینجا نظرات و خاطراتی که با این فصل رو داشتیم بگیم.باز هم میگم خواهشا شما هم نظراتتون رو بگید.
حالا اینجا قراره چی بگیم؟ جمله های برتر کتاب ها رو یا فصول برترش رو یا...؟!
هر چه می خواهد دل تنگت بگو...!:31:
به نظر من زمان معين كنيم يه كتابو كامل بخونيم .
يه فصل كمه:31:
البته دوستان شايد زمان كافي نداشته باشن من تابع جمع هستم:5:
iman0007
14-11-2010, 13:09
من یه سرچی تو گروه های هری پاتری فروم کردم و یه سری از طرفدارها رو دعوت کردم...امیدوارم استقبال خوبی بشه.:46:
hamidras
14-11-2010, 13:27
:دی یالا دوستان.
من بعد از دیدن فیلم 7 قسمت 1 پایم چون بعد دیدن فیلم تب هری پاتر به سراغم میاد لازم میشه!!
xeNociDe
14-11-2010, 13:36
میبینیم که آوارگان تاپیک هری پاتر در انجمن فیلم به اینجا پناه آوردند:دی
+
از بهترین کتابهای رولینگ نسخه 4و1 بود بقیه زیاد چنگی به دل نمیزد(!)
farzaneh*f
14-11-2010, 19:23
منم هستم
نظر خود من اینه که هر سه روز یه بار یه فصل مشخص کنیم و بخونیم.بعد بیایم اینجا نظرات و خاطراتی که با این فصل رو داشتیم بگیم.باز هم میگم خواهشا شما هم نظراتتون رو بگید.
یعنی هر هفته 2 فصل ؟؟؟ فک نمی کنی این طوری تموم کردن کل کتابا دست کم یه یکی دو سالی سالی طول بکشه؟ :18:
من که می گم هر هفته/هر دو هفته 1 کتاب بهتر باشه
البته اگه قربان تا غدیر همه تعطیل باشن می شه یه دوران طلایی هری پاتر خونی (!) به مناسبت عید تا عید را انداخت 10 روزه کل کتابا رو تموم کرد یه کم سخته ولی خیلی باحال می شه ها :46:
اتفاقا به نظر من بهترينش اون نبرد آخر هري توي هاگوارتز توي جلد 7 بودش ...
به نظر من يكي بياد مهيج ترين فصل هر كتاب رو مشخص كنه كه اون رو بخونيم و بعد در موردش صحبت كنيم ، مثل رفتن هري به محل سكونتش و جنگ با ولدمورت و مارش ، مثل جنگ توي وزارت خونه ، مثل ...
Nocturne
14-11-2010, 19:48
میبینیم که آوارگان تاپیک هری پاتر در انجمن فیلم به اینجا پناه آوردند:دی
آواره کدومه؟!
iman0007
14-11-2010, 19:53
یعنی هر هفته 2 فصل ؟؟؟ فک نمی کنی این طوری تموم کردن کل کتابا دست کم یه یکی دو سالی سالی طول بکشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که می گم هر هفته/هر دو هفته 1 کتاب بهتر باشه
من خودم اینجوری فکر می کردم که از هر کتاب بیایم چند تا فصل بهترش رو بخونیم...ولی اگه تصمیم جمع بر اینه که کل کتابا رو بخونیم خب همون هر دو هفته یه کتاب به نظرم خوب باشه...
كل كتاب خيليه بابا ! الان همه ميگن ميخونيم ... بعدا ميبينن وقت نميكنن يك فصل هم آخرش خونده نميشه ...
Nocturne
14-11-2010, 20:05
از نظر من خوندن 30 صفحه در روز برای همه مقدور هست.
اگه موافقید از طریق همین تاپیک شروع میکنیم به اعلام فصلها
(با توجه به اینکه باید به تعداد 30 صفحه نزدیک باشه)
مثال: در کتاب دوم برای این که به 30 نزدیک باشیم باید دو فصل یک و دو (=29 صفحه) رو در یک روز بخونیم.
بقیه هم به همین ترتیبت. یعنی فصلها از طریق این تاپیک بر اساس اعلام میشن...
با حساب سرانگشتی من تا پایان قسمت 5 نزدیک 4 ماه طول میکشه.
که البته بین هر کتاب چند سه چهار روز استراحت خواهیم داد.
هدف: به پایان رسوندن کل کتب تا قبل از اکران قسمت دوم فیلم 7
نظرتون رو اعلام دارید...
به نظر من زياده ...
اگه بر فرض در هفته يك فصل جنجالي و پرهيجان كتاب رو بخونيم و در موردش بحث كنيم جالب تره ...
البته هرچي بقيه بكن ، من تابع جمع هستم :چشمك
منم کتا بای رولینگ رو زمانی خیلی دوست داشتم ، یه جورایی بچگیمونو باهاش سر کردیم
ذهن خلاقی داشت ، از نوشته هاش تو جلد 1 و 2 طوری تو جلد های آخر استفاده می کرد که انگار همون موقع بهشون فکر کرده بود
Nocturne
14-11-2010, 20:09
ضمناً تا اکران قسمت دوم فیلم 7 از الان حدود 8 ماه و یه روز فرصت باقیست.
كل كتاب خيليه بابا ! الان همه ميگن ميخونيم ... بعدا ميبينن وقت نميكنن يك فصل هم آخرش خونده نميشه ...
من فکر نمیکنم روزی 30 صفحه کار سختی باشه. با این حال اگرم سخت بود مشکلی نیست. میتونیم کمترشم بکنیم. وقت داریم.
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
راستی اینم بگم با توجه به این که ما در زمان امتحان بهتره از کتب هری فاصله بگیریم (این رو جدی دارم میگم)
یه راه هم این هست که روزی 40 صفحه کنیم و در زمان امتحانات کلا تعطیلش کنیم...
ولی در کل من فکر نمیکنم 30 صفحه اون چنان زیاد باشه. بازم میگم اون قدر وقت داریم که بتونیم کمترشم کنیم. مثلا 25 یا حتی 20...
Nocturne
14-11-2010, 20:24
راستی یه چیز دیگه... گفتم هدفمون اتمام کتب تا قبل از اکران فیلمه در حالی که ما به اکران هم زیاد کاری نداریم! چون ما با کیفیت عالیش رو مثلا ممکنه یه ماه بعد بگیریم ببینیم. (البته به استثنای بعضیها که میخوان زود دانلود کنن)
پس از الان میتونیم در حد 9 ماه حساب کنیم...
بنا براین من فکر میکنم ما اگر که در حدود روزی 20 صفحه بکنیم خوب هست.
ضمن اینکه دوستان هر کس باید خودش خودش رو با درساش تنظیم کنه.
مثلا من ممکنه الان بخوام با سرعت بیشتری بخونم بعد زمان امتحاناتم نخونم یا سرعتم رو کم کنم.
مهم اینه که همه ما در یک تاریخ مشخص کتاب اول رو تموم کردیم. در یک تاریخ مشخص کتاب دوم و الی آخر.
در ضمن باید توجه داشت که نمیشه دقیقاً همپای هم باشیم چون برنامه کار و زندگی ما با هم متفاوته. یکی مدرسه داره یکی دانشگاه داره. یکی امتحانش تو دی هست یکی تو بهمن ....
اما با برنامه ای که در بالا گفتم اگه بتونیم تنظیمش کنیم بطور تقریبی میتونیم همپای همدیگه باشیم...
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
اگه روزی 20 یا 25 بذاریم با احتساب زمان استراحت بین کتب حدوداً 6 ماه ممکنه طول بکشه تا پایان قسمت 5.
دو سه ماهم میمونه برای 6 و 7 که احتمالا کافیه...
Nocturne
14-11-2010, 20:32
دوستان در صورتی که موافقید اعلام کنید تا از همین فردا پس فردا شروع کنیم بریم جلو.
و اگر پیشروی بر حسب فصلها رو بر پیشروی بر حسب صفحات ترجیح میدید، بعد از اعلام موافقت سعی میکنیم از طریق همین تاپیک فصلها رو مشخص کنیم. (مثلا ممکنه فصلها رو هفته هفته مشخص کنیم.)
iman0007
14-11-2010, 21:06
من با روزی 30 صفحه موافقم...هر چی زودتر هم شروع کنیم بهتر :46:...
Nocturne
14-11-2010, 21:18
خب پس تا الان دو نفر (خودم و ایمان) اعلام موافقت کردند.
فقط یه چیز دیگه. لطفا در باره هدف هم نظر بدید. من نظرم این بود که حدودا تا زمان اکران قسمت دوم فیلم 7 تموم کنیم. نظر شما چیه؟
farzaneh*f
14-11-2010, 21:28
من با روزی 30 صفحه موافقم...هر چی زودتر هم شروع کنیم بهتر :46:...
بچه مگه تو همین 6-7 ماه پیش قلم چی نمی رفتی : برنامه باید هفتگی باشه :31:
همون طور که mm92 گفتن برنامه ی کار و زندگی ماها با هم فرق می کنه مثلا من خودم 3-4 روز اول هفته رو وقت سر خاروندن ندارم اون وقت 3 روز آخر می خوام سرمو به دیوار بکوبم از بی کاری در نتیجه روزای اول 30 که سهله 3 صفحه هم نمی تونم بخونم روزای آخرم باز 30 که سهله 300 صفحه رم با سر می خونم ولی کس دیگه ای ممکنه برنامه ش یکنواخت باشه در طول روزای هفته و همون روزی 30 صفحه بیشتر به کارش بیاد مهم اینه که اکثر بچه ها برنامه ی کار و درس و کلاساشون به طور هفتگی هست و در طول هفته بهتر می تونن برنامه ریزی کنن به نظرم اگه هفته ای حدود 200 تا 250 صفحه رو تعیین کنیم بهتر از روزی 30 صفحه باشه می تونیم جمعه ی هر هفته بیاییم در مورد قسمت مشخص شده بحث کنیم:46:
در مورد نظراتی که گفته بودن فصلای هیجان انگیزو فقط بخونیم من زیاد موافق نیستم چون قطعا اختلاف سلیقه پیش میاد:10:
Nocturne
14-11-2010, 21:32
برنامه باید هفتگی باشه :31:
بله منم که گفتم روزانه تنظیم نمیکنیم. فصلهایی که باید خوند رو در یک یا دو هفته مشخص میکنیم.
ولیکن مبنای کارمون روزی 20-30 صفحه هست. یعنی اون برنامه هفتگی رو بر این اساس می چینیم.
حالا یعنی شما هم موافقی؟ یعنی الان سه تا شدیم ؟
hamidras
14-11-2010, 21:32
سلام دوستان منم هستم!
فقط چه جوریه داستان:دی یعنی دقیقا باید چی کار کنیم!؟
Nocturne
14-11-2010, 21:34
سلام دوستان منم هستم!
فقط چه جوریه داستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif یعنی دقیقا باید چی کار کنیم!؟
دمت گرم
...برنامه رو هم که به طور اجمالی گفتم در همون پست قبلم.
که اکثر بچه ها برنامه ی کار و درس و کلاساشون به طور هفتگی هست و در طول هفته بهتر می تونن برنامه ریزی کنن به نظرم اگه هفته ای حدود 200 تا 250 صفحه رو تعیین کنیم بهتر از روزی 30 صفحه باشه می تونیم جمعه ی هر هفته بیاییم در مورد قسمت مشخص شده بحث کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
نظر من به شما نزدیکتر است:31:
هفته ای 250 صفحه خوبه و اخر هر هفته هم میتونیم جمع شیم در موردش بحث کنیم:20:
البته من میگم از اول شروع کنیم بخونیم تا اینکه فصل مشخص کنیم...
الان رفتم کتابای هری پاترم رو دراوردم ...کلی خاک گرفته بودن:41:
چند صفحه اول کتاب اولو که خوندم رفتم به 7 سال پیش...
Nocturne
14-11-2010, 21:44
هفته ای 250 صفحه خوبه و اخر هر هفته هم میتونیم جمع شیم در موردش بحث کنیم
هیچ فرقی نداره. چیزی که ما مشخص میکنیم صفحه نیست. فصله.
اون فصلها رو هم بر اساس روزی 30 صفحه یا 210 صفحه (30×7) معلوم خواهیم کرد.
یعنی جوری تعیین میکنیم که همون روزی 30 صفحه تحقق پیدا کنه در پایان...
دوستان کامنت میذارین شرایط اعلام آمادگیتونم بگید.
الان مثلا شما جزو شرکت کننده ها هستید؟
هیچ فرقی نداره. چیزی که ما مشخص میکنیم صفحه نیست. فصله.
اون فصلها رو هم بر اساس روزی 30 صفحه یا 210 صفحه (30×7) معلوم خواهیم کرد.
یعنی جوری تعیین میکنیم که همون روزی 30 صفحه تحقق پیدا کنه در پایان...
دوستان کامنت میذارین شرایط اعلام آمادگیتونم بگید.
الان مثلا شما جزو شرکت کننده ها هستید؟
بله من که موافقتمو اعلام کردم...:20:
شدیم 5 تا!:31:
farzaneh*f
14-11-2010, 21:56
]
نظر من به شما نزدیکتر است:31:
هفته ای 250 صفحه خوبه و اخر هر هفته هم میتونیم جمع شیم در موردش بحث کنیم:20:
البته من میگم از اول شروع کنیم بخونیم تا اینکه فصل مشخص کنیم...
الان رفتم کتابای هری پاترم رو دراوردم ...کلی خاک گرفته بودن:41:
چند صفحه اول کتاب اولو که خوندم رفتم به 7 سال پیش...
خب منم فک کنم همین طوری باشه یعنی کتاب اول مثلا 250 صفحه ی اولش اگه می شه حدودا 3 فصل اول اون 3 فصل رو بخونیم ولی به طور کلی قرار باید بر اساس فصل ها گذاشته بشه به نظر من چون اگه بگیم 250 صفحه ی اول مثلا اون وقت یکی که داره کتاب انتشارات X رو می خونه 3 فصل می خونه یکی که مال انتشارات Y رو می خونه 2 فصل می خونه یکی که زبان اصلی می خونه (خوش به حالش:31:!!!) 5 فصل می خونه :46:
hamidras
14-11-2010, 22:10
فصلی بخونیم بهتر است!:دی
Nocturne
14-11-2010, 22:16
مثلا 250 صفحه ی اولش اگه می شه حدودا 3 فصل اول اون 3 فصل رو بخونیم
خواهش میکنم از روزی 30 تا جلو نزنید. طوری گذاشتیم که همه بتونن انجامش بدن. روزی 30 تا هم یعنی هفته ای 210 تا.
با توجه به فصل بندی کتاب اول، ما در هفته اول 10 فصل رو تعیین خواهیم کرد که میشه تا صفحه 204. (فصل 11 میرفت تا 220)
الان در مثال بالا چون پایان 10 (204) نسبت به پایان 11 (220) به 210 صفحه نزدیک تر بود پس تعیین میکنیم تا پایان 10.
به این صورت کاری میکنیم که حدودا همون روزی 30 صفحه تحقق پیدا کنه...
hamidras
14-11-2010, 22:19
خواهش میکنم از روزی 30 تا جلو نزنید. طوری گذاشتیم که همه بتونن انجامش بدن. روزی 30 تا هم یعنی هفته ای 210 تا.
با توجه به فصل بندی کتاب اول، ما در هفته اول 10 فصل رو تعیین خواهیم کرد که میشه تا صفحه 204. (فصل 11 میرفت تا 220)
صفحه ای نمیشه :دی فصلی باید بخونیم...
هر انتشاراتی نوع فونت و سایزش فرق میکنه! یا هر مترجمی نوع ترجمش× که اینا باعث میشه 30 صفحه من با 30 صفحه دیگری فرق کنه. اما فصلی نه....
Nocturne
14-11-2010, 22:19
ضمناً این صفحاتی هم که گفتم با توجه به کتاب ویدا اسلامیه - نشر کتابسرای تندیس هستش.
حالا اگه یکی دوس داشت از نسخه انگلیسی بخونه مشکلی نیست چون چیزی که ما تعیین میکنیم فصله.
منتها طوری تعیین میکنه که همون 30 صفحه کتاب خانم اسلامیه انجام بشه...
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
صفحه ای نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif فصلی باید بخونیم...
من الان 400 دفعه س دارم میگم فصلی باز شما میگید صفحه ای نمیشه؟!
hamidras
14-11-2010, 22:22
ضمناً این صفحاتی هم که گفتم با توجه به کتاب ویدا اسلامیه - نشر کتابسرای تندیس هستش.
حالا اومدیمو یکی تندیس نداشت:دی مثلا من کتاب پنجم از نشر پیکانه..
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
من الان 400 دفعه س دارم میگم فصلی باز شما میگید صفحه ای نمیشه؟!
گیج شدم دیگه:دی
صفحه ای یا فصلی موضعتو روشن کن:دی
Nocturne
14-11-2010, 22:25
1- بابا کسی لازم نیست تندیس داشته باشه. تندیس من دارم که فصول رو تعیین میکنم.
2- همه تندیس دارن.
3- فصلی تعیین میکنیم اما به گونه ای که هر هفته تقریبا 210 صفحه بریم جلو.
سوال دیگه ای نیست؟
(وای به حالت اگه بگی هست!)
ای بابا چه معضلی شد این روش خوندن:31:
حمید جان بیخیال شو....روزی 30 صفحه توافق شده...بیشتر هم خوندی بیا بهت جایزه بدیم:27:
من رو دور بیفتم روزی یه کتابو راحت میخونم همونطور که کتابای 6و7 رو خوندم
ولی الان وسط ترم هستشو استادا دارن دهن سرویس میکنن.
اگه از بهمن شروع بکنید من قول میدم 2هفته ای جای همتون کل کتابارو بخونم:دی
Nocturne
14-11-2010, 22:39
ما از الان شروع میکنیم.
شما هم اگه بیای که خوبه اگرم نه میتونی اون میزانی که از ما عقب میفتی رو بعدا جبران کنی. شما که میگی روزی یه کتابو میخونی!
hamidras
14-11-2010, 22:42
حالا تا کار به خون ریزی نرسیده نظر نهاییمو بگم:دی
هر هفته یکی دو فصل بستگی به تعداد فصول یکی مشخص کنه بخونیم.
البته ملاک فصل باشه نه صفحه:دی
البته اینم میدونم که من کتابو باز کنم تا تموم نکنم نمیبندم:دی
Nocturne
14-11-2010, 22:45
عجب گیری کردیما! پسر خوب 2 فصل میدونی یعنی چقدر؟ مثلا 2 فصل اول کتاب اول 29 صفحه س! تو میخوای تو کل یه هفته فقط 29 صفحه بخونی؟؟!
آقا اصلا تو به این کارا چی کار داری؟! من تعیین میکنم دیگه.
hamidras
14-11-2010, 22:50
تکذیب میکنم :دی روزی یکی دو فصل:دی
آقا اصلا تو به این کارا چی کار داری؟!
اگه قراره با هم باشیم باید همه نظر بدن اگه نه خودت بشین بخون .
Nocturne
14-11-2010, 22:54
تکذیب میکنم :دی روزی یکی دو فصل:دی
الان شما چرا اشتباه کردی؟ واسه این که به صفحات توجه نداشتی. همینطوری گفتی هفته ای یکی دو فصل.
من فصل تعیین میکنم ولی با توجه به صفحات.
مثلا الان اگه بخوایم اجرا کنیم برای هفته اول 10 فصل از کتاب اول تعیین میکنم (=204 صفحه که نزدیک هست به 210)
البته بازم صبر میکنیم افراد دیگه هم مطلع بشم از این طرح و بیان و ثبت نام کنن...
دوستان فکر خوبی هست و یادی از دوران قدیم هم میکنیم و موقع خوندن کتاب یه یاد اوری از دورانی می کنیم که کودکانه(نوجوانی:22:)این کتاب ها رو با عشق و علاقه می خوندیم.
فقط یه چیزی یک کتاب رو تو چند روز بخونیم؟اخه اینقدر درس و کار رو سرمون هست که دیگه مثل قدیم ها نمی تونیم یه کتاب رو یکی و یا دو روزه بخونیم
من فکر کنم بخوایم خیلی فشرده کار کتاب ها رو بخونیم این شکلی میشیم هاااااااااا:34:
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
حالا تا کار به خون ریزی نرسیده نظر نهاییمو بگم:دی
البته ملاک فصل باشه نه صفحه:دی
البته اینم میدونم که من کتابو باز کنم تا تموم نکنم نمیبندم:دی
اینه راست گفتی .اگه کتاب رو بازکنیم اون هم کتاب هری پاتر رو تا ته ش رو نخونیم که نمیشه ولش کرد؟
pcforlife
14-11-2010, 23:27
دوستان میان کلام مبارکتون من تاپیک رو مزین کنم!:31:
تعداد فصول 7 کتاب بر اساس ویکیپدیا:
هری پاتر و سنگ جادو: 17 فصل
هری پاتر و حفره اسرار: 18 فصل
هری پاتر و زندانی آزکابان: 22 فصل
هری پاتر و جام آتش: 37 فصل
هری پاتر و محفل ققنوس: 38 فصل
هری پاتر و شاهزاده دورگه: 30 فصل
هری پاتر و یادگاران مرگ: 36 فصل + 1 موخره
.
مجموعا 198 فصل + 1 موخره
.
نمیدونم قرار مداراتون تصویب شده یا نه! ولی من هم یه پیشنهاد دارم.
به نظر من روز های فرد یا زوج هر هفته (3 روز در هفته) تو یه ساعت مشخص (مثلا آخر شب) جمع بشیم و راجع به فصولی که خوندیم بحث کنیم.
در هر روز از روزهای قرارمون، 3 فصل رو مورد بررسی قرار بدیم یعنی هفته ای 9 فصل. که با این حساب بحث و بررسیمون راجع به کتاب ها بعد از 22 هفته تموم میشه...
ضمن اینکه به نظر من از اواسط آذر (مثلا بیستم) کتابخونی و بحث رو تعطیل کنیم تا اول بهمن ماه و بعدش تا عید ادامه بدیم و...
موضوع بحث رو راجع به محتوای هر فصل، جملات تاثیر گذار و به یاد ماندنی، سوتی ها هر فصل و انتقاداتمون راجع به کتاب... فقط یادمون باشه جوگیر نشیم! چون ممکنه تاپیک فرت بشه...
نظرتون چیه؟:20:
قربون همتون!:40:
من رو دور بیفتم روزی یه کتابو راحت میخونم همونطور که کتابای 6و7 رو خوندم
ولی الان وسط ترم هستشو استادا دارن دهن سرویس میکنن.
اگه از بهمن شروع بکنید من قول میدم 2هفته ای جای همتون کل کتابارو بخونم:دی
خب شما که فقط دانشگاه داری اگر مثل من مجبور بودی که علاوه بر دانشگاه کار هم بکنی چی کار میکردی:18:!؟
منم اگه کار نداشتم یه هفته ای میخوندم تمام کتاب هارو میخوندم:rolleye:
Nocturne
14-11-2010, 23:44
خب دو نفر دیگه هم اضافه شدن شدیم تا اینجا 7 تا.
نظرتون چیه؟:20:
ببینید همونطوری که من قبلا هم گفتم ما اصلا نمیتونیم جوری تنظیم کنیم که به طور دقیق همپای هم بخونیم چون برنامه کارو زندگی هرکس با بقیه فرق داره. بنابراین ما تصمیم داریم یک تعداد فصولی برای هر هفته (یا شایدم دو هفته) تعیین کنیم. و به طور تقریبی همپای همدیگه باشیم. حالا یکی ممکنه بعضی روزا کار داشته باشه اصلا نخونه بعضی روزای دیگه بیشتر بخونه. مهم اینه که یعنی در آخر هر هفته همه ما تا یک جای مشخص رسیدیم.
فقط یه چیزی یک کتاب رو تو چند روز بخونیم؟
با برنامه ای که چیدیم تقریبا تا زمان اکران قسمت دوم فیلم 7 کتابها تموم میشن. یعنی 8 ماه دیگه. البته به طور تقریبی.
Nocturne
15-11-2010, 11:32
توجه!
بهتر هست در ایام امتحانات یک مدتی رو تعطیل کنیم. لطمه ای هم به خوندن کتب هری پاتر نمیزنه چون با توجه با تدابیر اتخاذ شده، سرعت خوبی رو شاهد خواهیم بود. پس لطفا تاریخ امتحاناتتون رو به من پیام خصوصی کنید و بگید که امتحاناتتون از کی تا کی هست (اینکه دانشجویید یا دانش آموز رو هم ذکر بفرمایید)؛ تا بتونیم یک مدت مشخصی رو قرار بدیم برای تعطیلی.
ضمناً دوستان دیگری هم که این تاپیک رو میبینن اگر مایل به شرکت در مطالعه جمعی هستند هر چه زودتر موافقت خودشون رو اعلام کنند تا به لیست افراد اضافه بشن.
با تشکر
محمد
mohamad h
15-11-2010, 13:48
به نظر من قرارمون اخر هفته باشه که برای همه مقدور باشه و همچنین فصلی باشه چون موضوع بی یک جایی رسیده باشه چون تو صفحه ای مثلا وسط یه جمله یه هو باید بیخیال صفحه بعد بشیم {خیلی ضد حاله}
زود تر شروع کنیم...
Nocturne
15-11-2010, 19:39
برنامه تنظیم شد. ما دو تا تعطیلی داریم. تعطیلی ترم اول از 25 آذر تا 16 بهمن هستش (*) و تعطیلی دوم هم که بعدا مشخص میشه. برنامه به این صورت هستش که قسمت اول و دوم رو پیش از تعطیلی اول، قسمت سوم تا ششم رو در فاصله بین دو تعطیلی، و قسمت هفتم رو پس از تعطیلی دوم میخونیم.
فعلا 8 نفریم. فردا رو هم صبر میکنیم تا در صورتی که کس دیگری مونده بود اضافه بشه. از پس فردا، یعنی 26 آبان برنامه شروع میشه و جزئیات بیشتر برنامه اعلام خواهد شد...
با تشکر
*= در صورتی که امتحانات کسی از این مدت تعطیلی تجاوز میکنه اطلاع بده.
منم بدم نمیاد دوباره کتابو بخونم
منم هستم. :46:
koroshfe
16-11-2010, 17:37
من تازه اومدم دوستان.
موقع درسه کمتر می یام فروم.
من که شروع کردم یه 15 روزی می شه.
جام آتش صفحه ی 160.
اگه دوست دارین دوباره از یک با هم بخونیم؟ها؟:31:
Nocturne
16-11-2010, 17:59
اگه مایلید میتونید به ما بپیوندید. ما از فردا شروع میکنیم.
Nocturne
16-11-2010, 18:14
خب دوستان همه چیز آماده س. فقط باید بریم به یه تاپیک دیگه که مختص مطالعه جمعی باشه و اطلاعات مطالعه در پست اولش قرار بگیره و به روز بشه که من ترتیبش رو دادم. در همین انجمن رمان میتونید تاپیک مربوطه رو ببینید.
خب دوستان من هم اماده هستم فقط اگه میشه برنامه رو خصوصی به ما اطلاع بدید
xeNociDe
16-11-2010, 21:08
خب از کتاب 1 شروع میشه(!)؟؟؟
به هر حال ما هم هستیم!
Nocturne
17-11-2010, 03:53
خب از کتاب 1 شروع میشه(!)؟؟؟
به هر حال ما هم هستیم!
شدیم 10 تا.
خب دوستان من هم اماده هستم فقط اگه میشه برنامه رو خصوصی به ما اطلاع بدید
تاپیک مربوطه:
------------
برنامه شروع شد. دبرو که رفتیم!
هفتمین قسمت مجموعه سینمایی هری پاتر با عنوان " هری پاتر و قدیسین مرگبار – قسمت اول" در نخستین هفته اکران با فروشی قابل توجه صدر نشین جدول فروش آمریکای شمالی شد. به گزارش مهر از ورایتی این فیلم که در 3700 سالن سینمای آمریکا و کانادا به نمایش در آمده ، تنها در نوبت های نمایش نیمه شب 24 میلیون دلار فروخته است.
" هری پاتر و قدیسین مرگبار" همچنین در 238 سالن سینمای مجهز به سیستم نمایش آیمکس به نمایش در آمده و در این سالن ها نیز 4/1 میلیون دلار فروش داشته است.به این ترتیب این فیلم به پر فروش ترین محصول استودیوی برادران وارنر بدل شده است.
این میزان فروش فیلم " هری پاتر و قدیسین مرگبار" یک میلیون دلار بیشتر از " گرگ و میش : خسوف" محصول پرفروش قبلی برادران وارنر بوده است.
مخاطبان " گرگ و میش : خسوف" ( منظورش twilight هه :31:)را بیشتر بانوان جوان تشکیل می دادند ولی " هری پاتر" بیشتر محبوب نوجوانان پسر و دختر است.ضمن آنکه مدت زمان فیلم " گرگ و میش : خسوف" نیز کوتاهتر بوده و نمایش در فصل تابستان نیز در فروش قابل توجه آن فیلم موثر بوده است.
استودیوی برادران وارنر از این هفته با افزایش سالنها ، " هری پاتر و قدیسین مرگبار_ قسمت اول" را در 4125 سالن سینما به نمایش در میآورد.
madwillow
25-12-2010, 22:06
نسخه ي كاملي از كتاب هري پاتر 5 با فرمت جاوا وجود نداره؟!! هر نسخه اي كه دانلود ميكنم نصفه هست!اگه ممكنه لينك دانلودش رو جور كنين واسم:-(خيلي فوريه
madwillow
25-12-2010, 22:12
نسخه ي كاملي از كتاب هري پاتر 5 با فرمت جاوا وجود نداره؟!! هر نسخه اي كه دانلود ميكنم نصفه هست!اگه ممكنه لينك دانلودش رو جور كنين واسم:-(خيلي فوريه
Amir_oscar
19-01-2011, 15:18
دوستان من 1 تا 6 رو خوندم دو سال پیش خوندم و حالا می خوام 7 رو بخونم. به نظرتون برای یادآوری از چند شروع کنم تا به 7 برسم؟!!!
farzaneh*f
19-01-2011, 15:41
دوستان من 1 تا 6 رو خوندم دو سال پیش خوندم و حالا می خوام 7 رو بخونم. به نظرتون برای یادآوری از چند شروع کنم تا به 7 برسم؟!!!
برای چی می پرسی ؟خب اگه وقت داری از یک بخون (البته یک خودش زیاد جالب نیس به نظرم 2 به بعد همه ش خوبه - 3هم خیلی جالب نیست البته به نظرم)
اگه منظورت اینه که موقع خوندن کتاب می خوایی همه ش یادت باشه من کتاب 1 رو خوندم بقیه رو 3-4 سال پیش خونده بودم در طول دو روز قبلم 6 رو خوندم دوباره نخوندن کتابای وسطی تاثیری نداشت تو اینکه متوجه جریانات نشم حالا 7 رو هنوز نخوندم ببینم اون چه طوریه :46:
دوست من ، کتاب های هری پاتر خوبیی که داره اینه که داستان ها به هم مرتبط نیستند و شما اگه جلد های سابق رو نخونده باشی راحت میتونی استارت بزنی و از جلد های بعدی بخونی ...
... همینطور ، اگه چیزی یادت مونده از کتابهایی که خوندی پس خوش به حالت ، اگه نصفه و نیمه ی-ادت مونده ... فکر کنم یه دوره ی کوچیک بتونه همه چیز رو یادت بیاره ... امیدوارم لذت بری از کتاب 7 مخصوصا که کتاب خیلی جذابیه ( برای من که خیلی جذاب بود )
یک نویسنده فقط در صورتی جاودانه میشه که پایان خوبی داشته باه و جوری داستانش رو تموم کرده باشه که بعد ها خوننده همیشه وقتی یاد کتابش میوفته ، یاد پایان بیوفته و داستان براش مجسم بشه و لذت ببره و به نظر من خانم رولینگ به بهترین وجه این کار رو انجام داد ...
و یک پیشنهاد : سعی کن کتاب رو آروم بخونی تا همه ی لذتش از بین نره .... مخصوصا اینکه باید خودت رو با چندین ضربه ی روحی هم آماده کنی !
mohamad h
26-01-2011, 13:39
به نظر من می تونست هری پاتر و یادگاران مرگ رو راحت تا 4 جلد کش بده مثلا وقتی به بانک واسه دزدی رفت بعدش بلا فاصله رفت مدرسه و نیم تاجو نابود کرد وذ بعدش جنگش با ولدمورت بنظرم رولینگ این اخرا دیگه حوصلش سر رفته بود از هری پاتر:31:
اتفاقا نظر من کاملا برعکسه !
به نظر من رولینگ تا تونست سعی کرد توی این کتاب وقایع رو به سرعت به وقاع بپیوندونه تا مخاطب یک لحظه هم آروم و قرار نداشته باشه و مدام کتاب رو صفحه به صفحه دنبال کنه ...
mohamad h
01-02-2011, 20:34
اتفاقا نظر من کاملا برعکسه !
به نظر من رولینگ تا تونست سعی کرد توی این کتاب وقایع رو به سرعت به وقاع بپیوندونه تا مخاطب یک لحظه هم آروم و قرار نداشته باشه و مدام کتاب رو صفحه به صفحه دنبال کنه ...
درسته ولی مگه هری پاترو محفل ققنوس حسابی کشش نداده بود ولی در عین حال کتاب خیلی قشنگی بود رولینگ راحت می تونست یادگاران مرگو تا 4 جلد بنویسه بدون اینکه جذابیتشو از دست بده ببین واسه گردن بند اسلیترین چقدر طول کشید تا اونو بدست بیاره در حالی که واسه یادگاره هافلپاف کمتر ازاون نوشت ولی جذابیتش به اندازه اون نبود د
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
یه نکته جالب هری پاتر تو مدرسش یه بارم دستشویی نرفته بود :31:(به جز یه بار که حموم رفت تازه اونجا هم دستشویی نکرد)
عجب تحملی داشته:18:
Nocturne
01-02-2011, 22:31
من یه بار این سوال رو پرسیدم یا کسی جواب نداد یا جوابشو نفهمیدم:
چرا هری پاتر هیچوقت برای دیگران کادو نمیفرستاد؟ وقتی کریسمس میشد همش اونای دیگه براش کادو میدادن اصلا خودش برای اونها کادو نمیداد با وجود این که یه عالمه پول از مامان و باباش بهش رسیده بود...
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
یه نکته جالب هری پاتر تو مدرسش یه بارم دستشویی نرفته بود (به جز یه بار که حموم رفت تازه اونجا هم دستشویی نکرد)
عجب تحملی داشته
شاید قهرمانا دستشویی نمیرن! تو قهرمانی رو یادته که دستشویی رفته باشه؟
mohamad h
02-02-2011, 11:59
شاید قهرمانا دستشویی نمیرن! تو قهرمانی رو یادته که دستشویی رفته باشه؟
اره من قبلا بچه های بدشانس می خوندم هر از گاهی دستشویی میرفتن :27:
Nocturne
02-02-2011, 18:40
اره من قبلا بچه های بدشانس می خوندم هر از گاهی دستشویی میرفتن :27:
قشنگه؟
مخاطبش چیه؟ کودکه یا نوجوانم هست؟
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
من یه بار این سوال رو پرسیدم یا کسی جواب نداد یا جوابشو نفهمیدم:
چرا هری پاتر هیچوقت برای دیگران کادو نمیفرستاد؟ وقتی کریسمس میشد همش اونای دیگه براش کادو میدادن اصلا خودش برای اونها کادو نمیداد با وجود این که یه عالمه پول از مامان و باباش بهش رسیده بود...
سوال من رو جواب بدید!
شاید یه رگش اصفهانی بوده(البته شوخی میکنم با عزیزان اصفهانی چون خودم هم اصفهانی هستم).
من خودم یکی از علاقهمندای کتابهای هری پاتر هستم و چندین بار هر کدام از این هفت تا جلد کتاب رو خوندم.
همه کتابها عالی بودن هر چند بعضی جاها ریتم خسته کننده میشدن اما در مجموع عالی بود اما به نظرم جلد هفتم و بعد از مرگ ولدمورت (اسمشو نبر :دی) رولینگ خیلی سریع سروته داستان رو جمع کرد و خیلی از شخصیتها سرنوشتشون معلوم نشد.البته میدونم اگه میخواست به همه شخصیتها برسه باید یه جلد براش مینوشت اما اینجوری راحت هم از بعضی شخصیتها گذشتن جالب نبود.
mohamad h
03-02-2011, 14:42
قشنگه؟
مخاطبش چیه؟ کودکه یا نوجوانم هست؟
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
سوال من رو جواب بدید!
بیشتر ماله کودکانه زیاد با کتاباش حال نکردم فقط یه دور خوندم موضوش راجع به سه بچه است (یه دختر 14 ساله یه پسر 9ساله و یه دختر 1 ساله) که مامان وباباشون تو یه اتش سوزی میمیرند بعد اینا میرن پیش یه قیم که بدجنس بوده و میخواد پولشونو بالا بکشه اینا هی فرار می کنن و ... 12 جلده فیلمشم ساختن
شاید اونا واسه بزرگتراشون کادو تولد نمی خریدن
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
منظورم کادو کریسمس بود:31:
Nocturne
03-02-2011, 17:39
فیلمشو که دیدم از تلویزیون. جیم کری بازی میکنه.
شاید اونا واسه بزرگتراشون کادو نمی خریدن
یعنی چی؟ هرمیون و رون که بزرگتر از هری نیستن که هری براشون کادو نده...
khabgard7
04-02-2011, 05:15
سوال من رو جواب بدید!
چرا هری بنده خدا هم کادو میداد :46: مثلا تا اون جایی که یادمه یه بار رون ازش تشکر کرد که کادوش خیلی بهتر از هرمیون که براش کتاب گرفته . تو کتاب 4 هم تو جام جهانی برای اونا دوربین خرید به شرطی که براشون کادو کریسمس نگیره که بعدش یه ماجرا هم سرش درست میشه
mohamad h
04-02-2011, 20:01
آره بابا واسه رون هرمیون کادو می خرید یادمه یه بار رون از هری به خاطر کتابی که راجع به تیم چادلی کنونز بود تشکر کرد
mohamad h
10-02-2011, 13:43
داشتم یادگاران مرگ1 میخوندم میگم هری واسه چشم باباقوری مرحوم نزدیک بود خودشو رون هرمیونو به کشتن میداد تازه باعث شد رون تیکه بشه و خونه سیریوس هم معلوم بشه :31:
یه جورایی کتابی بود که تا آخرش باید با ترس پیش میرفتی.
mohamad h
18-02-2011, 17:59
برا چی با ترس...
یه جورایی حسی که به من منتقل میکرد حس ترس بود.اینکه تقریبا توی هر فصل از یکی دو تا خطر فراری بودند.
mohamad h
03-03-2011, 16:44
عجب سکوت خوفی دریغ از یک کلمه صحبت:32:
koroshfe
04-03-2011, 20:08
سلام دوستان.
ما داریم کتاب صوتی بسیار حرفه ای رو برای این سری کتاب ها تدارک می بینیم.
چند نفری هستیم.
دوستانمون از سایت دمنتور هم هستن.
هر کسی که فکر می کنه جوری به گروه کمک کنه به من ایمیل بزنه.
قبل از عید کنفرانسی بین افراد داوطلب خواهد بود.
می خوساتم بگم که اینجا خیلی ساکت شده اما به هر حال من دارم می خونم.
شاید این سوال براتون پیش بیاد که هری پاتر که کتاب صوتی فارسی داره باز برای چی دارین می سازین؟جواب این سوال اینه که این کتاب صوتی یک کتاب صوتی ه متفاوته.یعنی برای هر شخصیت صدای متمایزی وجو داره.
با تشکر از همه.
id:koroshfe@yahoo.com
mohamad h
11-03-2011, 16:18
هر موقع ساختین ما رو هم خبر دار کنید
با تشکر :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.