مشاهده نسخه کامل
: کپی کردن یه عکس روی عکس دیگه
amin khan
27-06-2010, 14:04
سلام
دو تا عکس دارم تقریبا شبیه هم هستن
میخوام ابرای توی آسمون یکی از عکسها رو روی اون یکی پیاده کنم باید چکار کنم؟
ممنون
خواهشا یه مقدار مبتدی بگید منم بفهم
بازم تشکر
Mahast Arya
27-06-2010, 14:16
به نظر من با پاک کن که طوری تنظیمش کنی که یک خط صاف و واضح نباشه یعنی بصورت هاله پاک کنه. که بازیاد کردن عدد میتونی نتیجه بهتر بگیری جاهایی رو که نمیخوای پاک کن.یعنی اطراف ابرهارو.بعد عکس رو روی عکس اصلی منتقل کن.
فهمیدی؟
منکه فهمیدم.:31:
ببین امین برام ایمیل کن خودم برات درست کنم راحتتره.:31:
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
راستی میتونی دورابرهارو select کنی وfeather رو با عدد دادن تنظیم کنی.بعد ابرارو منتقل کن روی تصویر اصلیت.
اینم یه راه دیگه .
باز اگه راه به فکرم رسید میگم.
..................
Saeed kmss-D
27-06-2010, 14:50
سلام....
راهش که کپی کردن ابر ها و پیست کردن اونا در محیط دیگه س.
برای اینکار هم باید ابتدا جسم مورد نظر، یعنی همین ابر ها رو انتخاب کنی. برای انتخاب کردن ابر ها راه های زیادی وجود داره.
من پیشنهاد میکنم شما کلید Q رو بزن و سپس با ابزار براش ( قلم ) با رنگ مشکلی روی ناحیه های مربوط به ابر بکش و پر کن. ( با رنگ قرمز پر میشه )
برای اینکه انتخاب نرم تر باشه ، قبل از پر کردن روی صفحه راست کلیک کن و Hardness رو به صفر برسون.
بعد از پر کردن ، دوباره کلید Q رو بزن،
میتونی از منوی Select و زیرمنوی Modify گزینه Feather رو بزن و مقدار پایینی اعمال کن.
حالا Ctrl+C و در تصویر دیگه ، Ctrl+V
البته با توجه به نور و رنگ محیط میتونی Mode لایه رو در پالت Layer ( موجود در منوی Window > Layers ) رو multiply یا ... تنظیم کنی.
عرض کردم، راه های زیاد و متنوعی وجود داره که این یکیش بود.
اگه مشکلی بود بگو.
موفق باشی♥♥♥
amin khan
27-06-2010, 15:39
ببین امین برام ایمیل کن خودم برات درست کنم راحتتره
تشکر ولی حجم عکسها حدود 50 مگ هستش و منم به دلیل سرعت بسیار بالا نمیتونم اینکار رو کنم...
سعید جان من بیشتر یه ابزار مد نظرم هست که اسمش یادم نیست و توی این عکسها بهترین گزینه اونه به نظرم که قبلا باهاش کار کردم
یه ابزاری بود که قسمتی از یه عکس رو با فکر کنم کلید ctrl یا shift به عنوان نمونه بهش میدادی و بعد با با موس قسمت دیگه رو ترمیم میکردیم
مثلا یه عنصر مزاحم توی عکست بود که میخواستی حذفش کنی و با این ابزار و قسمتهای اطراف عکس درست میکردی
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم...
تشکر ولی حجم عکسها حدود 50 مگ هستش و منم به دلیل سرعت بسیار بالا نمیتونم اینکار رو کنم...
سعید جان من بیشتر یه ابزار مد نظرم هست که اسمش یادم نیست و توی این عکسها بهترین گزینه اونه به نظرم که قبلا باهاش کار کردم
یه ابزاری بود که قسمتی از یه عکس رو با فکر کنم کلید ctrl یا shift به عنوان نمونه بهش میدادی و بعد با با موس قسمت دیگه رو ترمیم میکردیم
مثلا یه عنصر مزاحم توی عکست بود که میخواستی حذفش کنی و با این ابزار و قسمتهای اطراف عکس درست میکردی
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم...
سلام.
این ابزاری که شما میگی Clone Stamp Tool هست اما بعید میدونم بتونه در این زمینه کاری انجام بده. به نظر من هم بهترین راه همونیه که سعید اشاره کرد
:11:
Saeed kmss-D
27-06-2010, 23:00
سلام...
همونطور که پدرام جان گفتن، احتمالا منظور شما Stamp هست.
میشه از اون هم استفاده کرد، اما به نظرم راه راحت تری نیست.
به هر حال،باید در صفحه اصلی، کلید Alt رو نگه دارید و رو قستمی که میخواهید جایگزین بشه کلیک کنید.
سپس به عکس دیگه برید و شروع به پر کردن کنید.
موفق باشید♥♥♥
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.