ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HTC از صفحات نمايش Sony استفاده خواهد كرد.

outpost
27-06-2010, 11:07
همينطور كه ميتونيد شركت سامسونگ بزرگترين تامين كننده صفحات AMOLED در دنياست.

تقاضا براي صفحات AMOLED بسيار بالارفته. هم سامسونگ و هم شركتهاي ديگه گوشيهاي بسيار زيادي رو با صفحات AMOLED دارن بيرون ميدن.

سامسونگ گفته كه با 100 درصد ظرفيتش داره كار ميكنه و ديگه نميتونه بيشتر از اين توليد كنه.

سامسونگ به شركتهاي ديگه مثل HTC اعلام كرده كه صفحات AMOLED كمتري رو ميتونه در اختيارشون بزاره و اونها بايد به فكر تامين صفحات نمايش از منابع ديگر باشند.

به همين خاطر شركت HTC به سراغ كمپاني Sony رفته.

Sony هم قراره صفحات Super TFT LCD رو به HTC بفروشه. اين صفحات نمايش از خوانايي بهتري در زير نور آفتاب برخوردار هستن.

گوشيهاي Nexus One, Desire با صفحات نمايش Sony Super TFT LCD توليد ميشوند.

خود HTC ميگه كه كيفيت اين Super TFT LCD ها خيلي بالاست و كاربرا هيچ تفاوتي رو با AMOLED متوجه نميشن . ولي ما بايد اين مساله رو به اطلاع مشتريامون ميرسونديم.

منابع زيادي در مورد اين خبر نوشتن، براي نمونه :

HTC switching to Sony Super TFT LCDs from Samsung AMOLEDs

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

noisymind
30-06-2010, 20:24
تا جایی که من یادم هست صفحه نکسوس وان هم مال سامسونگ بود.

Hamid..God
01-07-2010, 13:09
مصرف باتری و ضخامت این SLCD ها هم مثل AMOLED هست؟

feryshad
02-07-2010, 19:11
مصرف باتری و ضخامت این SLCD ها هم مثل AMOLED هست؟
مصرف باتریش کمتره و رزولیشن بالاتری رو ساپورت میکنه ...

tanatos
31-07-2010, 09:40
اول اینکه تا جایی که من میدونم Nexus One در زیر نور خورشید رسماً غیر قابل استفاده است.
ولی صفحه ی نمایشش TFT نیست و از AMOLED استفاده میکنه. خبر دیگه اینکه :
HTC تصمیم دارد صفحه نمایش های S-LCD را جایگزین AMOLED نماید و اولین محصولاتی که از این پس با صفحه نمایش S-LCD تولید خواهند شد گوشی های HTC Desire و Nexus one خواهند بود.

صفحه نمایش های S-LCD با همکاری مشترک دو کمپانی سامسونگ و سونی برای HTC تولید می شوند. صفحه نمایش های S-LCD جدیدترین نسل صفحه نمایش های LCD هستند که دارای وضوح و زاویه دید بیشتری بوده و برق کمتری مصرف می کنند.

amin666
04-08-2010, 23:07
درسته.slcd مال دو کمپانی سامسونگ و سونی(سامسونگ 50+ا% و سونی 49%) هست که فکر کنم از چند سال پیش دارن مشترکا روش کار می کنن و مرکز اصلیش هم درسول هست)ولی مطمئن باشید به پای amoled نمی رسه.اگه هم رسید جلوی super amoled حرفی برای گفتن نداره.مسلما ضخامتش بیشتر از amoled , super amoled هست.چون پنلش lcd ه و اون دو تا oled .مصرفش هم به خاطر همین پنل مطمئنا بیشتر از super amoled هست.اگه این بهتر بود سامسونگ رو این سرمایه گذاری می کرد!هر چی باشه lcd ه و oled تکنولو÷یش بالاتره.هرچند ممکنه بعضی چیزهاش مثل زیر نور مستقیم کمی از amoled ها بهتر باشه

SAEEDSAMSUNG
09-08-2010, 12:36
اگه درباره تکنولوژی ساخت super amoled تحقیق کنید متوجه میشید که هیچ روش ساختی تاکنون بهتر از این تکنولوژی وجود ندارد

aliugd
16-08-2010, 14:44
سلام
S-LCD محصول مشترک سامسونگ و سونیه که 50 درصد به علاوه 1 سهم اون متعلق به سامسونگ و 50 درصد منهای 1 سهم متعلق یه سونی هست و مقر اون در کره هست.
اونایی که فکر میکنن S-CLD فقط برای سونی هست اشتباه میکنن.

monaj
16-08-2010, 14:53
متأسفانه S-LCD در برابر تابش مستقیم نور خورشید خوانایی ضعیفی دارد. پس قافیه را به Super AMOLED باخته.

Mah12
16-08-2010, 18:29
متأسفانه S-LCD در برابر تابش مستقیم نور خورشید خوانایی ضعیفی دارد. پس قافیه را به باخته.

اتفاقا نقطه قوتش در برابر Super AMOLED همینه

اینم مقایسه

Still, the S-LCD screen on the HTC Desire has a slight edge in sunlight legibility.

ممنون

johnypersian1656
16-08-2010, 20:40

اینم مقایسه

فکر میکنم اون مقایسه با amoled هست, نه super amoled

monaj
17-08-2010, 08:32

اینم مقایسه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون

عزیز من! چرا دیگران را به اشتباه میندازی؟
اولا اینکه این مقایسه SLCD با AMOLED می باشد، نه Super AMOLED
در ثانی طبق همین منبعی که شما گذاشتی، خوانایی SLCD در زیر نور آفتاب کم می باشد. همون جمله ای هم که نقل قول کردی، ترجمه اش خوانایی ضعیف میشه.

Mah12
17-08-2010, 13:30
در ثانی طبق همین منبعی که شما گذاشتی، خوانایی SLCD در زیر نور آفتاب کم می باشد. همون جمله ای هم که نقل قول کردی، ترجمه اش خوانایی ضعیف میشه.

جمله اولت درست اما شما انگلیسی که بلدی اینو ترجمه کن...

Still, the S-LCD screen on the HTC Desire has a slight edge in sunlight legibility.

نوشته: هنوز،نمایشگر SLCD در زیر نور آفتاب یک مقدار بهتره...

شما چی معنی میکنی؟؟؟

در هر صورت چون حرف اول شما یعنی برتری SAMOLED به SLCD در زمینه نور آفتاب ظاهرا درسته من ادامه نمیدم

اینم لینک مقایسه هر 3 نمایشگر

ممنون

monaj
17-08-2010, 14:40
البته من اصلا ادعایی ندارم. سوادی هم ندارم. ولی این جمله میگه که خوانایی ناچیزی در زیر نور آفتاب داره. ابتدای جمله هم گفته( هنوز ). فناوری SLCD بعد از AMOLED در این گوشی استفاده شده.بنابراین نمیشه گفت که هنوز خوانایی SLCD بیشتره.

این هم ترجه سایت GSM :

نقل قول:

منبع:

اگر من اشتباه می کنم که شرمنده.
با تشکر

Mah12
18-08-2010, 00:46
شما به ترجمه GSM محل نده... اشتباه ترجمه کرده تو متن انگلیسی نوشته has a slight edge یعنی مقدار ناچیزی افزونی داره ، نه اینکه ناچیزه، در هر صورت هم خیلی فرق ندارن... اما همونطورم که تایید کردم از SAMOLED ضعیفتره ظاهراً
اگه ادامه متن رو بخونید نوشته و علاوه بر اون مصرف کمتری در مصارف عادی داره (امولد در عکسهای سیاه مصرف کمتری داره)
پس داره برتریهای SLCD رو میگه نه عیبشو:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس رو خودت نگاه کن متوجه میشی ممنون... پایینی SLCD هستش
در کل SLCD که واسه بابام نیست... بدتر هم بود که بود:31:

ممنون