مشاهده نسخه کامل
: چرا بعضی مواقع ویندوز 7 سی دی رام لپتابم رو نمی شناسه ؟
fardis_7
26-06-2010, 23:55
سلام من وقتی ویندوز 7 نصب کردم با یه سی دی super driver بیشتر درایور هاشو نصب کردم اما
حال که بعضی موقع ها cd-r رو نمی شناسه راستی این ویندوز رو 3 روزه که نصب کردم قبل از این
ویندوزم vista بود که واسه خود شرکتش بود...
مدل لپتابم هم اینه :
Sony-vaio ----->VGN-FW390N
oghyanoos
27-06-2010, 12:05
سلام دوست عزیز
لپ تاپ شما مشکلی نداره، این خودش یه فناوری در لپ تاپ های سونی هست. وقتی شما از cd استفاده نمیکنی دستگاه جهت استفاده بهینه از باتری اون رو از کار میندازه :)
fardis_7
27-06-2010, 12:40
از این بابت مطمئنی ؟
oghyanoos
28-06-2010, 13:13
آره بابا خیالت راحت :)
amd>intel
28-06-2010, 13:23
وقتی سیدی یا دیویدی میذاری نمیشناسه یا در حالتی که باهاش کاری نداری ؟
H@mid-Vista
28-06-2010, 19:21
روی پروفایل انرژی بالانس ممكنه مشكل داشته باشه
روی های پرفورمنس بذار و تست كن
ضمنا درایوهای نوری نوت بوك ضعیفتر از دسكتاپ هستند و برخی استانداردها رو ساپورت نمی كنن
fardis_7
29-06-2010, 10:06
وقتی سیدی یا دیویدی میذاری نمیشناسه یا در حالتی که باهاش کاری نداری ؟
ببین من اصلا تو محیط windows اصلا درایو CD-R ندارم یکی از دوستان گفت بخاطر اینکه شارژ laptop کمتر مصرف شه , ولی من وقتی که CD هم می زارم توش بازم چیزی نمیاد البته صدای چرخیدن CD تو CD-R میاد این مشکل فقط تو محیط Windows هست یعنی وقتی System که داره بالا میاد سی دی اگه توش باشه خیلی
عادی مثل همیشه پیغامش و میده....
راستی تو windows 7 جایی واسه این مشکل وجود نداره که بخوام همیشه CD-R رو همیشه نشون بده ؟؟؟
fardis_7
29-06-2010, 10:13
در ضمن یادم رفت بگم , یه مشکل دیگه این که الان نمی تونم با کلید FN نور LCD رو کم کنم ...
در مورد صدا هم این که وقتی صدا رو کم یا زیاد می کنم اصلا اینو رو LCD نمی بینم رو Windows Vista این
مشکل رو نداشتم ...
در ضمن یادم رفت بگم , یه مشکل دیگه این که الان نمی تونم با کلید FN نور LCD رو کم کنم ...
در مورد صدا هم این که وقتی صدا رو کم یا زیاد می کنم اصلا اینو رو LCD نمی بینم رو Windows Vista این
مشکل رو نداشتم ...
سوالتون رو چندجا میپرسید دیرتر به نتیجه میرسید
اینجا پاسخ داده شده بود به سوالتون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تست کردید و نتیجه نداد بگید تا دوستان دیگه بیشتر راهنمایی کنند.
fardis_7
02-07-2010, 11:04
برادران گرامی من هنوز مشکل CD-R لپتابم حل نشد , اگه مقدور واستون کمکم کنید...
eeeeeeehsan
23-06-2013, 22:53
سلام به همه
این تجربه شخصی منه، وقتی dvd rw تون سی دی یا دی وی دی مورد نظر رو نشناخت کافیه سیستمو به حالت balance یا Power saver یا High performanc ببرید، یعنی تغیرش بدین تا درست بشه.
مثلاً من همیشه رو High performanc هست، هر وقت نمیشناسه میبرشمش رو balance میشناسه.
موفق باشیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.