ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقادات ، پیشنهادات و نظرات در مورد انجمن بحث های نرم افزاری

Jalal
26-06-2010, 14:52
با سلام به همه دوستان فعال در انجمن و دوستداران نرم افزار

این تاپیک برای طرح انتقادات، پیشنهادات و نظرات خوب شما در مورد انجمن بحث های نرم افزاری ایجاد شده .

مباحثی از انجمن که تمایل ندارید در جمع مطرح بشه برای بنده پیغم خصوصی بدید.

با تشکر

Jalal
مدیر انجمن نرم افزار

Masоud
26-06-2010, 23:03
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تیم محترم مدیریت انجمن نرم افزار

خوشبختانه و به لطف خدای توانا انجمن نرم افزار یکی از فعالترین بخش های این فروم بزرگ و محبوبه .
جا داره در اینجا از تمامی کسانی که در امر یاری رسانی و کمک به کاربران عزیز این فروم شرکت دارند ، تشکر ویژه کنم و از خدای منان براشون موفقیت روزافزون در زندگیشون رو بطلبم.

یک پیشنهاد داشتم:

برای جلوگیری از سردرگمی کاربران بهتره که انجمن بحث های نرم افزاری از سیستم عامل جدا بشه .

چون در وضعیت فعلی کاربر دچار ابهام میشه و بعضی مواقع هم پیش میاد که سؤالش رو در جای نادرستی مطرح میکنه.

دوستدار همه ی شما مـسـعود :40:

Jalal
27-06-2010, 11:19
مسعود جان منظورتون زیر مجموعه هاشو جدا کنیم ؟

میتونی مدل پیش فرض خودتو برام بزاری ببینم چجوریه و باقی دوستان هم نظرشونو رو اعلام کنن

Masоud
27-06-2010, 12:04
سلام

منظورم اینه که به 2 تا تالار جدا از هم تبدیل بشن . به این شکل جلال جان :

بحث های نرم افزاری :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیستم عامل :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید :40:

joe_satriani
27-06-2010, 15:10
با سلام و عرض ادب
من هم به نوبه ي خودم از تيم مديريت انجمن نرم افزار و عزيزان دست اندركار كمال تشكر و قدرداني رو دارم
هم به خاطر مديريت خوب و صحيحشون
هم به خاطر نظارت بر فعاليت كاربران
از دوست عزيزمون جناب مسعود عزيز هم بابت ايده ي خوبش تشكر ميكنم
ايده ي خوبي هست؛‌ چون روز اول كه خودم هم توي انجمن تازه اومده بودم دچار همون مشكل شده بودم و سردرگم بودم كه دقيقا كدوم قسمت مربوط به سيستم عامل هست!!
ماشالله به لطف مديران و كاربران فعال اين بخش؛ اين بخش تبديل شده به يكي از بخش هاي پر بازديد و پر رفت و آمد و بدون نقص
چون هم مديران عزيز لطف ميكنن و مباحث رو كنترل ميكنن و هيچ دگرگوني در انجمن ايجاد نميشه؛ هم كاربران و شركت كنندگان در مباحث كمال لطف و دقت رو در طرح سوال و پاسخ دارند
منم به نوبه ي خودم؛ فعلا راستش پيشنهاد خاصي جز ايني كه مسعود جان گفتن ندارم

موفق باشيد.

Ramincs
24-08-2010, 08:06
سلام-من تازه عضو انجمن سایت شدم و مهمترین علتش هم قسمت بحث های نرم افزاری هست. واقعا دستتون درد نکنه خسته نباشید.خیلی مفید و بدرد بخوره .

Mohammad King
24-08-2010, 14:19
سلام

نظر من جدا شدن قسمت سیستم عامل هست.

ویک بخش هم برای سیستم عامل Mac Os اضافه بشه.

xeNociDe
26-08-2010, 11:28
سلام...
به نظرتون اگر قوانین انجمن نرم افزار یعنی (چگونه سوال بپرسیم!؟) برای بخش در خواست نرم افزار هم ایراد بشه بهتر نیست...؟!

pars20
12-02-2011, 19:37
بنده این پست رو زدم که بی ربط بود
قبلاتو یه تاپیک دیدم که گفته بود اگه مشکلتون حل نشد تو همین تاپیک اعلام کنید.اما حالا هرچی گشتم پیداش نکردم که مشکل حل نشده خودم و اونجا بگم .ممنون میشم ادرس اون تاپیک رو بدید .
شرمنده که اینجا پرسیدم.جای بهتری پیدا نکردم:11:
========================
بنده این پست رو زدم که بی ربط بود .چند تا پیشنهاد میدم که پست مفید بشه :20:
تو فروم دو تایک مشابه درمورد یاهو مسنجر داریم .اگه یکی بشه بهتره
ادرس
مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمامی مسائل ياهو مسنجر در این تاپیک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

daniyal2007
17-06-2011, 09:50
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام کسانی که برای این انجمن زحمت میکشند
یک مشکلی من اینجا میبینم که گفتم بهتره در این بخش ذکر کنم - البته با اجازه قدیمی تر های انجمن
گاهی سوالی پرسیده میشه و اون سوال، یا بی جواب می مونه یا یکی از دوستان میاد و یک جواب نه چندان صحیح میده و دیگه هیچ کس هم به اون موضوع رسیدگی نمیکنه
برای خود من چند بار این موضوع پیش اومده
به نظر من یک نفر باید به تمام بحث ها رسیدگی کنه و اگر سوالی بدون جواب هست یا کسی که بحث رو آغاز کرده به جوابش نرسیده ، پاسخگو باشه تا اون بحث بدون نتیجه بسته نشه
:20:
شاد باشید

elahe727
17-06-2011, 23:06
سلام
این تایید تایپیک تو یه بخش علمی دیگه چه صیغه ای هست که شما تو فروم خودتون دارین؟
واقعا جالبه..اولین باریه تو یه بخش علمی نیاز به تایید میبینم:18:
خب شاید یه ادمی سوال فوری داره و مدیر نباشه که تایید کنه:41:

Mohammad King
18-06-2011, 10:24
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام کسانی که برای این انجمن زحمت میکشند
یک مشکلی من اینجا میبینم که گفتم بهتره در این بخش ذکر کنم - البته با اجازه قدیمی تر های انجمن
گاهی سوالی پرسیده میشه و اون سوال، یا بی جواب می مونه یا یکی از دوستان میاد و یک جواب نه چندان صحیح میده و دیگه هیچ کس هم به اون موضوع رسیدگی نمیکنه
برای خود من چند بار این موضوع پیش اومده
به نظر من یک نفر باید به تمام بحث ها رسیدگی کنه و اگر سوالی بدون جواب هست یا کسی که بحث رو آغاز کرده به جوابش نرسیده ، پاسخگو باشه تا اون بحث بدون نتیجه بسته نشه
:20:
شاد باشید
سلام

دوست من ممکنه کسی مشکل یک نفرو ندونه!!!! خب فکر نمیکنم بشه کاری کرد چون اگر کسی یه مشکلو بلد نباشه نمیشه به زور ازش خواست که حتمان باید جواب بدی!

شما میتونید بعد از گذشتن 3 روز و نرسیدن به جواب جویا بشید که چرا پاسخی دریافت نکردید. اگر باز کسی بلد نبود و سوال شما بدون جواب موند کاری نمیشه کرد.

سلام
این تایید تایپیک تو یه بخش علمی دیگه چه صیغه ای هست که شما تو فروم خودتون دارین؟
واقعا جالبه..اولین باریه تو یه بخش علمی نیاز به تایید میبینم:18:
خب شاید یه ادمی سوال فوری داره و مدیر نباشه که تایید کنه:41:
سلام

این سیستم هست که توی کل بخش های فروم برای کاربران تازه عضو شده فعال هست.

شما بعد از گذشتن یک زمان و دادن پست های مفید محدودیتهاتون برداشته میشه.

موفق باشید.

pars20
18-06-2011, 11:28
سلام

دوست من ممکنه کسی مشکل یک نفرو ندونه!!!! خب فکر نمیکنم بشه کاری کرد چون اگر کسی یه مشکلو بلد نباشه نمیشه به زور ازش خواست که حتمان باید جواب بدی!

شما میتونید بعد از گذشتن 3 روز و نرسیدن به جواب جویا بشید که چرا پاسخی دریافت نکردید. اگر باز کسی بلد نبود و سوال شما بدون جواب موند کاری نمیشه کرد.

سلام
محمد جان می شه یه تاپیک به اسم سوالات حل نشده ایجاد کرد و کسانی که به جواب نرسدن سوالشون رو اونجا بپرسن. چون دوستانی که جواب میدن همه پست ها رو نمیبینن و نمیخونن ولی اگه یه تاپیک اینطوری داشته باشیم خیلی ها اونو میبینن و احتمال اینکه سوالی بی جواب بمونه خیلی کمتر میشه
با تشکر

Mohammad King
18-06-2011, 21:57
سلام
محمد جان می شه یه تاپیک به اسم سوالات حل نشده ایجاد کرد و کسانی که به جواب نرسدن سوالشون رو اونجا بپرسن. چون دوستانی که جواب میدن همه پست ها رو نمیبینن و نمیخونن ولی اگه یه تاپیک اینطوری داشته باشیم خیلی ها اونو میبینن و احتمال اینکه سوالی بی جواب بمونه خیلی کمتر میشه
با تشکر

سلام عزیز.

پیشنهاد بدی نیست!!!!!ولی باز تاپیک شلوغ میشه!

الان این تاپیک برای مثال: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

قفل شد به خاطر شلوغی زیاد.

ولی باز باید دید نظر دوستان چی هست.

ممنون از نظر شما:11:

raha_kimya
25-09-2012, 23:32
سلام . شب بخير
من ميخوام توي وين سون ، vmware نصب كنم ؟ چيكار كنم؟
البته يه بار نصب كردم ، موقع اجرا اين خطا رو ميداد كه فايل vmx386 موجودنيست ( اسم فايلش اگه درست يادم مونده باشه )
vmware واسه نصب شبيه ساز opnet لازم دارم ؟
متشكرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

Dew Drop
26-09-2012, 08:30
سلام . شب بخير
من ميخوام توي وين سون ، vmware نصب كنم ؟ چيكار كنم؟
البته يه بار نصب كردم ، موقع اجرا اين خطا رو ميداد كه فايل vmx386 موجودنيست ( اسم فايلش اگه درست يادم مونده باشه )
vmware واسه نصب شبيه ساز opnet لازم دارم ؟
متشكرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
شما جای نامناسبی رو برای سوالتون انتخاب کردید

عنوان تاپیک گویای محتویات تاپیک هست!!!

انتقادات ، پیشنهادات و نظرات در مورد انجمن بحث های نرم افزاری

برای سوال خودتون در انجمن ویندوز 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک جدید ایجاد کنید تا دوستان بهتر کمکتون کنند.

ممنون