مشاهده نسخه کامل
: تفاوت کیفیت فیلم برداری fz35 با سونی sr68
simorgh14
26-06-2010, 08:42
من یک دوربین fz35 دارم
کیفیت فیلم برداری خوبی داره
میخوام بدونم در وقایسه با دروبین فیلم برداری سونی
sr68
آیا تفوت فازیادی بین کیفیت فیلم برداری این دو وجود داره؟
ebi66_boukan
26-06-2010, 09:26
ببینید fz35 در واقع یه دوربین عکاسی هست که قابلیت فیلمبرداری داره و فیلمبرداری به عنوان یه گزینه فرعی مطرحه و کار اصلیه دوربین ,عکاسیه.ولی sr یک دوربین فیلمبرداری هست و برای این کار طراحی شده پس به نظر من قابلیتهای فیلمبرداری و امکانات سونی خیلی بیشتر از پاناسونیکه.مطمئنا سرعت فوکوس-پردازنده-امکانات متنوع فیلمبرداری در شرایط مختلف و .....در سونی که مختص فیلمبرداریه بهتر از پاناسونیک هست که مختص عکاسیه.
من خودم یه دوربین عکاسی دارم که HD فیلمبرداری میکنه.هیچ امکاناتی برای فیلمبرداریش وجود نداره.تنها چیزی که شاید به درد بخوره 15X زوم اپتیکال حین فیلمبرداریه.در عوض یکی از آشناهامون یه دوربین فیلمبرداری قدیمی داره که رزولیشنش 640در 480 هست (دو برابر پایین تر از دوربین من) و رو نوار ضبط میکنه.با این وجود احساس میکنم کیفیت خیلی خوبی داره و شفافیت عالی داره.امکانات حین فیلمبرداریش هم که حرف نداره.
البته برای کسانی که به عکاسی علاقه دارن و عکاسی رو به فیلمبرداری ترجیح میدن پاناسونیک پیشنهاد میشه.
simorgh14
26-06-2010, 10:40
ببینید کل چیزی که من میخوام این است که با یک کیفیت خوب تو روز روشن و بدون هیچ چیز اضافی بتونه با یکفیت مناسب فیلم بگیره( شرایط کاملا عادی مثل صحبت در یک اتاق پذیرایی))
میخوام بدونم یک sr68 چه برتری در این حالت به fz35 داره
simorgh14
28-06-2010, 07:36
کسی است پاسخ بدهد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.