مشاهده نسخه کامل
: گزینه send & recieve اینترنت در ویندوز 7
چطور میتونم در taskbar گزینه send & recive رو که مربوط به اینترنت میشه بیارم
منظورم اون 2تا کامپیوتر کوچیکه کنار ساعت که کلیک کنم و میزان استفاده از اینترنت رو نشون بده
سوال دوم : اینکه ایا وقتی یه لبتاب میخریم که روش سون نصبه احتیاج به اکتیو کردن داره؟ یا چون ارجیناله خودشون اکتیو کردن؟
من ویندوز رو فکتوری ریست کردم موقع نصب پیغام داد که رجیستر کنید و من هم گزینه register later را زدم
چطور بفهمم که اکتیو هست یا نه؟
مرسی
Dew Drop
26-06-2010, 07:46
سلام
فکر نمی کنم بشه اون گزینه رو تو taskbar آورد ولی میشه تو دسکتاپ آورد.تو search بنویسید network and sharing اون رو باز کنید بعد تو ستون چپ change adapter setting رو باز کنید تو صفحه ای که براتون میاره یه کانکشنی هست رو اون کلیک راست کنید و create shortcut رو بزنید.بعد تو دسکتاپ میتونید با کلیک کردن روش ببینید.
برای سوال دومتون معمولا یه شماره سریال از طرف مایکروسافت به ویندوزتون داده میشه.مال من که vaio هست پشتش یه برچسبی داره که مال مایکروسافته,رو اون product key هست که میشه با اون رجیسترش کرد.
پشت لبتاب من هم اون کد ویندوز رو داره
ولی ایا باید خودمون فعالش کنیم؟
اون کد رو کجا باید وارد کنم؟از کجا بفهمم رجیستر شده یا نه؟
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
پشت لبتاب من هم اون کد ویندوز رو داره
ولی ایا باید خودمون فعالش کنیم؟
اون کد رو کجا باید وارد کنم؟از کجا بفهمم رجیستر شده یا نه؟
mehrdad38
26-06-2010, 10:51
تو taskbar کنار ساعت ویندوز راست کلیک کن بعد گزینه Properties رو بزن تو صفحه باز شده Network رو on کن بعد ok کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
26-06-2010, 11:18
تو taskbar کنار ساعت ویندوز راست کلیک کن بعد گزینه Properties رو بزن تو صفحه باز شده Network رو on کن بعد ok کن.
سلام
دوست عزیز ایشون می خوان send,recive شون رو ببینید با کاری که شما گفتید فقط ایکون network نشون داده میشه.
سلام
دوست عزیز ایشون می خوان send,recive شون رو ببینید با کاری که شما گفتید فقط ایکون network نشون داده میشه.
سلام
چنین ویژگی رو توی ویندوز سون نداریم باید روی اسم کانکشنتون کلیک راست کنید و Status رو انتخاب کنید برای دیدن سند و رسیو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.