PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگي بدست آوردن hash های سیستم ها از روی شبکه

shahabamo
19-04-2006, 18:22
سلام به همگی.دو تا سوال جووون دار بپرسم ببینم کی بلده:
1)آقا کسی بلده چه جوری میشه تو یه شبکه محلی hash های بقیه سیستم ها رو از طریق سیستم خودمون و بدون داشتن اکانت ادمین طرف گیر آورد؟

2)فرض کنین شما ip یه سیستم و پس ادمین اوون رو دارین.حالا چه جوری میشه به اوون سیستم (البته از طریق وب!)
دسترسی پیدا کرد.iis سیستم رو هم فرض کنین disable باشه.
ممنون

shahabamo
29-04-2006, 15:34
بابا اي ول... نتونسين جواب بدين...هكرا كجان؟

mgholami
02-05-2006, 14:20
if your administrator use IPSEC(128bit or 256 bit ) you life time is not enough to unhash data packet betwen tow or more computer but if he or she not use it you must have great knowlage in the network

shahabamo
07-05-2006, 09:30
ممنون از شما . حالا ميشه بگين در صورتي كه ما لایف تایم کافی داشته باشیم باید چیکار کنیم؟

mgholami
09-05-2006, 11:14
دوست من تو بايد اول از همه يه sniffer تهيه كني مي توني تو اينترنت دنبالش بگردي يا از سرويس خود ويندوز استفاده كني .بعدش بهت پيشنهاد مي كنم linux رو هم خوب ياد بگيري چون اكثر برنامه هاي unhashing يا expliot ها تو linux يا Unix هستش هالا بگو ببينم اين كار رو مي خواي واسه چي شايد راه بهتري باشه

shahabamo
16-05-2006, 09:19
سلام
ممنون از شما به خاطر راهنمايي هاتون.
ولي من تو يه جايي هستم كه سيستما با يه شبكه محلي بهم وصلند.چون من معمولآ دوست ندارم با يه سيستم سر و كله بزنم براي دسترسي به بقيه سيستما از روي شبكه در قدم اول نياز به يوزر ادمين و پس اون دارم و براي گرفتن هش ها از برنامه ي cain & able استفاده ميكنم كه البته تو خودش اسنيفر هم داره ولي اين اسنيفر تا حالا برا ما كاري نكرده و برا گرفتن هش سيستم هم نياز به داشتن يه اكانت ادمين رو اوون داره كه آخه يكي نيست به اين سازنده cain بگه آخه نابغه اگه من يوزر ادمين رو اوون سيستم داشتم كه ديگه نميومدم هش بگيرم.
به هر حال اگه ميتوني بازم كمكم كن.ممنوووووون

mehrdad.f
21-05-2006, 12:28
دوست عزيز از برنامه rpc2 استفاده كن.
با اين برنامه مي توني يك يوزر ادمين روي سسيستمهاي روي يك شبكه ساخت. حتي اگر يوزر و پس ادمين رو نداشته باشي. البته يك كمي آموزش مي خواد كه دارم آمادش مي كنم.
مي توني روي گوگل سرچ كني rpc2.zip اين برنامه رو آنتي ويروسها پاك مي كنن.
پس اگر حجم فايل كمتر از 720 كلو بايت بود بدون خراب شده.

Moh3en_DDD
21-05-2006, 19:08
با اجازه :

نام : RPC2.zip
حجم : 764249 Bytes
سيستم عامل مورد نياز : WinNT/2K/Xp
امتياز : 4
وضعيت : آماده دانلود

لينك :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]