مشاهده نسخه کامل
: چند تا سوال فوری فوری قبل از گرفتن ADSL
سلام
قبل از گرفتن ADSL می خواستم با هاتون مشورت کنم و کاربردم بیشتر دانلود چیز های سنگین هست
سوالاتم:
1- پیش شماره ی 8851 :
کدوم شرکت از همه بهتر هست و کیفیت بیشتری داره؟(فعلا قیمت رو بی خیال شید)
2-وایرلس مشکلی نداره؟قطع و و وصل نمیشه؟(با توجه به اینکه بیشتر دوستان وایر لس دارن لطفا مزیت هاشو نسبت به غیر وایر لس بگید)
3-کدوم مودم از همه بهتر جواب میده؟(با توجه به سوال قبلی به این مورد جواب بدید)
4-محدود به صرفه تر هست یا نا محدود؟
5-آیا مخابرات برای دانلود کردن چیز های سنگین مناسب هست یا باید از شرکت هایی مثل شاتل یا فن آوا یا . . . بگیرم؟
6-سرعت 256 کیلوبایت بر ثانیه ارزش داره بگیرم یا 128 هم جواب گو هست؟
7-سرویس های مورد نظرم:
سرویس T3 فن آوا و سرویس ART 3 شاتل(نظرتون رو دربارشون بگید)
کدومشون بهتره و با کیفیت تره؟
حتما حتما حتما به همه ی سوالات جواب بدید
(ببخشید سرتون رو درد آوردم:27::27:)
jamy_khoshtip
26-06-2010, 00:32
مودم که برای adsl مدل asuse هست بگیر . بستگی به سلیقه ات داره که می خواهی زود دانلود کنی یا این که سرعت برات مهم نیست . از فن آوا بگیری خیلی بهتره . نامحدود همیشه بر محدود برتری داره .
سلام
جواب همه ی سوالاتم رو ندادید
بله میخوام زود دانلود کنم و سرعت برام مهم هست
پس t3 فن آوا بهترین گزینه هست؟
راستی یه مدم غیر وایرلس مارک دار هم بگید
مدم خود شرکت فن آوا(روتر زیمنس)خوب هست؟
KING_DESIGNER
26-06-2010, 05:26
1- ایو باید یکی بگه که بچه محل خودت باشه ولی اگه من بودم فن اوا میگرفتم
2-اگر منظورت وایرلس داخل خونه است که مودم وایرلس دار بگیری . اگر ایسوز بگیری قطعی نداری بقیه رو نمیدونم من که مشکلی با ایسوزم ندارم خدا رو شکر مدلش 604G هستش و تازه از بازار جمع شده ولی مدل جایگزین داره که 600G هستش و کارکدشون همه مثل همه قیمتش هم 70 تومنه
3-ایسوز توی همه شرکتها جواب داده کسی تا حالا ابراز پشیمونی نکرده بعد از خریدش هیچ شرکتی هم تا حالا بامبول در نیاورده
4- اگر به صرفه بخوای نگاه کنی محدود بهتره چون شبها بچه ها حدود 3-4 گیگ دانلود دارند ( از شاتل و صبانت) ولی دیگه روزا نمیتونی چیزی دانلود کنی حتی روزی 50 مگ هم روزی دانلود نابجا داشته باشی میشه ماهی 1500 مگ یا 1.5 گیگ که حجمتو الکی گاز میزنی . ولی خوب سرعتش خیلی زیاده مثل این می مونه یک بنز بخری فقط تا سر کوچه بری و برگردی واسه همین من نامحدود رو گرفتم میزرامش روی دانلود میرم سراغ کار و بارم برمیگردم فایلمو گرفته . بستگی به سحساسیت خودت داره ضمنا من از نامحدود شخصا بیزارم چون حال صبر کردن تا شب رو ندارم .
5-مخابرات ثابت روی 14 کیلو هستش بیشتر هم نمیشه با همین قیمت 10 تومن مخابرات میتونین 10 تومن بدید GPRS ایرانسل که سرعتش 25 هستش و خودم همین الان داشتم استفاده میکردم. فقط یه بدی دااره تاخیر زیادی تا باز کردن صفحات سایتها داره DNS هم برایش تعریف کردم ولی حدود 3 درصد بیشتر افزایش نداشت حالا ینکه در دانلود بصورت چشمگیری ساعتی 100 مگ دانلود دارم در حالیک ه با اینترنت مخابرات که خودم دارم حدود ساعتی 50 مگ دانلود میکنم. با همون قیمت با همون وضعیت برای همین میخوام از ماه دیگه GPRS برای سیستمم تعریف کنم چون سرعتش واقعا عالیه .
6-بستگی به کارت داره مثلا یکی هست مثل من که فق وبگردی میکنه و به ندرت پیش میاد 1-2 گیگ دانلود که ولی خوب اینترنت ارزان و نامحدود و پرسرعت حق همه امهاست منم دسوت دارم پرسرعت داشته باشم. این همبه وضعیت خودت برمیگرده عزیز. باید ببینی چه کاربردی داری مثلا با 128 حدود 50 مگ در ساعت دانود داری که 10 ساعتش میشه 500 مگ دانلود ولی با 256 این مقدار دوبرابر هستش یعنی ساعتی 100 مگ دانلود داری و در ده ساعتش میشه یک گیگ !!! البته این برای نامحدد هستش هااا
در سرویسهای محدود سرعت رو اسمی بهتون 128 میدن ولی سرعتش 1 مگ هست !!! و شبها بصورت رایگان با سرعت 1 مگ میتونین دانلود کنین ضمنا فن آوا شبانه رایگانش سرعتش همونیه که نوشته یعنی اگه 128 بدهند شبانه اش هم 128 هستش و سرعت زیاید نداره برعکس صبانت که 128 میده ولی سرعت یک مگ هست شبانه اش هم که سلطانی میگفت شبها پهنای باند رو. پخش میکنیم بین کاربرا و خلاصه همهراضی هستند.
7- شماره 7 رو ندیدم ولی سرویس نامحدود از فن اوا راضی نگهت میداره ( البته نری 128 بگیری توقع داشته باشی روزی 10 گیگ دانلود کنی برای وبگردی خوبه این سرویس ) سرویس های شاتل هم باز برای دانلود راضی نگهت میداره . ولی با توجه به سابقه شاتل من نرم روی فن اواست
دیگه ببین خودت از بین GPRs و این دوتا سرویس خودت کدوم رو انتخاب میکنی .
gameselect
26-06-2010, 06:20
دوست عزیز اگه بخای سرعت دانلودت بالا باشه باید محدود بگیری..
من الان 128 از پارس آنلاین گرفتم ماهی 3 گیگ حجم قیمتش ماهی 17 تومن.
سرعت دانلودم 120 KB اندازه سرویس 1 مگ
hassan_sia
26-06-2010, 08:15
نکته مهم اینه که شاتل نگیری چون امسال شاتل گند شده
1- ایو باید یکی بگه که بچه محل خودت باشه ولی اگه من بودم فن اوا میگرفتم
2-اگر منظورت وایرلس داخل خونه است که مودم وایرلس دار بگیری . اگر ایسوز بگیری قطعی نداری بقیه رو نمیدونم من که مشکلی با ایسوزم ندارم خدا رو شکر مدلش 604G هستش و تازه از بازار جمع شده ولی مدل جایگزین داره که 600G هستش و کارکدشون همه مثل همه قیمتش هم 70 تومنه
3-ایسوز توی همه شرکتها جواب داده کسی تا حالا ابراز پشیمونی نکرده بعد از خریدش هیچ شرکتی هم تا حالا بامبول در نیاورده
4- اگر به صرفه بخوای نگاه کنی محدود بهتره چون شبها بچه ها حدود 3-4 گیگ دانلود دارند ( از شاتل و صبانت) ولی دیگه روزا نمیتونی چیزی دانلود کنی حتی روزی 50 مگ هم روزی دانلود نابجا داشته باشی میشه ماهی 1500 مگ یا 1.5 گیگ که حجمتو الکی گاز میزنی . ولی خوب سرعتش خیلی زیاده مثل این می مونه یک بنز بخری فقط تا سر کوچه بری و برگردی واسه همین من نامحدود رو گرفتم میزرامش روی دانلود میرم سراغ کار و بارم برمیگردم فایلمو گرفته . بستگی به سحساسیت خودت داره ضمنا من از نامحدود شخصا بیزارم چون حال صبر کردن تا شب رو ندارم .
5-مخابرات ثابت روی 14 کیلو هستش بیشتر هم نمیشه با همین قیمت 10 تومن مخابرات میتونین 10 تومن بدید GPRS ایرانسل که سرعتش 25 هستش و خودم همین الان داشتم استفاده میکردم. فقط یه بدی دااره تاخیر زیادی تا باز کردن صفحات سایتها داره DNS هم برایش تعریف کردم ولی حدود 3 درصد بیشتر افزایش نداشت حالا ینکه در دانلود بصورت چشمگیری ساعتی 100 مگ دانلود دارم در حالیک ه با اینترنت مخابرات که خودم دارم حدود ساعتی 50 مگ دانلود میکنم. با همون قیمت با همون وضعیت برای همین میخوام از ماه دیگه GPRS برای سیستمم تعریف کنم چون سرعتش واقعا عالیه .
6-بستگی به کارت داره مثلا یکی هست مثل من که فق وبگردی میکنه و به ندرت پیش میاد 1-2 گیگ دانلود که ولی خوب اینترنت ارزان و نامحدود و پرسرعت حق همه امهاست منم دسوت دارم پرسرعت داشته باشم. این همبه وضعیت خودت برمیگرده عزیز. باید ببینی چه کاربردی داری مثلا با 128 حدود 50 مگ در ساعت دانود داری که 10 ساعتش میشه 500 مگ دانلود ولی با 256 این مقدار دوبرابر هستش یعنی ساعتی 100 مگ دانلود داری و در ده ساعتش میشه یک گیگ !!! البته این برای نامحدد هستش هااا
در سرویسهای محدود سرعت رو اسمی بهتون 128 میدن ولی سرعتش 1 مگ هست !!! و شبها بصورت رایگان با سرعت 1 مگ میتونین دانلود کنین ضمنا فن آوا شبانه رایگانش سرعتش همونیه که نوشته یعنی اگه 128 بدهند شبانه اش هم 128 هستش و سرعت زیاید نداره برعکس صبانت که 128 میده ولی سرعت یک مگ هست شبانه اش هم که سلطانی میگفت شبها پهنای باند رو. پخش میکنیم بین کاربرا و خلاصه همهراضی هستند.
7- شماره 7 رو ندیدم ولی سرویس نامحدود از فن اوا راضی نگهت میداره ( البته نری 128 بگیری توقع داشته باشی روزی 10 گیگ دانلود کنی برای وبگردی خوبه این سرویس ) سرویس های شاتل هم باز برای دانلود راضی نگهت میداره . ولی با توجه به سابقه شاتل من نرم روی فن اواست
دیگه ببین خودت از بین GPRs و این دوتا سرویس خودت کدوم رو انتخاب میکنی .
من نفهمیدم یکی میگه محدود کی میگه ما محدود
بالاخره کدوم رو بگیرم؟
راستی اون مدمی که پیشنهاد دادی وایرلس هست؟(وایرلس به صرفه هست یا اگه بگیرم ضرر کردم؟)
شما چند وقت هست اون مودم رو داری؟(کاملا بهش اعتماد داری)
لطفا اسم کامل مودم رو بنویسید
راستی محدوده ی شما کجاست؟(کسی که پارس آنلاین را معرفی کرده)
farzad02
26-06-2010, 14:49
(اگه جواب ندید نا مردید) :31:
KING_DESIGNER
26-06-2010, 15:35
بالاخره کدوم رو بگیرم؟
راستی اون مدمی که پیشنهاد دادی وایرلس هست؟(وایرلس به صرفه هست یا اگه بگیرم ضرر کردم؟)
شما چند وقت هست اون مودم رو داری؟(کاملا بهش اعتماد داری)
لطفا اسم کامل مودم رو بنویسید
شما اگر دانلود داری باید محدود بخری و شبها بزاری رو ی دانلود اگر برای وبگردی میخوای همین نامحدودهای ارزونقیمت خوب هستند .
ولی اینها دو تا تفاقوت دارند
1- نامحدود = سرعت قانونی همون چیزی که قرار داد بستی یعنی 128 کیلو بگیری دریافتت روی 16 کیلو هستش. و بصورت نامحدود هی دانلود میکنی با همین سرعت که میشه ساعتی 50 مگابایت. و اگه 256 نامحدود بگیری میشه ساعتی 100 مگ تا 120 مگ
2- محود = اکثرا شبانه دار هستند یعنی شبها از تایم مشخصی مثلا 1 شب به بعد تا 8 صبح فردایش دانلود رایگان دارید که جزو حجم مورد قراردادی محسوب نیمشه . این سرویس معمولا دارای سرعت بیشتری به نسبت خودش هست مثلا با قرداد 128 کیلویی که دارید باید قانونا 16 کیلو دانلود کنید و ساعتی 50 مگ دانلود داشته باشید ولی شرکت یه حال اساسی بهتون میده و با سرعت 2 مگ !!! یعنی 2000 کیلو در ثانیه دانلود میکنید. ولی خوب محدئودیت حجم داره یعنی اگر مقدار ارسال ودیافتتون از 3 گیگ بیشتر بشه سرویس تا اخر ماه تموم میشه و باید برید پول بدید و حجم اضافه بخرید که هر گیگ حدود 5 تومن هست . برای همین نمیتونین در روز دانلود کنین و فقط میشه وبگردی کرد و لینک جمع کرد و ادرسها رو برای شب جمع اوری کنی تا با دانلود منیجر دانلود کنی.
و شبها معمولا در ساعات رایگان سرعتی بالا میدهند که مثلا از یک شب تا 6 صبح حدود 3-4 گیگ دانلود میکنی.
البته به گفته دوستان صبانتی و شاتلی.
عزیز مودم که وایرلس نیست !
مودم یک ورودی داره یک سری خروجی .
ورودی که مشخصه کابل تلفن میخوره
ولی خروجی مودمها با هم فرق داره یه سری هست که فقط یه USB داره مثل تی پی لینک و... که ارزون هم هستند و یک سری دیکگه هستند که علاوه بر USB یک LAN هم دارند که بازم کار همونو میکنه و فرقی نداره تنها سرعت اینها مسئله هست که USb نهایتانا تا 12 مگ در ثانیه جابجا میکنه و برای اینترنت اروپا خوبه نه ایران که سرعت ما اینجا 1 مگ هم نیمشه .
بعضی دیگه 4 تا لن دارند مثل مدل 604 ایسوز
و بعصیهای دیگه علاوه بر این پورتهای LAN یا شبکه یک انتن وایرلس هم دارند که گوشی و سایر دیوایسهای وایرلس رو میتونید بهش وصل کنید.
مثل مدل am 604 G ایسوز که هم وایرلس داره هم 4تا لن که وایرلسش میتونه 15 تا سیستم رو پوشش بده و 4تا هم لن که مجموعا میشه گفت 19 تا کابربر رو میتونه اداره کنه مثل یک شرکت و یا افیس .
این مدل 604 دیگه جمع شده و تیو بازار نیست اگه بود بخرید که خوبه ولی اگر هم نبود مدل g31 جایگزین این مودم شده که شبیه به همین هست و تغییراتی که کرده شامل سخت افزار داخلی هستش و در قسمت نرم افزاری همون 604 هست و تصور میکنم که اپشن اضافه ای نداشته باشه.
چه ضرری عزیز ؟
وقتی که وایرلس داشته باشی مثل این می مونه ماشینی داشته باشی که علاوه بر خشکی توی دریا هم حرکت کنه این مزیت هست یا ضرر ؟
فردا یه گوشی با قابلیت wlan میخری و یا لپتاپ میخری دیگه با وایرلسش کار میکنی و از خاصیت پرتابل گوشیت لذت میبری.
مدل ایسوز g31 قابلیتهای خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل G31 که جایگزین 604G شده و تقیربا شبیه به خمونه البته قیمت این سایت حدود 10 تومن از بازار گرونتره که میشه گفت قیمت این دستگاه 70 تومنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مدل 604 G هستش که توی بازار ایران خوش درخشید و قیمتش هم وقتی کمیاب شد تا 100و 120 تومن بالا رفت درحالی که دوماه قبلش حدود 70 تومن بود. انصافا کاردستی ایسوز ارزش یه بار امتحان رو داره ضمن اینکه کل سرویسدهنده های اینرتنت از این مودم استقبال میکنند و کسی بهش گیر نداده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درست نفهمیدم!!
اول که این رو میخری شرکت خودش چه قدر حجم بهم میده؟برای خرید حجم باید حضوری رفت و پردخت کرد؟
من دانلود زیاد میکنم ولی فکر کنم همون 100 مگابایت در ساعت بس باشه(256 کیلو فن آوا)
(حالا شما میگید محدود بگیرم یا نا محدود؟در ساعت چه قدر میشه با محدود دانلود کرد؟)
کلا نا محدود بهتر نیست؟چون با خیال راحت چه توی روز و چه توی شب دانلود کنی؟
خلاصه من بیشتر به t3 فن وا فکر میکنم چون هم 256 هست و هم نا محدود هست و به مودم ASUS G31 که وایرلس هم هست(اسمش رو دقیق نوشتم؟!)
راستی این مودم خودش کابل هارو توش داره یا باید بخرم؟
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
کلا میخواستم بدونم شما خودتون محدود رو پیشنهاد میدید یا نا محدود؟(دانلود میکنم ولی نه تا اون حد)
KING_DESIGNER
26-06-2010, 17:38
معمولا توی یک جدول مشخص شده ای شرکت مقدار حجم رو بهت میگه
مثلا میگه 128 با حجم 3 گیگ 15 تومن و شما فقط 3 گیگ داری برای حجم بیشتر باید پول بپردازید . هر گیگ 5 تومن.
این سه گیگ رو باید تا اخر ماه در ساعات غیر از رایگان مصرف کنید و به هیچ عنوان توی شب با این اکانت نباید کانکت بشید که حجمتون میپره . برای ساعات شبانه معمولا username ر password جداگانه هست.
برای خرید حجم اضافه هم حضوری میتونین حجم بخرین هم غیر حضوری پارس انلاین مثلا پیک داره اگه اشتبه نکنم و یا مثلا با کارت عابربانکتون از طریق حساب اینترنتی پرداخت کنید.
اگر حس میکنید 100 مگ در ساعت براتون کافیه هموون 256 رو بگیرید اگر نه فکرم کیند شبی 4 گیگ نیاز دارید که باید برید سراغ صبانت و شاتل ( چون 24 ساعت شبانه روز سسیستم رو دانلود بزارید ساعتی 100 مگ میشه مجموعا 2500 مگ در شبانه روز یا 2.5 گیگ به زیان ساده تر .)
من با فن اوا کار کردم انصافا جای گله و شکایتی نداره و سرویسهای تمیزی میده ( البته حجمی هاش به درد نمیخوره چون سرعت شبانه اش همون هست که در روز داری یعنی عملا بیخوده ولی نامحدودش خوبه
سرویس های محدود مثلا یک سرویس 128 کیلویی رو در نظر بگیر قانونا باید 16 تا بهت بده یعنی هر ساعت 50 مگ نه کمتر نه بیشتر باید دانلود کنی ولی چون سیاست شرکتها اینه که با سرعت بیشتر حجم شما رو کمتر کنند شما راغب به وبگردی بیشتر میشید و زود حجم الیم یکنید و باید برید حجم بخرید
حالا دیگه این بستگی به استفاده خودتون داره شما 4 گیگ بصورت محدود دارید که این 4 گیگ رو فقط میتونید مصرف کنید یعنی اگر 4 تا فیلم یک گیگابایتی بگیری دیگه نمیتونی کانکت بشی . و بعید میدونم بتونی باسرویسها ی شبانه رایگان هم کار کنی چون دیگه حجمت خالی شده
گرفتی ؟
حالا این سرویسها ی محدود شبها سرعتشون بیشتر هم میشه مثلا توی روز به جای این که 16 کیلو باشه به شما 2 مگ میده یعنی 20 برابر ! (برای سبانت اینجوریه) و شبها هم با سرعتهای .2 مگ دانلود میکنه طبق گفته دوستان
ولی فن اوا شبانه اش همون 128 قانونیه یعنی عملا فرقی نداره شب و روزش همش یکیه.
ولی صبانت و شاتل و پارس شبها سرعتشون بیست برابر میشه و تخته گاز دانلود میکنه .
با نامحدود 256 کیلو ساعتی 100 مگ رو راحت دانلود میکنید . البته تا 120 باید دانلود کنید ولی خوب دیگه کیفیت سرویسها وقتی کم باشه با ترنسفریت 20 و 24 میشه 100 مگ رو درساعت دانلود کرد جای امیدی داره. ولی خوب یه خوبی که داره اینه که نامحدوده
و بدی که داره اصطهلاک سیستم بالا میره
مخصوصا هاردت بعد از یه مدت بی مصرف میشه برای من 2 بار ای اتفاق افتاد
چون از صبح تا شب 20 کیلو 20 کیلو روی این هارد فیلم کپی میشه و این هارد هی درگیر میشه مثل پاترولی که برای کوه ساختند و ما بیایم توی شهر ازش استفاده کنیم و حالا به جای استفاده با سرعت کم حرکت کنیم و پاورچین باهاش اه بریم خوب این درسته ؟
سیستم هم مثل همین می مونه باید درگیر باشه تا کار کنه ولی خوب متاسفانه با این سرعت کم هارد رو داغون میکنین.
برای مودم هم که انتخاب بدی نیست هرچند که باهاش کار نکردم ولی کسی هم ازش گله نکرده جایگزین خبوی هم به جای 604 هستش.
توی جعبه مودم اینها هستش
1-میکروفیلتر ( برای حزف نویز ضمن اینکه باری هر پریز تلفن هم باید جدا بخرید یا اینکه اسپیلتر یا میکروفیلت رو اول ورودی کابل به منزلتون نصب کنید و یک سیم جدا به سیستم بدید که داستانش مفصله وقتی خریدی برات توضیح میدم)
2- یک اداپتور برای تامین برق
4- مودمتون
5- یک کابل کراس برای شبکه کردن تا سیستمتون که 2متری هست
6- یک انتن اکسترنال که باید روی مودم پیچ بشه
این مودم جای 4 تا کابل لن هم داره که 3 تای دیگه رو باید جدا بخرید ( البته اگر سیتسمهای بیشتری داشته باشید وگرنه نیازی نیست )
ضمنا اگر برد انتن شما و راضی نکرد میتونین یک انتن اکسترنال 30 تومنی بخرید که دیگه سر پشت بوم میبندی و تا اونور شهر هم انتن میده !! و جای انتن فعلی پیچش میکنی
برای همین بهت میگم همچین چیزی بگیر که بعدا بتونی باهاش حال کنی
ضمنا این مودم روتر هم هست که سریعتر از بقیه مودمها میتونه فایلها رو بین کلاینتها جابجا کنه.
اگر روزی 2 گیگ دانلود دارید ( مثلا تا 3 گیگ ) همین نامحدود چیز خوبیه البته بودجه اش هم در نظر بگیر.
اگر هم روزی 4-5 گیگ میخوای باید بری سراغ صبانت یا شاتل ...
فن اوا محدودش به درد نمیخوره من توی دوره اولم به ماه نکشیده مجبور شدم 2باره قرداد بزنم و 50 تومن که برای 3 ماهه داده بودم پرت شد و نحویل نگرفتند
دیگه هرجور که خودت میدونی تصمیم بگیر.
من که همه نکات رو گفتم و فکرنمیکنم چیزی جا مونده باشه.
این دیگه فکر کنم آخرین سوال باشه:
اگر روزی 2 گیگ دانلود دارید ( مثلا تا 3 گیگ ) همین نامحدود چیز خوبیه البته بودجه اش هم در نظر بگیر.
128 کیلو بایت کافی هست یا باید 256 بگیرم؟
Tenacious
26-06-2010, 21:40
بالاخره کدوم رو بگیرم؟
الان یا باید به سرعت فکر کنی یا به حجم!
اگر سرعت بالا باشه تقریبا به صورت نامحدود پیدا نمی کنی اگرم که نامحدود بخوای سرعت بالا پیدا نمیکنی!
بهترین کار اینه که ببینی تو محدوده خودتون کی چی داشته ازش راضی بوده تو هم بعد از پرس و جو بهترینو پیدا کنی و انتخابش کنی.
KING_DESIGNER
26-06-2010, 21:42
با 128 نامحدود و احتساب این که شرکت بیشتر از 16 کیلوبهتون نمیده شما نهایتا ساغتی 50 مگ دارید که میشه در طی 24 ساغت و یک شبانه روز به عبارتی حدود 1200مگ یا یک گیگ و دویست مگ
128kb=16kb per seconds
or
50*24=1200mb
که نتیجه میشه شما در یک شبانه روز حدود یک گیگ و 200 مگ دریافت دارید
256 هم دقیقا مثل همین هست منتها دوبرابر
یعنی همون مقادیر ضربدر 2 که میشه 2400 مگابایت در شبانه روز به همین سادگی:31:
خوب طبیعیه هرچقدر پول بدی بیشتر اش میخوری اگر مایه داری بررو 256 رو بگیر
Tenacious
26-06-2010, 21:44
می گم تو مطمئنی که سرعت دانلودت KB 120 هستش؟؟؟ احیاناً 12 نیست؟؟؟ :18:
KING_DESIGNER
26-06-2010, 22:29
عزیز فرمودند که سرویسشون محدود هست یعنی 128 محدود مساوی با یک سرویس یک مگ ایشون درست گفتند سرویسشون در حد یک مگ هست ولی چه فایده که فقط 3 گیگ حجم دارند و اگه 3 گیگ رو یه جا بندازن توی دانلود تموم میشه
متشکرم از همه دوستانی که راهنمایی کردند
از چند تا از بچه محل ها میپرسم و بعد تصمیم میگیرم که محدود بگیر یا نا محدود و از کدوم شرکت
ممنونم که حوصله گزاشتید و همه ی سوالات جواب دادید
(اگه جواب ندید نا مردید) :دی
:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی :دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی :دی:دی:دی:دی
1-میکروفیلتر ( برای حزف نویز ضمن اینکه باری هر پریز تلفن هم باید جدا بخرید یا اینکه اسپیلتر یا میکروفیلت رو اول ورودی کابل به منزلتون نصب کنید و یک سیم جدا به سیستم بدید که داستانش مفصله وقتی خریدی برات توضیح میدم)
راستی میشه در مورد این هم توضیح بدید؟
راستی در مورد اون سرویس حجمی که سرعت میره بالا:
در مورد شاتل هم صدق میکنه؟
KING_DESIGNER
27-06-2010, 03:28
راستی میشه در مورد این هم توضیح بدید؟
میکروفیلتر= برای جدا کردن فرکانسهای دیتا از صوتی هستش که قبل از مودم و قبل از تلفن قرار میدی
شاید تا حالا نیددیده باشیش یه دستگاه اندازه قوطی کبریت یه ورودی داره که سیم میره توش و 2 تا خروجی هست یکی ADSl و یکی هم تلفن که هرکدومش هم مشخصه به چی میخوره
DSL رو به مودم میزنی و تلفن رو ستگاه تلفن میدی
ولی بایدشت همه دستگاههای تلفن یکی بزاری اگه 10 تا هم تلفن داشته باشی توی خونه باید بزاری و پشت مودمت هم باید حتما بزاری .
یه راه دیگه هم هست که از خرج و هزینه کم میکنه و با یه دونه میکروفیلتر یا اسپیلتر کار رو جمع کنی
و اون اینه که به جای اینکه پشت همه دستگاهها بزاری یه وه درب خونهبزاری و ار خزوجی تلفن به تلفن خونه بدی و از خروجی ADSL یه کابل جدا بکشی ببری پشت سیستم این همه مطالبش بود . چیز دیگری نداره.
فقط باید حتما حتما پشت همه دستگاهها بزاری اگه نزاری صدای توفان توی گوشتی میپیچه و صدای مخاطب رو بد میشنوی.
ضمن اینکه دیسکانکتیت هم بالا میره.
راستی در مورد اون سرویس حجمی که سرعت میره بالا:
در مورد شاتل هم صدق میکنه؟
بله شاتل و لایزر و صبانت شبها سرعتشون بیشتر از بقیه است مثلا 128 گرفته باشی به جای 15 بگیری شبها روی یک مگ بسته شده و سرعت ترنسفریتت به جای 16 روی 128 کیلو بایت در ثانیه است یعنی ساعتی 460 مگ میتونی دریافت کنی !!!! ( البته این مقدار فقط برای 5 ساعت تا صبح هستش که میشه حدود 1-2 گیگ و بعضی وقتها هم سرعتشون بیشتر از انتظار میشه وتا 2 مگ و 3 مگ و 4مگ هم میره ...البته ما که ندیدیدمن بیشتر از یک مگ بره ولی دوستان اذعان دارند که میره
میکروفیلتر= برای جدا کردن فرکانسهای دیتا از صوتی هستش که قبل از مودم و قبل از تلفن قرار میدی
شاید تا حالا نیددیده باشیش یه دستگاه اندازه قوطی کبریت یه ورودی داره که سیم میره توش و 2 تا خروجی هست یکی ADSl و یکی هم تلفن که هرکدومش هم مشخصه به چی میخوره
DSL رو به مودم میزنی و تلفن رو ستگاه تلفن میدی
ولی بایدشت همه دستگاههای تلفن یکی بزاری اگه 10 تا هم تلفن داشته باشی توی خونه باید بزاری و پشت مودمت هم باید حتما بزاری .
یه راه دیگه هم هست که از خرج و هزینه کم میکنه و با یه دونه میکروفیلتر یا اسپیلتر کار رو جمع کنی
و اون اینه که به جای اینکه پشت همه دستگاهها بزاری یه وه درب خونهبزاری و ار خزوجی تلفن به تلفن خونه بدی و از خروجی ADSL یه کابل جدا بکشی ببری پشت سیستم این همه مطالبش بود . چیز دیگری نداره.
فقط باید حتما حتما پشت همه دستگاهها بزاری اگه نزاری صدای توفان توی گوشتی میپیچه و صدای مخاطب رو بد میشنوی.
این که خیلی کار داره
خود شرکت این کار رو میکنه؟
حتما باید این کار رو بکنم؟اگه نکنم چی میشه؟
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
راستی این ها رو هم جواب بدید:
سرویس محدود:
هرماه که پولش رو میدی خودش دوباره شارژ رو میده
باید حضوری هر ماه رفت یا غیر حضوری هم میشه پرداخت کرد؟
سرویس نا محدود:
این سرویس رو باید حضوری پرداخت کرد یا غیر حضوری هم میشه؟
KING_DESIGNER
27-06-2010, 15:07
این که خیلی کار داره
حتما باید این کار رو بکنم؟اگه نکنم چی میشه؟
راستی این ها رو هم جواب بدید:
سرویس محدود:
هرماه که پولش رو میدی خودش دوباره شارژ رو میده
باید حضوری هر ماه رفت یا غیر حضوری هم میشه پرداخت کرد؟
سرویس نا محدود:
این سرویس رو باید حضوری پرداخت کرد یا غیر حضوری هم میشه؟
عزیز من که جواب این سئوالها رو دادم :18: اصلا شما پستهای منو میخونی ؟ من 3 تا پست مفصل برای شما نوشتم
یک با دیگه پستهای زیر رو رو بخونید
نمونه اش :
بله شاتل و لایزر و صبانت شبها سرعتشون بیشتر از بقیه است مثلا ........... .....ره ولی دوستان اذعان دارند که میره
معمولا توی یک جدول مشخص شده ای شرکت مقدار حجم رو بهت میگه
مثلا میگه 128 با حجم 3 گیگ 15 تومن و شما فقط 3 گیگ داری برای حجم بیشتر باید پول بپردازید . هر گیگ 5 تومن.
این سه گیگ رو باید تا اخر ماه در ساعات غیر از رایگان مصرف کنید و به هیچ عنوان توی شب با این اکانت نباید کانکت بشید که حجمتون میپره . برای ساعات شبانه معمولا username ر password جداگانه هست.
برای خرید حجم اضافه هم حضوری میتونین حجم بخرین هم غیر حضوری پارس انلاین مثلا پیک داره اگه اشتبه نکنم و یا مثلا با کارت عابربانکتون از طریق حساب اینترنتی پرداخت کنید.
اگر حس میکنید 100 مگ در ساعت براتون کافیه هموون 256 رو بگیرید اگر نه فکرم کیند شبی 4 گیگ نیاز دارید که باید برید سراغ صبانت و شاتل ( چون 24 ساعت شبانه روز سسیستم رو دانلود بزارید ساعتی 100 مگ میشه مجموعا 2500 م...........................اه نکشیده مجبور شدم 2باره قرداد بزنم و 50 تومن که برای 3 ماهه داده بودم پرت شد و نحویل نگرفتند
دیگه هرجور که خودت میدونی تصمیم بگیر.
من که همه نکات رو گفتم و فکرنمیکنم چیزی جا مونده باشه.
Tenacious
27-06-2010, 20:38
آقا با این توصیفات دلمون خواست به جای داتک، صبا نت و شاتل و ... داشته باشیم :41:
KING_DESIGNER
27-06-2010, 20:50
خوب قضیه محدود بودن صبانت و شاتل رو هم در نظر بگیر ضمن اینکه از حجمت هم میدزدن و خلاصه دل دزدی بیش نیستند.
این نظر من بود.
بهتره که ادم یه سرویس نامحدود مخابرات داشته باشه!
و شبها هم با صبانت کانکت بشه
البته باید 2 تا خط تلفن داشته باشی :20:
عزیز من که جواب این سئوالها رو دادم :18: اصلا شما پستهای منو میخونی ؟ من 3 تا پست مفصل برای شما نوشتم
یک با دیگه پستهای زیر رو رو بخونید
شمت منظور من رو نفهمیدی:
من منظورم اینه:هرماه باید یه پولی برای adsl بدیم یا نه؟؟!!
من میگم اون پول رو باید حضوری داد یا غیر حضوری هم میشه؟
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
در مورد اون میکرو فیلتر منظورم هست
خود شرکت که مودم رو وضل میکنه اون رو هم وصل میکنه؟
راستی اگر مودمی غیر از مودمی که خود شرکت داده داشته باشم شرکت قبول میکنه؟برام نصبش میکنه؟
یه سوال دیگه:
این میکرفیلتر که میگین باید برای همه ی دستگاه ها ببندی:
یعنی همه ی تلفن ها؟مگه توی جعبه چند تا از اونا هست؟
کلا شرکت همه ی کار هارو میکنه؟
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
در مورد اون میکرو فیلتر منظورم هست
خود شرکت که مودم رو وضل میکنه اون رو هم وصل میکنه؟
راستی اگر مودمی غیر از مودمی که خود شرکت داده داشته باشم شرکت قبول میکنه؟برام نصبش میکنه؟
یه سوال دیگه:
این میکرفیلتر که میگین باید برای همه ی دستگاه ها ببندی:
یعنی همه ی تلفن ها؟مگه توی جعبه چند تا از اونا هست؟
کلا شرکت همه ی کار هارو میکنه؟
KING_DESIGNER
28-06-2010, 00:26
اگه خودت یه خورده همت کنی لازم نیست کسی بیاد برات مودم رو نصب کنه
کاری نداره که.
ضمنا هر مودمی شرکتها قبول نمیکنند برای همین گفتم یاسوز بگیری. البته این یه توهمه نمیدونم چرا مارو ول نمیکنه.
در مورد اسپیلتر هم یه دونه بیشتر توی کارتنش نیست دونه ای 3-4 تومنه که باید برای هر تلفنت بخری
نصبش هم که کارین داره 2 تا فیش هست مال تلفن رو به تلفن میزنی
ورودی تلفن رو هم به پریز تلفن میزنی سخت نیست عمو !
برای پول سرویس هم باید بریزی به حساب شماره فیش رو زنگ میزنی به شرکت میخونی و میگی پول رو واریز کردم شماره فیش هم اینه و درن هایت سرویسس رو برات پایدارنگه میدارند
ممنون
من یه تلفن دارم و یه دونه هم مودم
پس 2 تا لازم دارم؟
KING_DESIGNER
28-06-2010, 11:31
بعله
اگر فاصله تلفن تا سیستم زیاد نباشه ( در حد یکی 2 متر باشه) میشه از همون یه دونه برای جفتشون استفاده کرد چون هر اسپیلتر یک خروجی تلفن داره و یک خروجی DSL
و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم فاصله زیادباشه که باید برای اون یکی تلفن هم بری از مجتمع پایتخت توی میرداماد یا بازار ایران یا بازار رضا مغازه های فرشو تجهیزات شبکه یکی بخری.
قیمتش هم 3-4 تومن بیشتر نیست
مثلا DLINK رو من از پایتخت گرفتم 5 تومن از بازار ایران خریدم 3 تومن اینو واسه این میگم ناشی بازی در نیاری اونجا یه اسپیلتر رو 15 -20 تومن بهت بندازن :31:
قسمت line رو به تلفن میزنم و phone رو به تلفن نصب میکنم و adsl modem هم به مودمم
راستی نمیشه برم یه سیم تلفن دراز بخرم و از همون جا به مودمم هم وصلش کنم؟یا همون یه دونه دیگه بگیرم بهتره؟
راستی جریان میکروفیلتر و اسپیلتر یکی هست؟
KING_DESIGNER
28-06-2010, 18:23
دیگه سیم کشی سلیقه ای هستش
هرطوری که فکر میکنی به صلاح هست باید اقدام کنی
اگر فاصله تلفن با سیستمت کم باشه که خریدن 2 تا اسپیلتر عاقلانه نیست
اگر هم که نه بهتره بری 2-3 تومن بدی یه اسپیلتر جدا بخری
نقشه اتصالاتش هم که مشخصه دیگه
لابن به پیریز تلفن
فون= به تلفن وصل میشه
ADSL= هم به مودم میره
اسپیلتر و یا میکروفیلتر همشون یکی هستش.
فقط دقت کن موقعی که میخوای تلفن رو وصل کنی و ای مودم رو بزنی
از محافظ تلفن استفاده نکنی
محافظ تلفن یه دوشاخه تبدیل هست که یه دونه سیم تلفن از این سوکت کوچیکها داخلش هست و داخل خود محافظ هم یه دونه خازن هست که این خازن باعث قطعی اینرتنت میشه
به هیچ وجه از این تبدیلها برای پریز تلفن استفاده نکرده باشی که خطت وصل نمیشه.
این هم یه نکته بود دیگه
خوب اقا موفق باشی.
ممنون
کارم راه افتاد
شما اگه اینجا نباشی در اینجا تخته میشه
یه دنیا ممنون
KING_DESIGNER
28-06-2010, 21:19
ممنون
کارم راه افتاد
شما اگه اینجا نباشی در اینجا تخته میشه
یه دنیا ممنون
خواهش میکنم کاری نکردم
خواهش میکنم کاری نکردم
چرا خیلی کاری کردین!
اگه شما نبودین و هیچ کدوم از این کار هارو نمیدونستم و حتی نیمدونستم کدوم شرکت رو بگیرم
it_teach86
01-07-2010, 05:24
هر چی میگیری بگیر فقط شاتل نگیر که واقعا امسال گند زده
Backstreetboys
01-07-2010, 16:48
شما كه ميگي شبها با سرعت زياد ميتونيم دانلود كنيم اگه من يك ماه 3 گيگ محدود بگيرم و اين 3 گيگ تموم بشه ميتونم همون ماه از شبانه رايگان استفاده كنم يا اول بايد دوباره شارژ كنم
KING_DESIGNER
01-07-2010, 16:53
بستگی به شرکتی داره که شما ازش تهیه میکنین
مثلا من با فن اوا شبانه میتوسنتم
ولیباید دید شاتل و صبانت و پارس و لایزر هم این امکان رو دارند ؟
هر شرکت طبق سیاست خودش جلو میره
مثلا یکی مثل سپنتا اگه پول به حسابش نریزی مشکلی پیش نیماد قسطی حساب میکنه :31: بچه ها اینجوری میگفتن
ولی یکی هم مثل صبانت 1 اخطار رو توی سایتش زده و روز دوم تمام و خط رو اط رانزه در میاره.
به نفعش هم هست چون دوباره باید 10 تومن بدی رانزه کنی.
هرکسی بنا ب مصلحت !!! کار میکه
ایرانه دیگه :31:
mehrdad38
01-07-2010, 17:00
البته الان دیگه کمتر شرکتی هستن که با وجود تمام شدن حجم، شبانه رایگانشون قابل استفاده باشه . بعضی شرکت ها که ضرب العجل 24 ساعته می دن.
Tenacious
07-07-2010, 16:38
خوب قضیه محدود بودن صبانت و شاتل رو هم در نظر بگیر ضمن اینکه از حجمت هم میدزدن و خلاصه دل دزدی بیش نیستند.
این نظر من بود.
بهتره که ادم یه سرویس نامحدود مخابرات داشته باشه!
و شبها هم با صبانت کانکت بشه
البته باید 2 تا خط تلفن داشته باشی :20:
من همین داتکی هم که استفاده می کنم حجمیه!
راهکارت فوق العادس ولی باید قبول کرد که یه مقدار دنگ و فنگ داره ( بخش خط دوم تلفنش)
Tenacious
07-07-2010, 16:44
شما كه ميگي شبها با سرعت زياد ميتونيم دانلود كنيم اگه من يك ماه 3 گيگ محدود بگيرم و اين 3 گيگ تموم بشه ميتونم همون ماه از شبانه رايگان استفاده كنم يا اول بايد دوباره شارژ كنم
دقیقاً بستگی به سرویس دهندت داره، در ادامه صحبت های KING_DESINER اضافه می کنم که واسه داتک باید 5 روز زودتر پولو واریز کنی!:18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.