PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم تا 700 تومن ای ام دی!

senaps
25-06-2010, 23:06
سلام
من الان ده ساله که با یه سیستم بر پایه ی ای ام دی دارم کار میکنم!!!
1.3 هستش و ازش هم راضیم!:18:
الان یه بودجه ی حدودا 700 تومنی دارم!(کمتر که بهتر!)
بهترین سیستمی که میشه پیشنهاد داد براش چیه؟!
(کیبرد و موس رو دارم و اسپیکر هم زیاد نمیخوام از اوناش!:21: باشه...فقط چیزی که صدا ازش بیرون بیاد کافیه!)

من اکثرا گرافیک کار میکنم:
افتر افکت،مکس،فوتوشاپ،پریمیر.... .داداشم هم مسلما بازی میکنه!!!!(کرایسیس و اینا!)
درضمن من با سیستمی که ده سال پیش خریدم،تا فوتوشاپ 9،افتر 7 و پریمیر 1.5 رو نصب کردم.....

اگر میشه با توجه به اینکه من ایلام زندگی میکنم و ممکنه قطعات شاخ وجود نداشته باشه اینجا،لطفا قطعاتی بذارین که دیگه همه داشته باشن و مختص تهران یا فروشگاه های بزرگ کامپیوتری نباشه......

(من سخت افزارم صفر هستش!!! لطفا کامل کمک کنین کنین.....)
قطعاتی که نیاز دارم:
هارد گنده،سی پی یو(حتمی ای ام دی!)،مادر برد،رم گنده و گرافیک گنده تر!!!!دی وی دی رم و رایتر! با یه پاور خر زور گرین!!! مونیتور هم اگه سونی درست میکنه که چه بهتر! اگه هم نه که ارزونترین بهترین مونیتور خوبه!.....
کلا مونیتور واید بهتره یا معمولی؟(من مونیتورم سی ار تی ال جی هستش!!!) و میخوام یا نسخه ی خوب عوضش کنم! ضمن اینکه یه مونیتور ال ای دی،تفاوت قیمتش با یه ال سی دی مثلا 20 یا 19 چیه؟ :5:

مادر برد کنونیم هم ازراکه! از این برند هم راضیم!!!!(دلیلش اینه که هیچوقت رو سیستمم کارت گرافیک نصب نکردم!(درایور) و این موضوع رو ازش خوشحالم!!!)

ممنون و ببخشید که زیاد حرف زدم!

H.A.M.E.D
26-06-2010, 00:20
سلام
پیشنهاد من:

CPU:AMD ATHLON II X4 630 2.6GHZ=105
M.B:ASROCK M3A770DE=75
VGA:ATI SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5=160
RAM:SUPERTALENT 2GB 1333 CL8=55
HDD:SAMSUNG F3 500GB=50
OOD:LITEON 24X=26
PSU:MEMONEX SILENT EX 540W=52
CASE:GREEN MAGNUM2=37
SPERAKER:CREATIVE SBS A200=25
MONITOR:AOC 2036S=140
TOTAL=725

در آینده هم دو گیگ رم اضافه کنید!

senaps
26-06-2010, 01:01
CPU:AMD ATHLON II X4 630 2.6GHZ=105
M.B:ASROCK M3A770DE=75
VGA:ATI SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5=160
RAM:SUPERTALENT 2GB 1333 CL8=55
HDD:SAMSUNG F3 500GB=50
OOD:LITEON 24X=26
PSU:MEMONEX SILENT EX 540W=52
CASE:GREEN MAGNUM2=37
SPERAKER:CREATIVE SBS A200=25
MONITOR:AOC 2036S=140
ممنون از پیشنهادتون......
ولی سوال:
ایا این سیستم با ویندوز سون مشکلی نداره؟!(یعنی راحت میتونم این سیستم عامل رو نصب کنم؟)
ایا این مارک مونیتور،مطمئنه و بعد از چار روز خراب نمیشه؟! یا مشکلی پیش نمیاد براشون؟!(من معمولا عادت ندارم سیستم خاموش کنم،و معمولا 24 ساعته روشنه! حالا یا داره رندر میگیره،یا داره دانلود میکنه یا داره بازی میکنه یا.....)
مشکلی از این بابت که وجود نداره؟

sasan816
26-06-2010, 09:49
ایا این سیستم با ویندوز سون مشکلی نداره؟!(یعنی راحت میتونم این سیستم عامل رو نصب کنم؟)
به راحتی میتونید هر ویندوزی که خواستید نصب کنید

ایا این مارک مونیتور،مطمئنه و بعد از چار روز خراب نمیشه؟! یا مشکلی پیش نمیاد براشون؟
خیر یکی از بهترین مانیتورهای دنیا است.و در گذشته این شرکت پنل مانیتورهای سامسونگ رو میساخته

امير موسر
26-06-2010, 09:51
ممنون از پیشنهادتون......
ولی سوال:
ایا این مارک مونیتور،مطمئنه و بعد از چار روز خراب نمیشه؟! یا مشکلی پیش نمیاد براشون؟!(من معمولا عادت ندارم سیستم خاموش کنم،و معمولا 24 ساعته روشنه! حالا یا داره رندر میگیره،یا داره دانلود میکنه یا داره بازی میکنه یا.....)
مشکلی از این بابت که وجود نداره؟

با ویندوز هم اصلا مشکلی نداره !
ای او سی هم خوبه و گارانتی مادیران داره ولی در کل تضمینی به هیچ برندی نیست ! شاید اینم مشکل پیدا کنه !

senaps
26-06-2010, 13:06
با تشکر از دوستان بابت جواب ها....
چن تا سوال جدید برام پیش اومد.....
رفقا من ممکنه نتونم ازراک تو ایلام پیدا کنم،مادر برد برند دیگه چی هست که مناسب باشه؟!
یه سوال: این سیستم یه سیستم عالی یا متوسط یا ضعیف هستش؟! یعنی من زیاد اهل اپگرید کردن سیستم نیستم(از 10 سال پیش تا حالا بدون هیچ تغییری سیستم قبلی رو دارم!) بنابراین اگه این سیستم ضعیف باشه......

این سیستم و مشخصات،با روشن بودن طولانی مدت مشکلی ندارن؟! من کلا سیستم رو خاموش نمیکنم!!!(مگه برق قطع بشه که سیستم خاموش بشه وگرنه دلیلی برای خاموش کردن سیستم ندارم!)

این که گرافیک نوشته شده یک گیگ،این یک گیگ ریل هست؟!(من یه جایی شنیدم که میگفت یک گیگ ریل گرافیک بهت میدم حال کنی!!!) مگه گرافیک یک گیگ دریم (dream)هم داریم؟!
امروز حرف اول رو اچ ی میزنه که اینجا هم گرافیک و هم مونیتور اچ دی هستن درسته؟ یا اون اچ دی گرافیک جزو اسمشه؟

سی پی یو و گرافیک رو اگه بخوام واسه قدرت کاری بیشتر بالاتر بگیرم طوری که سیستم به 800نرسه،چی پیشنهاد میدین؟! (نه جفتش رو،بلکه یکیش که باعث بشه سیستمم قدرت و راندمانش بالا تر باشه)

کجا می تونم مشخصات این مادر بورد رو بخونم؟ مثلا اینکه یو اس بی 3 هتس یا نه و .....؟؟؟؟

ببخشد م از سخت افزار هیچی حالیم نیست و اصلا نمی دونم هسته و اینا که میگین یعنی چی......ولی پارسل اینا من اسم 3 گیگا هرتز به گوشم خورد،الان اینجا چند سال بعد سی پی یو معرفی شده 2.6 هستش...قضیه چیه؟(داستان سر قیمت هست یا اینکه این 2 هسته ایه و 2.6*2>3.2 ؟)

ممنون و ببخشید که سرتون رو درد اوردم....سوالام در حد اماتور بودش ولی همونطور که گفتم چون اهل اپگرید سیستم و اینا نیستم و فقط به محض اینکه بیاد تو دستم افتر و پریمیر و مکس و فوتوشاپ رو روش نصب میکنم و شروع میکنم به کار کردن و دیگه اپگرید و اینا هم در کار نیست،(حالا شاید از همون اول به توصیه دوستمون 4 گیگ رم گرفتم جای دو گیگ!) باید یه سیستم مطمئن بگیرم!

EXTREME
26-06-2010, 13:13
مین رو msi 770-c45 بردارید با قیمت 80 تومن
این مین سوکت am3 رو هم ساپورت میکنه
اگه میخواین تا 800 تومن بره cpu رو بهتر بردارید مثلا میتونید cpu رو phenomII x4 940 با قیمت 160 تومن به جای athlonII x4 630
بردارید

sasan816
26-06-2010, 13:22
این که گرافیک نوشته شده یک گیگ،این یک گیگ ریل هست؟!(من یه جایی شنیدم که میگفت یک گیگ ریل گرافیک بهت میدم حال کنی!!!) مگه گرافیک یک گیگ دریم (dream)هم داریم؟!
منظورشون 512 شیر تا ا گیگ بوده