مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه ای عجیب!
سلام خودم می دونم که این برنامه نیست ولی گفتم شانس خودمون رو امتحان کنم
یه برنامه می خوام برای گوشی که اگه یه ایمیل خاص ( از یاهو ) برام میل زد من از طریق گوشی خودم متوجه بشم
سلام خودم می دونم که این برنامه نیست ولی گفتم شانس خودمون رو امتحان کنم
یه برنامه می خوام برای گوشی که اگه یه ایمیل خاص ( از یاهو ) برام میل زد من از طریق گوشی خودم متوجه بشم
همچین چیزیو نمیدونم فقط میدونم اگر pop3 میلتون فعال باشه با گوشی میتونید میلتونا چک کنید
همچین چیزیو نمیدونم فقط میدونم اگر pop3 میلتون فعال باشه با گوشی میتونید میلتونا چک کنید
خوب این یعنی چی؟ منکه همین طوری هم می تونم برم نت از گوشی میل رو چک کنم
خوب این یعنی چی؟ منکه همین طوری هم می تونم برم نت از گوشی میل رو چک کنم
منظورم از قسمت ایمیل در مسیج ها هست.نه اینکه برید سایت یاهو و یوزرو پسورد بزنید و ....
سلام
1- میتونی صبر کنی تا سیم کارت های نسل سوم بیاد! (دارای تماس تصویری و اینترنت پرسرعت و 24 ساعته)
2- با توجه به سیم کارت (ایرانسل یا همراه اول) یک بسته جی پی آر اس (Gprs) بخری و به اینترنت وصل بشی و همیشه سایت یاهو و ایمیلت رو باز نگه داری!!!:13:
3-میتونی بی خیال بشی:31:
POP3 یاهو پولیه و IMAP نداره...
Microsoft Windows Live Hotmail از POP3 پشتیبانی میکنه و رایگانه ولی IMAP نداره (هنوز)...
GMail هم IMAP و هم POP3 رایگان داره...
اگه گوشیتون از چنین پروتوکل هایی پشتیبانی بکنه (معمولاً اکثر گوشیا قابلیت اتصال به ایمیل و دریافت ایمیلای جدید رو دارن)، با کمی گوگل کردن میتونید هم اینکه چطور توی GMail فعالش کنید و تنظیماتش چیه رو پیدا کنید و هم تنظیمات مورد نیاز برای گوشیتون... پروتوکل IMAP صد درصد بهتر از POP3 ـیه...
کلاً اگه میخوای از زندگی لذت ببری، یاهو رو با تمام سرویسای مزخرفش کنار بزار... با یاهو چنان چیزایی رو تصورشم نکن...!
Amir Varasteh
04-09-2010, 11:24
سلام.
من اکانت Gmail رو روی گوشیم ست کردم بدون هیچ نرم افزاری.
آموزشش رو هم خود Gmail داشت از روی اون انجام دادم.
اما با !Yahoo تست نکردم.
یه نکته ای اینکه این تاپیک مال 2 ماه پیشه این برادر یا خواهر گرامی کشیدتش بالا...!
:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.