PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ساخت لوگوی شیشه ایی

معصومه123
25-06-2010, 17:21
سلام من یک لوگو شیشه ایی ساخته ام اما بلد نیستم از طریق منتال ری آنرا رندر کنم تا واقعی تر و زیباتر شود خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید در اینترنت خیلی سرچ کردم اما مقاله کاملی پیدا نکردم در ضمن نوراسپات یا نورهای دیگر هم که به صفحه اضافه می کنم تاثیر نور را نمی بینم و صفحه سیاه کامل رندر می شود منتال ری را هم که در پنجره تنظیمات رندر انتخاب می کنم بازهم سیاه رندر می شود لطفا توضیح دهید چکار کنم مشکل رفع شود.
باتشکر

ehsan_nekooee
25-06-2010, 18:31
منتال ری یه مقدار تنظیماتش زیاده. از وی ری استفاده کنید فک کنم راحت تر باشید.

معصومه123
25-06-2010, 19:23
سلام من فعلا vray را ندارم و عجله دارم به نتیجه برسم اگر امکان دارد تنظیمات منتال ری را هرچقدرهم زیاد است بگویید البته اگر تصویری باشد بهتر است در ضمن اگر لینکی از دانلود vray برای مکس 2008 دارید هم قرار دهید تا هرموقع وقت داشتم دانلود کنم البته اگر حجمش بالای 10 مگ است نه زیرا اینترنتم دایلاپ است .متشکرم این لینک تصویر رندر است که منتال ری را انتخاب کردم اما ظاهرا تنظیمات درست نیست چون شیشه واقعی و زیبا نشده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_nekooee
25-06-2010, 19:56
اساتید اینجا بهتر میتونن کمکتون کنن ولی تا اون موقع می تونید از متریال های آماده شیشه که تو قسمت Arch & design اومده استفاده کنید. ببینید Glass Solid Geometry به دردتون می خوره

برای اینکه کارتون بهتر دیده بشه از چند تا منبع نور و یک پس زمینه مناسب به جای پس زمینه تک رنگ استفاده کنید تا بهتر ببینید رفتار که شیشه از خودش نشون میده رو ببینید.

G LADIATOR
25-06-2010, 20:04
1_ F10 رو میزنی و اون پایین پنجره موتور رندر منتال ری ( Mental Ray ) رو انتخواب می کنی...
2_ F8 میزنی و از اون منو کشویی وسط پنجره اینو انتخواب می کنی: mr Photographic Exposure Control
3_ از قیمت لامپ ها یا همون لایت ها اینو بساز: Photometric>Free Light
4_از تو تنظیمات لایت:
تیک Shadow رو بزن و نوعش رو بزار روی: Ray Traced Shadow
5_ از تنظمیات لایت از قسمت : َArea Shadow یا Area Light Parameter یا Shape/Shadow Parameter اسمش دقیقا یادم نیس :31: برو و اندازه لامپت رو بزرگ کن...تا بشه یه مربع دو برار اندازه این لوگو شبکه یک

6_F8 رو دوباره بزن و از اون بالا روی None کلیک کن و اینو انتخواب کن: mr Physical Sky
7_بعدش هم متریال ادیتور رو باز کن و یه متریال : Arch & Design بساز...
بعد همونجا از تنظیمات متریال همون بالاش یه منو هست از اون منو اینو انتخواب کن : Glass ( Solid Geometry

بعد این متریال رو بده به لوگو...یه Plane هم بکش زیر آبجکت و اون لامپ رو هم تنظیم کن رو سر لوگو...

بعد دوباره F10 رو بزن...
از قسمت : Indirect Illumination
برو و:
Final Gather (FG
رو روشن کن...و نوعش رو بزار روی : Draft

بعد یه صلوات بلند ختم کن....
...
یه صلوات دیگه هم برای سلامتی منتال ری ختم کن.....
...
صلوات سوم رو بلند تر......
---

اگه وقت کردی 4 تا الله اکبر هم بگو....

بعد رندر کن ببین چه شکلی میشه....

دو حالت بیشتر نداره....

یا بعد از تموم شدن رندر میری نماز آیات می خونی.....
یا اینکه میری نماز شکر میخونی....

:)

N O V A L I S
25-06-2010, 20:23
خواستی لوگوی این تحفه رو بذار برات رندر بگیریم..

معصومه123
26-06-2010, 13:35
سلام آقای گلادیتور من دستورات شما را با دقت انجام دادم اما نتیجه شده لوگوی شیشه ایی که اصلا زیبا و واقعی نیست و تازه پلان زیر آن هم کاملا سیاه افتاده و لوگو هم با اینکه انعکاسهای آبی در آن دیده میشه باز حالت دودی دارد مثل شیشه های ضدگلوله.مشکل از کجاست؟

ehsan_nekooee
26-06-2010, 15:32
سلام آقای گلادیتور من دستورات شما را با دقت انجام دادم اما نتیجه شده لوگوی شیشه ایی که اصلا زیبا و واقعی نیست و تازه پلان زیر آن هم کاملا سیاه افتاده و لوگو هم با اینکه انعکاسهای آبی در آن دیده میشه باز حالت دودی دارد مثل شیشه های ضدگلوله.مشکل از کجاست؟

:39: تا حالا دقت نکرده بودم که شبیه شیشه ضد گلوله میشه !

ببینید اگه جایی از تنظیماتش رنگ سیاه انتخاب شده اون رو به رنگ روشن تر دلخواهتون تغییر بدید.
مقدار diffuse رو کم یا زیاد کنید. Refraction رو هم همینطور.

یکم دستکاریش کنید اوضاع دستتون میاد.
اگه به نتیجه دلخواه بازهم نرسیدید از منوی منتال ری که حالتهای پیش فرض رو در اختیارتون گذاشته بقیه حالت های glass رو هم تست کنید.

G LADIATOR
26-06-2010, 18:40
F8 رو بزن...
وسط پنجره تقریبا رو به پایین ( سمت چپ درب اول :31: )
یه منو دیگه هست...از اون منو این رو انتخواب کن:
Physically based lighting, indoor night time

بعد یه رندر دیگه بگیر...

SSS_HHH_OOO
27-06-2010, 10:11
مدلتو اگه میخوای بذار تا تو یه صحنه با متریالای مناسب رندر کنم برات بذارم همینجا

معصومه123
27-06-2010, 11:25
سلام از کمک همگی متشکرم من هرکاری میکنم از طریق سایت tinypic مدل لوکو و تصویر رندر را آپلود کنم از دیروز تا حالا سایت آن دچار مشکل شده و موفق نمی شوم اگر لطف کنید سایتی دیگر مانند آن که نیاز به ثبت نام نداشته باشد و به آسانی در عرض چند لحظه مثل سایت تینی پیک آپلود کنم ممنون می شوم.

hadi665
27-06-2010, 11:34
سلام از کمک همگی متشکرم من هرکاری میکنم از طریق سایت tinypic مدل لوکو و تصویر رندر را آپلود کنم از دیروز تا حالا سایت آن دچار مشکل شده و موفق نمی شوم اگر لطف کنید سایتی دیگر مانند آن که نیاز به ثبت نام نداشته باشد و به آسانی در عرض چند لحظه مثل سایت تینی پیک آپلود کنم ممنون می شوم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا میتونید بدون دردسر عکس آپلود کنید