ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا يك تازه كار را راهنمايي كنيد

femme
25-06-2010, 14:12
سلام به تمام لينوكس كارها
من ميخام رو سيستمم لينوكس داشته باشم و مثل شما لينوكس كار شم
اين در حاليه كه من تاحالا محيط لينوكس رو هم نديدم و از ريسك هم خيلي ميترسم
ممنون ميشم اگه كمك كنيد

sepantamino
26-06-2010, 04:56
سلام به تمام لينوكس كارها
من ميخام رو سيستمم لينوكس داشته باشم و مثل شما لينوكس كار شم
اين در حاليه كه من تاحالا محيط لينوكس رو هم نديدم و از ريسك هم خيلي ميترسم
ممنون ميشم اگه كمك كنيد

سلام
اگه تازه کار هستی باید بگم که راه دشواری رو انتخاب کردی و قبل از نصب لینوکس حتما چند تا مقاله راجع بهش بخون .لینوکس از هیچ جنبه ای مثل ویندوز نیست،نه نصبش نه کار کردنش نه نرم افزارهاش نه سخت افزارهایی که میشناسه و نه هیچ چیز دیگه فقط شاید محیط گرافیکی هردو شبیه هم باشه .
اگه سوال خاصی در باره لینوکس داری بپرس اگه بلد باشم حتما جواب میدم.

!Plus
26-06-2010, 11:38
این کتاب رو حتماً دانلود کن و بخون...!

زبونش هم فارسیه !

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه آشنا شدن با لینوکس ، چیز خیلی خوبیه!

موفق باشی... ! :46:

femme
26-06-2010, 19:49
این کتاب رو حتماً دانلود کن و بخون...!

زبونش هم فارسیه !

لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه آشنا شدن با لینوکس ، چیز خیلی خوبیه!

موفق باشی... ! :46:
سلام ممنون از راهنماييتون
ولي اين لينك باز نميشه:41:

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

سلام
اگه تازه کار هستی باید بگم که راه دشواری رو انتخاب کردی و قبل از نصب لینوکس حتما چند تا مقاله راجع بهش بخون .لینوکس از هیچ جنبه ای مثل ویندوز نیست،نه نصبش نه کار کردنش نه نرم افزارهاش نه سخت افزارهایی که میشناسه و نه هیچ چیز دیگه فقط شاید محیط گرافیکی هردو شبیه هم باشه .
اگه سوال خاصی در باره لینوکس داری بپرس اگه بلد باشم حتما جواب میدم.
ممنون از اينكه منو با دنياي وحشتناك لينوكس آشنا كرديد
دوست گرامي من راهنمايي خاستم نه اينكه منصرفم كنيد
اين انجمن چرا اين جوريه؟؟!!!!!!:13:

A.M.D.D.E.V.I.L
26-06-2010, 19:52
خب مگه چجوریه؟ حقیقت تلخ است
منظور کلی اینه که همون طور که وقتی 6 سالت بود اونقدر با ویندوز بازی کردی که بالاخره فهمیدی چی هست باید با اینم دوباره کلی سروکله بزنی که بفهمی و مسلط شی

e.khafan!
26-06-2010, 21:03
من فكر كنم مثل تو باشم ... يعني زود تر از تو دست به كار شدم ولي بنظرم اگر نميخواي كار خاصي انجام بدي ويندوز بهترينه
لينوكس براي كساييه كه : حرفه اي كار ميكنن ( برنامه نويسي سخت افزار خاص و... ) - متعصبن - با ماكروسافت مشكل دارن - از مك ميترسن - پول ويندوز و كمبود وجدان براي ريختن كرك شدش ندارن ! - كاراي خلاف امنيتي ميكنن و ...

:دي ... اين اشتباهو نكن ميتوني مثل من يه ينوكس بذاري تو يه هارد ديگه ( چون بعضي موقع ها عجيب بكار مياد ) ولي دايميش نكن .

!Plus
26-06-2010, 21:27
سلام ممنون از راهنماييتون
ولي اين لينك باز نميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مگه میشه باز نشه...! من خودم همین الان امتحانش کردم... باز شد! دوباره امتحان کن...!(صفحه های اضافی رو ببند...!)

خب مگه چجوریه؟ حقیقت تلخ است
منظور کلی اینه که همون طور که وقتی 6 سالت بود اونقدر با ویندوز بازی کردی که بالاخره فهمیدی چی هست باید با اینم دوباره کلی سروکله بزنی که بفهمی و مسلط شیمشکل شما اینجاست که از شیش سالگی با ویندوز کشتی گرفتی...!

اگه چهار تا کتاب درست و حسابی دربارش می خوندی... اونوقت لازم نبود اون همه وقت روش بذاری... در عرض دو هفته یاد میگرفتیش...!

حالا درسته لینوکس یکم پیچیده تره...! ولی اگه چند تا منبع خوب باشه و یکم وقت روش بذارین ، در عرض یه ماه یاد میگیرین و در عرض دو ماه میشید یه کاربر لینوکس...!

من خودم اولین بار که Ubuntu ریختم ، تا حالا لینوکس ندیده بودم ...! کتابی هم دربارش نخونده بودم...! ولی خیلی راحت در حد نیاز تونستم با هاش کار کنم...!

سخت بودن لینوکس تو کار کردن معمولی با هاش تو چشم نمی آد...!

لینوکس اون موقع سخت بود که رابط کاربری گرافیکی نداشت ، الان واسه این که کاربرای عادی بتونن با هاش کار کنن رابط های گرافیکی زیادی به وجود اومده که به نظر من واسه کسایی که میخوان شروع کنن... راحت ترینش Gnome ه!

امیدوارم ، دلگرمی خوبی بهت داده باشم...!

بهتره شروع کنی...!

اگه لینوکس رو واسه برنامه نویسی می خوای که باید بگم بهترین انتخاب رو کردی...! چون واقعاً عالیه...!

برای شروع چند تا منبع دیگه هم برات گذاشتم...! (همش فارسیه! :27:) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو با سرچ کردن تو اینرنت هم می تونی چیزای زیادی پیدا کنی...!

من فكر كنم مثل تو باشم ... يعني زود تر از تو دست به كار شدم ولي بنظرم اگر نميخواي كار خاصي انجام بدي ويندوز بهترينه
لينوكس براي كساييه كه : حرفه اي كار ميكنن ( برنامه نويسي سخت افزار خاص و... ) - متعصبن - با ماكروسافت مشكل دارن - از مك ميترسن - پول ويندوز و كمبود وجدان براي ريختن كرك شدش ندارن ! - كاراي خلاف امنيتي ميكنن و ...

:دي ... اين اشتباهو نكن ميتوني مثل من يه ينوكس بذاري تو يه هارد ديگه ( چون بعضي موقع ها عجيب بكار مياد ) ولي دايميش نكن .تأیید میشه...! البته به غیر از اون قسمتی که پر رنگ کردم...! :27:

موفق باشی...! :46:

تشکر یادت نره...! (منظورم کلیک کردن رو دکمه تشکره...!) :20:

MaSoUd555
26-06-2010, 21:39
دوستان این همه براش توضیح دادید اما برای این دوستمون نگفتید میتونه از Vmware هم استفاده کنه تا یخرده راه بیفته

یا از لایو دیسک پارسیکس استفاده کنه تا بیشتر با محیط آشنا شه بعد بیاد سراغش

taia
27-06-2010, 10:35
خیلی سپاس از پاسخ دوستان، ولی دوست عزیز femme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا سوالات ابتدایی رو طبق راهنما در تاپیک شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید.

femme
28-06-2010, 19:21
دوستان این همه براش توضیح دادید اما برای این دوستمون نگفتید میتونه از Vmware هم استفاده کنه تا یخرده راه بیفته

یا از لایو دیسک پارسیکس استفاده کنه تا بیشتر با محیط آشنا شه بعد بیاد سراغش
خيلي ممنون از راهنماييتون
ميشه توضيح بديد اينا چي هستن؟

MaSoUd555
28-06-2010, 19:52
فکر کنم قبلا این تاپیک قفل شده بود!!!

شایدم من اشتباه دیدم:31:

Vmware یه نرم افزار شبیه سازه که شما میتونید روش سیستم عامل های مختلف رو نصب و استفاده کنید

لایو دیسک هم که اسمش روشه یعنی دیسک زنده شما میتونید با دیسک زنده سیستم عاملهای مختلف بدون اینکه اون رو نصب کنید و فقط با بوت کردن دیسک ازش استفاده کنید

femme
29-06-2010, 19:32
يعني تمام شما وقتي تازه كار بوديد اينجوري شروع كرديد؟

e.khafan!
29-06-2010, 19:52
تأیید میشه...! البته به غیر از اون قسمتی که پر رنگ کردم...! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز خوب اون قسمتی که تایید نمیشه منظورت چیه ؟ یعنی دایمیش کنه ؟؟؟ اینجوری که کلن پست من از تایید در میاد :دی

شما هروقت تونستی توضیح بدی که چجوری با ویندوز یا سیمبین ( سیستم عامل موباتیل ) شروع به کا کردی این عزیزان هم میگن :دی

من خودم اول از سی دی بوتیبل پارسیکس شروع کرم ( نقطه شروع ) بعد به آبونتو الانم اصلا استفاده نمیکنم مگر گهگاهی کاراریی که با وین نمیشه کردو باش میکنم ...
انگار پارتیت خیلی کلفته ! تاپیک قفلو چجوری باز شد ؟؟؟؟

MaSoUd555
29-06-2010, 20:19

آره:20:

من هنوزم تازه کارم خیلی وقته لینوکس کار نمیکنم:41:وقت نمیکنم اعصاب یادگیریه چیزیم ندارم!!!

بر اساس تجربه میگم شما همین جوری شروع کن هر چی باشه ما 2 3 تا ویندوز بیشتر از شما خراب کردیم:20:

sameti
05-07-2010, 18:08
سلام لینکهای 1و2 قابلیت دانلود ندارند . لطفا اصلاح بفرمایید .

Alyssa
06-07-2010, 00:40
سلام لینکهای 1و2 قابلیت دانلود ندارند . لطفا اصلاح بفرمایید .

کدوم لینک ها مورد نظرتونه ؟