مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای یک انتخاب دشوار!!!
درود بر دوستان عزیز:20:
رفقا ، بین مدلهای زیر یا مدلهای همطراز دیگه کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
HP pavilion DV6T-2300
ASUS N61JQ
SONY VPC- F115 FMB
DELL Latitude E6510
با تشکر فراوان.:11:
همچنان در انتظار پاسخ!!!!:41::41::41:
mohsenfhm
26-06-2010, 14:20
بين سوني و ايسوس انتخاب كنيد . من اگر باشم ايسوس رو ميگيرم
انتخابت را بین ایسوس و سونی بزار. اچ پی رو حذف کن.
ایسوس برتریش نسبت به سونی گرافیک قدرمند ترشه اما سونی در عوض بلوری داره - صفحش فول اچ دیه - خوشکل تره - از لحاظ گرافیک هم درسته به ایسوس نمیرسه ولی کم نمیاره در مقابلش.
من اگه بودم سونی رو انتخاب میکردم.
توضیح : منظورم از سونی F115 و از ایسوس n61jq بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی زحمت یه نگاهی به بالا بندازید و سوال من رو هم جواب بدید.
با تشکر از دوستان عزیز که نظر دادند.:40::11:فقط اگه میشه مثل اون دوستمون(F_C_B) ، دلیل انتخابتون رو هم بگین.:46:
از رفقای دیگه هم که توی این بخش فعالیت دارند، خواهش میکنم نظرشون رو اعلام کنند.
REGISTERED-USER
26-06-2010, 21:09
ایسوز ... کیفیت برتر
البته باید ببینی چه انتظاراتی داری ... من خودم شخصا لاتیتود دل رو پیشنهاد میدم ... کامل ترین لپ تاپ توی بازاره حتی پورت سریال هم داره
meisam317
26-06-2010, 22:23
سونی فقط گرونه - دل ارزونه ولی به همون نسبت اشغالتر
ایسوس عالیه شک نکن نه زیاد گرونه ، کیفیت خوب ، قیمت مناسب
amd>intel
26-06-2010, 22:40
ASUS N61JQ
Mehrdad092000
27-06-2010, 04:57
only asus
n61
درود بر دوستان گل:46::11:
ایسوز ... کیفیت برتر
البته باید ببینی چه انتظاراتی داری ... من خودم شخصا لاتیتود دل رو پیشنهاد میدم ... کامل ترین لپ تاپ توی بازاره حتی پورت سریال هم داره
رفیق ، بالاخره ASUS یا DELL.
سونی فقط گرونه - دل ارزونه ولی به همون نسبت اشغالتر
ایسوس عالیه شک نکن نه زیاد گرونه ، کیفیت خوب ، قیمت مناسب
ASUS یا SONY.
ASUS N61JQ
only asus
n61
میشه بفرمایین چرا.خودتون این مدل رو دارین یا داشتین؟یا مدل های دیگه رو داشتین و خوب نبوده؟
اما در کل نظر اکثر بچه ها روی ASUS است.
همچنان منتظر نظر دیگر دوستان و اساتید هم هستم.:10:
با تشکر فراوان از همه رفقا.:40::40:
David Jones
27-06-2010, 21:06
دل اگه گارانتی زیگورات باشه خوبه ، نمیدونم همه مدلاش اینجوریه یا نه ، ولی دست دوستان دیده بودم که حتی آداپتورش هم 6 مه گارانتی بود.
ولی خودم سونی رو ترجیح میدم (با گارانتی ایران رهجو که خداییش گارانتی آبرومندیه)... به خاطر زیباییش و بلو ری و نمایشگر اچ دی ، گرافیک رو میشه فاکتور کرد ، چون احتمالا نمیخوای باهاش کرایسیس رو ، روی بالاترین جزئیات بازی کنی.
یکی از دوستان میگه چرا ایسوس؟ دلیل قانع کننده
Mehrdad092000
28-06-2010, 06:07
یکی از دوستان میگه چرا ایسوس؟ دلیل قانع کننده
داداش تو اون رنج قیمت بهتریت لپتاپ n61 jq هست
گرافیکش نسبت یه رقباش از نظر قیمت خیلی بهتره
Cpu i7 720
Ram 4gig 1333
640 gb
Ati 5730 1 gb Gddr3
Blue ray
به نظرت همین کانفیک خوبش با قیمت مناسب و کیفیت ساخت بالا دلیل خوبی نیست تا همه بگن ایسوز؟
تو این قیمت فقط n61jq دوست عزیز.کانفیگش عالیه.از سونی هم ارزونتره...
1- اخه سونی صفحش فول اچدیه + کش سی پی یوش 6 مگ است در صورتی که سی پی یو ایسوس 3 مگ کش داره.
2- سونی ویندوز 7 اورجینال روشه اما ایسوسه داس روشه.
3- رم ایسوس 4 گیگه روم سونی 6 گیگه.
قیمت ایسوس 1.430
قیمت سونی 1.500
اختلافشون ناچیزه . مشخصات رو خو درست نوشتم؟ + قیمت؟
ASUS - N61Jq
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 16" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI Mobility Radeon HD 5730 1G DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS / BLUE RAY
SONY VAIO F Series VPC-F115FM/B
CPU: INTEL Core i7 720QM / 2.8 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1333 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LED FULL HD / VGA: GeForce GT330M + 1GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK + CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives
لطفا راهنمایی کنید چرا ایسوس؟ سونی برتری هاش بیشتری قیمتشون هم ناچیز اختلاف داره...
REGISTERED-USER
28-06-2010, 22:14
اقا متریالی که برای ساخت بدنه ایسوز به کار میره از بهترین جنس تفلون هست که گرونتره نسبت به بقیه ... حتی بخشی که از مواد کمپوزیت استفاده میکنه
کلا ایسوز توی بکار گیری مواد اولیه برای ساخت بدنه و شاسی لپ تاپ از کیفیت خوبی استفاده میکنه
pooria.rio
28-06-2010, 22:45
انتخابت را بین ایسوس و سونی بزار. اچ پی رو حذف کن.
ایسوس برتریش نسبت به سونی گرافیک قدرمند ترشه اما سونی در عوض بلوری داره - صفحش فول اچ دیه - خوشکل تره - از لحاظ گرافیک هم درسته به ایسوس نمیرسه ولی کم نمیاره در مقابلش.
من اگه بودم سونی رو انتخاب میکردم.
توضیح : منظورم از سونی F115 و از ایسوس n61jq بود
عزیز اسوس هم بلوری داره،صفحه ی سونی بله فول HD هستش،اما فقط واسه ویندوز و فیلو دیدن،توی کمتر بازی جدیدی با کارت گرافیک سونی میتونین از این رزولوشن استفاده کنین
خوشگلی هم که دیگه کاملا سلیقه اییه،
در خصوص گرافیکم،شما حرف جالبی میزنی،به اون نمیرسه ولی کم هم نمیاره ازش ؟؟!!!
میشه یه همچین چیزی ؟؟
فک نمیکنم اصلا گرافیک این 2 تا قابل مقایسه باشه
pooria.rio
28-06-2010, 23:00
1- اخه سونی صفحش فول اچدیه + کش سی پی یوش 6 مگ است در صورتی که سی پی یو ایسوس 3 مگ کش داره.
2- سونی ویندوز 7 اورجینال روشه اما ایسوسه داس روشه.
3- رم ایسوس 4 گیگه روم سونی 6 گیگه.
قیمت ایسوس 1.430
قیمت سونی 1.500
اختلافشون ناچیزه . مشخصات رو خو درست نوشتم؟ + قیمت؟
اطلاعاتت اشتباهه
1-اسوس 6 مگ کش داره
2-اسوس هم 7 ارجینال داره
ضمنا من این لپ تاپ رو به قیمت 1350 خریدم،نه 1430 !!
اطلاعاتت اشتباهه
1-اسوس 6 مگ کش داره
2-اسوس هم 7 ارجینال داره
ضمنا من این لپ تاپ رو به قیمت 1350 خریدم،نه 1430 !!
من اطلاعات رو از رایان صبا گرفته بودم.
خوشحال میشم کمکم کنی و یه لینک از یه سایت که فروش داشته باشه و مشخصات توش باشه را بم بدی...:40:
ایسوس نور کار در شب رو کیبوردش داره؟
pooria.rio
29-06-2010, 14:19
من اطلاعات رو از رایان صبا گرفته بودم.
خوشحال میشم کمکم کنی و یه لینک از یه سایت که فروش داشته باشه و مشخصات توش باشه را بم بدی...:40:
این سایتا رو بیخیال شو.برو تو بازار کانفیگ اصلی رو ببین
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
ایسوس نور کار در شب رو کیبوردش داره؟
نه نداره،اما فک نمیکنم این چیزی باشه که بود یا نبودش بخواد آدم رو ترغیب به خرید کنه یا آدم رو منصرف کنه
خرجش یه چراغ قوه usb هست که 1000 تومنه :دی
درود:20:
یکی از رفقا میگفت لپ تاپی بگیر که باتریش 9CELL باشه.از بین این مدلها هم ظاهرا فقط DELL این قابلیت رو داره.نظر دوستان در این رابطه چیه؟:23:
با تشکر از همراهیتون.:11:
یکی از رفقا میگفت لپ تاپی بگیر که باتریش 9CELL باشه.از بین این مدلها هم ظاهرا فقط DELL این قابلیت رو داره.نظر دوستان در این رابطه چیه؟:23:
با تشکر از همراهیتون.:11:
9 سل باطری خوبیه اما ارزش نداره بهترین انتخاب رو ول کنی به خاطر یه باطری بری یه مدل که دوستش نداری بخری.
واسه همین ایسوس یا سونی هم میتونی باطری 9 سل بخری بندازی روش.
hamidcrazy2
01-07-2010, 16:47
ذکر یک سری موارد لازم هستش.
blueray : وجود bluray به درد نمی خوره مخصوصا در ایران. تازه bluray ها در خواندن cd خش دار مشکل دارند.(البته در CW تست شد در مقایسه با HP 2300) که hp راحت cd رو خوند ولی cw اصلا نخوند.
finger print : وجود finger print هم خیلی خوب و کار راه اندازه که باهاش می تونید راحت به ایمیل برید و یا رمز کامپیوترتون را باهاش رد کنین.
در مورد باتری، روی مدل های مختلف امکان نصب باتری با سایزهای مختلف امکان پذیر است و HP 2300 حتما بهش نیاز داره.
هارد: اون مدل هایی که هارد 640 دارند این هاردها 5400 دور هستند وسرعتشون کمه ( تو ویندوز 7 مشهود است) ولی در عوض مدل های 500 که سرعتشون 7200 هستش وقتی سرج می کنی صداش در سکوت زیاد میشه و محسوس هستش.
در مورد گرافیک : به کاربریتان مربوط می شود. اگر کار گیم می کنید که به نظر من احمقانه است با لپتاب بازی کنیم. ولی اگر کار انیمیشن می کنید کارت کرافیک باید بالا باشد و ترجیحا cuad core ولی برای فتوشاپ ونرم افزارهای مهندسی نیاز به کارت گرافیک قوی نداریم.
مونیتور: اگر کار فتوشاپ می کنید نیاز به مونیتور با کیفیت دارید که اپل ها بسیار عالی هستند.و سونی های سری fw هم خوبند ولی مونیتور hp و dell خوب نستند (مارک های دیگه رو ندیدم)
CPU: برای کارهای مهندسی cpu i7 نیاز هستش. این cpu ها در رندر عالی عمل می کنند و بسیار بهتر از dual core های هستند.
RAM: برای کارهای مش بندی و انجام چند کار با هم مثل باز کردن 10 20 صفحه IE و mediaplaye و .... نیاز به رم بالا دارید. مخصوصا که خود ویندوز ها با برنامه های نصب شده رویشان حدود 2 گیگ رم اشغال می کند. که من خودم hp 2300 با 8 گیگ رو پیشنهاد می کنم. که در مش بندی 8 گیگش هم پر میشه .
من خودم hp 2300 دارم . مشکلاتش مربوط میشه به باتری (که موقع خرید میشه 12 سل هم گرفت) وزن سنگینش به همراه آداپتور سنگینش . خودش 2.9 و آداپتورش 600 گرم. کیفیت مونیتورش هم زیاد مناسب نیست (البته برای فتوشاپ تخصصی) .
کارت گرافیکش هم مناسبهو فقط بازی های جدید و سنگین (مثل کرایسیس رو نمی تونه رو حالت بالا روان اجرا کنه)
برای کار های مهندسی فوق العاده عمل می کنه ولی برای کارهای گیم و این لوس بازی ها برید MSI بگیرید. تازه این مدل فول پورت می باشد و فینگر و کنترل و مودم و 4 تا usb داره.
البته اینها نظر من بود .
با تشکر و سپاس فراوان از همه دوستان عزیز و رفقای گرام و اساتید محترم که راهنماییهای خوبی کردند.:40::10::40:
با توجه به مباحث مطرح شده تصمیم به خرید ASUS گرفتم.:5:اما سوال آخر من اینکه این مدل الان چنده؟گارانتیش چیه؟چه رنگیه؟
خییییییلی ممنونم.:11:
با تشکر و سپاس فراوان از همه دوستان عزیز و رفقای گرام و اساتید محترم که راهنماییهای خوبی کردند.:40::10::40:
با توجه به مباحث مطرح شده تصمیم به خرید ASUS گرفتم.:5:اما سوال آخر من اینکه این مدل الان چنده؟گارانتیش چیه؟چه رنگیه؟
خییییییلی ممنونم.:11:
ولا من که چندتا فروشگاه تماس گرفتم 1.420 میدن اما دوستان مثل اینکه میگن ارزون تره.
من کلی تحقیق کردم آخر سر به این نتیجه رسیدم که سونی بگیرم.
من کلی تحقیق کردم آخر سر به این نتیجه رسیدم که سونی بگیرم.
چی شد که به این نتیجه رسیدی؟چه مدل از سونی؟بگو شاید من هم برم سراغ همون.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.