ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرفیک tonb

hamidsfa
24-06-2010, 20:58
یک مشکل سخت افزاری دارم که فکر کردم مشکل باید حتما از گرافیک باشه دو روز پیش یک کارت 8400 رو روی یه سیستم نصب کردم برند گرافیک tonb بود بعد از دو روز یک مشکلی پیدا شد به این صورت که در داخل محیط ویندوز خطوط رنگی روی صفحه مانیتور میفته و اگر وارد بازی بشم هنگ می کنه اما اگه داخل محیط ویندوز بمونم با وجود اون خطوط رنگی می تونم کار کنم و هنگ نمی کنه کار هایی که انجام دادم این ها است
اول این که با یه پاور دیگه تست کردم مشکل همچنان وجود داشت .
یک کارت دیگه روی سیستم تست کردم که کارت جدید بدون هیچ مشکلی کار کرد .
کارت معیوب روی سیستم دیگه گذاشتم سالم بود تا زمانی که درایوش رو نصب کردم که دوباره قاطی کرد.
روی سیستم خودم ویندوز جدید نصب کردم تا قبل از نصب درایو کارت گرافیک همه چیز عادی بود اما بعد از نصب درایو رنگ ها به هم ریخت .
تا حالا از هر کی مشورت خواستم گفتند چون برند تونب ایرانیه همین دو روز براش کافیه کارت رو بنداز دور و یکی دیگه بخر اما این دفعه تونب نخر .

Rainbow
24-06-2010, 22:08
اینطور که معلومه مشکل از کارت گرافیکی است . بهتره یک برند خوب با یک گارانتی معتبر تهیه کنید .

amd>intel
24-06-2010, 22:53
GPU اين كارت مشكل داره و بايد بره گارانتي

or-lahijan
05-07-2010, 10:35
با يك نعمير ساده قابل حله .به يك تعمير كار كار كشته مراجعه كني 1 ساعته تحويل ميده.

FARSHAD-00
05-07-2010, 18:30
كارت گرافيك منم همين جوري بود.تا درايورش رو نصب مي كردم .همه چيز بهم مي ريخت.فرستادمش گارانتي فهميدن كه مشكل از گرافيكه.

HardWare Professor
05-07-2010, 18:39
دوست من این همه برند چرا تونب گرفتی؟