مشاهده نسخه کامل
: نظر سنجي : 2 مگ شاتل يا 1 مگ پارس آنلاين
سلام دوستان
شركت شاتل و پارس آنلاين ظاهرا نسبت به ديگر سرويس دهنده ها كيفيت و پشتيباني مناسب تري دارند .
بالا ترين سرعت ارائه شده در سرويس هاي حجمي اين دو سرويس دهنده :
2 مگ شاتل - (2048kbps down- 256kbps up)
شبانه 1 تا 7 صبح (تا آخر تابستان قطعي است)
قيمت 1 ماهه 23900 تومان
3 ماه با 5+1 گيگ 53900 تومان
قيمت 1 گيگ ترافيك اضافه 5150 تومان
-----------------------------------------------------------
1 مگ پارس آنلاين - (1024kbps down )
شبانه 1 تا 6 صبح
قيمت يك ماهه ندارد
قيمت 3 ماهه با 4+2 گيگ ترافيك 59698 تومان
قيمت 512 مگ ترافيك اضافه 3500 تومان
قيمت 1 گيگ ترافيك اضافه 6000 تومان
لطفا در نظر سنجي شركت فرماييد يا اگر سرويس بهتري در اين رنج سراغ داريb
meisam317
24-06-2010, 12:39
شاتل تعریفی نداره همه میگن خیلیا ازش ناراضی هستن
یک نظرسنجی کلی در مورد شاتل تو امضائ من هست می تونید به اون مراجعه کنید.
دوستان لطف كنيد نظرات خودتون رو در مورد اين دو سرويس بدهيد . و يك مقايسه منطقي داشته باشيد. و از رد كردن بدون دليل خوداري فرماييد.
متشكرم
شاتل نگیر.دهن مشترکاشو سرویس میکنه بعد چند گیگ ترافیک رایگان در سال رایگان میده که به فکر خودش خرمون کنه.نداگستر بهتره
با سلام .. دوست عزیز شما اطمینان دارید که سرعت upload پارس آنلاین 1mb هستش ؟ ؟؟ :18:
چون خیلی عجیب به نظر می یاد ... من شخصا می خواستم از شاتل سرویس 2mb بگیرم گفتن باید خطتون رو چک کنیم . چک کردن گفتن خطتون 2mb رو جواب نمی ده و 1mb رو 80% جواب می ده . ولی پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن به خط ربطی نداره. الان هم 512 شاتل دارم و ناراضیم . چون واقعا کم فروشی می کنه
چیزی که در مورد سرویسش عجیبه (عجیب شده) اینه که با سرورهای ایرانی مثل TEBYAN.NET هیچ مشکلی نداره ولی شب ها از سرورهای کشورهای دیگه نمی شه سرعت مطلوبی دریافت کرد . و دیگه اینکه پینگ سرویس فوق العاده بالاست .... اون هم البته باز در مورد خارج کشور . PING سایتهای ایرانی بسیار خوبه .... ولی همون طور که می دونید بهترین سایتهای دانلود و سرگرمی از سرورهای خارجی هستن . مثلا همین P30World خودمون سرورش تو کاناداست . ولی یکی از دوستان که سرویس 512 پارس آنلاین داره از پینگش راضیه . چیز جالبی هم که در مورد پارس آنلاین هست اینه که سرعت هارو باز می زاره بعد share می کنه . مثلا همین سرویس 512 رو تا 2mb آزاد می زاره بعد با ضریب share یک به چهار share می کنه . یعنی سرعت شما حداقلش اون چیزیه که قرارداد بستین . و این خیلی عالیه . فکرشو بکنین که سرویس 1mb رو هم باز بزاره :31: . حالا اگر این چیزی که شما گفتین در مورد 1mb پارس آنلاین صحت داشته باشه من می رم سراغ پارس آنلاین . چون من سرویس 1mb متقارن توی تعرفه های سایتشون ندیدم ...
بله بله مثل اینکه 1mb داره پارس آنلاین . ولی سرعت upload رو ذکر نکرده . مثل اینکه به کرج هم سرویس می ده .. آخ جووون .
اگر upload هم 1mb باشه خوراک گیمرهاست ....
soheilsh
24-06-2010, 13:51
بیشتر افرادی که دارن این حرف رو میزنن با هیچ کدوم از این سرویس ها کار نکردن.... چون شاتل به غیر از کرج هیچ جا 2مگ نمیده :11: ... این از شاتل
پارس انلاین به نظرم بهتر از شاتل نمیتونه باشه ، چون خط اصلی اینترنت به دست مخابرات و زیرساخته و به هیچ عنوان سرویس پارس یا شاتل با هم تفاوت نمی کنن ... تنها پشتیبانی ، ساپورت مهمه که به نظر من شاتل یک سرو گردن از پارس انلاین بالاتره ... صبانت هم جالب نیست ، من با سرویس 1 مگش کار کردم ، اول اینکه باید 3 ماه 3 ماه شارژ کنی ، بعدشم دفتر فروش درست حسابی که ما تو کرج نتوسنتیم پیدا کنیم ، یکی که کافی نته ، یکی دیگه دم در دکه زده :10:
من با این شرکت ها کار کردم و خوب و بدشو برات میگم ، تصمیم اخر هم باخودته
صبانت :
سرویس 2 مگ 17 تومانیش 2 گیگ میباشد که بعد از اتمام 2 گیگ نمیتوانید شارژ مجدد کنید و پول کامل یک سرویس رو باید پرداخت کنید اگر هم پرداخت نکنید خیلی فوری خط رو جمع می کنند، سرعت شبانه هم افتضاح پایینه، پشتیبانی هم عملا نداره ... مرکز مخابراتیش هم محدوده ، ولی سرویس 1 مگ همه جا میدن ، سرویس 1 مگ رو دقیقا 120 کیلو ماکسیمم و میانگین 90 میگرفتم ، 2 مگ هم 220 ماکس و میانگین 160
پارس : با پارس انلاین فقط سرویس 512 در محل کار داشتم که شدیدا ناراضی بودیم و خط رو جمع کردیم ...
و اما شاتل :
در حال حاضر منزل ، محل کار 2 مگ دارم ، سرعت باز کردن صفحه ها معمولی و در حد 512 ، اما سرعت دانلود فیکس 235 کیلوبایت ، میانگین هم 230 میگیرم ... ، البته پشتیبانی هم عالی میباشد ، تنها مشکل سرویس 2 مگ شاتل شبانه ان است که این هم راه حل داره ، شما اگر فایلت رو یه هاست ایرانی یا vps تو ایران باشه شبانه روزانه نداره و با ماکسیمم سرعت میگیره ، در شب باید بیخیال رپید و کلا سایت های خارجی بشی . الان من هم دسترسی به vps ایرانی دارم ، لینکارو اونجا جمع می کنم و شب با 230 کیلوبایت دانلودشون می کنم . درضمن با تعرفه جدید گیگ اضافه 100 درصد شاتل پیشنهاد میشه ... اگر بتونید سرویس 2 مگ 1 ساله + 100 گیگ حجم خریداری کنید کاملا به سودتونه
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
با سلام .. دوست عزیز شما اطمینان دارید که سرعت upload پارس آنلاین 1mb هستش ؟ ؟؟ :18:
چون خیلی عجیب به نظر می یاد ... من شخصا می خواستم از شاتل سرویس 2mb بگیرم گفتن باید خطتون رو چک کنیم . چک کردن گفتن خطتون 2mb رو جواب نمی ده و 1mb رو 80% جواب می ده . ولی پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن به خط ربطی نداره. الان هم 512 شاتل دارم و ناراضیم . چون واقعا کم فروشی می کنه
چیزی که در مورد سرویسش عجیبه (عجیب شده) اینه که با سرورهای ایرانی مثل TEBYAN.NET هیچ مشکلی نداره ولی شب ها از سرورهای کشورهای دیگه نمی شه سرعت مطلوبی دریافت کرد . و دیگه اینکه پینگ سرویس فوق العاده بالاست .... اون هم البته باز در مورد خارج کشور . PING سایتهای ایرانی بسیار خوبه .... ولی همون طور که می دونید بهترین سایتهای دانلود و سرگرمی از سرورهای خارجی هستن . مثلا همین P30World خودمون سرورش تو کاناداست . ولی یکی از دوستان که سرویس 512 پارس آنلاین داره از پینگش راضیه . چیز جالبی هم که در مورد پارس آنلاین هست اینه که سرعت هارو باز می زاره بعد share می کنه . مثلا همین سرویس 512 رو تا 2mb آزاد می زاره بعد با ضریب share یک به چهار share می کنه . یعنی سرعت شما حداقلش اون چیزیه که قرارداد بستین . و این خیلی عالیه . فکرشو بکنین که سرویس 1mb رو هم باز بزاره :31: . حالا اگر این چیزی که شما گفتین در مورد 1mb پارس آنلاین صحت داشته باشه من می رم سراغ پارس آنلاین . چون من سرویس 1mb متقارن توی تعرفه های سایتشون ندیدم ...
اینکه خط رو 2 مگ به خط تلفن بستگی داره درسته ، کلا خط های جدید نمیتونن سرعت بالاتر از 1.3 مگ بدن ، اما خط های قدیمی مشکلی ندارن و راحت 2 مگ رو میده
بیشتر افرادی که دارن این حرف رو میزنن با هیچ کدوم از این سرویس ها کار نکردن.... چون شاتل به غیر از کرج هیچ جا 2مگ نمیده :11: ... این از شاتل
پارس : با پارس انلاین فقط سرویس 512 در محل کار داشتم که شدیدا ناراضی بودیم و خط رو جمع کردیم ...
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
اینکه خط رو 2 مگ به خط تلفن بستگی داره درسته ، کلا خط های جدید نمیتونن سرعت بالاتر از 1.3 مگ بدن ، اما خط های قدیمی مشکلی ندارن و راحت 2 مگ رو میده
من هم کرج هستم برای همین گفتم که خطمو چک کنن ... راستی برای چی از پارس آنلاین ناراضی بودی ؟؟؟
دوستای من الان پارس آنلاین دارن و راضین ... همون جور که گفتم سرعت ها رو باز می زاره ... و حداقل شبا که سرعتش به سرعت اصلی می رسه (پایین می یاد) مجبور نیستی فقط از سرورهای ایرانی دانلود بگیری ...
راستی اگر منظورت V*P*N بود که هیچی ولی اگر منظورت VPS بود یه توضیحی در موردش بده . ممنون
بله بله مثل اینکه 1mb داره پارس آنلاین . ولی سرعت upload رو ذکر نکرده . مثل اینکه به کرج هم سرویس می ده .. آخ جووون .
اگر upload هم 1mb باشه خوراک گیمرهاست ....
در مورد سرعت آپلود اطمينان ندارم .
وقتي كه سرعت آپلود رو ذكر نمي كنند و مثلا ميگن 1024kbps يعني دانلود و آپلود انقدر هست
اگر نه ميگن 1024 / 256 مثل شاتل
سرويس 2 مگ در حال حاضر در خيلي از شهر ها ارائه ميشه از جمله شيراز
وقتي كه سرعت آپلود رو ذكر نمي كنند و مثلا ميگن 1024kbps يعني دانلود و آپلود انقدر هست
نه پس اینطور نیست .. مثلا سرویس 512 رو ذکر نکردن که سرعت آپلودش چقدره ؟؟ ولی من چند وقت پیشا تماس گرفتم گفتن که سرعت آپلود این سرویس 256 هستش ....
soheilsh
24-06-2010, 14:13
من هم کرج هستم برای همین گفتم که خطمو چک کنن ... راستی برای چی از پارس آنلاین ناراضی بودی ؟؟؟
دوستای من الان پارس آنلاین دارن و راضین ... همون جور که گفتم سرعت ها رو باز می زاره ... و حداقل شبا که سرعتش به سرعت اصلی می رسه (پایین می یاد) مجبور نیستی فقط از سرورهای ایرانی دانلود بگیری ...
راستی اگر منظورت V*P*N بود که هیچی ولی اگر منظورت VPS بود یه توضیحی در موردش بده . ممنون
vps یه سرور مجازی هستش که شما کلا یه سرور رو اجاره می کنی و هر کار خواستی مثل یه کامپیوتر باهاش می کنی . درضمن ، شاتل شبانش مذخرف هست ولی نه دیگه انقدر که از اصل سرویست هم پایین تر بیاد ، من هم اگر 5 تا لینک ریپد با هم بذارم سرعت رو کامل پر می کنه و میرسه به بالای 200 ، در مورد پارس هم خیلی ادمای عوضی و مذخرفین ، هرسری با اینا صحبت کردیم دعوا شد ، 10 روز مانده به اتمام سرویس ماهیانه 3000 بار رنگ میزنن ، اقا پول بریز ، میگیم باشه ،باز 1 ساعت بعد زنگ میزنن پول ریختی ؟ کلا هفته اخر پایان سرویس دهن ادم رو اتوبان می کنن ، ایمیل بارون ، هروز رنگ و... ، کرج خرابشدش که اینطور بود ، من از سال 84 adsl داشتم با بیشتر این شرکت ها کار کردم ، ولی هیچ کدوم به پای شاتل نمیرسن [/code]
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
سرويس 2 مگ در حال حاضر در خيلي از شهر ها ارائه ميشه از جمله شيراز
من اطلاعی در مورد شهرستان ها ندارم ، ولی می دونم که استان های شمالی از جمله تهران سرویس 2 مگ ارائه نمی کنند . تنها جاهایی که زیرساختش اماده باشه و کمبود پهنای باند پیش نیاد
[QUOTE=soheilsh;5101268]vps یه سرور مجازی هستش که شما کلا یه سرور رو اجاره می کنی و هر کار خواستی مثل یه کامپیوتر باهاش می کنی . درضمن ، شاتل شبانش مذخرف هست ولی نه دیگه انقدر که از اصل سرویست هم پایین تر بیاد ، من هم اگر 5 تا لینک ریپد با هم بذارم سرعت رو کامل پر می کنه و میرسه به بالای 200 /QUOTE]
اینی که شما گفتی فکر کنم همون V*P*N باشه ... ولی من هر چقدر هم لینک خارجی تو download manager بزارم سرعت درست بشو نیست ... 6 ماه پیش ازشون سرویس داشتم اینطور نبود .. ولی الان معلومه که افتضاح شده ...
من بعد از 2 ماه دوندگی تونستم خط رو از PCM در بیارم که ADSL بگیرم . حالا می گن 512 بالاتر رو خوب نمی کشه..
منم جونم به download بستست . کرج هم هستم . به نظرت سراغ چی برم ؟؟؟ wireless , wimax ..... یا اینکه خط رو می شه درستش کرد ؟ ؟؟
soheilsh
24-06-2010, 14:30
[QUOTE=soheilsh;5101268]vps یه سرور مجازی هستش که شما کلا یه سرور رو اجاره می کنی و هر کار خواستی مثل یه کامپیوتر باهاش می کنی . درضمن ، شاتل شبانش مذخرف هست ولی نه دیگه انقدر که از اصل سرویست هم پایین تر بیاد ، من هم اگر 5 تا لینک ریپد با هم بذارم سرعت رو کامل پر می کنه و میرسه به بالای 200 /QUOTE]
اینی که شما گفتی فکر کنم همون V*P*N باشه ... ولی من هر چقدر هم لینک خارجی تو download manager بزارم سرعت درست بشو نیست ... 6 ماه پیش ازشون سرویس داشتم اینطور نبود .. ولی الان معلومه که افتضاح شده ...
من بعد از 2 ماه دوندگی تونستم خط رو از PCM در بیارم که ADSL بگیرم . حالا می گن 512 بالاتر رو خوب نمی کشه..
منم جونم به download بستست . کرج هم هستم . به نظرت سراغ چی برم ؟؟؟ wireless , wimax ..... یا اینکه خط رو می شه درستش کرد ؟ ؟؟
--- فقط میتونی بهش سرورش کاتکت بشی و اینترنت و کارهای دیگه بکنی ، VPS شما یه سیستم رو کامل خریداری می کنی ، بهش وصل میشه فایل رو میذاری رو سرور vps دانلود میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه پیشنهاد دیگه دارم ، شما برو یه خط 64 از مخابرات بگیر ، ( ماهی 5 هزارتومان ) ، بعد اینترنت ماهواره ای راه بنداز ، اگر ماهی 10 گیگ کفاف میده سرویس فلت اپن اسکای فیکس 220 رو میده ، برجی 45 خرجته ... بعد از 10 گیگ هم سرعتت اشتراکی میشه ...
پارس انلاین به نظرم بهتر از شاتل نمیتونه باشه ، چون خط اصلی اینترنت به دست مخابرات و زیرساخته و به هیچ عنوان سرویس پارس یا شاتل با هم تفاوت نمی کنن ... تنها پشتیبانی ، ساپورت مهمه که به نظر من شاتل یک سرو گردن از پارس انلاین بالاتره ... صبانت هم جالب نیست ، من با سرویس 1 مگش کار کردم ، اول اینکه باید 3 ماه 3 ماه شارژ کنی ، بعدشم دفتر فروش درست حسابی که ما تو کرج نتوسنتیم پیدا کنیم ، یکی که کافی نته ، یکی دیگه دم در دکه زده :10:
من با این شرکت ها کار کردم و خوب و بدشو برات میگم ، تصمیم اخر هم باخودته
صبانت :
سرویس 2 مگ 17 تومانیش 2 گیگ میباشد که بعد از اتمام 2 گیگ نمیتوانید شارژ مجدد کنید و پول کامل یک سرویس رو باید پرداخت کنید اگر هم پرداخت نکنید خیلی فوری خط رو جمع می کنند، سرعت شبانه هم افتضاح پایینه، پشتیبانی هم عملا نداره ... مرکز مخابراتیش هم محدوده ، ولی سرویس 1 مگ همه جا میدن ، سرویس 1 مگ رو دقیقا 120 کیلو ماکسیمم و میانگین 90 میگرفتم ، 2 مگ هم 220 ماکس و میانگین 160
و اما شاتل :
در حال حاضر منزل ، محل کار 2 مگ دارم ، سرعت باز کردن صفحه ها معمولی و در حد 512 ، اما سرعت دانلود فیکس 235 کیلوبایت ، میانگین هم 230 میگیرم ... ، البته پشتیبانی هم عالی میباشد ، تنها مشکل سرویس 2 مگ شاتل شبانه ان است که این هم راه حل داره ، شما اگر فایلت رو یه هاست ایرانی یا vps تو ایران باشه شبانه روزانه نداره و با ماکسیمم سرعت میگیره ، در شب باید بیخیال رپید و کلا سایت های خارجی بشی . الان من هم دسترسی به vps ایرانی دارم ، لینکارو اونجا جمع می کنم و شب با 230 کیلوبایت دانلودشون می کنم . درضمن با تعرفه جدید گیگ اضافه 100 درصد شاتل پیشنهاد میشه ... اگر بتونید سرویس 2 مگ 1 ساله + 100 گیگ حجم خریداری کنید کاملا به سودتونه
چه عجب ما شما رو خارج ست ست زیارت کردیم.
اول اینکه اکثرا برای دانلود شبانه اینترنت رو میگیرن.و همه نمی تونند ماهی حداقل 20 هزارتومان پول vps بدن.
دوم اینکه این حرف آخریتون با این سابقه مدیریتی خیلی خنده داره. سرعتی که روی خط می بندن به قدیم و جدید بودن خط نیست بلکه به فاصله از مرکز بستگی داره.
soheilsh
24-06-2010, 14:55
چه عجب ما شما رو خارج ست ست زیارت کردیم.
اول اینکه اکثرا برای دانلود شبانه اینترنت رو میگیرن.و همه نمی تونند ماهی حداقل 20 هزارتومان پول vps بدن.
دوم اینکه این حرف آخریتون با این سابقه مدیریتی خیلی خنده داره. سرعتی که روی خط می بندن به قدیم و جدید بودن خط نیست بلکه به فاصله از مرکز بستگی داره.
سلام ، اخوی خنده دار کجا بود ، این عوضی ها رو نشناختی ؟ خط جدید و قدیم فرق نداره ؟ از شما بعیده ، البته من هنوز شما رو به جا نیاوردم ، خطی جدیدی که تو mdf چینی پر نویز قرار میگره با خطی که mdf ان ایرانی یا خارجی هست فرق نمی کنه ؟ کلی مورد در این زمینه وجود داره ، نویز خط و ترمینال هایی که به کار می برن و.. ..
کلا در بیشتر سایت ها فعالیت دارم ، اما الان 1 سالی میشه کمتر به ستست سر میزنم ، بیشتر تو پی تی هستم .
سلام ، اخوی خنده دار کجا بود ، این عوضی ها رو نشناختی ؟ خط جدید و قدیم فرق نداره ؟ از شما بعیده ، البته من هنوز شما رو به جا نیاوردم ، خطی جدیدی که تو mdf چینی پر نویز قرار میگره با خطی که mdf ان اریکسون هست فرق نمی کنه ؟ کلی مورد در این زمینه وجود داره ، نویز خط و...
کلا در بیشتر سایت ها فعالیت دارم ، اما الان 1 سالی میشه کمتر به ستست سر میزنم ، بیشتر تو پی تی هستم .
ما مرده شما زنده ببخشید تا چند سال دیگه مشخص میشه. الان نکنه شما از اون گوشی های نوکیا گوشت کوب که 1 کیلو وزنشه و مربوط به 9 سال پیشه استفاده می کنید؟ چون که اصل اصل فنلانده؟ همین مودم هایی که دست من و شماست همش چینیه به جزء چند برند. مگه مشکلی داره؟ خط جدید منظور شما فیبر نوریه دیگه چون از 4 سال پیش دیگه خط مسی جایی نمی کشیدند. اگر منظورت نوری باشه چون Dslam تو کافو قرار میگیره خیلی بهتر از اون قدیمی هاست که باید Dslam تو مرکز قرار بگیره. در مورد نویز خط همین الان شما زنگ بزن به پشتیبانی شاتل میبینی سرش به تهش پنالتی میزنه شما مشخصات خطت رو بده بگو چند درصد از سرویس من به خاطر نویز خطم هدر میره ببین بهت چی میگه.
soheilsh
24-06-2010, 15:15
ما مرده شما زنده ببخشید تا چند سال دیگه مشخص میشه. الان نکنه شما از اون گوشی های نوکیا گوشت کوب که 1 کیلو وزنشه و مربوط به 9 سال پیشه استفاده می کنید؟ چون که اصل اصل فنلانده؟ همین مودم هایی که دست من و شماست همش چینیه به جزء چند برند. مگه مشکلی داره؟ خط جدید منظور شما فیبر نوریه دیگه چون از 4 سال پیش دیگه خط مسی جایی نمی کشیدند. اگر منظورت نوری باشه چون Dslam تو کافو قرار میگیره خیلی بهتر از اون قدیمی هاست که باید Dslam تو مرکز قرار بگیره. در مورد نویز خط همین الان شما زنگ بزن به پشتیبانی شاتل میبینی سرش به تهش پنالتی میزنه شما مشخصات خطت رو بده بگو چند درصد از سرویس من به خاطر نویز خطم هدر میره ببین بهت چی میگه.
خیر منظورم همین خط مسی ها هست اما تو mdf بی کیفیت با ترمینالای 100 درصد بی کیفیتش قرار میگیره خط رو خراب میکنه ، اینکه فیبره نوری بهتر از مسی هست که شکی درش نیست . اتفاقا الان اگر زنگ بزنی شاتل پنالتی نمیزنه ، دقیقا برات اندازه میگیره و میگه که چقدر نویز داری ، ( در صورتی که با این زن جماعت های شاتل صحبت نکنی ، اقایونشون میتونن نویز خط رو بگیرن این مورد تست شده :10: )
به خط ( فاصله ی شما تا مرکز ) ربط داره . این لینک رو ببین
[QUOTE=nojanarabi;5101328]من یه پیشنهاد دیگه دارم ، شما برو یه خط 64 از مخابرات بگیر ، ( ماهی 5 هزارتومان ) ، بعد اینترنت ماهواره ای راه بنداز ، اگر ماهی 10 گیگ کفاف میده سرویس فلت اپن اسکای فیکس 220 رو میده ، برجی 45 خرجته ... بعد از 10 گیگ هم سرعتت اشتراکی میشه ...
این کاری که شما می گین خیلی هزینه بر می داره .... من عرض کردم 6 ماه پیش شاتل خیلی خوب بود . من متوسط ماهانه 30GB دانلود تورنت داشتم ... حالا خودت بگو واسه 10GB می ارزه برم اینترنت ماهواره ای راه بندازم ؟؟؟:18:
ضمنا من پینگ برام مهمه اونجوری باید قید ping مناسب رو هم بزنم .
خیر منظورم همین خط مسی ها هست اما تو mdf چینی بی کیفیت با ترمینالای 100 درصد بی کیفیتش قرار میگیره خط رو خراب میکنه ، اینکه فیبره نوری بهتر از مسی هست که شکی درش نیست . اتفاقا الان اگر زنگ بزنی شاتل پنالتی نمیزنه ، دقیقا برات اندازه میگیره و میگه که چقدر نویز داری ، ( در صورتی که با این زن جماعت های شاتل صحبت نکنی ، اقایونشون میتونن نویز خط رو بگیرن این مورد تست شده :10: )
بله نویز خط رو که بچه 2 ساله هم می تونه از داخل مودم ببینه مهم اینه که بگه نسبت به این نویز چند درصد از پهنای باندتون هدر میره. مثلا خط من 576 بسته شده ولی هیچ وقت نشده سرعت روی 64 برای 30 ثانیه ثابت بمونه.
به خط ( فاصله ی شما تا مرکز ) ربط داره .
می شه منظورتو واضح تر بگی ؟؟ سرعت آپلود رو می گی یا اینکه سرویس من با سرورهای خارجی اونم شبا مشکل داره ؟؟؟ چون در هر دو صورت حرف شما اشتباهه ... چون پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن ADSL2+ یعنی نا متقارن ...
پس 1mb دانلود و 1mb آپلود بی معنیه ... اگرهم مشکل بنده با سرورهای خارجی رو می فرمایید که بازهم فرمایشتون غلطه !! اگرنه چرا روزا مشکلی وجود نداره ؟؟؟؟
می شه منظورتو واضح تر بگی ؟؟ سرعت آپلود رو می گی یا اینکه سرویس من با سرورهای خارجی اونم شبا مشکل داره ؟؟؟ چون در هر دو صورت حرف شما اشتباهه ... چون پارس آنلاین تماس گرفتم گفتن ADSL2+ یعنی نا متقارن ...
پس 1mb دانلود و 1mb آپلود بی معنیه ... اگرهم مشکل بنده با سرورهای خارجی رو می فرمایید که بازهم فرمایشتون غلطه ؟؟ اگرنه چرا روزا مشکلی وجود نداره ؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این رو ببین .
در adsl 2+ سرعت دانلود بیشتر از آپلود هست . العان من سرویس 512 دارم سرعت دانلودم 890 هست آپلودم 270 کیلوبیت . در ضمن سرعت شما به تعداد مشترکینی که تو اون مرکز مخابراتی از isp شما سرویس می گیرن بستگی داره . خوب مطمئنا شبا چون دانلود رایگانه تعداد مشترکان زیادی آنلاینن و سرعتتون پایین میاد .
این رو ببین .
در adsl 2+ سرعت دانلود بیشتر از آپلود هست . العان من سرویس 512 دارم سرعت دانلودم 890 هست آپلودم 270 کیلوبیت . در ضمن سرعت شما به تعداد مشترکینی که تو اون مرکز مخابراتی از isp شما سرویس می گیرن بستگی داره . خوب مطمئنا شبا چون دانلود رایگانه تعداد مشترکان زیادی آنلاینن و سرعتتون پایین میاد .
نوکرتم مگه فیلم هندیه ؟؟؟؟ :18::18: با سرویس 512 , 890kb سرعت دانلود گرفتن یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه شما داری به جای 512 از یه سرویس 8mbit استفاده می کنی :18::18: یعنی اینکه ISP شما سرش شلوغ نیست و داره فعلا به شما حال می ده ..... بعدشم من عرض کردم سرعت دانلودم از سرورهای خارجی می یاد پایین و سرعت دانلودم از سرورهای ایرانی مثل تبیان رو 64 ثابته !!!! پس این نشون می ده که پهنای باند من دست نمی خوره ...
پس اون قضیه فاصله از مرکز مخابراتی و data loss هیچ ربطی به این موضوع نداره ...
راستی شما از کدوم شهری و از کدوم ISP سرویس می گیری ؟؟؟؟ :31::31::31:
نوکرتم مگه فیلم هندیه ؟؟؟؟ :18::18: با سرویس 512 , 890kb سرعت دانلود گرفتن یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه شما داری به جای 512 از یه سرویس 8mbit استفاده می کنی :18::18: یعنی اینکه ISP شما سرش شلوغ نیست و داره فعلا به شما حال می ده ..... بعدشم من عرض کردم سرعت دانلودم از سرورهای خارجی می یاد پایین و سرعت دانلودم از سرورهای ایرانی مثل تبیان رو 64 ثابته !!!! پس این نشون می ده که پهنای باند من دست نمی خوره ...
پس اون قضیه فاصله از مرکز مخابراتی و data loss هیچ ربطی به این موضوع نداره ...
راستی شما از کدوم شهری و از کدوم ISP سرویس می گیری ؟؟؟؟ :31::31::31:
من گفتم 890 کیلو بیت ( یعنی حدود 120 کیلو بایت ) . من از ماکس تبریزم . :27:
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من گفتم 890 کیلو بیت ( یعنی حدود 120 کیلو بایت ) . من از ماکس تبریزم . :27:
آها .... ولی در هر صورت داره خوب سرعتی به شما می ده . چون قاعدتا نباید بیشتر از 65kb بگیری ...
آها .... ولی در هر صورت داره خوب سرعتی به شما می ده . چون قاعدتا نباید بیشتر از 65kb بگیری ...
چون سرویس محدوده سرعت رو زیاد می دن تا زود اعتبارمون تموم بشه و بریم بخریم .
من قبلا شاتل داشتم گرونتر از پارس انلاین بود ولی کیفیت سرویسش بالاتر بود.
من قبلا شاتل داشتم گرونتر از پارس انلاین بود ولی کیفیت سرویسش بالاتر بود.
من هم قبلا مثل شما از شاتل سرویس داشتم و با شما موافق بودم .... ولی بعد از تغییر مکان منزلمون که شاتل گرفتم (سه چهار ماه بعد) واقعا پشیمونم ....
پس 1mb دانلود و 1mb آپلود بی معنیه ... اگرهم مشکل بنده با سرورهای خارجی رو می فرمایید که بازهم فرمایشتون غلطه !! اگرنه چرا روزا مشکلی وجود نداره ؟؟؟؟
درست گفته Adsl2+ نامتقارنه می تونه تا 24 مگابیت دانلود و تا 3.5 مگابیت آپلود داشته باشه واسه همین میگن نامتقارن ولی می تونن هم سرعت آپلود و هم دانلود شما رو روی 2 مگ ببندن در اینصورت شما فکر می کنید متقارن هست درصورتی که تعریف رو اصل تکنولوژی هست نه خط شما . ببنید به نظر من شاتل تو سرویس شبانه یک بلک لیست داره که بیشتر سرورهایی که کاربرا از روش دانلود می کنند سرعتش رو محدود میکنه که این عین کم فروشی و دزدی هست. حالا اگر شما مشکلت اینه و واقعا می خوای ببینی که اینها سرعت دانلود رو محدود می کنند برید تاپیک زیر شاید جواب داد:
ولی میگم اینها همش مسکنه هر لحظه ممکنه از کار بیافته پس بهتره به فکر یک شرکت درست و حسابی بود.
درست گفته Adsl2+ نامتقارنه می تونه تا 24 مگابیت دانلود و تا 3.5 مگابیت آپلود داشته باشه واسه همین میگن نامتقارن ولی می تونن هم سرعت آپلود و هم دانلود شما رو روی 2 مگ ببندن در اینصورت شما فکر می کنید متقارن هست درصورتی که تعریف رو اصل تکنولوژی هست نه خط شما . ببنید به نظر من شاتل تو سرویس شبانه یک بلک لیست داره که بیشتر سرورهایی که کاربرا از روش دانلود می کنند سرعتش رو محدود میکنه که این عین کم فروشی و دزدی هست. حالا اگر شما مشکلت اینه و واقعا می خوای ببینی که اینها سرعت دانلود رو محدود می کنند برید تاپیک زیر شاید جواب داد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی میگم اینها همش مسکنه هر لحظه ممکنه از کار بیافته پس بهتره به فکر یک شرکت درست و حسابی بود.
این بلک لیست رو خوب اومدی ... بعید نیست همچین چیزی باشه ... ولی من از هر سروری که بگی دانلود کردم ...
سرورهایی که flagfox اونهارو ایرانی نشون می ده = عالی سرورهایی که غیر ایرانی نشون می ده = آفتضاح
نیم ساعت پیش هم زنگ زدم پشتیبانی شاتل که دوستان می گن خیلی عالیه !!! این قضیه ی خارجی و داخلی رو بهشون گفتم . طرف خودشو می زد به کوچه علی چپ . می گفت چون کاربرای دیگه دارن دانلود می کنن اینجوریه !!
(در حالی که بخش فروش شاتل گفت که حداقل سرعت شما سرعتیه که در قرارداد ذکر می شه !!) بعد می گفتم پس چرا سرعت از سرورهای ایرانی افت نداره ؟؟؟ باز بحث رو عوض می کرد .. :13::13:
در هر صورت با شما موافقم باید دنبال یه ISP خوب بود ....
mortezaon
24-06-2010, 17:02
من یک مگ پارس آنلاین را دارم
سرعتم دانلود مستقیم من معمولا 400 کیلو بایته
ولی شبا افتضاح میشه میرسه به 200 کیلوبایت
.
با تشكر از نظرات همه عزيزان خواهشمندم درباره موضوعات غير مرتبط در تاپيك هاي مربوط بحث نماييد.
من یک مگ پارس آنلاین را دارم
سرعتم دانلود مستقیم من معمولا 400 کیلو بایته
ولی شبا افتضاح میشه میرسه به 200 کیلوبایت
.
با تشكر از نظر شما در صورت امكان يك تست از (speedtest.net) قرار دهيد
من 256 پارس آنلاين توي شركت دارم ، و سرعتم هميشه بين 150 تا 250 متغيره يعني هيچ وقت كمتر از 150 كيلوبايت نميشه
قبلا برا خونه 128 شاتل داشتم و خيلي ناراض بودم ،الانم كه براي خونه ميخوام از پارس نلاين سرويس بگيرم خيلي خوبه پشتيبانيشون خيلي خوبه
نتيجه:بنظر من شما 1 مگ پار رو بگيري قطعا به نفعت هست
حساب كن من با 256 پارس آنلاين معمولا تا 200 كيلو بايت دان ميكنم ،پس 1 مگش قطعا بايد سرعت خوب و پينگ پاييني داشته باشه
اما اينم بگم كه تا حالا شب از پارس دانلود نكردم :31:
من 256 پارس آنلاين توي شركت دارم ، و سرعتم هميشه بين 150 تا 250 متغيره يعني هيچ وقت كمتر از 150 كيلوبايت نميشه
قبلا برا خونه 128 شاتل داشتم و خيلي ناراض بودم ،الانم كه براي خونه ميخوام از پارس نلاين سرويس بگيرم خيلي خوبه پشتيبانيشون خيلي خوبه
نتيجه:بنظر من شما 1 مگ پار رو بگيري قطعا به نفعت هست
حساب كن من با 256 پارس آنلاين معمولا تا 200 كيلو بايت دان ميكنم ،پس 1 مگش قطعا بايد سرعت خوب و پينگ پاييني داشته باشه
اما اينم بگم كه تا حالا شب از پارس دانلود نكردم :31:
با تشكر از نظر شما در صورت امكان يك تست از (speedtest.net) قرار دهيد
soheilsh
24-06-2010, 20:25
تست از 2 مگ شاتل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ پارس آنلاين - (1024kbps down -1024kbps up) این درست نیست ضمنا نه شاتل نه پارس هیچکدوم متقارن نیستند الا داتک که متفارنه. یعنی ضمن این که با حداکثر سرعت دانلود میکنی با حد اکثر سرعت هم هم زمان میتونی آپلود کنی.
بالاترین سرعت آپلود هم مال داتکه.
1 مگ پارس آنلاين - (1024kbps down -1024kbps up) این درست نیست ضمنا نه شاتل نه پارس هیچکدوم متقارن نیستند الا داتک که متفارنه. یعنی ضمن این که با حداکثر سرعت دانلود میکنی با حد اکثر سرعت هم هم زمان میتونی آپلود کنی.
بالاترین سرعت آپلود هم مال داتکه.
داتک فقط نامحدود داره یه مگ 237 هزار تومن ولی از نظر کیفیت احتمالا حرف اول رو بزنه.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
ضمنا burs برای 1 مگ حجمی پارس رو 3 مگ بسته شده (384 کیلوبایت در ثانیه :king:) ولی پینگ شاتل پایینتره.:8:
داتک فقط نامحدود داره یه مگ 237 هزار تومن ولی از نظر کیفیت احتمالا حرف اول رو بزنه.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
ضمنا burs برای 1 مگ حجمی پارس رو 3 مگ بسته شده (384 کیلوبایت در ثانیه :king:) ولی پینگ شاتل پایینتره.:8:
بعید می دونم پینگ شاتل پایین تر باشه .... الان من پینگم حداقل 400 هستش . زنگ می زنم به پشتیبانی می گم چرا اینجوریه ؟؟ قبلنا این طور نبود .. می گه مشکلی نداره پینگتون بسیار مناسبه :18::18:
می گم قبلنا این طور نبود چون ازشون 6 ماه پیش سرویس داشتم پینگ دوروبر 160 تا 170 بود ... اون پینگ برای من که به صورت حرفه ای گیم آنلاین بازی می کنم مناسب بود ... ولی الان ..:41:
من شاتل داشتم اوایلش زیر 150 بود اواخر دیگه برست 1 مگ گذاشته بودن شد 200.
پارس آنلاین معمولا بالای 500 600 میچرخه.:2:
sepehrsr
25-06-2010, 18:28
............................................
داداش اینقدر پارس آنلاین پارس آنلاین نکنید....
پارس آنلاین ماله سپاه..... همه چیزتون رو چک می کنه که هیچ ماهانه کلی هم بهشون بیشتر کمک می کنید تا برج سازی یهتری داشته باشه تو دبی یا شاید هم تعداد نیرو هاشو بیشتر کنه.....
اصلا مملکت مال سپاهه ناراحتی می تونی نفس هم نکشی.
اصلا مملکت مال سپاهه ناراحتی می تونی نفس هم نکشی.
از وقتی که 51 درصد سهام مخابرات ماله سپاه شده وضع همینی که هست!از کجا معلوم صبا و شاتل دست سپاه نباشه؟
از وقتی که 51 درصد سهام مخابرات ماله سپاه شده وضع همینی که هست!از کجا معلوم صبا و شاتل دست سپاه نباشه؟
اینها رو نمی دونم ولی همین چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود که داتک از Man-in-the-middle attack برای نفوذ کردن به SSL و دزدی اطلاعات استفاده میکنه دیگه صحتش رو نمی دونم . وقتی قرار باشه بخشنامه کنند که دیگه شرکتی نمی تونه جیک بزنه. ولی حساب کن چجوری می خوان ایمیل و اطلاعات چند میلیون نفر رو چک کنند.
wichidika
25-06-2010, 23:11
خوب حالا شاتل از کی قراره سرعت همه eco ها روی 2 مگ ببنده؟
با تشكر از نظرات همه عزيزان خواهشمندم درباره موضوعات غير مرتبط در تاپيك هاي مربوط بحث نماييد.
متشكرم !!!
كاربران محترم پارس آنلاين و شاتل لطف كنند همكاري بيشتري كنند و نظرات خودشون رو اعلام كنند تا به جمع بندي بهتري براي استفاده همه كاربران برسيم
pashangparsi6
28-06-2010, 14:33
شاتل هرگزززز
پینگ سر به فلک می زاره در حالی که پارس آنلاین همیشه آزمایش کردم خیلی بهتر از شاتل بوده
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
داداش اینقدر پارس آنلاین پارس آنلاین نکنید....
پارس آنلاین ماله سپاه..... همه چیزتون رو چک می کنه که هیچ ماهانه کلی هم بهشون بیشتر کمک می کنید تا برج سازی یهتری داشته باشه تو دبی یا شاید هم تعداد نیرو هاشو بیشتر کنه.....
بگو چی مال سپاه نیست..:41:
rasoul3300
28-06-2010, 16:40
من مشترک هر 2 بودم.توصیه میکنم از خرید شاتل بیای بیرون.سرعت دانلود پارس قابل مقایسه با شاتل نیست.من 515 شاتل داشتم 60 دان میکرد الان 128 پارس دارم 180 دان میکنه ولی آپلودو نمیدونم.موفق باشی
admaster
06-07-2011, 23:59
با سلام خدمت دوستان
در مورد شاتل باید بگم که افتضاحه ... دائم قطع میشه بعدش بهونه میارن که خطتون نویزش بالست یا از سر خط تا مودم افت سیگنال داری ... متاسفانه می خوان یه جوری بپیچونن این سرویس اکو هم که شبا مجانی میدن واسه بازار گرمیه ... من خودم 1مگ شاتل دارم و اصلا راضی نیستم ... بدترین سرویس دهنده که تا حالا داشتم ... توصیه می کنم اصلا طرف شاتل نرین ... پارس آنلاین هم یه مدت افتضاح بود ولی مثل اینکه جدیدآ خوب شده ... تو یه شرکت اینترنتی چک کردمش خیلی خوب شده بود تو 12 ساعت یک دونه تایم اوت نداشت ... ولی شاتل شبا تایم اوتش میره به فضا از اسمشم معلومه شاتل ... خلاصه اینکه از شاتل افتضاح تر خودشه فکر کنم شبا خودشونم دانلود می زارن به کلاینت ها چیزی نمیرسه
بنده به عنوان یک کاربر حرفه ای و بدون غرض نظرمو دادم ... با تشکر
پس با این وض همه واسه وب با ایین اینترنتای ذغالی باشند و دانلودشم از اینترنت افلاین بگیرن .
بلخره وضعیه که به این سادگی ها تغییر نمیکند.
به امید روزی که اینترنت...نه مثل اینکه هیچ امیدی وجود نداره.
navid101
08-11-2011, 07:27
من هم با بقیه کاربران موافقم البته به دلایل بدتر . سرویس 2 مگ دارم که سرعتش 270 کیلو بایته . عالیه . اما این شاتله گازوئیل سوزه :2: من 2 شب با این سرعت دانلود کردم بعد در جا سرعت شد 5 :18: ایمیل دادم گفتم این چه وضعی هستش؟ بعد خودشونزنگ زدن . یه خانومی هم بودن که فرمودند : ترافیک شب ها بالاست و به این دلیل سرعت ها افت میکنه . :21: . خانوم فکر میکنه ما گاگولیم . بعد از صحبت کردن ایشون متوجه شدن که ما گاگول نیستیم و در ادامه فرمودند : بله به علت اینکه شما از یک سرویس share استفاده میکنین (منظور شاتله نه سایت های شیر) حقوق بقیه کاربرا هم باید رعایت بشه و سیستم دسترسی شما رو محدود کرده .:18: گفتم مگه اسمش دانلود رایگان نیست؟ . ایشون فرمودند :شما از کاربران پر مصرف هستین و سزعت شما از 2 مگ به 64 کیلو بیت (5k) محدود شده . که صحبت مال 20 روز پیشه . الان که 20 روز میگذره سرعتم رسید دوباره به 270 . ختم کلام :به هیچ وجه سمت شاتل نرین چون حالی بی حاله . 1 روز خوبه (بنزین سوز) 21 روز 5 افتضاح (ذغالی) . اینم مصداقش یک عکس کم حجم
navid101
08-11-2011, 07:56
به این لینک کم حجم یه نگاه بندازین بعد برین سرویس 128 256 512 و 1 مگ از شاتل بگیرین مال من که 2 مگه :19:
LOVEFORLOVE
08-11-2011, 22:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس شاتل 128 اکو هست که ساعت 10:27 دقیقه شب گرفتم پینگم اکثرا 2 رقمیه
فقط شبا مشکل دانلود با لینک های مستقیم دارم راه حلی وجود داره فقط از مدیا فایر خو ب دانلود میکنه
روزانه 250
شبانه رایگان 50--60
البته بستگی به مناطق حتی خط هم داره یکیاز دوستام 512 داره دانلودش 60 --70 تا بالا نمیره سرویسشم 512 آفیسه
M e i s a m
08-11-2011, 22:52
تاپیک زیر خاکی رو با هم دیگه کشیدید بیرون
navid101
10-11-2011, 01:31
روز بعدی هم همینطور هستش سرعت ساعت 1:25 دقیقه هست 7 . کلا شاتل به این صورته که تا ساعت 12:59 دقیقه سرعت 2 مگابایتش حدود 250 کیلوبایت ثانیه میگیره :18:. اما 1 دقیقه بعد سرعت 5 میشه . کل سرعتا رو لیمیت میکنن تا روزانه از ترافیک خودت دانلود کنی بعدشم که تموم کردی توی سایت قابلیت پرداخت انلانم گذاشتن که پول این ملت جهان سومی رو بچاپن و جیب مردم رو خالی کنن . رسما این کار اسمش دزدیه . این ماه میرم دنبال یکی دیگه . شوتل مفتش گرونه .نخرین دوستان . حتی نزدیک دفتر شاتلم نشین:18: از ما گفتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.